מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מאושרתאלינור28/01/2011
משקלי היה 114 ברתי ניתוח השבוע באסותא חיפה..צוות נהדר המנתח היה דוד חזן הנהדר....והמקסים לא ידעתי איך יעבור לי הימים של בית חולים היה קשה אבל עברנו....התאוששות בבית מצויין..השבוע של קצת גבינה וקצת מים...ממש נס לא רעביםםםםםםםםםםםםחחח אני מאושרת לתמיד סוף סוף הגשמתי חלום שחלמתי תמיד להיות רזה לתמיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה שרה
שולה זק28/01/2011שמחה בשמחתך ובאושרך ולא רוצה חלילה להוריד את סף השמחה והאושר.
אך זכרי שנכנסת שמנה לניתוח ויצאת שמנה מהניתוח.
העבודה האמיתית שלך מתחילה עכשיו.
לא יורדים בהוקוס פוקוס. בשביל לרדת צריך לעבוד וזה לא קל.
יש לפנות ליעוץ דיאטנית לקבל תפריט שמתאים לך, להתמיד ללכת אליה למעקב לפחות אחד לחודש במהלך השנה הראשונה. להתחיל בהדרגה פעילות גופנית להקפיד לאכול כל 3 שעות מנות קטנות. לאכול לאט וללעוס היטב. וכך לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים.
מאחלת לך בהצלחה ולהשכיל להשתמש בכלי שניתן לך בתבונה, לאורך שנים.
נשמח שתמשיכי לעדכן אותנו.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך ארוכה
אלינור29/01/2011תודה על המידע שמסרת לי אבל ברור שיודעת שהדרך היא ארוכה... אבל מי אמר...שאלוהים ברא את העולם ביום אחד....???????????? הכל עניין של זמןן והתמדה...רק שאלה מתי אפשר לאכול ביצה .דגים מבושלים.וירקות מבושלים..?תודה מראש שרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב דיאטנית
שולה זק29/01/2011שלום שרה,
האם עשית תור לדיאטנית. מאוד חשוב לקבל תפריט ויעוץ במהלך החודשים הראשונים.
אני חושבת שביצה רכה עם קצת גבינה אפשר לאכול כבר אחרי שבועיים וגם קציצות דגים.
רצוי בהדרגה לחזור לכלכלה רגילה ולגוון כמה שיותר
שבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המתח והתרגשות לקרת הניתוחRONIT28/01/2011
שבת שלום לכולם מצפה ליום ד פרפרים בבטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאחלת בהצלחה
אלינור29/01/2011תחשבי רק על טוב..יודעת מה מצפה לך כי עברתי את הניתוח. ב23.1.11 גם אני התרגשתי ידעתי זהו הולכת על זה ולא יודעת מה יהיה ? אגב הבת שלי עברה לפני חצי שנה. משקלה היה 46 בת 18 בס"כ היום אחרי 36 קילו פחות מאושרת על גג העולם..עוד יש לה דרך ארוכה לי ולה..אבל יחד נינצח את העולם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעודדת
אלינור29/01/2011עוד משהו....הימים לא יהיו קלים אחרי הניתוח מתי שרק יכאב לך תחשבי על טוב על מה עשית ולמה?????????????מעודדת אותך לכל הדרך הכל יהיה בסדרר.......לא לפחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד הכי חשוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורנה מה עם העדכון ?לילך.פ28/01/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן כן מה עם עדכון של עוד כמה....
שולה זק28/01/2011מה עם עדכון של מקס? מה עם עדכון של נעמי? מה עם עדכון של מל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ניתוחמשה מאשדוד28/01/2011
עשיתי ניתוח לפני 4 חודשים קיצור קיבה ירדתי כ25 קילו בזמן האחרון אני מרגיש שאני רעב ומגורה כל הזמן ונראה לי שעליתי איזה 1 קילו או 2, מה עושים אני מזה מיואש אנא עזרתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי משהההה
רוזי28/01/2011יפהההה שירדתתתתת רק אל תישכח בלי הניתוח לא היינו יורדים תשלב ספורטטטטטטט זה עוזררררר ולא להעמיס קלוריות מה אתה אוכל וכול כמה זמן לא נותחנו בראש ולא בעיינים בקיבה אל תחשובבב על זה שתה הרבה מיםםםםם עצובן ככול שיכול שבת שלוםםם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לברר לגבי עלויות ניתוחמורן27/01/2011
שלום כולם.. ה bmi שלי סביב ה35 ואני שוקל לבצע ניתוח להרזיה..
