מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- יומן מסע 5יניב16/09/2010
עוד חודש עבר
היה נדמה לי כאילו עבר הרבה יותר אבל הינה היום סוף סוף המשקל התייצב על 120 וירידה של 45 ק"ג מאז הסרת הטבעת הסוררת וביצוע שרוול לפני כ חצי שנה
עד עכשיו כמו בחודשים האחרונים אני ממשיך בקצב ירידה של 5 ק"ג בחודש ירידה מתונה של 1 ק"ג בשבוע בממוצע .
אהההההה וקניתי בגדים חדשים! לא עוד שק במידה 66 אלא 54 במכנסיים ואפשר גם 52
ולא עוד חולצה במידה 56 אלא 48
שזה אומר שאני כבר יכול לקנות כמעט בל חנות ולא רק בחנויות למידות גדולות והמחמאות על הבגדים פתאום כולם שמים לב ומתפלאים 45 ק"ג כמה עוד?
עוד 40? מאיפה? אתה בטוח? זה לא יותר מדיי?
עכשיו הם מתחילים לדאוג שלא ארזה יותר !
טוב הילדה בוכה חייב לזוז
נשתמע בעוד 5 ק"ג או חודש מה שיבוא קודם
חג שמח לכולכם
גמר חתימה טובה
וצום קל לצמים
סורי שהכתיבה בלי ניקוד וקצת מבולבלת טוב חייב לזוז הילדה .....
יניב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד יניב
שולה זק16/09/2010באמת הישג נאה וירידה יפה והעיקר הבריאות......הבגדים והמראה זה ה"מס ערך מוסף" לכל התהליך.
שנה טובה וגמר חתימה טובה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמוד יניבב
ריקי16/09/2010איזה יופי . מדהים אחלה ירידהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיניב..
לילך.פ16/09/2010אל תעלם מהפורום , יש עוד מעט פגישה.. שבוע הבא נודיע תאריך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרתי לא מזמן מדר' מחאג'נה:-)yarden15/09/2010
ביקורת,בדיקת תפרים,הסברים להמשך ופגישה בעוד חודשיים.
וירידה של 13 ב3 שבועות...
אני לא צריכה לספר לכם ,איזה איזה מקסים דר' מחאג'נה,שרק יהיה בריא:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי ירדן בדיוק היום חשבתי
לילך.פ15/09/2010מעניין כמה ירדת... יפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפה
יישר כוח... אגב איך את מרגישה/ מתפקדת...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילך
yarden16/09/2010תודה על הפירגון:-)
כל עוד אני בבית אפשר לשלוט על הכל,אם זה האוכל ,קצב אכילה איטי ובלי לחץ,יש לי סחרחורות כשאני מתכופפת ומרימה את הראש ,אני חייבת להחזיק כיסא או כל דבר שבנמצא.חוץ מזה בגלל שלא לקחתי ויטמינים,לא מסודר כי הייתי מרגישה שבלעתי סיד..
אז אני צריכה לקחת מהיום סותר חומצה.ולהתחיל לקחת ויטמינים.
אני גם "מפעילה"הליכון כ15 דקות התחלתי לפני כשבוע 10 ולאט לאט הוספתי.בהתחלה שוב היו סחרחורות.חוץ מזה :-)שבוע הבא ,פגישה ראשונה עם דיאטנית ומקווה מאוד כבר עד אז לרדת מתחת ל90:-) ,מבחינתי ..ע כ ש י ו ...אני מתחילה את המסע..
כי תמיד בדיאטות רגילות הצלחתי להגיע,לגעת ב90 אבל לא לאורך זמן..
עכשיו ההליך יותר קצר והכי חשוב צריך לשמור לשמור לשמור...וואי זה הולך להיות כלל ברזל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ירדן.
ריקי16/09/2010המון בריאות מאמיי.כן ירבו כמוהוו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדכוןורד15/09/2010
אז עבר שבוע ויום מהניתוח וירדתי כבר 6.100 ק"ג ומרגישה נפלא!
עד היום הייתי אוכלת גבינות 5% ויוגורט והיום הייתי בפגישה אצל ד"ר בשארה והורידו לי את הסיכות (איזה כיף) וגם אצל הדיאטנית שהיא אמרה לי שאני יכולה להתחיל לנסות חלבונים שהם יותר רכים (טונה עם קצת מיונז קל, גבינות, ביצה, עוף וכו') וגם היא המליצה על עגבנייה מרוסקת עם שמן זית. אז היום נתחיל קצת לאכול ונראה איך הולך.
