מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שרוול קיבה ולאחריו הריוןאופירה19/09/2010
שלום לכולם :)
בימים האחרונים החלטתי לעבור ניתוח שרוול קיבה, שיעזור לי להפוך לאישה בריאה יותר, ויגדיל את סיכויי להיכנס להריון. אני בעלת BMI 43, בת 27, נשואה,ללא ילדים, ואני מטופלת במרפאת פריון כ- 10 חודשים. לאחר מלחמות רבות, ירידות ועליות משמעותיות במשקל לאורך 10 השנים האחרונות, ולאחר המלצות רופאי הפריון
אני הולכת לעשות זאת !!!!
במשפחתי ישנם 6 מנותחים שמעודדים מאוד את החלטתי .
שאלתי אליכם :
האם אוכל לשוב לטיפוליי ההפרייה כעבור 4 חודשים ? ( בתקווה שארד במשקל ב- 4 חודשים אלו כ-25 ק"ג לפחות). ידוע לי שדעות הרופאים שונות בנושא זה.
האם יש מישהי שיכולה להשיב לי מנסיונה האישי ?
תודה רבה
אופירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון וניתוח
שולה זק19/09/2010יתכן מאוד שלאחר הניתוח וירידה במשקל לא תצטרכי בכלל טיפולי פריון.
יש מנותחות שאני מכירה אישית שנכנסו להריון ללא בעיות לאחר ניתוח.
קחי בחשבון דבר אחד חשוב.
שרצוי לפחות בשנה הראשונה לאחר הניתוח לא להכנס להריון על מנת להשיג את אפקט הניתוח ואת התועלת לשמה עברת אותו - ירידה במשקל ושינוי הרגלי אכילה ואורח חיים - איכות חיים טובה יותר.
אני ממליצה להיפגש עם מנתח שמבצע את כל סוגי הניתוחים, להגיע אליו עם מכתב מהרופא המטפל עם כל ההיסטוריה הרפואית שלך ויחד תבחנו את הניתוח המתאים לך.
תוכלי להתקשר אלי ואשמח לעזור בכל עת.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון וניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה19/09/2010אין לי הרבה מה להוסיף לתשובה של שולה. אני תומך במה שאמרה
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שולה וד"ר מחדג'נה.
אופירה19/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמר חתימה טובה :) עדכוןתהל19/09/2010
חברים יקרים, בקר טוב!
משמח אותי לקרוא מחדש על אנשים נוספים שזכו למתנה נפלאה לכבוד השנה החדשה- להשתרוול!!!
גיסי עבר את הניתוח לפני שבועיים... אחרי עבודת שטח קשה שלי ושל גיסתי. הוא מרגיש נפלא וכבר מברך על הצעד.
אל תהססו- תשתרוולו! זה כל כך מתגמל אח"כ... אני קוראת את הודעות ההיסוס, וגם אני הייתי בנעליים האלו אבל עם דבקות במטרה וראייה לטווח הרחוק... ואם נשים בכפות המאזניים ( לכבוד כיפור, הגננת שבי מדברת) נבין שהניתוח משתלם... ועוד איך משתלם :)
עדכון קצר: לפני כמעט חצי שנה נותחתי ב"זיו"- צפת, 126 ק"ג דאז... BMI 48.
מאז, בהדרגתיות השלתי 35 ק"ג תודה לאל... דהיינו- שוקלת היום 91!!!!
חלום שמתגשם. מאז נעוריי לא שקלתי כך! תכף יורדת ממפלס ה-90.
מרגישה מעולה, נראית נפלאאא וזוכה לשלל מחמאות... לפעמים אנשים לא מזהים- זו את?! כן, זו אני, עם הבטן הכפולה והגב הכפוף בריבוע, וכתפיי הסומו. כן אותה אחת. היופי תמיד היה... אבל ממש לא בעוצות האלה- מכל הבחינות!!!
חברים, שתהיה לנו שנה טובה ונפלאה,
קראתי על מפגש מתוכנן- אשמח להגיע אך לא אוכל להרחיק מאיזור חיפה או עפולה כי גם עד לשם מאד רחוק לי.
גמר חתימה טובה,
תמיד כאן לייעץ למתלבטים...
תהל :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי תהל...
לילך.פ19/09/2010שמחתי לקרוא את שכתבת... מאד מעודד...אתקשר אליך מאוחר יותר ...
לגבי המפגש אין מצב! שאת לא באה... כשיהיה רישום של מי מגיע נברר אם אפשר להשיג לך טרמפ ... ואם לא יש רכב.... ואם לא את יכולה לישון אצלי :)
נתראה בקרוב לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהל היקרה
שולה זק19/09/2010איזה כייף לשמוע שאת כבר 35 קילו פחות. איזה הישג נפלא. אמא לתינוקות, מעבר דירה, פתיחת גן חדש...כל הכבוד לך אשת חייל.
המפגש יהיה במרכז . אך אשמח מאוד לאסוף אותך ולנסוע יחד.
עד הסיכום הסופי עוד נדבר בנייד.
גמר חתימה טובה ושנה טובה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהלושששששש מחכים לך
ריקי19/09/2010מדהימה שכמותךך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהלללללל חובההההההה
רוזי19/09/2010עליך לעשות מאמץץץץץץ בלי תירוצים
כולם
חיבבים להגיעעעעעעעע זה רק לנו וכדאי אני מחכה לך לא רוצה לשמוע לאאאאאאאאאאאאאא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובות :)
תהל21/09/2010מחמם את הלב...
