מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- זהו עד סופ"ש אדע...לילך.פ12/09/2010
מתי הניתוח... ואצל מי... יש לי פגישה עם ד"ר אניה פייגין, וד"ר ירון מינץ וד"ר אוחנה גיל!
עוד קצת וזה מגיע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילוש.....סחטיין חרשת אותה
שולה זק12/09/2010נראה איפה התור הקצר ביותר.
אולי תתקשרי ונשמע את קולך?
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכבוד הוא לי...
לילך.פ12/09/2010אתקשר עוד היום ! בשמחה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהו עד סופ"ש אדע
אדווה13/09/2010היי לילך אני ממליצה לך בחום ובאהבה על ד"ר מינץ ירון הוא ניתח אותי הוא רופא כמו אבא למרות שהוא מקשה בשבועיים הראשונים אבל מתמודדים הוא רופא טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכל הפרום המהמם!!טל11/09/2010
שתהיה שנה טובה מלאה בסיפורי הצלחה אושר ועושר!!!!
אוהבת
טל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל התכוונת
לילך.פ11/09/2010לאושר ובריאות נכון ?
עושר זה לא לפורום הזה כרגע... :))))))))))))))))))))))))))))))))))9* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבריאות זה משפט של זקנים...
טל12/09/2010ועושר זה דבר חשוב ומתאים לכווווווווווווווווווווווולם!!!!
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי...
לילך.פ12/09/2010את אומרת שבריאות זה לזקנים... ועושר זה דבר חשוב לכולם!
לא אתווכח איתך .. תלמדי משהו מהחיים כשתגדלי
שנה טובה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קצת מוזרה :)מיכל11/09/2010
אהמ,אחרי הניתוח...אין בעייה להרגיש פרפרים בבטן, נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חחחחחח
שולה זק11/09/2010התשובה בגוף השאלה.....
הפרפרים בבטן לא בקיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי ניתוח שרוולכמעט משורוולת11/09/2010
אני נוטלת למעלה מ-10 כדורי מרשם שונים ביום. האם מותר לי בבוקר הניתוח (אמורה לצום משעה 9 בבוקר),
לבלוע אותם? אם הניתוח ב15:00 בערך?
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום כמעט משורוולת
שרה מ.11/09/2010אני מאמינה שעם הפגישה עם המרדים המרדים הסביר לך מה מותר לך ומה אסור ליטול ואם את לא זוכר פני למחלקה ותבררי,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
שולה זק11/09/2010את ההנחיות כיצד לנהוג לפני הניתוח עליך לקבל מהמרדים והמנתח. אני מניחה שרשום בתיקך אצלהם שאת נוטלת תרופות, כך שאני משוכנעת שיתייחסו לזה.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגל11/09/2010
משהו יודע מה ניתן לקחת לעצירות אני שבוע וחצי אחרי והתחיל לי עצירות -כאבי בטן צריכה עזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל עקרונית...
לילך.פ11/09/2010מים ממיץ שזיפים שחורים זה מצויין או מיץ מעגבניה... רק שאני לא יודעת אם מותר את זה אחרי ניתוח ... לדעתי המים ממיץ השיזיפים לא אמורים להוות בעיה... על עגבניה צריך לברר - ענייני חומציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום גל
שולה זק11/09/2010ניתן באמת לשתות מיצים ואפשר לקנות תכשיר טבעי אגיולקס ולהתיעץ עם רופא המשפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפגש במרכזלי11/09/2010
היי,
האם בסוף יש תאריך לפגישה במרכז?
אשמח לדעת פרטים
שנה טובה ורזה לכולם
לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שולה החליטה
לילך.פ11/09/2010שזה יהיה רק אחרי החגים.... אז כך יהיה...
חוצמיזה היא לא רוצה תכתובות בעניין מעל דפים אלו... צריך להרשם איפשהו...
