מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- יש לי כמה שאלותאורטל05/01/2011
אני שבוע בול לאחר ניתוח שרוול ( ירדתי כבר 6 קילו,מצפה לירידה של עוד 24 והכל יהיה מושלם )
עכשיו השאלה היא האם מישהו מימכם עבר או עובר איזושהי התקפת עצבים במהלך היום או שכל דבר מעצבן אותו וגורם לו להתפרץ סתם ? כי אני ממש סובלת כרגע מעודף עצבים ואין לי מושג למה
ושאלה שניה מתי אני יוכל לשתות אלכוהול ? אני יודעת שזה מאוד משמין ,
ועדיף שלא ...אבל אני שואלת בשביל לדעת מתי אני יוכל לשתות את זה חלק בלי כאבים ומתי מותר ?
תודההה
אורטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי כמה שאלות - תגובה
שולה זק05/01/2011לשאלתך הראשונה - התקפי "העצבים" אותם את מתארת נורמליים. הגוף עבר סטרס, את חלשה. רצוי לנוח הרבה. לשתות ולהתיעץ עם רופא המשפחה.
אני בטוחה שזה יעבור תוך כמה ימים.
על שאלתך השניה נתת שובה חלקית - אכן אלכוהול משמין ועתיר קלוריות.
אני מניחה שתוך חודש תוכלי ללגום עט בארוע או בקידוש בשישי בערב.
לגבי כמויות - נתון לשיקולך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הציפיות שלך ביחס לאלכוהול?
מקס ברנר05/01/2011חצי כוס יין עם ארוחה?חצי כוסית של משהו יותר חזק?נגיד עוד חודשיים-אבל בזהירות
אם את חולמת לחזור על המבצע שלי בערב טעימות צפון איטליה (פיימונטה) ששתיתי בערך 5 כוסות יין אדום נפלא,וחזרתי הביתה על הרגליים-לא בחיים האלה!!
תהיי רגועה-גם אני כבר לא אהיה שם.כוס יין (150 סמ"ק) בעוד 3 חודשים נשמעת לי מצויין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמקס
אורטל05/01/2011אני מתכוונת ל-לצאת למועדון ולשתות ת2 או 3 כוסות וודקה רדבול ,
למרות שבמקרה הזה אי אפשר מוגז,אז 3 כוסות וודקה עם מיץ
האם זה אפשרי ? ומתי ?
ויין אני לא רגילה לשתות חחחח קטן עליי .
**** ואני מודעת לרמת השומן שזה יעניק לי אבל זה יבוא בפעם בשבועיים ועם תפריט דיאטטי מיוחד לאותו יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה חלק מהבר בחדר שלי.לזה התכוונתי..
אורטל05/01/2011האם זה יזיק ? אפשר ? ומתי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתי הערות בסוגיה
מקס ברנר05/01/2011ראשית-וזה החשבון ששולה לא עשתה לך:בגרם אלכוהול נקי יש שש קלוריות.נניח שמנה של וודקה זה 40 סמ"ק-ז"א בערך 16 גרם אלכוהול-ז"א בערך 100 קלוריות לשוט.תוסיפי מיץ תפוזים ותכפילי בשלוש.תגיעי ל450-500 קלוריות.הרבה?מעט? אפשר להתווכח.
בקטע שיותר מעניין אותנו-איך תתמודדי עם זה עם קיבת הילדונת החדשה שלך?!
לדעתי תתקשי להתמודד עם יותר ממנה אחת.אם תשתי יותר תשתכרי,תקיאי,תעשי שטויות ותתעוררי על מיטה לא מוכרת.
שווה לך?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייי
אורטל05/01/2011אז זהו שמה שתיארת כרגע אני לא מכירה תסיטואציה הזאת,אני שותה ויודעת כמה אני שותה .
אבל מצד אחד אני גם כרגע לא מכירה את הגוף שלי עקב הניתוח
ואני לא יודעת כמה אני מסוגלת לשתות ואם בכלל ? ואם זה יזיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאף פעם לא הבנתי
לילך.פ05/01/2011מה הכיף בלשתות משקאות מרים שגורמים לריחוף....
תשני כיוון ובמקום להשתכר ולתפוס ראש תפסי טרמפ לקניון ותרדי על איזה חנות
בגדים ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללילך
אורטל05/01/2011אממ אני לא סובלת כשאני שותה,ההפך...אני נהנת מהטעם .
