מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ דםלימור08/10/2011
ד"ר שלום
אני בת 37 יש לי סיפור ארוך עם לחץ דם תסמונת החלוק הלבן המון מתחים ופחדים מהנושא הרבה הולטרים שרובם תקינים. לפני כ 4 חודשים עשיתי הולטר לא תקין במיוחד הציעו לי במקום תרופות לקחת ציפרלקס 10 מ"ג כחודש לאחר מכן עשיתי שוב הולטר תקין לחלוטין. היום לאחר 4 חודשים של ציפרלקס החלטתי לנסות את מזלי עם לחץ הדם שוב לקחתי את המכשיר הביתי ועשיתי אינספור מדידות במנוחה ולא במנוחה רובם היו תקינות סבירות עם קפיצות מדי פעם אבל נע על 130/88 .
בלילה שמתי את המכשיר וכל פעם שהתעוררתי הפעלתי אותו והמדידות היו לא תקינות זה מאוד הפתיע אותי הדופק היה בסביבות 80 ולחצי דם בערך 130 135 על דיאסטוךי גבוה 95 100 לפעמים 90 . בד,כ כשהייתי שוכבת במיטה הלחץ דם ישר היה יורד.
עשיתי בלילה אינספור כאלה וכולם לא היו תקינות בערות במיטה.
בבוקר מדדתי היה 125/87 ושוב מדידות במהלך היום תקינות בנורמה לפעמים
קפיצות שהמדידות לא במנוחה. ממש כמו הולטר טנשכבתי במיטה והם כן ירדו.
מה שמטריד אותי מה זה אומר עם בלילה זה היה כך ? הרי זה אמור לרדת וזה גם מה שהיה קורה לי בהולטר.
מה זה מצריך ממני. אני אמורה לעשות עפ הולטרים קודמים מעקב כל 4 חודשים הולטר וההולטר הבא עוד חודשיים.
ואני עם דלקת בגרון יומים כבר עם אנטיביוטקה זה יכול להשםיע על הלחץ דם?
אשמח אם תוכל לעזור לי בנדון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שגעון לחץ הדם
ד``ר רוברט הפנר09/10/2011כל המספרים שציינת בגדר הנורמה.
הבעיה אצלך לא לחץ הדם, אלא שגעון לחץ הדם (מודדת אין ספור פעמים, אין ספור הולטרים וכו וכו).
הבעיה במוח שלך (כמו שאת כותבת, המון פחדים, מתחים, חלוק לבן וכו), את בעצמך כותבת שלחץ הדם תקין, לא יזיק לך להתיעץ עם פסיכיאטר.
מציע לך להמשיך עם ציפרלקס ולהפסיק למדוד לחץ הדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אקו-דופלרפיני08/10/2011
ידוע שלעתים בדיקת האקו באמצעות המיכשור הנפוץ אינה משקפת באופן ברור את
מצב הלב וחדריו
האם קיים בארץ מכשיר אקו משוכלל יותר המסוגל להתגבר על הבעיה הזו והיכן ?
בברכה - פיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת אקו-דופלר - תגובה
ד``ר רוברט הפנר08/10/2011מכשירי האקו לב בבתי חולים ומרפאות משוכללים והרזולוציה שלהם מאוד גבוהה.
פיענוח בדיקת אקו לב מאוד תלויה באינטרפרטציה של המפענח ומכאן ההבדלים בבדיקות אצל אותו מטופל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי ספיקת לבמיכאל07/10/2011
שלום רב,
לאבא שלי (גיל 65) יש אי ספיקת לב (LVEF = 32%).
שאלתי היא מהי המשמעות וכיצד מתבטאת כל מידה הנמוכה מ %32= LVEF ?
