מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- כאבי בגב בצד ימין למטה ובצדרויטל03/10/2010
שלום למנהלי הפרום
לפני חצי שנה עשיתי באסותא ת"א ניתוח טבעת ביומים האחרונים יש לי כאבים גם בבית החזה במקום שמנפחים את הטבעת וגם בגב התחתון בצד ימים האם הטבעת נמצאת קרוב לשם והאם הכאבים בצד זה קשור לטבעת אשמח לקבל תשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפנות לבדיקת רופא
שולה זק03/10/2010שלום לך,
עם כל הרצון לעזור, אי אפשר לתת יעוץ וירטואלי לכאבים מהסוג שאתה מתאר מבלי לגשת לרופא ולעבור בדיקה.
אני מציעה שתיגש לרופא המשפחה ואו למנתח שיבדרו מה מקור האי נוחות שאתה חש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדכון מצב - אלונה אישתידני03/10/2010
היום - בדיוק 3 שבועות מהניתוח, 13 ק"ג פחות, ומהיום ועד עולמי עד.....
דו ספרתית בכל הקשור במשקל
היום- 22 יום לפני שאני עולה על השולחן - ממתין בסבלנות......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יופי אלונה וממתינים לך דני
שולה זק03/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה יופי, אלונה
צנובר03/10/2010ממתינים לך ולדני ביום חמישי.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- BMI 35רחלי03/10/2010
אני בת 42 בריאה בדרך כלל. ומעונינת בגלל משקל עודף לעבור ניתוח קיצור קיבה אלא שקופת החולים שלי לא מאשרת לי (כללית) כיון שה- BMI שלי הוא "רק" 35. קשה לי ללכת, לנשום ובכלל אני בדכאון נוראי מהמשקל הנורא שלי. מה עושים בכלזאת? יש לכם פתרון? הצילו, הענין דחוף מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין הוקוס פוקוס
שולה זק03/10/2010שלום רחלי,
גם אחרי ניתוח אין הוקוס פוקוס - צריך לעבוד קשה בשביל לרדת במשקל.
הווה אומר - ללכת לדיאטנית. לאכול תפריט מותאם על פי הנתונים שלך, לשלב פעילות גופנית - ואז יש תוצאות.
מאחר ואנך עומדת בקריטריונים שקבע אירגון הבריאות העולמי לניתוחי קיצור קיבה - אני ממליצה לקחת את הנושא ברצינת. להרשם לקבוצת תמיכה ולהתמיד. ללכת לפגישות השבועיות, לאכול על פי התפריט, לעסוק בספורט ואני מבטיחה לך שהתוצאות לא יאחרו להגיע.
בדרך זו תלמדי לשנות הרגלי אכילה ולאמץ אורח חיים בריא.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי הכי וותיק בשרוול כאן?לילך.פ03/10/2010
האם שמעתם על משורוולים של 4/5 שנים? איך אפשר למצוא אנפורמציה על משורוולים וותיקים? של כמה שנים? או מאמרים בנושא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרוול במעקב הארוך
פרופ` אחמד מחג`נה03/10/2010ניתוח שרוול התחיל בשנת 2001 בניויןרק ע"י פרופ מישיל גניה. בספרות תוכלי למצוא מאמרים על מעקב של שנים אלו. ניתן להכנס ל GOOGLE ולבדוק. בארץ הניתוח מבוצע מזה כ 5 שנים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילך
ריקי03/10/2010דברי עם דניאל אח שלו ותיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאח שלי השתרוול באוגוסט 2007
דני03/10/2010דברי איתי , אני אתן לך טלפון שלו. 052-5634777
אני ואישתי נגיע למפגש - מי רושם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רושמת
ריקי03/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריקי רוזמת
שולה זק03/10/2010כנס להודעה על המפגש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטה דלת פחמימותג.מ02/10/2010
זהו יש לי תאריך לניתוח 18-10-10 אבל
1-איבדתי את התפריט של הדיאטה שצריך לעשות לפני הניתוח שהיא דלת פחמימות נא לעזור לי מי מכיר אותה.?
2- גם כן אני דואגת בקשר למה שקרה השבוע ברמבם מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קרה השבוע ברמב"ם?
מקס ברנר02/10/2010שמדאיג אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קרה ברמבם ??????????
לילך.פ02/10/2010דחוף פרטים מה לא שמעתי ??????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלחיץ!
לילך.פ02/10/2010מאד מלחיץ כל המקרים האלה... אני לא מבינה למה מי שידע על זה בפורום לא מעדכן? כמו ששומעים סיפורי הצלחה אנחנו צריכים להיות עירניים גם לגבי מקרים לא נעימים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילך
ליאור02/10/2010זו כתבה שפורסמה לפני יותר משבוע בYNET
לאף אחד אין סיבה או אינטרס להסתיר - להיפך - חשוב לדעת על הסיכונים , זה חלק מהעיניין.