ועוד משהו שהדיאטנית אמרה לי זה שהיא רוצה שאני ארד לאט ובריא!
ופרט אחרון חשוב...התחלתי 106 הויום אני 2 ספרות (99.9) והגובה שלי הוא 1.65
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשת חייל
שולה זק15/09/2010כל הכבוד...עם ראש השנה באמצע וירד יפה, פלאים ומרגישה טוב . רואה את החיוך עד כאן.
אני חושבת שהדיאטנית הנחתה אותך נכון.
לאכול כמו שריך ולרדת מבוקר.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגע לפני ייאושהילה15/09/2010
שלום,
אני , כחצי שנה לאחר ניתוח טבעת. בת 32. סגורה בערך 8 .
קצב הירידה מאוד מאוד איטי (9 ק"ג) והסבל הוא רב מאוד. אני מקיאה על בסיס של כ7-12 פעמים ביום, סובלת מהתכווצויות חזקות בבטן, מתייבשת בקלות וסובלת מבחילות באופן קבוע.
אני מטופלת בקביעות בספסמלגים, מוטיליום ואומפרדקס בגלל הבעיות הללו.
היום ביקרתי שוב אצל המנתח שלי ושאלתי האם אני פשוט אחת מאלה הכלולים באחוז הקטן שלא מתאימים לניתוח הזה.
הוא התעקש שזה רק בגלל שאני אוכלת . הוא חזר ואמר המון פעמים שאני אמורה לא לאכול.לא לאכול כלום (!). מצב אופטימלי הוא 0 קלוריות ביום. במקרה הכי גרוע, עליי לאכול מעדן אחד פעם ביום וזהו. הוא הסביר שאין שום צורך לגוף בפירות וירקות , אין חשש לויטמנים, הגוף משמר את הויטמינים שלו ואין צורך להוסיף לו עוד. שאלתי בפליאה האם הוא רציני ובאמת אומר לי לא לאכול כלום, הוא אמר שכן, לחלוטין ברצינות אין צורך באוכל.
הוא טוען שהגוף שורף שומן רק במצב של רעב . הבחילות מצוינות בעיניו, כי הן גורמות לי לחוסר תיאבון ואם אני לא אוכל כלל, אני גם לא אקיא ומכאן שגם ייפסקו לי ההתכווצויות בבטן. והנה, הקץ לכל הבעיות.
אם זה לא היה מנתח מוביל ונחשב, הייתי רצה לחפש רופא אחר, אבל אני נאלצת לקבל את דבריו בהנחה שהוא מספיק מנוסה בתחום ומבסס את דבריו ברצינות.
מצד שני, אני מודאגת מאוד לגבי הגוף שלי וחוששת שאני גורמת לו נזקים חדשים (אני חלשה, עייפה, מסוחררת רוב הזמן. אני לא בטוחה שזה קשור, אבל הציפורניים שלי חלשות נורא והשיער נושר לי והכל מתגבר בחודשים האחרונים).
אנא , מה המלצתכם בנושא? האם דבריו של המנתח הגיוניים?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי הילה
ליאור15/09/2010קודם כל - בלי יאוש , לא יעזור .
עם כל הכבוד למנתח ויש המון כבוד , לא נראה לי כל כך הגיוני ואם זה הגיוני זה בטח לא כל כך טריוייאלי פשוט " לא לאכול" ...
למרות שהוא מנתח בכיר ומוביל כמו שתארת , הוא עדיין לא מנתח ורופא יחד , כך שאם יש לך ספקות לגבי דבריו , תמיד תוכלי לדבר עם רופא נוסף וזו גם עצתי .
בנתיים ממליץ להמתין ( וגם די סקרן לשמוע ) לתגובת הרופאים בפורום .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הוא רופא בכיר ...
לילך.פ15/09/2010אז אני טייסת קרב...
נשמע הזוי לחלוטין כל מה שאת מספרת... מה זה לא לאכול ? הלו מה אנחנו בקמבודיה?