ולגביי קניות בקניון...עליתי בשנה האחרונה 15 קילו ויש לי ארון מפוצץ בבגדים של 15 קילו פחות .
ככה שאני כרגע מסודרת מבחינת בגדים יפה ואופונתיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורטל - תגובה
שולה זק05/01/2011"אין חכם כבעל ניסיון". אם כל כך חשובה לך שתיה חריפה ובכמויות - תבדקי מה היכולות שלך ואיך הגוף מגיב. שתפי אותנו בתוצאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני חמש דקות נכנסתי הביתהמקס ברנר05/01/2011
תקבלו דיווחים בהמשך.לא היה "טיול של בוקר בפארק",אבל רק מילים טובות על המנתחת,הצוות ובית החולים "אסותא".אחרי שאתאושש קצת אכתוב.
תודה לכל החברים היקרים שבאו לבקר,התקשרו ועקבו בדאגה אחרי מצבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכים השבים.....
דני05/01/2011תתאושש ותעדכן,
בינתיים תתענג על קצת מעדן וכמה טיפות של מים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעדן רק מחרתיים.היום ומחר רק נוזלים
מקס ברנר05/01/2011צלולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכים הבאים והחלמה מהירה
אורנה LVIAA05/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס החלמה מהירה ובהצלחה
אורטל05/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתחיל בדברים הטובים-כולם יצאו מגדרם
מקס ברנר05/01/2011המנתחת ד"ר רזיאל עשתה בקסמיה, והצליחה להוציא אותי מחדר הניתוח אחרי שעה וחצי בלי קטטר,נקזים או סיכותו,עם 5 חתכים לא גדולים ואסטתיים מצד לצד של הבטן.
המרדים-עשה ככל כשרונו הטכני, ומיומנותו הראויים והצליח להרדים ולהעיר אותי-עם כל גורמי הסיכון הייחודיים שלי-בלי לגרום לי נזקים בלתי הפיכים.
והצוות במחלקה:אחיות ואחים,פיזיוטרפיסטיות,דיאטנית,ואפילו המנקה ומגישת התה,שטרחו סביבי 18 שעות ביממה כדי לספק לי כל טיפול,עזרה וסיעוד שנזקקתי להם.
ואפילו החתום מטה, שהתייחס למשימת כיווץ הכבד בקדושה כמעט (ביחד עם כל מיני פטנטים של נטורופאטים ש"אמכור" ללילך כשרק תגלה בכך עניין אמיתי)והצליח לכווץ באורח מעורר כבוד את כבד האווז המונומנטאלי שלו,לנוחות המנתחת וכמובן לרווחתו הוא.
מצד שני היה מתיש-לי ולשני הורידים שלי שספגו בין השעות 05:00-23:00 (כן-חמש עד אחת עשרה) הרעשה בלתי פוסקת של סלין,אשלגן,גלוקוז,סטרואידים,תרופות נגד ל"ד,פרמין,זנטק ואנטיביוטיקה.פי ואפי זכו ל3-4 אינהלציות ביום ושני ביקורים פיזיותרפיסטיים בד בבד,ולפרקים ל-"משקפי חמצן".שוקיי המצודדים זכו למסאז' ממכשירים נגד טרומבוזה,ובטח שכחתי חלק מהאביזרים.אילו היו עושים לי את כל זה בקצב נינוח בטח היה לוקח שבוע ויותר.
.בלילות נהג שכני לחדר לקרוא לאחיות למיטתו מזמן לזמן,ובין הקריאות נחר כמו טרומבון,כך שגם לשינה למכביר לא זכיתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי מקסי כמה היית חסר לנו
שולה זק05/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוך הבא
שולה זק05/01/2011לפי הפרסום אתמול בכלי התקשורת אסותא מבצע יותר ניתוחים בשנה מאיכילוב ותל השומר יחד....אתה בסטטיסטיקה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפורום חי וקיים מקס חזר!
עופר05/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס אתה מלך!
לילך.פ05/01/2011גאה בך !!! כל הכבוד!
שמחה לדעת שיש פטנטים להקטנת הכבד.... אשמח לשמוע כשיהיה תאריך....
נשיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשיהיה לך תאריך תקבלי ממני את
מקס ברנר05/01/2011תערובת הצמחים לחליטה ואת התוסף להפחתת התשוקה למתוק.זה מהסטוק הפרטי שלי,אין לי עבור כל המנותחים העתידיים ולא אהפוך ליבואן.מידע תמיד אמסור בשמחה.
