מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הרזיה שפויהלבארינו21/09/2010
אני חולת סכרת 2.בחודש האחרון התחלתי להזריק בייטה. התרופה עשתה לי רק טוב: תוך שלושה שבועות ערכי הסוכר תקינים. בשל תכונתה להשפיע על מרכז השובע- התיאבון ירד פלאים, הקילוגרמים נושרים במהירות, הירידה במשקל היטיבה גם עם לחץ הדם וגם הוא חזר לרמות טובות עד כדי כך שהרופא הוריד לי כדורים. אני מרגישה מצוין, שומרת על כושר גופני והכל נראה מצוין.
עם זאת אני מודאגת: בעצם- אינני מסוגלת לאכול. אחרי כף (סלט) או חצי אגס, למשל, אני "סתומה" ל3-4 שעות. מאכלים שאהבתי (למשל, לחם קל) מלוחים לי מדי ולא טעימים. אני חייבת להרכיב לעצמי תפריט שפוי, דל סוכר כדי לשמור על בריאותי.
הייתי רוצה לדעת אילו מרכיבים חיוניים לתזונה והכמות המומלצת ליום. אני מאמינה שעם איפורמציה כזו אוכל להרכיב לעצמי תפריט שפוי ולשמור על בריאותי.
אשמח לעצתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קחי הסבר ראשוני-בסיס לפיתוח
מקס ברנר21/09/2010חילוף חומרים בסיסי של אישה-בערך 1400-1500 קלוריות.לכך יש להוסיף את הקלוריות הנשרפות ביום ממוצע על פעילות יומיומית וכן ספורט.
אם את רוצה להפחית עוד ממשקלך-קצצי 500 קלוריות ליום.אחרת-זו הצריכה היומית.
עלייך לבנות תפריט מגוון,מחולק לפי אבות המזון הראשיים כך ש:
פחמימות מלאות-מספקות 45-55% מהקלוריות
שומנים-רובם בלתי רוויים-עד 30% מהקלוריות
חלבונים-15-25% מהקלוריות היומיות (עודף חלבונים מעמיס על הכליות ולא רצוי לחולי סוכרת).
חוץ מזה צריך לקבל כמות מספקת של ויטמינים,מינרלים וחומצות שומן חיוניות.
אם תרצי לשאול שאלות הבהרה-שאלי..אם נדרש תפריט ספציפי-לא נפגע במטה לחמן של דיאטניות מוסמכות שעושות זאת למחייתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרזיה שפויה - בליווי מקצועי
שולה זק21/09/2010אני ממליצה לפנות ליעוץ מקצועי על מנת לקבל תפריט מאוזן המותאם לך הן לסוכרת והן לירידה במשקל.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי חברים תעזרו לירוזי21/09/2010
אז ככה לפני חצי נותחת בוולפסון במישקל 96 ירדתי עד כה 21 אני תקועה הרבה התחלתי אירובי רק השבוע אבללללללללל אני תקועהההההההה אני מרגישה שמנההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוזי חיבוק ממני
שולה זק21/09/2010תרגעי, את הרי יודעת שהגןוף שומר על עצמו ומווסת את הירידה. ב- 7.10 כולנו נעזור לך:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוזי-איזו עזרה נחוצה לך?
מקס ברנר21/09/2010א.הדרכה איך לרדת עוד במשקל?סבלנות והתמדה במה שעשית עד היום זו חלק מהתשובה
ב.עזרה מוראלית-כמו החיבוק משולה?
ג.שנסביר לך שעם 75 קילו את לא שמנה-מכסימום-מלאה במקומות הנכונים!
ועצה שלי:הימנעי מאותיות מיותרות!
תכתבי רזה-תרגישי רזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רוזי,
נעמי22/09/2010אמנם אני 4 שבועות מהנתוח, הורדתי 14.50 קג, האמת שקשה לי לאכול, אומרים שאפשר לנסות הכל, אבל בשר עוף טחון, דג טחון (געפילטע) אבל שאני אוכלת אני מרגישה תקועה, מפחדת לאכול, וכל כך רוצה לאכול, יש לי תור אצל דיאטנית ב10/4
מה יהיה עדאז.. אז את מדאיגה אותי למה אין המשך. אני בטוחה שתדברי עם דיאטנית היא תראה את דרך המלך, נתראה במפגש. כל טוב חג שמח, נעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמי בוקר טוב
שולה זק22/09/2010אל דאגה חוץ מזה "דיה צרה בשעתה". אל תשכחי שהניתוח עוזר להוריד 80% מהמשקל העודף. רוזי ירדה יפה מאוד עד כה ובמיוחד שלא החלה את התהליך ב- BMI מאוד גבוה. נכון שקצת מבאס לעצור. אבל זו עצירה זמנית. המחוג לא זז, אבל הגוף משתנה ומשנה היקפים.
