מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דקירות בלבפטר04/11/2012
שלום.
אני נער בן 17 ועוד מעט כבר 18..
אוקי בחודשיים האחרונים התחילו לי כל מיני דקירות בלב...אבל לא יודע זה מלחיץ אותי
אני לא עושה מאמצים ולא בלחץ ולא בסטרס
אני סתם יושב במחשב ואני מרגיש פתאום כאלה דקירות
ומדיי פעם אני מרגיש קושי בנשימה ואני לוקח איזה נשימה עמוקה אחת או שתיים וחוזר לרגיל
אני חייב לציין שאני מעשן גיל 12 ושותה אלכוהול
עוד משו לציין אני לאדע אם זה קשור
מדיי פעם בגב בדיוק איפה שהלב נמצא(כיאילו מאחורי הלב כזה) אני מרגיש את האזור הזה נרדם מדיי פעם וכיאילו הוא משותק קצת אולי זה קשור..
טוב אם תוכלו לעזור לי איכשהו אני יודה מאוד :)
תודה ולילה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירות בלב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר05/11/2012תפסיק לעשן אז לא יהיו לך דקירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליפיטור 20 מ"געודד04/11/2012
שלום,
לאחרונה החליפו את הליפיטור במינון 20 מ"ג בנוסחה חדשה ושינוי צורת הכדור. אצלי ואצל כמה חברים שנוטלים את התרופה הזו החלו כאבים ביירך, ברגליים האחוריות וכל מיני כאבים שלא קרו לנו מספר שנים.
בפניה שפנינו לחב' פייזר בארץ לא קיבלנו עד היום תשובה למרות שהם צריכים לחזור לפונים אליהם תוך 3 ימים.
משרד הבריאות ממלא את פיו מים ולא עונה לעניין ורק רושם שיבדוק את הנושא....
חבר'ה, תתחילו להציף את זה כי עושים עלינו מחקרים ושזה לא יגמר כמו שנגמר בתרופה של פייזר לגבי בלוטת התריס!!!!
עודד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליפיטור 20 מ"ג - תגובה
ד``ר רוברט הפנר04/11/2012עודד
ראשית, אף אחד לא מחייב אותך לקחת את התרופה
שנית, כאבי שרירים היא תופעת לוואי ידועה ומוכרת של כל משפחת הסטטינים בתוכם הליפיטור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליפיטור גירסה חדשה
BENNY06/11/2012ד"ר רוברט הפנר
אתה הרופא השני שמתייחס לבעיה שנוצרה באותה צורה וזאת מכייון שלימודי הרפואה עיצבו אותכם לצורת חשיבה מסוימת.ולכן תשובתכם אינה ממצה.
מדובר בבני אדם שמשתמשים בליפיטור תקופה ארוכה עברו בדיקות ונימצא כי תרופה זו מתאימה להם ומי אם לא אתם יודע כמה עברנו עד להתאמה.
לפני כחודשיים החלו הרוקחים לתת ליפיטור גירסה חדשה וההרכב שלה שונה מלבד החומר הפעיל.
האם אינכם מזהים שישנה בעיה מעבר לתשובתכם המלומדת על סטטינים.
לא מדובר בתרופה גנרית אלא שינוי של חברת האם פייזר
כמות המיתלוננים הולכת וגדלה כי הרבה הרבה עדיין אינם מזהים מה סיבת השינויים שחלים אצלם ולא יודעים למה ליזקוף אותם .
תודה
בני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליפיטור גירסה חדשה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר07/11/2012צר לי שלא הבנת מה שכתבתי. כי כך צריך להתיחס לזה.
