מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעצתך פניתי לרופא שיחליף לאבימ.28/02/2023
שלום
בעצתך פניתי לרופא שיחליף לאבי בן ה 63 את הג'ארדינאס דואו ממינון 5/1000 פעמיים ביום למינון 12.5 /1000 אחד בבוקר ומטפורמין 850 בערב מפני שהוא קם בלילה לשירותים.
בנוסף הוא מטופל בטרוליסיטי 1.5
תפקודי כליות : egfr-100,קריאטינין 0.7, ויחס אלבומין קריאטינין 61.
1.האם זה בסדר שהמינון בערב של הגלוקומין ירד ל850 במקום ל1000 כמו שהיה רגיל לקחת בג'ארדינאס דואו??
2.האם השפעת החומר בנטילה בבוקר תהיה אפקטיבית גם בלילה ?
3.מה חשיבות השפעת המינון של הג'ארדינאס על המיקרואלבומינוריה?
3.האם פרכיות אורז מלא או כוסמת ממולצות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ......................
מ.02/03/2023?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה למ
ד''ר מאיה איש שלום04/03/2023השפעת גרדיאנס מחזיקה יממה כך שפעם ביום מספיקה
אין הבדל ביעילות בין מנון של 10/12.5/25 מג' הן מבחינת רמות הסוכר ירידה במשקל וגם בהגנה הכליתית
ומבחינת ההשפעה אין הבדל גדול בין גלוקומין 850 ל1000.
לגבי הפריכיות יש אנשים שפריכיות כן מעלות להם את רמת הסוכר אז כדאי לבדוק
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינון תרופות ........
מ.05/03/2023אם אין הבדל בהשפעת המינונים של הג'ארדינאס ,אז מדוע יש מינונים שונים אם אין יעילות למינון מוגבר?
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה למ
ד''ר מאיה איש שלום08/03/2023מינון הסטוריה כשהתרופה יצאה לשוק. בהמשך פורסמו מחקרים שהראו שאין הבדל בין המנונים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומר ניגמר לפני הזמן באוזומביק 1אורלין בן נון27/02/2023
אני השתמשתי פעמים במזרק אוזומבויק 1 ובפעם השלישית לא יוצא חומר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לאורלין בן נון
ד''ר מאיה איש שלום28/02/2023אפשר לראות בחלונית של המזרק אם נשאר חומר. יתכן שהמחט לא היתה תקינה או שהמזרק תקול
מציעה לבדוק אם אחות במרפאה בקופת החולים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות הפרשת שתן גבוהה יותר מאשר שתיהבתיה מוסקוביץ27/02/2023
שלום רב,
בדיקת איסוף שתן לקורטיזול תקינה - 107.9mnol/24h.
נפח השתן ביממה שאספתי היה 3.4 ליטר בעוד ששתיתי רק 1.5.
אני מרגישה חולשה. האם זו הסיבה לחולשה.
בתודה ובברכה,
בתיה מוסקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לבתיה
ד''ר מאיה איש שלום28/02/2023אם באופן עקבי את נותנת 3.5 ליטר שתן , צמאה בלילות ומתעוררת בשל כך בלילה אז כדאי לבצע ברור נוסף לחסר/הפרעה בפעילות הורמון הצמא (ADH). כדאי לשקול בדיקת אלקטרוליטים בדם אחרי צום של לילה (מבחינת שתיה) ואוסמלליות בשתן הראשון של הבוקר. לשקול צורך בברור נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את אוכלת פירות, ירקות ומוצרי חלב
צביקה קורן04/03/2023בתיה שלום
אם את אוכלת פירות, ירקות ומוצרי חלב הם מכילים הרבה מים.
גם בלחם ובאורז מבושל יש מים.
לגבי העייפות, זה מחייב בדיקה. יש מעל 20 סיבות לעייפות...
