מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דרלין ודופק גבוהקיילי25/01/2009
שלום רב, אני בחורה בת 28,כבר מספר שנים אני סובלת מדופק גבוה בסביבות 85-90 במנוחה עברתי מספר פעמים אקו-לב, הולטר, מבחן מאמץ, אקג. הכל נמצא תקין והקרדיולוג אמר שיש לי טכיקרדיה ורשם לי דרלין 10 מ"ג. אני לוקחת את הדרלין רק במקרה הצורך כאשר עולה לי הדופק. (לא כל יום). בנוסף סובלת מלחץ דם נמוך- 90/60 בעוד כמה זמן עליי לעבור טיסה ארוכה של 12 שעות. אני חוששת מאוד, אם אני ארגיש רע פתאום בטיסה. האם המצב שלי יכול להחמיר עקב שינוי בלחצים? האם מותר לקחת דרלין בזמן הטיסה? לפני הטיסה? מה הסיכון בכלל, למישהי שסובלת מדופק גבוה ולחץ דם נמוך בטיסה כזאת ארוכה? אודה לתשובה, קיילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרלין ודופק גבוה
ד''ר ריקרדו תובר25/01/2009קיילי שלום
לפי דעתי אם כל הבדיקות שעברת תקינות אין סיבה להחמרה עקב שינוי בלחצים.
בהצלחה
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
קיילי25/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הולטררינת24/01/2009
ד"ר שלום בת 41 עקב התעלפות פעמים תוך 4 חודשים עם דופק מהיר לפני התעלפות נשלחתי לבצע בדיקת הולטר 24 שעות. ממצאי הבדיקה: קצב מקסימלי 127 קצב מינימלי 51 מהירות ממוצעת 83 bradycardia 1 longest 4 beat at _04:47 slowest 42 bpm at 04:47 מה דעתך על התשובה תודה רינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הולטר
ד''ר ריקרדו תובר25/01/2009רינת שלום
הכול בגדר הנורמה.
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ בנושא תרופות במחלות לבמזל סבטני22/01/2009
רציתי לשאול בבקשה , אבא שלי אחרי החלפת מסתם אורטלי מלאכותי ונוטל קומדין קבוע. נתנו לו נורמיטן 12.5 מ"ג בבוקר , ו12.5 מ"ג בערב אך הוא מרגיש " דפיקות לב כבר משעה 11 בבוקר . מה כדאי לעשות? רופאה לא מקשיבה לאבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תדברי עם אמא
יוסי23/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרה22/01/2009
האם יתכן קשר בין החמרה של הפרעות בקצב הלב לנטילת מינון גבוה של ויטמין D (אצל קשישה)? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר רוברט הפנר22/01/2009מעצם זה שאת כותבת החמרה, נובע שגם קודם היו הפרעות קצב. אבל את לא מציינת באיזה הפרעות קצב מדובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה היא לפרפור פרוזדורים התקפי
שרה23/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוחTGAחיימוביץ מיקי22/01/2009
אני בן 21 בשנת 1988 עברתי ניתוחTGA ומעוניין לדעת מההם ההשלחות הניתוח בעתיד שלי האם יש האפשרות שאצטרך ניתוח חוזר או משהו מצבי כעט טוב ואף מצויין האם ידוע על עוד אנשים שעברו ניתוח זה אשמח ליצור עימם קשר ולשאול אותם מספר שאלות האים הם חיים חיים נורמליאו שלא או האם הם שותים כדורים או משהו תודהב רבה מיקי חיימוביץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחכתי להוסיף
חיימוביץ מיקי22/01/2009הניתוח שעברתי נקרא SELLING שהוא ניתוח ישן ממה שעושים בימים אלו. שאלה נוספת האם עלי לקחת כדורי אספירין בטיסות או בחיי הרגילים? תודה רבה ד"ק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהTGA
ד``ר רוברט הפנר22/01/2009אני ממליץ שתתיעץ עם הקרדיולוג שלך. אתה ודאי עושה מעקב באיזה שהוא מקום.