בניגוד לעבר לא אוכל להזמין אצלך סיר מפרום כפיצוי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי...
לילך.פ05/01/2011בוא נסכם שנעשה החלפות על סיר מפרום מעשה ידי אבי ... תוכל להקפיא ולהוציא מפרום אחד כל יום :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיודעת מה?הצעה מצויינת!
מקס ברנר05/01/2011עשינו עסק!אני אתרום יידע וחומרים אקזוטיים.אביך ייתן נסיון ואהבה.נשמע מושלם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפרום אחד לשבוע
שולה זק05/01/2011חסכון :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה הגזמת...
לילך.פ06/01/2011מה זה מפרום אחד לשבוע ? גם אם יוציאו לי את הקיבה לגמריי אני לא אסתפק במפרום אחד לשבוע.... אחד ליום נשמע הוגן! רוצים להיות רזים אבל יש גבול לכל תעלול... אחרי הכל אנחנו אוהבים אוכל... אפרופו מפרום לשבוע... מקס מה מצב הרעב... האם חשתה פה ושם את צורך הרעב או שזה באמת הוקוס פוקוס... רק לך אני יאמין כי אני מאמינה שיש לנו את אותו קיבולת מזון... קשה לי להאמין שיבוא יום (אחרי הניתוח כמובן) שכמעט ולא אהיה רעבה... אני כל כך מייחלת לכך! רוצה לאכול בכדי להזין את הגוף מבלי לסבול מחושיי רעב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילוש לא הגזמתי- תגובה
שולה זק06/01/2011אם אוכלים מפרום אחד ליום (כזה שאבא שלך עושה ולא אחד "אנמי" בחנות) מי יכול עוד לאכול קצת גבינה, סלט, פרי, ושאר דברים מזינים. ???? בטח לא מקסי בחודשי השנה הראשונה לאחר הניתוח. חחחחחח
יאכל כבודו שני ביסים מהמפרום ולשאר אני אדאג!!!!!!
יום טוב ויללה די כבר עם ה"לפני ניתוח".
חיבוק עז ממני
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסילה ברוך בואך הביתה!!!
נעמי06/01/2011כמו שדיברנו אתמול, לאט לאט, הרבה מנוחה, והכל מתחיל להסתדר. שמור על עצמך אני בטוחה שסמדר מאושרת ותטפל בך הכי טוב. אז רפואה שלמה ומתחילים את הדרך לחיים חדשים. כל טוב, נעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה יופי שאתה כבר בבית
צנובר06/01/2011אל תהיה גיבור, תן לעצמך את הזמן להתאוששות. אבל לכתוב בפורום אתה תמיד יכול, זה באמת לא כל-כך קשה, אז נשמח אם תמשיך לעדכן אותנו כאן.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמי וצנובר-מבטיח לנוח!
מקס ברנר06/01/2011ואפילו סמדר אשת חייקי פינתה שבוע ויותר מהקריירה התובענית שלה כדי לתמוך בי ככל הדרוש.אין לי כוונות לעשות מעשי גבורה או להתחכם עם ההנחיות-גם אם קצת נרגעתי מאז התקופה שלפני הניתוח.
לילך-בשלב זה אני חייב להתוודות שהרעב לא נעלם. נכון-זה רעב חולף,הוא לא קיצוני ומשתק,אבל אצלי לפחות-גם קיבה קטנה ובצקתית יודעת לקרקר!
אולי צריך לארגן מחדש את ההתניות,ואני מעריך שבעוד שבועיים אוכל לבשר לך שזה NON ISSUE.בשלב זה אני רעב,אבל כנראה אני קרוב מדי לחיי הקודמים.מבטיח לעדכן בעניין עוד שבועיים.
אגב-נתון מדהים-עם כל הנוזלים שקיבלתי בערוי יום ולילה,והסטרואידים שתקעו לי (כולל הבוקר לפני השחרור).חזרתי הביתה יותר כבד ממה שנכנסתי לניתוח.תרגעו-זה זמני!אי אפשר מדעית לצום מספר ימים,לאבד 80% מהקיבה,ולשלשל 4 פעמים ביום ועדיין להוסיף קילו,אם לא למעלה מכך!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוך שובך!!!!!!!