כשיהיה תאריך מגובש בטח יכתבו אותו כאן. גם אני רוצה לראות את כל המשורוולים
ומעדיפה גם להיות אחרי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאום מפגש
שולה זק11/09/2010מאחר ובתקופת החגים יש עומס בכל מקום ואנשים בחופשה, עדיף לדעתי, להיפגש בתחילת אוקטובר אחרי סוכות. אנחנו נשתדל להתארגן כך שמקום המפגש יהיה נוח ונגיש לכל מי שמעוניין להגיע.
נציע כמה מקומות אפשריים ולפי כמות המשתתפים וומיקומם - נשתדל לרצות את כולם.
שיהיה שבוע טוב ותחל שנה מבוראכת ובריאהלכולם
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה היכן נרשמים למפגש?
yarden12/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברגע שיהי תאריך
שולה זק12/09/2010נדאג לפרסם מיקום ורשימת קשר.
תאמיני לי כולם ידעו ויבואו ואני מתרגשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרתי!!!!!!!ורד10/09/2010
אז ביום שלישי הגעתי לרמב"ם ב-9 בבוקר לקבלה, נבדקתי אצל אחת האחיות של המחלקה ועברתי בדיקה אצל סטאג'ר, אחר כך עליתי למחלקה ושם לא הייתה לי עוד מיטה :-( לא נורא... קראו לי לניתוח ב-14:00 והורידו אותי למטה עם אמא שלי וחבר שלי, שם חיכיתי עוד שעה וחצי והכניסו אותי לחדר ניתוח ושם הלכתי לישון :-)
אמא שלי מספרת שכבר ב-16:25 ד"ר בשארה הודיע לה שאני בחדר התאוששות, קצת כאבים וקצת בלבול אבל לא נורא. אחרי שעה וחצי בחדר התאוששות העלו אותי לחדר ושם המשכתי לישון.
למוחורת עשו לי את הבדיקות לראות שהכל תקין ואין דליפות והכל היה תקין, לקחו גם בדיקה מהנקז אבל היא הייתה טיפונת גבוהה אז ביום חמישי שוב לקחו לי בדיקה והכל היה בסדר.
התחלתי כבר להסתובב במחלקה ולשתות תה ומים והרגשתי הרבה יותר טוב!!!
והיום יום שישי בסביבות 10 בבוקר כבר הודיעו שאני אצא הבייתה והוציאו לי את הנקז (זה הדבר שהכי פחדתי ממנו) וחיכיתי להנחיות לגבי התזונה...וזהו אני בבית!!! איזה כיף! בנתיים אני בחופשה אצל אמא שלי (טוב אני בכל זאת בת 21 ואני צריכה פינוק)
ועוד פרט חשוב ירדתי כבר 2.800 ק"ג יאיייייייייי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלולולולו......ברוך הבאה
שולה זק10/09/2010שנה טובה ורד יקרה. הנה זה עבר ואת אחרי....ברת מזל!! אפילו להתרגש לא היה לך זמן. "הנחיתו" לך את הניתוח מהיום לכמעט מיידי.
שמחה שאת מרגישה טוב. תתפנקי לך (יש אישור). תרבי בשתיה, אבל לגימות קטנות ולאט לאט.
מברוק על ה 3- קילו (כמעט)
להשתמע
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורד ברוכה הבאה
אהובה10/09/2010איזה יופי שאת כבר אחרי. כנראה שזה נכון ש - לפעמים חלומות מתגשמים. אני ממש שמחה בשבילך. תתפנקי לך אצל אמא כמה שאפשר ותתחזקי מהר. שתהיה שנה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה ורד איזה כייף
אורנה LVIAA10/09/2010וכל בכבוד לך שיהיה לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלורד ...
לילך.פ11/09/2010סחטיין על התחלת שנה... מהכתוב אני מבינה שאת מרגישה סבבה... החבר ליד, האמא מפנקת...
