מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בלוטת התריס וסוכרתשי16/01/2023
שלום דר מאיה
האם יש קשר בין בלוטת התריס ולעלייה בסוכר?
אצלי 1.9999
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לשי
ד''ר מאיה איש שלום17/01/2023TSH של 1.99 הוא תקין ולא סביר שקשור לעליה ברמות הסוכר. בפעילות יתר של בלוטת התריס יכולה להיות עליה קלה ברמות הסוכר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה ריבלסוס 3 מגסני רוניס16/01/2023
סכרת סוג 2 115 בדיקת סוכר {עם כדור} הרופא החליף ל ריבלסוס 3 מג לפני שבועיים .מדידת סוכר בבוקר 200 הייתכן אודה להסבר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא ציינת מאיזה כדור הוחלף
ד''ר מאיה איש שלום16/01/2023לא ציינת מאיזה כדור הוחלף? לרבלסוס לוקח כחודש להגיע לשיא ההשפעה.
מאוד חשוב לקחת בצום דבר ראשון על הבוקר עם עד חצי כוס מים, לחכות לפחות חצי שעה לקפה/תה/אוכל/כדורים אחרים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדור ריבלסוס 3 מג
סני רוניס16/01/2023הכדור שלקחתי הוא jardiance בבוקר ובערב . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לסני
ד''ר מאיה איש שלום17/01/2023בעקרון אין הבדל ביעילות בין גרדיאנס 10 מג' ל25 מג' כך שכדור אחד ליום אמור להספיק. אם הסוכרת לא היתה מאוזנת ולא היו תופעות לואי מהגרדיאנס (דלקות בדרכי השתט, פטרת וגנלית בנשים) אז היתי שוקלת להוסיף את הרבלסוס בנוסף לגרדיאנס.
מציעה לפנות לרופא/ה המטפל/ת
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחות סטרואידליות ותופעות לוואיטל15/01/2023
שלום,
האם משחות עם סטרואידים למריחה מקומית על העור (אבל בשימוש קבוע), כגון דיפרוסאליק, נרידרם ובטא קורטן, מעלות את הסיכויים לתופעות לוואי קשות בנטילת מרפקטיזול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לטל
ד''ר מאיה איש שלום17/01/2023לא ככל הידוע לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות לד"ר הנכבדתיורם עדווי15/01/2023
1. יכולה למנוע סוכרת? הרי להבנתי אם עושים ספורט שורפים אנרגיה וסוכרים אבל השאלה האם זה מונע הופעת סוכרת? יש מחקרים בעניין זה?
אם כן אשמח להבין איך זה קורה.
2. מה יותר "גרוע" לגוף פחחמימות ריקות או סוכר ?
3. האם פירות זה סוכר מותר? כמה מומלץ פירות ביום?
4. ראיתי שגם בירקות יש סוכר (לא מדבר על תפוח אדמה וגזר)
למשל כרוב וכו' האם ניתן לאכול ללא הגבלה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה ליורם
ד''ר מאיה איש שלום17/01/2023ערב טוב
פעילות גופנית והפחתת צריכה של פחומימות מפחיתות את הסיכון להתפתחות סוכרת במעל 50%.
פחמימות ריקות מכילות סוכר הרבה פעמים מומלץ להפחית צריכה של שניהם.
לגבי פירות זה תלוי בסוג הפרי כי יש פירות עתירי סוכר (תאנים, אפרסמון) וכאלו שפחות (תותים, אוכמניות פטל)
בירקות שאינם ירקות שורש כגון תפוח אדמה וגזר, יש יחסית מעט פחמימות
בברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פרופיל הורמונאליהודיה15/01/2023
שלום וברכה, לאחר הלידה הראשונה שלי (לפני כשנה וחצי) עשיתי בדיקת פרופיל הורמונאלי בעקבות שינוי הווסת ללא סדיר לאחר שבכל שנות הבגרות היה סדיר. נשלחתי לעשות תבחין סינקטן, אך גילינו הריון נוסף וזה נדחה. מצרפת את תוצאות הבדיקה הראשונה:
פרופיל הורמונאלי מלפני כשנה:
E2 172
LH 8.2
FSH 10
OH PROGESTERON17 10.3
TESTOSTERONE 0.93
DHEA SULPHATE 4.2
לאחר הלידה השנייה נשלחתי לבדיקת פרופיל הורמונאלי נוספת, אותה עשיתי ביום החמישי של הווסת (לפני כשבוע). התוצאות מצורפות:
תוצאות הבדיקות העדכניות:
E2 76.5
LH 0.3
FSH 1.9
OH PROGESTERON17 2.5
TSH 1.62
PROLCTIN 215
TESTOSTERONE 0.71
DHEA SULPHATE 5.2
מידע נוסף שאולי רלוונטי, הלידה הראשונה הייתה רגילה ומהירה, אך חוויתי דימום רב במהלך הלידה, כתוצאה מכך נתנו לי מנת דם בזמן האישפוז במחלקת יולדות. (הלידה השנייה עברה ללא דימום מוגבר) בנוסף, את שני הבנים שלי לא הצלחתי להניק.. וכמות החלב ששאבתי עבורם הייתה דלה מאד.