חג שמח
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוזי
לילך.פ22/09/2010מה נסגר איתך מותק ? מזלזלת ב 21 קילו ? תקועה? הרי לקח לנו שנים לצבור את השומן הזה... פתאום אנחנו רוצים לרדת הכל בכמה חודשים... מה שיורד מהר עולה מהר... זאת לא קלישאה! תנשמי עמוק, אל תוכלי בין הארוחות, תמשיכי ספורט אני אישית ממליצה על ספינינג זה שורף המון קלוריות ואותי אישית זה משמח כאילו יצאתי מדיסקוטק... והעיקר תשארי מול המטרה היא תגיע! סבלנות
נשיקות לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קיצור קיבה לסכרתייםאילן21/09/2010
אני סכרתי
האם ישנן מגבלות לביצוע ניתוח שכזה
אני עצמאי ועובד עבודה פיזית , מה זמן ההחלמה מהניתוח ולכמה זמן זה משבית אותי מעבודה.
האם מישהו שמע על פרופ מרדכי גוטמן מנהל מח כירורגיה ב בשיבא בקשר לניתוח קיצור קיבה
אודה לתשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
שולה זק21/09/2010עד כמה שידוע לי פרופ' גוטמן לא מנתח בתחום הבריאטרי (ניתוחי קיצור קיבה). אם איני טועה החל מחודש אוקטובר פרופ' רובין ינתח במחלקה שלו.
אם אתה סוכרתי, הניתוח מהווה פתרון טוב עבורך לירידה במשקל ולהחלמה או שיפןר מצב הסוכרת.
תקופת ההחלמה היא מאוד אישית . האישפוז נע בין יומיים לחמישה ימים.
אשמח לעזור בכל עת
חג שמח
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולים סכרתיים
פרופ` אחמד מחג`נה21/09/2010הניתוח מטיב עם החולים קל וחומר עם החולים הסכרתיים. כ 70-80% מהחולים הסובלים מסכרת ולחץ דם גם הסכרת וגם הלחץ דם נעלמים או מתאזנים לאחר הניתוח.מאחר והניתוחים הללו מבוצעים בשיטה הלפרוסקופית ההחלמה היא מהירה וידידודית. לך על זה אפילו אם זה ישבית אותך לזמן מה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אילן, אני סוכרתי
צנובר21/09/2010ועברתי את הניתוח לפני 3.5 חודשים. ירדתי עד כה 29 ק"ג ועוד היד נטויה. יחד עם זה, אני כנראה ב-20% שהסוכרת לא ממש מושפעת מירידת המשקל, לפחות בינתיים.
לחץ הדם לעומת זאת מאד השתפר. במכון הסוכרת עדיין אופטימיים ואומרים שאני צריך סבלנות.
בקשר להחלמה, הייתי מאושפז פחות מ-48 שעות בבי"ח (אסותא המצוין בת"א) ועוד שבועיים בבית. אחרי שבועיים חזרתי לעבודה (לא פיזית כמו שלך) אבל כרוכה בהרבה נסיעות והתרוצצויות.
שיהיה לך בהצלחה, ואל תהסס. הניתוח זה הדבר הכי טוב שעשיתי למען עצמי ב-20 השנים האחרונות, ואני ממליץ בכל פה.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצנובר
ריקי21/09/2010אויי צנובר כל הכבודד .אני מצטרפת אלייך לגבי שינוי בחיים .גם אצלי אותו הדבר. החיים שלי השתנו כל כך לטובה כמובן.תצליח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ריקי ותודה
צנובר22/09/2010נתראה כמובן במפגש ב-7.10
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברורר צנובר
ריקי23/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי צנובר
אורנה LVIAA21/09/2010מאחר ועברת את הניתוח באסותא ת"א אפשר לדבר איתך טל/ או באימייל אני גם מועמדת לניתוח שם באופן פרטי אשמח לשמוע פרטים.
חג שמח אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אורנה
צנובר22/09/2010אשמח כמובן לדבר אתך. אהיה במפגש ב-7.10.
אם את רוצה לדבר קודם, תשלחי לי במייל את הטלפון שלך ואחזור אלייך.
דוד
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדיקל סנטר הרצליה?
