מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שתי שאלותדינה27/09/2010
שלום לכולם..
עוד מעט שלושה חודשים
אני 24 קג פחות
ה bmi ירד מ 42 ל 34
יש לי שתי שאלות
מתי אני יכולה לבצע תרגילי כפיפות בטן ??
האם התכשירים של טיפול בצילוליטיס (קרמים ומשחות ) עוזרים או מישהו ממליץ כן או לא להשתמש??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחר
פרופ` אחמד מחג`נה27/09/2010מחר בבוקר את יכולה להתחיל להתאמן ולבצע כפיפות בטן - בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חודש אחריי – עדכון.גל (הבן)27/09/2010
אז מה אפשר כבר להגיד שעוד לא אמרתי.... באמת הכל בסדר, החיים חזרו לחלוטין למסלולם, ירדתי קצת מעל 15 קילו בחודש ואני יכול לאכול הכל. ככה שהחיים עשר.
-- מה אתה מאכיל אותנו לוקשים , ספר גם מה קצת פחות מעשר ?
מממ אז ככה - אני עדיין יכול לאכול ממש מעט מאוד, אבל ממש - אני מתמלא לחלוטין אחרי כמה כפיות ואם אני מגזים אני מרגיש את נחת הליחה.
הרבה פעמים זה לא מספיק בשביל שאני ארגיש שהגוף חזק דיו לתפקוד מלא (אני פשוט מתעייף מהר יותר). אבל אני שורד עם מה שיש.
ולמרות זאת אני מסוגל לעשות ממש הכל, כולל ללכת לחדר כושר ולעשות כל מיני סוגי אירובי לייט {אנארובי (משקולות/מכשירים) אני עדיין לא מנסה}.
מממ מה עוד קצת מבאס אתם שואלים ?
אנשים עוד לא רואים בטירוף את ההרזיה (אומרים לי שרואים בעיקר בפנים), אישתי אומרת שזה בגלל הבגדים שאני לובש, אבל מה זה משנה – גם ככה עשיתי את הניתוח בשביל הבריאות ולא בשביל שאנשים יגידו לי כמה אני חתיך ?
חוצמזה – היום אכלתי סושי – ממש התגעגעתי לזה. 3 חתיכות עלובות של הוסומאקי ואני כבר לא יכול לנשום. אבל אלו היו חתיכות כל כך טעימות. יאם יאם.
וגם אמצנו כלב!!! גור גולדן מעורב מדהים. וזה אושר גדול.
זה העדכון החודשי שלי. נקווה שעד העדכון הבא (עוד חודש) אני יהיה עוד 7 קילו פחות וככה אני יהיה ביעד הראשון שלי – יעד קניית הבגדים.
גל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל שלום
פרופ` אחמד מחג`נה27/09/2010גל - תיצור איתי קשר טלפוני מחר בשעות הבוקר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגללללללללל
לילך.פ28/09/2010אתה ממש צונאמי של ירידה... 15 קילו בשבועיים ???????????????.
אני מניחה שד"ר מחג'נה מבקש לדבר איתך בקשר לחולשה...
כפי הנראה אתה לא אוכל כמעט כלום....
לגבי הסובבים שלא ממש רואים... חכה ... זה בא בבום! נראה מה החבר'ה מהמילואים יגידו....
בי בנתיים לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלושש
ריקי28/09/2010מדהים כל הכבוד איזה ירידה ואהווווווווו. שמור על עצמך זה הכי חשוב לשתותת המון כי זה חשוב. ומחכים שתפתיע במיפגש. מחכים ומצפים למי למי למי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתן מלכות - תודה!
גל (הבן)28/09/2010אבל לא ירדתי 15 קילו בשבועיים, אלא בחודש. אבל זה גם נחמד מאוד...
והיום עשיתי צעד לשיפור המורל וקניתי לי 2 חולצות נחמדות, שימו לב - רק XL.
והלכתי לחברים - ופתאום הם התעוררו. והתחילו להריץ מחמאות. היה ממש כייף.
דרך אגב לילך - ד"ר מחאגנה דיבר על משהו שבכלל לא קשור לעדכון שלי, פשוט הוא היה צריך שאצור איתו קשר לגביי משהו אחר. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן-גל:אתה לי מדרש פליאה!
מקס ברנר29/09/2010XL זו מידה של רזים! בפעם האחרונה שלבשתי חולצה כזו,בגין היה ראש ממשלה,ואתה-למיטב זכרוני- היית ביצית בהמתנה בתור ארוך בספריית הביציות של אמא!
אז אם קנית חולצות אלה-כעזר מוטיבציה- כדי ללבוש אותן ביום העצמאות הבא-ניחא.אם אתה כבר מדגדג את ה-XL-אני מרשה לעצמי לחלוק על ההגדרה שלך את עצמך כ-"שמן מאד".
רק לשם השוואה-פגשתי באחרונה שני בוגרי שרוול, עם BMI מכובד בכניסה לניתוח.שני אלה בכניסה לניתוח,בצירוף למשקלי בהווה (אני עוד כמה חודשים לפני) מביאים למשקל ממוצע של 157 קילו ו-BMI ממוצע של 53.
כמה זה מרוחק מחולצת XL?-שישים קילו בערך?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהXL זה תלוי חנות.
גל (הבן)29/09/2010מקס, כמו שכתבתי בעבר - אני התחלתי את המסע בBMI 41 ולא 50+... ככה שהדרך לXL היא לא כזאת ארוכה.
חוצמזה יש גם סוגים של XL - במהלך הטיול בקניון החלטתי להתפרע ממש ולהכנס לקסטרו (בחיים לא קניתי בחנות כזאת או בדומה לה כלום) ומידת הXL שם לא הייתה קרובה לעלות עלי, מאידך, בפולגת - חנות שאני דיי אוהב, מידת XL (במידה והיא לא סלים-פיט) עלתה עלי יופי.
ככה שגם XL זה תלוי חנות...
אתה מזלזל בהגדרה שלי כ"שמן מאוד", אין צורך, לא אני הגדרתי את הנושא אלא איזו ועדה שהחליטה שדווקא מBMI 40 אתה מתחיל להיות שמן חולני או הגדרה חולנית אחרת... אני דווקא הייתי שמח להיות מוגדר כחתיך הורס מפיל נשים וגברים גם יחד :) אבל לצערי החליטו בשבילי אחרת.
אל תדאג לא נפגעתי מהזלזול או משהו דומה, אני שמח שבחרתי לעשות את הניתוח בBMI 41 ולא חיכיתי להגיע לBMI 50 פלוס ואני יותר מגאה להיות XL (פולגת) היום.
הכל ברוח טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגל...
לילך.פ29/09/2010הראש התכוון חודש האצבעות כתבו שבועיים .... 15 קילו בחודש קניתי מראש!