אני ממליץ לך על דר' הירש מבי"ח בילינסון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- א.ק.ג לפני ניתוחיסמין22/01/2009
שלום היום נערכה לי בדיקת א.ק.ג. בבדיקה הראשונה היתה קפיצה של הגרף האחות ביקשה לערוך בדיקה נוספת. הבדיקה השניה היתה תקינה. האחות זרקה את דפי הבדיקה הראשונה והגישה לי את תוצאות הבדיקה השניה. היא סירבה לערוך לי בדיקה נוספת. בשבוע הבא אעבור כריתת רחם ואני קצת מודאגת מה דעתך? תודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח
ד``ר רוברט הפנר22/01/2009יסמין
כנראה שבאקג הראשון הייתה איזה בעיה טכנית. אם האקג השני תקין, תהי רגועה.
בהצלחה בניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה:)
יסמין22/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעות קצב חדריותגלית22/01/2009
שלום , שמי גלית , אני אמא ל 4 ילדים , בת 36 . לפני 5 שנים בעקבות דלקת גרון שלא טופלה אובחנו לי בעיות במסתמים , מבדיקת אקו לב אחרונה נמצא - במסתם האורטלי - אי ספיקה קלה עד בינונית במסתם המיטרלי - אי ספיקה קלה במסתם הטריקוספידלי - מינימלית ומבדיקת הולטר אחרונה שביצעתי בעקבות דפיקות לב מהירות ולחץ בחזה - הובחנו - הפרעות קצב חדריות - VPCS - 215 ו - ATCS - 2 , עד כמה הממצאים מדאיגים , ומה דעתך הטיפול הכי טוב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצאים
ד``ר רוברט הפנר22/01/2009גלית,
הממצאים לא מדאיגים אבל את צריכה להיות במעקב קרדיולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק מואץזהבה22/01/2009
שלום אני בת 29 4 חודשים לאחר לידה במהלך ההריון היה לי דופק מואץ אך ההריון הי ה תקין ועד היום יש לי דופק מואץ 110 הרופאה שלחה אותי לבדיקות דם לבדיקת בלוטת התריס והבדיקה היתה תקינה . 1 . מימה זה יכול לנבוע? 2. ואלו בדיקות נוספות עלי לעשות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק
ד``ר רוברט הפנר22/01/2009מה היה הדופק קודם? לפני ההריון? עלית הרבה במשקל? את אנמית? וכו וכו. לכן חשוב שתבדקי אצל רופא. בדיקת הולטר לא תזיק :)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי ספיקת לב (פיזיולוגית)אנה20/01/2009
באקו לב נמצאה אי ספיקה מזערית (פיזיולוגית). מה הפירוש של פיזיולוגית? על מה מעיד מצב זה? כיצד מטפלים בו? ממה הוא נגרם? והאם יכול להיות שבעיה אחרת בגוף שאינה קשורה בלב גורמת לתופעה זו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא זה מה שכתוב בתשובת האקו לב
ד``ר רוברט הפנר20/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעד פנימיאני20/01/2009
אני בחורה בת 28. לפני 3 שנים גילו אצלי דופק מהיר ומאז אני מטופלת ברבע כדור קרדילוק ביום. בכמה חודשים האחרונים קורה לי משהו די מפחיד, אם אני ישנה ומתעוררת מהר מרעש או משהו כזה אני מרגישה רעד ממש רציני בתוך הגוף ומרגישה חולשה איומה.ברור לי שזה בא מהלב כי זו התחושה הפנימית שלי.זה קורה לי די הרבה. יש לי תור לקרדיולוג רק בחודש הבא אז רציתי להתיעץ פה. מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעד
ד``ר רוברט הפנר20/01/2009מה שאת מתארת בגדר תגובה נורמלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות להורדת לחץ דםדני20/01/2009
