מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת טלסמיה לתינוקת בת שנה וחודשאורטל27/04/2009
שלום....
הבת שלי בגיל 9 חודשים היתה חולה בוירוס של הקאות ושלשולים וירדה 500 גרם במשקל הרופא עשה לה ספירת דם ובגלל ש ההמוגלובין היה נמוך החליט לעשות לה בדיקת תלסמיה התוצאות של הבדיקה הן: HB A :95.5
HBA2 :2.7
HBF :1.8
חשוב לציין שהבדיקות נעשו בגיל שנה וחודש וההמוגלבין שלה יצא 11.5 והפרטין יצא 38
מחכה לתשובתכם...... בתודה מראש
אורטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת תלסמיה לתינוקת בת שנה וחודש
אורטל27/04/2009שכחתי לציין שאני בת לאבא עירקי ואמא תמנייה ואין לנו תלסמיה במשפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת טלסמיה המשך
אורטל28/04/2009אני שולחת את התוצאות כפי שאני קיבלתי מקווה שזה יעזור אני קצת לחוצה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה....
אורטל28/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטל
פרופ` אלן ברבי28/04/2009תשובות של פרקציות של המוגלובין תקינות ז"א שלא
מדובר בטלסמיה.
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת הלימפה בבית השחירינת26/04/2009
שלום רב לך!!!
אשמח אם תוכלי לעזור לי....
אני קוסמטיקאית במקצועי גרה בקנדה ועוסקת במחט חשמלית.
אחת מלקוחותי בעבר היא עברה ניתוח קטן בבלוטת הלימפה מתחת לבית השחי הימיני והבנתי שהבעייה היתה שהיו צריכים לנקז את המים שהיו מתחת לבית השחי... היא התלוננה על כאבים מתחת לבית השחי וכמו כן כאבים כמו שהיד עצמה נרדמת לה וכך היה עד שהיה הניתוח ואז הרופא אמר לה אחרי כמה חודשים שהיא יכולה לחזור לפעילות רגילה מכל המשתמע מזה.....
עכשיו כעבור חצי שנה היא אמרה לי שהיא רוצה להתחיל במחט חשמלי ומכיון שהרופא אישר לה לחזור לפעילות רגילה החלטנו לעשות את זה. היא הגיעה אלי ביום חמישי לטיפול והשתמשתי בשיטת הטרמוליסיס ומיד כעבור אולי 2 דקות היא אמרה לי רינת אני מרגישה את אותם הכאבים היד שלי מתחילה להרגיש כמו שהיד נרדמת לי וכאבים שם ואני כמובן מיד הפסקתי.....
ועכשיו יומיים לאחר מכן היא אומנם אמרה שהכאב פחת ב60 אחוז אבל עדיין שם ואני מאוד מאוד דואגת לה. מחר היא אמורה להתקשר למומחה שלה ונראה מה יהיה....
מה שלי נראה זה שאולי שוב נוספו שם נוזלים והמט החשמלית כמובן שהביעה למצב של הכאבים...
אני לא יודעת מה בדיוק קרה שם???? מה דעתך מה קרה??? איך המחט חשמלית השפיעה? האם יכול להיות מצב שיש שם שוב נוזלים?? האם היא תצטרך שוב ניתוח בגלל האלקטרוליסיס או שאולי האלקטרוליסיס זה מה שדחף יותר מהר לדעת שיש עדיין בעייה שם????
תודה מראש רינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רינת
פרופ` אלן ברבי27/04/2009לצערי הנושא לא בתחומי.
יתכן שמדובר בסיסטה שמקורה בלוטות הזיעה
מציע לכם לפנות לכירורג כללי או פלסטי
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טסיות דם נמוכות אצל ילד בן 3אריאלה26/04/2009
הבן של גיסתי סובל משטפי דם כחולים בכל הגוף. בבדיקת דם נמצא כי יש לו 20,000 טסיות דם במקום 160,000. הוא אושפז בבי"ח העמק אולם טרם התחיל לקבל טיפול תרופתי. מה יכולה להיות הבעיה ומה צריך לעשות ? בברכה , אריאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארילה
פרופ` אלן ברבי27/04/2009הילד מאושפז וזה בסדר.
אני מניח שהרופאים ימסרו לכם בקרוב האבחנה בהתאם לתוצאות
הבדיקות שבוצעו.
