מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- היי שרהרוזי24/09/2010
מורדים את התבושות וזהו לא צריך חבישה שישאר ככה עד שיורידו את הסיכות ואת מוזמנת להגיע 710 למיפגש אם כולם כאן
דבררי איתי אם את מעוננית מהייכן את
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי נעומי
שרה מ.25/09/2010אני מירושלים, לא הצלחתי להגיע למחשב יותר מוקדם, היות ואני שומרת שבת, וגם עדיין בכאבים קלים שלאחר הניתוח, אשתדל ליצור איתך קשר, אבל לצערי הרב למפגש לא אצליח להגיע, מקווה שיהיו עוד מפגשים, ואז נוכל להיפגש.
בברכת שבוע טוב, וחג שמח :)
שרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה רוזי, כנראה ההרדמה לא פגה:)
שרה מ.25/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שרה!!
נעמי25/09/2010אני שמחה לשמוע ממך אפילו בטעות, ב"ה שאת אחרי הנתוח, את תראי שתוך זמן קצר תרגישי הרבה הרבה יותר טוב, אני 4 שבועות ו4 ימים אחרי, וכל כך שמחה להיות במצב הקיים, בחג היתה הבת עם הנכד, ובישלתי ואפיתי, אז את בחיים חדשים והמשקל רק ירד, ופתאום מרגישים הרבה יותר קלים. אז כל טוב, חבל שלא נפגש אבל יהיו עוד מפגשים. חג שמח ושבוע טוב!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי שרהרוזי24/09/2010
בשעה טובה למש השרואול מתרלחים רגיל תורידי את התחבושות אין מה לפחד לאט ובמקלחת אם את רומצה אנ בפון 0503337236 רוזי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי רוזי
שרה מ.24/09/2010אחרי שאוריד את התחבושת לחבוש שוב?
תודה על המענה המהיר וההצעה הנדיבה ואם אתקל בבעיה מיוחדת אכן קח את הצעתך ו"אציק" לך בפון בינתיים חבל להפריע בכל אופן תודה על ההצעה והמענה המהיר וכמובן ברוכה הנימצאת/ ים במשפחת המשורוולים. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרה תרגישי חופשי גם בשבת אני חופשיה
רוזי24/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולי תוכלי לייעץ לישרה מ.24/09/2010
ביום שני נותחתי שרוול, השתוחרתי ביום רביע ערב חג מרוב התרגשות שכחתי לשאות את האחות איך להתקלח לאחר הוצאת הנקז היות שיש פד גזה על האזור האם להחליף אותו ואו לשים עליו ניילון לכסות מפני הירטבות היתי מתייעצת בקופה אבל בגלל שז חג וגם יום שישי לרוב בקופת חולים מאודחת נדיר למצוא סניף מרכזי פתוח לכן אודה לכל מי שיש לו עצה ואו ניסיון בכך, ועוד שאלה האם יש דרך להקל על השכיבה בגב, היות שבגלל הניתוח אני יושנת על הגב, יש לי הרגשה שכל האזור של הגב מהראש עד הטוסיק יוצר תחושה של לחץ וקשה מאוד היתי שמחה לקבל עצה להקל על צורת שכיבה בלילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרה
שולה זק24/09/2010ברוכה השבה לביתה לאחר ניתוח (משורוולת). את התחבושת את יכולה להוריד ולהתקלח ללא חשש. את הסיכות את מוציאה במרפאה שלך לאחר כשבוע. אני מניחה שקיבלת הנחיות בנדון.
לגבי השכיבה והשינה זה מאד אישי לכל אחד. תנסי למצוא א התנוחה שהכי נוחה לך במצב הנוכחי וגורמת להכי פחות מוגבלות וכאבים.
כפי שרוזי ציינה את מוזמנת להגיע למפגש ב 7.10. תמצאי בפורום את הפרטים.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה
שרה מ.25/09/2010אם היתי פנויה בתאריך, הנ"ל ואו כמעט כל החודש הייתי באה בשימחה, אבל מה לעשות שהשמחות באות בצרורות, בעיקר החתנות, לכן לא אצליח להגיע, אולם אני מקווה שיהיו עוד מיפגשים, שבהם אוכל להגיע, אתושש עוד מעט ומבטיחה לספר "חוויות" טריות מחדר הניתוח שבוע ניפלא וחג שמח.:)
שרה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לילך פ .אורנה LVIAA23/09/2010
זה השיעמום והאטרף של החגים והעיקר הכל בהומור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורנה...