בהצלחה
צביקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמה תקינה של סוכרשרון26/02/2023
שלום
לחולי סכרת מה היא הרמה התקינה של הסוכר אחרי שעתיים מהארוחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה ששאלתי
שרון26/02/2023ומה היא הרמה התקינה שעה אחרי אוכל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לשרון
ד''ר מאיה איש שלום28/02/2023היעדים נקבעים לפי גיל המטופל ומחלות הרקע. באנשים צעירים ללא מחלות רקע בסוכרת מסוג 2, אז אפשר לנסות לשאוף לסוכר שעה אחרי אוכל של עד 160 שעתיים אחרי האוכל עד 140
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טוגאו במקום לנטוסעידו26/02/2023
היי
רציתי לדעת למה עדיף הטוגאו על פני הלנטוס מה היתרונות שיש בראשון שאין בשני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לעידו
ד''ר מאיה איש שלום28/02/2023הטוג'או פעיל יותר זמן מאשר הלנטוס, הוא פועל במשך יממה ויש אנשים שאצלם הלנטוס פועל 20-24 שעות ולא יממה שלמה.
הוא גם מאפשר גמישות בהזרקה בטווח של 3 שעות בנגוד ללנטוס שמחייב הזרקה באותה שעה.
הוא מפחית סיכון לנפילה ברמות הסוכר בהשואה ללנטוס
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעות הורמונליות על הלבשי26/02/2023
שלום
אני בן 53. מזה כחודש וחצי מרגיש חלש יחסית ותשוש.
סיבה לא ברורה.
לפני חודש הייתי אצל רופא המשפחה הקשיב לריאות ולחזה ובסדר. אקג יצא תקין.
ספירת דם וכימיה לפני כחו'דש תקינות בדומה לעבר.
התשישות ממשיכה.
שמתי לב שבשעון אפל יש שינויים חדים באחרונה.
דופק ממוצע בזמן השינה שבמשך שנים עמד על 54-56
זינק בחודש האחרון לכ 63-64.
גם הדוםק הממוצע ביום בחודש האחרון עלה מ 68 שהיה בד"כ לכ 78 וזה על אותו אורח חיים.
וזה במגמת עלייה תמידית כבר כמה שבועות.
אצין שאין תחושה של הפרעות קצב ו 2 אקג תקינים בלי שינויים והפרעות
אשתי אמרה שאולי זה מסיבה הורמונלית.
האם יכול להיות? אם כן איזה בדיקות אנדוקריניות כדאי לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לשי
ד``ר מאיה איש שלום28/02/2023לרב כשיש בעיה הורמונלית הדופק מעל 90. אבל אפשר בהחלט לבדוק רמת TSH. אם יש תסמינים נוספים כגון ארועי הסמקה/שלשולים/התקפי קוצר נשימה/עליות לחץ דם אז אפשר לשקול ברור נוסף
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביצוע בדיקת דםליאת25/02/2023
שלום
בת 47.
רופא המשפחה הפנה אותי לעשות בדיקות דם מקיפות כולל אנדוקריניות.
אציין שאני לוקחת כל יום מולטי ויטמין בגלל שהיה לי בבדיקות מחסור בברזל, בי 12ף, חומצה פולית, ויטמין D ואבץ והתזונה שלי לא טובה.
השאלה - אם אני לוקחת מולטי ויטמין בבוקר יום לפני בדיקת הדם ( 24 שעות לפני ) האם זה פוגע באמינות הבדיקה?
אני לא רוצה להפסיק לקחת מולטי לזמן רב ומצד שני רוצה בדיקות אמינות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לליאת
ד''ר מאיה איש שלום25/02/2023עדיף להפסיק את המולטיוטמין 3 ימים לפני בצוע בדיקות הדם
ולחדש אחרי
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזון סוכר ושינויים במצב הרוחפנינה25/02/2023
שלום
ברגע שהיה סוכר גבוהה ולא מאוזן בדם ברגע שמתחיל להתאזן האם מצב זה יכול להיות מלווה במצבי רוח משתנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לפנינה
ד''ר מאיה איש שלום25/02/2023לא ככל הידוע לי. אולי ההתמודדות עם מחלה כרונית? הגבלות תזונתיות אלו תרמו לשנוי במצב הרוח? היתי מחפשת סיבות אחרות מאיזון רמות הסוכר.
בברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה בסודיום, שתית מיםאייל25/02/2023
שלום
בן 45.