ליאתול06/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסייי
נטלי06/01/2011ברוך שובך....ובהצלחה מעכשיו ובכל הדרך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלום של ניתוחדובי04/01/2011
הי
כבר שמונה שנים שאני מנסה להוריד בחזרה את מה שהצלחתי בכבוד להעלות אחרי ההריון האחרון ( לא במהלכו חס וחלילה אלא אחרי) אבל במקום לרדת אני עולה, ניסיתי הכל ושום דבר לא הולך.
ה bmi עומד על 36 אומנם אבל משקלי קרוב למאה
מהם הקריטריונים לעבור את ניתוח הסליב ? האם זה ה bmi או המשקל?
אני חייבת לעבור את הניתוח , מה ניתן לעשות כדי לקבל את עזרת הקופה?
זה דחוף תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים ברורים
שולה זק05/01/2011אירגון הבריאות העולמי קבע את הקריטריונים ומשרד הבריאות הישראלי אימץ אותם.
הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית לעומדים בקריטריונים.
הקריטריון הוא פונקציה של משקל וגובה שנותן את ה- BMI - מסת הגוף.
BMI 35-40 - עם מחלות רקע נילוות כמו סוכרת, לחץ דם, כולסטרול, דום נשימה.
BMI 40 ומעלה - כל אחד גם ללא מחלות רקע.
לפי מה שציינת ה- BMI שלך 36 ללא מחלות רקע, כך שאינך עומדת בקריטריונים לקבלת אישור לניתוח.
ברצוני להפנות תשומת ליבך - הניתוח אינו הוקוס פוקוס - נכנסים שמנים ויוצאים רזים!!!! בשביל לרזות צריך לעבוד. צריך מעקב של דיאטנית, תפריט דיאטטי, פעילות גופנית, שינוי הרגלי אכילה - הכל אותו דבר כמו ללא ניתוח, רק שהניתוח הוא כלי שעוזר.
אני ממליצה לפנות לקבוצת תמיכה ולהתחיל להתייחס ברצינות למאמצים לרדת במשקל עם שינוי אורח חיים והרגלי אכילה. תגידי לעצמך "אני יכולה" "אני רוצה" "אני אצליח" - ותראי שתהיי גאה בעצמך לאור ההשגים אליהם תגיעי.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעת עור עודףחיה04/01/2011
שלום!
חודש ושלוש שבועות אחרי, מרגיש מצויין ב"ה!
הורדתי מהניתוח 16 קילו ולפני הניתוח 26 קילו
בסה"כ 42 קילו ב5 חודשיים, שילבתי הליכות וכו,
איני יכול ללכת לחדר כושר, מה עלי לקנות ואיזה תרגילים לעשות
כדי למנוע מהעור להיות מדולדל באיזור השוקיים הידיים ושאר הגוף?
אם מישהו יוכל לעזור אשמח מאד .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניעת עור עודף - תגובה
שולה זק04/01/2011שלום אור
אני חושבת שעליך להתיעץ עם מדריך כושר לגבי התרגילים שיכולים לעזור לך לצמצום תופעת עודפי העור.
מיצוק העור תלוי גם בגיל, סוג העור ובגנטיקה.. ברור שפעילות גופנית מתאימה עוזרת למיצוקו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העם קורא למקס!גל (הבן)04/01/2011
רוצים לשמוע חוויות של אחריי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לגל
אורנה LVIAA04/01/2011גל יקירי בוקר טוב
כולנו מתגעגעים למקס אך מקס משתחרר אולי היום
אבל אני יכולה לספר לך שאתמול ביקרנו אותו אני ועופר והכל בסדר והוא מרגיש טוב
ספר לנו מה איתך כמה ירדת עוד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני טפו טפו... אין תלונות.
גל (הבן)05/01/2011יורד לאט, אבל כל עוד זה לכיוון למטה באופן יציב אז אני סבבה.
באזור ה34 קילו בערך מאז תחילת ההליך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה יפה מאד
אורנה LVIAA05/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחם חם טרי טרי
שולה זק04/01/2011עכשיו שוחחתי עם מקסי בטפון.
הבחור אחרי!!!!!!!!!! ובגדול!!!!!!!!!!!!!!!1 מתפקד, שותה, מתהלך וכנראה ישאר היום בהשגחה בגלל בחילות ושלשולים. השאר הכל שופרא דה שופרא.