חשוב לזכור שלפחות במקרה הספציפי , לא היה פה שום אלמנט של ניתוח קיצור קיבה , החולה נפטר עוד לפני שהכיררורג הגיע אליו - סיבוך של מרדים .
למרבה הצער זה היה יכול להסתים אותו דבר גם אם היה צריך לעבור כל טיפול אחר שמצריך הרדמה .
לא צריך להכנס לפאניקה , ולזכור שהוא היה במשקל מאוד גבוה ( הרבה יותר משל רוב החברים פה ) .
מקווה שנשמע פה רק בשורות טובות
שבוע טוב
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטה דלת פחמימות
ליאור02/10/2010היי לילי
זה מתוך האתר מלב"י :
הצעה לדיאטה דלת פחמימות
בוקר:
פרוסת לחם
חצי גביע גבינה לבנה 5%
2 ירקות טריים
ביניים: גביע יוגורט
צהריים:
250 גר' מנה בשרית עוף/ הודו / דג / בקר
ספל ירקות מבושלים
ביניים: גביע יוגורט או מעדן חלב עד 3% שומן
ערב:
פרוסת לחם
50 גר' נקניק פסטרמה
חצי קופסה טונה או ביצה
10 זיתים או 2 כפות טחינה
במשך הערב: חצי ספל גלידה
העיקרון הוא לאכול ירקות וחלבונים כמה שיותר ועל חשבון הפחמימות ...
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל ניתוח יכול לקרות
ריקי02/10/2010אכן מקרה מצער .אבל לצערנו בכל ניתוח יכול לקרות.גם אם נלך ברחוב יכולים לדרוס אותנו. ויכול להיות חס וחלילה פיגוע. אז בואו לא נחשוב מה קרה ?הכל בסדר חברים יקרים. לחשוב חיובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב
שולה זק02/10/2010תכתבי במנוע חיפוש "דיאטת חלבונים" ותקבלי רשימה.
הסירי דאגה מליבך, לא כל מנותח הוא עם בעיות בהרדמה.
חישבי חיובי והכ יהיה בסדר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד פחות משבועיים...לילך.פ02/10/2010
אני הולכת להשתרוול ואני לא מצליחה "לסתום את הפה"... אני לא מצליחה להיפרד מהפחמימות וכל החגים האלה עם הארוחות חג/ערב שבת לא ממש עוזרות לי.
אני מפחדת שהכבד השומני שלי יעשה בעיות למנתחת... כל בוקר אני אומרת לעצמי די לילך היום את מתחילה ברצינות עם דיאטת החלבונים לא נוגעת בפחמימות ...וכל ערב כועסת על עצמי מחדש.
זוכרים את יום א' אני מתחיל דיאטה? אז אני בדיוק באותו מצב.
מה עושים? אם אני לא אצליח לתפוס את עצמי ב 12 יום הנותרים נראה לי שאצטרך לדחות את הניתוח ואני לא רוצה!!!!! חשבתי שאני אהיה הרבה יותר רצינית אבל לא יודעת מזה השאננות הזאת שנכנסתי אליה... לא מצליחה להפחיד את עצמי.
אולי תגידו לי מה אתם עשיתם? תנו קצת תפריטים איך לעבור את היום? אני יודעת מה מותר ומה אסור אבל לא מצליחה ליישם ... כתוב לי לדוגמא בוקר : ביצה בכל דרך, סלט, חצי קוטג (תוך שעה מהקימה בבוקר) לא רק שאני לא מסוגלת לאכול כלום בשעות הבוקר ... אז סלט??? קר ומנוכר? על הבוקר?? למה לא קפה הפוך עם דונאט? או לפחות קוראסון חם ממולא בשוקולד נוזלי?
חברים עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתם עשיתם? האם רק אני כזאת דפוקה ולא רצינית ??????????????
חולה עליכם נתראה בחמישי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העוזר לעצמו בקול ההיגיון
שולה זק02/10/2010א. לא יבטלו לך את הניתוח, גם לא ידחו אותו בגלל שלא שמרת דיאטה.
ב. תאכיל מהכל גם פחממות - אבל דחילאק לא באופן מטורף ולא שפוי כמו שאת כותבת. האוכל לא הולך להעלם לך הוא פשוט "יתגמד" לך
ג. אם מה שיצילך מ"רי" זה מתכונים רשמי במנועי ליפוש "דיאת חלבונים" ותקבלי בשפע.
העתקתי בשבילך את הדיאטה של חיה שוויגר היא דיאטנית בתחום הבריאטרי.
מקווה שעזרתי במעט.
בשבוע ראשון:
רשימת מזונות המותרים לאכול במשך היום:
2 גביעי יוגורט דיאטטי או? 2 גביעי לבן או ריוויון
קופסא טונה במים?
