מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פורפורה תרומבוציטופנית אידיופתית אור. מ.06/06/2012
שלום, לפני כ-5 שנים אובחנה אצלי פורפורה ברגל. ליתר ביטחון נלקחו ע"י כירורג גם דגימות (ביופסיה) מעור הרגל (שם בעיקר מתרכזים אזורי גרד ופצעונים) וגם בוצעו בדיקות דם מקיפות (לרבות קרישה) שנמצאו תקינות. השבוע הבחנתי בשני כתמים כחולים-שחורים ענקיים - על היד ובאחורי הברך - הנראים כחבורות/מכות חזקות.(לא זכורה לי חבלה). אחד מהם משנה צבעו לאדמדם ומתפוגג לאט. בעבר כבר היו מקרים דומים אך קטנים יותר. האם סביר להניח שאלה בטויי פורפורה תרומבוציטופנית אידיופתית - או שכדאי לחזור על בדיקות לשלילת סרטן הדם? אודה לתשובתך / עצתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פורפורה תרומבוציטופנית אידיופתית או - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ06/06/2012קודם כל יש לבצע ספירת דם מלאה ותפקודי קרישה במשה והבדיקות הקודמות בוצעו לפני יותר מחצי שנה.במידה והכל תקין הסיבה לתופעות לא קשורה לבעיות בדם או במנגנון הקרישה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פולית וB 12לילי03/06/2012
האם כשערך חומצה פולית בנורמה וגם B12 תקין בלי טיפול, אז תמיד ההומוציסטין תקין!
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית וB 12 - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ04/06/2012לא!!! רצוי לקבל מידע יותר מפורט בספרות המקצועית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הומוציסטין וגלולותלילי03/06/2012
אני בת 24 ולפני שנתיים החלטתי לקחת גלולות נגד היריון. עשיתי בדיקות דם וגיליתי שיש לי MTHFR הומוזיגוטי, וההומוציסטאין היה 10. ההמטולוגית אמרה לי שאני צריכה לקחת 5 מ"ג חומצה פולית כל יום לשארית חיי. היא גם אמרה שאני יכולה לקחת גלולות כל עוד אני אקח את החומצה הפולית.
כבר שנתיים נוטלת גלולות יסמין, ועקב הפרסומים על הסיכון בקרישתיות יתר שבגלולה זו החלטתי לעשות בדיקת הומוציסטאין חוזרת כשאני על גלולות וחומצה פולית ולראות איך הגוף שלי מגיב ואם רמת ההומוציסטאין תקינה או שאני בסיכון. בבדיקה חוזרת קיבלתי תוצאה של 5.4.
יש לי שתי שאלות:
1. האם הרמה תקינה, או שהיא נמוכה מדי?
2. אם ההומוציסטאין שלי תקין, זה אומר שבכל הנוגע לקרישי דם מגלולות אין לי מה לדאוג? או שאני עדיין יכולה ללקות בקריש דם עקב הגלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומוציסטין וגלולות - תגובה
פרופ` אלן ברבי10/06/2012בנוגע לקרישיות ית לא מתיחסים לרמות נמוכות של הומוסיסטין.