היום חזרתי הבייתה (חופשת סוכות, מיועדת לאריזות ומעבר הדירה- כבר בשבוע הבא).
אני מאד מאד מאד רוצה להגיע למפגש, אך איזור המרכז "מעט" רחוק. אך אעשה השתדלות גדולה להגיע... גם אני מאד רוצה לפגוש אתכם... חבריי :)
שולה יקירתי, תודה על המחמאות... אין רגע דל!
אשמח להתעדכן בהמשך...
חג שמח ונפלא לכולם :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד צום מאחורינו והשלמ ללילך.פמקס ברנר18/09/2010
ערב טוב מכובדי.עוד צום עבר-כנראה ה-37 שלי (לא בטוח בספירה).היה די סטנדרטי-כאב ראש,סחרחורת,רעב, אם כי במהלכו חשבתי שעוד כמה חודשים אהיה שוב במין צום,רק-" שמאחורי כל זה (כפי שאומר נדמה לי יהודה עמיחי בשירו) מסתתר אושר גדול",
וללילך-שני דגשים בהנחיה לגבי ה MODIFIED ATKINS שאת עושה לחודש:
לגבי הפירות-עדיפות לפירות"צפוניים" עם אינדקס גליקמי נמוך:תפוח ,אגס, דובדבנים,פירות יער,שזיפים.להמנע מפירות טרופיים,בננה,ענבים.
ולגבי תחליפי הלחם:להקפיד על כמויות.למשל המקביל של פרוסת הלחם זה רבע פיתה סטנדרטית,שני קרקרים קטנים או חצי כוס אורז מבושל(עדיף מלא או בסמאטי)."לפי העין" היינו לוקחים הרבה יותר כך שצריך למדוד.מזל שאת לא צריכה לחכות עוד חודש כדי לשאול...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקס ברנר... אתה
לילך.פ18/09/2010חמוווווווווווווווווווד!
אל תשאל מה קרה ? ואתה בטח שואל מה קרה ?
אז זהו שהלכה הדיאטה... הערב אכלתי מכל הבא ליד (ובא ליד המון) עוגיות, משקאות, אוכל, גרעינים ושאר דמיטב...
אני כזאת גרועה שזה נורא! אני מקוה מחר להתחיל מחדש... נראה לי שכשיהיה לי את התאריך המיועד (ויש מצב שזה מחר - דרך הביטוח) אני לא ירשה לעצמי לפשל! בכל זאת אני רוצה שיהיה למנתח כמה שיותר קל!
תודה על האינפורמציה. נתראה בקרוב
שבוע טוב לילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע טוב מקס
שולה זק18/09/2010למזלנו בפורום הכל נשמר...תמיד נוכל להביא לך ציטוטים מהעבר כאשר תהיה אחרי ולהראות לך מתי טעית ומתי צדקת. הפעם נביא את הציטוט בפן הצדק. חכה ותראה את האור והאושר אחרי הניתוח כשהתוצאות יתחילו לתת אותותיהן והמחמאות לא יאחרו לבוא ומעל לכל ההרגשה הטובה שלך שתהיה שווה הכל.
אישית - רוצה לראותך אחרי.
שנה טובה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני יודעת מה זה משקל תקין:אילנה18/09/2010
משקל תקין זה אומר שלפי הגובה שלי אני אמורה לשקול 70 קילו אבל אני שוקלת 78-80. ולא יורד, כבר הרבה זמן! אני הולכת כ- 1/2 שעה 3-4 פעמים בשבוע. לא יכולה ללכת יותר מחצי שעה כי עברתי ניתוח בפרק הירך בצד ימין ועדיין זה רגיש, קצת כואב.
אינני חולמת להגיע למשקל של דוגמנית. אבל אני נודעת שעדיין יש לי עודף משקל: תעשו חשבון: גובה: 163. משקל 78. זה לא תקין. יש עודף.
הניתוח היה כל כך מוצלח! אבל הנה: אי-אפשר לרדת עוד. ממש קשה לי. לא מצליחה. נכון שזה כבר טוב שלא משמינה בחזרה כמו עם כל הדיאטות שעשיתי לפני הניתוח. אבל כאילו זהו! די! יותר אי-אפשר יותר. מה, אשאר עם ה- 80 קילו (יש ימים שזה 78)? להסתפק בז\ה ולהגיד תודה? תודה מראש על כל תשובה - אני צריכה עידוד, האמת.... אילנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אילנה
שולה זק18/09/2010את בעודף משקל וזה לא נורא. גם אני בעודף משקל וזה עדיין לא אומר שאנחנו לא בסדר.
אם חשוב לך לרדת עוד במשקל גשי לדיאטנית ותנהגי על פי תפריט שהיא תיתן לך. בטוח שתצליחי לרדת.
את יכולה גם להירשם לקבוצת תמיכה זה מאוד עוזר.
מתי נותחת ואיזה ניתו עברת? כמה ירדת במשקל?
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני ועדה וחוששת שלא יאשרו לי....נמנמונת18/09/2010
בוקר טוב,
לפני ועדה וחוששת שלא יאשרו לי כיון שמחלות הרקע שלי לא "מספקות".
אשמח לעידוד ולקצת פרטים לגבי מה כדאי להגיד, להביא, לעשות כדי להצליח בועדה ולקבל את האישור לניתוח המיוחל.