לילך.פ23/09/2010ברוווווווווווור... חוץ מזה שמרי על גורם ההפתעה... :))))))))))))))))))))))))))))))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לילוש אנחנו עוד נפתיע........אורנה LVIAA23/09/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורנה מה קרה לך?
לילך.פ23/09/2010אני כבר מעכשיו הולכת להרשם בסוכנות של רוברטו!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חג שמחאורנה LVIAA23/09/2010
שמח בגירה ריקי, לילך, וואי וואי מקס מה מחכה לךךךךךךךךךךךךךךךךךך
תלבש שיריון לפני שתגיע למפגש חחחחחחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקס אל תפחד...
לילך.פ23/09/2010אני מאחוריך ...
אורנה לא יפה להפחיד... אם לא היה לנו את מקס הפורום היה מצ'עמם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה כיףריקי23/09/2010
חברים עוד 2 קילו ירדו ממני 35 קילו וקצת יותר איזה כיףף. חברים המון ספורט זה עוזר כפיפות בטן זה חשוב. ואיי כמה זמן לא הייתה לי בטן שטוחה איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףף והכיף הזה היה במיוחד בשביל מקס היקר. לי וללילך יש כמה דברים לסגור איתך חחחחחחחחח ניתראה במיפגש עיראקית ומרוקאית חחח..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריקי...
לילך.פ23/09/2010מרוקאית עם פטיל ארוך =-טריפוליטאית אני מבקשת... וסחטיין על ה 35 קילו... כל אחד מעיף לי פה ק"ג כאילו שאתם מורידים אותם במקלחת ... מה נהיה... אוי ואבוי לכם אם אחרי הניתוח אני לא ישיל גם איזה 30-40-50-60 קילו ...
אני סומכת עליכם , "לא רעבים" "אוכלת כמו ציפור" "רק תעברי את הניתוח ותראי איך תרדי" חסר לכם שאתם מחרטטים אותי... :)))))))))))))))))))))))))) (מקס זה בשבילך)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחח
ריקי23/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמההה
כרמלה23/09/2010תאמיני לי הכול יעוף לך :)
היום אני שמתי מכנס שלא לבשתי כמה שנים ועלה בול :)
תדברי איתי בפייס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה ועידודטארו23/09/2010
שלום לכולם אני כבר אחרי כל הבדיקות ויש לי אישור לנתוח אך אני בלחץ ומרגישה חרדות אטוטו הרגע המכריע מגיע אנא תמיכתכם בעיקר למי שאחרי
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי טארו!!!
נעמי23/09/2010אני 4 שבועות ויום אחרי, 14.5 קג פחות, כל כך מבינה אותך, לא מאמינה לעצמי שעשיתי את זה, "השרוול" וכמה אוכלים פחות, אז אני מאחלת לך בהצלחה, את מתחילה חיים חדשים, ותוכניות חדשות ורק כייף, כל טוב לך ושנה טובה ומתוקה. נעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולם מחבקים ומעודדחם
שולה זק23/09/2010בואי ב 7.10 למפגש תפגשי הרבה אחרי וחלק באותו סטטוס שלך. מבטיחה חיבוקים כמה שתרצי
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טארו
ריקי23/09/2010היי טארו מפה אלייך אני נותנת לך חיבוק ענקק וגדול. את עוד מעט משלנו את מעקלת מאמיי את הולכת להיות חתיכה ויפה וגם בריאה שזה הכי חשוב. נשמח אם תצטרפי אלינו למיפגש אני בטוחה שזה יעזור לך ויחזק אותך. בכל מקרה גם אם לא כולנו נשמח לענות לך על כל שאלה . כולם פה בשבילך. תיכנסי כמו גדולה ותחשבי חיובי בובה הכל יהיה בסדר. ב ה צ ל ח ה .חפשי אותי בפייסבוק אם יש לך אשמח לעזור. ריקי פרבדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה רבה
כרמלה24/09/2010אם תרצי אתן לך פלאפון שלי אני כבר חודשיים אחריי ומרוצה מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוף אני כבר מחכה ל 7/10לילך.פ23/09/2010
אין לכם מושג כמה?! ולא בגלל שאני מארחת אתכם .. זה בונוס...
אני צריכה חיבוק עעעעעעעעעעעעעענקי (מקס זה בשבילך ה "ע") וחיזוק.