תמשיך בדרך הזאת... אתה בכיון הנכון!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד
אמי29/09/2010כל הכבוד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שששלוםם לכולם !! :)אלינור אדר27/09/2010
ייאוו מלאא זמן לא היייתי פה!
עברו חודששים שלמיים מהניתוח , ומרגישה בשמיים, באמת חייה חיים שונים לחלוטין!
ירידה של 21 קילו וממשיכים בכול הכוח !!
שהיה לכולם חג שמיח !! :)
ונמשיך לעדכן !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלינוריייייי הנשמההההה
כרמלה27/09/2010את כבר יודעת שאני מחמיאה לך מלא בפייס ושאנחנו מדברות
אבל בכל זאת כל הכבודדדדדדדדדד מאמי שלי :)
איזה כיף לנו !!!!!!!!!!!!!!
את 21 ק"ג ואני 18 ק"ג
ממליצה בחום לכל החוששים למינהם
פשוט חיים חדשים כמו שאלינוריייי אומרת.
חג שמח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפורמציה נוספתליאת27/09/2010
אני אשמח לקבל מדניאל את הטלפון של ולפסון ,ומחכה שחול המועד יסתיים כבר הכל סגור כולם בחופש אני משתגעת חשבתי לפנו 948תלמלבי מכירים? יש לי מאוחדת שיא נראה לי שיש לי כיסוי אם מישהו יוודע עוד משהוא אני אשמח לקבל אינפורמציה זה פשוט סיוט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ליאת תרגיעי קצת........
אורנה LVIAA27/09/2010היי שניצ נכון בחול המועד כולם כמעט בחופש וזה בעייתי את יכולה לפנות למלבי זה באסותא רמת-החייל ת"א שם תקבלי מענה לגבי מאוחדת אין לי מושג אבל את יכולה לברר שם אני גם לפני ניתוח .ושמחתי לעזור מועדים לשמחה אורנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלבי זה יופי -רק יקר
מקס ברנר27/09/2010אבל שלא תרגישי שלא התקדמת-הנה הטלפון של כוכבה-יועצת הניתוחים שלהם,שיודעת להשיב לשאלותייך:03-7645444
וחוץ מזה קחי אוויר ותראי בזה גם תרגיל רוחני.לאמריקאים לקח 150 שנה להגיע לחוף המערבי:עגלות,סוסים,אינדיאנים,מלחמות...היום את עולה על מטוס בניו-יורק ואחרי שש שעות את בסן-פרנסיסקו.בעיניי זה פספוס מוחלט של החוויה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאת
ריקי27/09/2010היי ליאת אשמח לעזור לך גם אני עשיתי בוולפסון אם תירצי אשמח לקשר אותך ולעזור בכיף 0543934147.יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוולפסון + מאוחדת שיא
דניאל27/09/2010צלצלי אלי - 052-5634777
יותר פשוט מזה - לא תמצאי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בי"ח אלישעאופירה27/09/2010
שלום לכולם
הייתי מעוניינת לקבל חוות דעת אישית מבעלי ניסיון ,על בית החולים אלישע בחיפה.
אני שוקלת את האפשרות לבצע בו את הניתוח שלי.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אופירה
שולה זק27/09/2010כל המרכזים הפרטיים בסדר. את צריכה להתמקד במנתח שהוא בטוח בסדר גמור.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה יש כל כך הרבה בירוקרטיה?????ליאת26/09/2010
מישהו יכול להסביר לי למה אני צריכה להמתין לפגישה ראשונה עם מנתח 4-5 חודשים האם יש מנתחים שזה לוקח פחות?????ואם כן אינפורמציה בבקשה!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת...
לילך.פ26/09/2010האם את הולכת דרך קופ"ח או דרך חברת ביטוח ? ואם דרך קופ"ח איזה קופה ?
עקרונית את צריכה לבקש רשימת מנתחים ולהפגש עם אחד כרגע לא משנה מי רק שיתתנו לך את רשימת הבדיקות אחרי הבדיקות תלכי למי שאת רוצה ותתפסי תור מעכשיו.... ותרימי קצת צעקות זה יעזור בטוח (מניסיון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי דווקא הלך מהר....
דניאל26/09/2010בדקתי עם מי הקופה שלי (מאוחדת) עובדת, וקבעתי תור לפגישה עם המנתח (במקרה שלנו, בוולפסון), זמן המתנה לפגישה - חודש וחצי.
בזמן ההמתנה, ביצעתי את בדיקות הדם והשתן בקופ"ח, נרשמתי לצילום קיבה, ועד מועד הפגישה כבר היו לי כל התוצאות.
לפני הפגישה בוולפסון עם המנתח, באותו היום, פגשנו דיאטנית ופסיכולוגית, נקבע תור לניתוח, לחודש וחצי קדימה (ורק כי באוגוסט המנתחים יצאו לחופשה של שבועיים...)
והינה, אישתי כבר אחרי, ואני שביקשו ממני להמתין חודש וחצי כדי לתת לאישתי זמן להתאושש, נשארו לי 29 ימי המתנה.
עשיתי הכל ללא פרוטקציות בלי השתתפויות ודרך קופ"ח (בלי להפעיל ביטוחים פרטיים).
לדעתי, הליך קצר ולא בירוקרטי לחלוטין.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל אני מקווה שתם מגעים
רוזי26/09/2010לפגישה אצל לילךךךךךךךךך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
שולה זק26/09/2010ההמתנה לפגישה עם מנתח שונה ממקום למקום. תלוי בקופה, תלוי באזור המגורים ותלוי במרכז הרפואי אליו את פונה.
ניתן לעיתים לקצר את זמן ההמתנה בפניה למרכז רפואי פרטי, אם יש ביטוח מתאים.
הכירורגים מאוד עמוסים ולא לשכוח שהם לא מנתחים רק קיצורי קיבה.
תבדקי איפה התור הקצר ביותר אליו את יכולה לקבל התחייבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד...לילך.פ26/09/2010
18 ימים , 432 שעות, 25,920 דקות, 1,555,200 שניות... זה קורה....
אני רואה את ההתכתבויות שלכם של אחרי... וליבי יוצא... רוצה כבר להיות אחרי... לקבל "הזדמנות שניה" לתקן את המעוות,להוריד במשקל בלי לסבול מרעב, להתלהב מלהתלבש, לחזור לעצמי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יו יו , להרגע...
גל (הבן)26/09/2010זה לא כזה פשוט כמו שזה נראה, זאת עדיין מלחמה, נפשית וגופנית.
אבל יש תוצאות שוות :)
בהצלחה בובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלצ'וק...
