מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילה מחיתולים אחרי אירוע מוחילולי27/02/2011
אימי בת 66 עברה אירוע מוחי - מפרצת תת עכבישית לפני כחצי שנה.
עברה צינתור מוחי והמפרצת נסגרה.
כיום היא משתקמת ומנסה להגמל מחיתולים.
מה ניתן לעשות בנושא?
ב"ה היא מתהלכת באמצעות הליכון ומשתקמת יפה מבחינה מוטורית ונוירולוגית קוגנטיבית.
אנא עדכנו אותנו בכל עניין שיכול לקדם את שיקומה בכל המובנים ובפרט בנושא גמילה מחיתולים
תודה ובריאות איתנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה מחיתולים אחרי אירוע מוחי - תגובה
פרופ` אלן ברבי27/02/2011מצטער אנחנו בפורום של מחלות דם !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנימיהשימי27/02/2011
שלום
יש לי אנמיה טלסמיה אלפא
ורציתי לשאול האם זה יכול לגרום לדיכאון ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנימיה - תגובה
פרופ` אלן ברבי27/02/2011לא ידוע לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמעותנופר23/02/2011
שלום
הייתי מבקשת לדעת את המשמעות של התוצאות הבאות על רקע עייפות כרונית ובעיות עיכול ואחרות
ערכי האימונוגלובולין גי יציבים מזה עשור, כמו כן ערכי השקיעה המוחשת, שאר הפרמטרים החלו להיבדק רק השנה
Protein total 8.5
Esr 36
Immunoglobulin g 2120
Kappa Light Chain (B) 521
Lambda Light Chain (B) 256
IgG2949
IgG3 22.9
תודהה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משמעות - תגובה
פרופ` אלן ברבי23/02/2011יש עליה ב IGG ואולי ב KAPA (אין לי ערכים של המעבדה)
כנראה הבעיה ידועה אבל רצוי יעוץ של המטולוג האזורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות קרישהיעל23/02/2011
בוקר טוב,
נשלחתי לבדיקות קרישה: VWF ותפקודי טסיות (אגרגציה), כמו כן PT, PTT ופיברינוגן שעשיתי ויצאו תקינות.
1. האם אני חייבת לעשות את 2 הבדיקות של VWF ותפקודי טסיות (אגרגציה) באותה מעבדה/בית חולים? או שאני יכולה בשני מקומות שונים?
2. קבעו לי את הבדיקות הללו בהפרש של 4 חודשים. האם זה משנה? האם צריך לעשות הכל במרוכז?
3. קראתי באינטרנט שבדיקת VWF צריכה להמדד עם פעילות Ristocetin cofactor ואנטיגן, ופקטור קרישה VIII. האם זה סטנדרט בבדיקת VWF או שאני צריכה לבקש בטופס 17 שיהיה מצויין שצריך גם לבדוק פעילות Ristocetin cofactor ואנטיגן, פקטור קרישה VIII?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות קרישה - תגובה
פרופ` אלן ברבי23/02/2011ממש לא יודע !
רצוי לשאול לרופא שביקש הבדיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטאין C גלובלרון-בן דרור מ22/02/2011
אחי השוהה בארה"ב עשה בדיקות, בהן, בין היתר, נמצא כי רמת הפרוטאין C גלובל היא בשיעור 0.53.
אודה לך עבור המשמעות ומה עליו לעשות.
בברכה
מאירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטאין C גלובל - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ23/02/2011מהו הערך הנורמלי באותה מעבדה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימפוציטיםרביב21/02/2011
אני מודאגת אשמח אם תענו על שאלתי לגבי לימפוציטים עולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימפוציטים - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ21/02/2011ע"מ לענות על השאלה צריך לקבל נתונים - מה המס' הכולל של הכדוריות הלבנות ומתוכן מהו % הלימפוציטים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטיפולי פריון לפני שאיבת ביציתש21/02/2011
שלום רב,
אני לפני טיפולי הפרייה (ללא הריון - הריון ע"י פונדקאית). בעבר ילדתי 2 ילדים , הריונות עם קלקסאן עקב פקטור 5 והטרוזיגוטיות. כרגע , לפני טיפולים- פניתי להמטולוג כדי לקבל טיפול נגד קרישיות. ההמטולוג לא מוכן לקחת אחריות ולומר לי מה צריך לקבל בזמן הטיפולים לשאיבת ביציות. הפנה אותי לרופא הנשים כדי שיקח אחריות ויתן טיפול - מה עליי לעשות? האם צריך טיפול לקרשיות בזמן טיפולים לפני שאיבה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטיפולי פריון לפני שאיבת ביצית - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ21/02/2011אני מבין שאת יוצאת מתוך הנחה שבזמן שאינך בהריון את לא מקבלת קלקסאן
בזמן הטיפול אין מקום לקחת קלקסאן אלא רק בזמן שאת בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה משמעות תוצאות בדיקות קרישיות יתרשירי21/02/2011
שלום
אודה לכם אם תוכלו להסביר לי, מה אומרות התוצאות הנ"ל:
PCR MTHFR_(C677T) הטרוזיגוט
PCR PROTHROMBIN נורמלי
FACTOR-V-LEIDEN MUT. הטרוזיגוט
HOMOCYSTEIN 14.20 mcmol/L
PROT-S ANTIGEN (FREE 119
APCR RATIO 1.92
LAC-RATIO 1.04
LAC-SCT-RATIO 1.06
PROTEIN C ACTIVITY 80%
ANTITHROMBIN-III 105%
תודה רבה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה משמעות תוצאות בדיקות קרישיות יתר - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ21/02/20111. לגבי MTFHR - יותר חשוב תוצאות הח' הומוציסטאין שהיא בגדר הנורמה.
