מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הייחנצוק17/01/2009
היי ראיתי פה שאלה שאותי מדאיגה אני בן 32 במאי אהיה בן 33 בעיית הזיקפה עוד אין לי אישה וילדים יש לי סכרת סוג אחד בהתחלת הדרך ורוצה לדעת עם יכול להזיק המצב כי אוהב ילדים וארצה משלי רקשתבוא האחת השאלה: העם סכרת יכולה להזיק? יש לי סוג 1 תודה חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חנצוק
ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין18/01/2009ישנן סיבות רבות לירידה בתיפקוד מיני: גיל, השמנה, עישון, לחץ וגם סוכרת בעיקר בעיקר לא מאוזנת.
אינני יכולה לנבא מה היהיה עוד 20-30 שנה, אבל יש לרפואה הקונבנציונלית והמשלימה פתרונות. בינתיים השתדל לא לדאוג ולאזן את ערכי הסוכר, תשמור על אורח חיים בריא ונכון, משקל בריא וכמובן -ללא עישון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקרה טראומטיל15/01/2009
שלום, אני רוצה לשתף אתכם במקרה שעברתי היום לפנות בוקר וגם לקבל קצת תשובות.. אימי, חולת סכרת נעורים מגיל 14 (היום בת 56) נמצאת אצלי מנסיבות בריאותיות שלי, היום לפנות בוקר העירו אותי נחירות/גניחות/קולות מוזרים שהגיעו מכיוון אימי שישנה בסלון, כהרגלי מידי לילה אני קמה לשירותים ולבדוק מה שלום בני בן השנתיים, ובדרך, הלכתי לבדוק מה קרה לאימי ולמה היא גונחת ונוחרת בצורה כל כך מבהילה, מצאתי אותה שוכבת על הספה, ללא שמיכה, כולה מכוסה בזיעה קרה, משהו שלא ראיתי מעולם, ידיה על חזה עולות ויורדות היא גונחת משמיעה קולות חנוקים ולא מגיבה אלי, הבנתי מיד שמשהו לא בסדר איתה מאחר וניסיתי להעיר אותה והיא לא הגיבה, אני מכירה את תופעות הסכרת, אני יודעת איך אימי מגיבה למצב של "היפו" קשה ולא ממש ידעתי מהן התופעות שראיתי מול עיניי, ביקשתי מיד מבעלי שיתקשר למד"א ולהזמין אמבולנס אימי המשיכה להזיז את ידיה למעלה ולמטה באיזור החזה והמשיכה להשמיע את הקולות המוזרים כאילו היא קוראת לעזרה מתוך ההכרה שלה, האמבולנס הגיע ונתן לה מיד גלוקוז לוריד שהשפיע עליה תוך 10 ד', והיא התחילה להגיב רציתי בבקשה לדעת, האם זה הגיוני שבן אדם מחוסר הכרה יתנהג בצורה כזו? היא ממש קראה לעזרה בלי להגיב, הייתי בטוחה שמדובר במשהו אחר ולאו דווקא במקרה של סוכר נמוך (כפי שהרופא ציין) כמובן שהמקרה הזה הבהיל אותי ואת בעלי עד מוות, אני תמיד מודעת ומוכנה לכך שאמא שלי תהיה ב"היפו" ומיד נותנת לה משהו מתוק לאכול - יש לציין שאמי בדרך כלל מאוד מאוזנת ומשתמשת באינסולין הייתי רוצה לדעת בדיוק מה קרה לה אם תוכלו להבין מהסיפור שלי... תודה מראש ל'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל
ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין18/01/2009כל אחד מגיב אחרת לערכי סוכר נמוכים. אפשר בקלות לבדוק את ערך הסוכר ולקבוע אם מדובר בהיפו (גם אחרי טיפול אם היה היפו הסוכר עדיין לא יהיה מאד גבוה).
כאשר אדם מחוסר הכרה לא נותנים לאכול משהו מתוק כי הוא יכול להחנק- מזריקים הורמון שנקרא גלוקוגון.