בנוסף, תוצאות הבדיקה השניות נלקחו כאשר אני תחת השפעת מדבקות אוורה למניעת הריון (כמו גלולות).
מה ניתן להסיק מהנתונים הנ"ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בבדיקה הראשונה חסר פרוגסטרון
ד''ר מאיה איש שלום16/01/2023בבדיקה הראשונה חסר פרוגסטרון כדי לראות שהבדיקה באמת בפאזה פוליקולרית. שם רמות 17 OH פרוגסטרון מוגברות יכולות להחשיד להפרעה ביותרת הכליה. מצד שני בבדיקה השניה שאמנם בוצעה תחת אברה לא נראית הבעיה כך שפחות סביר שיש שם הפרעה אמיתית. קשה לי ליעץ מבלי לראות את התמונה הקלינית המלאה . לגבי החלב הדל דווקא פרולקטין תקין אז פחות מחשיד לבעיה שם.
מציעה להמשיך ברור אנדוקריני על פניו לא נמצאה בעיה אך עדיף לעשות את הברור שלא תחת גלולות (לא חובה להפסיק כעת) וגם להשלים בפאזה פוליקולרית רמות אנדרוסטנדיון (ללא גלולות).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה יהיה עם המלאי של האוזמפיק?אחד13/01/2023
שלום רב..
מתי המלאי אמור לחזור? כבר שבועיים שאני לא מוצא את התרופה!
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לצערי המחסור כנראה יפתר רק בסוף החודש
ד''ר מאיה איש שלום16/01/2023לצערי המחסור כנראה יפתר רק בסוף החודש. כרגע יש במלאי 0.25 או 0.5 מג'. אם התרופה נתנת לסוכרת אפשר לשקול מעבר לרבלסוס שמצוי במלאי זה בעצם אוזמפיק בכדור, אם מקפידים לקחת בצום הוא יעיל. אם התרופה נתנת לעודף משקל אז סקסנדה 3 מג' בזריקה יומית בעלת יעילות דומה לאוזמפיק 1 מג'. אוזמפיק במנונים מעל 1 מג' יעילים יותר מסקסנדה בזריקה יומית, אך כרגע לא מצויים בארץ. בתקוה הווגובי תגיע לארץ באפריל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת סוכר בצום במכשיר ביתיענת12/01/2023
שלום
בבדיקה ביתית בבוקר בצום כעשר שעות לפחות הסוכר יוצא לי יותר בין 100 ל 116 בשלושת הימים האחרונים התחלתי לבדוק סוכר בבוקר אחרי 12 שעות צום ויוצא לי פחות מ 100 בין 80 ל 90 מה זה אומר בדיוק אני בכל זאת במצב של טרום סכרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סוכר שמעל 100 מחשיד לטרום סוכרת
ד''ר מאיה איש שלום16/01/2023סוכר שמעל 100 מחשיד לטרום סוכרת, אך הסוכרים שאת מודדת בימים האחרונים תקינים. מציעה לשקול בדיקת המוגלובין מסוכרר שמהווה מדד לממוצע הסוכר ב-3 חודשים האחרונים
בכל מקרה הפחתת צריכה של פחמימות בפרט פשוטות מעובדות ופעילות גופנית סדירה יכולים לסייע בשפור רמות הסוכר
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכרת סוג 2 עליה דרסתי במספר מדידות רצופותיצחק12/01/2023
שלום, הבוקר מדדתי בבית בצום של 10 שעות יצא 124, לאחר 5 דקות מדדתי שוב יצא 135, לאחר עוד 5 דקות יצא 157 איך זה יתכן? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נלחצת ונחרדת בין הבדיקות
אודי12/01/2023ולכן הערכים זנקו בזמן קצר
מציע לך לתת לד"ר תמונה מעט רחבה יותר
יש עודף משקל?