טוב מאוד שידאגו לך ... אשמח לשמוע עוד על ההרגשה, איך הרגשת דקה לפני שנכנסת לניתוח, מה הרגשת כשהתעוררת ... ובכלל תפרטי כמה שאת יכולה.. (הדבר היחיד שהלחיץ אותי למשל זה שכשהתעוררת מהניתוח חזרת לישון עד למחרת....אני כל כך לא רוצה לישון אחרי ניתוח אני רוצה להיות עירנית לדבר עם ילדיי... להיות בשליטה... ) נו טוב אין מה לעשות זה החלק הקשה... שלי!
טוב בקיצור ילדה צעירה ומשורוולת... שיהיה לך בקלות... תרגישי טוב ... ואם יש לך זמן אשמח אם תכתבי כמה שיותר...
עוד פחות משבוע כולם יזדהו איתך (יום כיפור)....
חג שמח לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
ורד11/09/2010הייתי גם ערה אבל העדפתי לנוח כי היו אנשים בחדר שבאו לבקר ולי אישית לא היה כל כך סבלנות ישר אחרי הניתוח להתחיל לדבר עם כולם :-)
אבל הכל עובר כל יום מרגישים יותר ויותר טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורד איזה יופי
yarden11/09/2010שמחה שהכל בסדר.
קצת חיפשתי אותך:-) ואני רואה שהכל עבר בסדר גמור.דר' בשארה ניתח ידיד שלי והכל היה בסדר:-)
התחלה חדשה,שנה חדשה,מה צריך יותר מזה.
הרבה פינוקים אצל אמא:-)
ואנחנו כאן איתך,בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ורד
שרה מ.11/09/2010מזל טוב בריאות ואושר שתצליחי בכל מעשי ידייך וכמו שקיבלת ועברת במהירות את הניתוח שכך תצליחי במהירות להשיל את הק"ג המיותרים :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורדדדדדדדד משלנווווווו
ריקי11/09/2010כל הכבוד ברוכה הבאה למשורוולים. שיהיה לך בהצלחה מאמיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...ליאל10/09/2010
שאלה קטנה..
סיימתי את כל הבדיקות שפרופסור רובין נתן לי לעשות(סוף סוף...)
ביום חמישי הקרוב יש לי פגישה איתו בבית חולים בלינסון.למישהו יש מושג כמה זמן לוקח מסיום הבדיקות עד קבלת תאריך לניתוח?
אני כבר לא מסוגלת לחכות...כ"כ בא לי שהניתוח הזה יקרה,הסבלנות אוכלת אותי ממש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ליאל
לי10/09/2010לכל הידוע פרופ' רובין עזב את בילינסון ועבר לתל השומר.תבררי לפני הפגישה האם הוא עדיין שם ויקבל אותך, שלא תסעי סתם ולבסוף תקבלי עוגמת נפש...
שיהיה לך בהצלחה ושנה טובה
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי צודקת
שולה זק10/09/2010היי ליאל
רצוי שתבדקי אם התור שריר וקיים. לגבי אורך התורים אין לי מושג. זאת צריך לברר מול הבית חולים. אם את חברת כללית, את יכולה לברר אפשרות לתור בית חולים השרון או בקפלן.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ליאל10/09/2010קבעתי תור ליום חמישי הקרוב.
אם היו מבטלים לי היו מתקשרים לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסביר להניח
שולה זק10/09/2010אם קבעו לך ולא הודיעו על שינוי, אז לכי לשלום. אם איני טועה פרופסור רובין עובר באוקטובר לתל השומר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה2
ליאל10/09/2010מצטערת שאני משגעת כולם קצת...אבל אני ממש רוצה את הניתוח הזה וכמה שיותר מהר(הלוואי וזה יקרה)
שאלתי היא האם ברגע שאני מגיעה לרופא עם כל התוצאות של הבדיקות שקיבלתי לעשות הוא קובע לי באותו הביקור תאריך לניתוח או שזה עדיין ממשיך להיות תהליך מייגע גם כן עד לקבלת התאריך המיועד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
שולה זק10/09/2010יש שמקבלים תור באותו יש ויש שהתור נשלח בדואר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ליאל11/09/2010זה תלוי במשהו או שזה אינדיבידואלי לכל רופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלוי בעומס
שולה זק11/09/2010תלוי בעומס בבית חולים. יש בתי חולים שהתורים הם במרץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה מאוד
ליאל12/09/2010אני כ"כ מקווה שאת לא מתכוונת לביה"ח בלינסון או שיבא...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב
שולה זק12/09/2010פרופ' רובין עובר בחודש אוקטובר לתל השומר (שיבא).