יש לי 2 אנשים שמסתובבים בראש.. אחד אומר : די, מה את צריכה את זה עזבי, תעשי דיאטה, קחי כדורים, תפסי את עצמך ... והשני אומר: די , ניסית כל כך הרבה פעמים וזה לא החזיק מעמד, שעה וחצי של ניתוח ואת אחרי זה ...
אגב התחלתי בהכנות : הפסקתי להניק את הביבי שלי...
כמעט כל יום מגיעה הביביסיטר החדשה להכיר אותו עוד ועוד
משתדלת להמשיך בדיאטה האכזרית נטולת הפחמימות (כידוע לכם מרמה פה ושם)
ממשיכה לעשות את הבדיקות שלא נגמרות ...
אז שולתנו, אורנה, ריקי, כרמלה, רוזי, עדי, מקס, ליאור, גל וכל שאר החברים ששכחתי
תעשו מאמץ להגיע ב 7/10 מצפה ומחכה...וזקוקה לכם!
אוהבת חג שמח לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה קורה בעוד שבועיים וכמה שעות
מקס ברנר23/09/2010חיבוק ענק ככל שיידרש אני מבטיח.
לגבי הדילמה שלך-אני שם כבר 10 שנים.עליתי וירדתי ,במצטבר, בתקופה הזו כבר איזה 60-70 קילו אבל השורה התחתונה-אני יותר כבד מאשר לפני 10 שנים ופחות בריא.את מספיק צעירה כדי להתלבט עוד 10 שנים,אבל זו כנראה לא המלצת הבית.
ומאחר שנפגשת עם המנתחת-מה כוללת רשימת הבדיקות הארוכה? המפגש שלי נקבע לעוד 40 יום.עד אז אולי אעשה ביקור אצל מנתח פחות עסוק,אשמע את דעתו ואקבל רשימת בדיקות נחוצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס הלוחם בדרכים...
לילך.פ23/09/2010מה שאני מציעה לך בלי קשר לאיפה שתתנתח זה לא לבזבז זמן כי הבדיקות גם ככה לוקחות מלא זמן... עד שקובעים תורים וכו'... לך לרופא המשפחה ספר לו על הרצון לעשות שרוול הוא יתן לך רשימת בדיקות ותתחיל לעשות אותם כי בסופו של יום כולם רוצים את אותן בדיקות אני יכולה לספר לך מה עשיתי קבל:
1. צילום חזה - 87.44 - LAT+AP
2. פגישה עם אינגוקרינולוג ואיסוף שתן - 24 שעות
3. בדיקות דם (נתנו לי לעשות 3 פעמים כי כל פעם שכחו להוסיף עוד נתון) הכוללות:
IRON/PTH/FOLIC ACID + הרגילות
4. א.ק.ג פענוח - 89.523
5.בדיקת גסטרוסקופיה- צילום במצלמה של כל הוושט, והקיבה - דרך טשטוש
6.פגישה אצל דיאטנית+כאמור דיאטת נטולת פחמימות ורבת חלבונים
7.US אקו לב אקוקרדיוגרפיה חיצונית - 88.72
8. פגישה עם פסיכיאטרית
9.צילום בליעת בריום ושט , קיבה , תריסריון
10. צילום US בטן
וזהו עד כמה שזכור לי... אז תתחיל לזוז בנושא כי בדרך השאנטיות שלך ... יקח עוד חצי שנה עד שתגמור את הכל... לי לקחו כל הבדיקות בערך חודשיים וזה עוד אחרי שעשיתי מלא חנד'לה ... בדרך...
אגב יש גם בדיקת מאמץ ובדיקת ריאות שלי לא נתנו בשל גילי הצעיר יחסי...
ב ה צ ל ח ה עם הבירוקראטיה...
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך-בואי תעזרי לי לעשות סדר
מקס ברנר24/09/2010הייתי מזמן אצל רופאת המשפחה וסיפרתי לה.ב-"מכבי" יש גוף שנקרא "וועדה טרום בריאטרית",שנותן את האישור העקרוני לאחר שיחות עם מנתח,דיאטנית ופסיכולוג,ולקראת המפגש שלי עם הוועדה נדרשתי להכין בערך חצי מהבדיקות שאת מציינת.אגב-עברתי בהצלחה.