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישיות יתרליטל26/04/2009
שלום
אני בת 26 הטרוזיגוטית לפקטור 2 והומוזיגוטית לMTHFR מטופלת בגלולות עקב בעיית מחזור. כשבוע לערך אני סובלת מכאבים חזקים בחזה בצד שמאל. חשוב לציין כי אני נוטלת אנטיביטיקה בשל UPPER RESPATORY INFECTION שהתחיל בערך במקביל לכאבים. לפני כ-4 ימים התגברו לי מאוד הכאבים, לחצים מאוד חזקים בחזה, כאב בשיעול. הופניתי למיון ע"י רופא משפחה שם עשו לי סיטי חזה, DVT שיצא גבוה אך הסיטי חזה יצא תקין. שוחררתי הביתה תוך אבחנה כי כנראה מדובר בחלק מהזיהום והדלקת למרות שאני לא משתעלת אלא רק יש לי הרבה נזלת. הכאבים לא עברו לי. אני מרגישה כי כל איזור שמאל רגיש לי גם למגע וכואב לי. אתמול שוב ביקרתי אצל רופא שעשה לי אק"ג ואמר שאין מה לעשות ושסביר כי זה יעבור. היום הופיעו לי שטפי דם חיצוניים באיזור הכואב. אינני יודעת אם גרמתי אותם לעצמי כי לחצתי על האיזור שכאב לי או האם זו נורת אזהרה. חשוב לציין כי הכאב לא בהכרח מתגבר שאני נושמת.
תודה על תגובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ימית
פרופ` אלן ברבי27/04/2009סיפור ארוך אך ניתן לסכם שלא עברת אירוע טרומבותי.
אני מציע לך לפנות לרופא נשים בנוגע לגורמי סיכון של הגלולות
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ליטל27/04/2009תודה על תגובתך
הכאבים עדיין חזקים וחודרים בחזה ומשליכים ליד ולשכמה השמאלית. האם מבחינה המוטולוגית אני יכולה להיות רגועה?
האם יש לך מחשבות נוספות מאיפה זה עלול לנבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהימית
פרופ` אלן ברבי28/04/2009הכאבים שאת מציגה,בעצמם, לא מתאימים לבעיה המטולוגית .
מציע לחזור לרופא לבדיקה,לשקילת צילום חזה חוזר,
ויעוץ של אורטופד.
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרישיות יתר בהריון
שרית30/04/2009שלום רב
לבתי אובחן לופוס עם קרישיות יתר.
לא מטופלת.כעת היא בשבוע 8 מתי היא צריכה להתחיל לקחת אספירין וקלקסן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםה26/04/2009
שלום
אני בת 25 לפני כ3 שנים אובחן אצלי mthfr mutation by pcr הומוזיגוט.
מאז אני מטופלת בחומצה פולית.בשנה האחרונה אני סובלת מפריטין נמוך פחות מ8 אך רמת הברזל היא 12.9 אני מטופלת אצל המטולוגית שנתנה לי למשך תקופה של חצי שנה ברזל רמת הפרטין עלתה ל14.2 אך הברזל ירד ל11. חשוב לציין שדימום המחזור הוא חזק ומתפרש על 7 ימים. ההמטולוגית אמרה לי שאני יכולה לקחת גלולות אבל אני מפחדת לחחת במיוחד אחרי שני המקרים.
ברצוני לדעת בעצם מה הוא הגן הזה ומה ההשלכות לגבי העתיד? האם אני יכולה לקחת גלוגות או שעדיף שאני ימנע מהם? ולמה הפרטין והברזל שלי כל הזמן עולים ויורדים?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ה
פרופ` אלן ברבי27/04/2009חוסר ברזל מאוד שכיח בנשים בגיל הפוריות
ואפשר לתקן אותו עיי כלכלה עשירה במרכיבי ברזל ו/או כדורים.
הפגם הגנתי שלך מתוקן עם לקיחת חי פולית, אך בנוגע לגלולות רצוי לפנות לרופא נשים
שיציג לך גורמי הסיכון.
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- DICשיר-רז25/04/2009
שלום לכם ךפניי כ 5 חודשים ילדתי בלידה שהסתבכה ובעיקבותייה היה לי אירוע של די איי סי חמור שבמהלכו הגעתי במצב אנוש לטיפול נימרץ{זה ניגרם בגלל הוצאת שלייה לא טובה וקריעה של עורקים מתחת לצוואר הרחם}ברוך השם ובנס יצאתי מזה ושאלתי היא מהוא בדיוק סיבוך של די איי סי והאים נכונה השמועה שלא כדאי לקחת גלולות למניעת הריון למי שיש קרשיות יתר???