אני בן 58, עם "סיפור" של לב כולל 2 צינתורים והתקף לב (מ- 1.2009 ). שאלתי : 1.האם ניתן לוותר על חלק מהתרופות הנ"ל. 2.האם קיימת בעיה של השילוב בין התרופות הנ"ל או חלקן. 3. האם לטווח ארוך קיימת בעיה של פגיעה בכליות? בכבד ? או פגיעה אחרת כלשהיא? ומה ניתן לעשות למניעתן. 4. האם קיימת אפשרות "לדלג" על לקיחת התרופות, לצמצום הפגיעה, הכוונה למשל לקחת התרופות פעם ביומיים למשל ? אודה על תשובתך דני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות
ד``ר רוברט הפנר20/01/2009היה עוזר אם בכל זאת היית רושם את התרופות "הנ"ל"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגילה18/01/2009
שלום רב, אבי עבר התקף לב. אח"כ הוא עבר ניתוח מעקפים. ברצוני לדעת בערך מה הסיכוי להתקף לב אחרי ניתוח מעקפים? האם הסיכוי עקב הניתוח עולה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי להתקף לב
ד``ר רוברט הפנר19/01/2009גילה
הסיכוי להתקף לב הוא פועל יוצא של הקף המחלה הטרשתית שלו, מידת הצלחת הניתוח, גורמי הסיכון שלו ומידת היעילות בטיפול המניעתי בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ורגישות בעצם החזה- יעוץ בבקשהשירן14/01/2009
שלום.. אני בת 28, בריאה (לחץ דם,כולסטרול- הכל תקין). כבר שנים (אולי אף מאז ומתמיד) שיש לי רגישות מסויימת לאורך עצם החזה- העצם המאונכת במרכז החזה. הרגישות מתבטאת בזה שכל נגיעה במקום אפילו נגיעה קלילה מלווה בתחושה של "חוסר נעימות" ואפילו בלתי נסבלת. בשנים האחרונות מדי פעם, בזמן תנועות מסויימות כגון התמתחות טבעית של הגב או הטייה הצידה של בית החזה מופיע כאב חזק לאורך עצם החזה. הכאב חוזר על עצמו רק כאשר חוזרת על התנועה, ולכן כשזה היה קורה פשוט לא ייחסתי לזה חשיבות,נמנעתי מלעשות את התנועה וזה עבר. שלשום כאשר עשיתי תנועה "רגילה" מסויימת, ששוב, כללה הטייה של בית החזה הצידה, הופיע הכאב רק שהפעם הוא כאילו "נתפס", ובעוצמה רבה יותר, מה שגרם לכאב במהלך כל היום בכל תזוזה הכי קלילה של בית החזה, כל התיישרות של הגב,ובעצם בכל תנועה ואפילו דיבור חוץ מכאשר ישבתי ללא תזוזה. כדי לוודא שזה לא משהו בלב שידרתי למוקד נטלי (עם מכשיר ומנויי שיש לאמא שלי), פעמיים בהפרש של מס שעות, ובשתייהן נאמר לי שהקג תקין לחלוטין. לקחתי אקמולים שהפחיתו קצת את הכאב, ולמחרת הוא הופחת משמעותית. הלכתי לרופאת המשפחה, עם תוצאות האקג, ועם צילום חזה (תקין). הרופאה הרגיעה אותי שבוודאות לא מדובר בלב, ולדברייה כנראה "נתפס" לי ויש לי איזשהי רגישות כללית במקום, אולי עצבית. לא קיבלתי שום טיפול. אני לא נרגעתי ומפחדת מאוד שאולי מדובר בבעייה בלב...בעיקר בגלל שהכאב המתואר הוא במיקום החזה. רציתי לשאול את חוות דעתכם האם כל המתואר אכן לא נראה כבעייה לבבית, כפי שהורפאה אמרה, או שנראה שיש סיבה לדאגה? סליחה על ההודעה הארוכה,רציתי לכתוב את הפרטים בדיוק. אגב.. הכאב המתואר הוא כאב חד בעצם, תחושה שכאילו "נשברת". ובמה שהיה שלשום הכאב היה לאורך העצם עם נטייה לצד ימין- לשד הימיני. מלבד הכאבים העזים הרגשתי בסדר מבחינה גופנית. תודה מראש, אודה לדעתכם בהקדם :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת קטנה...