יתכן שהתוצאה נמוכה בגלל לקיחת ח' פולית. להמשיך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך בדיקות מ31.5 לפרופ רחמילביץלילי03/06/2012
תודה ענקית עת תשובתך הממצא והעיניינית רק ברשותך שאלה נוספת כשאתה אומר אין צורך בבדיקות בשלב זה ,האם הכוונה לגביי אני הבת שנוטלת גלולות , כלו מר התוצאות של אמי לא משליכות עליי לגבי שמוש בגלולות ובדיקות לגביי,
האם מי שנניח יש לו בעיה בהומוציסטין ונטילת פוליק מתקנת את זה ,האם זה אומר שאין בעיה בMTHFR גנטית???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך בדיקות מ31.5 לפרופ רחמילביץ - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ03/06/2012כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץמונא01/06/2012
שלום לאחר כחודש וחצי מלידה קיסרית ביצעתי בדיקות לבירור תרומבופיליהתוצאות חריגות: APTT-sec = 40.1, PT-INR= 1.19 , PT-sec = 15.1, LAC POSSITIVE. אני ממש מבוהלת , מודה לך מראש על הייעוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ02/06/2012כדאי לחזור על הבדיקה לפני בצוע ברור נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת LAC - מקווה שהפעם יראה ברוררינה01/06/2012
שלום, אני מאוד מבולבלת בעקבות תוצאה של בדיקת LAC. ואשמח מאוד אם תוכל בבקשה להאיר את עיניי ורק לעזור לי אם הבדיקה תקינה או לא. איך יכול להיות שהתוצאות של LAC-SCREEN-RVVT ו LAC-CONFIRM-RVVT - תקינות , אבל החלוקה שלהן זו בזו - לא תקינה? האם בבדיקה זו הספיציפית ה LAC תקין או לא תקין? כבר יש לי בדיקה לא תקינה מלפני 3 חודשים וזאת התוצאות השניות - הופנתי בעקבות הפלה בשבוע 12. התוצאות: Sec 46 LAC-SCREEN-RVVT הטווח: 37-46 Sec 30 LAC-CONFIRM-RVVT הטווח: 30-40 1.56 SCR RV/CONF RV הטווח: 0.8-1.4 Sec 30 PTTFS הטווח: 25-35 Sec 39.2 PTT(FSL) הטווח: 28-45 1.31 PTT(FSL)/PTT(FS) הטווח: 0.8-1.6 תודה רבה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת LAC - מקווה שהפעם יראה ברור - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ01/06/2012מהם הערכים בנשואה לערכים הנורמליים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתוצאות
רינה02/06/2012הערכים: Sec 46 LAC-SCREEN-RVVT הטווח: 37-46 Sec 30 LAC-CONFIRM-RVVT הטווח: 30-40 1.56 SCR RV/CONF RV הטווח: 0.8-1.4 Sec 30 PTTFS הטווח: 25-35 Sec 39.2 PTT(FSL) הטווח: 28-45 1.31 PTT(FSL)/PTT(FS) הטווח: 0.8-1.6
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בבדיקה זו הספיציפית ה LAC תקין או לא תקין?פרופ` אלן ברבי01/06/2012
שלום ד"ר וינדר,
אני מאוד מבולבלת בעקבות תוצאה של בדיקת LAC. ואשמח מאוד אם תוכל בבקשה להאיר את עיניי ורק לעזור לי אם הבדיקה תקינה או לא.
איך יכול להיות שהתוצאות של LAC-SCREEN-RVVT ו LAC-CONFIRM-RVVT - תקינות ,
אבל החלוקה שלהן זו בזו - לא תקינה?
לסיכום, האם בבדיקה זו הספיציפית ה LAC תקין או לא תקין?
כבר יש לי בדיקה לא תקינה מלפני 3 חודשים וזאת התוצאות השניות - הופנתי בעקבות הפלה בשבוע 12. כל שאר בדיקות הקרישיות (הרבות מאוד) היו תקינות, וקריוטיפ העובר שנפל היה תקין.
התוצאות:
Sec 46 LAC-SCREEN-RVVT
הטווח: 37-46
Sec 30 LAC-CONFIRM-RVVT
הטווח: 30-40
1.56 SCR RV/CONF RV
הטווח: 0.8-1.4
Sec 30 PTTFS
הטווח: 25-35
Sec 39.2 PTT(FSL)
הטווח: 28-45
1.31 PTT(FSL)/PTT(FS)
הטווח: 0.8-1.6
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה מופנת לפרופ' אליעזר רחמילביץ
רינה01/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרטין נמוךא31/05/2012
שלום,
עשיתי בדיקת דם
פריטין יצא 11.9
המוגלובין 13.1
ברזל 100.4
יש לי מחזורים עם דימום קשה . 3 ימים ראשונים שיטפון. ונמרח לאורך 4 ימים נוספים אבל לא בדימום קשה.
