מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנמיה?רונית20/07/2009
ד"ר שלום,
להלן תוצאות בדיקות הדם שלי:
10.8- 4.8 K/ul 6.4 WBC
5.40- 4.20 M/ul 4.03 RBC
16.0- 12.0 g/dl 11.5 HB
47.0- 37.0 % 34.3 HCT
31.0- 26.0 pg 28.6 MCH
36.7- 33.0 g/dl 33.5 MCHC
16.0- 11.0 % 12.7 RDW
97.0- 80.0 fL 85.2 MCV
75.0- 40.0 % 55.4 NEUT%
50.0- 20.0 % 36.6 LYM%
12.0- 2.0 % 4.4 MONO%
7.0- 0.0 % 1.6 EOS %
2.0- 0.0 % 0.5 BASO %
4.5- 0.0 % 1.5 LUC%
8.0- 1.9 K/ul 3.6 NEUT.abs
4.5- 0.9 K/ul 2.4 LYMP.abs
1.0- 0.2 K/ul 0.3 MONO.abs
0.6- 0.0 K/ul 0.1 EOS.abs
0.1- 0.0 K/ul 0.0 BASO abs
0.4- 0.0 0.1 LUC abs
15.0- 0.0 0.2 MACRO%
10.0- 0.0 0.7 MICRO %
10.0- 0.0 1.6 HYPER%
10.0- 0.0 0.6 HYPO %
10.0- 0.0 1.2 MICRO%/HYPO%
450- 150 K/ul 287 PLT
13.0- 4.0 fL 9.2 MPV
291.0- 10.0 ng/ml 15.0 FERRITIN
האם מדובר למעשה באנמיה ? היש צורך ליטול כמוסות ברזל? באיזה מינון?
עוד שאלה - לאחר בירור קל ראיתי שישנם מס' סוגים של ברזל ובהם Ferrous Fumarate (כ-300 מ"ג לכמוסה); ferrous sulphate 160 mg; וכמוסות שכתוב עליהן רק "ברזל" בעברית 28 מ"ג (ליטול פעמיים ביום).
מה ההבדל בין סוגי הברזל הללו? ומה עדיף ליטול?
תודה רבה מראש,
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית
פרופ` אלן ברבי23/07/2009יש אנמיה קלה מחוסר ברזל. אפשר להשתמש בברזל-סולפת 1 ביום במשך 6שי לפני האוכל
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליטמיהו19/07/2009
שלום, אבי בן 65 סובל ממחלת פוליצטמיה מזה 15 שנה,
עד היום נטל הידראה, במשך 3 שנים יוצאות לו BCC על הפנים וגם על העיניים,וכל הזמן הם הוסרו בניתוחים פלסטיים.
במקביל הוא יקבל משחה מיוחדת למרוח על הBCC למניעה.
לאחר הניתוח האחרון שבו הוצאו המון BCC גם מהראש ונלקחה בדיקת מח עצם,
הרופא החליט להחליף לו את הכדורים למילראן, הוא טוען שזה לא יגרום לו לתופעות ה BCC המרובות.
האם מילראן עדיף יותר? האם יש להן תופעות לוואי מסוכנות?
האם ישנה עוד תרופה שיכולה להקל על אבי? אודה לך על תשובתך בנושא.
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ו
פרופ` אלן ברבי23/07/2009ממש לא יודע אם מילרן גורם פחות BBC מהידראה.
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לקרישיות יתרנ19/07/2009
שלום רב,
פניתי לרופאת נשים לצורך הפניה לבדיקות לקרישיות יתר על מנת להתחיל לקחת גלולות. אין לי היסטוריה רפואית משפחתית של קרישיות ולכן עשיתי את הבדיקה באופן פרטי.
הבדיקות שעשיתי הן :
MTHFR
FACTOR2
F באינטרנט ובפורום ראיתי שישנן בנות אשר הפנו אותן לבדיקות אחרות.
במידה ותוצאות הבדיקות שעשיתי תהיינה תקינות, האם אוכל להיות רגועה ולקחת גלולות?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ב
פרופ` אלן ברבי23/07/2009אם אין סיפור אישי או משפחתי אין צורך בבדיקות לפני נטילת גלולה.
