מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלהמור13/09/2010
היי
אני בת 33 אמא לילד בן 4
מנותחת טבעת.. (לפני כ 9 שנים)
כרגע הטבעת סתם יושבת לה שם... לטענת המנתח לא ניתן לסגור מכיון שיש דליפה..
עליתי המון במשקל מאז הלידה ואני לא מצליחה לרדת אפילו גרם
ניסיתי הכל... אני 1.60 שוקלת 130 קג וחייבת לעשות משהוא עם עצמי
יש לי מספר בעיות- ראשית האוכל לא ממש מתעכל.. אם אני אוכלת אחרי 5 בערב אני מרגישה ממש רע והאוכל ממש "עולה" מעין רפלקס... ואז אני חייבת להקיא אם לא אני לא ממש מצליחה לישון...
ניסיתי לעשות גסטרו אבל אז נאמר שיש תוכן נוזלי בקיבה ולא הצליחו לבדוק כלום.
הציעו לי לעשות צילום בריום כדי לראות אם הושט לא התרחבה ואז להחליט אם לנתח שוב טבעת.
אני דיי פוחדת מניתוח חוזר ומניתוח בכלל אבל מרגישה שאין דרך אחרת
אני דיי מלאת שאלות ומרגישה שאין ממש למי לפנות..
הייתי שמחה אם תוכלו להפנות אותי למישהוא ש/אוכל לקבוע פגישת ייעוץ בב"ש או בת"א.
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מור
שולה זק13/09/2010לפי תאורך, הטבעת גורמת לך לבעיות ויש להוציאה. את צריכה לתאם תור למנתח ולהתיעץ איתו מה עושים. קיימת אפשרות להוציא את הטבעת ובמקביל לעשות שרוול או מעקף. או להוציא הטבעת ולאחר כמה חודשים לעבור ניתוח נוסף.
לאיזה קופה את שייכת? תבררי לאן את מקבלת הפניה וגשי לכירורג. לגבי הריפלוס תקחי כדורי לוסק או תואמיו ותשתדלי לא לאכול לפני השינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...עוד שאלה ברשותך
מור13/09/2010רציתי לשאול אם זו לא חוצפה.. אני פשוט מתפעלת מהסבלנות שבה את עונה לכולם.. אפשר להתקשר להתייעץ איתך טלפונית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מור
שולה זק14/09/2010ברור. אפשר להתקשר בכל עת. המספר רשום כאן והרגישי חופשיה לעשות בו שימוש.
יום טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמור בלי דחיות נוספות
שולה זק14/09/2010בהמשך לשיחתנו הטלפונית גשי "לעבודה" תקבעי לך תור ליעוץ וצאי לדרך. נקבל אותך בזרועות פתוחות :)
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום-שאלה חשובה עבורי!אביה13/09/2010
אני אחרי 8 חודשיים שלאחר ניתוח שרוול...
ירדתי כבר 45 קילו....
שקלתי בהתחלת הניתוח, 156 קילו....
אני נישארת במישקל הזה כבר חודשיים, למה?
ושאלה שניה,
ישנם פעמים שאני אוכל והגוף פתאום דורש מתוק,למה?
שאלה שלישית, מה מומלץ בתור התחלה כפעילות גופנית כדי ליצור ירידה יותר כרגע?
שאלה רביעית,אמור היות כאבים לאחר כול אוכל שאני מכניסה לגופי?זה הגיוני?
אני כבר התחלתי לצמצם אפשריות מרוב שאני כבר לא יודעת מה לאכול כי הכול כואב לי, מה כדאי לעשות?
תודה מראש,
אביה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אביה
שולה זק13/09/2010ירדת יפה מאוד ב- 8 חודשים. 45 קילו זה הישג שאין לזלזל בו.אנסה לענות לשאלותיך.
הגוף מאזן את עצמו ויש תקופות של עצירה בירידה. המשקל לא מראה ירידה אבל הגוף משתנה.
האם את נמצאת במעקב של דיאטנית? זה חשוב מאוד ומומלץ. דיאטנית תתאים לך תפריט שיעזור לרדת במשקל, להרגיש טוב ולא להגיע לחוסרים של ויטמינים ומינרליים. לגבי הספורט - רצוי לעשות פעילות גופנית - מאחר וזה מעצב את הגוף וממצק את העור. ולא רק לשם ירידה במשקל. סוג הפעילות תלויה בך - מה שאת אוהבת ועושה לך טוב (אני למשל שוחה).
לגבי סוגי מזון שאת אוכלת ולטענתך גורמים לך לחוש רע. אל תאכלי מה שלא מתאים לך. תבדקי את עצמך אם את לא אוכלת מהר מידי ואם את לועסת מספיק וכמובן להימנע לאכול ולשתות יחד.
מקווה שעזרתי במעט
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממש לא הוקוס פוקוס...לי13/09/2010
הי שולה,
כל יום אני מודע ומתוודע כמה את צדקת שאמרת לי שהניתוח רחוק מאד מלהולל קסמים...
כשאת בתהליך חיה בפנטזיה שזהו,אעשה ניתוח,אוכל מעט מהכל האז אלך לישון שמנה ואקום רזה.כמה רחוק מהמציאות...אומנם באמת אוכלים פחות אבל גם הניתוח דורשת עבודה קשה ומתמדת.ראיתי שאם אני מנשנשת במהלך היום המשקל לא זז,אם לא עושה קצת פעילות גופנית מרגישה נפוחה,ובקיצר כל כך נכון שהניתוח רק קביים להורדה במשקל ואם אני לא עובדת נכון הקילוגרמים ממתינים לי ממש מעבר לפינה...