BMI 37 ואני סובלת מכמה מחלות רקע (תת פעילות בלוטת התריס, אסטמה, כאבי גב, כאבי קרסול) אך הבעיה העיקרית היא עקרות משנית.
מנסה ללא הועיל להכנס להריון נוסף, והסוס דוהר....
תודה מראש על תשובתכם!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שולה זק18/09/2010מחלות הרקע שציינת אינן מחלות שבקריטריונים לניתוח קיצור קיבה לבעלי BMI 35-40. לא הייתי רוצה לעורר בך תקוות שוא.
עם BMI 37 אפשר להירשם לקבוצת תמיכה, לאכול על פי תפריט של דיאטנית ולשלב פעילות גופנית והתוצאות לא יאחרו להגיע.
ברצוני להפנות תשומת לבך - שאם תעברי ניתוח זה בדיוק מה שתצטרכי לעשות. ניתוח זה לא הוקוס פוקוס חותכים ויוצאים רזים. בשביל לרזות צריך לעבוד - דיאטנה. דיאטנית. ספורט. . בועדה תנסי לחדד את נושא העקרות אולי זה יעזור.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלות במשפחה יכולות לעזור?
נמנמונת18/09/2010אמא עם לחץ דם גבוה, מטופלת בכדורים.
אבא עם כולסטרול גבוה, מטופל בכדורים.
סבא נפטר מבעיית לב.
כמובן שניסיתי את כל סוגי הדיאטות, דיאטניות, קבוצות תמיכה, אבקות, כמוסות וכדורים.
אין לי ספק שצריך לשמור על דיאטה ועל ספורט (עושה כל הזמן!!!)
אני צריכה את העזרה, את המעצור, הקביים. מחפשת דרך פעם אחת להצליח גם לשמור על הישגי הדיאטה.
אני מסתכלת על המשפחה השמנמנה והחולה שלי, ולא רוצה להיות שם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב שלום
שולה זק18/09/2010לצערי הרב לא יכולה לעודד אותך . מחלות רקע משפחתיות לא מהוות אינדיקציה.
אירגון הבריאות העולמי קבע את הקריטריונים מאוד ברורים ומשרד הבריאות הישראלי אימץ אותם והקופות עובדות על פי זה. כידוע לך הניתוח נמצא בסל הבריאות ומאוד מקפידים על קוצו של "יוד" לפעמים לחומרה. לא נראה לי שיש לך הרבה מה להשפיע בועדה אבל אם תינתן לך זכות הדיבור (חחחח) תתמקדי בנושא של העקרות המשנית ושזה פוגע בך נפשית ורשית ובזוגיות שלך. אל תלכי בכלל לכיוון ה"איומים" ...טוב אז אעלה במשקל ...זה לא יעבוד. תשתדלי להיות חיובית ולהעביר המסר אולי תצליחי.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמנמונת קבלי קיצורי דרך....
לילך.פ18/09/20101) או להעלות במשקל ולהגיע ל BMI40 ואז לא תהיה להם ברירה... ("חתיכת עוגה")
2) יש כדורים שניקראים "סלים אקסטרים" בארה"ב זאת הצלחה מסחררת... בארץ זה בחיתולים... אומרים שהם גורמים לחוסר תאבון מוחלט, אומרים שהם טבעיים, מדובר בחברה אמריקאית מאד גדולה וזה מה שאני יודעת עליהם ... אם תרצי אתן לך טלפון של חברה שירדה 15 קילו בחודש וחצי עם הכדורים.
אם את שואלת למה אני לא לוקחת ? כי אני לא רוצה יותר דיאטות יו יו ... ואין ספק שאח"כ באיזה שלב הכל יעלה חזרה.. אבל בשבילך זאת אפשרות
שמחה עם עזרתי... חתימה טובה לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מאמינה בכדורים!!!
נמנמונת18/09/2010הי,
תודה על התגובה, אבל אני לא מאמינה בכדורים או בקיצורי דרך.
אני רוצה לעבור את הניתוח כעזרה בתהליך ההרזיה והדיאטה שלי.
רוצה להמשיך להכניס לגוף שלי רק דברים בריאים, כרגע לא מצליחה לשלוט על הכמויות, ושם זקוקה לעזרת השרוול.
בשל בעיה בבלוטת התריס, חילוף החומרים שלי יותר איטי מצב זקן....
אין לי זמן לדיאטות ארוכות מתישות, אם אני רוצה להשלים את קבוצת הילדים שלי, צריכה להיכנס להריון בעוד שנה, 30 קילו פחות!!!!
נראה לי שעל פי הפרמטרים אני מתאימה, הביטוח מחפש דרכים להשתמט מאחריות....
רציתי לקבל טיפים לגבי הופעתי בועדה. אם יש משהו להגיד / לעשות / להביא מעבר לסטנדרטי ולמוגדר ברשימת הבדיקות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם חשוב לך - תעשי למען המטרה
שולה זק18/09/2010אם חשוב לך להכנס להריון ומה שמונע ממך (לדעתך) זה עודף המשקרל. למה את לא נרשמת לקבוצת תמיכה, מתמידה ללכת כל שבוע, לאכול על פי התפריט שיתנו לך, תשלבי פעילות גופנית ותראי איך תוך חצי שנה את יורדת יפה ולומדת גם לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים.
אם התכנון שלך להכנס להריון תוך שנה....את יכולה לעמוד במשימה.