אם אתה לא מתכוון לתרופה גנרית כמו תוריד או ליטורבה למשל אלא לליפיטור של פייזר, אנא צלם את האריזה והכדור הקודם ושל עכשיו ונראה מה ההבדלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליפיטור חדש של חברת המקור פייזר
BENNY08/11/2012ד''ר רוברט הפנר
הבנתי יפה את מה שכתבת ואכן נכון מה שכתוב אך תשובתך אינה מתיחסת לתלונה של עודד מאחר והבעיה שנוצרה היא אתית וגורמת סבל לחלק ממשתמשי התרופה ועדיין לא ידוע ממדי התופעה ובקרוב נדע יותר
בינתיים רופא המישפחה שלי הורה לי להפסיק ליטול את התרופה לחודש ימים ואז לבצע בדיקת דם ואז יחליט כיצד להמשיך הלאה
למה אנחנו חייבים לעבור את התהליך המיותר הזה
התשובה למה שקורה שייכת לתחום המחקרי או אולי יש כאן מחדל שיתברר בקרוב
אצלם את שני המיפרטים לעיונך
תודה על הסבלנות וההיתענינות
בני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלפיטור החדש
עוזי דריינוף21/01/2013הלפיטור החדש גורם לגירודים קשים אני שמעתי על כך מאדם מסויים לפני כחודשיים אבל עכשיו זה קורה גם לי כאשר אני משתמש בלפיטור החדש אני מתגרד באופן קשה מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקו לב דחוף ביותרהבת הדואגת04/11/2012
אימי בת 66 סובלת מאי ספיקת לב קשה אי ספיקת כליות קשה MDS לחץ דם סכרת קשה ובנוסףFMFמחוברת לחמצן 24 שעות ולBIPEP לפני שנה עברה צינטור דו צדדי בו נתגלה שריר מעובה תחילה היה חשד לעמלודיאוזיס נלקחה ביופסיה משריר הלב ונשלל החשד אבל הייתה חסימה מאוד קשה בעורק הראשי והוכנסו 3 סטנדים הרופא הסביר שאמא מאוד חולה שהשריר מעובה מאוד והיא בסכנת חיים במקרה של חולה אחר היה עושה השתלת לב אבל היות שיש לה מכלול בעיות אין סיכוי.בשבועות האחרונים הבטן של אמא מאוד נפוחה וקיבלה צורה מאוד משונה בצילום ריאות לא היו נוזלים אמא מתקשה ללכת על הרגליים המוגלובין 8 למרות שמקבלת 20000 רקורמון החזירו אותנו הביתה עם הפנייה לאקו לב בקופה אבקש את עזרתכם בפיענוח.חדר שמאל הספטום מעובה במידה קלה.
תיפקוד דיאסטולי של חדר שמאל תבנית מילוי מעידה על ירידה בהיענות חדר שמאל.
מסתם מיטראלי מסויד במידה קלה.
מסתם האאורטלי מסויד ומוצר במידה ביננונית
מסתם הטריקוספידאלי מסויד
הפירקארד IVC רחב.
בדופלר אי ספיקה מיטראלית במידה קלה .
אי ספיקה במידה מזערית .
האם אמא צריכה להגיעה לבית חולים?
האם יש קשר בין הממצאים להתנפחות הבטן?
מה אומרות תוצאות האקו?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקו לב דחוף ביותר - תגובה
ד``ר רוברט הפנר04/11/2012אין במה שכתבת כתוצאת אקו לב ממצאים שמחיבים פניה דחופה לבי״ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמאיה03/11/2012
יש לי בעיות נשימה..
כחלק מהבדיקות נעשה לי אקו דופלר של הלב.
בבדיקה נכתב אי ספיקה טריקוספידאלית קלה.
מה זה אומר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר03/11/2012חסר משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגשת רעידות או כעין פרפור בלבציפי01/11/2012
אני בת 29 בערך כשבוע שאני מרגישה מדי פעם במהלך היום הרגשת רעידות או כעין פרפור בלב, לשניה ואז הכל כרגיל,
תופעה זו הכניסה אותי לפחד שמא זה משהוא נוראי בלב שיכול לגרום למוות.
אני בריאה , ובידקות הדם יצאו תקינות.
רופא משפחה שבדק אותי אמר שהוא לא רואה כלום.
אך בדיוק כאשר אני אצלו אין לי את התופעה.
האם התופעה מוכרת?....
האם היא מסוכנת?...
האם תופעה כזאת יכולה לנבוע מחרדה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגשת רעידות או כעין פרפור בלב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר01/11/2012תופעה מוכרת אם חוזרת על עצמה צריכה לברר אותה כדי שתהי בטוחה שהיא לא מסכנת אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתיבה מרובה ולחץ חזק בלב תוך כדימאיר31/10/2012
לילה טוב,
אני סטודנט(בן 25) ולומד במסלול מאד עמוס וקשה. שמתי לב שעוד בסוף שנה"ל הקודמת ובמיוחד כעת, אני מרגיש לחץ באזור הלב בעת הכתיבה. זה הולך וגובר ומגיע למצב שגם אחרי חצי שעה של כתיבה אני מרגיש את הלחץ.
יש לציין שגם בעבר כהיותי תלמיד תיכון הרגשתי ככה, במיוחד כשמדובר בסוף השנה לאחר שכתבתי המון במהלך השנה ( מעין שחיקה אבל מלווה בלחץ חזק באזור הלב עד כדי מצב שאינני יכול להמשיך לכתוב).