2. את המידע הזה יש להעביר לרופא מטפל וכן בכל מקרה של ביצוע פעולה ניתוחית כלשהיא אך אינה מצריכה טיפול מיוחד .
מדובר על חוסר חלקי בשני פקטורי קרישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!!יעל19/02/2011
שלום,
עשיתי לאחרונה ספירת דם ובדיקות PT, PTT ופיברינוגן.
התבקשתי לעשות ספירת דם בעת מחזור כדי לראות את גובה ההמוגלובין. בכוונתי לעשות שוב גם את הבדיקות האחרות בזמן מחזור.
שאלותיי:
1. האם PT, PTT ופיברינוגן אמורים להיות מושפעים ממחזור?
2. האם PLT (טסיות) אמור להיות מושפע ממחזור?
3. האם זה משנה אם אני עושה את הבדיקה ביום 3 או 5 למחזור (מבחינת ההמוגלובין)?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף!! - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ21/02/20111. בדר"כ לא !!!
2. לא
3. ההמוגלובין עשוי לרדת במידה מסויימת בעקבות דמום יתר במחזור (ים) מכל מיני סיבות שרופא הנשים מודע עליהם . הפרעה בקרישה היא אחת מהם אך לא השכיחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ANTITHROMBליאור18/02/2011
ביצעתי בדיקות דם לקרשיות יתר לאחר 4 הפלות רצופות .ANTITHROMBIN-III יצא 128%מעל הנורמה מה זה אומר יתר הבדיקות תקינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי
ליאור20/02/2011הערכים הנורמלים זה 100-120
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהANTITHROMB - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ21/02/2011כדאי לחזור על הבדיקה , קשה להאמין כי עליה קלה ב- באנטיטרובין 3 יכולה להסביר 4 הפלות .
כדאי להתייעץ עם רופא הנשים המתמחים בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקות דםדד17/02/2011
שלום, רציתי לדעת מה אומרות הבדיקות החריגות הבאות:
פריטין- 419
אלפא2- 11.9
אימונוגלובולין M- 330
אנטיקרדיוליפין- 9.2
CRP-6.9
המוגלובין-11.3
אני בבירור מחלה ראומטית (צריכה לחזור איתן לראומטולוג אך עוד זמן רב) והייתי רוצה את חוות דעתך (איזו מחלה היית מאבחן)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח בדיקות דם - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ21/02/2011כדי לענות חייבים לדעת את טווח הבדיקות התקין באותה מעבדה.
יחד עם זאת אינני רואה דחיפות במתן התשובה וכדאי לחכות לביקור אצל הראומטולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי מעוניינת בכל זאת בחוות דעתך
דד22/02/2011עפ"י המעבדה שנבדקתי בה, ערכים אלו חריגים (גבוהים מהנורמה).
אני סובלת מכאבים ואשמח לחוות דעתך לגבי האבחנה.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי מעוניינת בכל זאת בחוות דעתך - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ23/02/2011הספירה הלבנה היא תקינה , אולם אחוז הלימפוציטים יותר גבוה מהנורמה .
השאלה היא מה עם יתר הספירות - המוגלובין , כ.אדומות , PLATLETS וכו'
האם יש מחלות ברקע?
במידה והכל תקין ואין כל סיבה אחרת - מחלה ויראלית? בשלב הזה מומלץ על מעקב בלבד כל 6 חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דד01/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בדיקת דםדן15/02/2011
בן 52 מטופל בין היתר במיקרופירין עקב היצירות קרוטיס של 25% אין איזה שהם תלונות מיוחדות
אך
בבדיקה מיום 15.2.11
נמצאו מרכיבים לא תקינים הבאים: 4.56 RBC-
40.4% HCT-
בבדיקה מיום 15.5.2010 הערכים האלה היו- RCB- 5.05
HCT-43.9
השאלה, מה פירוש התוצאה הזו,מה יכול לגרום שינוי זה, על מה מצביעה התוצאה הנוכחית, ומה יש לעשות?
בתודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין ש..