לילך.פ26/09/2010מאד מאד רוצה לפגוש אותך... תשתדל להגיע למפגש... תבריז מהמילואים... מהחתונות... תמצא דרך.... ואל תייאש אותי! למה יש סבל גופני ונפשי? אחרי הניתוח אני מבינה שיש קשיים אבל למה אח"כ ? התמודדות מול פיתויים ? כמה זמן אתה כבר אחרי עד כמה שאני זוכרת זה משהוא כמו חודש לא ? כמה ירדתה כבר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחכי בסבלנות... :)
גל (הבן)26/09/2010חכי בסבלנות , מחר יפורסם עדכון של אחרי חודש :)
ולצערי אני לא אגיע למפגש, למרות שאני מאוד רוצה, פשוט יום לא מתאים... אני בטוח שתהנו ותפגשו אותי במפגש אחרי כן.
אם את רוצה הסברים בפרטי אז המייל שלי זה [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוגזיםאסאמה שורוש26/09/2010
שבוע טוב לכולם
ארבעה חודשים לאחר שרוול
ירידה מצויינת של 38 קילו , אבל !!! לפעמים בא לי על איזה רד בול או כוס מוגז האם זה אסור לחלוטין ??
ומתוך ניסיון של אחרים האם אמשיך לרדת בין קילו ושני קילו בשבוע ורציתי לשאול ולברר האם יש אנשים ששמרו על משקלם לאחר הרבה זמן מהניתוח
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי המוגז..
לילך.פ26/09/2010אני יודעת שחבר שלי היה מכור למוגז... ואחרי חודשיים הוא דיבר עם המנתחת שלו שאמרה לו שינסה מעט ואם הוא מרגיש בסדר עם זה שישתה... אז אני חושבת ראשית שצריך לשאול את המנתח או לעשות ניסוי בקטן. בהצלחה...
אגב יופי של ירידה... בהצלחה בהמשך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוגז ושמירה על הירידה לאורך זמן
שולה זק26/09/2010שלום לך,
אם לא כואב לך ולא לוחץ לך אתה יכול לשתות מוגז. תנסה ותראה. השאלה מה נותנת לך השתיה המוגזת? מנפחת ותופסת "נפח" של אוכל". אל תשכל שכל ה"רד בולים" למניהם ובירה - עתירי קלוריו ולא עוזרים לירידה במשקל.
הניתוח שעברת הוא כלי "שוטר" שבא ללמדך לשנות הרגלי אכילה ולאמץ אורח חיים בריא בתחום האכילה וההתנהלות. אם תקפיד על ליווי דיאטנית בשנה הראשונה וכן תשלב פעילות גופנית ולא תשכח שלושה דברים - תמשיך לרדת ולשמור לאורך זמן.
1. כל קילו עובר דרך הפה
2. הביס השני טעמו כביס הראשון.
3. חוץ ממים הכל משמין.
עד כה הצלחת יפה, בטוחני שתמשיך לרדת (לא ציינת מה היה ה- BMI שלך)ותשמור על התוצאות לאורך זמן (אני כבר 9 שנים)
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אסמאה
ליאור26/09/2010אין איסור מחולט על מוגז.
את מספיק זמן אחרי הניתוח כדי לנסות.
ממליץ לנסות לגימות קטנות מאוד ועדיף משהו עם מעט גזים יחסית , ולחכות לראות מה ההרגשה.
אני הייתי מכור לקולה התמכרות קשה ( היו תקופות שהייתי מגיע ל2 ליטר ביום ) היום טועם מידי פעם ולא יותר מ2-3 לגימות וזה כבר לא עושה לי את זה .
המוגז היחידי שלא מוותר עליו זה בירה , וגם זה פעם בשבוע ...
לצערי הקצב ירידה המצויין שלך לא יכול להמשך לנצח הוא ירד לאט לאט ואז תגיעי לשלב של לשמור על המשקל.
יש לך פה את שולה שהיא דוגמא לירידה מדהימה של 70 ק"ג ושמירה על זה לאורך שנים - בהחלט דוגמא ומקור השראה ...
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דר חסןעדן26/09/2010
מישהו מכיר דר 'חסן מנתח באסף הרופא? אשמח לשמוע ממישהו שעבר אצלו ניתוח , או שנותח באסף הרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עדן
שולה זק26/09/2010דר' חסן הוא כירורג בכיר באסף הרופא (כירורגית ב') מנתח בשיטה הלהפריסקופית ומשנת 2001 התמחה גם בניתוחי קיצור קיבה. זה מה שידוע לי עליו.
אישית, לא מכירה מנותחים שנותחו באסף הרופא.
כל הרופאים בתחום הם בכירים ומנוסים.
שיהיה לך בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת עזרה מבעלי ידע ונסיוןרונה25/09/2010
שלום לכולם! לפני כשבוע נפגשתי עם רופא המשפחה. בגלל צינון...הוא לא חידש לי כלום, ואמר שזה וירוס. או אז הוא שאל - מה יהיה?! מה נעשה?! שוב התחלתי להתפתל בכיסא (לא יכולתי להתפתל הרבה כי הכיסא עם ידיות וממש לא "נתפר" לגודלו של עכוזי). ניסיתי כמעט את כל הדיאטות, עם הצלחה מזהירה - ירדתי יפה, אך עליתי מהמם!!! עכשיו הרופא ממליץ על ניתוח, וביקש ממני לעשות "קצת שוק". לברר, לבדוק, להתעניין. האמת, מזה זמן אני שוקלת (איזו מילה מתאימה) את הנושא ולא ממש מקבלת החלטה. כנראה הייתי צריכה "פוש".
עכשיו אני כבר לא מתלבטת, אך די חסרת מידע. הייתי שמחה לקבל קצת מידע ממי שכבר עשה את הניתוח וממי שעתיד לעשותו, לגבי האפשרויות השונות.
תודה וחג שמח!
רונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רקע
רונה25/09/2010אני בת 38 (ומתקרבת בצעדיי ענק לקראת 39), הגובה שלי 157 ואני שוקלת בסביבות ה-110. (אני כבר לא נשקלת מספר חודשים, זה פשוט שולח אותי כמו טיל למקרר). הרקע הרפואי - תת פעילות של בלוטת התריס, שחלות פוליציסטיות ובעיות פוריות. יש לי ילדה בת ארבע שנולדה אחרי כשלוש שנים של נסיונות להרות, כולל טיפולי פוריות, כאשר בסופו של דבר ההריון היה ספונטני עקב ירידה של שלושים ק"ג, אותם העליתי בהדרגה אך בהתמדה...כל חיי אני בדיאטה אחת ארוכה ומתמשכת, ואני ממש לא רוצה להתפשר - לא על הבריאות ולא על המראה. נושא המראה משפיע עליי הן מבחינת מצבי רוח, והן מבחינת ביטחון עצמי, ודי נמאס לי מזה! אני פשוט רוצה להרגיש טוב עם עצמי!!!
נ.ב. - תודה על ההתייחסות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהBMI 44-ברוכה הבאה למועדון!