אם את חברת כללית את יכולה לפנות לשרון ולקפלן. התורים סבירים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנקה / ניתוח או שניהםלילך.פ10/09/2010
רציתי לדעת אם ההנקה מפריעה לניתוח? ואם לא האם כן יש מצב להניק אחרי ניתוח למרות כל הויטמינים והתרופות שצריך לקחת או שאני צריכה להתחיל לגמול את התינוק שלי?
בביקור שבוע שעבר (בחור שעבר ניתוח שרוול) הוא הראה לי שהוא מזריק לעצמו זריקות שביקשו ממנו... מה זה ?????????????????. למה? והאם זה לכולם? הוא לא ידע לענות לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי לילך
ליאור10/09/2010לגבי הנקה - אני לא סגור על מה שאני אומר , עונה מבחינה הגיונית : ההנקה לא מפריעה לניתוח , אבל יכול להיות שהניתוח מפריע להנקה .
בשלב הראשוני אחרי הניתוח הארוחות שלך מאוד מאוד קטנות ולא תמיד מאוזנות לא יודע איך זה משפיע על החלב .בנוסף המולטיויטמין.... כדאי להמתן לתשובה של אחד הרופאים.
בקשר לזריקות : לכל רופא יש גישה ודרך משלו , ושמעתי על רופאים שנותנים למנותחים הבייתה זריקות להזריק לעצמם , נדמה לי שזה נגד קרישה.
באותה מידה יש רופאים שמשחררים את המנותח הבייתה עם נקז למשך כשבוע ויש כאלה שמוציאים את הנקז אחרי יום-יומיים.
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילך- חג שמח!
תהל10/09/2010מקווה ששלומך טוב... מדבריך אני מבינה שהתקדמת בתהליך :)
בנוגע להנקה- מאחר ולאחר הניתוח הגוף לא יהיה מוזן בכמות אוכל ובמגוון לדעתי לא מומלץ להניק... כמובן שעל כך יש לשאול את עצת הרופא.
בנוגע לזריקות שהבחור הזריק לעצמו- כנראה שלדילול דם (במשך 7 ימים... למניעת כרישי דם).
בהצלחה ושנה טובה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילוש בוקר
שולה זק10/09/2010אם זכרוני אינו מטעני יש לך תינוק בן 9 חודשים. עד הניתוח הוא יגדל בעוד כחודשיים, כך שאיני חושבת שההנקה צריכה להוות בעיה.
אני ממליצה להכין רשימת שאלות ובביקורך אצל הכירורג לשאול הכל באופן מסודר. על השאר ליאור כבר ענה לך.
יום נפלא
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיים הנקה
פרופ` אחמד מחג`נה10/09/2010רצוי לסיים את ההנקה לאחר הניתוח. הניתוח וגם הירידה במשקל יגרומו לשיבוש בהפרשת חלב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה האם אני מתאיםדוד09/09/2010
אני שוקל 87 קילו וגובהי 162 האם אני מתאים.?
הצלחתי בעבר לעשות דיאטה וירדתי 13 קילו והעלתי אותם בחזרה בחודשיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דוד
שולה זק09/09/2010לפי הנתונים שמסרת ה- BMI שלך 33.1 ואינך עומד בקריטריונים לניתוח. אני ממליצה לגשת לדיאטנית לקבל תפריט שמותאם לך ותוכל לממשו לאורך זמן ועם שילוב פעילות גופנית והתמדה - אני משוכנעת שתצליח לרדת במשקל ואף לשנות הרגלי אכילה וכך תוכל לשמר על ההישגים לאורך זמן ולהיות גאה בעצמך.