בתודה,
מיכאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי ספיקת לב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר07/10/2011EF32% אומר שתפקוד הלב בינוני אבל לא בהכרח אי ספיקת הלב. היום ישנם טיפולים תרופתיים ואחרים שכמעט וניתן לאזן חולה בכל EF, כך שדרגת התפקוד תהיה כמעט תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקו לב טרנסוישטיסקוביבון05/10/2011
שלום
נשלחתי לעשות את הבדיקה הזו. אני מפחדת מאד. (בגלל הפעולה החודרנית שבה)
האם ניתן לעשות אותה תחת הרדמה? האם אפשר לעשות אותה באופן פרטי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקו לב טרנסוישטי - תגובה
ד``ר רוברט הפנר05/10/2011פרטי זה לא חודרני?
כללית, הכל אפשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקו טרנס וישטי
סקוביבון05/10/2011פרטי זה גם חודרני :-)
אבל אולי אפשר לעשות את זה בהרדמה..
מה אתה יכול להגיד לי על הבדיקה?
אני ח ו ש ש ת מאד ממנה
מהחלק שמכניסים את הצינורית...
האם בטשטוש מרגישים משהו?
האם תוכל להגיד לי איפה אפשר לעשות את זה פרטי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש מקום לדאגה?אליס04/10/2011
שלום
מזה מספר שנים התחלתי לסבול מהבקע הסרעפתי הוותיק שלי.מלבד בעיות עיכול אני חשה מזה כשנתיים לחץ סרעפתי, גרעפסים המשחררים את הלחץ וכל זאת קורה בזמן טיפוס בעליה בקצב בינוני עד מהיר.
האם לדעתכם יש מקום לשלול בעיות לב?
אני בת 60, מעשנת כעשר סגריות ביום, מטופלת בתת פעילות בלוטת תריס.אני פעילה מאד מתרוצצת ימים שלמים, לא חשה בעייפות כלל אך כשהתופעות האלה חוזרות על עצמן זה מצליח להכניס אותי לחרדות וחשש פן לא יפוספס משהו.
כל הבדיקות האחרונות ללא חריגה להוציא פרופיל שומנים בדם, כולסטרול מעל 250, הכולסטרול החיובי HDL=70 והLDL=190 הטריגליצרידים בנורמה הנמוכה.
לא נעניתי עדיין לרופאי ליטול סטטינים.
נא תגובתכם
(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש מקום לדאגה? - תגובה
ד``ר רוברט הפנר05/10/2011תחושות שקיימות שנים לא יבואו לידי פתרון בכמה שורות באינטרנט.
מציע שתפני לרופא המשפחה/קרדיולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרגיולוג למבוגרים וילדים כאחד.רות03/10/2011
האם רופא של מבוגרים יכול לקרוא או לפענח בדיקת א.ק.ג. של ילד בן 15?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרגיולוג למבוגרים וילדים כאחד. - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר03/10/2011רות שלום רב
בד"כ כן .
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צינתור דו צדדימישהי02/10/2011
אימי בת 65 ידועה כסובלת מאי ספיקת לב דיאסטולית משמעותית עברה לפניי כחודש צינטור דו צדדי אובחנה היצרות משמעותית של ה-LAD והותקנו שלושה תומכים השתחררה הביתה עם שיפור משמעותי ללא צורך בחמצן .שבועיים לאחר הצינטור שוב קוצר נשימה ונזקקה לחמצן בכל שעות היום .בצינטור שני שגם נעשה דו צדדי קורונארים פתוחים אולם לחצים מוגברים כביטוי להפרעה דיאסטולית עם החמרה משמעותית מצינטור קודם -ייתכן משני לעודף נוזלים .כמו כן נלקחה דגימת ביופסיה תשובות טרם התקבלו.
אשמח אם תוכל להסביר לי במילים פשוטות מה עיקר הבעיה והאם יש סכנת חיים האם עלייה להמשיך את חייה עם חמצן באופן קבוע?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צינתור דו צדדי - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר03/10/2011הבת שלום
צריך לקבל נתונים מדויקים על הצינטורים כולל לחצים במערכת ראתי, תגובה למרחבי כלי דם או חמצן, לחצים תוך חדרי ועוד.
לכן לא ניתן להיתיחס ברצינות לשאלתך.