לא שאני מתחרטת על הנעשה(חלילה וחס),אבל הרגשתי צורך בעיקר בתקופת החגים להעביר מסר לכל למנותחים עתידיים:
לכו על זה, זו מתנה נפלאה לחיים אבל אסור להרפות ולהרדם על זרי דפנה,ניתוח מצריך שינוי ממשי בהרגלי אכילה והחיים בכלל,כי גם כאן אין מתנות חינם.
ותחשבו על זה...
שנה בריאה ומאושרת לכולם
לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפה כתבת לי
שולה זק13/09/2010כל מילה שלך נכונה ...כלום לא הוקוס פוקוס אבל "יש תמורה בעד האגרה". בהחלט הניתוח משתלם. משקיעים מעט ומקבלים תמורה מלאה ונהנים מכל רגע. אפ גם מתמידים להיצמד לתפריט של דיאטנית ולשלב פעילות גופנת הוצות לא מאחרות לבא.
בהצלחה בהמשך.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מורכבא13/09/2010
אני בת 23 וחושבת לעשות את ניתוח קיצור הקיבה (בלפרוסקופיה?)
הbmi שלי הוא 42 נקודה משהו ויש במשפחה מחלות כמו סכרת ולחץ דם וכולסטרול
העניין הוא שעד שבן אדם מחליט כבר לעשות שינוי ולהתקדם התהליך לוקח שנה פלוס
אני חושבת שעוד לא הבנתי לגמרי את ההבדלים בין הניתוחים השונים ומה הם האופציות אם כי אני יודעת שאין סיכוי שאני אעשה את הטבעת
יש לי אומנם תור להתיעצות עם מנתח אבל זה יקרה רק עוד חצי שנה מסתבר
השאלה היא איך אפשר לזרז תהליכים כדי להתיעץ יותר בפרוט ולקדם את הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
שולה זק13/09/2010אם תצייני אזור מגורים, איזה קופה את שייכת ואיזה ביטוח יש לך אולי נוכל לעזור בקשר לזרוז התור.
לגבי סוגי הניתוח הם כולם בשיטת לה-פריסקופית ואם תדפדפי בפורום אני מניחה שתקבלי תשובות על מרבית שאלותיך. כמו כם את יכולה להכנס למדור של שאלות ותשובות נפוצות.
כמו כן תוכלי להתקשר אלי בכל עת.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשולה המלכה !לילך.פ13/09/2010
אני מכריזה בזאת באופן רשמי על היותך מלכה !
יום נפלא !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך בוקר טוב
שולה זק13/09/2010כייף לקום עם חיוך על הפנים.
תודה תודה.
תאמיני לי אני "פשוטו" - תכירי ותראי.
אני "אחת מהעם" שעמדה לפני 9 שנים ודיברה עם עצמה - אובדת עצות מה עושים? למי פונים? איך מתנהלים? והעיקר איך מצליחים לרדת במשקל. והנה כל התהיות האלה הביאו תוך עבודה שזיפית לתוצאות מבורכות הקמת עמותת משקל בריא ופורום BEOK שנתנו לנו במה יחד עם רופאים מקצועיים לקבל את העזרה המקסימלית במגבלות הקיימות.
שיהיה המשך יום נעים לכולם
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה העלותדלית לוי13/09/2010
דרך אגב הבנתי שההשתתפות משתנה מרופא לרופא רציתי לדעת בערך אים אני מבוטחת מכבי מה תהיה ההשתתפות הכספית שלי, אני רוצה לעשות ניתוח אצל דר סובחי באסותא ת"א
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתתפות עצמי
שולה זק13/09/2010גובה ההשתתפות היא לפי מרכז רפואי, סוג הביטוח, והרופא שבחרת.
מותנה כמובן באישור הקופה שאת זכאית לניתוח - עומדת בקריטריונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין אישורדלית לוי13/09/2010
שלום לך שולה, היום הייתי באתוסתא להערכה ברייאטרית ולא אישרו לי את הניתוח למעשה שלחו את זה למכבי לועדת חריגים הייתי בשוק שקראו לי רזה.... הסבירו לי כמה הניתוח מסוכן וכמה כדאי לי לרדת מזה הסברתי שאני מנותחת טבעת וזה לא מצליח לי אני במשקל 92 גובה 160 אים גבול סכרת וכבד שומני היתקשרתי מאוכזבת לדר סובחי לשתף אותו גם הוא קצת היתפלא אבל אמר שכנראה בועדת חריגים יאשרו לי, בקיצור אכזבה ועוד המתנה מקווה שזה יעבור בשלום, הדיאטנית הסבירה לי שזה ניתוח מסוכן ביחוד אחרי שכבר עשיתי טבעת מכיון שיש כבר צלקת ולעשות עוד צלקת זה לא פשוט זה יכול לגרום לדלף וגם לתמותה, מה זה דלף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלית...
לילך.פ13/09/2010דלף כשמו כן הוא דליפה מתוך הקיבה לחלל הבטן זה לא בהכרח מביא לתמותה אבל זה יכול ליצור סיבוכים שלו נדע... אבל יכולים גם לעלות על זה בזמן מאחר ואחרי הניתוח עושים שיקוף של נוזל ואז רואים אם יש דליפה... עד כמה שידוע לי יש סכנה של שבועיים עד שהיא חולפת...