עושה פעילות קבועה?
יש מחלות נלוות?
וכו וכו
כל פסיק בעל חשיבות ומשקל..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לעיתים אחרי צוך מתמשך עלולה להיות עליה ברמת הסוכר
ד''ר מאיה איש שלום16/01/2023אודי צודק שחשובים גורמי סכון נוספים לסוכרת. לעיתים אחרי צום מתמשך עלולה להיות עליה ברמת הסוכר בפרט אם היית בסטרס
האם יש גורמי סכון לסוכרת כגון עודף משקל, אורח חיים יושבני, צריכה רבה של פחמימות בפרט פשוטות מעובדות, סוכרת בקרוב משפחה מדרגה ראשונה,תרופות שמעלות סיכון לסוכרת כגון סטרואידים, תרופות אנטיפסיכוטיות, קצת גם SSRI. האם בדקת המוגלובין מסוכרר שמהווה מדד לממוצע ערכי הסוכר ב-3 חודשים האחרונים
בכל מקרה הפחתת צריכה של פחמימות ופעילות גופנית סדירה יכולים לסייע בהורדת רמת הסוכר
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתן שוקע מה המשמעות?א12/01/2023
לאחרונה שמתי לב שהשתן לא מתערבב עם המים באסלה אלא שוקע (לפעמים כן ולפעמים לא) האם זה קשור לסכרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא ככל הידוע לי
ד''ר מאיה איש שלום16/01/2023לא ככל הידוע לי. אבל בטח מבוצע מעקב אחר רמת חלבון בשתן.
מציעה להועץ עם רופא/ת המשפחה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת אלדקטון והשפעה על לח"דרחל11/01/2023
שלום
מבוגרת שנוטלת מספר תרופות ליתר לח"ד.
מאחר ולא היה מאוזן הוסיפו לה אלדקטון.
לחץ הדם היה תקין ואף נמוך יחסית.
אך בבדיקת דם לאחר 3 חודשים האשלגן היה גבוה והתרופה הופסקה.
הרופא אמר שצפוי לאחר ההפסקה שתהיה עליה בלחץ הדם לאחר תקופה. וצריך לעקוב.
כמה זמן ההשפעה של אלדקטון לאחר ההפסקה? יש זמן מוגדר מתי מסתיים האפקט של הטיפול באלדקטון לאחר שמפסידים ליטול את התרופה?
מה ההגיון שזה ממשיך להשפיע גם בשבועות שלאחר ההפסקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוך 3-4 ימים התרופה והמטבוליטים שלה כבר מתפנים
ד''ר מאיה איש שלום12/01/2023תוך 3-4 ימים התרופה והמטבוליטים שלה כבר מתפנים אלא אם יש שחמת הכבד ואז הזמן עלול להתארך
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלוקומין אם ומתי לקחת.דרורה ונג10/01/2023
בעלי בן 85 עם כליה אחת בתפקוד 28% . קיבל גלוקומין 850מ"ג מרופא משפחה . פוחד לקחת בגלל תפקוד נמוך של הכליה,
האם להסתכן ולהוריד את רמת הסוכר? המוגלובין 61 סוכר 130.
מצפה לתשובה,
בתודה,
דרורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בתפקוד כלייתי שפחות מ30 אחוז לרב משתדלים להימנע
ד''ר מאיה איש שלום12/01/2023בתפקוד כליתי שפחות מ30% לרב משתדלים להמנע ממטפורמין בגלל הסכון הנדיר לחמצת לקטית. אפשר לשקול תרופות חלופיות כגון מעכבי DPP4 כגון ג'נוביה/טרג'נטה שאינם מוגבלים בירידה בתפקוד כליתי או טיפולי תרופתיים אחרים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות שגורמות לעליית סוכרשי09/01/2023
מתנצל על הנודניקיות.🙂
קראתי שסטטינים יכולים לגרום לעלייה בערכי הסוכר. אני לוקח סימבסטטין 20 מג.
אם כן..איזה תרופה תחליפית לא גורמת לעלייה.
לוקח גם וקטור 80..