בהצלחה.
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצינתור דו צדדי
מישהי04/10/2011האם הכוונה לממדים אלה?pci and drug eluting stent to mid lad 80% to 0%
pci and drug eluting stent to mid distal 90% to 0%
pci and drug eluting stent mild to distal lad 70% to 0%c
מקווה מאוד שלזה התכוונת ושתוכל לתת לנו מענה יש לציין כי ניסיונות טיפול אגרסיביים במשתנים גרמו לאי ספיקת כליות חדה ולכן הטיפול הופסק בשלב זה מטופלת בפוסיד פומי ואלדקטון
ושוב תודה מראש על כל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות הולטררעיה02/10/2011
שלום
אשמח אם תגידו לי בבקשה על מה מורות תוצאות ההולטר שביצעתי.
הנני אישה בת 49, הסובלת לאחרונה מקוצר נשימה , וסחרחורות.
אקו לב תקין וכן בדיקת מאמץ
אלו תוצאות ההולטר שביצעתי
הפרעות קצב חדריות
סה"כ VPBS ליממה -17
הפרעות קצב על חדריות
סה"כ APBS 60 ליממה
מס' ארועים של פעימות עליתיות צמודות 1
מס' ארועים של טכיקרדיה עליתית 2
טכיקרדיה עליתית היתה ביום 160 לדקה 5 ן7 פעימות
הפרעות בקצב הסינוס
סינוס ברדיקרדיה לדקה 40
סינוס אריטמיה -ניכרת
לסיכום: סינוס ברדיקרדיה וסינוס אריתמיה כמתואר
הפרעות קצב עליתיות קלות במעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות הולטר - תגובה
ד``ר רוברט הפנר02/10/2011הפרעות קצב לא משמעותיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק מהיררעות02/10/2011
שלום, בת 23.. רציתי לברר עם גל דופק מהיר מאוד הוא מסוכן, למשל מחרדה? אני מרגישה לפעמים בחרדה ובעקבות מחשבות שהחרדה עולה ועולה והדופק גם..
האם במקרה כזה שהחרדה ממש בשיאה, עלול לקרות למשל דום לב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק מהיר
רעות02/10/2011המילה גל נרשמה בטעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופק מהיר - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר02/10/2011רעות שלום רב
דום לב לא נגרם בעקבות דופק מהיר (חרדה).
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות ספציפיות אחרי צינתור לבאודי01/10/2011
שלום רב דוקטור. אני בן55. לפני חודשיים עברתי צינתור שני(הראשון עברתי לפני עשר שנים). יש לי שני סטנטים. בגלל שאני רגיש לפלויקס ואספירין,בב"ח נתנו לי תרופה בשם אפיאנט 10 מג 1 ביום,ביום השחרור מב"ח נתנו לי מרשם ונאמר לי לקחת את התרופה הזו למשך שנה. מזה כחצי שנה אני סובל מכאבי גב תחתון (בעקבות פריצת דיסק בע"ש) לפעמים הכאבים חזקים ומקרינים לצוואר חזה ושתי רגליים,האורתופד רשם לי שתי תרופות,ארקוקסיה 90 מג 1 ביום,בבוקר וטרמדקס 100 מג 1 ביום,בלילה. השאלה שלי: האם קיימת בעיה כלשהי סיכון כלשהו מבחינה בריאותית כללית,שאני לוקח אפיאנט ותרופות אלו באותו יום. לדעתך המלצתך הצעתך אני מצפה דוקטור. תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות ספציפיות אחרי צינתור לב - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר01/10/2011אודי שלום רב
1-אתה חולה לב שעבר צינתור אם הכנסה של שני סטנטים לכן אתה חייב לקבל טיפול בEFFIENT בלבד (רגישות לASA+PLAVIX)
2-לא ידוע על התנגדות בין תרופות להקלת כאבים וEFFIENT
בהצלחה
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דום לבאני28/09/2011
שלום,
אבא של בעלי נפטר מדום לב לאחרונה בגיל 54. גם אבא שלו נפטר באותה צורה בגיל 50.