מה לא עשיתי?גסטרוסקופיה,אולטרהסאונד,ארגומטריה,תפקודי ריאות,פסיכיאטרית.אולי עוד בדיקה חסרה לי.מצד שני לא ביקשתי טופס 17 עדיין, ושם כנראה אפגוש את הבדיקות הנוספות ,שבטח ייגזלו חלק לא קטן מהרביע האחרון של השנה (אם לא אבזבז זמן על חחחחחחחחחח ,שהוא לא מילה,ושאר פיגולים אינטרנטיים...)
היכן את קיבלת את כל הרשימה המצמררת?מקופת החולים שלך או מד"ר פייגין?
התזכורי שבאוליבר טוויסט היתה דמות שנקראה מיסטר פייגין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשמת בדיקות
שולה זק24/09/2010מקבלים מהמנתח
בדיקות דם ושתן במיוחד בדיקת קורטיזול שזה איסוף שתן.
לגבי מיסטר פייגין ואניה פייגין זה ממש עולמות הפוכים!!!!!!!!!!!
באחריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמה שלי
כרמלה23/09/2010אני לא יכולה להגיע רחוק לי ואני לא מכירה מכאן אנשים שגרים בקריות....
בכיף הייתי באה לא נורא במפגש הבא מאמי
אני בטוחה יהיה מוצלח
תהנו :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרמלה שלום
שולה זק23/09/2010אפשר להגיע ברכבת. חוץ מזה אראה מי מגיע מהצ]ון ולהתארגן בנסיעה משותפת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילוש האחת בלי שני ראשים
שולה זק23/09/2010אני אפילו לא מתאמצת להגיע...פשוט מגיע בקלילות בכייף (המדזה האדומה של ליאור חברמנית חחחחח).
ברור לך שאת בדרך הנכונה. ברור לך שכדורים זה לא פתרון. דיאטה כן. אבל ניסית ולא בהצלחה יתרה לאורך זמן.
בטוחני שאת משוכנעת שזו הדרך, אבל להסס, לפקפק, לשתף - זו דרך נכונה ואנושית (גם מחזקת..)
אז אוטוטו ה 7.10 ואל תשכחי לאחריו מגיע ה- 14 !!!!מועדים לשמחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך היקרה אנחנו לא מוותריםםםםםםםםם
רוזי24/09/2010ובטח גם כולם מתרגשיםםםםםםם ונישמח להכיר מקרוב אחד את השני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך אם אין אני לי מי ליייייייייייי
רוזי25/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כעבור חמישה חודשים...ADI22/09/2010
9 ק"ג מהיעד, מקווה להגיע אליו בקרוב...
בנתיים ממשיכה להגשים חלומות, ועדיין מסתכלת במראה ומתקשה להאמין...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיייייייי
לילך.פ23/09/2010שמחה בהתרגשותך מהמראה החדש ... אך אין לי ממה להשוות? שימי תמונה של לפני...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופס...
לילך.פ23/09/2010את לא מתכוונת שהתמונה מימין היא היותך "שמנה " נכון? ואני מסיקה רק מהנקז שאני חושבת שאני רואה במבט שני...בשלושת התמונות נצפת בחורה רגילה-רזה ...מוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיישר כח...
תהל23/09/2010את נראית מעולה... והאמת שגם לפני כן לא נראית גדולה מאד.
המשיכי כך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואהווווווווווו עדי
ריקי23/09/2010מדהימה שכמותך כל הכבוד את ניראת מקסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי אפשר להשאיר את הנושא פתוח !
מקס ברנר23/09/2010כל מיני בנות עם BMI 37.4,ומחלה נלווית מוטלת בספק,מתחננות כאן לעבור ניתוח ונדחות.אם התמונה הימנית צולמה לאחר הניתוח-בבית החולים-את ממש לא נראית שמנה.במאמץ כביר נזכה אותך אולי ב-BMI 29.
אז מאחר שאת בחרת לחשוף את התמונות-נשמיע דברי עידוד ושריקות התפעלות, אבל
איך חברה? איך? האם הים הנשקף מן החלון הוא חוף הים של עזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס...
לילך.פ23/09/2010זהו גם אני תהיתי איך ? למה? היא נראתה רזה גם לפני במושגים של שמנים.
מה שנשגב מבינתי מה הקטע עם חוף הים בעזה?????????.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקריטריונים שם יותר גמישים
מקס ברנר23/09/2010ובטח גם שם עובדים מנתחים בריאטריים.אולי אפילו מנתחים ישראלים, שעובדים שם רק פרטי-לא דרך הביטוח המשלים.