סתם לידיעה כללית : זה נכון שניתוח שני מגדיל את הסכנות! תחפשי קצת בגוגל ותראי. הם לא סתם מפקפקים זה ריסק לא קטן.
בכל מקרה אני מאחלת לך בהצלחה .... אמן שיאשרו.... ואמן שהכל יעבור בשלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללילך המקסימה
דלית לוי13/09/2010תודה רבה לך את מאוד מעודדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דלית
שולה זק13/09/2010אני מבינה את אכזבתך. למה את צריכה/רוצה ניתוח חוזר? לדבריך את מנותחת טבעת, ממתי? האם יש בעיות עם הטבעת? החליקה, אקוזיה, הקאות בלתי פוסקות? כמה ירדת? בכדי לבצע ניתוח חוזר צריכה להיות סיבה רפואית אותה הרופא מפרט המכתב לוועדה. אל תשכחי שכל ניתוח הוא בהרדמה מאלה ובכל התערבות כירורגית את סכנות.
אני מציעה לא להיכנס ללחץ ולבדוק שיש מכתב של דר' סובחי הסביר את נחיצות הניתוח החו\ר.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלית
דלית לוי13/09/2010שלום לך שולה ותודה שוב שאת תמיד כאן, אני מנותחת כבר 5 שנים בקושי מצליחה לרזות עדין במשקל גבוה שאני הולכת להצר את הטבעת ההקאות לא מפסיקות אני חוזרת לפתוח ואז אוכלת כמו פרה מצרה בבית חולים איכילוב בכדי לראות שההצרה לא מוגזמת ואז גם מצליחה לאכול בקיצור הטבעת לא בשבילי ואני דיברתי אים דר סובחי ואמרתי שנימאס לי אני מרגישה כמו אקורדיון יורדת 5 קילו מעלה יורדת מעלה אני רוצה פתרון אחר ודיברנו על השרוול, אני מקווה שבכל זאת יאשרו לי כי אני כן עומדת בקטריונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דלית
שולה זק13/09/2010אם זה המצב. מכתב מפורט של דר' סובחי יעזור בהחלט ואני חושבת שהוועדה תתחשב ותאשר לך.
מה ה- BMI שלך כיום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות חיים לאחר התאוששות מהניתוחיםמקס ברנר13/09/2010
נועדתי היום עם משרוול מלפני שנה ומשהו-מציית להנחיה של שולה לשמוע מנסיונם של אחרים.הברנש נפגש עם 5 מנתחים ,עד שמצא מישהו שסמך עליו מספיק(שמח שאני לא היחיד שמתלבט ומתעקש לבחור בין אופציות ,גם במחיר של בזבוז זמן וכסף).השיחה היתה מרתקת,אבל הפעם נדון רק בנושא אחד מבין רבים שעלו על השולחן:הבחור טען שהקריטריון הראשי מבחינתו היה איכות החיים לאחר ההתאוששות מהניתוח.המטובעים-לטענתו-רעבים כל הזמן,ומקיאים הרבה.בוגרי המעקף-סובלים יותר מסיבוכים,מבלים הרבה זמן מדי יום בשירותים ומחוייבים לנטילת ויטמינים סדירה.המשרוולים לדעתו יכולים לאכול הכל כמעט(בכמויות זעירות) ונהנים מאיכות חיים סבירה,לצד כל הרווחים הבריאותיים המוכרים.
מה דעתכם? מנסיונכם ונסיון יקיריכם שעברו הניתוחים השונים
אני מחר במילואים,אבל כערב אקרא בשקיקה את תגובותיכם המחכימות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התאור נכון
שולה זק13/09/2010יפה הפנמת וכתב. שוב - הכל מאוד אישי ותלוי עד כמה משנים הרגלי אכילה ואורח חיים.
אישית, אני מכיר עשרות מטובעים שהצליחו יפה מאוד, ירדו במשקל ושומרים על ההישג כבר 12 שנה. מכירה גם כישלונות. אני מטובעת (אמנם הסוג הישן עם בטן פתוחה SRVG) חיה נהדר. 70 קילו פחות כבר 9 שנים ואוכלת הכל.
שכחת פרט אחד חשוב - ניתוח צריך גם להתאים למטופל על פי עברו הרפואי, על פי מצבו הכללי . הרגלי אכילה, הפרעות אכילה ועוד כל מיני פרמטרים שאותם בוחן המתח כשהוא מחליט יחד אתך איזה ניתוח יהיה הכי אפקטיבי עבורך.
מקווה שעבר עליך יום מילואים נחמד עם החבר'ה .
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד יומיים ואני אתכם...אילניתי12/09/2010
זהו ביום רביעי אני מקווה לעבור את זה בשלום ולהיות חלק מחוויות הטובות של הפורום.
להגיד שאין לי חששות - אז יש, אבל אני הולכת נחושה ואמיצה
הבטחתי לבני המתוק בן השנתיים שאמא שלו תוכל להשתולל איתו עד אינסוף :כדורגל בוקסים , השתוללויות, וכול מה שהוא אוהב...