מציעה לך דחוף להתייעץ עם רופא אחר ולראות מה הבעיה... לדעתי הקאות כל כך תכופות יכולות לגרום לך לאולקוס(פצע בקיבה)... יש לי חברה שעברה ניתוח טבעת בנובמבר האחרון והשילה 38 ק"ג , היא מרוצה מאד מהטבעת (למרות שאני נגד סוג כזה של ניתוח, נראה לי אומללות לא לאכול מגוון כל כך גדול של אוכל לכל החיים)
אם תרצי את הטלפון שלה אשמח להעביר אליך!
אבל העיקר אל תתיאשי... זה בהחלט לא אמור להיות ככה.
בהצלחה בהמשך לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה רעה מאד קיבלת מהמנתח
מקס ברנר16/09/2010וכל מי שלמד בחייו 2-3 קורסי יסוד בתזונה יידע להסביר לך שגוף האדם לא יודע לסנתז בעצמו ויטמינים (חוץ מויטמין D)וגם מינרלים-אם אינו מקבל מבחוץ-הוא מושך מהרקמות-למשל מהשלד ומהשיניים.שיער וציפורניים ירודים בעקבות הרעבה או תת תזונה הם תופעה מוכרת!
גם את אבות המזון צריך לקבל בכמויות מזעריות לפחות ממזון.אנשים בריאים יכולים אמנם לצום כמה שבועות (כפוף לצריכת נוזלים מספקת) אך רוב האנשים שעושים את זה רואים בזה סוד של תרגיל רוחני ,כדי לטהר את הגוף ולצלל את התודעה,ומראש זה מוגדר כפרוצדורה מוגבלת בזמן ותחת פיקוח של איש מקצוע.
תני לי לגלות לך "סוד קטן" שרוב האנשים לא מודעים לו:אנורקטיות לא מתות מרעב!ברוב המקרים הן מתות מהפרעות קצב לב,הנובעות משיבוש ברמות אלקטרוליטים (מלחים),והרעבה אכן גורמת לשיבוש כזה.
אם חייך יקרים לך התייעצי עם רופא משפחה או תזונאי מדופלם,בעל נסיון ספציפי בטיפול במטובעים.לדעתי גם המנתח שלך לא יאשר שזו עצתו.הביטוח המקצועי שלו לא ירשה זאת אפילו אם זו דעתו הפרטית!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום הילה
שולה זק15/09/2010תתקשרי אלי
אנסה לעזור
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטויות-הניתוח לא מתאים לך
יניב16/09/2010כמו שהוא לא מתאים לרוב מנותחי הטבעת שידועה היום כניתוח כושל
גם אני סבלתי 8 שנים מהטבעת רזיתי המון אבל בגלל הקאות פתחתי אותה ושמנתי שוב
אני חצי שנה אחרי שרוול ותשעה חודשים אחרי הוצאת הטבעת.
אין מאושר ממני 45 ק"ג פחות ואיכות חיים גבוהה כמעט ללא הקאות.
עזבי את המנתח והיוועצי במנתח שרוול כמו דר אחמד מחגנה המופלא שכבר הסיר מעשרות ואוליי מאות אנשים את הטבעת הנלוזה ושיפר את איכות חייהם .
אל תוותרי על איכות החיים שלך ואל תפחדי מניתוח נוסף להוצאת הטבעת והשרוול.
בטווח הארוך תודי על כך.
בצעי חיפוש בפורום הזה על השם שלי ותוכלי לקרוא את הכל מההתחלה ועד היום אני בטוח שזה יועיל לך להחלטה
בהצלחה
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת לספר לכם משהו...לילך.פ14/09/2010
אתם לא מבינים איזה תהפוכות אני עוברת עם הסידורים לניתוח...
את כל הבדיקות כבר עברתי ... ואתמול בערב נשברתי... עד לפני שעתיים לא הצלחתי למצוא ביביסיטר לתינוק שלי (9 ח').. לימי הניתוח וכמה ימים אח"כ... מהמשפחה התבאסתי (כל אחד ותירוציו הוא) אפשר לחשוב שביקשתי לטוס לראות את מיגדל פיזה.... הלו אני רוצה ניתוח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בקיצור אתמול אמרתי אני לא עושה את הניתוח ודי. והלכתי לישון בהרגשת מחנק נוראית. התינוק שלי צריך טיפול הולם כשאני לא אהיה לצידו..ואני לא אסחוב משהו מהמשפחה שיהיה חסר סבלנות!