אני מזכירה לך שוב שאין כאן שרירות לב או התחמקות מאחריות לא של הביטוח או של הקופה. יש קריטריונים שנקבעו לניתוחים לקיצור קיבה והמנתחים והקופות נוהגים על פי זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמנמונת
לילך.פ18/09/2010סליחה על השמנמונת - קראתי לא נכון.
קחי בחשבון שאחרי שרוול אסור להכנס להריון שנה וחצי... בהצלחה בוועדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמנמונתתתתתת
ריקי19/09/2010היי אחלה שם בחרת לך חח. אז ככה לועדה תהיי את כמו שאת . בטעות שלא תגידי שאת בדיכאון או בחרדות אותי בכל אופן הזהירו. תגידי שאת לא יכולה יותר עם המשקל וקשה לך לעשות דיאטות . ואת רוצה להיות רזה בריאה. מניסיון אני אומרת לך. ושיהיה בהצלחה נעים להכיר.ונשמח אם תגיעי למיפגש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נמנומת
כרמלה19/09/2010הגבתי לך גם באתר המשוורלים מאחלת לך הצלחה!!
תגשי בראש מורם לוועדה ותהיי חיובית והכול יעבור בשלום !!!
תקבלי מתנה לשנה החדשה לכי על זה!!!
אני כתבתי לך מסר אישי באתר השני תדברי איתי אם תרצי
יום מקסים חמודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיפוש מנתח לשרוול באיזור המרכז?ליאת17/09/2010
אני בתהליכים לפני ניתוח , אם יש המלצות על מנתחים במרכז אשמח לפרטים תודה רבה ליאת:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמר חתימה טובה
שולה זק18/09/2010שלום ליאת
כל המנתחים הם מנתחים בכירים ומומחים בתחום ניתוח קיצורי קיבה.
עליך לברר עם הקופה בה את חברה לאן את מקבלת התחייבות.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סגירת טבעתמיכל17/09/2010
גמר חתימה טובה
עברתי ניתוח טבעת לפניי כ 3 חודשים
הייתי השבוע בביקורת הרופא לא מרוצה מהירידה שלי ולכן החליט לסגור את הטבעת כ 5 CC .
לא מצליחה לאכול כלום ולא לשתות ושמצליחה ממש כואב במעבר.
בבקשה עיזרו לי
תודה
מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר סגירה
ד``ר דוד גויטיין17/09/2010סגירת טבעת מלווה לעיתים בבצקת הגורמת לקושי במעבר ועל כן מומלץ ביומיים ראשונים אחרי סגירה לחזור למאכלים נוזליים ודייסתיים למחצה. אם לאחר סגירה אינך מסוגלת לשתות מספיק - זוהי סיבה מצויינת לחזור לרופא ולפתוח. ככלל, רצוי לעשות מניפולציות בטבעת תחת שיקוף כדי לכוונן בצורה מדוייקת. שוב, אם את לא יכולה לשתות - לפתוח (ואם אין אפשרות במרפאה עקב החג - למיון!)
חתימה טובה ובהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבעת מהודקת
פרופ` אחמד מחג`נה17/09/2010האם הסגירה נעשתה תחת שיקוף או בקליניקה של הרופא? כי אם זה היה ללא שיקוף ויש לך קושי , כאב או אי יכולת לשתות יש צורך לגשת בדחיפות לפתוח את הטבעת. מאחר ואנחנו בסוף שבוע אפשר לגשת למיון ושם יוציאו חלק מהנוזל לרוב ההמלצה לסגור בהדרגה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי לכולם!!!!נעמי16/09/2010
חזרתי אתמול מבקורת אצל דר שוורץ המדהים, 13 קג פחות, וכבר מכתב הפניה למכון הספורט של ביה"ח מאיר "טפול והדרכה" ירדנו מ-150.50 ל137.00 קג, אני נעמי שלא יכולה לזוז נשלחת למכון כושר, בחיים לא נכנסתי למקום כזה, אבל עכשיו כל כך רוצה שיעזרו לי להתחיל לזוז, אני מרגישה טוב, נמאס לי מהזריקות קלקסן, יש לי עוד 2, ואז אומר לבעלי "האחות" שסיים את עבודתו לעד! אמן!! דיאטנית רק ב-4/10 אבל הפלא שאני לא רעבה וטוב לי עם מה שאני אוכלת, הלואי הלאה, אמן!!
אני מאד מחכה למפגש, אני כל כך שמחה לשמוע על כל האמהות הצעירות שקיבלו צ"אנס ולקחו את זה. כל הכבוד!
אני מאחלת לכל אחד מכם, שולינקה, בלעדייך זה לא היה קורה, שנה טובה וגמר חתימה טובה. נעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעמי יקרה את הדובדבן
שולה זק16/09/2010אהלן נעמי
איזה כייף לקרוא את דבריך. את אשת חייל אמיתית. בגיל 64 עם המשקל ה"קל" שלך ומחלות הרקע עמדת בגבורה במשימה שלקחת על עצמך. את כל כך אופטימית ובדרך הנכונה. אני מרשה לעצמי לצטט אותך מאחת השיחות הקודמות "למה לא עשיתי את זה לפני שנים". אני מקווה שמקס ברנר קורא את דברי. נכון שאני יושבת לו קצת "על הוריד" אבל לא בגלל שאני נודניקית, הסיבה - שאני מאמינה באמונה שלמה במה שאני אומרת וחושבת שחבל על כל יום שעובר ברגע שמגיעים להכרה שניתוח זה הפתרון.