מקס ברנר20/09/2010אשמח לשמוע חוויות אחרי.שמעתי עליה טובות (דיסקליימר:כולם בכירים,מומחים ומנוסים.חשוב למי אתה מתחבר,למי יש תור קרוב ושלא תיסע רחוק לביקורת.איך אמר המנוח מודעי?"יש לי 90% כישורים להיות שר החוץ")
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאחר והניתוח
לילך.פ20/09/2010שבוע לאחר המפגש המרתק בנינו... אז אשמח לעדכן אותך ואת שאר החברים מיד לכשאחזור מביה"ח. בנתיים היא עושה רושם של אחת שיודעת מה היא עושה... יש לה וותק מכובד.. מקוה שיעבור בשלום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפחתת משקל,הקף מותניים ומידות הבגדמקס ברנר20/09/2010
אני רואה מוטיב שעובר כאן כחוט השני-בעיקר בין הגברות בפורום אך מחלחל גם אל הבנים-שלאחר הפחתת כמה עשרות ק"ג מסתערים על חנויות ההלבשה, ומעדכנים את המלתחה.לבד מן העובדה שזה כנראה סעיף תקציבי נכבד, לקנות תוך חודשים מה שנפרס פעם על שנים,יש לי שאלה לגמרי טכנית ליודעים.
נראה שהאושר האולטימטיבי כאן זה להכנס לקנות בגד בחנות של "רגילים".בהינתן שבהווה מידת המכנסיים שלי היא 64 ומידת החולצה 58-כמה קילוגרמים זה-או סנטימטרים בחגורה-בין מידה למידה?!כמה ק"ג עלי להשיל כדי לקנות מכנסיים במידה 48?
ןשאלה אחרת-האם קפלי העור האדירים שנשארים אחרי הפחתת 50-60 קילו אינם מחייבים המשך רכישת בגדים גדולים יחסית-שלא לפי המשקל?אכיר תודה למשיבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מקס
ליאור20/09/2010נראה לי שאני הנציג הותיק ביותר בפורום של המין הגברי ...
נותחתי במשקל 142 ק"ג מידה 56-58 ( של מתאים לי ) .
כשירדתי כ20 ק"ג עברתי למידה 52, וכיום במשקל 94 לובש מידה 46 של H&O .
עודפי עור במידה ויש לא אמורים לגרום למידות יותר גדולות - כל עוד יש בגדים הכל בסדר ...
בקשר להוצאה כספית - התקציב שיתפנה לך מהקניות בסופר יופנה לטובת קניית בגדים ...
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור
לילך.פ20/09/2010לייק גגגגגגגגגגגגגדול! בעיקר אהבתי את נושא הסופר... כמה נכון!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההואיל והצטרפת לשרשור לילך
מקס ברנר20/09/2010מתי,היכן ובידיו האמונות של מי את מתנתחת?
ולליאור-זה אומר בערך כל 5 קילו יורדים מידה-ככלל אצבע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס...
לילך.פ20/09/2010ד"ר אניה פייגן... ולגבי המשקל זה בערך 7 קילו למידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס עכשיו אני יודעת ...
לילך.פ20/09/2010את מי אתה מזכיר לי... את מנחם בן העיתונאי!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנחם בן-איך זכיתי בכבוד?
מקס ברנר20/09/2010האם בזכות השימוש בלשון ארכאית,התרחקותי מכל מה שניחוח צעיר ו-"קולי" עולה ממנו או הציניות המרוחקת משהו?! ולחשוב שאני קיבוצניק לשעבר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל יחד...
לילך.פ20/09/2010מזכיר לי אותו ...אגב מנחם בן הוא אדם שאני מאד אוהבת לראות ולשמוע...הוא מחדד לי את החושים ומעניין אותי מאד ... יחד עם זאת יש בו משהו שמביא ת'חשק להוריד לו כאפה... בלשון העם... אבל אין לי חס וחלילה כוונה להעליב נהפוכו ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשה מיוחדתרדה20/09/2010
שלום לכולם ,אני סובלת מהשמנה קצונית (132) גובה 170.לפני 4 שניים עברתי ניתוח תבעת .שכמובן עזר לי רק במאת. היום הרופאים ממליצים לי לעבור שוב ניתוח מעקפים . אני לא יודעת מה לאסות אני מאוד חוששת מתוצאות הניתוח. העם יש פה אנשים שגם עברו את הניתוח מסוג הזה, והייה מוחנים לדבר איתי בתלפון. הודה לכם מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקף לאחר טבעת
פרופ` אחמד מחג`נה20/09/2010רדה שלום
הטבעת לא עזרה לך לרדת במשקל ועל כן יש צורך בניתוח אחר שונה ע"מ לטפל בהשמנה החולנית שיש לך. אין לך מה לחשוש. הרבה פציינטים עברו את מה שאת אמורה לעבור עם תוצאות טובות. מציע לך להפגש ולהתיעץ עם מנתח אשר עושה את כל הניתוחים ואשר עושה מעקף לאחר טבעת. אישית אשמח לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחד הרופאיםחדוה20/09/2010
שלום.