דן15/02/2011בבדיקה קודמת מחודש 5.2010 היה HB 14.6
ובבדיקה הנוכחית הוא 13.9* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאת בדיקת דם - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ21/02/2011דמום כתוצאה ממתן מיקרופירין הוא נדיר , אך להשלמת הברור צריך לבדוק רמת ברזל , פריטין וטרנספרין וכן לראות את יתר הערכים של ספירת הדם האדומה .
האם יש בעיות במערכת העיכול ? כיב? טחורים? אשר עשויות להסביר דימום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דם קרישהמירי14/02/2011
שלום,
נשלחתי לעשות בדיקות דם לקרישה עקב הופעת פטכיות קטנות על העור המופיעות במקומות שונים בגוף (בודדים, לא במקבצים) ולא בזמנים קבועים.
אודה לפענוח תוצאות הבדיקה להלן, במיוחד לאור העובדה שבאינטרנט כתובים ערכים אחרים מאשר באתר של קופת החולים שלי (לפי הערכים באינטרנט, התוצאות אינן תקינות):
PT-INR: 0.97
PT-SEC: 10.5 sec
PT%: 100
APTT-SEC: 25.7 sec
FIBRINOGEN: 330
דרך אגב, מה משמעות ה PT%? טווח הערכים הוא 70-100 ואני בדיוק 100. האם זו בעיה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין ש....
מירי14/02/2011אני בת 31
מנסה מזה כשנה להכנס להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקות דם קרישה - תגובה
פרופ` אלן ברבי14/02/2011בדיקות אלא תקינות
צריך לעשות גם ס.ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! אכן עשיתי
מירי14/02/2011עשיתי ספירת דם, הכל בסוגררים למעט תוצאות שמדאיגות אותי:
1. כדוריות דם אדומות 4.37 - קרוב מאוד לגבול התחתון וירד מהבדיקות הקודמות שעשיתי לפני שלושה חודשים. האם יש מה לדאוג?
2. MCH - יצא מהסוגריים - 31.9 - האם זה מדאיג?
3. באתר של הכללית יש אפשרות לראות גרף של התוצאות לאורך השנים. בבדיקת הגרף של PLT נראה שרמות ה PLT יורדות כל הזמן כאשר לפני שנה וחצי עמדו על 280 וירדו כל פעם 270, 260 והיום 240. האם יש לכך משמעות?
דרך אגב, פרופ' - האם התוצאות גם תקינות לקרישיות יתר???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותשולה14/02/2011
בס"ד
שפעת-טופלתי באנטביוטיקה.ובו זמנית נעשו לי בדיקות דם שהראו מוגלובין 9.5
הרופא השלים בירור IRON-11.
בילירובין טוטל B 0.29
בילירובין DIREC0-0.06
CRETININE 0.48 L
LIPASE-13 L
PHOSPHOR -2.5 L
TRABSFERRIN -226L
TRANSF.SATURAT -3.8 L
UREA 10 L
CRP 11.56 H
HCT 28.7 L
LYMPHOֵ19.2 L
EOSֵ 1.0
LYMPHO NO 1.4 L
BASO NO-0.03 L
RBC 3.3 L
HCT-27.4 L
NEUTROֵ80.1 לאחר יומיים בבדיקה חוזרת 64
HGB 3.17 L
PLT 174
יש לציין שאת הבדיקות האלה עשיתי בבית החולים עם טיפול אנטביוטי.לדלקת ושפעת
ובקופ"ח אתמול עשיתי בדיקת טרנספרין יצא 188
רציתי בבקשה לשאול אותך לגבי הבדיקות האם תקינות.
ולגבי תחושותי מין סחרוחורות וחוסר אויר פלפיציות האם מהחוסר ברזל?כי כל הבדיקות המקיפות תקינות כולל ריאות ולב.
ה על עזרתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ14/02/2011התמונה והתלונות מתאימים בהחלט לחוסר דם על רקע חוסר ברזל ולכן מומלץ על טיפול בכדורי ברזל. השאלה היא האם יש ספירות מהעבר ומהם הערכים - בהשוואה לאנמיה הנוכחית .
נוסף על כך יש לנסות לברר את הסיבה - האם דמם רב ממחזור ? מערכת העיכול ? קיבה? טחורים ? מעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בנוזל הזרעשרון13/02/2011
מזה שנה קיימת אצלי תופעה שנוזל הזרע יוצא בצבע אדום,
בבדיקת המעבדה התוצאה יצאה תקינה.
השאלה שלי: מה גורם לדימום הזה, והאם יש פתרון לתופעת הדם בנוזל הזרע.
כמה זמן עוד צריך לחיות עם זה ,( זה כבר נמשך שנה),
מתי המצב יחזור להיות תקין ללא דימום.
תודה מראש,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם בנוזל הזרע - תגובה
פרופ` אלן ברבי14/02/2011לא יודע.
לפנות לאורולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)