הרופאים שלי החליטו שעליי לעשות קולונסקפיה וגסטרוסקפיה. עשיתי והכל תקין
אין דימומים אין פוליפים.
אם כך האם אפשר לומר בודאות שהפגיעה בפרטין היא בגלל וסת ? האם זו התשובה של הרפואה?
האם יש עוד בדיקות שאני יכולה לבצע?
האם יש בדיקות אחרות המוטולוגיות פרט לאלה הנעשות בקופות החולים?
האם אפשר לעשות בירור ולבדוק את הדם שלי?
אחותי נפטרה מלוקמיה חריפה לפני 7 שנים התאמתי לה ב100 אחוז כאילו היינו תאומות
תרמתי לה פעמיים אך זה לא הצליח , כאשר הספירה החלה לעלות אבריה קרסו.
אם התאמתי לה ב- 100 אחוז הייתכן שגנטית אנו אותו הדבר.??
היא הייתה אנמית מדי פעם. הייתכן שמתחיל אצלי משהו?
אני יודעת שהמחלה לא תורשתית ושאם היו יודעים איך למנוע היו מטפלים. אבל יודעים שייתכן וזה מתחיל מאנמיה.
מה עליי לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרטין נמוך - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ01/06/2012ראשית יש סיבה אפשרית לפריטין הנמוך ורצוי לטפל בה-להפחית את הדימום במחזור ולחזור על הבדיקה אני מבין את חששותיך אך לפי הנתונים שלך אין כל קשר בין מה שקרה לאחותך ואין מקום לראגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריטין
א01/06/2012תודה רבה לך על תשובתך המהירה
אבל כיצד מפחיתים את הדימום?
או שזה שאלה לגניקולוג.....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש צורך בבדיקות? לפרופ רחמילביץלילי31/05/2012
אני בת 28 בריאה מעשנת עד 5 סיגריות ביום .נוטלת גלולות .לא ידועה בעיה של קרישיות יתר אמי בצעה בדיקות:
לאמי יש הומוציסטין 15.5, כשהנורמה עד 14
חומצה פוליק 3.9 ,כשהנורמה 3.3-34
B 12 בדרך כלל בנורמה התחתונה מטופלת והתוצאה היום 280,כשהנורמה 157-1060
רופאה אמר, שבתוצאות אלו במיוחד ההומוציסטין אולי יש נטיה לקרישים אמי
בקשה,בדיקות קרישה
והרופא אמר שאין צורך מספיק ,תקבל פוליק וזה יסתדר .נשאלת השאלה האם תוצאות אלו מראות על בעיה בקרישיות יתר,שבגללן אני בתה אמורה לבקש מרופאת הנשים שלי בירור תרומבופיליה ואם כן לאיזה בדיקות?
המון תודה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש צורך בבדיקות? לפרופ רחמילביץ - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ31/05/2012אני מציע לקבל את ההצעה לקחת חומצה פולית מספר שבועות ולחזור על בדיקת ההומוציסטאין בשלב זה אין צורך בבדיקות נוספות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם ואנטיביוטיקהאלי30/05/2012
שלום רב
האם תוצאות בדיקות דם שגרתיות יושפעו מאנטיביוטיקה שסיימתי לקחת לפני 5 ימים?- פנצילין בשל דלקת בגרון.
(בדיקות שגרתיות של אחת לשנה, כולסטרול ברזל, ליקוציטים וכד)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם ואנטיביוטיקה - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ31/05/2012לא צריך להיות קשר עם פניצילין.יכול להיות קשר בין התוצאות לבין שרידי הדלקת,למשל מספר הלויקוציטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דגימה המוליטית בבדיקת דםאלון30/05/2012
שלום רב,
אתמול ביצעתי בדיקות דם שגרתיות בקופ"ח. בהערות לבדיקת FE-IRON מצויין: "לא בוצע, דגימה המוליטית. נא להודיע לרופא על אי ביצוע הבדיקה"
כמו כן יש לציין, כי מיד לאחר לקיחת הדם, הופיעו כתמים עגולים קטנים בצבע אדום בהיר ביד שממנה נלקח הדם!!!