צרי קשר עם מרפאת הסוכרת שידריכו אותך מה לעשות, וכן שיראו עם אימך מה הסיבה להיפוגליקמיה בלילה, וכיצד למנוע ארועם נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה בין תרופתיתאבי14/01/2009
אני חולה סכרת סוג 1.מקבל 4 זרקות לום.נובומיקס בבוקר נובוריד לפני ארוחת צהריים ולפני ארוחת ערב ובלילה לבמיר.בנוסף מקבל אלטרוקסין,אספירין,בזליפ רטרד,אנלדקס וכן וזודיפ ללחץ דם 150/90. אבקש לדעת אם אפשר לטול כדור לטיפול בזקפה ומה עדיף ,האם ויאגרה או לויטרה או סיאליס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי
ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין18/01/2009זו שאלה שעליך להתיעץ עם הרופא המפל או רופא מיוחד בתחום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכרת הריון?שירה13/01/2009
שלום. להלן תוצאות העמסת סוכר 100 גרם: בצום - 76 אחרי שעה - 190 אחרי שעתיים - 175 אחרי שלוש שעות - 68 האם זה אומר שיש לי סוכרת הריון? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי רינה
ל15/01/2009אני לא ממש מבינה.. אבל גם לי היו ערכים בערך כאלה בהעמסת סוכר של 100 ואובחנתי כחולת סכרת הריון זה לא כזה נורא.. אם שומרים על דיאטה נכונה אפשר לעבור את זה גם בלי להזריק אינסולין שיהיה לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לשרות אותך
שירה15/01/2009באיזה משקל נולד תינוקך? האם בלידה רגילה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרינה
ל15/01/2009ילדתי בניתוח קיסרי (לאו דווקא בגלל הסכרת...) במשקל 3.800 ק"ג אם תרצי לשאול אותי כל שאלה את מוזמנת, אשמח לענות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
שירה15/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרינה
ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין18/01/2009ערכים אלו אינם תקינים- צרי קשר עם הגניקולוג המטפל והוא יפנה אותך להמשך טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי TSH נמוכים בהריוןמיטל12/01/2009
שלום רב, אני בהריון בשבוע ה- 27, ומתחילת ההריון התגלו אצלי ערכים נמוכים של TSH ביחס לערכים נורמליים/גבוהים של T3 ו T4. אינני סובלת מאף תופעת לוואי של פעילות יתר, ולפני ההירון לא הייתי מודעת לבעיה זו אצלי. נכון לבדיקה האחרונה שהתבצעה בשבוע ה- 25 ערכי הם: TSH - 0.2 T3 - 3.9 שאלותיי הן: 1. האם ערכים אלו מהווים איזושהי סכנה לעובר? 2. האם נכון הוא שבהנתן ערכים אלו אסור לתת אפידורל בשעת הלידה? תודה מראש, מיטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל
ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין12/01/2009באופן כללי אם FT4 תקין אז אין בעיה.
לגבי אפידורל- לא ידוע לי על בעיה שקשורה בנתינתו ובלוטת התריס.
בכל מקרה אולי תנסי גם בפורום הקשור להריון בסיכון
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעת היפוייםדליה12/01/2009
האם יש דרך למנוע היפויים באופן מוחלט? (סכרת סוג 1) או רק להוריד מהסיכויים? האם זה תלוי טיפול/איזון /תזונה ובכלל אורח חיים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין12/01/2009ברפואה אין 100%. יש שיטות טובות למניעת היפויים.
השאלה מדוע הם קורים: פעילות גופנית? הזרקה שאינה מגובה באכילה? מינונים לא נכונים של אינסולין? הריון? אינסולין לא מתאים? סיבוכי סוכרת?
כדי לקבל תשובה שמאתימה לך באופן אישי התיעצי עם אח/ות רופא/אה דיאטנ/ית במרפאת הסוכרת שלך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לשלילת קושינג?שואלת11/01/2009
עשיתי בדיקת קורטיזול בדם אחרי כדור (ששכחתי את שמו) שנלקח בחצות. התוצאה היתה מתחת לטווח הנורמה. הבנתי שזה דווקא טוב - שולל קושינג. עכשיו קיבלתי לעשות בדיקת קורטיזול באיסוף שתן של 24 שעות. כיוון שאני חולת סכרת (2) לא מאוזנת אני המון בשירותים לכן הבדיקה הזו מאוד מאוד מעיקה, ואני לא ששה לעשות אותה. השאלה היא האם באמת יש טעם בבדיקה הזו (שלמיטב הבנתי גם נועדה לשלול קושינג) אם הבדיקה הקודמת יצאה טוב? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שואלת
ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין12/01/2009כן יש טעם לעשות את הבדיקה, כי לאימות טוב צריך את שתי הבדיקות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יתר פעילות של בלוטת התריסלאה שטוירמן11/01/2009
ידידה טובה שלי התבשרה שעליה לעבור ניתוח של בלוטת התריס. נאמר לה שהניתוח קל ומצריך הרדמה מקומית בלבד. עם זאת נאמר לה שהמנתח חייב להיות מומחה בשטח זה. האם תוכלו לעזור בעצה לאישה זו? לאן עליה לפנות וכיצד היא יכולה לברר איזהו מנתח טוב בשטח זה? היא אובדת עצות!!! בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאה
ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין12/01/2009חסרים כל כך הרבה פרטים בשאלתך - אני גם לא אמליץ על רופא זה או אחר. ממליצה לה להתיעץ עם האנדוקרינולוג המטפל באזור מגוריה לגבי מי מנתח באותו אזור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מולטיויטמיןטל09/01/2009
עוד שאלה בבקשה, אני רוצה לקנות מולטיויטמין לנשים לפני היריון, פרנטל של ניטשרלייף המכיל יוד בכמות 75. אני נוטלת אלטרוקסין 100-50 (לסירוגין). האם המולטיויטמין מפריע? האם יש מולטיויטמין שאינו מכיל יוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר sa
ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין10/01/2009לפי השאלה הנוכחית- בהתיחס לשאלההקודמת- האם אינך בהריון?