יש לכם המלצה לניתוח יעיל?
או שלכל אחד מתאים ניתוח אחר?
רציתי גם לברר עלויות..
אני בעל כללית מושלם פלטינום כבר חצי שנה לערך..
תודה על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מורן
שולה זק27/01/2011עם BMI 35 ללא מחלות רקע נילוות כמו סוכרת, לחץ דם, כולסטרול, דום נשימה בשינה - אין לך מה לברר לגבי ניתוח - אתה לא עומד בקריטריונים.
הדרך המומלצת לגשת לדיאטנית לשנות הרגלי אכילה, להתחיל פעילות גופנית ולהתגאות בתוצאו שתשיג.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי טעות שלי
מורן30/01/2011ה BMI שלי עומד על 40 בדיוק..
מה אני אמור לעשות?
ממי אני אמור לקחת הפניה?
דיאטנית\ רופא משפחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפניה לרופא המטפל - תגובה
שולה זק30/01/2011את פונה לקופה שלך ומבררת לאן ת מקבלת התחייבות, לאיזה בית חולים. קובעת תור לכירורג מנתח בתחום קיצורי קיבה ומגיעה אליו עם מכב מהרופא המטפל המפרט את כל ההסטוריה הרפואית שלך.
נשמח לעזור לך בהמשך בכל שאלה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצב לא פשוט בכללעיינה27/01/2011
שלום לכולם , הנה הגיע התאריך שבו היתי אמורה לעבור ניתוח מעקף אבל דחו לי אותו ל 10.2.11 ואמרו לי שכל עקבה לטובה , לצערי העקבה הזו לא באה לטובתי , לפני כשבועיים הורי ואני עברנו תאונת דרכים קשה מאוד ואושפזנו בבית החולים כ 10 ימים יצאנו עם פגיעות קשות מאוד ואימי צילה שהיא גם מוכרת בפורום אחרי ניתוח שרוול ( אגב חודשיים אחרי עם ירידה של מעל 25 ק"ג) היא ניפגעה הכי קשה והיום היא כרגע משותקת ונימצאת בבית לוינשטיין בשיקום ,. אז כשאמרתי שהעקבה לא באה לטובתי לצערי כרגע הניתוח שלי בוטל כי יש לי קרע בטחול וארבע צלעות שבורות ואני לא יודעת מתי יסכימו לנתח אותי ואם בכלל.
האמת שהמצב לא פשוט בכלל בשברירי של שניה נהרסו החיים וצריך להתמודד עם מציאות חדשה וקשה במיוחד , מקווה שביום מן הימים אוכל להיות אחת המנותחות , רוצה לעודד מכאן את כל המנותחים שכבר עברו ואת אלא שלפני ולאחל לכולם בהצלחה !!!!
עיינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צר לי לקרוא את דברייך
שולה זק27/01/2011צר לי לקרוא על התאונה שעברתם.
אני מבינה שעדי לא הייתה איתכם ברכב. עדי כל כך עודדה את אמך לניתוח וכל הכבוד שירדה כך כך יפה.
היכן את מאושפזת, אם עדיין. מסרי את אהבתנו לאמך והחלמה מהירה לה.
אני מאוד מקווה שתתאוששי במהרה ואולי אחרי השיקום לא תצטרכי ניתוח ותוכלי לרדת בעזרת דיאטנית.
היכן את מטופלת ?
מה שלום עדי?