אבא של בעלי מעולם לא נבדק ותוצאות הנתיחה עדיין לא ידועות לנו.
שאלתי היא- אם לא ימצאו דבר בנתיחה על איזה כיוון עלינו לחשוב עם הבנים של האבא?
איזה בדיקות עליהם לעשות?
אני חרדה מאוד. האם ישנן דרכים להגן על בעלי ? או שיתכן ולא נמצא שום כיוון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דום לב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר28/09/2011דאגתך מוצדקת. בנתיחה שלאחר המוות יוכלו לגלות אם המוות תוצאה של התקף לב, שזאת הסיבה הכי שכיחה למוות בגיל הזה. אם כן ניתן להקטין את הסיכון אצל היורשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקגתרופתית27/09/2011
שלום רב
ביצעתי היום בידקת אקג לפני תור שיש לי לקרדיולוג בקרוב.
ממה שראיתי גל הAVL הפוך אצלי, כאילו שלילי ומהמעט הידוע לי אמור להיות חיובי. לא? אני מעט מודאגת ואשמח לדעת מה יכולות להיות המשמעויות של זה. שאלה נוספת, האם האחות שמבצעת את האקג אמורה להסתכל ולראות שאין חלילה משהו חמור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקג - תגובה
ד``ר רוברט הפנר28/09/2011תמתיני בנחת לתור לקרדיולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מערכות ניטור ובקרה מרחוק לקוצביםלי26/09/2011
היי, אני מעוניינת לדעת כמה מערכות ניטור ובקרה מרחוק של קוצבי לב קיימים. האם מלבד מערכת קרלינק של מדטרוניק יש עוד אפשרויות או שזו האופציה היחידה למושתלי קוצב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לוקח קומדין,מסתדר איתו
דניאל28/09/2011למה אני צריך פרוקור וקרדולוק, הרי התסחיפים מהפרפור מומסים ע"י הקומדין,וןבגדול,למרות הכדורים יש לי פרפור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דוקטור
דניאל28/09/2011שוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לוקח קומדין,מסתדר איתו - תגובה
ד``ר רוברט הפנר28/09/2011אתה צודק, תתיעץ עם הקרדיולוג שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמערכות ניטור ובקרה מרחוק לקוצבים - תגובה
ד``ר רוברט הפנר28/09/2011ישנן מס׳ מערכות כאלה חלקן בפיתוח מתקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אקו-דופלרנעמי25/09/2011
בעלי בן 65 עם תומכים כ-5 שנים במעקב, לפני כשנתיים היה לו דלקת קרום הלב, לאחרונה היו לו אותם סימפטומים אך זה עבר, הוא מזיא הרבה השבוע עבר בדיקת אקו
בין כל התשובות הראה שהמסתם המיטרלי - אי ספיקה מינימלית, מסתם טריקוספידלי - אי ספיקה קלה ומסתם פולמונרי - אי ספיקה קלה. בהערות ivc מורחב 2.3 ס'מ. אשמח לקבל תשובה, שנה טובה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת אקו-דופלר - תגובה
ד``ר רוברט הפנר25/09/2011כמו שכתוב, קלה ומינימלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבי לאחר התקף סובל מבחילות וחולשותרבקה25/09/2011
לפני כחודש אבא שלי קיבל התקף ועבר צינתור, איני יודעת איזה תרופות הוא לוקח אבל יש לו בחילות חוסר תיאבון טשטוש בראייה וחולשות ברגליים, מה עושים??
האם זה קשור לתרופות??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה קטנה...
רבקה25/09/2011רציתי להוסיף שבנוסף יש לו קיבה בהירה ושלשולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספה קטנה... - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר25/09/2011רבקה שלום רב
לפי דעתי תלונות של שילשול וקיבה בהירה לא מתאימים למחלת לב אלה מחלה במערכת עיכול.
רצוי לגשת לרופא משפחה והמשך בירור אצלו
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)