מבטיחה בשמו של מקסי שנקבל יומן אישפוז מפורט ....
אז יהיה בהצלחה מקסי וספר כמה קילוגמים תשיל בבית חולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עופר שומעת?אילן03/01/2011
אמרו לי שאת יכולה לעזור.
אשמח לכל עזרה.
בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופס...
אילן03/01/2011אז חשבתי שזו תהיה תגובה להודעה אחרת, אבל משום מה יצא שפתחתי אשכול...
מצטער.
בכל מקרה, אם זה כבר קיים אז תקציר בשביל עופר,
אמרו לי שאת(ה) יכולה לעזור:
עברתי תהליך של בדיקות וועדה בריאטרית, מעל חודשיים,
והוועדה אישרה לי ניתוח.
לתומי חשבתי שייתאמו לי מנתח וזהו...
עכשיו מסתבר שאני צריך למצוא מקום לניתוח ומנתח...
אני די אבוד - לאן הולכים, למי פונים? מי טוב? איזה מקום מומלץ?
וכמה זמן עכשיו אצטרך לחכות...?
יש למישהו רעיון / עזרה?
יש לי מכבי מגן זהב אם זה משנה.
אשמח באיזור ירושלים, למרות שאפשר גם במרכז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר הוא גבר
שולה זק03/01/2011עופר (במבינו) ירד כבר 43 קילו ונראה כמו תלמיד יב' עבר ניתוח מעקף בהדסה הר הצופים.
איפה עברת את הליך הועדה הבריאטרית? מי המנתח שדיבר איתך?
אתה מוזמן להתקשר בכל עת ואשמח לעזור . תוכל לקבל גם את הטלפון של עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערן
עופר04/01/2011אשמח לעזור בכל שאלה.
מספר הטלפון שלי נמצא אצל שולה, באפשרותך לפנות אליה ולקבלו.
בהצלחה.
נ.ב. - נכון להיום אני עדיין ממין זכר.
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שאלתיתיעקב03/01/2011
ראשית שלום רב.
פעם ראשונה שאני רואה את הפורום הזה,
אני בן 32 עם BMI 48פלוס אישתי בת 31 עם BMI 32בערך
אני מאד רוצה לעבור ניתוח שרוול לאחר שפדשתי חברים רבים שעשו ניתוח זה, ופשוט יוצאים לי העניים לראות אותם, יש לציין שלפני כ שנתיים בערך ירדתי בכוחות עצמי כ 45 ק"ג אך העלתי אותם בחזרה וכנ"ל אישתי.
רצית לבקש משפט קסם על מנת לשכנע את אשתי
והמלצות על איזה ניתוח עדיך
שרוול
מעקפים
טבעת
תודה רבה
יערב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוך הבא יעקב
שולה זק03/01/2011שב עם אשתך , תעיינו יחד בשאלות הנפוצות ואחר כך תדפדפו בדפי הפורום ותבחרו לכם את משפטי הקסם.
בגיל 32 עם BMI48 אתה צריך לבחור בין חיים איכותיים לבין חיים ללא איכות חיים שחולפים לידך. חיים בצל מחלות המביאות נזקים בלתי הפיכים עם הזמן.
השמנת יתר חולנית היא מחלה - ובמחלה יש לטפל. הפתרון שיש לרפואה היום להשמנה החולנית - אחרי שניסית דיאטות ללא הצלחה לשמר התוצאות - זה ניתוח.
הניתוחים הוגדרו כ"ניתוחים מצילי חיים" ועל כן הם נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים.
לגבי סוג הניתוח - את זה יש להתיעץ עם המנתח. באים אליו עם ההסטוריה הרפואית, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה, מחלת רקע - ועל פי כל הנתונים בוחרים את הניתוח האפקטיבי.
אתם מוזמנים להקשר אלי בכל עת
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוולחגית03/01/2011
לפני ארבעים יום עברתי ניתו שרוול, משקלי לפני היה 117 ק"ג עד היום השלתי בסך הכל 13 ק"ג האם זה תקין או מעט מידי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שרוול - ירידה במשקל
שולה זק03/01/2011כל ירידה מבורכת. 13 קג' זה הישג יפה מאוד. לא ציינת מה היה ה- BMI שלך לפני הניתוח.