שירן14/01/2009בעצם בדיקה קרדיולוגית יחידה שנעשתה היא ה אקג (פעמיים ששידרתי לנטלי כפי שציינתי), והורפאה לא ראתה צורך לשלוח אותי לבדיקות קרדיולוגיות. לכן בעצם שואלת לדעתכם שאתם מומחים בתחום הקרדיולוגיה אם אכן נראה שאין צורך בבירור קרדיולוגי במקרה הזה... שירן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
שירן16/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
ד``ר רוברט הפנר16/01/2009שירן
את בעצמך כותבת שהכאב בעצם החזה, אז מה הקשר ללב? הסיפור שאת מתארת קלאסי לכאב גרמי ולא קרדיאלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דר- אבל..
שירן16/01/2009מה זה גרמי ? :) עצם החזה,כן, אך יודעת ששם גם נמצא הלב והכאב המדובר היה עז ביותר לכן התהייות, אני ינסח את השאלה בקצרה ולעניין: האם בבעיות לב כלשהן יתכן כאב שמתרחש רק בתנועה/תזוזה.דיבור ? (אפילו תזוזה קטנה ביותר בחלק העליון) אך כאשר לא זזים -כלל- לא כואב כלום ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבטלת את השאלה
שירן16/01/2009היא נובעת מפחד ותשובה עלייה רק יכולה לסבך אותי יותר;). הבנתי את תשובתך והאמת שהיא הרגיעה אותי. אני מבינה אם כך שכמו שרופאת המשפחה לא שלחה אותי לבירור קרדיולוגי, לא נראה לך גם שיש צורך בכך.. אמשיך בבירור אורתופדי ואעשה את מיפוי העצמות שהאורתופד שלח אותי אליו. סופש נעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב
ד``ר רוברט הפנר16/01/2009גרמי זה "עצם". שכחי את ענין הלב. שום דבר ולא כלום ממה שכתבת מתאים לבעיה קרדיאלית. מיפוי עצמות גם אני חשבתי להציע לך, הייתי בטוח שכבר עשית עם כל כך הרבה שנים של כאבים...גרמיים :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דר
שירן18/01/2009שבוע טוב :), שירן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הולטריעקב13/01/2009
שלום תוצאת הולטר קצב בסיסי:סינוס מהירות מינ:51 מהירות מקסימ:91 הפרעות חדריות : 628 vpcs במהלך הבדיקה ללא זוגות או vt הפרעות על חדריות: 4 apcs במהלך הבדיקה הפרעות הולכה: לא נצפו שינויים משמעותיים במקטע s.t : לא ניצפו אשמח לקבל התייחסותך לגבי חומרת המימצאים, האם הטיפול הוא תרופתי או טיפול פולשני כגון קוצב או צינתור וצריבה. עלי להוסיף ולהסביר שבארבע השנים האחרונות צונתרתי והושתלו 4 תומכנים. וכן שלא עברתי ארוע לבבי, הצינתורים בעקבות מבחני מאמץ. לפני חצי שני עברתי מבחן מאמץ ללא ממצאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הולטר
ד``ר רוברט הפנר13/01/2009יעקב,
הטיפולים מיועדים לאנשים ולא להולטרים. לכן תתיעץ עם הקרדיולוג שלך שמכיר אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- pfoמיכל13/01/2009
שלום מבקשת לדעת מה זה pfo - מה אומר המונח הזה בקרדיולוגיה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PFO
ד``ר רוברט הפנר13/01/2009חור מולד בין העליות שלא נסגר.
את יכולה לקרוא בהרחבה ב google
patent foramen ovale* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מיכל13/01/2009לאיזה בעיות ה-pfo יכול לגרום ? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPFO
ד``ר רוברט הפנר13/01/2009החל מכלום ועד לארוע מוחי.
אם גילו לך PFO כדאי שתתיעצי עם קרדיולוג. הוא יקרא את תשובת האקו, יבדוק אותך, ידבר איתך, את הרי לא מתכוונת ללמוד רפואה באינטרנט.
מידע כללי, כפי שהמלצתי לך תקראי בגוגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)