מאחלת לכם מעומק ליבי החלמה מהירה ורפואה שלמה
אנא שמרו על קשר. אשפר אם תצלצלי
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרף לתגובה של שולתנו
מקס ברנר28/01/2011מאחל לכולכן התאוששות מהירה וחזרה לחיים נורמליים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
עיינה28/01/2011מקס תודה רבה , ושולה אני לשמחתי כבר שוחחררתי מבית חולים עם הגבלות בכל דבר אפשרי ( ז"א שאסור לי במשך חודשיים לעשות כלום) , אנחנו מתאוששים נימצאים בטיפולים ומקווים לטוב , לשמחתנו עדי לא הייתה בתאונה וכן היא יורדת מאוד יפה ( המצחיק הוא שהיא הייתה תקועה ב 30 קילו ובשבוע של התאונה בלי להתאמץ היא ירדה עוד 6-7 קילו ) לטענתה אמרה שהיא הייתה מוכנה לעלות את כל ה 30 בחזרה כדי שאמא תעמוד על הרגלים , אבל המציאות שונה ואנחנו מתרגלים למציאות חדשה , אנסה להתקשר בתחילת שבוע הבא אנחנו פשוט נימצאים כל הזמן בבית לוינשטין צמוד לאמא וקרובים אליכם מבחינה גאוגרפית יותר מתמיד.
שיהיה לכולם שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעיינה
רוזי28/01/2011העברתי בי צמרמורתת המון בריאותת וכוחח ואנחנו פה תמיד שהשם יברך אותכםםםםםםםם שבת שלוםםםם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עיינה על העדכון
שולה זק28/01/2011שלום עיינה,
לפחות בשורה טובה אחת שאת לא מאושפזת ומשתקמת בחוץ. ולעדי מסרי את אהבתי שתאכל כמו שצריך, שתהיה עם כוחות ולא גוף רזה חלול.
מסרי ד"ש חמה חמה לצילה, אמך, שגם איתה שוחחו (עד שעדי שכנעה אותה להכנס ולהתבטא). אני רוצה להאמין שעם השיקום המסור והניסיון הרב בבית לוינשטיין יעמידו את אמך על הרגליים (יעשו אותה חדשה).
תמשיכו לעדכן אותנו בכל הדזמנות.
שבת שלום ובריאה לכולכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה למצב...
עדי12/02/2011עברו 4 שבועות המתאונה, אני חושבת שהתחלנו להפנים.
אמא שלי (צילה)- מדהימה כהרגלה, עדיין כמובן אין כל שינוי מבחינת השיתוק, אך מורלית כבר יותר טוב.
בדיוק היום בבוקר דיברנו על הניתוח, שמזל שהספיקה לעשות לפני המקרה, כיוון שהיום מחזקים מאוד את הידיים והיא תצטרך להרים את משקל גופה בעזרתן.
היום אחרי 3 חודשים ושבוע מהניתוח של אמא היא 28 קילו פחות...
איך אומרים - מנסים להסתכל על חצי הכוס המלאה, עם כל הכאב והעצב היא מאוד שמחה על הירידה.
שבת שלום ובשורות טובות לכולם...........................
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע טוב עדי
שולה זק12/02/2011תודה שאת מעדכנת. בכל רע יש גם הרבה טוב וכמו שכתבת מזל שאמא שלך אחרי הניתוח וזה לפחות עוזר לשיקום.
אני יודעת שהדרך לשיקום לא קלה וארוכה. אתם חזקים וכך גם צילה ואני בטוחה שבמהרה היא תהיה כמו חדשה.
מתשיכו לעדכן את ועיינה.
שבוע טוב ורק בשוקרות טובות
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעיינה
ערן28/01/2011מאחל לכם בריאות שתרגישו טוב ושתחלימו מהר ושתחזרו לחיים הרגילים כמה שיותר מהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה עצווווווווווב
לילך.פ28/01/2011אני גם רוצה לאחל לכם החלמה מהירה ככל האפשר... ושיקרו רק ניסים וניפלאות...
אנחנו יכולים לתכנן תוכניות אבל לבורא עולם יש תוכניות משל עצמו... לעולם לא נדע...