היום דיברתי עם אורנה המקסימה והיא שכנעה אותי לא לוותר!!!!!!!!!!!!!! הרמתי טלפון לאיזה בחורה נחמדה בת 35 רווקה.. (אחות של חברה) וכבר היום עשינו פגישת הכרות בינה לבין התינוק המקסים שלי והלך מצויין! סגרתי איתה שהיא תהיה אצלי שבוע ימים (3 ימים כולל לינה) ועכשיו אני רגועה ומאושרת.
אוי חברים וירטואלים יקרים שלי... אין לכם מושג כמה אני רוצה להיות אחרי... ובכלל כמה אני רוצה לחזור להיות רזה ... וכמה זה כל כך קשה לאמא לעזוב את ילדיה הקטנים ולעשות ניתוח ! אני כבר אמרתי לאלוהים שבגילגול הבא אני רוצה להיות גבר!
אבל גבר בלי קרחת וכרס :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
זהו ההיתי חייבת לפרוק!
נשיקות לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילוש אמרתי לך לא לוותר חחחח
אורנה LVIAA15/09/2010שיתפוצצו כולם נשיקות אורנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילךך
ריקי15/09/2010יהיה בסדר מאמיי בסוף אני בטוחה שהדברים יסתדרו. חבל שאין קצת תמיכה משפחתית ניראה לי הם צריכים שאני אדבר איתם חחח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישהוא מכיר??מור14/09/2010
מישהוא מכיר את ד"ר אריש מרמב"ם? מנתח שרוול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוכר כמנתח לא שמעתי שגם בריאטרי
שולה זק14/09/2010שלום מור,
אישית לא מוכר לי דר' אריש, אך לפי מה שאני קוראת דר' אריה אריש הינו רופא מומחה בכירורגיה כללית וכן בכירורגיה של הכבד, לבלב ודרכי המרה.
אם חשוב לך המידע אנסה לברר אם הוא מנתח גם בתחום קיצורי קיבה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה.את נהדרת..
מור14/09/2010מודה לך מקרב לב על התמיכה
ואין דחיות נוספות.. מחר אני עוש/ה את השיעורי בית שלי
שמעתי שד"ר אריש ניתח ברמבם.. ויש הצלחות.. אשמח אם תבררי לי
אני אתקשר לעדכן אחרי שאקבע יעוץ...
לילה טוב ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמור שלום
פרופ` אחמד מחג`נה15/09/2010ד"ר אריש כירורג מצויין מתמחה בניתוחי כבד אבל הוא לא מתמחה בניתוחים בריאטרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי מקום מפגש...לילך.פ14/09/2010
איזה חמודים אתם איך כל אחד מושך לכיוון שלו... מצחיק!
לכן אני אומרת חברים למה אתם צריכים לשבת באיזה בית קפה "מעפן" שיסתכלו על כולנו ויגידו מי אלה השמנים/הרזים האלה ?
חברים יקרים אני מזמינה אתכם אליי ... יש לי חצר ענקית, בית בין שדות וכרמים (סתם כרמים אין) אזמין אתכם לארוחה מפנקת .... כשרה... (תבחרו את התפריט)
אורנה תעזור לי בהכנות... וגם ריקי...
ויש תחנת רכבת לא הרחק ממני ... בצומת כ"ס שמי שרוצה יגיע ברכבת ונדאג כבר לאיסוף משם...
זהו! אני לא משכנעת יותר ... אם אתם רוצים "תפדלו" ואם לא נפגש איפה שיקבע... אני את שלי אמרתי....
לחילופין אם אתם רוצים יש לי "קומבינה" עם אולם ארועים בפ"ת אם אנחנו 30 איש לפחות אפשר לסגור שם באולם קטן מפגש עם ארוחת ערב או משהו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך קניתי את הרעיון
שולה זק14/09/2010אמרתי לך כבר בעבר שאתה גדולה מהחיים.
איך אפשר לסרב לכזו הזמנה מעומק הלב.
אדבר איתך מחר ולאחר יום כיפור נפרסם הודעה מסודרת.
תודה תודה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה ישולה ...
לילך.פ14/09/2010מתה עליך !!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילךך
ריקי14/09/2010ואיי איך אהבתי את התפדלו חחחחחח. אני זורמתת בכיףף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוריקי ...