וכן-יש בעזה בתי חולים (שיפא למשל), וגם חוף ים מרהיב.היו שנים שהסתובבתי שם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי מקס מקס...
לילך.פ23/09/2010איזה ציניקן אתה.... שתהיה לי בריא!
אתה יודע יש אחד שיש לו 30 קילו מיותרים והוא סובל מזה
ויש אחד שיש לו 60 קילו מיותרים וחי עם זה בשלום
זה נכון שעדי היתה סבירה + לכל הדעות... אבל אף אחד לא יכול לדעת מה מתחולל בנפש של אדם... מה שחשוב זה שהיא מרגישה עכשיו מצויין עם עצמה...
ואם ניתוח קטן של שעה וחצי יכול לחולל כזאת מהפכה אז טוב שהוא קיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח מקס, אתה אלוף!
תהל23/09/2010מסכימה עם קודמתי שיש כאלו שמרגישים נפלא עם עודף משקל רב ויש שסובלים ממעט עודף משקל. גם בעיניי היא אינה שמנה, ביחס אליי ולמנותחים שפגשתי... אבל לכל אחד יש הסיבות שלו לניתוח... כיום היא בריאה ומאושרת- וזה הכי חשוב!!!
והכי אהבתי את חוף עזה ו"שיפה".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הרי לא ממשטרת הניתוחים...
מקס ברנר23/09/2010רק מזכיר שיש קריטריונים ,ששולתנו מזכירה שוב ושוב.זו לא הקטנת אף,הגדלת חזה או מריטת שיער גוף לא אטרקטיבי.
אפשר למות מהניתוחים האלה!.אפשר ללקות בסיבוכים מהותיים,והסיפור עולה למי שמממן אותו (משרד הבריאות/קופ"ח/חברות ביטוח) עשרות אלפי שקלים אם שום דבר לא מסתבך.לכן יש מדרג:בהתחלה עושים ספורט,אח"כ הולכים לדיאטנית ול"שומרי משקל",אח"כ מקבלים קסניקל ורדוקטיל. ורק אז ניגשים לבחינות הכניסה למועדון היוקרתי של ה-"שמנים באמת".ככלל הניתוחים מיועדים רק לבוגרי האודישנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת סדר בדברים-
ADI23/09/2010אולי במושגים של שמנים הייתי בקצה התחתון של הסקאלה אבל נותחתי בBMI 40 במשקל של 100 ק"ג. כיום כבר 30 פחות.
ומי שניתח אותי הוא לא אחר מאשר ד"ר מחג'נה באסותא בחיפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסגירת דיון!
לילך.פ23/09/2010ממש לא נעים , הבחורה רק רצתה קצת קומפלימנטים ואנחנו נכנסנו לדיון סוער ...לכן
אני מכריזה על הפסקת אש:
עדי - כל הכבוד, וBMI40 בהחלט מכובד וחייבת לציין שהתחלק טוב במקרה שלך....
מקס - יש צדק בדבריך... אחרי הכל זה ניתוח ! אבל תאמין לי שאף קופה ואף מנתח לא מקל ראש ועושים די קשיים לכל אחד עד שהוא מקבל אישור (ראה רשימת בדיקות שנאלצתי לעשות - בהחלט סבל בפני עצמו!)
תהל- את מקסימה מקוה שאת מתכוונת להגיע לפגישה ...
ריקי - חולה עליך
אורנה - אמנם לא השתתפת בדיון אבל אני גם חולה עליך
ואני אומרת שבבוא היום העיקר שנמות רזים! (לא נעים שיהיה קשה לסחוב אותנו באלונקה...)
חחחחחחחחחחחחחחחג שמח (מקס ה - ח - בשבילך)
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל בהומור...
תהל24/09/2010וגם אני, עם כל 126 הק"ג שהיו לי נחשבתי לקטנה כשהיה בחדר סמוך בחור ששקל 170 ק"ג ולא היה חלוק להלביש לו בביה"ח... הניחו עליו סדינים.
שלא נדע! שנמשיך בקו הבריאות, זה הכי חשוב.
ועדי את בהחלט נראית מעולה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לכולם!!