העיקר שיצאתם מזה בחיים ! המון בריאות בריאות בריאות לכם ולכל עם ישראל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואוו עיינה, רק בריאות לך ולמשפחתך.
צנובר29/01/2011מקווה שתחלימו במהרה, ותחזרו לחיים נורמליים, ואח"כ הניתוח.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטער לשמוע
יניב29/01/2011שלא כהרגלי לבקר פה פעם בחודש מצאתי עצמי מוכה בתדהמה למול האסון הנורא שפקד אתכם .
רק לפני שבועיים שוחחנו בטלפון וניסית לעזור (עוד לא עשיתי עם זה כלום)
אני מאחל לך החלמה מהירה מהפציעה הלא פשוטה.
ולאימך שיקום מלא ב"ה שתקבל ברכה וכח מהשמיים ותעמוד במהרה על הרגליים.
לגבי הניתוח זה ממש לא חשוב כעת!
דאגי לעצמך והחלימי בזמנך ורק לאחר שתעברי הכל תגשי למסע הגדול של חייך
כשאת בריאה חזקה ושלמה פיזית נפשית ומנטאלית .
חזקו ואמצו ורפואה שלמה ב"ה וברכה בכל
בשורות טובות
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכותבת עדי בשם צילה שיושבת כרגע לידי
עדי15/02/2011תודה על העידוד, הפורום מחמם את הלב, ממש כמו משפחה.
שמחה שהספקתי לעבור את הניתוח, לא יודעת מה היה מצבי אילולא הייתי 28 קילו יותר,
יש לי עוד הרבה לרדת לפי עצת הרופאים, הדרך עוד ארוכה.
מקווה להצליח ובטוחה שאעשה את כל המאמצים בכדי לעמוד שוב על הרגליים!!!
צילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצילה היקרה
אורנה LVIAA15/02/2011אני מאחלת לכם החלמה מהירה והמון המון בריאות הצלחה ורפואה שלמה
אמן ואמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמן ואמן
עדי17/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכותבת עדי בשם צילה שיושבת כרגע לידי - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה17/02/2011צילה היקרה,
את באמת אשה נהדרת ואשיות מוערכת ויחד עם המשפחה הנפלאה והתומכת תוכלי להתגבר על כל צרה. אני מאחל לך שיקום קל והרבה הרבה בריאות
אחמד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוקלת לעשות ניתוח....ציפיטפוט27/01/2011
שלום,
אני בחורה בת 27, משקלי הגיע ל 120 וגובהי הוא 1.60 לפי המחשבונים הבי אמ איי שלי הוא 46....
אני ממש בייאוש ושום דיאטה לא מצליחה לי, התחלתי לשקול לעבור ניתוח, האם אני בקריטריונים? ואיך אני יודעת איזה ניתוח מתאים לי?,
והאם אני חייבת לעבור דרך רופאת המשפחה שלי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד דבר חשובבב
ציפיטפוט27/01/2011חשוב לי לציין שאני נשואה כבר שנתיים ועדיין לא הצלחנו להביא ילד לעולם, מניחה שעודף המשקל זה אחת הבעיות, האם זה שאני רוצה להיכנס להריון יכול להשפיע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוקלת לעשות ניתוח.... - תגובה
שולה זק28/01/2011שלום לך,
קיבלת החלטה נבונה
ברוב המקרים לאחר ניתוח נפתרות בעיות הפוריות.
לא ציינת לאיזה קופה את שייכת.
בעקרון - הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית לעומדים בקריוריונים, ולפי מה שציינת את בריקטריונים.
חשוב לגשת לרופא מנתח שעושה את שלושת הפרוצדורות - טבעת, מעקף, שרוול, ועל פי הרגלי האכיה שלך, הפרעות האכילה וההיסטוריה הרפואית שלך מותאם הניתוח בשיתוף המנתח.
לא חב להתחיל את ההליך דרך הרופא המטפל, ניתן להגיע למנתח ולאחר מכן לרופא המטפל על מנת לעשות את הבדיקות. בכל מקרה למנתח רצוי להגיע עם מכתב ממצא על מצבך הבריאותי, מחלות, תרופות, ניתוחים בעבר וגו'.