אני עם bmi 37
אני בת 26 ואם לשלשה ילדים.
בהריון השלישי עשו לי ביופסיה בכבד בגלל עליה באינזימי כבד.
מצאו לי דלקת אוטואמיונית דרכי מרה ראשונית עם הסתננות לכבד.
אני מטופלת אצל ד"ר ספדי מהדסה לוקחת אימוראן והוא אומר שהמצב שלי בסדר גמור רק להמשיך אימוראן ולרדת במשקל.
שאלתי אותו לגבע ניתוח ואמר שמבחינתו אפשר .
רופאים בקופה אמרו לי דברים כמו : אף אחד לא ינתח אותך אם את לוקחת אימוראן (2 כדורים ביום)
רופא גסטרו אמר לי שאני מסתכנת אם אני נוגעת במעיים בגלל שיש לי בעיה בכבד.
וכירוג אמר לי שהוא יודע על כל המטופלים שמגיעים ללטיפול נימרץ אחרי הניתוח.
מה אתה חושב?
ד"ר ספדי עובד בהדסה ואמר שאין בעיה , אבל אני לא רוצה לבזבז תזמן אם אין מצב שינתחו אותי.
אני שוקלת 103 ק"ג והגובה שלי הוא 168 וזה ממש חשוב ודחוף לי לרדת.
אבל אני לא רוצה להסתכן.
אשמח אם תענה לי.
יום טוב.
חדוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שאחד הרופאים יענה לך
שולה זק20/09/2010עם BMI 36.4 את לא עומדת בקריטריונים לניתוח קיצור קיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח תחת תרופות מדכאות חיסון
ד``ר דוד גויטיין20/09/2010ככלל, ניתוחים במטופלים בתרופות מדכאות חיסון, כדוגמת אימוראן, מועדים יותר לצרות. בין בכך למנוע ניתוח, אלא להפנות תשומת לב לסיכון מוגבר.
BMI שיוצא מנתוניך נמוך מהגדרת השמנת יתר חולנית, ואלא אם יש לך מחלת רקע הקשורה להשמנה, סביר שלא תנותחי, בודאי עם גורם סיכון נוסף.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף!!!!!!
חדוה21/09/2010אז מה עושים.
?
הרופא אמר שאני חיבת חיבת לרדת כחלק מהריפוי.
ואולי ה bmi שלי לא מספיק אבל אני נראית מאד מאד שמנה.
ה אפשר לעשות.???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחליט לרדת במשקל
שולה זק21/09/2010חדווה יקירתי, ניתוח זה לא הוקוס פוקוס. עובדים מקשה בשביל לרדת במשקל.
אם בריאותך חשובה לך, תחליטי לקחת את גורלך בידיים ולטפל בנושא המשקל העודף.
תלכי לדיאטנית קבלי ממנה תפריט שמותאם לך. תרשמי לקבוצת תמיכה ותתמידי ללכת כל שבוע . לכל זה תשלבי פעילות גופנית ותראי שתוך זמן קצר התוצאות יראו וההרגשה תשתפר.בדרך זו תשני אורח חיים ותסגלי לעצמך הרגלי אכילה נכונים.
אני משוכנעת שאם תקבלי החלטה להצליח -מ שום דבר לא יעמוד בדרכך.
חג שמח
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיצור קיבה + אבנים בכיס מרהג'ני20/09/2010
בת 28 אחרי לידה קיסרית של תואמים השמנת יתר +גילוי של אבנים בכיס מרה
רציתי לפנות לכירורג כדי להתחיל בדוקיות על מנת לעבור קיצור קיבה אך היו לי כאבי בטן עישיתי אולטראסונד ויש לי מלא אבנים ואולי גם SLUDGE השאלה שלי האם זה נכון שאפשר לעבור את שני הניתוחים ביחד...?? הם כל כירורגים מצעים ביחד או לא??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אני
ריקי20/09/2010היי אני . אמא שלי עברה ניתוח טבעת וכיס מרה ביחד. אין בעיה לעשות גם את השרוול והכיס מרה ביחד אני חושבת שאפילו עדיף. בפעם אחת את מסיימת את הכל. מסיימת את הכאבים של האבנים שיביאו לך אותן במתנה בשקית ועושה את השרוות שיגרום לאנשים לראות אותך ולהסמיק. אז תלכי על זה ומניסיון אני אומרת לך אין על השרוול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ריקי
ג'ני20/09/2010איזה כיף לשמוע ואיזה עידוד
יש לי במשפחה 3 מנותחים כברו אמא שלי בדרך...