קופסא גבינה לבנה? %½
ניתן לבחור 2 מנות בשריות במשך היום מהרשימה הבאה:?
רבע עוף ללא? עור / דג לא מטוגן / 7 פרוסות פסטרמה דלת שומן / קציצות טבעול לייט ללא פרורי לחם
2 פרוסות גבינה צהובה לייט?
2 כפיות שמן לבישול? ותיבול
ירקות-חופשי (לא כולל תפו"א,תירס,אפונה,סלק וגזר)?
יש להימנע לחלוטין מאכילת מזונות המכילים סוכר ופחמימות: לחם, מאפים, עוגות, עוגיות, בורקסים, פירות, שוקולד, מעדני חלב ממותקים, מיצים טבעיים, משקאות קלים.
מותר לשתות מים, תה וקפה ללא סוכר ומשקאות דיאט.
• בשבוע שני: על המזון להיות במרקם נוזלי בלבד.
רשימת המזונות המותרים: מים, ג'לי דיאטטי ללא סוכר, חלב, ריוויון, לבן, יוגורט דיאטטי, ,ביצה רכה/קשה, גבינות עד 5%, מרק עוף טחון בבלנדר, ירקות מבושלים וטחונים, טונה במים, תה וקפה ללא סוכר, משקאות דיאטטיים.
יש להימנע לחלוטין ממזונות המכילים פחמימות כגון: לחם, פיתה, אורז, פסטה, תפוח-אדמה, עוגות, עוגיות, בורקסים, מאפים, תירס, אפונה, פירות, שוקולד, מעדני חלב ממותקים.
יש להימנע משתיית משקאות מתוקים ומשתיית מיצי פרי.
מותר לשתות מים, משקאות דיאטטיים, תה וקפה ללא תוספת סוכר.
חשוב להקפיד על שתיית מים מרובה לפחות 10 כוסות ביום.
תפריט יומי לדוגמא בשבוע זה:
ארוחת בוקר: כוס חלב/נס קפה עם חלב ללא תוספת סוכר, ניתן להשתמש בסוכרזית
חצי קופסא גבינה לבנה או קוטג' עד 5%
ארוחת ביניים: גביע יוגורט ביו דיאטטי + ביצה קשה מגוררת דק + כפית כמויונז
ארוחת צהריים: מרק עוף טחון בבלנדר המכיל: עוף/דג/הודו מבושלים ללא עור+ קישוא ודלעת מבושלים
ארוחת ביניים: גביע יוגורט ביו דיאטטי / אקטימל ללא סוכר + נס קפה עם חלב ללא תוספת סוכר
ארוחת ערב: 2 כוסות ריוויון + חצי קופסא גבינה לבנה או קוטג' עד 5%
או: קופסא טונה + 2כפות טחינה
או: מרק עוף טחון כמו בצהריים
במשך היום ניתן להוסיף עוד 2 כוסות חלב ומשקאות דיאטטיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולתנו-הדיאטה של חיה שוויגר רק
מקס ברנר02/10/2010תכניס את לילך לפאניקה!
את-וגם אני בעבר בתשובה לשאלתה- מנסים לייצג את קול המתינות,וחושבים שגם בדיאטת חלבונים יש מקום לקצת פחמימות.כבר הזכרתי את המונח המקצועי MODIFIED ATKINS.הדיאטה שאת מצטטת ראויה לכינוי "דיאטת נווה תרצה",כי הכי בטוח לעשות אותה בכלא.
הנה רעיון למיזם עסקי לוהט:יוקם אגף קדם בריאטרי ב נווה תרצה,יוגש שם האוכל האמור.בתום שבועיים-שלושה העברה באמבולנס ל-"מדיקל סנטר" להכנה לניתוח.במהלך תקופת הדיאטה אפשר להוציא המון אנרגיה בלהתקוטט עם האסירות האחרות.זה ישפר את מצב הרוח,ויכין לשגרת פעילות גופנית לאחר ההתאוששות מהניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה בשבוע השני לאכול
לילך.פ02/10/2010במרקם רך ?? זה הכנה לניתוח ? לא דיברו איתי כלום על אוכל רך...
ושאלה נוספת : האם אפשר לצום במקום לאכול ? אני לא צוחקת נניח שאני אוכל ארוחה אחת ביום של עוף או בשר או דגים עם סלט ומרק ירקות ובוקר וערב רק אשתה מים
תכלס אני מעדיפה ככה מאשר להתעסק כל היום בלאכול כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסוש...