נעמי24/09/2010בהמשך לדיונכם, אני הייתי bmi60 ובמדיקל היו כותונות שלא יכולתי להזיז את היד, והבאתי מהבית כותונות שלי, כמה טוב ליהיות אחרי ולהאמין באמונה שלמה שיותר לא נגיע לBMI הזה(150.50היום 134.50 אז יש שינוי והיד נטוייה, וכמו שאני כל הזמן אומרת איזה כייף לכם בנות צעירות שכל חייכם לפניכם, ולמה אני לא חשבתי על זה לפני 10 שנים, אבל אומרים its never too late
יקירי, חג שמח לכולם, שולינקה את 10, ואת יודעת את זה.
שלכם נעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדליםאילן22/09/2010
מה ההבדל בין קיצור קיבה אורכי (שרוול )
לבין מעקף
האם שניהם נעשים בלפרוסקופיה
ישנם הבדלים משמעותיים במחירי הניתוחים הללו במערכת הפרטית
והאם זה ראלי לקבל את הניתוח דרך המערכת הציבורית בלוח זמנים סביר בהנחה שעומדים בקריטריונים
ומה אתם יודעים על דר סובחי אל עביד מאיכילוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדלים
ד``ר דוד גויטיין23/09/2010שרוול קיבה ניתוח חדש יחסית (קיים משנת 2000 בערך ומבוצע בצורה "מסחרית" משנת 2003), כולל כריתה תת-שלמה של קיבה ומבוצע לרוב לפרוסקופית. פועל ע"י הגבלת כמות עקב הקטנת נפח והיענות הקיבה וכן ע"י שינויים הורמונליים הגורמים לירידת תיאבון ודחפי אכילה (אצל רוב המנותחים). גורם לירידת כ- 60-65% מעודף המשקל. בטוח יותר ממעקף קיבה (אחוזי תמותה מדווחים כ- 0.2-0.6%)
מעקף קיבה הינו ניתוח ותיק מאוד. מבוצע לפרוסקופית כבר משנות ה- 90. כולל חלוקת קיבה לפאוץ' קטן אליו נכנס האוכל ואליו מחובר מקטע מעי דק ישירות. שייר הקיבה מתנקז דרך תריסריון לחיבור רחוק יותר שם נפגש האוכל עם מיצי העיכול ומתחיל להתפרק ולהספג. פועל ע"י הגבלת כמות, תת-ספיגה קלה של האוכל וכן משרה שינוי הורמונלי חיובי (חזק יותר וממושך יותר מהשרוול). גורם לירידת כ- 70-75% מעודף המשקל. מורכב יותר וכולל יותר "נקודות תורפה" מהשרוול ועל כן מסוכן ממנו. (אחוזי תמותה מדווחים כ- 0.3-1%)
ראה איור ומקוה שעוזר קצת. יש המון אינפורמציה בנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילן!
לילך.פ23/09/2010הי, לגבי ד"ר סובחי שמעתי דברים טובים... שהוא מאד מנוסה , אדם נעים וכו' וכו'
אם תרצה טלפון של אדם שהתנתח דרכו אשמח להעביר לך.
אבל בסה"כ כולם "עושים את העבודה" אתה יודע, עד שאין "פאשלה" כל אחד מרוצה מהרופא שלו. לכן תבחר אדם שנראה לך נעים, דייקן וקרוב למקום מגוריך (נוח למעקב).
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוצדורה לניתוחמתלבטת22/09/2010
שלום,
לאחר התלבטויות ארוכות (שנתיים!) וניסיונות דיאטה נוספים שנכשלו, החלטתי לעבור ניתוח.
אני בת 25, יש לי BMI מעל 40 וגם מחלות נלוות. לפני כשנה, בשלב ההתלבטויות, נפגשתי פגישה ראשונית עם ד"ר פייגין אשר המליצה על ניתוח שרוול ונתנה לי רשימה ארוכה של בדיקות לעשות שזנחתי, מתוך החלטה לנסות שוב דרכים אחרות. אך משאלו לה צלחו, החלטתי כאמור הפעם ללכת בדרך הניתוחית, אך כל העניין הפרוצדוראלי די מרתיע אותי. לא גדלתי בארץ ולכן חוץ מהמערך הרפואי בצה"ל, כל הנושא זר לי ומפחיד אותי.
אני משוחררת טריה מצה"ל ועליי לבחור קופת חולים להצטרף אליה (אני מתגוררת במרכז). הבנתי מקריאה בין השורות בהודעות כאן, כי אף שהניתוח כלול בסל הבראיות, עדיין יש משמעות לבחירת קופת החולים בכל הקשור לפרוצדורה, זמן ההמתנה וסוגיות נלוות.