בהצלחה
שנה טובה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיכל09/09/2010
שמעתי משהו על זה שצריך להיות עם זונדה לפני הניתוח. זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ידוע לי
שולה זק09/09/2010לא ידוע לי שלפני הניתוח שמים זונדה. יש מנתחים ואו מקרים חריגים שמשתמשים בזונדה במהלך הניתוח והזונדה נשארת ליום נוסף לאחר הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזונדה
פרופ` אחמד מחג`נה10/09/2010אין צורך לזונדה לפני הניתוח. אני גם לא משאיר זונדה לאחר הניתוח. יש חלק מהמנתחים שמשאירים זונדה לאחר הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאזן מהיר והחלטה לשנה הבאהמקס ברנר09/09/2010
נהוג בראש השנה לערוך חשבון נפש ולקבל החלטות חשובות לקראת השנה החדשה.כמובן שכל שנה אני מחליט לעשות משהו מהפכני לגבי הבריאות והמשקל.אלו ההחלטות הקבועות שאני מפר כבר עשרות שנים ובלית ברירה סולח לעצמי,כי מה יעזור לפתח עוד רגשות אשם?!
יש תוכנה שנקראת REAL AGE שמחשבת את ה"גיל האמיתי" שלך.הכנסתי את כל הנתונים לשאלון הארוך והמייגע ,ויצא שאני בן 67! במציאות אני עוד לא בן 50 ,אבל עם 150 קילו,מחלות רקע,הרגלים תזונתיים לקויים ותיעוב גמור לספורט,הרי באופו ריאלי אני קשיש בעל איכות חיים לא מרשימה.
זה לא שאני כזה כשלון בחיים! בסה"כ הצלחתי לא רע בשאר התחומים:הייתי די בכיר באחד מגופי הבטחון,הקמתי משפחה,למדתי כמה דברים באוניברסיטה ומחוצה לה,טיפחתי תחביבים שניתן לבצעם בישיבה,טיילתי בעולם-לא בשנים האחרונות-בניתי חוג חברים(לא שמנים-אז אין לי שם אחים לצרה)גמרתי לשלם את המשכנתא, וחסכתי קצת ליום סגריר או לעת פרישה-בקיצור תפקוד חברתי ומקצועי טוב בהחלט.
אבל מה-האוכל,המשקל והמחלות הבאות איתם דופקים לי את החיים וזה כואב.איך אמר לי פרופסור חשוב אחד ,לפני 10 שנים כמעט,בנסיון כושל לזעזע אותי:"תעשה מה שעשית עד היום,תשתדל להנות כי תחיה עד גיל 60 ו-10 השנים האחרונות יהיו קשות".בגיל 50 אתה מבין שהוא ידע על מה הוא מדבר!
אז הנה תוכנית/הבטחה לשנה הקרובה:לעשות את הניתוח,להתאושש ממנו,לסגל הרגלי אכילה ופעילות גופנית,להיות מסוגל לעלות 4 קומות במדרגות,לגרוב גרביים ללא מאמץ,לייצב את הבריאות,לרדת כמה מידות בבגדים,לצאת שוב לחו"ל לטיול המחייב מידה מתונה של מאמץ,ואם אתם מתעקשים על יעד כמותי:למלא בערב ראש השנה הבא את שאלון הגיל האמיתי ולרדת מ-67 ל-55.
אז מה אתם אומרים-בר ביצוע?תסכימו לעודד ולתמוך בדרך?זה בסדר-אתם לא לבד-גם המשפחה וקומץ חברים בסוד המזימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה יודע מה מקס ?