לילך.פ02/10/2010תודה נשמה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתוקה הכל בראש
yarden02/10/2010כשהחלטתי ללכת על הניתוח ,זה לא בא ככה בבום טראח..היו לי הרבה מחשבות ובכלל חשבתי הרבה על העתיד..כשעברתי את כל השלבים והגעתי לרגע של דיאטת הפחממות מבחינתי זה היה שעת המבחן שלי ,לראות את עצמי ,ממקום שאני מסוגלת לעשות את הצעד הזה,כמה ימים לפני קראתי ,תגובה של שולה למשתמש שנכנס לכאן ושאל שאלה שלא התאימה לפורום ושולה ענתה לו..שכאן הפורום הוא....קיצור קיבה לאנשים שההשמנה שלהם היא חולנית.
האמת ,הפסקתי לחייך,הלב דפק,התרוממתי מהתנוחה המכורבלת בכיסא ..התיישרתי וקראתי שוב.אני חושבת שאני לא זוכרת מה זה פחד ,כמו השורה שקראתי ...השמנה חולנית.
אני?..שמנה? חולנית?...אלוהים..
אז התחלתי לפי התוכנית של אסותא וזה פשוט תפריט נהדר בלי לחץ,ואחרי שבועיים בתור בוטל,הגעתי לדר' מחאג'נה לקבוע תור ויצא לעוד שבועיים וקצת..
אז חגגתי יומיים ונכנסתי שוב לדיאטה כך שהייתי 4 שבועות ,שהגוף כבר התרגל למצב החדש כך שהיה לי יותר קל .
אני חושבת שהדיאטה חוץ שהיא מקטינה את הכבד ומה לעשות למה לעשות למנתח חיים קשים:-) .בגדול זה רק עוזר ומקל את הרצון למתוק ולאוכל ובכלל התחושה היא אחרת ,הראש נקי מערמות של קצפת ובצקים...
בהצלחה מתוקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך היקרה
רוזי02/10/2010תהני לך שכנסי למש שראול לא תיהיה לך ברירה אף אחד לא עמד בדיאטה אז בצלחה וניפש אצלךךךךךךךךךךך לא להכין הרבה אוכללללללללל להירגעעעעע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לילך....
שרה מ.03/10/2010נותחתי לפני פחות משבועיים ואני חייבת לומר שהתנאי של דק' קידר היה שאוריד 10 קילו עד הניותוח אלא שלצערי לא רק שלא הורדתי אלא עליתי קילו ובטל' כשהתקשר להזמין אותי לניתוח שאל אותי דרך אגב אם הורדתי את עשרת הק"ג ועניתי ש...לא וגם לצערי עליתי קילו ולאחר עצירת נשימה לזמן ארוך עד שהוא הודיע לי לא נורא נצליח לאחר הניתוח כך שאין לך מה לחשוש שחלילה לא ינתחו אולם מה שכן תשתדלי לא לעלות:) בהצלחה ומחשבות חיוביות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרה
טארו03/10/2010הי שרה בשעה טובה האם את יכולה לתת יותר פרטים על מהלך הנתוח .תקופת האשפוז ואחרי . מה עובר עלייך במשך השבועיים
אודה לך על כך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טארו....
שרה מ.03/10/2010הניתוח עבר בשלום כעבור בערך שעה וחצי זה מה שבן זוגי ציין, אולם בחדר ההתאוששות עיכבו אותי קרוב לחמש שעות היות שלחץ דם הרקיע בשחקים, כשעליתי למחלקה, הקאתי דם מה שלמיטב הבנתי די נדיר, אני מציינת זאת כדי שאם ניתקלים בכך, לא להתייאש, היות, שתודה לבורא עולם, עם כל ההקאות וההרגשה הרעה, שוחררתי מבית החולים כעבור יומיים, כלומר ביום רביעי ערב חג היתי בבית ולא סתם עליתי וירדתי לסוכה, דבר שהשכנים שלי לא האמינו, בנוסף לכך, היום כשהייתי אצל רופא המשפחה שלי, הוא לא ידע שעברתי את הניתוח, וכאשר אמרתי לו שעברת ממחר בדיוק שבועיים הוא לא האמין היות שתודה לבורא עולם אני מתפקדת והולכת כמו ג'דאית אמיתית :) להגיד במדוייק כמה ירדתי עדיין אין לי מוסג אני מבטיחה שאעדכן מחר, ההמלצה שלי למי שמאוד מקפידה על צניעות, לקחת מכנסיים לשם, כמו כן להיכנס לניתוח עם מצב רוח טוב חיובי, ולדעת שלא מרחמים על עצמנו אלא מתחזקים למרות כל הכאב והסבל שזה אינדיבידואלי לכל אחד ואחת, אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות,
בברכת לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד שרה
שולה זק03/10/2010אשת חייל
תמשיכי לשמור על קשר ולהתחיל לעדכן על הירידה במשקל.
שהוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםמיכאל01/10/2010
שלום.אני שנה וחודשיים אחרי שרוול .הורדתי 52 קילו.בעשרה ימים אחרונים יש לי כאבים בבבטן בצד שמאל ,הכאבים מרגיש באשכים גם.כשנותנים מכה חלשה באיזור הכליה יש גם כאבים.כאביםחולפים עם נטילת כדורי ספזמלגין.מה זה יכול להיות?לפני חצי שנה עברתי ניתוח לקריתת כיס המרה עקב אבנים.איזה סיבוכים יכולים להיות עוד אחרי ניתוח שרוול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגשת לבירור אצל הרופא
שולה זק01/10/2010רצוי שתיגש לרופא ולעבור סדרת בדיקות לאיבחון מקור ומהות הכאב.
גם רופא לא יכול לתת לך אבחנה בהתכתבות.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
פרופ` אחמד מחג`נה01/10/2010זה לא בהכרח קשור לניתוח שעשית. לפי התיאור שלך יכול להיות אבנים בדרכי שתן או בעיה כלשהי במערכת השתן.
תיגש לרופא שלך לבדיקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיוק היום אני חוגג 4 חודשים לניתוחצנובר01/10/2010
נשקלתי הבוקר כשהגיע "אחרי החגים" וחציתי את קו ה-30 ק"ג, ואין מאושר ממני.
אני ממשיך לרדת (אמנם בקצב הרבה יותר איטי מאשר בהתחלה המסחררת, אבל יורד קבוע). לחץ הדם ירד (אולי יותר מדי, אני מודד 3 פעמים ביום ויש לי בערך 110/70 בבוקר) וגם הסוכר העקשן שלי מתחיל לרדת. מערכים של 180 +- אני קם עכשיו עם ערכים של 130-150 ומקווה לירידות נוספות בזכות הרופאה המופלאה שלי.
מאחל לכולנו "אחרי החגים" שמח, ולהתראות ביום חמישי.
דוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד דוד
שולה זק01/10/2010באמת עושה זאת בדרך הנכונה בצעדים עיקביים להשגת המטרה.
בהצלחה בהמשך
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי צנובר
ריקי01/10/2010היי אני ממש מתרגשת בשבילך כל הכבוד איזה הישגים ואהוו. עוד שבוע כולנו ניפגש איזה כיף..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריקי תודה, וכבר ממש מחכה למפגש...
צנובר01/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי צנובר רגשת אותי
רוזי01/10/2010תמשיךככה ניפגש ביום חמישי שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד דוד!
עופר03/10/2010ישר כוח צנובר!
תמשיך כך, אתה השראה לכולנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אל הוועדה המארגנת!מקס ברנר30/09/2010
מה מצב ההרשמה למפגש?לצד כל המסתובבים כאן באורח סדיר,הוזמן גם כל מי שנקלע לכאן ,לראשונה בחייו ,להתעניינות חד פעמית.
האם הסלון של לילך יעמוד במשימה,או שברגע האחרון יישבר הקיר לחדר הילדים?!
ובינתיים, עם סיום מועדי תשרי ,אפשר לחזור לשגרה-אלה שחגגו את ארוחת החג- בעיניים כלות -על כפית גבינה לבנה,וגם אלה ש"עדיין לפני"-שלא "השאירו בצלחת" גם אם הצלחות היו רבות מספור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקסים אותי מחדש בכל פעם ח
ריקי01/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמקס ושאר החברים...
לילך.פ01/10/2010אני מחכה לכם בקוצר רוח.... מקווה שעד אז הצוואר ישתחרר לגמרי... אני אחרי 3 מסג'ים כולל כוסות רוח...
ואכן מקס יקירי הסלון גדול, החצר גדולה ... ואני ערוכה ל 20 איש לפחות... באהבה רבה
שלכם לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחת תורה בבית הכנסת-שאלה רלבנטית!
מקס ברנר01/10/2010המקום-בית הכנסת-אי שם במרכז הארץ
הזמן-אחרי תפילת מוסף ולפני מנחה.
האירוע-"קידוש" חגיגי באדיבות אנשים טובים. התפריט-אשכנזי ,מסורתי משודרג.
אז מה היה שם (לפני שאשכח):חלות,קרקרים,דג מלוח,געפילטע פיש,סלטים,קיגעל של תפ"א ושל אטריות,עופות,שנילונים,צ'ולענט עם קישקע,אורז,תפ"א אפויים,בקלאוות.
משקאות קלים שונים, וודקה קפואה לחימום האווירה.
אולי שכחתי משהו אבל לא הרבה.
מאחר שאני חצימחוני, וויתרתי בשמחה על הבשרים.גם החלה נראתה לא חיונית.מהשאר אכלתי ושתיתי בשמחה.