ב200\1 מנוטלי סטטינים עלולה להתפתח סוכרת
ד''ר מאיה איש שלום12/01/2023ב1/200 מנוטלי סטטינים עלולה להתפתח סוכרת, כלומר לא שכיח. ומצאו שגם בטרום סוכרתיים אשר נמצאים בסיכון גבוה יותר לפתח סוכרת לעומת אנשים עם סוכר תקין בטיפול בסטטינים התועלת מבחינת מניעה של מחלות לב וכלי דם עולה על הנזק האפשרי מעליה ברמות הסוכר שהוא גם בחומרה קלה. מעכבי PCSK9 שניתנים בהזרקה אחת לשבועיים אינם מעלים את רמות הסוכר אך הם אינם בסל כקו ראשון בגלל שהם שזהו טיפול יקר וגם המחקרים לגבי יעילות נערכו בעיקר כקו שני
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יתר פעילות של בלוטת התריס ודפיקות לבעלמה09/01/2023
יש לי יתר פעילות קלה מאוד . שמתי לב שלפעמים אני מרגישה דפיקות לב האם זה יכול להיות קשור? והאם זה תקין שאני מצליחה לראות את הלב פועם ממש עולה ויורד מתחת לעור ? אני בת 37 רזה האם התופעות הללו יכולות להיות קשורות ליתר הפעילות?
בהחלט דפיקות לב יכולות להיגרם מפעילות יתר
ד''ר מאיה איש שלום12/01/2023ערב טוב
בהחלט דפיקות לב יכולות להגרם מפעילות יתר של בלוטת התריס
אפשר לשקול תרופות ממשפחת חוסמי בטא כגון נורמיטן, קרדילוק או דרלין בכדי להקל על התסמינים ולטפל בבעיה בבלוטת התריס אם ניתן (למשל בדלקת הטיפול הוא תומך בלבד ואין טפול יעודי אבל במצבים אחרים כגון גרייבס או קשרית פעילה יש טיפול תרופתי יעודי)
בברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקאות דיאט והרעבה..שאלותשייקה09/01/2023
שלום דר מאיה
האם משקאות דיאטטיים יכולות להעלות סוכר?
אצלי רמת הסוכר שנים שהיא תקינה בשתי סוגי הבדיקות.. במשפחה יש סוכרת ולכן אני מתנהל כאילו יש לי סוכרת..
לפני הבדיקות התקופתיות האחרונות החלטתי להדק עוד יותר את התזונה וממש הרעבתי עצמי ושגם ככה אני לא אכלן גדול.
ושותה קולה זירו בדכ...
לא ביצעתי פעילות גופנית.
והפעם יצא 117 וה.מסוכרר 5.9..
שאלתי..האם יש מצב ששתיית קולה זירו וההרעבה הביאות לתוצאות אלה?
והבנתי גם שמטמורפין לוקחים עם הארוחות... הבעייה שאין דבר כזה אצלי ארוחות ..רק מנשנש ממש בצניעות.זה לא מסוכן עם התרופה?
תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסיבה לטול מטפורמין עם האוכל
ד''ר מאיה איש שלום12/01/2023הסיבה לטול מטפורמין עם האוכל היא בכדי להפחית תופעות לואי במערכת העכול כגון שלשולים וכאבי בטן, אין מניעה מנטילת התרופה ללא אוכל.
כדאי לוודא שהתזונה מאוזנת כוללת מספיק חלבון וויטמינים היתי שוקלת יעוץ עם דיאטנית
בהחלט יש אנשים שממתיקים מעלים להם את רמת הסוכר, התגובה אינדוידואלית
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר למיצוק הצווארנאוה08/01/2023
שלום רב
יש לי תת פעילות של בלוטת התריס.
רציתי ליקנות מכשיר ביתי למיצוק הפנים והצוואר שעובד על גלי רדיו ולייזר קל.
רציתי לדעת אם זה מסוכן לעסות את הצוואר אם המכשיר הזה?
יש חברות שאומרות שזה מסוכן לעסות את הצוואר עם מכשיר שעובד עם גלי רדיו , האם זה נכון.
שם המכשיר סילקן פייסטייט.
מבחינת בלוטת התריס אני לא רואה חשש
ד''ר מאיה איש שלום11/01/2023אני מצטעת אבל אין לי מספיק מידע בתחום כי לא עוסקת בו.
מבחינת בלוטת התריס אני לא רואה חשש אבל מבחינת בטיחות המכשיר אני לא עוסקת בתחום ומתקשה לענות
אולי רופא עור ידע
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)