המפגש אכן בדרך וקרוב מאוד. עד אז גמר חתימה טובה ושנת כושר ואושר
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צום יום כיפורעדי16/09/2010
היי לכולם!
האם ישנה איזושיהי המלצה לוותר על הצום?
אני 4 חודשים אחרי הניתוח??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן/לא צום
שולה זק16/09/2010היי עדי
היו דעות לכאן ולכאן לגבי הצום.
אפשר לנסות לצום. אם לא מרגישים טוב - אז רצוי לשתות ואולי לאכול משהו קל.
גמר חתימה טובה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי לכולם...ליאל16/09/2010
טוב אז...תחילת חודש הבא יש לי תור לפרופ' רובין בשיבא.
אני אגיע אליו עם כל תוצאות הבדיקות שהוא נתן לי לעשות(אחרי כמעט חודשיים של ריצות ממרפאה למרפאה,אני מניחה שבסופו של דבר זה יהיה שווה את זה).
יש למישהו מושג,מישהו שנותח אצלו כמובן האם יש עוד תחנות מעבר עד לקבלת תאריך לניתוח או שאת התאריך אני אקבל ביום שאני מגיעה עם תוצאות הבדיקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב,
שולה זק16/09/2010פרופ' רובין מנתח בבילנסון ומחודש הבא עובר לשיבא. הוא כירורג מעולה ומנוסה בתחום.
אין לי מושג כמה זמן לוקח תור בשיבא לניתוח. תלוי בעומסים.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה- רופאים, זה גם בשבילכם..גל (הבן)16/09/2010
שלום לכולם.
יש לי חבר ששוקל לעשות את הניתוח, והוא צריך BMI הרבה מעל 40, ואני שואל בשבילו.
הבחור עובד למחייתו בנגינה בכלי נשיפה (חצוצרה) והוא שמע שמי שעובר את הניתוח נפגעת לו קשה יכולת הנשיפה, ברמה שהם נושפים.
מישהו שמע על זה ? זה נכון ? כי זה עלול למנוע ממנו לעשות את הניתוח ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ההיגיון?
שולה זק16/09/2010היי גל
תשובתי ממש מבוססת על ניסיון אישי והיגיון - מקווה שהרופאים יתנו תשובה מקצועית.
מאחר וסבלתי מבעיות נשימה כתוצאה מהשמנת היתר, לאחר הניתוח נתנו לי מכשיר פשוט ביותר לנשוף בו ולהקפיץ את הכדורים. בהתחלה בקושי עשיתי זאת ועם הזמן זה הלך בקלות ונשימה אחת והכדורים ....הופ קפצו למעלה. אם איני טועה זה קשור לסיטורציה - אחוז החמצן בדם. לי נראה שאם חברך ירזה הנשיפה והשאיפה יהיו הרבה יותר קלים.
אבל שוב....היגיון וניסיון. צריך לקבל תשובה מרופא.
בכל מקרה....אם חברך שמן , באופן שהוא עומד בקריטריונים לניתוח, עליו לעשות משהו בנדון על מנת למנוע מחלות נילוות שבטח לא יעזרו לנגינתו.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה?
פרופ` אחמד מחג`נה16/09/2010ממי שמע? מהשכנה ? ממנותחים? ממי?. ההגיון אומר ככל שאתה שמן יש לחץ בטני מוגבר אשר לוחץ על הסרעפת ומקטין את נפח הריאות. אם מקטינים נפח הריאה קשה מאוד להכניס אויר בכמות גדולה וכך גם כמות האויר הננשף היא קטנה יותר. שמרזים הלחץ הבטני קטן הסרעפת יורדת ונפח הראה גדל. אני חושב שאין לו מה לחשוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לשניכם.
גל (הבן)17/09/2010אני אעביר את התוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זהוווווווו זההההההההההההשרה מ.16/09/2010
עוד שלושה ימים ואני שייכת סופית למשפחת המשורוולים לכן אני יכולה לברך שהחיינו לאחר בירוקרטיה ארוכה ומתישה נישתמע לאחר השרוול ב"סד :)
בברכת גמר חתימה טובה לכולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ולא אחרת...
גל (הבן)16/09/2010ב-ה-צ-ל-ח-ה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
שולה זק16/09/2010חומת כמו שצריך. סוגרת שנה עם העבר השמן ומתחילה שנה עם החיים החדשים
מחכים לך באהבה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה שרלהההההה
ריקי16/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.... :)
שרה מ.16/09/2010גל, ריקי, שולה, תודה רבה על האיחולים, ונישתמע,:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתנת יום ההולדת...לי16/09/2010
הי חברים יקרים,
"בדיוק היום,לפני כמה שנים,יצאתי מהבטן ישר לעיניים..."
היום אני גודלת בשנה,עם הפנים לעתיד טוב ובריא יותר.אספר לכם שאתמול הייתי בביקורת באיכילוב וסגרתי כמעט 20 ק"ג ירידה (חודשיים + שבוע מהשרוול).הדיאטנית אמרה לי לאכול כל זוגי המזונות,כולל לחם טרי ופרות וירקות על קליפתן אך להמנע מפרות עם גרינים,מנגו,פופקורן ושתיה מוגזת.
אבל, ההפתעה הכי יפה בשבילי היא שאינני זקוקה עוד לכדורים להורדת לחץ הדם !!