נניח שאני בעוד שנה באותו מקום,באירוע דומה,אבל אחרי ניתוח שרוול/מעקף.אחרי כמה חודשי תרגול והתנסות.איך אתכנן את ארוחתי לפי המגבלות החדשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל יותר פשוט ממה שאתה חושב
שולה זק01/10/2010שלום מקסי,
נכון שזו סוגיה שמטרידה את מרבית האנשים לפני....האוכל, כמות האוכל, תכנון האוכל, אופן האוכל. תאמין לי שזה כל כך פשוט ולא בעיתי. פשוט לא צריך לתכנן - זה טבעי.
אני שולחת לך למייל את הנייד של עופר. ממנו תוכל לקבל תשובות מדוייקות כי ככה הוא חשב לפני חודשיים והיום הכל השתנה. הוא ישמח לשוחח אתך, ואף תפגוש אותו ב 7.10
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו שאמר אלברט אינשטיין ,הדברים
מקס ברנר01/10/2010צריכים להיות פשוטים ככל האפשר- אבל לא פשוטים יותר מכך!
את מתארת הדברים כאילו אפשר להיות ספונטאני, אבל זה לא יכול להיות כ"כ פשוט,למשל-אם צריך להרחיק שתיה מאוכל חצי שעה-איך מכניסים את שניהם לארוחה של חצי שעה?מה עם אלכוהול?
או אם ההקצבה למזון היא בערך 100 גרם לארוחה-איך בוחרים?לפי הערך התזונתי או לפי מה עושה חדווה?
אני רוצה להכין את עצמי נפשית וצריך מה שיותר תובנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס דבר עם עופר
שולה זק01/10/2010הרבה ייותר פשוט מאינשטיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנתיים אני דווקא מתכנן.
גל (הבן)01/10/2010למשל, אני דואג לחתוך אל כל האוכל למנות ממש קטנטנות וזה ממש עוזר לאכול בלי ששום דבר יתקע.
הכי חשוב זה לאכול לאט - זה משפר בצורה משמעותית את חווית האכילה.
חוצמזה אני מפריד שתייה מאוכל , גם בארוחות משפחתיות, וויתרתי לחלוטין על כל סוגי האלכוהול, לפחות בנתיים.
וכן, אני מסתכל על האוכל ומחליט את זה כן ואת זה לא... בעיקר לפי חדווה, כי גם ככה זה ארוחות בודדות של החגים.
בארוחות פרטיות בבית אני משקיע יותר במחשבות (זה מלא חלבונים, זה משמין ולא נאכל את זה וכאלה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס חביבי
עופר02/10/2010אם תהיה בפגישה אצל לילך אנסה להסביר לך את הכל, כי זה לא פשוט להסביר לאדם שנמצא לפני וחושב לעצמו "איך אני "השמן" יצליח לא לאכול כמויות"
תאמין לי זה הרבה יותר פשוט ממה שזה נשמע. בעצם אני בכלל לא עושה דיאטה ויורד בערך 2 קילו לשבוע בשלב הזה.
אני אוכל הכל
שותה הכל כולל אלכוהול.
שותה ואוכל ביחד.
הדאגה שלך לשווא.
בברכת שנה מעולה,
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפתעה-אנחנו מכירים!!
מקס ברנר03/10/2010לאחר כמה חילופי מסרים בתיווך שולתנו, מסתבר שאני מכיר את משפחת המוצא של עופר הרבה שנים לפני שנולד,ולמעשה גם את עופר עצמו.נשמח להפגש ביום חמישי וללמוד מנסיון "מי שהיה שם"
ולנוחותך עופר, אזכיר שוב את המייל
[email protected].* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס ברנר
עופר04/10/2010עולם קטן.. :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שיגיעו יותר ח
ריקי01/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח טבעת לפני חודש וחצי..מדוכאת על30/09/2010
וירדתי קילו וחצי בקושי. אני ממש בדכאון.
זה משהו שקורה בדר"כ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שולה זק30/09/2010ראשית לא להכנס לדיכאון. חשוב לבדוק מה הסיבה לירידה הקטנה.
האם איית אצל המנתח? על כמה את סגורה? הכי חשוב - פנית לדיאטנית לקבל תפריט שמותאם לך ובהתאם לשנות הרגלי אכילה וכמובן לשלב פעילות גופנית.
אני משוכנעת שאם תאכלי לפי תפריט מתאים. ארוחות קטנות כל 6 שעות, תרדי יפה במשקל
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשולה ולחבריי היקריםאורנה LVIAA30/09/2010
חג שמח
לצערי הרב לא אוכל להגיע למפגש שכל-כך חיכיתי לו בשל אילוצים מישפחתיים שלא סובלים דיחוי
ביום ג' הקרוב יש לי מפגש טרום עם ד"ר רזיאל ואני כנראה עומדת לדחות את זה לא יודעת לכמה זמן ולא לשמחתי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תודה לכולם על התמיכה תודה לשולה לריקי ורוזי לילך למקס בקיצור לכל החברים היקרים
שתמכו ועזרו אני מאד מקווה ביום מן הימים אני אעבור את הניתוח.ואשמח לדווח לכם.