אציין גם כי לפני כ-3 שנים, הרגשתי לחץ באזור הלב והופנתי ע"י קרדיולוג לביצוע בדיקות לב: אק"ג ואקו לב שהיו תקינות.
נכון שמסלול הלימודים שלי הוא לחוץ, מלחיץ וקשה מאד, אך באופן טבעי אני אדם יחסית רגוע, מעולם לא טופלתי נפשית, אין לי לקויות למידה וציוניי עד כה טובים.
לאור הנ"ל, אשמח מאד לעיצות ומידע לשאלות:
1. האם לדעתכם המדובר בבעיה לבבית וכדאי ללכת שוב לרופא?
2. מה אוכל לעשות בעניין כדי שאוכל להמשיך לכתוב ולא ארגיש לחץ?
3. אם אני מרגיש לחץ וממשיך לכתוב ולכתוב למרות הלחץ, האם יש חשש לדום לב?
אשמח לעזרתכם...
תבורכו על הפורום שלכם.
בברכה,
שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משפט אחרון ששכחתי לציין
מאיר31/10/2012אני בדר"כ בריא, ללא כדורים , משקל תקין...
שוב תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשפט אחרון ששכחתי לציין - תגובה
ד``ר רוברט הפנר01/11/2012מסכים עם המשפט האחרון שכתבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנינות בהתגלמותה
NAVA08/12/2012אהבתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרדילוק ופרפור פרודוריםשושנה30/10/2012
שלום, אני מבקשת לדעת אם נטילת קרדולוק עוזרת למניעת או טיפול בפרפור פרוזדורים. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרדילוק ופרפור פרודורים - תגובה
ד``ר רוברט הפנר30/10/2012קרדילוק לא ממש תרופה שתמנע פרפור פרוזדורים אך במצבים מסוימים כן, כמו במיקרים עם הרבה פעימות מוקדמות.
במידה וכבר ישנו פרפור, הקרדילוק ישמור שהדופק לא יהיה מהיר מדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת ריאותוירה29/10/2012
שלום! לאימי דלקת ריאות. בבדיקה תרבית דם כתוב: נשא חיידק עמיד. אין צמיחה. שלילי לMRSA. מה זה אומר? אני רוצה לציין שאימי בת 81, חולה דיאליזה וזה לא דלקת ריאות ראשונה בשנה הזאת. בבדיקה CT ריאות: סימני איספיקה טריקוספידלית. תפליט פריקרדיאלי,תפליט פלוארלי דו-צדדי יותר מימין עם תמט בשוליו.
בריאות קונסולידציות בLUL,RUL שתי קשריות זעירות בRML. קשריות זעירות מסויידות בLLL. מה זה אומר? האם יש סיכוי לאמא לצאת מי זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת ריאות - תגובה
ד``ר רוברט הפנר30/10/2012בעזרת הרפואה המתקדמת מקווה שכן. הרבה בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דפיקות לב מתחת לחזה שמאלייעל29/10/2012
שלום,
אני בהריון שבוע 23 מזה שבוע אני מרגישה מעין דפיקות לב ממש מתחת לחזה השמאלי שלי. בהתחלה חשבתי שאולי מדובר בתנועות עובר אבל זה נראה לי לא הגיוני לשלב זה של ההריון.
האם זה יכול להצביע על בעיה בלב?
תודה,
יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפיקות לב מתחת לחזה שמאלי - תגובה
ד``ר רוברט הפנר29/10/2012מקווה שלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקהמילכה28/10/2012
שלום רב,
אני בת 50 עם לחץ דם גבוה סכרת וכולסטרול גבוה. אודה לך אם תאיר את עיני בעניין תוצאת אקג אחרי שחוויתי לחץ וכאב חזה במשך היום.