לפי כמה זמן עברת את הניתוח אשמח לשמוע קצת על כל התהליך...איך מתחילים בכלל..מה שתוכלי..
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אני
ריקי20/09/2010שלום לך מתוקה. אשמח בכיף לדבר איתך אם תירצי אפילו בפלא 0543934147אנחנו מארגנים קבוצה אם תרצי אשמח שתיצטרפי אלינו יהיו הרבה שגם לפני ניתוח. אני עוד מעט כמעט חצי שנה מהניתוח 34 קילו פחות היום קצת תקועה יש לי עוד 10 קילו שאני רוצה לרדת .את ה 30 הראשונים ירדתי ב4 חודשים עכשיו אני תקועה המון זמן אבל לא נורא . אני ממש לא ממהרת כי אני ניראת פיצוץ ואני מרשה לעצמי להגיד את זה כי המון שנים לא אמרתי את זה אז תרשי לי חחח. הניתוח הזה הציל אותי לא רק מהשומן גם מהלחץ דם שהיה לי גבוהה והיום ממש נעלם. עשיתי שינוי משמעותי בחיים שלי לגבי הרבה דברים. מאד הייתי לחוצה בהתחלה ופשוט פחדתי אבל היום אני אומרת לך בלי שום היסוסס לעשות ולעשות. ואני ממליצה על השרוול מאד. אז אני או איך שקוראים לך אשמח לדבר יותר בפלאפון ואשמח אם תיצטרפי אלינו למיפגש כי זה מאד יעזור לך יש פה אנשים אמיתיים ומקסימים אחד אחד. מה שתירצי ותיצטרכי אני פה שולה הד"ר והאנשים המופלאים פה ישמחו לעזור לך. אני תצלצלי לא להיתבייש מי שמיתביש מפסיד בחיים. בהצלחה מתוקה.נ.ב ויחסית אני צעירה 38 ומרגישה כמו בת 20.אז צאי לדרךך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אני
ריקי23/09/2010שלום ערב טוב מתוקה. אז ככה 5 חודשים מניתוח שרוול. כמעט 36 קילו פחות . אני יודעת מזהה להיות שמנה אני כמובן בראש עוד שמנה זה לא יעזור לאט לאט אני מאמינה שאני ישתנה בקטע הזה. ההתחלה תמיד קשה שבוע ראשון קצת קשה את מרגישה חלשה יש כאלה שאולי יותר משבוע . בקושי אפשר לאכול ולשתותת בהתחלה הכל בלגימות קטנות מאד. האוכל בהתחלה זה מרק צח ואחר כך טחון אני גם הייתי מסננת את המרק. אבל זה ממש שטויות . היום אני אוכלת הכל רק בכמויות יותר קטנות. את מכירה את זה שפעם הייתי עוברת מול המראה בריצה שהמראה בטעטת לא תיראה אותי.מצחיק חח. היום אני נהנת להיסתכל על עצמי במראה כיף לי . כיף לי לעבור ברחוב ושיגידו לי ואהוו את ניראת פיצוץ מה עשית .פעם היו שואלים אותי אם אני בהריון. מה שאני רוצה להגיד לך אני ממליצה לעשות את הניתוח שרוול כמובן. והיום שאני רואה אנשים שמנים אני לא מתבישת לעזור להם ולדבר איתם מה שאיתי לא עשו. בכיף ובאהבה אשמח לעזור לכולם. ואם תירצי גם בפלא שלי בכל שעה 0543934147. ולצלצל לא להיתביש כולנו בידיוק כמוך .ואני דיברתי עם אנשים לפני ניתוח וזה עודד אותי מאד ועזר לי.ואחרי שתעברי את הניתוח גם את תירצי לעזור לאחרים . אז אני מאחלת לך בהצלחה ותיכנסי חיובית לכל מקום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב
שולה זק20/09/2010בעקרון ניתן לשלב א שני הניתוחים יחד.
לא ציינת כמה זמן אחרי לידה את ומה ה- BMI שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אני
כרמלה20/09/2010קודם כל בהצלחה
בחרת בתהליך ובמתנה מדהימה אל תחששי לרגע !!