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר-רז
פרופ` אלן ברבי25/04/2009בקשר לשאלה זה נכון.
אבל DIC כסיבוך בלידה לא מבטה מצב כרוני של קרישיות יתר.
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת הקלקסןדנית25/04/2009
1. האם ללקיחת קלקסן בהריון יש תופעות או השלכות על האם ההרה?
2. האם לקלקסן יש השפעה כלשהי על העובר?
תודה, דנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנית
פרופ` אלן ברבי25/04/2009שאלה כללית או ספציפית?
בכל מקרה צריך לקבל הסברים מהרופא שרושמ התרופה.
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת CRP גבוה על מה מעיד?פרופ` אלן ברבי24/04/2009
שלום רב,
בבדיקות דם שעשיתי עקב 4 הפלות הגיעו התשובות הנ"ל-
0.30- 0.00 mg/dl 1.02 C-REACTIVE PROTEIN
15.00- 0.00 IU/ml <7.310000 RHEUMATOID FACTOR
180- 90 mg/dl 152 COMPLEMENT C3
40- 10 mg/dl 26 COMPLEMENT C4
230- 0 U/ml 396
מה זה אומר? הבנתי שה- CRP גבוה, על מה זה מעיד? (קראתי שזה יכול להעיד על תאים ממאירים, יש דברים בגו?)
שאר התשובות שהגיעו תקינות (ויש חלק שעדיין לא הגיעו), כמו כן, אני סובלת מכאבי ראש.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאור
פרופ` אלן ברבי24/04/2009CRP הוא חלבון תגובתי לא ספציפי.הרופה המפנה ירכז בטח
את כל הבדיקות במזגרת הבירור שהוא מבצע.
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריש דם במח בהיריוןאורית23/04/2009
שלום,
אחותי בת 29, בריאה בד"כ, בהיריון בשבוע 37.
לפני כשבוע לאחר שסבלה מכאבי ראש עזים אושפזה ונתגלה כי יש לה קריש דם במח.
היא טופלה בחומר שאמור היה להמיס את הקריש, אך עכשיו אבחנו הרופאים הרעה במצבה ועל כן יאלצו לנתח.
כיצד מתבצע ניתוח מסוג זה והאם הוא מסוכן מאוד או בעל אחוזי החלמה טובים?
האם ההריון עשוי להקשות על הניתוח? והאם ניתן לערוך ניתוח קיסרי לפני ביצוע הניתוח במח?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני
פרופ` אלן ברבי23/04/2009השאלות על נוירוכירורגיה וגנקולוגיה שלא בתחומי.
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות קרשיות יתרתמר23/04/2009
שלום
נשלחתי לבדיקות קרשיות יתר שנה לאחר לידה עקב דימום חמור לאחר ניתוח קיסרי
כל התוצאות יצאו בתחום הנורמה חוץ מANTITHROMBIN-III שהתוצאה היא 72 כשטווח הנורמה המופיע בדף התוצאות הוא 80-120 .
האם זה בעייתי ? האם זה בעייתי בהריון? האם אסור לקחת במצב זה גלולות למניעת הריון?
תודה
תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמר
פרופ` אלן ברבי23/04/2009תשובה גבולית.רצוי לחזור.
בכל מקרה לא מסבירה הדימום
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישת דם והריוןלריסה23/04/2009
שלום רב! אני בת 27 לפני 4 שבועות עברתי הפלה (עובר שהפסיק להתפתח בשבוע 10 להריון) רציתי לדעת האם יכול להיות קשר בין קרישת דם להפסקת התפתחות העובר
הרקע במשפחה : אבי סבל מסכרת ועבר צינטור בלב בנוסף אמי עברה כבר 3 אירועים מוחיים שנבעו מקרישיות דם והיא בת 58 .
אם כן איך ניתן לבצע את הבדיקה ומי אמור להיות הגורם המפנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לריסה
פרופ` אלן ברבי23/04/2009רופא נשים ישלח אותך ליועץ המטולוג .
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהאני23/04/2009
בס"ד
שלום רב
אני בשבוע 12 ,הריון ראשון בת 29.5,הריון תאומים זהים .בהפריה.
במסגרת בדקות כלליות להריון נשלחתי לבדיקה הנ"ל טלסמיה ,
לציין כי אני ממוצא :עיקראית --אבא נולד בארץ,והוריו בעירק, ואמא נולדה בארץ,והוריה טריפולי.