לילך.פ09/09/2010אתה חמוד !!!!!!!!!!!!!!! למען האמת בהודעות האחרונות קצת הבאתה לי את הסעיף עם החפירות אבל עכשיו שקראתי את מה שכתבתה אני מבינה כמה קשה לך... ואני בהחלט מזדהה איתך לא שאני במשקל שלך לשמחתי הרבה פחות , גם לא בגיל עדיין נחשבת בקטגוריה של צעירה... אבל מרגישה נורא עם המשקל, הדימוי, ההרגשה וכו'...
לכן אני מאחלת לך עם כל הלב שתעבור את הניתוח בשלום ושהקילוגרמים ירדו מהר מהר מהר
ותגיע ליעד!
ובכדי לזכור טוב טוב את ההגשה הזאת תעתיק את מה שכתבתה כאן ותשים על השולחן עבודה שלך
וכל פעם שתפנה לשוקולדים ולבולמוס אכילה פשוט תקרא את מה שכתבתה כך תוכל לעצור את עצמך ולהזכר על מה אתה נלחם!
באמת המון הצלחה לכולנו! אמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס ברנר
שולה זק09/09/2010בגיל 48 עברתי התקף לב, צינתור ועשו לי בלון. רק אחרי ההתקף והסוכר שהופיעה - בגיל 51 עם 133 קילו (גובה 153) הגעתי לניתוח ומאז קיבלתי את חיי במתנה (ירדתי 70 קילו). בגיל 60 אני שוחה שעה וחצי כל יום. נוסעת לחו"ל. עולה 6 קומות ברגל. רצה עם הנכדים בגן שעשועים ומאושרת מכל רגע בחיי. נהנית במסעדות ובטיולים ועושה חיים משוגעים...
אל תחכה לקבל בום שיהיה קשה להתאושש ממנו. לך על השינוי עכשיו וכבר - אתה לא מתאר לעצמך כמה מהר תחוש בשינוי . במילים פשוטות - אתה תתחיל לחיות.
בהצלחה.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתחברת לדבריה של שולה... גם בגיל 24
תהל09/09/2010גם בגיל 24 התחושה המדהימה זהה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מקס...
תהל09/09/2010היי מקס, חג שמח!
קראתי את דבריך בהתרגשות רבה, ועם זאת בכאב... כאחת שיודעת על מה אתה מדבר על אף שעודני בת 24.
"החלומות" שלך ריאליים, אינם "מקס" אלא "מיני"... מתוך רצון אמיתי לחיות חיים שפויים... ורק מי ששמן יכול להבין את זה! לא להיות סביב האוכל, ולא לנסות לטשטש עקבות בעקבות הרגלי אכילה כפיתיים.
אני מכירה המון המון אנשים מוכשרים ויפים ושמנים... ועם כל ההצלחה, לא אחת עודף המשקל גורע בדרך להצלחה במכלול המובנים.
אני מאחלת לך שתזכה לקבל את המתנה לשנה החדשה בקרוב... תנותח ותזכה לאורח חיים בריא, עם הפחתה משמעותית ואף ביטול המחלות הנלוות. רק אחרי שתעבור את הניתוח ותתחיל לחיות את שגרת השרוול תבין איזו מתנה נהדרת זו.
הגעת לפורום נהדר, עם אנשים מקסימים שחלמו חלום כשלך... חלקם הגשימו, חלקם בדרך להגשמה וחלקם עדיין מהססים... הכל טוב, הכל נכון, לכל אחד במקום שלו.
שתהיה שנה נהדרת ומלאת הצלחות!!!!
נ.ב- שקלתי 126... כיום 92!!!! וזה חלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנה טובה מקס
ליאור10/09/2010יכול בקלות להזדהות עם מה שכתבת - הייתי שם.
אמנם קצת יותר צעיר , אבל מבחינת הרגשות , חוסר אנרגיה , הרגשה פיזית , ועוד הרבה דברים זוכר מה זה .