אני חודשיים אחריי ונהנת מאוד עם ירידה של כמעט 20 ק"ג
אשמח לדבר איתך ולעזור לך בכיף תכתבי לי למייל פלאפון ואענה לך בהכי כיף שבעולם.
[email protected] אגב מהיכן את בארץ??אני מהקריות.
לגביי הכיס מרה יש לי חברה שעברה חודש שעבר שרוול ועל הדרך הוציאו לה גם את האבנים מכיס המרה ,עסקת חבילה מושלמת.
האם בכלל התחלת את התהליך ??כמו בדיקות וכל השאר?? תבדקי בכלל אם את מתאימה מבחינת נתונים לניתוח עצמו.
שיהיה ים ים של הצלחה חמודה ונעים מאוד!!!
יש פה עוד בנות שאני בקשר איתן שהם גם לפניי תוכלי לשאוב מהם כוחות.
ערב טוב חמודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילוב ניתוח כיס מרה ובריאטרי
ד``ר דוד גויטיין20/09/2010כלל, ניתן לשקול ביצוע של שני הניתוחים יחדיו. יש לכך את היתרון של הרדמה אחת ואשפוז אחד, "לגמור הכל בפעם אחת", אבל יש גם חסרונות. לכל ניתוח ישנם סיכנים וסיבוכים אופיניים ושילוב שתי פרוצדורות יחדיו עשויה להיות מסוכנת יותר.
חלק מהמנתחים מבצעים יחד. חלק מפרידים בצורה גורפת וחלק מנסים לבצע שני הניתוחים אך מפסיקים אחרי אחד אם יש בעיה כלשהיא, או שהניתוח מתארך מדי וכדומה.
סדר הניתוחים תלוי במידת ההפרעה של האבנים וההשמנה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה + רקע
ג'ני22/09/2010שוקלת 101 קג וגובה 1.57
ילדתי בקיסרי לפני 5 חודשים
לא סובלת ממחלות כגון לחץדם או סכרת אבל יש בעיה בבלטות התריס -תקפוד נמוך
PCOS ואני לא מצליחה לרדת במשקל מהשגורם לי להיות כל הזמן עייפה..יש לי כאבי גב ועכשיו התחילו גם כאבי ברכיים
ובנוסף האבנים בכליות כבר שבועיים אני בלי כאבים...
אשמח לעור את שניהם ביחד...להתפטר מהכל בניתוח אחד...
האם ידוע לכם על רופא שכן היה מוכן לנתח את כל בחיד בבתי חולים בירושלים?? (במידה באפשר כמובן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך,
שולה זק22/09/2010תחליטי הבעיה בכיס מרה או בכליות?
תפני דרך הקופה שלך ותבררי לאן את מקבלת התחייבות. כשתגיעי למנתח עם בדיקות ועם ההסטוריה הרפואית שלך, הוא יוכל להחליט לגבי סוג הניתוח ועל שילוב ניתוח נוסף.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה וסליחה
ג'ני23/09/2010אכן טעות..האבנים הם כן בכיס מרה...כנראה שטעיתי...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאיזה גיל ניתן לעשות לילד טבעת?אמא מודאגת20/09/2010
מאיז גיל ניתן לבצע בילדים ניתוח לקיצור קיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי משרד הבריאות מגיל 15 עד 65
לי20/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה טבעת?
ריקי20/09/2010תבדקי לפני שאת עושה. תבררי על השרוול הוא בין הניתוחים המצליחים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים שונים לילדים
שולה זק20/09/2010תפני לרופא משפחה ליעוץ
הקריטריונים היום לניתוח בילדים שונה מזה של מבוגרים (חלק צהקריטריונים מחמירים).
כדאי גם להתיעץ עם כירורג לגבי כל סוגי הניתוחחים, מה מתאים לילד שלך.
רצוי שתתענייני בקבוצות תמיכה ודיאטנית עבור ילדך ופעילות גופנית במכון כושר. אלו תנאים חיוניים בשיקול הרופאים אם נער או נערה מתאימים לניתוח. אני בטוחה שעם עידוד ותמיכה של המשפחה הגרעינית ועם סביבה אוהבת תוכלי להגיע עם ילדך לתוצאות טובות ולשמרן לאורך זמן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח בילדים
פרופ` אחמד מחג`נה20/09/2010הקריטריונים בילדים מחמירים לגבי הניתוח - BMI יותר מ 50 או יותר מ 40 עם מחלות רקע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהלי20/09/2010
שלום,חדשה כאן ובתהליך ניתוח לקראת מעקף קיבה אחרי טבעת שעשתה רק נזקים (פיזים ונפשיים)
אני אמורה לעבור את הניתוח במדיקל סנטר ונתנו לי אפשרות מוגבלת לבחור מנתח,בינהם יש דר יוסי קוריאנסקי.