לפנות לרופא נשים לאיפורמציה נוספת
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכפי שציינתי קודם
נ23/07/2009כפי שציינתי בהודעה הקודמת, רופאת הנשים הפנתה אותי.
תודה על התשובה העניינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טרומבוציטם נמוכיםמור19/07/2009
שלום
יש לי טרומבוציטים נמוכים. עשו לי כל מיני בדיקות לשלול כל מיני דברים.
שאלתי אם אחד הדברים שצריך לשלול זה לוקמיה?
איזה סוג של בדיקה עושים כדי לבדוק אם יש חס ושלום לוקמיה. זה בדיקת דם?
תודה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מור
פרופ` אלן ברבי23/07/2009בס.ד אפשר לאבחן מחלת לויקמיה.
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמעות היפו ומיקרו בבדיקום דםיעל19/07/2009
שלום. אני בת 23.
יש לי חוסר ברזל (היה לי 15 אך התחלתי לקחת 3 פעמים ביום כדורי ברזל פריפול)
רציתי לדעת מה אומרות תוצאות הבדיקות:
micro%- 18.0
hypo%- 45.5.
זה המון מעל הנורמה כך שזה מדאיג אותי..
תודה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
פרופ` אלן ברבי23/07/2009אלו פרמטרים של חוסר ברזל וכנראה נבדקו על המשטח דם.
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה PLT בבדיקת דם?פ.17/07/2009
שלום רב,
עשיתי לבני בן שנתיים בדיקות דם לקראת ניתוח. לפי הטופס הכל נראה בטווח הנורמה פרט לPLT שהוא 506. עכשיו השוותי זאת עם בדיקת דם קודמת שנעשתה בגיל שנה וגיליתי שגם שם הכל היה בטווח הנורמה פרט לPLT שהיה 496. רופא ילדים לא הפנה תשומת לב שלנו לכך. יש לציין שבני מקבל טיפול מונע נגד אסטמה.
לעומת זאת, אני (אמא) עשיתי החודש בדיקת דם סתם לידע כללי וגיליתי שאצלי PLT הוא 136. אצלי תמיד ערך זה היה בטווח הנורמה. לכן רופא אמר לי לחזור על בדיקת דם בעוד חודש כדי לראות את מגמת הPLT.
ברצוני לשאול מה משמעות הPLT והאם מדובר במקרה שלי או של בני בסטייה גדולה מהנורמה שמצריכה בירור או שלא?
תודה רבה.
פ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פ.
פרופ` אלן ברבי18/07/2009PLT זה PLATELETS תסיות דם הגורמים לקרישת דם ראשונית.
אצל בנך המספר מעל גבול עליון של הנורמה.
מציע לך להזמין יעוץ המטולוג ילדים דרך רופא ילדים שלו
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםשני17/07/2009
שלום
רציתי לדעת לאבי עשו בדיקות דם ראשונות , ומצאו כי יש לו מחלה במח העצם
עדיין כול הבדיקות לא הגיעו ולכן הם לא יכולים להצביע איזו מחלה בדיוק. רציתי לדעת האם מלבד מחלת הסרטן יש מחלות של מח העצם. או שמא יש להתחיל לדאוג שאכן מדובר בלוקמיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני
פרופ` אלן ברבי18/07/2009קשה לענות לשאלתך בלי לראות התשובות. רצוי לחקות לסוף הבירור ולשמוע מה אומר ההמטולוג
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלקסןקרן17/07/2009
שלום רב,
שאלותי הן אלו:
1. אם רוצים להוריד מינון עד להפסקה המוחלטת של קלקסאן איך עושים זאת (מינון 100)? האם יש בכך סיכון?
2. מה הסיכון במינון נמוך מידי בהשוואה למינון קודם,
ומה הסיכון במינון יתר?
3. ושאלה אחת אחרונה. תוך כמה זמן משפיעה הזריקה וחודרת לדם? (שאלתי זאת נשאלת בגלל גושים קטנים בבטן).
תודה רבה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן
פרופ` אלן ברבי18/07/2009לא יודע מה יש לך.