supraventricular rhythm possible reversal of the arm leads abnormal right axis deviation qrs(t) contour abnormality consistent with high laterf infarct age undetermined* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר29/10/2012יהיה לא נכון לתרגם מילולית את מה שכתבת. מציע שתפני עם האקג עצמו לקרדיולוג. קרדיולוג צריך לעשות הערכה יותר מקיפה לאור גורמי הסיכון שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אעשה זאת
מילכה29/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעימה מוקדמתלילך28/10/2012
אני בת 42 מאז גיל 13 יש לי פעימות מוקדמות מידי פעם ,אבל בשנה האחרונה יש לי הרבה פעימות כאלה , זה יכול להגיע ל-5 פעימות בדקה . זה מאוד מפריע אני מרגישה כאילו הלב יוצא מהמקום, זה מכניס אותי לחרדות. לפעמים אני מרגישה גם כאב בחזה , איני יודעת אם זו חרדה או שזה קשור להפרעות בקצב הלב. לא עברתי בירור אצל רופא. לאחרונה אני מרגישה עייפות , איני יודעת אם זה קשור לתופעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעימה מוקדמת - תגובה
ד``ר רוברט הפנר29/10/2012תעשי אקו לב, הולטר 24 שעות ותבדקי תפקודי ב. התריס (TSH בדם). אח״כ תפני לקרדיולוג. יש פתרון עבורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות בלב בזמן פעילות גופניתאנונימי26/10/2012
שלום, אני חייל בן 21 והתפקיד שלי בצבא משרדי (ככה שאני לא עושה פעילות גופנית כמעט- הייתי עושה ריצות ולפני שנה הפסקתי). כשאני עושה פעילות אירובית יש לי דקירות בחזה וקשה לי לנשום. כמו כן אני משתעל כבר במשך שנה עשיתי בדיקות ושללו אסתמטה. הרופא אמר לי שהבעיה היא בגלל צרבות שיש לי ולכן אני נוטל אמופרודקס. (עדין לא התחלתי לנטול).
כשאני עושה תרגילי נשימות כדי להירגע או מדיטציות יש לי פתאום דופק מהיר (כנראה כתוצאה מלחץ דם נמוך).
המשקל שלי 64 ק"ג והגובה 1.83
1.למה יש לי דקירות בלב? האם זה יכול להיות התקף לב או משהו כזה?
2. האם מותר לי לעשות פעילות אירובית?
3.למה יש לי דופק מהיר כשאני עושה מדיטציות?
4.האם מותר לי לעשות מדיטציות?
תודה רבה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירות בלב בזמן פעילות גופנית - תגובה
ד``ר רוברט הפנר26/10/2012מה שאתה מרגיש מאוד שכיח ובדר״כ לא מהלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה יעבור מעצמו? ותוך כמה זמן?
אנונימי27/10/2012ומה אפשר לעשות כדי שזה יעבור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי שינייםדניאלה25/10/2012
שלום יש לי VSD בלב, מאז שנולדתי,לא משהו שטופל (ללא ניתוח וכו'),חור קטן בלבד,אני חיה עם זה ללא מגבלות וללא תרופות.
רופאים אמרו לי בעבר שלפני כל טיפול שיניים לקחת 4 כדורי אנטיביוטיקה.למיטב הבנתי לפי התקנות החדשות לא חייבים לקחת אנטיביוטיקה לפני כל טיפול.רציתי לדעת האם הכרחי לפני ניקוי אבן בשיניים לקחת אנטיביוטיקה?
ובנוסף,אני צריכה גם לפני לידה לקחת אנטיביוטיקה(כרגע בהריון) האם זה לא מזיק 4 כדורים ברצף לפני לידה?וכמה זמן לפני לידה לקחת?
אשמח לתשובה מהירה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי שיניים - תגובה
ד``ר רוברט הפנר26/10/2012את לא זקוקה לטיפול אנטיביוטי לא לפני לידה לא טיפולי שיניים ולא לפני כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשיי נשימה וכאבים בבית החזהרוני25/10/2012
בחודש מאי האחרון עברתי צינטור ולאחר כ-4 ימים ניתח מעקפים. כ-4 ימים לאחר הניתוח היה סיבוך ואז היה לי אוטם של 100% בעורק אשר צונטר שבוע לפני כן ואז נאלצתי לעבור צינטור נוסף במיידי. נכון להיום יש לי קשיי נשימה במיוחד בזמן דיבור כמו כן כאשר אני נושם נשימות עמוקות יש לי כאבים בבית החזה.
אנה עיזרו לי בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיי נשימה וכאבים בבית החזה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר26/10/2012לא מספיק לרשום מס׳ שורות באינטרנט ולצפות לתשובה רצינית. למעשה לא כתבת כל נתון רפואי בעל ערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החסרת פעימה-25/10/2012
האם זה נורמלי להרגיש שהלב מחסיר פעימה כל פעם שחושבים על משהו מרגש או מלחיץ? אני מתכוונת לעד כמה פעמים בדקה... בת 15
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החסרת פעימה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר26/10/2012מה שאת מתארת מאוד שכיח ולמעשה מה שמשנה זה את כמה את סובלת ולא המספר בדקה או שעה. ישנם כאלו עם מאות בשעה שאינם חשים כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)