לילך.פ14/09/2010תתקשרי קצת ... למה רק אורנה דואגת לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילךךך
ריקי15/09/2010מתוקה אבד לי הפלאא שלך. תכתבי לי את המספר בפייסבוקק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוסיפו אותי גם לפייסבוק
ורד15/09/2010www.facebook.com/vered.kremer
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ורד...
לילך.פ15/09/2010לא הצלחתי למצוא אותך תנסי אותי LILACH FRIDMAN
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ורד ולכל מי שרוצה אשמח להוסיף ל
ריקי15/09/2010בפייסבוק אני מופיעה ריקי פרבדה. אשמח להוסיףף תשלחו לי בכיףף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשולה /ריקי לגבי מיקום המפגשאורנה LVIAA14/09/2010
יש בר"ג קפה ארומה ליד מגדל בסר מול קניון איילון מיקום מרכזי ומקום גדול ושקט
שאפשר להזמין מקום מראש. זאת רק הצעה כן !!!!!!!!!!!!!!!!1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשמע טוב רמת גן
ריקי14/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאן נעלם השרוול שלי ???דינה14/09/2010
אמת אמת אני שואלת את עצמי איפה השרוול ?
אני אוכלת (זוללת )
לא בכמויות שהיו פעם לפני חודשיים + שבוע
אבל אוכלת יש תיאבון ויש רעב
האם יש מישהו כמוני עבר את הניתוח ואוכל כמוני ???
זה שבועיים כמעט והמשקל אותו הדבר
אני מודה שהירידה 21 קג בחודשיים טובה אבל מתה מפחד מלהעלות קג אחד
מה לעשות ????????????????????????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטנית
yarden14/09/2010זה הפיתרון.
לצערנו הרב,אין מוצא ,עד שנלמד .
אני רק בתחילת הדרך ולצערי אני יודעת שדיאטנית תהיה חלק גדול מהתהליך ולהרבה זמן.אני חושבת על המאמץ בכל זאת ניתוח כדי להוריד במשקל ולאחר כמה חודשים ללכת לאיבוד..אין ברירה רק דיאטנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דינה
שולה זק14/09/2010אכן ירדן צודקת. עליך לגשת לדיאטנית ולהיות במעקב שלה לפחות בשנה הראשונה . זו הדרך הנכונה והבטוחה להפנים ולשנות הרגלי אכילה.
יש לך ירידה יפה מאוד . זה שיש עצירה זה נורמלי. צאי מהפחד...אולי זה מה שגורם לך לחשוב שאת אוכלת הרבה
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גל תיצור קשר.ריקי14/09/2010
גל אמרת שאתה לא יכול ב 7 . אז תעדכן אותנו אם יום לפני נוח לך. אותי או את שולה. 0543934147.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל פה.
גל (הבן)14/09/2010סורי אבל לא. מילואים.
עדיף לקבוע 3 תאריכים וכל אחד ישלח את היום המתאים לו ביותר והרוב זוכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שולה-נראה לך הרעיון של צומת נתניה?מקס ברנר14/09/2010
המפגש ב"קפה-קפה" בתחם סונול כוונתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקססססססססס
ריקי14/09/2010לחשוב על זה שאני מגיעה מחולון להיתחשב בי פליזזז. קצת יותר קרוב למרכז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם קפה בונו ביקום נחמד
שולה זק14/09/2010ליאור ואני כבר חשבנו על אפשרות זו.
אחרי כיפור, נעשה רשימת מקומות אפשריים ומומלצים ועל פי מספר הנרשמים נבחר את המקום המתאים.
המפגש הקודם עשינו בקפה קפה בלב המפרץ. היה מעולה. הפעם יש לי הרגשה שיהיו יותר אנשים ואני מחפשת מקום שיהיה גם נוח, נגיש, נעים, ואינטימי. מקום שנוכל לקבל קצת פרטיות.
אני משוכנעת שבסופו של דבר נמצא את המקום הראוי והנוח לכולםםםםםםםם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקפה בונו...
ליאור14/09/2010נחמד נעים וטעים , אבל כדאי מקום שיהיה יותר נח למי שלא מגיע ברכב פרטי ....
חושב שאיזור נתניה והסביבה הוא אופציה טובה אי שם באמצע .