בוצע בדיקת דם לפני כחודש בגלל שלפעמים יש קטעים של תשישות משמעותית שחולפת. בבדיקות לפני חודש הכל בסדר אבל היה סודיום קצת נמוך 133 למרות שבוצע אחרי ששתיתי בבוקר ממש קצת רבע כוס.
הרופא אמר לי לחזור על הבדיקה ואני מבצע אותה שוב
הרוםא המליץ שבבדיקת הסודיום החוזרת אשתה מים לפני כן
לראות איך הגוף מסתדר עם יותר מים והאם הסודיום צונח
אז אשתה כוס מים שלמה לפני הבדיקה.
רציתי לשאול
כמה זמן לפני הבדיקה כדאי לשתות את המים כך שאם זה משפיע על הסודיום אראה זאת בבדיקה?
כמה דקות לפני הבדיקה? חצי שעה? שעה לפני?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לאייל
ד''ר מאיה איש שלום25/02/2023אין לי תשובה. כי זה תלוי בספיגת המים שיכולה לקחת דקות ספורות ועד חצי שעה. לדעתי חשוב לבדוק רמת אוסמלליות בדם אוסמלליות ואלקטרוליטים בשתן במקביל לבדיקה. ואם יש הפונתרמיה שמחשידה להפרשת יתר של הורמון הצמא/השפעתו אז חשוב לוודא תקינות של תפקודי תריס ורמת קורטיזול בדם.
האם היתה חשיפה לתכשירים סטרואדלים בחודשים האחרונים? והפסקתם. כי אז יכול להיות חסר בקורטיזול
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעות הורמונליות על הלבשגיא24/02/2023
שלום
אני בן 53.
מזה כחודש וחצי מרגיש חלש יחסית ותשוש.
סיבה לא ברורה.
לפני חודש הייתי אצל רופא המשפחה הקשיב לריאות ולחזה ובסדר. אקג יצא תקין.
ספירת דם וכימיה לפני כחו'דש תקינות בדומה לעבר.
התשישות ממשיכה.
שמתי לב שבשעון אפל יש שינויים חדים באחרונה.
דופק ממוצע בזמן השינה שבמשך שנים עמד על 54-56
זינק בחודש האחרון לכ 63-64.
גם הדוםק הממוצע ביום בחודש האחרון עלה מ 68 שהיה בד"כ לכ 78 וזה על אותו אורח חיים.
וזה במגמת עלייה תמידית כבר כמה שבועות.
אצין שאין תחושה של הפרעות קצב ו 2 אקג תקינים בלי שינויים והפרעות
אשתי אמרה שאולי זה מסיבה הורמונלית.
האם יכול להיות? אם כן איזה בדיקות אנדוקריניות כדאי לעשות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות מוכרות
אני25/02/2023של זריקות פייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בטסטוסטרוןדן24/02/2023
שלום דר
בן 49. מאובחן אקרומגליה. עקב חסר טסטוסטרון מטופל בזריקות טסטווירון 250 כל 28 יום. נמצא במעקב בדיקות דם שוטף. בבדיקה אחרונה הרמה של טסטוסטרון היתה מתחת לנורמה, בעוד שבבדיקה קודמת היתה תקינה. זה הגיוני?
ושאלה נוספת- האם הטיפול הנל גורם לשיעור יתר בחלק עליון של הגוף? יש טיפול נגד זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לדן
ד''ר מאיה איש שלום25/02/2023תלוי מתי בוצעו הבדיקות אם למשל הבדיקה הקודמת בוצעה שבוע שבועיים אחרי ההזרקה אז סביר שהרמה תקיה תקינה, אם הבדיקה עם הרמה הנמוכה בוצעה מספר ימים לפני ההזרקה אז אולי זו הסיבה שהרמה היתה נמוכה. היתי שוקלת מעבר לג'ל טסטוסטרון אמנם המריחה יומית אך בונה רמה יציבה ופחות תנודתית בדם.
