מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- CARDIOLIPTAMAR22/10/2007
שלום רב
בבדיקת דם שעשיתי התקבלו הערכים הבאים:CARDIOLIP.IGG-6.37
CARDUOLIP.IGM-10.32/
מה המשמעות של תוצאות אילו.אני בת 23,בריאה בדרך כלל ,עם נטייה לאלרגיה.
תודה תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CARDIOLIP
ד''ר אשר וינדר26/10/2007הבדיקה קרוב לוודאי תקינה, אבל חשוב לדעת מהי הסיבה שנשלחת לביצוע. מציע להתייעץ איתי או עם כל המטולוג העוסק בקרישה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cardiolipin igg ab- זקוקה לעזרהדנה22/10/2007
בעקבות בעייתחולשה בגפיים וחולשה כללית, גפיים אליונות שנרדמות התחלתי ב"מסע" בדיקות ע"י נירולוגית שלי
אני עדיין נמצאת בשלבי הבדיקות ועדיין לא סיימתי
כרגע קיבלתי תוצאות של בדיקות דם וכולן בסדר בטווח הנורמה מלבד הבדיקה הבאה
אני במתח ורוצה לדעת מה אומרת בדיקה זו כאשר התשובה רחוקה מן הנורמה ....
הדיקה היא: cardiolipin igg ab תוצאת הבדיקה היא 31.5 (טווח הנורמה בין 0-10 )
מודה לך על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר cardiolipin igg ab
ד''ר אשר וינדר26/10/2007בהחלט ערך שיכול להיות בעל משמעות קלינית. מייעץ לך לפנות לייעוץ ב- 4 עיניים איתי או עם כל המטולוג העוסק בקרישה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דם בהריוןגלית22/10/2007
שלום רב,
בת 36, שבוע 33 להריון
בתוצאות של בדיקות הדם נמצא כי
המוגלובין 9.6 ולפעמים 9.4 למרות נטילת ברזל פריפול 2 ליום במהלך החודש האחרון בלבד - אן שיפור ברמת המוגלובין
כמו כן הרופא אמר לי שהטסיות שלי כל הזמן יורדות וכעת הן עומדות על 136 כאשר התחום הוא מ150-400 ואם זה ירד למתחת ל100 לא אוכל לקחת אפידורל
אני ממש בלחץ
1 האם יש קשר למוגלובין?
2. מדוע הטסיות יורדות? האם יש טיפול?
3. במהלך כל חיי אני מתנהלת כאילו שאני צמחונית ולא השכלתי לקחת תחלפי ברזל, כמו כן רק בחודש האחרון התחלתי לקחת ברזל , הרופא שטיפל בי (הומוטולוג)לפני ההריון אמר שהמחסנים שלי ריקים), כנראה שזאת הבעיה?
4.הרופא נשים שלח אותי להומוטולוג בכדי שיתן לי עירוי של ברזל, האם זה יעזור?
5. אנא הרגע אותי שאין לי מחלה מסוכנת............* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות דם בהריון
ד''ר אשר וינדר22/10/2007רידת המוגלובין בהריון הוא דבר שכיח. אם יש חוסר בברזל וטיפול בתכשירים דרך הפה לא עוזר, אזי מתן ברזל תוך ורידי הוא אופציה ראוייה. גם ירידה קלה של תרומבוציטים בהריון הוא דבר שכיח. כדאי לעקוב. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- amylaseחנה21/10/2007
שלום ד"ר
תודה על תשובתך בעניין הכדוריות הלבנות (כמה שירשורים מטה) .
היום קיבלתי עוד תשובה קצת חריגה של בדיקה שנקראת AMYLASE התוצאה 162
כבר שבועיים יש לי כאבים בבטן במיוחד אחרי האוכל
האם יתכן דלקת בלבלב?
איזה בדיקות לבצע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר amylase
ד''ר אשר וינדר22/10/2007הערך מוגבר רק במקצת. כדאי להתייעץ עם רופא משפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בגלקסאן לאחר הריוןמירב21/10/2007
ביום רביעי האחרון נולדה בתי בלידה רגילה (שלישית במספר). הלידה היתה בשבוע 41+2 להריון ועברה בהצלחה (בתי נולדה במשקל ~4 קילו). זה המקום לציין שגם הלידות הקודמות היו רגילות ובמועדן (במשקלים דומים).
בתחילת ההריון הנוכחי הופניתי ליעוץ המטולוגי עקב חריגה בתשובת תפקודי קרישה (בדיקות אליהן נשלחתי לאחר שציינתי בפני רופא הנשים שלי שאבי נפטר בגיל 52 מארוע מוחי - כנראה ממום מולד, לא ידוע על שום נטיה לקרישיות יתר במשפחה). החריגה באה לידי ביטוי ב- prot-s antigen שיצא 46% - נמוך בעת הריון, דגימה ל- LAC שיצאה שלילית ו- APCR תקין ששולל מוטציה של פקטור 5 ליידן.
מומחה ההמטולוגיה אליו הגעתי ליעוץ טען שבשל העדר קליניקה של VTE בהריונות קודמים ותחת טיפול ב- OC+ הריון נוכחי שמתקדם כצפוי - אין צורך בטיפול. היועץ המליץ חד משמעית להיות במעקב הריון ורק אם תראה נטיה לפיגור בהתפתחות העובר, לטפל בגלקסאן.