מה שחשוב זה להיות במעקב של דיאטנית במהלך החודשים הראשונים אחרי הניתוח. לקבל ממנה תפריט מאוזן ומתאים וכך לרדת במשקל באופן מבוקר ונכון ולשנות הרגלי אכילה ואורח חיים. חשוב מאוד להתחיל לשלב פעילות גופנית.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודיעיןאילן03/01/2011
לא אכפת לי לאן ליסוע.
יכול להיות באיזור ירושלים, יכול להיות במרכז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פניה לרופא/מרכז רפואי
שולה זק03/01/2011כחבר מכבי ובעל מכבי מגן אתה יכול לפנות לאסותא תל אביב, מדיקל סנטר בהרצליה, אסותא בלב המפרץ.
כמו כן אתה יכול לפמות גם למרכזים הרפואיים תל השומר, איכילוב, הדסה - שם התורים ארוכים יותר, אבל ללא עלות כספית. במרכזים הפרטיים עליך לשלם השתתפות עצמית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תהליך לפני ניתוח ובחירת מנתחאילן03/01/2011
עברתי תהליך של בדיקות וועדה בריאטרית, מעל חודשיים,
והוועדה אישרה לי ניתוח.
לתומי חשבתי שייתאמו לי מנתח וזהו...
עכשיו מסתבר שאני צריך למצוא מקום לניתוח ומנתח...
אני די אבוד - לאן הולכים, למי פונים? מי טוב? איזה מקום מומלץ?
וכמה זמן עכשיו אצטרך לחכות...?
יש למישהו רעיון / עזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם זה משנה משהו יש לי מכבי מגן זהב
אילן03/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהליך לפני ניתוח ובחירת מנתח - תגובה
שולה זק03/01/2011שלום,
היכן אתה גר?
לפי זה נוכל להמליץ לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערן
לילך.פ03/01/2011עד כמה שאני יודעת דרך מכבי יש לך את המאסטרית הגדולה מכולן את ד"ר רזיאל והיא עושה באסותא... תפנה למלב"י (תחפש בגוגל) ושם תתיעץ איתם... כמו שאומרת אורנה כולם טובים, כולם מומחים , כולם יודעים את התורה ... אבל אם יש לך את האפשרות ללכת לכוהנת הגדולה לא ההיתי מהססת לרגע!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ערן
רוזי03/01/2011אם אתה גר בירושלים תעשה שם בירושלים שלח הודעה לעופר בפורום היא יכול לעזור לך בהצלחההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיווחים מאלישע אחרי הביקור.........אורנה LVIAA03/01/2011
שלי ושל עופר אלישע מתאושש יפה מאד מהניתוח הכל עבר בשלום
אחרי צילום מתחיל לשתות והחיים כבר נראים ורודים . הכרנו את אשתו סמדר
אישה מדהימה בדיוק כמו אלישע רק רזה רזה וחטובה.
והיה לי העונג לפגוש את עופר המקסים והחתיך בלי עין הרע אוהבת אותך.
להשתמע חברים יקרים במפגש הבא כולנו מחכים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורנה יז...
לילך.פ03/01/2011למה הלכת בלי להתקשר ? עופר בלבל אותך ?
דיברתי עם מקס בטלפון הוא נשמע מעולה טפו טפו חמסה שום בצל וצנוברים...
שימשיך כך נאחל לו החלמה מהירה... ואני מקוה שאני הבאה בתור סוף סוף ואז באמת נהיה חבורה של כוסים וכוסיות.... עם עבר שמנדוזי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנה יז... - תגובה
שולה זק03/01/2011לילוש....כל הסיבוכים נבהלו מהחפרנות של מקסי....כך שתפסו מרחק חחחחחחחחחחחחחח.
חכי חכי מה מחכה לנו - מה יעשה לנו מקסי שלנו עם כל ביס ושלוק וכל 100 גרם שירדו במשקל.
העיקר "אנחנו" אחרי ובלי נדבר מחר מקסי כבר ידווח מביתו את "מעלליו"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך יז............
אורנה LVIAA03/01/2011אלישע כבר דיווח לי שדיבאת איתו הבוקר ומסרת לו שלא תגיעי בגלל הילדים שלך שחולים אז אל תפילי עליי חוץ מיזה שאני אוהבת אותך
ןאכן עופר חתיך בלי עין הרע .בן פורת יוסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פורום יקר, אשמח לקבל המלצהאמא03/01/2011
על ד"ר איברהים מטר מבני ציון.