כמו שעניתי לך בהודעה הראשונה שלך בפורום: לדעתי , הבקשות שלך לא רק הגיוניות , אפילו קטנות .אני בטוח שתוך כ3-4 חודשים אחרי הניתוח תוכל לסמן וי ליד כל סעיף וסעיף שציינת.
אני בדיוק שנה אחרי הניתוח , נהנה וטוב לי .עוד לא ירד לי הסומק מהפנים מהמחמאות שקיבלתי בערבהחג מהמשפחה ...עדיין מאושר מהמכנס החדש שקניתי בחנות רגילה ולא של מידות גדולות , ואיזה כיף שקונים מכנס שהוא בדיוק במידה ולא צריך שום תיקון מיוחדים אח"כ .
אני מזכיר פה הרבה את הפעם הראשונה שניסיתי לרכוב על רכיבת שטח על אופניים , לפני שנתיים - בגיל 36- אחרי 2 ק"מ נשכבתי על הרצפה בטוח שאני עומד להתעלף ורואה את חבר שלי מוציא את הסלולרי כדי להזמין מד"א.היום אותו חבר כבר לא מוכן לרכוב איתי כי אני לא מחכה לו והוא "אוכל אבק" ...
השינויים הפיזיים והנפשיים הם ענקים - אני ממליץ בחום ואשמח לענות או לשתף בכל דבר
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מקס שנה טובה
רוזי10/09/2010לשמחתך הרבה הרבה ביגלך הולכים לניתוח וזה פשוט מדהים אני נותחתי לפני חצי שנה בבית חולים וולפוסון ולפני הניתו הייתי בפגישה אם צוות מנותחים דיי מבוגרים שבאמת רצו להציל את עצמם יצא אחרי זה גם לפגוש אותם הם פשוט מרגישים מציין וניראים נהדר באמת ולא 10 שנים פחות 20 שנה פחות הכי חשוב להרגיש טוב ולראות טוב זה מה שהרפואה נתנה לנו תודה לאל רוץ על זה ואל תפספף שנה המון בריאות כושר ואהבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברים חמודים רק רציתי לשתף
רוזי10/09/2010אני מתקרבת לחצי שני אם 24 קילו פחות מאושרת אין מילים אני מרגישה שאני תקועה המחוג נעצרמקווה שאמשיך למרות שמודעת לעצירה שלי לא מאוכזבת זה בטוח הסכרת ירדה המישקל ירד אז שנה טובה בריאות וירידה ושכול אחד מיאתנו יגיע ליעד בעזרת השם ואימרו אמן אוהבת אותכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס ברנר יקירי
אורנה LVIAA10/09/2010חג שמח ושנה טובה
מאד ריגש אותי מה שכתבת כל מילה היא כמו אבן חקוקה ועם כל זאת מאד הזדהיתי עם כל מה שקראתי אני גם כמעט כמט גילך וכמעט כמו משקלך והרבה הרבה מאד מרגישה את אותם הרגשות שתיארת ולא יכולה עוד לסבול יותר ולכן החלטתי שאני מצילה את החיים שלי השנה
השנה הפסקתי לעשן הייתי מעשנת כבדה והשנה אני בע"ה אעבור את הניתוח שרוול ומי יודע עוד איזה שינוי אעשה? אז שוב שיהיה לך שנה של התחדשות ושינויים לטובה ודברים חדשים ורק שיהיה טוב
שנה טובה ומתוקה אורנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכל חברי הפורום ולד"ר מחאג'נהyarden09/09/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לאנטיביוטיקה דר' מחאג'נה.