תוצאתי 1.7 ה A2 האם יש מקום לדאגה
נשלחתי לבדקה אצל הומטולוג ,אך עוד הרבה זמן ,למרות שהרופא נשים אומר כי זה משהו,לא רציני וכניראה מהברזל הנמוך שלי ,אני אדם בריא לחלוטין,וכך גם משפחתי .
שם הבדיקה | יחידות | גבול תחתון תוצאות הבדיקה גבול עליון |
המטולוגיה-כללי
Hemoglobin A2 | % | *
1.7 (
2.1 )
3.5
|
Hemoglobin F | % | (
0 *
0.7 )
2
|
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני
פרופ` אלן ברבי23/04/2009כפי שאת רואה התשובה תקינה.
בטלסמיה מינור רמת הHBA2>3,5%
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור מחלה המטולוגיתמריה23/04/2009
בוקר טוב
אני בת 41. לאחר אירוע חולף של איבוד ראיה בעין למספר שניות ובלבול ולאחריו בעיות בזכרון לטווח הקצר, אירועים חולפים של שכחה מוחלטת של אירוע או שמות, בלבול בדיבור, איבוד שווי משקל, סחרחורות,הרדמות כפות הרגליים, ולאחרונה כאבים עזים בתנועות מסוימות במפשעה ובברך, קוצר נשימה, עייפות מאוד מסיבית, וכאבים בידיים וברגליים..
בהריון האחרון לפני כשלוש שנים התגלה לי שיש לי פרוטאין S גבוה ולכן בהריון הזרקתי קלקסן ומיד לאחר מכן הפסקתי. לאור התלונות הרפואיות הנויורלוג נתן לי אספירין במינון של 325 מג ליום וחלק גדול מהתופעות השתפרו פלאים.
כרגע סובלת מקוצר נשימה והכאבים במשפעה שמגביל לי מאוד את התנועות.
בבדיקות דם שבוצעו לי מצאו חלבון מסוג IGG KAPA נמוך מאוד, ובMRI נראה סיגנל דיפוזי מעט מוגבר בחומר הלבן הצרבלי. סיטי אגן בטן וחזה תקין (אף רופא לא ראה את הסיטי רק הפענוח )..
עשו לי ניקור מותני שאין לי את כל התשובות אולם נשללה טרשת נפוצה.
לפני כ20 שנה עברתי כריתה מלאה של בלוטת התריס בגלל קרצימה פאפילרי.
סובלת מייתר לחץ דם מאז ההריונות ומטופלת בנורמיטן.
היות וחלק גדול מהרופאים טוענים שאני במצב של דכאון הופנתי לפסיכאטר ששלל לחלוטין אפשרות של בעיה נפשית.
אני מיואשת היות והרופאים הרימו ידיים ואין להם תשובות.
מה המלצתכם האם עלי להיבדק עלי ידי המטולוג?
רעיונות אולי מה הכיוון של כל הבעיות.
מה עושים? אני מיואשת כי הרופאים הרימו ידיים ללא טיפול או בדיקות נוספות.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה התכוונתי לקרצינומה פאפילרי, ת
מריה23/04/2009
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמריה
פרופ` אלן ברבי23/04/2009רצוי באמת שהמטולות יבדוק את כל התוצאות של הבדיקות
ויחליט אם מדובר בבעיה המטולוגית.
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישיות דםטל22/04/2009
אני בכללית, כמה עולה הבדיקה? והאם אם לא ידוע על עבר במשפחה בנושא, עדיין קיים החשש.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי
פרופ` אלן ברבי23/04/2009כל בדיקה שלא בסל עולה בערך 150שחי
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Monocytesיעל22/04/2009
אני בטיפולי IVF ועשיתי בדיקת דם. רוב התוצאות תקינות חוץ מ Monocytes
Monocytes % (3 *6.1 )13
Monocytes # (0 *0.38 )1.1
Monocytes % confirm. *2 (3 )13
בהמטולוגיה רגילה ה % יצא תקין, אבל במשטח מיקרוסקופי יצא % נמוך.
מה זה אומר?
כחלק מהטיפול אני לוקחת כרגע סטרואידים (פרדניזון). האם יכול להיות שזה קשור (אני לקחתי שני כדורי 5 מ"ג ליום, 5 ימים לפני בדיקת הדם הזו).
תודה
בתיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתיה
פרופ` אלן ברבי23/04/2009ממצא חד פעמי לא קובע !
צריך לחזור על ס.ד .
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)