מקס ברנר25/09/2010את עונה על הקריטריונים של משרד הבריאות גם בלי מחלות רקע!
הניתוחים שונים זה מזה ביעילותם,בפרופיל הסיכון והסיבוכים,בנכונותך להגיע הרבה פעמים לרופא עד לאופטימיזציה (טבעת) ובחירתם קשורה גם להעדפותייך התזונתיות-למשל אם את מכורה למתוקים או אכלנית נפחים גדולים של מזון (בולמוסי אכילה).יש גם הבדלים באיכות החיים אחריהם.לכן שלחתי אותך לקרוא חומרים.
נחזור לפעילות המשרדית:באיזו קופ"ח את?האם יש לך ביטוח משלים ואיזה?האם יש לך ביטוח רפואי משלים ובאיזו חברה?האם יש בו החרגה למשקל עודף?(מה שאומר שהביטוח לא יישתתף).האם תכננת עוד הריון בשנתיים הקרובות?
ואחרי ריכוז הנתונים את חוזרת לרופא המשפחה ומקבלת הפניות לדי הרבה בדיקות הנדרשות כדי לאשר שאת מסוגלת לעבור הניתוח.הוא אמור לדעת או לברר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"ביטוח רפואי"ו-"החרגה"
מקס ברנר25/09/2010הכוונה לביטוח פרטי בחברת ביטח-כלל,הראל,פניקס וחברותיהן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
רונה25/09/2010אני בקופת חולים כללית-מושלם. יש לי ביטוח רפואי של הראל, אשר למיטב הבנתי - אין בו החרגה. אני חיה בקיבוץ, הביטוח הרפואי הוא של הקיבוץ, ואני מכירה מישהי שכבר עברה ניתוח (טבעת) במסגרת הביטוח, ועתידה לעבור שרוול לאחר שלפני כחודש הורידה את הטבעת בשל סיבוכים. ההחלטה לעבור ניתוח, בחלקה היא כיוון שאני ממש רוצה להכנס להריון. ניסינו, ולא הלך. עשינו טיפולים במשך כמעט שנה, והפסקנו לפני מספר חודשים כי המתח היה רב מדי. מצד אחד אני יודעת ש"המונה דופק", אני לא ילדה, מצד שני אני אצטרך קוסם כדי להכנס להריון, או המון מזל, ומנוף שיסחוב אותי את ההריון עצמו...אז אין לי בעייה לחכות, כל עכבה לטובה!
תודה תודה תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד שיענו הרופאים ו/או שולתנו
מקס ברנר25/09/2010שהם מומחים גדולים בהרבה ממני-יש כאן דילמה ,כי בד"כ אחרי ניתוחי שרוול או מעקף ההמלצה היא לא להרות שנה או שנה וחצי-עד שהגוף מתאושש ומתחזק וכל המערכות חוזרות לתקנן.את ניתוח ההרזיה עושים בשגרה גם לבני 50+.
חומר למחשבה-בסיטואציה שאת נמצאת בה-דיברו איתי לפני כמה שנים על "בלון גאסטרו"-בלון המוכנס לקיבה לכמה חודשים,מקטין את נפחה ואת כמות המזון הנאכל,ובכל מקרה מוציאים אותו לפני חלוף חצי שנה.עושים את זה רופאי גסטרו בבתי חולים גדולים.
בררי אם זה עדיין זמין ומתאים לך.אם כן-תוכלי להוריד 20-25 קילו,לנסות להרות,ולחזור אלינו לקראת הפסקת ההנקה.את הבדיקות אפשר לעשות כמובן קודם.
מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדילמה היא לא דילמה
רונה25/09/2010קודם כל, המידע שאני מקבלת ממך ממש מספק תשובות לשאלותיי, כך שלא משנה לי אם יש לך תעודות או נסיון - אתה מומחה בעיניי...לגבי הדילמה - אני לא מעוניינת בפלסטר או באקמול...לא איכפת לי לחכות, אני רוצה איכות חיים גם במחיר של המתנה לילד הבא, גם אם מדובר בהמתנה ארוכה. אין לי מראות בבית, חוץ מבמקלחת. אני אוכלת אחרי שבעלי הולך לישון, לפני ארבעה חודשים קניתי נעליי ספורט חדשות (אופטימית...) - הן עדיין חדשות! אני לובשת רק בגדים שנמתחים, ובעיקר בצבע שחור. אני נראית מוזנחת ומרגישה מוזנחת. אבל אני יפה. ושמחה. ואופטימית. ואני לא רוצה לאבד את כל זה. אני רוצה להלחם על עצמי (ועם עצמי), ולהרגיש טוב. ואם המחיר הוא המתנה, אז נמתין...להתראות בשמחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רונה
שולה זק25/09/2010אני שמחה שחברי היקרים כבר סיפקו לך את מלוא האינפורמציה.
בואי נעשה קצת "סדר".
אם את בעלת ביטוח פרטי, כדאי לך להפעילו, פשוט הולך מהר יותר.
ממליצה לבחור מקום קרוב לאזור מגורייך, עד כמה שניתן _(או לפי מה שהביטוח מאפשר מבחינת הסכמים)..
את בהחלט צריכה לקחת בחשבון שלפחות שנה לאחר הניתוח לא להכנס להריון, על מנת להשיג את התוצאות הרצויות לשמן את עוברת ניתוח.
אני ממליצה מיד לאחר החג להתקשר עם מנתח שנמצא ברשימת המנתחים בביטוח שאת חברה ולקבל יעוץ מקצועי ותמונה שלמה לגבי כל התהליך.
(היו מקרים של הריון חצי שאני אחרי ניתוח, הריון תקן, לידה תקינה, ולאחר מכםן ירידה יפה)
שבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כייף לי
רונה25/09/2010גם שבת, גם חג, ולכם יש זמן עבורי...איזה כייף לי!!!תודה ותבורכו!
שולה תודה על המידע, ותודה על העידוד בין השורות...
חג שמח ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקום מגורים
רונה25/09/2010אני גרה כחצי שעה מבאר שבע? מי מנתח באיזור הדרום? מי מומלץ? עם מי להתייעץ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפעילי ביטוח פרטי
שולה זק25/09/2010תבדקי באסותא תל אביב, מדיקל סנטר ואף את מלב"י - הכל תלוי לאן הביטוח הפרטי יפנה אותך, או נכון איזה אופציות נותן לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רונה25/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרחק מהבית
רונה25/09/2010האם המרחק מהבית קריטי? לא מפריע לי לעשות זאת במרכז הארץ. מה צריך לקחת בחשבון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרויות הטסה
רונה25/09/2010אמא שלי גרה בב"ש. דודתי האוהבת, לעומת זאת, גרה בבואנוס איירס. בשמחה אתנתח בארגנטינה, בתנאי שזה כולל גם הוצאות טיסה (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רונה
ריקי26/09/2010היי רונה ברוכה הבאה מתוקה. מתקיים מפגש פורום ונשמח אם תצטרפי אלינו המיפגש לא כרוך בכסף.אני מציעה שתבואי ותיראי איזה ניפלאות עושים הניתוחים. נשמח לארח אותך ואני בטוחה שגם לילך מאד תשמח. אם תרצי להיצטרף בכיף הפלא שלי 0543934147. אגב אני לאחר ניתוח שרוול 5 וחצי חודשים כמעט 36 קילו פחות .בריאה ומאושרת.תהיי בקשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונה.