הערכים שהיו לפני הניתוח 150/100 145/95 ירדו ל- 118/72 121/79 ללא טיפול.
זו ההצלחה האמיתי של השרוול, כייף להתכווץ ולהראות טוב אך להרוויח בריאות טובה זה השכר הטוב ביותר.
גמר חתימה טובה לכולנו
לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה נפלא ומזל טוב קיבלת אחלה מתנה
שולה זק16/09/2010מזל טוב ליום הולדתך - תמיד כייף לברך ולאחל.
מה נשאר עוד להוסיף על מה שכבר נאמר על ידך - רק בריאות והצגשמות כל מה שאת מאחלת לעצמך.
גמר חתימה טובה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לי
שרה מ.16/09/2010מזל טוב ליום הולדתך החדש, ותחילת דרכך לחיים בראים ורזים יותר מי יתן שתצליחי להחזיק ברזון לאורך שנים.
גמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילושששששששששש
ריקי16/09/2010מדהים מאמיי. איזה כיך לךךךךךךךךךךך.ממש כמו אצלי גם לי ירד הלחץ דם בידיוק כמו אצלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמר חתימה טובהלילך.פ16/09/2010
רציתי לאחל לכם גמר חתימה טובה. צם קל לאלו שיכולים לצום. לגבי צם לאחר ניתוח ההמלצה היא לא לצם בשנה הראשונה. וגם אלו שנותחו בעבר הרחוק וקשה להם לצם נראה לי שאלוהים בחוכמתו הגדולה לא יכעס עליהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אההה מרתיח. ובקשת עצה.
גל (הבן)16/09/2010אההה מחרפן לקרוא על הסבל שמעבירים אנשים.
אחרי קריאת הודעות כאלו אני מאושר שאני עשיתי דרך לאומית.
( פגישה עם ד"ר מחאגנה, 5 בדיקות קלות שנסגרו תוך שבוע, אישור ע"י הועדה של לאומית שלקח עוד כמה מיילים, תור באסותא ותוך 3 שבועות אני על שולחן הניתוחים. )
לילך , לא כתבתי את כל זה כדי להקניט אותך ולהציק אלא כדי להגיד שזה שווה את המלחמה.
היום (כולה 3 שבועות ויום אחרי הניתוח) הסתכלתי על עצמי בחדר כושר ופתאום קיבלתי את הכאפה. באמת ירדתי המון, אני אספר משהו מצחיק קצת ...
הסתכלתי על עצמי תוך כדי הליכה למי השתייה ופתאום קלטתי שאני רואה את כפות הרגליים שלי בלי להתאמץ, פעם כדי לראות אותן הייתי צריך להסתכל בטיפה כיפוף מעבר לקרס והיום - הן שם... זה קצת מצחיק ובעיקר משמח.
העבודה לא קלה בכלל אבל שווה את התוצאה.
ובהזדמנות זו אשאל לעצת הפורום - מתי קונים באמת בגדים ? לא בא לי עדיין לקנות כי יש לי לפחות עוד 20-30 קילו להרזות עד למשקל המושלם. אבל הבגדים שלי ממש נופלים ממני ואישתי אומרת שזה נראה לי טוב וצריך לקנות לי בגדים, אני החלטתי שמחכים עוד 9 קילו ואז,,, קצת אחרי שנרד ל2 ספרות על המשקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"יש לי חלום"
שולה זק16/09/2010העלת נושא שמעסיק אותי המון במשך השנים וטרם הצלחתי ליישם את הרעיון המכרסם במוחי.
רעיון פשוט פשוט......שוק בגדים - של מנותחי קיבה. ואפרט מעט
לפני הניתוח - שמנים והבגדים בהתאם. מתחילים לרזות ואז הבגדים "נוזלים" ואנחנו רוצים שיראו שרזינו...אז קונים בגדים - כי הישנים פשוט כבר לא מתאימים - המכנסיים נופלים, הכתפיים בחולצה כמעט בחזה וכו', שוב מרזים ושוב קונים...וחוזר חלילה.
אז חשבתי שאולי באחד הימים (הלא רחוקים) נוכל לעשות איזה ערב מכובד במסגרת עמותת משקל בריא, עם תוכן ותכנית ובצד הכיבוד נקים בזר בגדים.....כל אחד יציג מרכולתו (חחחחח) והמשתתפים יבחרו מה מתאים וכולנו נהיה מאושרים, לבושים ומרוצים.
הרעיון פתוח ל"שיפצורים" ולחיזוקים.
גמר חתימה טובה
שולה
(גל תקנה בגדים ....זה עושה טוב למורל ולמוטיבציה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגל ...
לילך.פ16/09/2010שמחתי לקרוא את שכתבתה... וכן אתה צודק הבירוקרטיה הזו מוציאה אותי מדעתי!
אבל זה רק מחזק אותי להלחם במערכת! ואז הניצחון יהיה יותר מתוק.
באשר לזה שאתה מצליח לראות את האצבעות ברגלים.... אני מקוה שאתה מצליח לראות דברים חשובים מזה... :)))))))))))))))
לגבי הבגדים - מניסיון העבר (והוא עשיר) אל תקנה עכשיו בגדים באמת חבל על הכסף פשוט תיקח את המכנסיים הפייבוריטים ותקצר אותם אצל תופרת... אח"כ תזרוק אותם קיבינימט... ותקנה ההההההההההההההההכל חדש!