אשמח אם חברים שעברו לאחרונה ניתוחים שרוול יוכלו לספר קצת על חוויתם בפאן הפרוצדוראלי, הן מבחינת עלויות, הן מבחינת טרטוטרים, זמני המנתה וכו', כדי שאוכל לקבל החלטה משכילה יותר בבחירת קופת החולים והמוסד הרופאי.
לאחר שנים של התלבטות, הייתי עכשיו מאוד רוצה כבר להיות אחרי הניתוח ולהתחיל את חיי האזרחים בריאה. לכן מעניין אותי במיוחד לשמוע כמה זמן לוקח כל ההליך, מהביקור הראשונה אצל רופא המשפחה ועד לניתוח.
תודה רבה!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוצדורה ועלויות
שולה זק22/09/2010נבדיל בין שני הדברים. פרוצדורה ועלויות.
הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית בבתי חולים ציבוריים, לכל הקופות ללא יוצא מן הכלל -למי שעומד בקריטריונים (לדבריך את בקריטריונים).
מי שבוחר לעבור את הניתוח במרכז רפואי פרטי העלות משתנה ממרכז למרכז וממנתח זה או אחר (תלוי בהסכמים עם המרכז) ותלוי בביטוח שיש למטופל.
את מוזמנת להגיע ב 7.10 למפגש שבו יקחו חלק חברי הפורום ואני משוכנעת שתוכלי לקבל את כל האינפורמציה הפרוצדורלית וגם אינפורמציה בקשר לניתוחים.
בכל מקרה אשמח לעזור ואת מוזמנת להתקשר.
חג שמח
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם מדברים על קופ"חלילך.פ22/09/2010
איך עוברים מקופה לקופה? אני מתכננת לעזוב את מאוחדת (הגרועים) ולעבור לכללית...
או מכבי...אשמח להמלצות בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב לילוש
שולה זק22/09/2010לשאלתך - פשוט הולכים למשרדי הקופה שבחרת לעבור אליה ומודעה "אני כאן" מה התנאים שאני מקבלת , מה העלויות - ותם ונשלם.
אבל!!!! לפני שאת עושה צעד זה, המלצתי ,לבדוק היטב היטב לאיזה קופה את עוברת ואם בכלל. כל קופה ו"שגונותיה" אין מושלם. כל קופה והטבותיה או מגרעותיה. תבדקי מה הכי מתאים לך מבחינת ילדים, מקום מגורים, מבחר רופאים, עלויות, השתתפות בהוצאות.
חג שמח
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק תיקון קטן
מקס ברנר22/09/2010אני לא מתיימר להמליץ מי הכי טובים (אני עצמי עברתי באחרונה, אבל עוד אין לי מספיק נסיון לדעת אם צדקתי). בכל מקרה המעבר מתבצע במועדים קבועים בשנה-כל חודשיים(15 בינואר,15 במרץ,15 במאי וכו')..צריך להרשם בסניפי הדואר,למלא טופס ולשלם אגרה,וזה מתבצע ככל הזכור לי כ-45 יום לפני המעבר.פרטים באתרים של הקופות.מקווה שעזרתי,כי זה מחייב התכוננות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לילך
פרופ` אחמד מחג`נה22/09/2010אני ממליץ לעבור למכבי או לאומית ששם ההליך הוא יותר מתחשב ומהיר. פשוט תלכי לדואר ותבקשי העברה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילך
תהל22/09/2010אני חברה בכללית, מרוצה מאד מפיזור המרפאות ומהשירות.
גם בעניין הניתוח אישרו במהרה, ללא קשיים.
לעומת זאת, חברות שלי מקופות אחרות מספרות על קשיים, ועדות ובדיקות נוספות כדי לאשר הניתוח. בכללית הרבה יותר קל!!!
בהצלחה בכל בחירה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברים תודה על הייעוץ...
לילך.פ22/09/2010אחרי שהעבור את הניתוח ב"ה בשלום ... אני בהחלט מתכוונת לעוף מהקופה הנוראית הזאת... אין רופאי משפחה כמו שצריך... לבדיקות שיגרתיות שולחים אותי 40 ק"מ , פשוט סיוט! תודה לכולם.