לילך.פ25/09/2010גם אני מבוטחת בהראל עד כמה שידוע לי הם מנתחים רק במדיקל סנטר ויש להם 4 מנתחים לשרוול - ד"ר פייגן, ד"ר סובחי, ד"ר קוריאנסקי ועוד פרופסור שלא זוכרת את שמו . תחילה את צריכה להוציא מכתב מרופא המשפחה על השמנת יתר - ושיכתוב שההשמנה מהתקופה האחרונה (אחרי שעשית ביטוח) וזאת בכדי שלא תקבלי החרגה.
עם המכתב הזה את ממלא את הטופס של תביעה לניתוח מגישה להראל ומחכה לאישור עקרוני, אם יש לך סוכן תפעילי אותו לזרוז, לאחר שקיבלת אישור עקרוני, גשי לאחד מהמנתחים (תשלמי ותקחי קבלה להחזר) ושהמנתח ישלח אותך לבדיקות שהוא רוצה
כמובן שאת תצטרכי לקחת את ההפניות מרופא המשפחה(כל מנתח מבקש בדיקות אחרות) זאת דרך אחת, הדרך השניה ללכת דרך קופ"ח ... תעברי על ההודעה שכתבתי למקס מאתמול/שלשום רשומים שם כל הבדיקות שאני עשיתי ותדברי עם המנתח/רופא המשפחה עליהם כי יש מצב שהם ישכחו ...כמה בדיקות ויזכרו בדקה ה 90 לכן הקדמי תרופה למכה...בהצלחה... ולכי רק על שרוול כל השאר לא שווה מאמץ!
בהצלחה... לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רונה25/09/2010הי לילך, תודה על כל המידע. מחר בבוקר אעשה שיעורי בית, הן מול הביטוח והן מול רופא המשפחה. תודה ושבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אומר ומה אגיד
רונה25/09/2010תודה!!!ענקית!!! עם אופטימיות בלב וחיוך על השפתיים, אני מתחילה שבוע חדש. הלוואי שיביא תובנות, מסקנות והחלטות. שבוע טוב בריא ומאושר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר סובחי אבו עביד ועוד כמה
מקס ברנר25/09/2010זה שמו המלא של המנתח.הפרופ' שלילך לא זכרה את שמו הוא אברהם צ'רניאק-ממייסדי אסיא מדיקל.יש ברשימה שלינקקתי לך לפחות עוד שלושה מנתחים בריאטריים,ואולי יותר שלא שמעתי עליהם(השלושה הם ליברנט,שכטר ושוורץ)כך שיש בהחלט מבחר נאות.תחשבי רק היכן תשהי בימים שאחרי הניתוח-שיהיה במרחק סביר מהמרכז שבו נותחת-על כל צרה שלא תבוא.
הייתי בודק במקביל במשלים של כללית.לא נעים לגלות -בעוד שלושה שבועות- שיש החרגה בביטוח של הקיבוץ(או מכסות של התק"ם שהתמלאו כבר) ורק אז להתחיל להתעניין בכללית.
וחוץ מזה-תחשבי שאם היית סינית, ממילא לא היו מרשים לך ילד שני,אז מותר לך להעדיף בשלב זה לטפל בעצמך.זכרי-בין 39 ל-40 הן 10 השנים הארוכות בחייה של אישה,ואת בשער התקופה הזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי מקס בוקר טובאורנה LVIAA25/09/2010
אתה כל כך צודק אין לבתי החולים פיגמות לכבדי משקל רק לאנורקטים
כלום , אף אחד לא חשב עלינו המסכנים שצריכים להילחץ בגלל פיגמה או חלוק מגעיל של בית חולים . ולכן הכי טוב זה ללכת לקנות ולהתכונן ולהפתיע עם פיגמה יפה או כותונת פסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבת שלום
אורנה LVIAA25/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין להם פיג'מות במידתנו?!מקס ברנר25/09/2010
אני מבין מדברים שכתבו נעמי, וכן תהל, שבתי החולים שמנתחים את אחינו ואחיותינו במועדון ה-140+ מתקשים להלביש אותם!זו ככל הנראה לא הבעיה לאלו מקרבנו שעם התיק והפלטפורמות מגיעות ל-102 קילו סמליים!
ישנו החלוק הירקרק החינני (עם הגב וחצי ישבן בחוץ) ובהמשך פיג'מת בית החולים המפוספסת-ואלה באים בגדלים די סטנדרטיים.
האם המנותחים הגדולים שבכם יכולים לשפוך אור על העניין?האם המחלקות המתמחות בכך מחזיקות גם ציוד בגודל מתאים?סה"כ מן השלב שפגה ההרדמה, אנו מצפים שיישמרו על כבודנו ועל נוחותנו,ולא ניראה כמו הומלס שגנב בגדים מזדמנים מחבלי כביסה.
האמת-גם לי אין פיג'מה במידתי-לפני כמה עשרות שנים וקילוגרמים עברתי לישון בלי!
אבל לקראת ניתוח יזום-ואם אין ברירה-אני יכול לחפש בחנות מתמחה אם יש בה גם בגדי שינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מקס!!
נעמי25/09/2010לגבי הכנסה לנתוח יש להם איזשהו כותונת שנקשרת מאחורה ומכסים עם סדין ואין בושות, מה שקורה בזמן שאתה יושן, who cares? אבל אני מציעה ללכת ולקנות "אם יש מידה" אני כבר מזמן מזמינה אצל תופרת, אבל העתיד נראה ורוד, אני אחרי.... והאמת הקילוגרמים יורדים, ואיזה הרגשה נהדרת שעשיתי את זה בגיל 64!! כל טוב ולהתראות ב-7/10 חג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי איכפת מהפיג'מות...
לילך.פ25/09/2010אחרי שאתעורר מהניתוח ואחרי שהעבור את הבדיקה עם הנוזל הכחול או האדום
בקיצור שאדע שהכל עבר בשלום ואני חיה - מצידי להשאר עירומה במחלקה... ושיקפצו לי כולם... פיג'מה לא פיג'מה... פרט שולי קטן ולא מעניין!