את צריכה לברר בקופה שלך לאן את מקבלת התחייבות.
את יכולה להתקשר בכל עת ואשמח לעזור
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העזרה
ציפיטפוט04/02/2011אני שייכת לקופת חולים כללית, אז מאיפה אני מתחילה בעצם? למי לפנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה בחום
אלינור28/01/2011לדעתי את צריכה כן לעשות לכי על זה......זה לא קל אבל זה שווה...תחשבי על ירידה..על בגדים שתכנסי על מכנס על חולצה שאת מתה ללבוש ולא יכולת...שוב עשיתי אתהניתוח השבוע אני רק אחרי כמה ימים...אני קצת תשושה אבל יודעת שהדרך טובה...בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבריאות זה צה שחשוב
שולה זק28/01/2011השיקול לניתוח אמור להיות המצב הבריאות שלאחריו. ללא מחלות נילוות של השומן וללא תרופות
המראה והבגדים זה ה"מס ערך מוסף"....לרגע לא לשכוח את הדבר האמיתי - הבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך פונים לרופא כדי לעשות ניתוח קיצנורה27/01/2011
אני עם משקל יתר (bmi=40.15) מרגישה טוב אין לי מחלות ניסיתי המון דיאטה ללא הצלחה - ומעוניינת בניתוח ...... למי לפנות ? איך מגיעים לד"ר מחאגנה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך פונים לרופא כדי לעשות ניתוח קיצ - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה27/01/2011נורה שלום
תוכלי לקבוע תור למרפאה באסותא-חיפה במספר 048810663-4
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוולRONIT27/01/2011
ביום רביעי יהייה בעזרת השם יתברך הניתוח שלי באסותא אצל דוקטור אחמד מחאזנה מאוד מתרגשת מקווה שיעבור בשלום ונצא לחיים חדשים אמן ואמן יום מקסים לכל הפורום רציתי לשתף אתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר RONIT
נטלי27/01/2011שיהיה המון בהצלחה... ועם מחשבה חיובית הכל גם יעבור חלקקקק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוניתי אך חשש הכל יהיה 10 סבבה
שולה זק27/01/2011את בידיים טובות....את בפורום הנכון ואת לקראת החיים החדשים
שבת שלום ותשמרי על קשר הדוק
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית
אורטל27/01/2011רונית שיהיה לך בהצלחה ואין ספק שאת באמת בידיים טובות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחרת את המנתח המתאים
אלמונית27/01/2011אל תדאגי יהיה בסדר . את בידיים של מלאכים בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה רונית
גי.פי27/01/2011ביום שני גם אני עוברת ניתוח בעזרת השם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה רונית - תגובה
שולה זק27/01/2011בשעה טובה גילוש.
תעדכני אל תעמי
מחכים לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני אחריי הניתוחערן26/01/2011
שלום לכולם היום הישתחררתי עשיתי את הניתוח ביום שני הזה בשעה 20:00 בערב והיום אני בבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוך הבא ערן ובשעה טןב
שולה זק26/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה זק
ערן26/01/2011תודה רבה האיתי במתח ליפניי הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצלחה גדולה מאוד
עפרה27/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אתה מרגיש?
דורית27/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערן
נטלי27/01/2011ברוך הבא למשפחתנו, ובהצלחה בדרכך החדשה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברכות ערן
עופר27/01/2011ברוך הבא לצד היפה של החיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשעה טובה
אלינור29/01/2011איך מרגיש? איפה עברת? גם אני עברתי ב23.1.11 כואב עדיין ששותה מים קשה לי לאכול עדיין אוכלת כל 3 שעות 2כפיות מעדן 3 אחוזי שומן..זה חשוב לא לרדת מי זה...מקווה שתרגיש טוב לנסות לשתות הרבה לא להתייבש...בהצלחה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקס,ידידי, קשה לי בלי הבדיחות,שלך.מל26/01/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשלב את זה בנושא הספורט
מקס ברנר26/01/2011שלמרבה הצער זכה לאי התייחסות מצלצל (מה הספורט שאתם עושים?מתי התחלתם?וכו')
ביקרתי היום אחה"ץ במכון כושר מצוייץ אי שם בצפון ת"א.