אז אם יש למישהו / מישהי עצה איך להתארגן יומיים לפני אשמח לשמוע כי בינתיים לא נערכתי לכלום אפילו את הדיאטה שלפני אני לא עושה, מה לקחת לבית חולים או לא יודעת משהו שיעודד אותי
תודה אילנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשעה טובה
שולה זק12/09/2010איזה יופי לך ולנו עוד יומיים יש לנו אחת משלנו חדשה. אז ככה תקחי איתך מצב רוטח טוב. לבנים להחלפה. כלי רחצה. קרם גוף ובושם. וכל זה רק לשיפור ההרגשה הנפלאה שאת תהיי אחרי.
גם ברגעים הקשים (אם יהיו כאלה) חשבי עלינו ועל כל האושר השופע כאן ממאנשים שאחרי...שה"קצת קשה" ממש מתגמד והתמורה משתלמת
בהצלחה ומחכים לקבל אותך בחזרה "well done"
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אילניתתתת
ריקי13/09/2010איזה כיףףףףףףף לך אילנית את מבינה מה את הולכת לעשות? ש ר ו ו ל . הניתוח הכי מוצלח שיש . את הולכת להיות בריאה חתיכה ויפה. את תתחילי ללכת בראש מורם ולהגיד איזה כיף . שיהיה בהצלחה מתוקה. אני לבית חולים לקחתי ממש 2 תחתונים ובגד להחלפה וכמובן שמפו דאודורנט קרם גוףף ואיפור.שמעתי על כאלה שלקחו המון דברים בעיני סתם מיותר רוב הזמן את עם הבגד היפה של הבית חולים חח חח ממש סקסי. יהיה בסדר את תעברי את זה כמו גדולה. לחשוב חיובי מאמיי. עוד שאלות אני פה וכולם ישמחו לעזור לך.ב ה צ ל ח ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אילנית!!
נעמי13/09/2010אני מחר 3 שבועות אחרי "השרוול" ששינה את חיי מרגע שהחלטתי יחד עם הפורום הנפלא הזה ושולה בראשו, אילנית, 12 קג כבר נעלמו לעד, אני מרגישה טוב, קצת חלושס, אבל ראש מורם, ומאושרת, אני נעמי בגיל 64 (פחות חודש) עשיתי את שינוי חיי, וכמה ביקשתי מאלוהים שיראה את הדרך. אז אני מאחלת לך בהצלחה ובשעה טובה, ובראש מורם, כי את עושה את זה לך (no. 1) ולמשפחתך, וכל החיים לפניך רזים. שנה טובה ורזה ומאושרת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
ורד13/09/2010לי הודיעו יומיים לפני על הניתוח אז לא היה לי זמן להתארגן.
מה שאת צריכה זה מה שכבר כתבתו פה, לבנים+כלי רחצה+דאודורנט+קרם גוף+בגד להחלפה ללכת הבייתה+איפור שזה תלוי בך.
שיהיה לך המון בהצלחה ומקווה שתחזרי מהר לעדכן אותנו :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשעה טובה
רוזי13/09/2010לקחת תיק ק טן מגבת רחצה והכי הרבה מצב רוח טוב ביטחון הכול יעבור במהרה וברוך בואך למש שרואול כל שאלה אנחנו פה בשמחהההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנית בהצלחה
yarden14/09/2010מה ליעץ:-)
יומיים לפני..אני יצאתי לאכול בחוץ עם המשפחה(סלטים).וגם לבד עם הבעל.
זמן טוב למחשבות טובות...
תיק קטן ,לבנים כלי רחצה וחלוק מהבית,זמן לאיפור ממש לא מצאתי וספר לא היה בכיוון.
הייתי הרבה עסוקה עם עצמי וגם לקבל את האורחים(ביומיים).
אילנית הרבה הצלחה וזה שווה כל כאב:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחר היום הגדול. את תצאי מאושרת.
גל (הבן)14/09/2010בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חודש אחרי ניתוחאדווה12/09/2010
אני ב 16/9/10 יהיה חודש לאחר ניתוח שרוול ורק ב6/10/10 יש לי תור לפגישה אצל דיאטנית האם אחרי חודש ניתן להתחיל לאכול רגיל כגון טבעול פרות וירקות בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אדווה
שולה זק12/09/2010למה לוקח חודשיים להגיע לדיאטנית? אחרי חודש את יכולה להתחיל לאט לאכול אוכל רגיל. לראות מה את מסוגלת . לא להכביד על עצמך.
כמה ירדת בחודש?
האם את לוקחת ויטמינים ומה את אוכלת עד עכשיו
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחודש אחרי ניתוח
אדווה13/09/2010הייתי 101.6 עכשיו אני 93 ק"ג לוקחת ויטמין. עד עכשיו אני אוכלת גרבר גבינות מעדנים ושותה מיץ דיאט .כי שהייתי בשבועים לאחר הניתוח אצל מרכז הערכה באסותא אצל דיאטנית ועכשיו הם אמרו לי שרק פעם בחודש אני אמורה לבוא ובגלל החגים זה ככה התורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד
שולה זק13/09/2010ירידה יפה אדווה.
את מנהלת נכון.
התחילי לטעום מכל דבר ותראי מה מסתדר לך ועם מה את עדיין מתקשה. אני מאמינה שאת יכולה לנסות קציצות דגים, עוף.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אז מי רוצה עדכון ????גל (הבן)12/09/2010
עדכון שלישי – שבועיים וחצי אחרי הניתוח
כדי להפיג את המתח אני אתחיל בסעיף המשקל – 11 קילו פחות, יענו רק 4 קילו בשבוע וחצי מאז העדכון הקודם, אתם יודעים מה, זה ממש מספיק לי. BUT, אמא שלי (שגם עברה את הניתוח) אומרת שאני לא מרזה יותר כי אני לא אוכל מספיק ולגוף אין כח לרזות, זה נשמע לכם הגיוני ? אני זורם איתה ומשתדל לאכול קצת יותר, בהתאם להוראות של הדיאטנית.