האם מישהו מכיר אותו? הוא מומחה לניתוחי קיצור קיבה או כירורג כללי?
עזרה בבקשה !
שנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את בידיים טובות
שולה זק20/09/2010ד'ר קוריאנסקי הוא מנתח בכיר ומומחה בתחום ניתוחי קיבה. הוא בין חלוצי השיטת הלהפריסקופית בארץ.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה תודה, האם הבנתי אותך
לי20/09/2010הוא מנתח ניתוחי קיבה כלליים או שהוא מומחה לניתוחי השמנה?
זה מאד חשוב לי, לא מעוניינת בכירורג כללי אלא מומחה לקיצור קיבה.
את יודעת האם הוא עושה גם מעקף או רק טבעת?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא מומחה לניתוחי קיצור קיבה
שולה זק20/09/2010בעבר ניתוח בתל השומר ועכשיו באיכילוב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סתם לספר...עדי19/09/2010
נכון להיום, 26.700 קילו פחות.
נותחתי ב-5 במאי 2010.
קניתי היום בגדים בחנות שלא של שמנות,
אפילו אני הייתי בשוק מעצמי...
איזה כיף!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי זה המס ערך מוסף
שולה זק19/09/2010לעבודה הקשה ולתוצאה הנפלאה.
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפגש פורום ביום חמישי 7.10 נא להרשםשולה זק19/09/2010
שלום לכולם
לילך חברה יקרה בפורום שתהפוך לאחת משלנו בקרוב מאוד מזמינה אותנו למפגש הכרות חוויתי
ביום חמישי 7.10 בשעה 19:30 - בביתה ברמות השבים (על גבול גבעת חן לא רחוק מצומת רעננה).
המפגש הוא ללא עלות כספית וללא מטרות רווח ונועד להפגיש מנותחים חדשים, וותיקים, כאלה שבדרך וכמובן גם מתלבטים וחברים חדשים שטרם נחשפו לנושא הניתוחים.
נא להביא תמונות "לפני". את התוצאות נראה בשידור חיי.
על פי בקשת בעלת הבית נא לבוא רעבים!!!!!!!!!!!
נא להשאיר פרטים ואמצעי התקשרות באחד המיילים הבאים:
ריקי - [email protected] - טלפון 054-3934147
שולה - [email protected] - טלפון 050-6233250
לנרשמים ימסרו פרטים מלאים וכתובת מפורטת.
מועד אחרון להרשמה 5.10 - על מנת להתארגן לארוח.
אבקש להימנע מהודעות בפורום בנושא המפגש.
מצפה לראותכם ומתרגשת לקראת המפגש
שולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפגשים פרטיים.
גל (הבן)29/09/2010את זה שאני לא יכול להיות במפגש אתם כבר יודעים (צה"ל צה"ל כבר באים... ).
אבל כן חשוב לי לספר ולעזור, כמו שעזרו לי.
אז, אם יש מישהו מאזור חיפה (או שרוצה להגיע לאזור חיפה) ולהתייעץ, לשמוע, לשאול מוזמן ליצור קשר דרך המייל שלי, אני אשמח לספר ולעזור.
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למקסססססס ושולתנולילך.פ19/09/2010
מה נסגר איתך ? למה מפריע לך שאנשים אוהבים להתלהב בדרכים כאלה ואחרות!
שולתנו (אהבתי) עזבי הכל ודברי איתי דחוף יש לי חדשות מסעירותתתתתתתתתתתת
יש תאריך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נשיקות לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילךך
ריקי19/09/2010אוהבת אותךך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיףףףףףףףף
כרמלה19/09/2010דחוף תדברי איתי בערבבבבב
אני מחכה!!!!!!!!! יוצאת להליכה שאחזור תתחברי לצאט כמו שדיברנו
בהצלחההההההההההההההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש תאריך-היכן ואצל מי?
מקס ברנר20/09/2010אם מותר לשאול
אל תשכחי-גם לי יש ביטוח ב-"הראל", אבל כנראה הם עובדים רק על פציינט בריאטרי אחד ברגע נתון.עכשו ,כשניתן לך האישור,אולי יוציאו מהפקס את המסמכים ששלחתי להם לפני עשרה ימים.