המנהל הסביר לי שבגלל גילי,משקלי,לחץ דמי,אסטמתי וברכיי הדוויות, אני צריך להצטרף למסלול שכולל גם לפחות אימון אישי אחד בשבוע, עם אחד מהמאמנים הבכירים והמדופלמים שלהם,שגובים בהתאם.
לפי הצעתו דמי המנוי, פלוס ארבעה אימונים אישיים בחודש,זה סיפור של איזה אלפיה מדי חודש!
נשמע לי מטורף-אפילו אם אצליח "להרים" את הפרוייקט הפיננסי.הבנתם כבר מה אני מרגיש בחדרי כושר!
ממילא אני צריך לחכות עוד תקופה עד שאקבל אישור אימון ,כך שאפשר להמשיך את המחקר.
מישהו כאן מתאמן עם מאמן כושר אישי?דעה?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשלב את זה בנושא הספורט - תגובה
שולה זק26/01/2011אני מניחה שיש הרבה שאכן פנו לפן הזה (אולי לא מודים).
האם דיברת עם נעמי בנדון? כמדומני מצבך לא יתר דרסטי מזה שהיה שלך...היא אפילו "גדולה" בגיל ממך.
אני מציעה לפחות יעוץ ונסיון לחוגש וז תראה לאן זה מוביל. חוץ מזה אפשר לברר גם מרומות זוליפ יותר.....מנ דעתך לא שהם פחות טובים - אלא האזור משנה את המחיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס ידידי היקר
אורנה LVIAA27/01/2011אהלן ובוקר טוב
מה שלומך ? בהקשר למכון כושר ניסית את מכון הכושר היכן שאני גרה ?
הרבה יותר זול משאר הפלצנים בצפון ת"א לי כתושבת המקום עלות המנוי לשנה ו-3 חודשים בונוס עולה 2750ש"ח . וזה לא רחוק מימך בהרבה במידה ותרצה אשמח לתת לך מס' טלפון לבירורים
גם אני עדיין עצלנית לא נרשמתי לשום מכון כושר או שחיה .
דרך אגב איך הייתה השקשוקה ? אתה מוזמן ליצור קשר
להשתמע אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשכתי בסיור חדרי הכושר
מקס ברנר27/01/2011יש לא מעט מועדונים ברדיוס של 6 ק"מ מביתי-במרחב ת"א-ר"ג משני צידי הירקון.הערב ביקרתי 3 מקומות ,בשעות העומס ,לבדוק עד כמה צפוף ורועש.בחלק מהמקומות יש גם בריכה,וזה מייקר את החבילה בשליש בערך.זה תענוג לגמרי לא זול בת"א-לפחות אם המקום מצוייד וחדיש,ולא נראה כמו מחסן אלבני נטוש.
הבעיה היא שברגע שאני מפרט בשיחת הפתיחה את הנתונים הרפואיים ה"מכבידים"-מייד מסבירים לי שממש-ממש מסוכן שלא אקח 10 אימונים אישיים אצל מאמן עתיר נסיון-רצוי בעל תואר שני בפיזיולוגיה של המאמץ !
נראה לי שאגלה פחות בביקורים הבאים-בתקופה הנותרת עד לקבלת האישור הרפואי.
ולאורנה-תודה על המידע.שקשוקה לא חריפה,עם קרקרים ולא לחם, זה לא הדבר האמיתי,ובכל זאת מאד שימח אותי.לילך השתוממה כמה מעט אכלתי ואמרה שאני "אוכל כמו כוסית"-מעולם לא זכיתי למחמאה כזו !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימונים בחדר כושר
אפיאלון27/01/2011היי מקס
בשעה טובה...
לגבי שאלתך, בוודאי שניתן למצוא מקומות זולים יותר וגם מדריך אישי בשלב זה מיותר ביותר.