ועד אז אוהבת את כולם הלפני ואחרי.
אורנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורנה!
לילך.פ30/09/2010אנחנו לא נפרדים ממך ! גם אם החלטת לדחות את כל הסיפור כרגע!
שמחה "שפגשתי" חברה מקסימה ומדהימה כמוך... ואני לא מתכוונת לוותר עליך!
מאחלת לך שתגייסי את כל הכוחות לעבור את העניינים שצצו.... ואני בטוחה שכולם מחכים לך כאן עד שתחזרי. רק אל תלכי לאיבוד!!! את חייבת להיות חזקה!!! ובקשר למפגש אני כבר אדבר איתך על זה בטלפון!
אוהבת מאד מאד מאד לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אורנה
ריקי30/09/2010ברוור שכולנו כאן איתך ותמיד. אוהבים אותך ומאד. נקווה לשמוע בשורות טובות . תהיי בקשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אורנלה!!!
נעמי30/09/2010אני כל כך מצטערת לשמוע, כרגע פתחתי את המחשב וקראתי את הודעתך, אני מקוה שהכל יהיה בסדר ותחזרי אלינו עם בשורות טובות, ותממשי את החלטתך, אני מאחלת לך ולמשפחתך שנה טובה ובריאה, להתראות נעמי.
אנא התקשרי מפעם לפעם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב ,שבת שלוםyarden30/09/2010
לא הייתי הרבה זמן,המחשב היה חולה..
מכינה לי תה ומתעדכנת:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירדן...
לילך.פ30/09/2010את מגיעה לפגישה כן ?
תכתבי קצת מה המצב? הרגשה? משקל?
נשיקות לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילך
yarden02/10/2010מה שלומך?
אצלי בסדר,חלשה ,קצת סחרחורות ועם האוכל הכל ממש מעט ,עד שהדיאטנית הכניסה לי אוכל כי כנראה אכלתי לא מספיק ,עברתי בדיקות ואני מחכה מחר לתשובות .חוץ מזה נראה לי שאני מתקדמת ל20..
בקשר למפגש ,אני גרה רחוק בכרמיאל. ו..נראה לי לאחר עיון קצרצר שהחבר'ה מהמרכז יותר מגובשים למפגש.כך שבפעם אחרת :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התרחבות השרוולעדי29/09/2010
איזה באסה, אני מרגישה שאני כבר מסוגלת לאכול כמויות יותר גדולות
ועם כל תקופת החגים המשוגעת הזו, ארוחה אחרי ארוחה - עליתי קילו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא להיבהל אבל לקחת לתשומת הלב
שולה זק30/09/2010שלום עדי,
לא להכנס ללחץ. לכולנו זה קורה. נמצאים כל הזמן ליד אוכל, בסביבת אוכל, בחגיגית אוכל . חודש של "קדימה אוכל". הנה נגמרו החגיגות וחוזרים לשגרה.
חזרי לשגרה של 6 ארוחות קטנות כל 3 שעות ותראי שהשרוול "חוזר" לתפקד באופן מלא והתואות לא יאחרו לבוא. בהצלחה ותמשיכי לעדכן
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי עדי
ליאור30/09/2010עם הזמן הכמויות שאפשר לאכול גדלות וזה מורגש היטב בתופות כמו החגים.
עלית ק"ג - לא נורא . חשוב לקחת בפרופורציה ולחזור לשיגרה ביום ראשון "אחרי החגים".
דבר נוסף וחשוב : יש סיכוי יותר גדול לעלות במשקל בגלל דברים שלאו דוקא קשורים לכמויות שאת אוכלת : גלידה , עוגות , ממתקים וכו'.
אז לא להבהל מכך שהכמויות גדלות ולהקפיד בעיקר על מה שמכניסים ...
בפסח זה קרה גם לי שעליתי ק"ג אחד , ומרוב לחץ בשבוע שאחרי פסח ירדתי 2 ק"ג - קרעתי את עצמי באופניים ובחדר כושר :-) .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העידוד...
עדי30/09/2010אני כ"כ בלחץ שחלום הירידה יפסק ויעלם, ממש פוחדת לחזור אחורה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא להילחץ וגם לא להכנס לשאננות
שולה זק30/09/2010היי עדי,
את לא תחזרי אחורה, מבטיחה לך.אנחנו פה, המנתח תמיד יקבל אותך, דיאטנית חשוב מאוד. הנה עברו החגים וכלנו "באותה קלחת" מה לעשות מ ס ו ר ת "פסטיבל אוכל".