ואולי יש עוד אנשים לפני בתור בפקס שלהם?! מזל שאני לא ממהר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 6 שבועות אחרי - עדכוןעופר19/09/2010
שלום חברים,
מקווה שהצום עבר לכולם בצורה חיובית. חודש וחצי לאחר ניתוח מעקף קיבה והיום נכנסתי לביקורת בהדסה. אז נתחיל המשקל - פחות 25 קילו.
חוץ מזה הכל מושלם - ההרגשה טובה מאוד... לא עייף , אין הקאות אין בחילות אין שום דבר מיוחד שצריך לדווח עליו.
מודה לכם מאוד על התמיכה וההקשה ובמיוחד לשולה - את מספר 1.
בברכת שנה טובה וחג סוכות שמח,
עופר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עופר
ריקי19/09/2010כל הכבוד איזה ירידה ואהוווווווווווו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתותח על
ליאור19/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד עופר!!!
עדי19/09/2010כבר יש העומדות בתור?? :)
זה אמור לפרגן לאישתך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפסתי מקום ראשון בתור עוד בלב המפרץ
שולה זק19/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה יופי עופר, כל הכבוד
צנובר22/09/2010איזו ירידה מרשימה, שמח שאתה מרגיש טוב.
תגיע לפגישה ב-7.10?
אשמח לפגוש אותך,
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו!
תהל22/09/2010עופר, כל הכבוד... הישג מדהים..
כמה שקלת לפני הניתוח?
המון הצלחה בהמשך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין עלייך
לימור22/09/2010היי עופר
וואי אני בשוק אין לך מושג כמה אני גאה בך , אני שבעה חודשים אחרי ופחות 27 ק"ג לא יאמן קצב הירידה שלך , אתה בטח נראה מדהים , תמשיך כך
חג שמח
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שולתנו-אם הפרטים ידועים-פרסמי אותםמקס ברנר19/09/2010
הכוונה לפרטי המפגש.
בינתיים אנחנו מוצפים ב-"טיזרים" וב"קדימונים" עם הפטנט המגונה של הכפלת האות האחרונה במילה פי 6 (זה ביטוי של התלהבות או משהו?!).הודעה עניינית,מפורטת ומאופקת תאפשר לכולם לבדוק את היומן לאותו יום, ולאשר הגעה/אי הגעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבל שאי אפשר לעשות פה LINKE
ליאור19/09/2010על תגובות .
זכית באחד ענק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרף לבקשה. סקרן לאללה.
גל (הבן)19/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגל...
לילך.פ19/09/2010אתה חייב לעשות ההכל ולהגיע! שולה תעדכן בהקדם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אני אעשה ?
גל (הבן)19/09/2010אם אני לא אלך למילואים אני אלך לאחת משתי החתונות שאני מוזמן אליהן באותו היום...
ובנתיים עדיין לא מוותרים לי על המילואים בכלל.
אלא החיים, זה התאריך שנבחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהמילואים תגיע אלינו
שולה זק19/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופטימיות
גל (הבן)19/09/2010רק חבל שזה לא מילואים של יום אחד שבערב הולכים הביתה. :)
אני אנסה לצאת, נראה אם נצליח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן-אתה עושה מילואים כהלכתם!
מקס ברנר20/09/2010המילואים שלי הם חד יומיים,אבל בגיל 50 כמעט,ועם פרופיל 21 ,ברור שאני מתנדב, ולכן התנאים יותר נוחים.מצד שני זה לא תמיד אופטימלי להתגייס כל פעם לכמה שעות.
אגב-האם הפרופיל שלך לא הופחת כשהיית "בגודל מלא"(מורביד אובסיטי)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילואים
ליאור20/09/2010במשקל של כ130 ק"ג ובעיות נשימה ( אבל משום מה עדיין פרופיל 97 כמו שהתגייסתי ) המשכתי לעשות מילואים כרגיל , למרות שאף פעם לא היו מדים במידה שלי , ובטח לא מעיל לחורף , אפוד שלא ניסגר וכו'...
8970* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע לי מוכר מאוד.
גל (הבן)20/09/2010כנ"ל.
בוא נגיד שלא הייתי המצטיין ברצים אבל בתור חובש אני כנראה בסדר.
ולא רציתי להוריד פרופיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשולה לצוות הרופאים ולחבריי היקרים.אורנה LVIAA19/09/2010
לא יודעת מה איתכם אבל אני מאד מתרגשת לקראת המפגש אפילו שאני לפני ניתוח.
מצפה לראותכם אורנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולנו מתרגשיםםםם ורוצים שהפגיש תצא
רוזי19/09/2010לדרך תעזרו לנו לא לפספס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)