לגבי תוספי מזון בהריון ותצרוכת יוד מומלצת- התחיעצי עם אנדוקרינולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמולטי - תגובה
טל10/01/2009אני עדיין לא בהיריון. הומלץ לי לקחת מולטיויטמין לפני הכניסה להיריון (במהלך הנסיונות). המולטיויטמין מכיל יוד. אפשרי ליטול אותו? יש מולטי שלא מכיל יוד? תודה שוה על העזרה. יש לי רופאה מטפלת שלא השגתי טלפונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהsa
ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין12/01/2009מותר לקחת את התכשיר, בכל מקרה בהריון צריך להעלות את מינון היוד במזון והן את מינון האלתרוקסין-
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהsa
ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין12/01/2009תוספת- עלייך גם לבצע בדיקה של TSH וFT4 לפני הכניסה להריון לראות שאת מאוזנת מספיק בשביל הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השמנהטל08/01/2009
שלום , אני נוטלת אלטרוקסין בשל היפותירואיזם כבר 12 שנה, אני בת 35. אני מאוזנת לפי בדיקות הדם. לאחרונה בתוך חודשיים עליתי 6 קילו. לא אוכלת יותר ממה שאכלתי ואין שינוי בהרגלי ספורט וכדומה. מה יכולה להיות הסיבה? מה כדאי לבדוק מבחינה הורמונלית? העליה במשקל מתבטאת רק בבטן ובמותניים. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר s/a/
ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין10/01/2009שלום,
אחת מסיבות לעליה במשקל יכולה בהחלט להיות תת תריסיות- אך יש עוד סיבות רבות. גשי לרופא המשפחה לבדיקה מקיפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך להשמנה
טל10/01/2009תודה במקרה אני מקלידה תוך כדי המענה... הייתי פוליציסטית "רדומה" (התסמינים נעלמו ב-4 שנים האחרונות) יכול להיות שזה התעורר? בחודשיים האחרונים הופיעו ציסטות בשחלות שלא נעלמות, יש קשר להשמנה? כי בלוטת התריס בבדיקת דם מאוזנת. תודה שבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
טל13/01/2009אשמח לתגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נידון אוכלחנצוק08/01/2009
ערב טוב אני מאוד מבולבל קיבלתי רשימה מה לאכול 6 ארוחות ביום העם צריך לאכול את כל השש או יכול פחות ועם ער עד מאוחר מה לעשות מרגיש בלבול שלם מכל נידון האוכל לא רגיל לזה אשמח לדעת איך יכול לפעול בדרך אחרת ולאכול את מה שצריך תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חנצוק
ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין10/01/2009שלום, בשאלתך חסרים פרטים רבים: גיל, משקל, גובה, האם ההמלצות הן על רקע סוכרת / השמנה. האם אתה מטופל בתרופות?
באופן כללי.
הרעיון ב6 ארוחות ביום הוא שלא תגיע לארוחה במצב של רעב ואז תאכל הרבה מעבר למה שהגוף צריך. הכוונה ל6 ארוחות ש3 הן גדולות יחסית ו3 קטנות (פרי, קרקר) . לגבי ארוחת הלילה הדיעות חלוקות: אצל חלק מהאנשים ארוחת הלילה מונעת עליית סוכר בלילה וכך מתעוררים עם סוכר בצום תקין, ואצל חלק דווקא אי האכילה בלילה היא המפתח הן לירידה במשקל והן לאיזון הסכרת.
בכל מקרה חשוב מה אוכלים ובעיקר כמה אוכלים.
בהצלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חנצוק11/01/2009היי שבוע טוב ד"ר אז ככה את מכירה אותי אישית התחלתי אצלך לפני שבוע מוריד עולה יורד הסוכר רק שזה מאוד מבלבל אותי כי לפעמים לא בדיוק שבע בארוחה קטנה ובא עוד משהוא תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם קורטיזול ממכר?ישי08/01/2009
אישתי אובחנה לאחרונה כחולת פיברמילגיה, הרופה המליץ על קורטיזול במינון נמוך. כחצי מיליגרם למשך שבועיים כל יום לפני השינה, ואז לעלות למיליגרם אחד ביום. הקורטיזול גורם לה לכאבי ראש, לטישטוש, ולהרפיה של השרירים. האם הקורטיזול ממכר באופן כללי? ובמינונים כאלה? אודה על התשובה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישי
ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין10/01/2009קורתיזול אינו ממכר במובן העממי של המילה. במינונים גדולים לפעמים מפתחים מצב בו הגוף כבר לא יכול לתפקד בלי הקורתיזול, ואז צריך לרדת במינון בצורה הדרגתית.
לגבי התופעות שתארת- כדאי לגשת לרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תת פעילות והשימוטוענת07/01/2009
בת 54, מטופלת באלטרוקצין 50 יום יום ופעמיים בשבוע 100 מ"ג. וכן לוקחת יום יום כדור ויטמינים שנקרא: ויטהקל+ברזל+מינרלים. אודה על התייחסותכם לתוצאות הבדיקות שקיבלתי: ויטמין D25-OH = 41.4 TSH = 5.86 כלורסטרול = 266.1 כלורסטרול LDL = 151.6 כלורסטרול HDL = 99 פוטסיום = 5.7 קראטינין סמפל = 150.1 LDH = 615 GGT = 40 GPT = 39 GOT = 34
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
ענת08/01/2009אני לא מבינה איך יש לי חוסר בויטמין D-25, כי אני יום יום מקפידה לקחת כדור שנקרא: ויטהקל+Dּמינרלים, אז אולי כדאי להפסיק לקחת את הכדור הזה כי ממילא הוא לא עזר. שמעתי היום שיש טיפול שמטפטפים 5 טיפות על לחם וזה מעלה את רמת הויטמנים. תודה על העזרה שאקבל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטע
ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין10/01/2009קודם כל אין סיבה לדאגה.
אבל בקשר לממצאים ספציפים- חזרי לרופא שהפנה אותך לבדיקה. (הדבר תלוי בתרופות אותן את נוטלת, מחלות רקע, גורמי סכון וכו)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר בין אינסולין לירידה בשמיעהדוד סויסה07/01/2009
אני חולה סוכרת מזה כ 10 שנים מזריק אינסולין כ150 עד 180 יחידות ביום אינסולין מסוג הומולוג ו לנטוס לאחרונה יש לי ירידה בשמיעה שמעתי שיש קשר בין הזרקת איסולין לנטוס לירידה בשמיעה אשמח לשמוע אם יש עוד אנשים עם הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין שום קשר.
דן09/01/2009אינסולין לא משפיע על השמיעה בשום דרך. חוץ מזה שאני מטופל בלנטוס במשך די הרבה זמן ואין לי שום בעית שמיעה...ממליץ לך לפנות לרופא שלך ולבדוק את העניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוד סויסה
ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין10/01/2009גם אני לא מכירה קשר כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יוד רדיואקטיבי ומחזור חודשיליאת06/01/2009
שלום ד"ר השתלשלות המקרה שלי: בחורה בת 41,לפני שנה וחצי כריתת בלוטת תריס בשל פפילרי וכן יוד רדיואקטיבי מינון 175 מיליקירי. לפני 3 חודשים (בספטמבר)שוב יוד רדיואקטיבי שוב 175 מיליקירי באוקטובר קיבלתי מחזור רגיל בנובמבר קיבלתי מחזור רגיל דצמבר-משום מה לא קיבלתי מחזור היום כבר 6 בינואר ועדיין אין לי מחזור!!!!!! שאלות: 1 הייתכן שיוד רדיואקטיבי פעמיים במינון 175 מיליקירי פגע לי בפוריות? עד נובמבר המחזור שלי היה תמיד סדיר ותקין. או שמא ייתכן והכל נובע ממתח בו הייתי שרוייה? 2 יש קשר בין יוד רדיואקטיבי במינון 175X2 לבין פגיעה במחזור עד כדי חוסר מחזור? אני ממש במתח...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת
ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין10/01/2009ישנן סיבות רבות לאיחור במחזור- יש קשר בין חוסר איזון של בלוטת התריס ומחזור, וכנל לגבי מתח נפשי וסיבות נוספות. גשי לרופא להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)