ניתן לבצע את האימונים הבסיסיים בקלות בעצמך(נדרשת הדרכה בסיסית שמסופקת באופן חדפעמי ע"י מדריך של חדר הכושר)המדריכים האישיים הינם פרבילגיה מיותרת.
נ.ב אני כברח ודשיים עושה זאת בהצלחה לא מבוטלת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי פחדליזה26/01/2011
קראתי בהרבה מקומות שיש ניתוחי שרוול שלא הצליחו מה זה אומר
אני חודש אחרי הניתוח שבעה נורא מהר איך קיבה יכולה להתרחב?
איך אפשר למור שהקיבה לא תתרחב יש דברים שאסור או צריך לעשות?
מותר לשתות שתיה מוגזת - האם היא מרחיבה את הקיבה
אודה לכם על תשובתכם
ליזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי החמודה
רוזי26/01/2011אנחנו אחרי אם ירידה כרגע בוא נחכה וניראה בטוח לא צריךךך לשבת על הקלוריות מקווה שלא ניתאכזב ובאמת הסטסטיקה לשראול מוצלחת רק הזמן יכול להעיד לנו אז למה לשבור ראש מה יהיה אם אוכלים נכון ועושים ספרוט כמובן שנואכל לשמור אנחנו לא מכניסים הרבה לקיבהההההההה אחלה ערבבבבבב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי היקרה תתמקדי בעיקר וביפה
שולה זק26/01/2011למה לחיות בפחד ובלחץ.
תהני מהמהלך שעבר ותשאבי את החיובי. את כרגע בתחילת דרכך. את צריכה להסתגל לניתוח והוא אליך לשנות הרגלי אכילה, אופן אכילה, להיות במעקב של דיאטנית ולהקפיד לפחות בשנה הראשונה להתטמיע הרגלי אכילה שונים ולשלב פעילות גופנית.
את לא זרוקה לבד באי בודד, כולם כאן קבוצה חמה ומעודדת בשלבים אלו ואו אחרים - אז שאפי את האופטימיות ותראי שגם את תרדי יפה, בלי התרחבויות ובלי סיבוכים.
את כל כך "צעירה" רק חודש אחרי ....ואם תקראי מעל דפי הפורום תראי שאין כאן אנשים שלא מצליחים. לעיתים קצת קשה יותר, אך בסופו של דבר מצליחים לרדת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עך העידוד
ליזה27/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..אורטל25/01/2011
האם אפשר לעשן נרגילה חודש לאחר הניתוח ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם את לא יכולה בלי- תנסי
שולה זק25/01/2011תשאלי את הרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה.. - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה25/01/2011עישון נרגילה מאוד לא בריא. במחקר אשר בוצע ברמב"ם מצאו שהנזק לריאות הרבה יותר חמור מעישון סיגריות ומתרחש תקופה קצרה לאחר העישון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובת הרופא הועברה לשאלות נפוצות
שולה זק26/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולשלנו- אני צריכה את החותמת שלך..
מל28/01/2011הלוואי שאת צודקת. חשבתי על זה. אכן, גם פסיכולוגים הם בני-אדם ןלפעמים מתיאשים(משתדלת שזה יהיה לזמן קצר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה ספורט אתם עושים אחרי הניתוח?מקס ברנר25/01/2011
אני מבין שפעילות גופנית היא מרכיב חיוני בתוכנית ה"חיים החדשים".מה אתם עושים ומתי התחלתם?כמה זמן אחרי הניתוח?
באשר אליי-לשחות אני לא יודע (אני פוחד ממים) ןחדרי כושר נראים לי ניאנדרטליים-שילוב של "פיקאפ בר" וערסים שדוחפים ברזלים-אטרקטיבי כמו מרפאת שיניים לטעמי.
מה תמליצו לי לעשות חוץ מהליכה בשכונה?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקסי - תשאל את ה"מלכה"
שולה זק25/01/2011נעמי'לה שלנו היא היום האשפית והמומחית. זוכר את הבדיחות שרצו בפןרום לקראת הליכתה למכון.