מקסי..יש לך עוד זמן תזמין דרך איביי או אמזון פיג'מה במידה 20 או משהו כזה וסגור סיפור!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך יקירתי-רק אם אצלח את הניתוח
מקס ברנר25/09/2010בשלום אזדקק לפיג'מה במידתי,ופתאום זה פתאום היכה בי שאין להם כנראה-וגם לי לא!
בתור מי שלא הולך לים כבר 25 שנה ,כדי לא לחשוף את הטורסו שלי לזרים,לא נראה לי שאהפוך לחשפן מרצון בתקופת אשפוזי.
את תארזי בושם וקרם גוף-אני אארוז פיג'מה וכרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס!!
נעמי26/09/2010אני אתן לך את הכתובת של התופרת, והיא תתפור לך לפי מדתך, אין מה לדאוג. נעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע על מה אתם מדברים
דניאל25/09/2010אישתי השתרוולה בוולפסון, ואצלם יש פיג'מות 4 אקס אל.
נראה לי שהם מלווים פיג'מות ממחלקת יולדות.....
הבעייה היחידה שהם נותנים לבחור רק בין המעצבים, גורג'יו ארמני או וורסצ'ה,
גוצ'י ודולצ'ה וגבאנה - לא המגוון - חבל......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דניאל
ריקי25/09/2010היי דניאל אשמח לדבר איתך. גם אני נותחתי בוולפסון אצל ד"ר שימעונוב וד"ר שכטר. דבר איתי 0543934147.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתן לך רמז דקיק
מקס ברנר25/09/2010(כמו בשיר החנוכה האהוב"נר לי דקיק")
חולצות הפולו שלי במידה 6X התרוממו על הכרס עד שהטבור שלי נחשף ברבים.אשת חיקי הנצחית רכשה לי אצל ז'קלין ברעננה כמה חולצות במידה 7X.
האם גם נמנמות כאלה יש להם בוולפסון,או שאפשר להתעניין במרפאת גן החיות התנכ"י?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס אהבתי...
לילך.פ25/09/2010את גן החיות התנכי...גדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס- לחבר 2 פיג'מות של 4 XL
תהל26/09/2010וביחד תקבל 8...
העיקר המטרה הסופית..
אהבתי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן בעיה ...
ליאור26/09/2010לפני הניתוח (באסותא לב המפרץ ) לבשתי 2 חלוקים אחד לבשתי שהפתח מאחור ואת השני כשהפתח מקדימה ...
ברגע שיכולתי לקום מהמיטה עברתי לבגדים שלי(מכנס טרנינג קצר וחולצת טריקו) - משפר מייד את ההרגשה .
שבוע טוב
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקס !!!לילך.פ25/09/2010
לגבי הראל - אני הגשתי להם מסמכים והאישור העקרוני הגיע תוך פחות מ 5 שעות...
נכון שהם בחופש עכשיו , אבל במקרה דיברתי לפני החג עם ישי שהוא אחראי על האישורים הנ"ל וממנו אני מחכה לטופס התחייבות והוא אמר לי שהוא עובד בחג והוא מוציא גם את האישור העקרוני וגם את טופס ההתחייבות -ויש לי את הישיר שלו אם תרצה אתן לך. הם חוזרים ב 1/10 ויש שם בחורה בשם ציפי בשלוחה 3 - בחורה מאד יעילה, נחמדה ואדיבה אם תרצה לחכות תפנה אליה אם לא תתקשר ישר לישי .
לגבי הבדיקות :
פסיכיאטרית - קיבלתי דרך רופאת המשפחה , אם אתה עושה פרטי - לא יחייבו אותך בפגישה פסיכיאטרית מקסימום עם פסיכולוג.
אני העדפתי להפגש עם הפסיכיאטרית שתבדוק אם כל "הברגים" במקום.
לגבי הצילום עם המצלמה- ד"ר פייגן מתעכבת על הנושא מאחר והיא אומרת שדרך צילום פנימי רואים פצעים ודלקות בקיבה מה שלא רואים בצילום רנטגן... וההחלמה תהיה קלה אם לא יהיו דלקות ואם יש צריך לטפל לפני ניתוח.
לגבי איסוף השתן- דרך האינדרגרינולוג (אם זכרתי נכון את המילה) - לא יוותרו לך על זה. לגבי א.ק .ג זה חובה, צילום חזה גם חובה, אני התחלתי לקחת כדורי ברזל מאחר ויש לי אנמיה קלה. זה ובגדול אם יש עוד שאלות בקשר לבדיקות אשמח לעזור.
לגבי הראל הם מקסימים פשוט צריך להיות אסרטיבי עם חברות ביטוח ולא לתת להם "לערבב" אותנו ...ואתה לא נראה לי פראייר ... אז קדימה אל תחכה דקה.
תתקשר אליהם כבר ביום א' ותבקש את ישי.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגעי עם "הראל"
מקס ברנר25/09/2010הביטוח שלי הוא ביטוח קבוצתי של לשכת עוה"ד (אשתי...).אין לי קשר ישיר עם "הראל" אלא עם סוכנות הביטוח שזכתה במכרז-מדנס,והם שולחים תזכורות-כנראה לציפי שאיננה במשרד.מה הטלפון של ישי?
ופיצוי מיידי-האם כדורי הברזל עושים לך עצירות?אם כן עברי לסוג הקרוי "ברזל עדין" שחוסך את אי הנעימות האמורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- "להשתרוול" ביחדדניאל24/09/2010
אני ורעייתי החלטנו "ללכת" על זה יחד.
אלונה עברה את הניתוח ב- 12/9 ואני מתוכנן ל- 25/10.
בינתיים הכל "דופק" כמו שעון, היא יורדת יפה במשקל בזכות הניתוח, ואני יורד במשקל מההתרגשות......ב"תחרות" בינינו כרגע היא מובילה בגדול, 11 ק"ג מול 7 שאני ירדתי.
יש לאלונה שאלה: אנחנו הורים ל- 5 ילדים, ואין מה לעשות, המטבח "עובד" כי צריך להאכיל את כולם. הבישולים לא מפריעים לה, אבל מה עושים כשכולם אוכלים ארוחת חג, ואלונה "תקועה" עם 2 כפות גבינה?
זה נורא הציק לה בעין, למרות שבפנים, היא לא הרגישה הרגשת רעב, איך מתמודדים עם זה?
התעדכנו קצת וקראנו את השרשורים האחרונים,
מרגיש טוב לכתוב בפורום הזה, בהשוואה לפורום בתפוז, הפורום הזה הרבה יותר ענייני ומקצועי, ומכיל בעיקר מנותחי וטרום מנותחי שרוול לעומת טבעתיים.
נראה לי שמקומנו איתכם.
חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נשארים בתחילת הניתוח
שולה זק24/09/2010אלונה נמצאת שבועיים אחרי הניתוח ונמצאת בשלבים של כלכלה רקה. לוקח בין 4 עד 6 שבועות לחזור לכלכלה רגילה ולהתחיל לאכול מכל המזונות , כמובן בכמויות קטנות וללעוס היטב.