השפעת הקלקסן בדם היא בערך 18 שעות
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיברינוגן גבוהשירן16/07/2009
שלום
אני נוטלת גלולות מזה שבועיים
לפני שבוע עשיתי בדיקות דם ויצא שהפיברינוגן גבוה
אני יודעת שפיברינוגן זה חלבון שאחראי על קרישה
אז מה זה בעצם אומר שהוא גבוה אצלי? שיש לי קרישיות יתר? שעלול להווצר קריש דם? או שזה טבעי בגלל הגלולות
בכל מקרה מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירן
פרופ` אלן ברבי18/07/2009אנני יודע הערכים של הפיברינוגן שלך. אם התשובה חריגה לפנות לרופא משפחה להדרכה על המשך הבירור. קודם לחזור על הבדיקה
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםאני15/07/2009
שלום,
תוצאות בדיקות דם הראו על דלילות דם-קרישה איטית,
PT-INR 1.26 כשהטווח הוא (1.1-0.9)
PT-SEC 16.4 כשהטווח הוא (11.5-14.6)
PT% 71 כשהטווח הוא(70-120),
לפני בדיקת הדם שתיתי כמעט חצי ליטר מים יכול להיות שבגלל זה התוצאות מראות על דלילות דם, אם לא , איזו סיבה יכולה להיות?
ה UREA שלי 17 , כשהטווח(17-43) יש קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם
אני15/07/2009בהמשך למייל הקודם, ישנם עוד נתונים מבדיקת הדם:
APYY-SEC 34.8 כשהטווח (25-37)
APTT-R 1.09 כשהטווח (0.8-1.2)
FIBRINOGEN 321 כשהטווח (200-400)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם (תיקון)
אני15/07/2009סליחה על הטעות במייל הקודם,כשכתבתי APYY-SEC זה אמור להיות
APTT-SEC .תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה0
פרופ` אלן ברבי18/07/2009קודם תחזרי על הבדיקה בלי לשתות כל כך הרבה!
בנתיים,ה PT בגבול התחתון של הנורמה
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנמיה בהריוןשיר14/07/2009
שלום רב
בהריון שבוע 32. וחולת קרוהן (המחלה ברמסיה).
בספירת דם
16.0- 12.0 g/dl 9.8 HB
46.0- 36.0 % 27.3 HCT
99.0- 77.0 fL 85.3 MCV
34.0- 26.0 pg 30.6 MCH
37.0- 31.0 g/dl 35.9 MCHC
16.0- 11.0 % 16.9 RDW
450- 100 K/ul 215 PLT
15.0- 7.0 fL 8.1 MPV
ברזל:=102 (טווח 145-40 )
ויטמין B12 = 190 (טווח 160-670 )
פוליק אסיד = 44 (טווח 7.1-47)
שאלתי: איך יכול להיות שיש לי אנמיה כשהברל, ויטמין B12 ופוליק אסיד תקינים?
בתודה מראש
שירר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר
פרופ` אלן ברבי18/07/2009יכול להיות שהבדיקה משקפת את הטיפול שאת נוטלת.
למרות התשובה של ערך הברזל הפרטים של ס.ד מתאימים לחוסר ברזל.
צריך לבדוק פריטין ולהמשיך טיפול.
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי טי פיתמר14/07/2009
שלום.
אני בת 33 יש ל י אי טי פי מלפני שנתיים.
הערכים של הטסיות נמוכים(כמעט ולא לוקחת סטראואידים על דעת עצמי(מכיוון שזה עוזר זמני)
זה נע בין 18-80
התחלתי טיפול הומאופטי.
שאלתי אני נשואה טרייה ורוצה להכנס להריון. אני יכולה? מה עושים בזמן הריון אם יש ירידה? סטאואידים לא מזיקים לעובר?
באיזה טווח בזמן הריון כדאי לקחת כדורים כדי שלא יהיה סיכון?
אודה על תשובתכם
תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמר
פרופ` אלן ברבי18/07/2009הטיפול המומלץ במחלתך הוא כריתת טחול. בטח זה מה שימליץ ההמטולוג שלך.
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי טי פי
תמר19/07/2009אני לא מתכוונת לעשות זאת. לפחות לא בזמן הקרוב.