מיום ראשון תחזרי לשגרה השפויה ותראי שתרדי את הקילו שהעלת וגם קילוגרמים נוספים יעלמו.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד לניתוח שרוולאופירה29/09/2010
ד"ר מחג'נה שלום
אני עושה סקר בתי חולים בארץ, וברצוני לברר איתך מתי אפשר לעבור ניתוח לשרוול קיבה בבי"ח רמב"ם. אני מבינה ששם אתה מנתח.
יש לי מנתח שאני איתו בקשר, אבל כרגע אני בודקת את האפשרות להתנתח לפי מועד הניתוח ולא לפי המנתח עצמו. אני עומדת בקריטריונים של הקופ"ח ( כללית ) ולקראת סיום הבדיקות המקדימות. אני מאוד מעוניינת להקדים את הניתוח ככל האפשר במסגרת מימון קופ"ח.
תודה
אתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתי ...
לילך.פ30/09/2010אני לא חושבת שד"ר מחגנה יענה לך מעל דפי אתר זה תאריך לניתוח, זה לא מכובד, לא מקצועי ולא אחראי.... אחרי הכל זה ניתוח!
לא תור לאוטובוס...
מציעה לך להרים לו טלפון ... בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיחה עם ד"ר מחג'נה
אופירה01/10/2010לילך אני מבינה את דברייך, כוונתי היתה לשאול על החודש שבו נותנים היום תורים לניתוח שרוול קיבה בבי"ח רמב"ם,( אני חיפאית), לא חשבתי ששווה להטריד אותו בטלפון בשביל שאלה זאת,אני לא מעוניינת בתאריך ספיציפי כרגע, רק בהערכה כללית.
בכל מקרה , אם זה נהוג אשמח ליצור איתו קשר טלפוני, ידוע לך מספר הטלפון שלו ?
אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אתי
שולה זק30/09/2010לא ציינת את אזור מגורייך. כחברת קופת חולים כללית, יש משמעות לאזור המגורים. עליך לברר בקופה לאיזה בית חולים ציבורי את מקבלת התחייבות ואם בית חולים רמב"ם כלול ברשימה.,למשל - אני כחברת כללית, תושבת נצרת עילית, לא יכולה לקבל הפניה לרמב"ם.
אשמח לעזור בכל עת ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אתי
שולה זק01/10/2010את התור לא נותן הרופא עצמו, בדרך כלל במשרד המרפאה.
רשמי לך את הנייד של דר' מחג'נה 050-2063521.
שוב אני מציינת, בדקי אם את מקבלת התחייבות לרמבם
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבעת או שרוולדני29/09/2010
אני עומד בפני החלטה ניתוח בריאטרי, מאחר שרזיתי ושמנתי בימי חיי כמות קילוגרמים נכבדה.
אני יושב וקורא בפורום הזה כמו גם בפורמים אחרים, ולא קיבלתי תשובה חד משמעית טבעת או שרוול.
ניתוח שרוול הוא ניתוח חדש יחסית עם אחוזי הצלחה מרשימים ומאידך זה ניתוח בלתי הפיך, לעומת זאת ניתוח טבעת הוא ניתוח הפיך אך היישום שלו קשה ביותר (סגירות ופתיחות, הקאות אינסופיות וכו') ורמת הסיכון קטנה יותר.
עקב החשש הרב אני נוטה לכיוון הטבעת, אשמח לקבל חוות דעת ממנותחי טבעת מרוצים, שיספרו לי על ההליך, הסגירות והפתיחות, הירידה במשקל והיכולת לסגל את אורך החיים החדש.
תודה
דני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוג ניתוח
שולה זק29/09/2010שלום דני,
את סוג הניתוח רצוי מאוד לבחור יחד עם המנתח , בהתאם להסטוריה הרפואית שלך, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה.(רצוי לגשת למנתח שעושה את שלושת סוגי הניתוחים., לא ציינת גיל, גובה, משקל. האם אתה עומד בקריטריונים לניתוח. לא הבנתי למה צריך ניתוח הפיך? לא שמעתי שמשהו הוציא את הטבעת כי ירד במשקל ונמאס לו. צריך לבחור את הניתוח שהכי מתאים לצרכים שלך. אל שכח, שטבעת מצריכה המון משמעת עצמית ושעתוף פעולה מלא של המטופל, וכמו שכתבת יש מידי פעם לפתוח ולסגור.
אני מקווה שלאחר התיעצות עם רופא מנתח בתחום קיצורי קיבה, תבחרו יחד את הניתוח המתאים לך, בהנחה שאתה עומד בקריטריונים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני שראול
רוזי30/09/2010זה ניתוח פלאים ללא הקאות ללא סגירה ופתיחה תחושה נעימה של שובע מה יש יותר טוב מי זה בהצלחההההההההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)