אני אישית מתכננת לעשות מדורת ל"ג בעומר ענקית לכשאגיע לרגע!
אבל עד אז... אני בדיאטת החלבונים המפגרת הזאת... עוד מעט מנסרת את השולחן ואוכלת אותו... ואני רק ביום הראשון!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילוש דיאטת חלבונים חשובה לא לזלזל
שולה זק16/09/2010ושוב ערב טוב
בטוחני שידוע לך שהכבד שלך שומני!!! לא מחדשת לך כלום. דיאטת החלבונים מקטינה את הכבד השומני ועוזרת למנתח בעת הניתוח להזיז ולהרים את הכבד ולהגיע לקיבה בה הוא אמור לטפל. בנוסף - דיאטת חלבונים עוזרת בבניית שריר וזה לא פחות חשוב. ובנוסף על הנוסף ...וזה תוספת אישית שלי מהרהורי ליבי - ......זה קצת מכניס למסגרת לפני הניתוח, מפעיל את השיקול דעת ושיתוף הפעולה של המנותח עם התהליך ...ככה אני חושבת.
ובשורה תחתונה - העיקר שיהיה כבר תאריך לניתוח בהצלחה בפגישה עם המנתחת וגמר חתימה טובה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה אני לא מזלזלת אבל...
לילך.פ16/09/2010איך אפשר לחיות בלי פחמימות ??????????????. בכלל?????????????.
אני מרגישה כאילו חסר לי חמצן! בקיצור "גנבתי" היום פרוסת לחם אחת. יש גבול לכמה אפשר להתעלל באדם שמן! אגב את יודעת מה לגבי פירות ? היא לא אמרה כלום לגבי זה (בכל זאת משהו להמתיק את היום) וזה לחודש ... לא לשבוע...
אני מאד מקוה שיהיה כבר תאריך ... נראה מה יהיה ביום א'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך,הערה ושאלה מציקה
מקס ברנר16/09/2010לשאלתך-נדמה לי שהדיאטה שאת עושה כעת היא מה שמוגדר בלשון המקצועית כ-MODIFIED ATKINS.זה אומר כ-60 גרם פחמימות ביום-את יכולה לאכול פרוסת לחם ("קל...")אחת בבוקר ואחת בערב או מנה תחליפית, ושתי יחידות פרי ביום.יחידת פרי זה בערך בגודל אגרוף-שלך-לא של כדורסלן שחור ענק.אם את רוצה חיזוק לדעתי-התקשרי לדיאטנית החביבה עלייך.דיאטה ללא פחמימות בכלל עלולה לגרום לך לדכאון,תוקפנות,חוסר סבלנות ושאר מצבי רוח שהסובבים אותך-כולל התינוק-יידעו להעריך.בד"כ אין נזקים אחרים מהדיאטה הזו למשך שבועיים-שלושה.לטווח ארוך זה רעיון רע לרוב האנשים (זו דיאטה של נמר!)
לחובבי ה-"חחח"-תצטערו לדעת ש-"חחח" זו לא מילה!זה הכי קרוב לכחכוח גרון כדי לשחרר ליחה תקועה.לא חייבים לחקות את הילדים בכל ההמצאות הדוחות שלהם-לדעתי לפחות.יש דרכים אחרות לעדכן שראיתם משהו מצחיק.
ועניין אחרון-אני נוטה לעבור ניתוח בעוד כמה חודשים-אחרי שאשלים כמה משימות אחרות שקבועות לי תחילה.שולה משגעת אותי שאזדרז,ואני רואה שגם אחרות נלחצות מעיכוב של כמה שבועות או חודשים.מה הסיפור בעצם?!היינו פילים הרבה שנים-אז מה ייקרה אם הניתוח יהיה בינואר.משהו לא בסדר אצלי?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס שכחת משהו חשוב
שולה זק16/09/2010הערת אך לא הארת איך אפשר להביע כאן חיוך וצחקוק בלי לכתוב חחח!!!!!
מקסי אני משוכנעת שהאג'נדה שלך מתוכננת ועמוסה אך מה שחסר בה זה פרט קטנטן ....חשיבה על עצמך ולתת קדימות לבריאותך ולך עצמך. אז אתה עכשיו פיל _(מצטטת אותך) ....אם לא תדחה - אז בינואר תהיה פילון "דמבו" חמוד ואני משוכנעת שתעמוד בכל המשימות והמטלות גם אם תפנה כמה ימים לעבור את הניתוח ולעשות וי על שלב חשוב בחייך.
תתכונן המפגש כבר "מבושל" ביום ראשון יהיו כל הפרטים.
גמר חתימה טובה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה ומקס!
לילך.פ17/09/2010מקס - תודה על התשובה המרעננת בכל זאת עכשיו זה 2 פרוסות לחם קל ביום עם זה אני אוכל לסחוב ... והפירות בכלל שיגעון ... ואני נוטה לבטוח במה שכתבתה כי כבר קלטתי שאתה איש אשקולות...לגבי ה חחחחחחחחחחה לא שאני מרבה להשתמש אבל הנה לך כמה חלופות חווה את דעתך :
1) :))))))))))))))))))))))))
2) מצחיקקקקקקקקקקקקקקקקק
3) חה, חה , חה,
ושולה - אולי כדאי כמו באתרים אחרים שלא אזכיר את שמם כאן לבקש ממקימי האתר שיכניסו קצת "גרשונים" או איך שקוראים לזה.... שיהיה פה שמיייייייייייייח !