מעבר לזה, עוד בתחום האוכל – אני כבר מסוגל לאכול דיי הרבה סוגים של מאכלים אבל בכמויות מזעריות כמובן, וזה עדיין נחמד. רוב הזמן אני עדיין אוכל דברים מעוכים, כי זה פשוט עובר בקלות מאוד.
ולעוד כמה סיפורים.
אז עברו עלי החגים יפה מאוד, בעדכונים ובהודעות הקודמות סיפרתי לכם שאני אלך לעשות טיול בצפון למרות שאני רק שבועיים מהניתוח ומה אני אגיד לכם, זה עבר יחסית בקלות.
ביום הראשון עשינו שעתיים של ריינגרים וטרקטורונים וזה באמת היה חתיכת עוגה (piece of cake). ביום השני עשינו טיול רגלי של 5 שעות בערך, קצב איטי – גם , שום בעיה, קצת התעייפתי בעלייה בסוף אבל גם זה עבר חפיף, מה שכן כשהגענו לאוטו כבר הרגשתי עייף מאוד והלכנו לנוח קצת בחדר. ביום השלישי עשינו רפטינג בירדן וזה גם היה שטויות וממש לא היה קשה לביצוע.
מה היה פחות כייף אתם שואלים ? הארוחות היו קצת פחות כיפיות – המשפחה היקרה שלי בחרה לאכול בדוריס קצבים וב"טחנה" שתי מסעדות שכל סטייק בהן הוא בגודל של פרה והרייח הווו הרייח, ובתור קורניבור בכל רמ"ח אבריי זה היה קצת מבאס, אז במסעדה הראשונה ניסיתי קצת לטעום מהבשר, מי היה מאמין שלא נגעתי עדיין בבשר מאז הניתוח עד לאותו הרגע, וכנראה טעמתי קצת יותר מדי וממש נתקעתי, לא כייף, במסעדה השנייה היה ספריבס שזה קצת יותר רך אז גנבתי מאישתי כפית וחצי וזה עבר דיי בקלות יחד עם עוד כפית של סלט כבד קצוץ ואני מפוצץ כאילו אין מחר, זה היה נחמד מאוד וזול.
ככה זה, קצת ניסוי וטעיה ומגלים לאט לאט מה עובר ומה לא.
אני חייב גם לציין שלמרות אהבתי לבשר והחטיפות הקטנות הסבל היה פחות נוראי מימה שחשבתי ובאמת לא הייתי בקריווינג מטורף בארוחות הללו.
מה עוד אתם שואלים ? אחרי שראיתי שאני עומד יפה בפעילות של הטיול , חזרתי היום בשעה טובה לחדר כושר, עשיתי אימונון בלבד, 40 דקות על ההליכון בעצימות נמוכה. זה ממש עייף אותי. וגם כמובן שאני רק שבועיים וקצת אחרי הניתוח אז לא ניסיתי אפילו להתקרב למכשירים ולמשקולות.
מה עוד אתם שואלים ? נרשמתי לתואר שני – פתאום יש לי מרץ ללמוד עוד פעם, לא יודע אם זה קשור לניתוח.
זהו להפעם , אני אצטרף לברכות השנה המצוינת, המאושרת והמעושרת והמלאה בכייף חיים. והכי חשוב לשמור על הבריאות.
נ.ב
הפצעים בבטן עברו לחלוטין, זה נראה כמו שריטות של חתול ולא יותר מיזה. מדליק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחטייןןןןן
לילך.פ12/09/2010כיף לשמוע שאחרי זמן כל כך קצר אפשר כבר לעשות פעילות כזאת......
שאתה מרגיש טוב ויורד נהדר.... יש למה לצפות !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד
פרופ` אחמד מחג`נה12/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיף לקרוא גל
ריקי12/09/2010מדהים. ודרך אגב תאמין למה שאמא אומרת לגבי האוכל כי היא ממש צודקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלו הלו האם אני עם הגל הנכון?
שולה זק12/09/2010מתמוגגת מנחת לקרוא את חוויותיך מימי החג.
זוכר את חששותיך....איך תאכל? איך תבלה? איך תצא לצימר? איך...איך.....כמעט הגענו למכות ואגרופים!!!(כמעט לא נחשב חחחח).
אתה רואה, בכל זאת יש כאן אנשים אמינים ונחמדים וכל מה שסיפרו ואמרו וכתבו...הכל חקוק בספר היושר והיום אתה ממשיך השרשרת....נותן מידע חשוב ויקר ערך למי שנמצא בהליך לפני או בכלל בשלב ההתלבטויות.
מחכה כבר לדיווח הבא שלך.
שבוע טוב וחתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה כל כך מעודד ומחזק
אורנה LVIAA12/09/2010במיוחד את אלה שלפני הניתוח כמוני ישר כוח והבצלחה בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד!
ורד12/09/2010ממש כיף לשמוע שאתה כבר מתחיל לטייל. אני פחות משבוע אחרי הניתוח והיום נסעתי קצת עם סבתא שלי ללין בחיפה וגם אני קצת מסתובבת בקיבוץ. למרות העייפות אני לא מרגישה כאבים בשרירים שהיו לי לפני הניתוח אם הייתי הולכת עד סבתא שלי ובחזרה.