אז אנא ידחד היקר והמלומד - לא לזלזל ולא לפסול. בטוחני שימצא תחוםשיעניין אתך ויעשה גם את מלאכת העיצוב הראוי.
אגב מקסי - לא צריך לשחות - אפשר סתם התעמלות במים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה קטנה
שולה זק25/01/2011אני על ערש דווי.... מיום ראשון. מה לקחת חוץ מאכניצאה, Q10, אבץ, מגנזיום עם כלציום, אומגה 3 וג'ינגו בילובה ולצירי גם מוקסיפן פורטה
יש משהו שאתה ממליץ בנוסף או במקום?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט-אסטרגלוס!
מקס ברנר25/01/2011בקפסולות או בטינקטורה-3-4 פעמים ביום בשלב השפעת/הצטננות האקוטית.אם את מתקשה למצוא קחי פרוטק נוזלי באותו מינון.
ולמניעה-פטריות כוח יפניות:ריישי,שיטקה,מאיטקי (יש של סולגר).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מקסי
שולה זק28/01/2011חבל שראיתי רק עכשיו
אקנה מחר בבוקר
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש עדכון!!!!
נעמי28/01/2011ראשית כל תודה שולינקה על המחמאות, כן עברנו את ה-40 ק'ג וזה פשוט חלום, אי אפשר לעשות את זה בלי מכון כושר, ושוב אם נעמי עלתה על הליכון ומ-1.5 קמ לשעה היום על 3.5 לשעה והולכת 20 דקות, ואחכ על אליפסה 30 דקות יקירי, זה נהדר, 40.300 קג ירדו ממני, ואני בעולם חדש, רק תמיד יש משהו שמקלקל, ואני ימים בבית חולים וכל כך צריכה זמן לעצמי וגם להנות אתכם, נקוה שיגיע הרגע של השקט הנפשי. אז שוב רציתי לשתף אתכם, ולומר עשינו צעד נפלא, ועוד 9.800 קג נהיה ב2 ספרות איזה חלום, כל אחד מחמיא לי, אמא שלי לא מכירה אותי, שתהיה בריאה, המשפחה מאושרת.
יקירי שבת שלום ומבורך לכולכם, נעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמי, את מקסימה. אני בהלם ממך...
מל28/01/2011סה"כ ירדתי פחות מ-10קג-1 חודש. מהיום הראשון,כמעט, הולכת על ההליכון בבית כל יום, קבוע,חצי שעה. התחלתי ב1 קמ לשעה., הגעתי ל-2.התחלתי עכשיו, התעמלות במים.קצת מיואשת מהירידה .,למרות, שעוד -3קג, אגיע ל-2 ספרות.באהבה, מל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמל לא הולמת אותך המילה "יאוש"
שולה זק28/01/2011נא למחוק מהר מהלקסיקון שלך.
את לא התחלת במשקל גבוה וירדת יפה מאוד.
אל תשכחי שאת גם קצת הופכת את השומן לדריר
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלכה'לה כל הכבוד!!
נעמי28/01/2011תאמיני לי זה יורד, עשית את הצעד, היתר בדרך, וגם הליכון כל יום, אין מילים.
כל טוב, נעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד נעמי ורק בשורות טובות
שולה זק28/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמיייי
רוזי28/01/2011את ממש דוגמאא לנוווווו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לדוקטור אחמד מחאזנהronit25/01/2011
מה שלומך אני אמורה לנותח שבוע הבא מבקשת שתיצור קשר אני יודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לדוקטור אחמד מחאזנה - תגובה
שולה זק25/01/2011שלום רונית. הטלפון של דר' מחג'נה מפורסם כאן באתר. אם דחוף ך לשוחח איתו, תתקשרי אליו.
0502063521 בהצלחה
שולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרונית
גילה פ25/01/2011באיזה יום את עוברת ניתוח? ואיפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לדוקטור אחמד מחאזנה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה25/01/2011שלום רונית
תוכלי לדבר איתי מחר בבוקר
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)