לגבי השיעור בהחלט קשור לטיפול , לא ידוע לי על הטיפול לכך למעט שנוי המנון
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלייה רמות הסוכרעידו23/02/2023
הי
פעמים שהסוכר עולה אחרי 14 שעות או 12 שעות אחרי האכילה למרות הזרקת אפידרה על פי הבנתי הינה פעילה בגוף עד 4 שעות כשהשיא שלה לאחר שעה וחצי מה הסיבה לכך ומה הפיתרון ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לעידו
ד``ר מאיה איש שלום25/02/2023לרב זה קשור ליצור סוכר מוגבר ע"י הכבד. ואז אינסולין ארוך טווח מסייע בהורדת רמות הסוכר בצום
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפי התוצאות מדובר בטרום סכרתדנה23/02/2023
שלום
בבדיקת דם שעשיתי הגלוקוז 101
המגלובין מסוכרר 5.7 מדובר בטרום סכרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לדנה
ד''ר מאיה איש שלום25/02/2023כן אבל מאוד קלה. וסכוי גדול שתהיה הפיכה תחת שנוי תזונתי (הגבלת צריכה של פחמימות בפרט פשוטות) ופעילות גופנית סדירה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מצב השומנים בסדרתמר22/02/2023
שלום
בבדיקת הדם גלוקוז יצא לי 101
כולסטרול 425
כולסטרול רע 155
כולסטרול טוב 57
טריגליצרידים 163
כולסטרול טוטל 188
אני עם נוסטרול מזה שנה
האם המצב בסדר או שמחייב תרופה?
הכולסטרול הטוב לא גבוה מידי?
אשמח אם אזכה למענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת תיקון ברמת הכולסטרול
תמר22/02/2023כולסטרול 245 ולא כפי שכתבתי
תגובה לתמר
ד''ר מאיה איש שלום25/02/2023לצורך החלטה על הצורך בסטטינים, צריך לבצע הערכת סיכון למחלות לב כלי דם לפי ספור משפחתי, האם יש יתר לחץ דם, עודף משקל, עישון, סוכרת ברקע?
בברכת בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת אולטרסאונד רקמות רכותLin22/02/2023
היי אשמח לדעתך לבינתיים אם זה מקרה דחוף, התור שלי רק עוד שלושה שבועות 🙏🙏
עשיתי בדיקה בגלל השימוטו חריגה לא גבוהה >> 94.40 U/ml
TSH >> 6.913 mlU/L,
T3 free >> 4.7 pmol/L
T4 free >> 15.2 pmol/L
ממצאים : בלוטת מגן: איסטמוס בגודל לא מורחב, מרקם אחיד
אונה ימנית בגודל: לא מוגדלת, מרקם מעט לא אחיד עם קשריות היפואקוגנביות זעירות מפוזרות, הגדולה באספקט לטרלי כ 4 מ"מ
אונה שמאלית בגודל: לא מוגדלת, מרקם מעט לא אחיד עם קשריות היפואקוגנביות זעירות מפוזרות.
ווסקלוריזציה רגילה של רקמות הבלוטה.
בלוטות רוק
מצד ימין: פרוטיס הדגמה תקינה
תת לסתית הדגמה תקינה
מצד שמאל: פרוטיס הדגמה תקינה
תת לסתית הדגמה תקינה
פאראתיירואיד: לא הודגמו פאראתיירואיד מוגדלות דו צדדי
רקמות רכות:
מצד שמאל: הדגמה תקינה של הרקמות הרכות
לא הודגמו בלוטות לימפה מוגדלות
מצד ימין: הדגמה תקינה של הרקמות הרכות
לא הודגמו בלוטות לימפה מוגדלות
אני בת 43, בזמנים של ווסת בלוטת התריס מושפעת ונהפכת לתת פעילות קצת וכאשר אני עושה בדיקת דם בלוטת התריס שלא בזמני הווסת הבדיקה יוצאת תקינה לגמרי, ככה קבוע כל חודש. לא מעשנת ולא שותה🙏 ספירת דם תקינה.
אשמח מאוד לדעתך 🙏* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוגה לlin
ד''ר מאיה איש שלום24/02/2023במידה ואת לא מתכננת הריון לא מקובל לטפל בערכים שתארת הם גם לא אמורים להביא לתסמינים. בסונר (במגבלת העובדה שלא ראיתי את הדיסק) לא נשמע שיש משהו מדאיג. בלוטה במבנה שמחשיד להשימוטו אך לאור הערכים כרגע לא נראה שיש צורך בטיפול.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)