המון המון בהצלחה, ורד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגל הבן-בן כמה אתה וכמה שקלת?
מקס ברנר13/09/2010זה נשמע פנומנלי:טרקטורונים,אבובים,5 שעות טיול ברגל,40 דקות על ההליכון,מחשבות על משקולות ,וכל זה שבועיים אחרי ניתוח!עד כמה-אם מותר לשאול- היית מוגבל בתפקוד יומיומי קודם?!
אני שואל ,כי למיטב זכרוני הייתי פעיל ,ברמות כאלה שאתה מתאר , בפעם האחרונה כשהייתי בקורס קצינים-לפני כמה עשרות שנים.נראה לי ששבועיים אחרי ניתוח אהסס לפני שארד 4 מדרגות בלי מאבטחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה לא רחוק. ותובנה ספורטיבית בפנים
גל (הבן)13/09/2010כן, אני בחור יחסית צעיר, 27 שנה בעולם הזה.
האם הייתי מוגבל בתפקוד היומי לפני כן - הכל יחסי - יכולתי לקשור את השרוכים לבד לשאלתך, אבל בהחלט מדרגות הבניין שלי היו מאתגרות בצורה לא נחמדה בעליל. כמה שקלתי ? זה כבר עניין אישי - הייתי בחור שמן מאוד וגם היום אני עדיין שמן מאוד, אבל, אני בתהליך ירידה.
אני מוכן לחשוף שהייתי צריך לרדת 45 קילו כדי להגיע למשקל הרצוי, זה לא מעט.
אני לא חושב שתהסס לרדת 4 מדרגות אלא בליווי צמוד, בדיוק להיפך, הניתוח, לפחות אצלי, יצר את הרצון והכח עוד יותר לרצות לעשות ספורט, כי אתה מרגיש, שזהו, עכשיו אתה אוכל מעט סוף סוף והנה עם תוסיף קצת ספורט סוף סוף תגשים את החלום ותהפוך לרזה ולכן יש לך את הכח לתת פוש רציני ולהתאמץ מאוד לרדת במשקל.
ולכל השאר - תודה על המחמאות והברכות, אין ספק, בנתיים, הניתוח עושה רק טוב.
שולה - תודה, ואין ספק שאני אשתדל להמשיך בתרומתי הצנועה , כפי שתרמו לי.
שבוע טוב וגמר חתימה טובה לחותמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכייף לקרוא גל ,אחלה של חופשה
yarden14/09/2010עם המשפחה האוהבת והתומכת ,מה צריך יותר .
שנה טובה ומאושרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חושבת לעבור ניתוחעגלגלה12/09/2010
שלום לכל חברי הפורום,
אני חדשה כאן למעשה פעם ראשונה שהעזתי להיכנס לפורום של שמנמנים....
אני בת 28 נשואה ויש לי ילדה בת 9 חודשים. גובה 162 משקל 110-115.
ניסיתי ספורט ניסיתי דיאטות, אבל אהבתי הגדולה למתוקים לוקחת עלי ובגדול, ועוד תארו לעצמכם שהתחביב החביב אלי זה אפיה :)
כבר הרבה זמן אני מנדנדת לבעלי שאני רוצה ניתוח והוא הטיל וטו עד לפני שבוע (חשוב לציין שגם הוא דביבון כמוני ומבין את מצוקתי).
הבנתי שיש כמה סוגי ניתוחים: טבעת, שרוול, קיצור.....
רציתי לשאול מה ההבדל בינהם? איך בוחרים?
יש פה מישהו שכבר עבר את הניתוחים הנ"ל?
במה זה כרוך? מה תקופת ההחלמה?
אני כל כך רוצה להיות נורמלית, כבר ויתרתי על ה"רזה" . אני רוצה ללכת עם הבת שלי לים ובריכה ולשחק איתה, ולהביא לה אח או אחות... אבל קודם כל אני חייבת לעצמי ולה אמא שמסוגלת ורוצה ולא אחת שכל דבר קשה לה או מתביישת ללכת עם בגד ים או לא מסוגלת לרוץ....
אנא עזרתכם :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תחשבי - תעברי.
גל (הבן)12/09/2010טוב אולי זה היה נמהר מדי, תחשבי, ותחשבי טוב, זה לא כזה פשוט. אבל התוצאות פשוט מצילות חיים. האמת, המחשבה שהכי הובילה אותי לעשות את הניתוח הייתה שאני רוצה שביום שיהיו לי ילדים שאני אוכל לרוץ אחריהם בדשא ולהעיף אותם באוויר.
לגביי סוג הניתוח ושאר שאלותיך , הפורום פה מלא בתשובות , תדפדפי קצת ותגלי את כל הסודות.
אין לנו מה להסתיר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה12/09/2010יש כמה סוגים של ניתוחי קיצור קיבה. תדפדפי בפורום ותוכלי להכנס לעניינים ולדעת את הסוגים. באם תהיה שאלה תוכלי לשאול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קביעת תורא12/09/2010
שלום,
אני אשמח לקבל פרטים ולקבוע איתך תור לתיאום ניתוח.
מצטערת מראש על הבורות, אני חדשה בעיניין ושמעתי רק דברים טובים עליך
זה מאוד חשוב לי התור ואינך עונה בנייד
כיצד ניתן לקבוע איתך תור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חופשה
פרופ` אחמד מחג`נה12/09/2010שלום א.