חתימה טובה חברים , וצום קל!
שלכם לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך להצעתך לגבי פורטל BEOK
שולה זק17/09/2010הפורטל הזה הוא בריאותי גרידא ולא פורטל חברתי כמו שהם מכנים זאת.
היו לי הרבה ויכוחים ואי נעימויות עם הנהלת האתר, לטעמם חרגנו מכללי האתר..
ובכל זאת, כנראה הבינו בסופו של דבר שאנחנו כן פורום בריאותי אבל קצת שונה ממה שהם רגילים. אנחנו פורים של "בריאים " שצריכים את התמיכה והעזרה המקצועית לא פחות מהעזרה והתמיכה הנפשית ולא תמיד רק הפן הרפואי היבש משיג את המטרה. כך שבינתיים לא העירו לי לאחרונה ואני גם משתדלת לנהוג על פי הכללים שהוצבו בפני כמנהלת פורום.
למשל - לגבי המפגש המתוכנן, לפני פרסום ההודעה אתאם הנושא עם הנהלת הפורטל שאר הפרטים נלבן ביום ראשון ונצא לדרך.
גמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילךך
ריקי16/09/2010אל תשכחי להזמין אותי למדורה אני אביא את התפוח אדמה עלייי. חחחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיחה העתיקה מימי הפלמ"ח אומרת
מקס ברנר16/09/2010שכשאתה באמת שמן ,אתה לא רואה מאיפה הפיפי יוצא (אתה יכול למשש).ובזמנו אמרו הליצנים שאצל אריק שרון זה ככה מגיל 12 (היום הוא לא נושא טוב לליצנות).אני מניח שכשלא רואים את כפות הרגליים זה עוד שלב בהתפתחות הכרס.אל תשאלו אותי מה אני רואה ומה לא-לא בטוח שכבר הגענו לרמה כזו של אינטימיות!
וחוץ מזה עניתי לשאלתך לגבי דיאטת החלבונים
גמר חתימה טובה וצום נסבל.אצלי לפחות, קל הוא לא היה אף פעם ב36 הפעמים שצמתי עד כה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי תקרא את תשובתי לנעמי
שולה זק16/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה3 ימים אחרי
ר16/09/2010לפני 3 ימים נותחתי אתמול חזרתי הביתה
אני חשבתי להצר ולקצר מה שצריך עד למשקל היעד שלי ואז לחגוג בגדול בחנויות
אבל בשביל המורל וההרגשה נחמד מדי פעם לפנק את עצמיינו עד לחגיגה הגדולה.
מה אתה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנותחתי לפני שבוע ויומיים
מיכל16/09/2010ע"י ד"ר אניה פייגין.. רק להגיד לי שהיא פשוט בנאדם מדהים!!!!!
התמיכה שלה ואהבה פשוט עוזרת לי לעבור כל יום מחדש...
ממליצה עליה בחום!!!!
ואל תתני לבירוקרטיה לדכא אותך... גם לי זה לקח מלא זמן, ויש הרבה מלחמות
אבל בסוף הם מתקפלים!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה בדרך
פרופ` אחמד מחג`נה16/09/2010אם יש לך ביטוח הראל את לא צריכה לעבור את כל הדברים הללו דרך הקופה. ניתן לעשות את הניתוח באסותא או מקום פרטי אחר דרך הביטות. מציע שתגשי למנתח כבר עכשיו והוא יסביר את הדברים והמהלכים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילךךךךךךךךך
ריקי17/09/2010יאאלה אני מחכה כבר אין לי סבלנות. יש כבר תאריך שולה צריכה לפרסם. אז צום קל מאמיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לילך
רוזי17/09/2010בכול דרך מנסים שתציא מי זה לראות כמה את מסוגלת לעמוד אחר כך בדיאטה עצמה שאחרי הניתוח נכון אין תחושת רעב והבריאות שלנו חשובה מאוד וגם הירידה במישקל חשובה י אנשים שעברו את הניתוח בשלום ולא הצלחו אחר כך לעמוד בכללים וניכנסו לדיכאון ביגלל שלא אכלו כמו שצריךךך אז לילך ניפגש אצלך ואם את צריכה עזרה אשמח שתעדכני אונו כוללל שתיה עוגות מים וכולה חתימה טובה וצום קל 050 3337236 רוזיייייייי חולון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאחר ויש כאן עוד לילך אז אני מעכשיו
לילך.פ17/09/2010לילך.פ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדר מחגנהפרח2416/09/2010
שלום,
לפני כמה ימים שאלתי לגבי הפרשה מהתבור כמו כן, עשיתי את הבדיקה הדרושה אלה הן התוצאות:
REMARKS (MICRO) Order Comments
REMARKS (MICRO) מקום לקיחה: פצע עמוק
Wound culture צמיחה מעורבת
אשמח לדעת במה מדובר
והאם יש קשר לניתוח שרוול שעברתי לפני כחודשיים וחצי.
תודה רבה ,
פרח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה מהטבור
פרופ` אחמד מחג`נה16/09/2010אם אני מבין נכון לקחו תרבית מההפרשה בטבור והתוצאה היתה צמיחה מעורבת של חידקים. זה מחזק את האבחנה הורטואלית שקבעתי לך סינוס מזוהם בטבור. את צריכה יעוץ אמיתי של כירורג ולא דרך התכתבות. אין קשר בין זה לניתוח שרוול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)