אני מניחה שבארוחת שישי או ארוחת חג הבאה תאכלו שניכם רגיל עם כולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי חישוב מהיר......
דניאל25/09/2010את בטח מתכוונת לט"ו בשבט........................
בחנוכה, אלונה כבר תאכל את כל המזונות, אבל אני אהיה על כלכלה רכה......
את הסופגניות - צריך ללעוס הרבה לפני שבולעים??? :)
אני בכל מקרה חייב לחכות לפירות היבשים........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל הסופגניות כדאי לוותר לכמה חודשים
מקס ברנר25/09/2010טובים-משהו בין שלושה לשישה!הבצקים הרכים האלה-גם לחם טרי-נוטים להתקע בקיבה החדשה שהיא סך הכל בסביבות 50-70 סמ"ק..אולי פירור מסופגניה אפויה היטב-לא המטוגנת שאהבה נפשנו!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה חמודים דניאל
רוזי25/09/2010ואישתן ביחד מרזים מעולה בהצלחהההההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דניאל
ריקי25/09/2010אני גם חושבת כמו שולה. הכי כיף זה שכולם ישבו ביחד ויאכלו והכי מצחיק שאתם תרזו והם לא. אני מאחלת לכם בהצלחה רבה. וכל עזרה שתיצטרחו אנחנו כאן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצטערת על השגיאות חח
ריקי25/09/2010תיצטרכו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב ריקי:חח זה כן מילה!
מקס ברנר25/09/2010כשזה רק פעמיים ח -זו מילה משמעותית בעברית-רק לא כ"כ קשורה.
אז עד שתיזכרי איפה מילון אבן שושן שקיבלת ל-בת מצווה:חח זו טבעת שמשחילים באף של בהמה,קושרים בה חבל,ומוליכין את הבהמה.
אני נזכר בה כל פעם שאני רואה מישהו/היא עם פירסינג באף,ושואל עצמי-"למה לא קשרו חבל?"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס
ריקי25/09/2010לא עשו לי בת מצווה אתה יודע לא היתה לי משפחה עשירה כמוך ח עשו לי משהו קטנטן. לא נורא אתה פה בשביל לתקן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני תיקונים זעירים
מקס ברנר25/09/2010גם לי לא עשו בר מצווה.היתה אז מלחמה(יום הכיפורים) ולאף אחד לא היה ראש לזה.
וחוץ מזה-ההורים שלי היו די עניים.פשוט כולם בסביבה היו כאלה,אז לא היינו מודעים לכך, וזה לא הטריד אותנו.אכן תגלית מהממת:היו אשכנזים דלי אמצעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריקי ומקס...
לילך.פ26/09/2010ואיך הגעתם לשיחה על בר מצווה ?
ועל הבדלים עדתיים כאלה ואחרים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחח מעניין איך.
ריקי26/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נמנעים מכלום - אוכלים שפוי
שולה זק25/09/2010אני מדברת על אחרי ההחלמה. אחרי כשישה שבועות שאפשר להתחיל לאכול הכל על פי ההנחיות שלא משתנות: כל 3 שעות בערך, מנות קטנות, ללעוס היטב ולא לאכול ולשתות יחד אלא במרווחים של כרבע שעה עד עשרים דקות.
רצוי בתקופת הירידה במשקל להמעיט באכילת מזונות עתירי שומן וקלוריות - זה מאט את הירידה.
הכלי שאנחנו מקבלים - הניתוח - עוזר לנו לשנות הרגלי אכילה ובהתאם אורח חיים. ברגע שלא נמנעים ולא שומעים את המילה "אסור" מאות פעמים ביום ואוכלים על פי היכולת ולא על פי הכמויות לפניך....זו ההצלחה שלנו ושל הניתוח.
המנותחים ביננו מבינים למה אני מתכוונת ואלה שבדרך, נשמע להם קצת מוזר אפילו "הזוי"...אבל הכל אמת יצוקה.
ועוד שינוי שחל בנו - אנחנו מפסיקים לחשוב רק על אוכל ולתכנן הכל סביב "קדימה אוכל". פתאום אנחנו מגלים שיש עוד המון תחומים חוץ מהאוכל.
בנימה אופטימית זו מועדים לשמחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה, לא נראה לי שהבנת..
דניאל25/09/2010אנחנו לא מתכוונים לאכול את סופגניות נוטפות השוקולד עם הריבת חלב, חס ושלום - זה משמין נורא.....
התכוונו לסופגניות האלה שמוכרים במכולת, עם הריבה הרגילה.......
מה לעשות שולה, אנחנו השמנים, ניחנו בחוש הומור מפואר, שמשאיר אותנו שפויים ושמחים למרות מימדי גופנו, לא כל שאלה נשאלת תמיד ברצינות, בטח לא כאלה עם סמיילי....... :)
אפשר שאלה רצינית?
האם יחד עם המשקל שיורד מגופנו בזכות הניתוח, יורד באופן פרופורציונלי גם מינון חוש ההומור שלנו? אם התשובה חיובית נראה לי, גם בלי להכיר אותם באופן אישי, שגם אני וגם "מקס ברנר" וגם מארחת מפגש הפורום מרמות השבים, רצים לבטל את הניתוח.........
טוב, גם זה לא נאמר ברצינות,
חג שמח ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי דניאל ואלונה
ליאור25/09/2010ברוכים הבאים לדמסע הנפלא שלכם.
אישתי ואני חוגגים שנה למסע שלנו .
נותחתי ניתוח שרוול ב4.9 שנה שעברה , וחודש וחצי אחרי נותחה אישתי ניתוח מעקף קיבה .
כיף , טוב ומומלץ לעבור את זה יחד עם בן\בת הזוג ,ואני חושב שזה יעשה מצויין לכל הילדים - לראות אורח חיים שפוי מבחינת אוכל וכמויות .
אמנם בהתחלה זה קיצוני לכיוון המינימים , אבל אחרי חצי שנה - שנה מתחיל להתאזן .
לא חושב שבתוך החמישים קילו שירדתי , היה ולו גרם אחד של הומור שהלך לאיבוד אולי אפילו העלתי :-)
בקשר לסופגניות שהזכרת : חנוכה האחרון הייתי כ3-4 חודשים מהניתוח הייתי בשיא הקצב של הירידה והקצבתי לעצמי 2 סופגניות לחג:במצב כזה חבל לבזבז על בופגניות כאלה מהמכולת שרק מלכתוב עליהן מתחילה לי הצרבת .אם כבר סופכניה שתהיה מפוצצת בריבת חלב ....
שיהיה לולנו שבוע טוב ובהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק ריבת חלב....
דניאל26/09/2010אני ארגנטינאי אז אין אופצייה אחרת.....