לא עניתי כי הייתי בחופשה עם המשפחה והמעטתי לענות לפיליפון. ממחר תוכלי להתקשר אלי ואני אשתדל לענות. לקבוע תור תוכלי להתקשר למרפאה באסותא חיפה - 048810663-4
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפגש במרכז.ריקי12/09/2010
היי שולה אני לא הבנתי בידיוק לאן אמרת לי לכתוב לגבי המפגש?אני חושבת שה 7 ל10 זה תאריך מצויין יום חמישי . בערב נקבע שעה ומיקום.ותסבירי לאן לכתוב .אשמח אם תיצרו קשר אלי או לשולה. 0543934147.יום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ריקי
שולה זק12/09/2010את אצלי בטלפון כך שאם תכתבי או לא במילא "אנחת" עליך...כך שאל חשש לא נפספס אותך ואת רוזי בשום אופן.
גם אני חושבת שיום חמישי זה יום מוצלח כי למחרת מרבית האנשים בחופש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת שולהה
ריקי13/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמודות
רוזי13/09/2010חושבות עלי גם מציין אשמח להיפגש רק תעדכנו אותי שבוע לפני ואולי גם ארד עודדדדדדדדדדדדדדדדד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולם חושבים כמוכן.
גל (הבן)13/09/2010לכן, כבר קבעו לי 2 חתונות , יום מילואים, וארוע נוסף לתאריך הזה.
הפך להיות היום העמוס בחיי אותו יום חמישי :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיווווווווו
ריקי13/09/2010אז אתם רוצים יום לפני אין לי בעיה. גל לא עושים בלעדייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור חוזר רק אחרי 10.10
שולה זק13/09/2010אני חושבת שמפגש בסביבות ה- 14.10 יכול להתאים.
צריך למצוא מקום מתאים ונגיש יחסית לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי החישובים שלי...
לילך.פ13/09/2010בסביבות התאריך הזה אני אמורה להיות כשבוע אחרי ניתוח ... לא יפה!
תחכככככככככככככככו לי... אולי תקבעו לקראת סוף אוקטובר ? שגם אני אהיה משורוולת, ולדעתי גם אורנה....
חוצמיזה הזמנתי את כולכם אליי הביתה אתם לא רוצים 2 שולחנות ...
זוכרים : אחד של נוזלים, ואחד של בשר....
לשיקולכם... שלכם לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילוש אין סיכוי בלעדי. נחכה לך
שולה זק13/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציע לקבוע כבר מועד ולהכניס ליומנים
מקס ברנר13/09/2010מי שיוכל יבוא.חבל להתעקש על מועד שיתאים לכולם לכולם לכולם.חוץ מכל המשבשים הרגילים-משפעת ועד יום הולדת של בני משפחה-בקהילה הדינמית הזו יש תמיד מישהו שעובר ניתוח,עבר לפני יומיים, או עושה דיאטת אטקינס לקראת ניתוח, ובקושי שולט במצבי הרוח הנלווים לחוסר בפחמימות.אחרי החגים גם החיים נעשים קדחתניים כפיצוי על התקופה המנומנמת שלפניהם.יש להניח שזה גם לא יהיה מפגש אחרון בסדרה.אז שולה-קבעי תאריך ונצא לדרך.לפני שיצוץ מישהו ששוקל יותר מ-150 קילו (אתמול נועדתי עם מישהו ששקל בראשית המסע 180) הייתי שמח להיפגש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי תתור ליעוץ כבר קבעת?
שולה זק13/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נבהלתי מהפרובוקציה!
מקס ברנר13/09/2010כן-קבעתי תור לייעוץ ל-4 בנובמבר,ובעזרת השם ייתברך אקבע עוד תור לפניו ,אצל מנתח נוסף.בינתיים מחכה לשמוע מ-"הראל"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח פרטי
שולה זק13/09/2010אם אתה מפעיל ביטוח פרטי עד 4 בנובמבר אתה יכול להיות כבר אחרי!!!! וביום הולדת שלך אפילו לרקוד קזאצוק מבלי להתעייף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסוד שלך-את אופטימית ללא תקנה!
מקס ברנר13/09/2010אם תקבלי את אבו מאזן והרב יוסף לשיחה טיפולית של חצי שעה,הם ייצאו ממשרדך חבוקים,מנופפים בדגל הגאווה, וייסעו מייד לצימר רומנטי בגליל עם ג'אקוזי מול הנוף!
אני קצת פחות נמרץ,ויש לי אילוצים מגוונים לרבעון הקרוב,וכידוע רומא לא נבנתה ביום אחד.
מכל מקום-מתי והיכן המפגש? אני מניח שלא בסניף הקרוב של מקס ברנר?!
בכל מקרה מוטב שיהיה כשר או קרוב לזה-רבע מהאוכלוסיה מקפידה ברמה כלשהי,וכנראה לא כל המסובים ייסתפקו במשקה לא תוסס ולא מתוק ובקופסת "גמדים" שהביאו מהבית!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי- תוצאות ולא תירוצים
שולה זק13/09/2010ככה מלמדים בצנחנים לא??? אל תחפש תירוצים למה לא ולמה לדחות ולמה אחר כך. קבל החלטה. נווט את גורלך ותראה כמה תודה לכולנו "שלחצנו" ו"מחצנו" אותך.