בקיצור - תגידו לאן ואני מגיע
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אנשים אם אפשר
sw14/09/2010לא חובה אבל אני מעדיף מקום כשר אם אפשר ואני מקווה שאני לא מגזים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקבץ תגובות בדבר המפגש
מקס ברנר14/09/2010שולה-לבונו אפשר להגיע רק ברכב פרטי (או באוטובוס למכון וינגייט וללכת שני קילומטר...)חוץ מזה יש שם בעיות כשרות לא מבוטלות (כריך שינקן למיטב זכרוני)
SW-זה ע"ש אקדחי סמית אנד ווסון?לדעתי ה=קפה קפה בצומת נתניה כשר.אפשר-אני משער- לבדוק זאת על נקלה.
מגדלי ב.ס.ר-די קרובים לקניון/אצטדיון ר"ג.הרבה קווים מגיעים לשם.
ריקי-אני ממונע.אם את יודעת להגיע לסביבות רמת אביב, תוכלי לקבל טרמפ לאיזור נתניה.כפוף לכך שהתאריך יתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס היית קרוב
sw15/09/2010למרות שאם הייתה לי קירבת משפחה לאחת מהמשפחות אז נראה לי שהייתי יכול לסדר לי שרוול קיבה מזהב :-)
לגבי הכשרות אכן קפה קפה כשרה ואת זה אני יודע בתור נתנייתי ואם הכיוון הוא נתניה אז יש לכם גם את "טוליפ" ו "היקב" בתי קפה מצוינים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזבו חדר כושר קחו wii:-)yarden14/09/2010
לפני יומיים הקטנה שלי קנתה(אנחנו הוספנו)בכלל ההתלהבות שהקנייה ממנה.
בקיצור ,זה ספורט שחבל על הזמן,עכשיו שיחקתי איתה ..איגרוף..לא נשארו לי לא ידיים לא זרועות..הדבר הזה קורע את המקומות ששנים קורי עכביש חיים שם.
אחלה הזדמנות עם החושך הראשון:-( ומתאים לחורף לימים הקרים:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה?
מקס ברנר14/09/2010WII
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מקס
ליאור14/09/2010ה WII זו קונסולת משחקי מחשב \ טלויזיה שבה אתה עובד יותר עם הגוף ( מעבר לאצבעות שבדר"כ ) .
אני אישית ממליץ לעזוב את הטלויזיה \ מחשב וגם את החדר כושר , וללכת לעשות פעילות גופנית באויר פתוח : הליכה \ ריצה בים במקום על הליכון בחדר כושר , אופניים במקום ספינינג וכמובן שחיה במקום מכשירים דומים .
תכלס לא משנה מה - כל אחד מה שבא לו - העיקר לעשות :)
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שזה נכון
ורד14/09/2010גם לי יש WII וזה באמת דורש מאמץ וזה גם כיף! תנסי לשחק במשחק של ריקודים זה משחק מצויין. שיחקתי בו פעם שעתיים ברצף ולמחרת השרירים שלי בידיים נתפסו ממש חחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טכנולוגיה חדשה לקיצור קיבהאלעד14/09/2010
ישנה טכנולוגיה חדשה לקיצור קיבה מתוצרת ארה"ב USGI אשר מפחיתה את הסיכון בניתוח ולמחרת אפשר ללכת לעבודה ללא חתכים הפעולה נעשת דרך הוושת
ישנה חברה שמייצגת אותה בשם לביא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טכנולוגיה חדשה
ד``ר דוד גויטיין14/09/2010רק קצת זהירות לגבי ההצהרות. מדובר בטכניקה לביצוע פרוצדורה שאינה בדיוק דומה לאף ניתוח מקובל. הכי קרוב הוא מעין חלקיות של שרוול קיבה, ללא כריתה. הפעולה מבוצעת אנדוסקופית, כלומר כמו גסטרסקופיה ולא בניתוח (אבל כן בהרדמה מלאה) והיעילות שלה עדיין לא ברורה בטווחים הקצרים והארוכים.
הפעולה תבוצע בארץ במס' מרכזים בלבד בשלב ראשון. אעדכן בהמשך אם יהיה עניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםםםם פורום יקרעופר14/09/2010
השנה החדשה באה עלינו לטובה ואני רוצה להדגיש כי אכלתי המון (יחסית למצב - חודש וחצי אחרי), וכשאני אומר המון אני לא אומר בציניות, זה חג קשה מאוד :)
למרות הכל הירידה במשקל נמשכת ואני כבר פחות 25 קילו. אוכל כמעט הכל למעט מוצרי חיטה מהם אני נמנע כרגע מהסיבה הפשוטה שהם סותמים אותי ליומיים.