מה משמעות הדבר והאם הנגעים האדומים קשורים לדגימה ההמוליטית, או שמא לבעיה כלשהי אחרת???
תודה ואשמח לקבל תגובה בהקדם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דגימה המוליטית בבדיקת דם - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ31/05/2012אין כל קשר.יש לחזור על הבדיקה בתקוה שהדם לא יהיה המוליכים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת דם והשפעותיהיעל30/05/2012
שלום רב!
האם תרומת דם גורמת לאנמיה בימים שלאחר התרומה?
אם לא, מה קורה לדם בגוף? שמעתי שיש ירידה של המוגלובין וברזל בדם.
יש בעיה לעשות בדיקת דם אחרי תרומה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומת דם והשפעותיה - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ01/06/2012בדרך כלל עם ספירת הדם תקינה לא צפויה אנמיה לאחר תרומת דם ןאין צורך לבצע בדיקת דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקיצת יתושחזי28/05/2012
שלום וסליחה על השאלה המוזרה אך אני תוהה...
האם יתוש שעוקץ חולה סרטן הדם, מקבל את המחלה?
אני הייתי מנחש שכן, כי הוא מקבל דם נגוע..
יש בכלל מחלת סרטן ליתושים?
או שיתושים כמו כלבים, מזהים חולה סרטן, ולא יעקצו אותו?
אני לא זוכר אם נעקצתי בתקופה שהייתי חולה במחלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקיצת יתוש - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ29/05/2012לפי מה שירוע לי יתושים לא חולים ולא מעבירים סרטן דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת מח עצםבלה28/05/2012
שלום בת 44 סובלת מקרישיות יתר פקטור 5 ללא כל טיפול עד כה,plt600 הרופאה מבקשת לערוך בדיקת מח עצם כדי לברר עם צריך לקבל אספירין וכדי לבחון את העלייה,אני מאד פוחדת מהבדיקה היום ובפורומים הרפואית מוסבר שלמי שיש קרישויות יתר לא מומלצת הבדיקה היות ויש סיכונים לתסחיפים,והרופאה הסבירה שאין סיכונים בבדיקה,השאלה למי להאמין,האם בדיקת מח עצם מסוכנת? כיום אני לוקחת אספירין במינון נמוך כדי למנוע דברים אבל השאלה אם לפני הבדיקה להפסיק לקחת או להמשיך כרגיל? אודה על התשושבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת מח עצם - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ29/05/2012מה עם יתר הספידות? כמה זמן ידוע על 600000? במדה ויש אינדיקציה לביצוע הבדיקה ניתן להפסיק את האספירין יומיים שלשה לפני הביצוע ולא צריכה להיןת בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על תינוקת בת שנה ורבעאיילת28/05/2012
שלום רב.
עשינו היום ספירת דם לקטנה, בת 15 חודש עקב כמה ימים של שיעול, כדי לוודא שזה לא חיידקי.
אבל התוצאות הדאיגו אותי מאוד:
המוגלובין 9.8, למרות שמקבלת ברזל בטיפות. בינואר היה 10.8 ובדצמבר 11.1
טסיות 144!! בינואר היה 338.
עד כה לא ידועה לנו שום בעיה המטולוגית עם התינוקת.
האם יש סיבה לדאגה? האם יש קשר בין המוגלובין שיורד, למרות מתן ברזל, ובין טרומבוציטופניה? ובקיצור, מה עלי לעשות?
איני יודעת אם זה קשור, אך אציין שלי יש טרומבופיליה מסוג אפלא. מתבטאת בהקשר המיילדותי בלבד. בהריון שלה קיבלתי אספירין וקלקסן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא תגובתכם, ותוספת:
איילת30/05/2012שכחתי לציין כי הרופא אומר שלדעתו יש לילדה וירוס.
האם בזמן וירוס הטרומבוציטים יורדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על תינוקת בת שנה ורבע - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ01/06/2012רצוי להתייעץ עם המטולוג ילדים לא נראה לי שמדובר בטרומבופיליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)