yarden09/09/2010לאחר כמה ימים שהרגשתי לא נח עם התפרים,הם נראו לא יפה,צבע ורוד מסביב והפרשה לא יפה,אתמול הייתי אצל האחות ושלחה אותי לרופא משפחה,לאחר עיון בתפרים קבלתי משחה ,בקטרובן וכדורים פוסידין,פעמיים ביום רציתי לשאול אם הם מתאימים כי מעולם לא שמעתי עליהם,וגם קראתי שאין להשתמש אם ידועה רגישות לאחד ממרכיבי התרופה או לחומצה פוסידית ולמלחיה.אין להשתמש בתרופה אם הינך סובל מחסימה של דרכי המרה.(עברתי ניתוח כריתת כיס מרה)ומה זה חומצה פוסידית.....לא רוצה בעיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ירדן
לילך.פ09/09/2010לא יודעת כמובן את תשובה לשאלתך רק רציתי לשמוע ממך איך עבר עליך ערב החג ? איך הסתדרת עם האוכל? וגם לשאול אם כרתו לך את כיס המרה יחד עם הניתוח ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילך
yarden09/09/2010חג שמח.
אצלי החג עובר מצויין,אתמול התארחנו אצל גיסי ,האוכל היה בשפע ואני עם מרק טחון,כל הערב ,מים,ושלוק קטן ממרק פירות.לא דיבר אליי כלום מהאוכל,היום הייתי אצל הורי על האש כנ"ל (מרוקאיםלא נגעתי בכלום,הכנתי מרק טחון עם בשר ,תה וכלום.
בקשר לניתוח כיס מרה עברתי לפני 5 שנים ועכשיו זה. כבר בבדיקה עם הבריום שאלו אם עברתי כי ראו סיכות....
בקיצור נשאר לי לבלוע שדכן סיכות ואני מסודרת..
או בעלי אומר לי מעניין איך אני עוברת בדיקה בטחונית..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחה
לילך.פ09/09/2010וואלה... איך עוברים בדיקה בטחונית עם הסיכות.... גדול!
לי יש אבנים בכיס מרה וגם אחת בכילייה לכן שאלתי אני לא יודעת אם לבקשר שיוציאו על הדרך את הכיס מרה או לא . טוב בטח הרופא כבר יחליט לבד.
שמחה לשמוע שאת מסתדרת לפי איך שזה נראה האוכל כבר לא בסדר עדיפות מה ...
אוכלים מרק וסוגרים ת'בסטה... הכי טוב ככה.
אוווווווווווווווווווווווווווווווווווף אין לי סבלנות לחכות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך לבקש
שולה זק09/09/2010היי לילך
יש מקום תפני את תשומת לב המנתח לכיס מרה ושאת מעוניינת באותה הרדמה להיפטר מכיס המרה. זה בהחלט אפשרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנה טובה
פרופ` אחמד מחג`נה10/09/2010אני לא יודע למה הרופא רשם לך אנטיביוטיקה (פוסידין) אולי התרשם מדלקת בפתצע. התרופה היא בסדר ואין בעיה לקחת באם עברת כריתת כיס מרה.
ביום שני אני חוזר לעבודה ואשמח אם תצרי איתי קשר ואולי תקפצי לבדיקה
שיהיה לך שנה טובה, הרבה בריאות והצלחה בדרכך החדשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' מחאג'נה
yarden11/09/2010עדיין לא לקחתי את התרופה כי רציתי אישור ממך,האמת הם לא נראים לי טוב..
אבל אני מעדיפה שתראה אותם.
יום שני אתה חוזר,מצויין ,אצור איתך קשר:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קטנהמיכל08/09/2010
יש לי תור לטרום ניתוח בזיו, לעוד שלושה וחצי חודשים.
כמה זמן בערך אחרי התרום מתבצע הניתוח?
שנה טובה לכולם!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
שולה זק08/09/2010אני מעריכה שעד חודשיים, תלוי בלחץ.
בצפת יש שני מנתחים, אך מאחר ובטלו עד סוף השנה את הניתוחים אחר הצהריים, יתכן והתור יהיה קצת ארוך יותר.
תנסי להקדים את התור של הטרום ניתוח. אל תתביישי "תשבי להם על הווריד".
שנה טובה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חג שמח ושנה טובה לכולםאורנה LVIAA08/09/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שנה טובה ובשנה הבאה רזה :)
שולה זק08/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)