אשמח לדבר איתך על חוויות הרזייה משפחתיות, צלצל 052-5634777
היה נעים לדעת שלא הולך לאבד שמץ מחוש ההומור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דניאל
צנובר27/09/2010לפני שעשיתי את הניתוח, רופאת המשפחה שלי "הזהירה" אותי, שהכי קשה זה במסעדות ובחגים, כי אז כולם אוכלים (ואח"כ מתפצצים) ואתה תוכל לאכול בערך את המנה הראשונה.
מה אני אגיד לך, אחרי השבועיים האחרונים שכללו הרבה ארוחות חג משפחתיות, לא היה מאושר ממני (אני שלושה וחצי חודשים אחרי הניתוח). כולם זללו ואני טעמתי טיפה מרוב המנות, ולא היה מאושר ממני. יצאתי "קליל" מכל ארוחה, והיה ממש כיף. כי כמו ששולה אומרת, הביס הראשון והביס האחרון הם בדיוק אותו הטעם.
מה גם, שאת המושג "רעב", אני כבר לא מכיר.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכמובן בהצלחה לשניכם.
צנובר27/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהpre מפגש של מי שרוצה לבוא
נעמי26/09/2010שולינקה את no.1 שלי אנא תעשי מאמץ, אשמח לראות כל אחד שירצה לבקר!!!
הכתובת נעמי ויונה קידר
איתמר בן אבי 3 פינת ישורון
הוד השרון - טל.097457607* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הי חברים...לילך.פ24/09/2010
אשמח לקבל חוות דעת על מדיקל סנטר בהצליה - מי שהיה שם או שמע
ועל ד"ר פייגן אינה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלחתי לך אינפורמציה למייל
שולה זק24/09/2010שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה-תוכלי לשלוח גם לי את המידע?
מקס ברנר24/09/2010למייל שלי המוכר לך היטב
כידוע גם לי יש ביטוח ב-"הראל" ואני עשוי להסתייע בו לבחירת המנתח וקיצור תורים.בינתיים העברתי להם מסמכים לפני 14 יום.התקשרתי פעמיים להתעניין.התירוץ המכריע למה לא שמעתי מהם:"זו שמתעסקת בזה בחופשה".מצד שני-היא בטח תחזור אחרי החגים,אז למה להרגיז אותה עוד בראשית הכרתנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיישר - תוך שניה אצלך במייל
שולה זק24/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי
מקס ברנר24/09/2010תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילך!!
נעמי24/09/2010אני נותחתי במדיקל לפני 4 שבועות ו-3 ימים, אני נותחתי בבטוח פרטי הראל ושהיתי 6 ימים בחדר פרטי, פשוט חלום, הצוות פנטסטי פשוט התנהגו כמו עם מלכה, אין לי מילים. הדבר היחיד הכותונת לילה שלי פשוט היתה צרה ואני העדפתי מהבית, המנתח שלי הוא דר איון שוורץ שפשוט מדהים, ורואה אותי כל 10 ימים. אני מאחלת לך בהצלחה ולהתראות 7/10 כל טוב וחג שמח. נעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמי
לילך.פ24/09/2010למה 6 ימים ? אמרו לי שזה 3 לילות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילך!!!
נעמי25/09/2010אני הייתי 6 לילות, כי הנתוח נדחה בלילה כי לא היה מקום בטיפול נמרץ ודר שוורץ לא היה מוכן לנתח אותי בלי שהייה של לילה ראשון אחרי הנתוח בטפול נמרץ,(אולי בגלל הגיל ובעיות אחרות) ואז נשארתי עוד 4 לילות בחדרי, ובאמת הכל הלך פנטסטי, ככה שלא לקחת דוגמא. כנראה שככה זה 3 ימים. ב"ה אנחנו אחרי 4 שבועות ו4 ימים והכל חלום. חג שמח ולהתראות ב7/10 אני גרה לא רחוק ממך בהוד השרון ממש ליד רח שרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמי לא יפה!
לילך.פ25/09/2010מה איתך אני גרה 2 דקות ממך בסוף שרת ....גבול גבעת חן...
בואי נפגש לפני ה 7 לחודש... מתי את באה לקפה, טוסט... או איזה סטייק ???????????????????????????..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך מתוקה!!
נעמי26/09/2010תודה רבה, לא שמתי לב אתמול להודעתך אשמח מאד לפגש אתך, בואי אלינו, אנחנו באיתמר בן אבי, פינת ישורון, טל 09-7457607, ואספר לך את כל הניסים ונפלאות, יש עוגה טובה, לך עוד מותר. להתראות, נעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמי לכולם מותר...
לילך.פ26/09/2010עוגה.. רק שאתם אמורים להסתפק בביס שניים ... ואני עדיין יכולה לחסל עוגה שלמה..
סתם ... נכנסתי כבר לדיאטת נטולת פחמימות של ליקראת הניתוח אז אני בכלל אסור לי. אהיה איתך בקשר אחה"צ אקפוץ מחר או בשלישי אתאם לפני... בי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמי-רוצה לפגוש גם אותי ?
מקס ברנר26/09/2010אמנם אני לא בהוד השרון, אבל מגוש דאנס אלייך בשעות השקטות זה פחות מחצי שעה.מאחר שאת מבוגרת ממני בכמה שנים,והיית ב-BMI גבוה יותר מ-50-איתך אני צריך לדבר!
ביום שלישי עוד תהיה עוגה טובה?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס יקנאי...
לילך.פ26/09/2010העוגה שלי :)))))))))))))
בקיצור תקבע פגישה עם נעמי... וגם אני יבוא... נשאל את השאלות יחדיו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס היקר!!
נעמי26/09/2010אשמח לראות אותך ואת לילך ביום שני או חמישי בערב, כי יום שלישי אנחנו עסוקים, יש עוגה לכל מי שמעוניין להגיע הטל. 09-7457607 להתראות וחג שמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זה רק בערבים
מקס ברנר26/09/2010אז שני וחמישי בערב תפוסים לי.לעומת זאת יש לי חור במערכת מחר לפני הצהריים-סביבות 11-11:30.האם יש התכנות?!שעה קלאסית לקפה ועוגה של אמצע הבוקר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מקס!
נעמי26/09/2010לא הולך, אני לא בבית מחר לפני הצהריים, אבל מה עם 6.00 לפנות ערב, או יום שלישי ב-11.30 בבוקר אשמח. נעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום שלישי 11:30 סגור !
מקס ברנר26/09/2010להזכירך המייל שלי:
[email protected]
אנא שלחי לי הנחיות לאן להגיע.מקווה שגם לילך פ היקרה תגיע למפגש,ונבלה שעה נעימה בצוותא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס נתראה בשלישי...
לילך.פ26/09/2010בשמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה (ה ח כמובן במיוחד בשבילך)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)