אופטימיות - אכן זה שמי האמצעי. תאמין לי זה משתלם. הרע והאיכס מתגמדים (מחוסר ברירה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת...
ורד13/09/2010לדעתי צריך לעשות את המפגש בעזריאלי, הכי קל להגיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני חשבתי כך
שולה זק13/09/2010בגלל הנגישות ולצפוניים קל להגיע עם הרכבת
השאלה איפה ניתן למצוא מקום שקט ויותר אינטימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין במרכז.עדיין קרוב לתחנת הרכבת
מקס ברנר14/09/2010סעו ברכבת -מצפון ומדרום-ורדו בנתניה!!!!(הפתעה מדהימה)
במרחק 3 דקות ברגל (תאמינו-אני הכי שמן כנראה או לפחות אחד הכבדים)יש סניף סימפאטי של "קפה קפה" במתחם תחנת דלק "סונול".בעבר היתה שם מסעדה איטלקית חלבית.
אני עצמי מאיזור ת"א אבל נוהג לעצור שם בנסיעות צפונה.
זה לא צפוף ורועש כמו עזריאלי ,ואין שם הסחות דעת כמו חנויות בגדים,נעליים ותכשיטים.יש גם חניה במקום בחינם.
אני לא מכיר את הבעלים,אין לי שם "קשרים",אבל פתאום עלה על דעתי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתכוננו למיפגש.
ריקי13/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כדאי לי לעבור קיצור קיבה? :)ק.ק12/09/2010
שלום, :)
אני בת 31 וכמעט כל ימי חיי אני במשקל עודף.
גובהי 1.57 ושוקלת 108 ק"ג (אחרי שירדתי מ117). בהריון עליתי 35 קילו, (בני בן 9 חודשים כבר..)ואני לא מצליחה להוריד במשקל. יש לציין שלפני ההריון שקלתי 82 ק"ג -גם overwieght... והייתי שמשקל הזה רק בגלל שעשיתי דיאטה לחתונה... לפני החתונה שקלתי 107 ק"ג... (נכנסתי להריון 3 חודשים אחרי החתונה).
עשיתי וניסתי את כל הדיאטות האפשריות וזה ממש קשה כל החיים להיאבק.
רציתי לדעת:
1. האם אני מתאימה לקיצור קיבה? (די ברור שכן...)
2. אם אני ארצה להיכנס להריון בשנה הקרובה ונניח שאחליט לעבור את הניתוח בחודשים הקרובים, האם זה יהיה אפשרי לאחר ניתוח של קיצור קיבה?
3. האם יש זמן מומלץ להחלמה? לפני כניסה להריון?
4. כמה זמן החלמה לחזרה לעבודה?
5. האם הקיבה יכולה לגדול בחזרה?
המון תודה מראש על התשובות :)
בברכת שנה טובה,
ק.ק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 43.81 BMI
לילך.פ12/09/2010ק.ק שלום !
כחברה בפורום מזה כחודש וחצי בערך... להלן התשובות שיש ברשותי לעזור לך:
אם לעשות או לא לעשות ניתוח זאת רק החלטה שלך... אני בדרך לעשות וגם לי יש תינוק מקסים בן 9 חודשים. לפי ה BMI שלך את בהחלט בטווח המכובד של אישור הניתוח גם ללא בעיות רפואיות(האישור הוא BMI40 ללא מחלות נלוות או BMI35 ומעלה כולל מחלות נלוות)
את הניתוח את יכולה לעשות ב 2 דרכים: דרך קופ"ח, ביטוח פרטי אם יש ברשותך.
אם תרצי פרטים מדוייקים של מה ואיך מתחילים אשמח לעזור.
לגבי ההחלמה : הניתוח הוא בערך כ 3 שעות + 3-4 ימי אישפוז ובערך שבוע החלמה .... כאשר ב חודש הראשון צריך לקחת בחשבון תשישות + חולשה+צרבות +בחילות (לא לכולם) ...
ממליצה לך לקרא קצת ברוורס ולקבל עוד נתונים.
לגבי התרחבות של הקיבה עד כמה שהבנתי היא תתרחב מעט (בהשוואה לכך שבהתחלה אוכלים 2 כפות אוכל וסוגרים את הבסטה.... יש לי "חבר" שהוא שנה משורוול והוא היום אוכל חצי שווארמה ומשאיר את הקצוות של הפיתה... לפי הגדרתו... והוא היה אכלן ברמה של 2 לאפות)
אם יש עוד שאלות אשמח לענות ועוד כחודש ב"ה אספר לך גם ONLINE ....
יום טוב לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאההה ולגבי הריון אחרי ניתוח
לילך.פ12/09/2010לפי הכתובים ניתן ללמוד שצריך לחכות לפחות שנה אחרי הניתוח.
אני ממליצה לך לקחת בחשבון טווח של שנה וחצי!
זה לא נורא! אחרי הכל יש לך תינוק קטן בבית אז הוא יהיה בערך בן 3.5 ....עד שיהיה לו אח/אחות.
אבל לפחות תהיה לו אמא חתיכה ומלאת מרץ :))))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון וניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה12/09/2010יפה מאוד לילך. ענית מאוד יפה
אני אוסיף - לגבי הריון מומלץ לא להכנס להריון שנה - שנה וחצי לאחר הניתוח ( תקופה שבה יכולים להוריד 30-40 ק"ג דבר שיגרום לחסרים תזונתיים בהריון).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)