חג שמח לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלהורד22/09/2010
אני שבועיים אחרי הניתוח ,האם ניתן לקחת כדורים עם ציפוי (כפסולות)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי ניתן לקחת כדור
שולה זק22/09/2010אם את מנותחת שרוול או מעקף לא אמורה להיות בעיה לבלוע כדור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ורד
ריקי23/09/2010שלום מתוקונת אני לקחתי כדורים כבר שבוע אחרי הניתוח ממש אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך הביטוח הפרטי שלי לא שילמתי שקל.
עדי21/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון עדי
שולה זק22/09/2010אבל אופירה מדברת על ביטוח של כללית פלטינום וזה שונה מהביטוח שאת הפעלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלות הניתוח באופן פרטיאופירה21/09/2010
שלום לכולם.
רציתי לברר האם אתם יודעים על עלות הניתוח באופן פרטי, במקרה של השתתפות הקופה למבוטחי כללית - פלטינום ?
נאמר לי שיש למנותח השתתפות של כ- 3000 ש"ח....אני שוקלת את הנושא מאחר וזה יקדים את הניתוח בכחצי שנה.
רק מחר אוכל לקבל תשובה רשמית מקופ"ח.....סקרנית מאוד !
תודה, וחג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתתפות עצמית
שולה זק21/09/2010אם את עומדת בקריטריונים ומקבלת התחייבות של הקופה - ההשתתפות העצמית עם פלטינום נעה בין 5000-7000 ש"ח ואולי אפילו יותר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופירה
עדי21/09/2010אני עברתי את הניתוח כמבוטחת פרטית בכלל,
הניתוח בוצע באסותא ללא כל תוספת תשלום.
עברתי את הניתוח אצל דר' מחג'נה (מומלץ בחום), שבוע לאחר פגישתינו
הראשונה. (חשוב לציין שהגעתי לפגישה הראשונה עם כל תוצאות הבדיקות).
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמבוטחי כללית יש השתתפות
שולה זק21/09/2010אין דבר כזה חינם באסותא עד כמה שידוע לי.
ההשתתפות העצמית למבוטחי כללית גבוהה יותר מזו של הקופות האחרות. למי שיש פלטינום זה מוזיל את ההשתתפות, אבל עדיין עומד על כמה אלפים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עם מבוטחי מאוחדת שיא?
ג'ני22/09/2010כמה זה יעלה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפנות לקופה
שולה זק22/09/2010התשובה הכי מהימנה תקבלי אם תפני לקופה או למרכז הרפואי הפרטי בו את רוצה לעבור את הניתוח ולברר איתם. יש הבדל בעלויות בן מרכז למרכז ובין רופא לרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון משמח ביותר !!!!!!!!!!
אופירה23/09/2010תודה רבה לכל המשיבים לי.
רציתי לעדכן אתכן שעלות הניתוח למבוטחי כללית - פלטינום , אצל מנתח פרטי שעובד עם הכללית, בבי"ח פרטי היא : 2400 ש"ח בלבד.
הניתוח : כריתה אורכית בלפרסקופייה - שרוול, המנתח : ד"ר עסליה אחמד, בי"ח הפרטי : אלישע, חיפה. באתר של הכללית ניתן למצוא את כל המידע.
למבוטחים של כללית מושלם עלות הניתןח - 9600 ש"ח.
בהצלחה לכולם :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופירה תודה על המידע
שולה זק23/09/2010שמחתי לראות שסוף סוף גם למבוטחי כללית יש השתתפות סבירה.
רצוי שתבדקי שזה כולל גם את הסיכות שמשתמשים בניתוח. מאחר וידוע לי שהסכום מורכב משני חלקים הניתוח עצמו פלוס הסיכות. חברתי מבוטחת מושלם שלמה 9600 פלוס כ- 6000 ש"ח על הסיכות . מסכום הסיכות קיבלה חזר סמלי מהמושלם.
אשמח לוודא שהמידע שלך הוא העדכני.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוחדת שיא + עדיף
טלוש02/10/2010לי יש מאוחדת שיא + עדיף, לאחר מחקרים רבים שערכתי בקופה, השתתפות בניתוח טבעת בבית חולים פרטי:
למדיקל סביב 900 ש"ח
בגין רכישת הטבעת סביב 800 ש"ח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוחדת שיא
דני03/10/2010ללא השתתפות לעומדים בקריטריוני BMI, ובתנאי והניתוח מבוצע בבתי החולים שבהסדר, וולפסון למשל.
אפשר ללכת גם לבית חולים פרטי - אבל יהיו לך עלויות של השתתפות - כמה אלפי שקלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)