ככה אני לא יכולה להכנס להריון??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמר
פרופ` אלן ברבי25/07/2009את יכולה !!!
אבל עם מספר תסיות כא נמוך זה מסובך
פרופ. ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריש בריאותרוית14/07/2009
שלום רב, לדודי שמאושפז כעת בבית החולים התגלה לפני כיומיים קריש מאסיבי ביותר בריאה ימין ועוד קריש בצידה של ריאה שמאל, הוא כמובן מתקשה לנשום ומטופל להמסת הקריש. בנוסף הוא חש לחצים עזים בראשו, וכן נמצא לו גוש במפשעה , ממנו לחקו 6 דגימות ביופסיה. ראשית, ממה יכולה לנבוע קרישיות היתר בריאות והאם הדבר יכול להיות קשור לגוש במפשעה? שנית נמצאו טרומבוזות ברגליים ובמפשעה, האם זה יכול להסביר את הגוש שנמצא במפשעה? או שיכול להות שמדובר בסרטן כלשהו (לימופמה/סרטן הדם) שאחראי לכל הנ"ל? תודהרבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוית
פרופ` אלן ברבי18/07/2009מקרה מורכב !
אני משוכנע שרופאים במחלקה פנימית יגיעו לתשובת שאלותך
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישיות יתרמירב14/07/2009
שלום. אני בת 25. נוטלת גלולות מינס במשך שנה וחצי. ללא סיפור משפחתי של קרשיות יתר במשפחה. עשיתי באופן פרטי בירור קרישת דם (בבי"ח רמב"ם בחיפה) ואחת התוצאות לא תקינה. התוצאות התקינות הן
Homocysteine - BL- 5.6
PT- 10.6
INR- 0.97
A-PTT- 34.1
והתוצאה הלא תקינה היא:
Protein C global- 0.66 מצויין שהבדיקה נבדקה פעמיים.
הפסקתי את הגלולות ביום קבלת התשובות לפי המלצת רופא נשים המטפל בי. לבקשת המטולוג (כדי לאפשר לי להמשיך לקחת גלולות) עשיתי השלמת בירור והתוצאות:
15.3- 5.0 Sec 11.2 PT-SEC
33.0- 10.0 Sec 26.7 APTT-sec
1 1.30- 0.50 0.97 PT-INR
- Sec 27.5 CONTROL PTT
410- 170 mg/dl 252 FIBRINOGEN
1.30- 0.00 1.20 LAC-RVVT
1.40- 0.80 1.04 LAC-SCT
120- 50 % 82 PROT-S ANTIGEN (FREE
140- 70 % 93 PROTEIN C ACTIVITY
140- 70 % 95 ANTITHROMBIN-III
בנוסף: Factor V Leiden תקין
Prothrombin G20210A תקין
האם לדעתך אני יכולה לחזור לקחת גלולות?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירב
פרופ` אלן ברבי18/07/2009אני מסכים עם ההמטולוג שלך
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת קרישיותרויטל14/07/2009
הנני בת 37.5 ומעוניינת להכנס להריון מס' 4
נשלחתי ע"י ההמטולוג לבצע בדיקת לקרישיות עקב כך שלפני שנה וחצי לאחר ניתוח קיסרי היתה לי דיסקציה בצואר מצד שמאל. טופלתי בקומדין חצי שנה, ביצעתי MRI והכל היה תקין. נאמר לי ע"י הנאורולוג להפסיק את הטיפול בקומדין מפני שהדיסקציה נרפאה לחלוטין.
טופלתי בקומדין בדיוק חצי שנה.
קיבלתי את תוצאות בדיקת הקרישיות. כל הערכים נמצאים בנורמה מלבד ערך אחד של הלופוס אנטיגואלנט APTT שיצא 1.75 כאשר הגבול המקסימלי הינו 1.7.
הלופוס DRVTT יצא בגבולות הנורמה.
האם זה אומר שעליי להזריק קלקסן במשך כל ההריון? מה המשמעות של ערך זה?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רויטל
פרופ` אלן ברבי18/07/2009אנני יכול לתת המלצות כא חשובות בפורום זה.
אני מציע לך יעוץ המטולוג דרך רופא נשים שלך
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)