אני מודה כל יום על כך שעברתי את הניתוח ומרגיש טוב עד כדי כך שאתמול מיוזמתי יצאתי לריצה - שימו לב מה אמרתי - שמן בנפש יצא לריצה, ולא רק זה - היה לי כיף (מי היה מאמין).
בקרוב אתחיל קצת משקולות על מנת לחזק את השרירים שכנראה נמצאים אי שם מתחת לשומנים הנותרים.
בכל אופן אני מודה לכם, חברי היקרים על התמיכה ועל העזרה במשך כל התקופה ומקווה לראותכם במפגש הקרוב - היכן שלא יהיה.
גמר חתימה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי עופרררר
ריקי14/09/2010חג שמח. אנחנו היינו בחג בצימר בחמי געש היה ממש כיףף. גם אני אכלתי המון ונישנשתי קצת פיצוחים טעמתי קצת מעוגת דבש מה שלא חשבתי לעשות ועשיתי חטאתי אבל מותר לנו קצת אנחנו בני אדם מה לעשות. הנפש צריכה. .ביום ראשון התחלתי כרגיל לשמור מאד חזק למרות שחזרתי הביתה ונישקלתי והמשקל עמד על 75 וחצי ולא זז אז לא הגזמתי כמו שחשבתי גם כשאני אומרת שנישנשתי אי אפשר לאכול הרבה הקיבה מתחילה לכאוב ברגע שאוכלים טיפה מיותרת אצלי בכל אופן.אז חוזרים לשיגרה. אז אני מאחלת לכולם חג שמח וצום קל למי שצם.ומצפים לראות את כולם במפגש הקרוב .כולם מוזמנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עופר
אורנה LVIAA14/09/2010זה כל-כך מרגש ומחזק אותי כל פעם מחדש במיוחד שאני לפני
ישר כוח ושתהיה לך שנה טובה וגמר חתימה טובה
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יאומן לא יאומן
שולה זק14/09/2010אני רואה שהגובלן הידני שלך ממש עושה עבודת פלאים. בקצב כזה תגיע למשקל הרצוי בפחות משנה!!! אני מתחילה לקנא. אבקש להגיע למפגש עם שלט גדול עופר אחר עוד תגיד שאני סנובית לא אומרת לך שלום :(.
שתהיה שנה טובה ובריאה ותצליח בלימודים ובכל מה שאתה עושה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה !אילניתי13/09/2010
תודה לכולכם על התמיכה והעידוד - מחמם את הלב
מבטיחה עוד מחר להיכנס לפורום ולשוטט בו כהרגלי
יש כאן אנשים מדהימים - אולי רזים בגוף אבל גדולים בנשמה :)
ועל כך אני מודה ! לך שולה עם הלב הרחב אני מודה במיוחד וכמובן לך ד"ר מחג'נה שנתתם לי את האפשרות להשתתף באותה פגישה מופלאה ב- "קפה קפה" - זאת הייתה תחילתו של האומץ והתקווה לבאות.
אז מקווה לחזור אליכם במהרה עם כוחות מחודשים ועם תחילתה של דרך חדשה
בהצלחה לכולם וגמר חתימה טובה
אילניתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנחנו מחכים כבר לדיווחים
שולה זק14/09/2010אנחנו מחכים שתהיי כבר אחרי וכמובן להיות איתנו במפגש מס' 2. את ועופר שני ה"לפני" מהמפגש כבר תהיו בהליכי שינוי. עופר במתקדמים ואת במתחילים חחחח.
להשתמע
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה !!!
עופר14/09/2010המון הצלחה!!!!!
נתראה במפגש.
שולה ... אשמח אם תעדכני אותי טלפונית או במייל לגבי המפגש שלא יהיו תקריות לא נעימות ופתאום לא אגיע !
גמר חתימה טובה לכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפגש
ערן14/09/2010שלום שלוה זק לגבי המיפגש איזה מיפגש ואיפה הוא נימצא המיפגש ועם אפר לבוא ?
בתודה
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)