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הרופאים מנתחים מומחים
שולה זק03/01/2011אנחנו לא ממליצים על רופא זה או אחר.
כל הכירורגים הם כירורגים בכירים ומומחים בתחום ניתוחי קיצור קיבה, כולל דר' מטר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורים לאחר ניתוחגי.פי03/01/2011
מכיוון שאני עומדת לעבור ניתוח שרוול בעוד כ-3 שבועות
השאלות שלי הן:
איזה טיפול נגד כאבים לוקחים?
מה עולה בגורל הכדורים הקבועים-לחץ דם, דלקת פרקים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורים לאחר ניתוח - תגובה
שולה זק03/01/2011משככי כאבים את מקבלת בבית חולים. את הכדורים הקבועים שאת לוקחת רצוי להביא איתך. יש מחלקות שמחלקים את התרופות ויש מחלקות שאת צריכה לקחת את הכדורים שלך מהבית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקף קיבהdorit3303/01/2011
שלום
שמידורית ואני גרה בבאר שבע ולפני כחצי שנה הורדתי את הטבעת והעליתי במשקל וחזרתי למשקל לפני הניתוח
אני מתעניינת לגבי ניתוח מעקף בבאר שבע
האם מישהו עבר את הניתוח ויכול לתת לי מידע
אודה מקרב לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקף קיבה - תגובה
שולה זק03/01/2011עופר עבר לפני כמה חודשים ניתוח מעקף קיבה והוא יוכל לספק לך אינפורמציה.
אין לי מושג אם בסורוקה מנתחים מעקף או רק טבעות. את יכולה לפנות לקפלן או לוולפסון - יש להם שם יחידה טובה מאוד. תוכלי להתייעץ מה מתאים לך.
תוכלי לצור עימי קשר ואתן לך את הטלפון של עופר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
ליאתול03/01/2011בסורוקה עושים טבעת ועושים שרוול (אני עשיתי לפני פחות משבועיים) אך אפשר לשאול בנוגע למעקף.
תתקשרי לסורוקה.
שיהיה בהצלחה!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורית
dorit3304/01/2011תודה
יש לי תור לדר אבנת ב17 לחודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב דורית
שולה זק04/01/2011אשמח אם תתקשרי אלי
יום נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הלחץ בשיאואלמונית02/01/2011
אתם לא מתארים לעצמכם רמת הלחץ בה אני נמצאת . לא מצליחה להירגע ככל שעובר הזמן זה הולך ומתגבר
מצאתי דרך להפחית את הלחץ בצורה זו לשתף אותכם בחששות שלי . מקס כבר אחרי מכווה שאני מחר בבוקר אהיה גם בעזרת השם בערב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את יכולה הלרגע
ליאור02/01/2011תנוחי , תאכלי משהו , ותרגעי
את בידיים טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקשיבי לליאור - הוא צודק
שולה זק02/01/2011סוף סוף הרגע מגיע - הרגע לו חיכית הרבה זמן. תקופה ארוכה אנו מבלים כאן איתך. הצלחת לא לפספס שום "פחד" "חשש" סיבוך אפשרי" . עכשיו תחשבי על מחר בערב שהכל כבר מאחוריך ואת מתחילה חיים חדשים. מיותר לחזור ולציין שאת בידיים טובות ומיומנות.
באיזה שעה הניתוח שלך? מחכה כבר לשמוע שאת אחרי
בהצלחה
חיבוק ממני
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנתוח אחרי צהריים
אלמונית02/01/2011אני מוזמנת לשעה 9 בבוקר והנתוח אחרי צהריים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני בלחץ
דורית02/01/2011גם אני בלחץ ויש עוד שבועים קשה לי להרדם בלילות לא מפסקה לחשוב על הנתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני בלחץ - תגובה
שולה זק02/01/2011שלום דורית,
שבועיים עד לניתוח זה הרבה זמן. להיות בלחץ לא לישון ולהיות עצבנית, תגיעי לניתוח מותשת. אני ממליצה לגשת לרופא המשפחה ולבקש כדור ארגעה קל תקופה הזו.
זה ישפר את הרגשתך .
את מוזמנת להתקשר בכל עת .
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה
דורית02/01/2011הקראה בפורום עוזרת לי מאוד טוב שזה קיים ואנשים החמים פה שבאמת כולם רוצים לעזור ולכולם אחפת מי אחד מהשניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)