כאמור ההריון היה תקין ולא טופלתי בגלקסן. באותו יעוץ המטולוגי נשלחתי לבדיקת הומוציסטאין ובדיקות גנטיות. ההומוציסטאין יצא תקין ובאשר לבדיקות הגנטיות נמצאתי נשאית של MTHFR ו- F2. מומחה ההמטולוגיה לא שינה המלצתו בעקבות התוצאות.
לאחר הלידה המליצו לי בביה"ח לקבל טיפול מניעה בגלקסאן למשך 6 שבועות של משכב הלידה ( תקופה בה עולה הסיכוי לקרישיות יתר).
וזאת על אף שלא נטלתי גלקסאן מעולם וכל ההריונות שלי היו תקינים עד כה.
מבקשת את המלצתך בנושא (בינתיים החלטתי שלא לקחת גלקסאן)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בקלקסאן לאחר הריון
ד''ר אשר וינדר22/10/2007לאור הסיפור שלך ושל משפחתך ההמלצה של ההמטולוג נראית לי מתאימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בד' דםמיטל21/10/2007
מה הטווח הנורמלי ל-inr
בבד' דם נמצא כי inr =0.9
האם נחשב תקין?
הריון שבוע 23 - ברקע חשש למחלה אוטואימונית ללא אבחנה סופית.
אימי סובלת מapla ומטופלת בקומדין - אם יש קשר...
pt וptt נמצאו תקינים למיטב הבנתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הטווח הנורמלי ל-inr
ד''ר אשר וינדר22/10/2007הערך שלך תקין. לרוב תסמונת APS בה יש נוגדני APLA אינה תורשתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מיטל22/10/2007האם בהכרח כאשר
inr
pt
ptt
תקינים ניתן לומר שאין בעיית קרישה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנא ענה על שאלת המטומה כגורם להפלהנויה21/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
המטומה כגורם להפלה
ד''ר אשר וינדר22/10/2007צריך לקבל קצת יותר מידע כדי לענות על שאלה שאין לי (וכנראה לאף אחד) תשובה חד משמעית. ממליץ להתיעץ איתי או עם כל המטולוג העוסק בקרישה בעניין ועם רופא נשים המומחה בהריון בסיכון גבוה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מירב22/10/2007ההמלצה לנטילת קלקסאן לאחר הלידה עלתה ע"י רופא הנשים במחלקה - מה דעתך ?
מהם הסיכונים/ תופעות הלוואי של הקלקסאן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי micro וhipoאוהד21/10/2007
שלום רב!
היום קיבלתי תוצאות בדיקת דם שעשיתי.
היה כתוב שם ערך שלא הבנתי:
micro%hypo% 13
נאמר לי שהערך הנורמאלי הוא 10.
אשמח לקבל תשובה,
בתודה מראש,
אוהד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי micro וhipo
ד''ר אשר וינדר21/10/2007לא מכיר את המינוח הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישת דם בשבוע 6 להריוןמשה21/10/2007
שלום, אני בת 33 ואני נמצאת בשבוע 6.5 להריוני ביקרת אצל הרופא ואובחן כבר שק הריון וגם דופק.
אבל, ישנו כריש דם די גדול , יותר גדול משק ההריון עצמו הנמצא ליד השק שבגללו אני צריכה להיות בשמירת הריון כרגע בערך 3 שבועות. ברצוני לשאול האם התופעה מוכרת? ומה הסיכוי להפלה במקרה זה? אציין כי בעבר עברתי הפלות טבעיות אך עברתי גם 2 לידות תקינות לחלוטין. האם זה מסוכן? ומה המשמעות לכך כרגע ששלבים אלו של ההריון?
אודה ואשמח על תשובתך.
נתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כריש דם די גדול בהריון
ד''ר אשר וינדר21/10/2007אני חושש שישנם כמה עובדות שאינן מסתדרות - שבוע 6.5 להריון הוא קצת מוקדם לסיבוכי ההריון שציינת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרישת דם בשבוע ה-6 להריון
משה22/10/2007יכול להיות שזה אכן מוקדם כפי שציינת אך, בכל זאת הנני בשבוע זה של הריון ואכן ישנו קריש דם שהוא יותר גדול מהשק עצמו ואני בשמירת הריון. ובכל זאת אני רוצה לדעת מהן ההשלכות של קריש הדם??? ומהו הסיכון אם בכלל?
אודה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע 6.5 להריון עם קריש דם
משה25/10/2007תודה על המענה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המגלובין נמוך ברזל תקיןחסוי21/10/2007
שלום רב,
אני בת 36 אחרי שתי לידות האחרונה לפני שנה, בחורה בריאה וחזקה, מ-2004 נוכחנו לדעת שרמת ההמגלובין בירידה איטית איטית, החלה ב-13.3 וכרגע עומדת על 9.6, רמת הברזל תקינה, בדיקת בלוטת התריס תקינה, תפקודי כבד בסדר, B-12, 278 כשהטווח נע בין 135-911, אני מרגישה תחושת עייפות כבדה ומאוד מודאגת.
רופא המשפחה המליץ על התייעצות עם גסטרו, כשיש לציין שאין לו שום כאבים בשום מקום, למעט העייפות הכל בסדר.
ממה זה יכול לנבוע? והאם ניתן לקבל משהו לחיזוק עד לסוף הבירור.
אודה על תשובתכם, אני לחוצה ודואגת.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המגלובין נמוך ברזל תקין
ד''ר אשר וינדר21/10/2007שלום, חייבים לברר את סיבת האנמיה כדי לתת טיפול. אני לא ממליץ על טיפול לא ספציפי, כלומר מתן מנות דם. באם יש חוסר אמיתי של ברזל (רמת ברזל לבדה אינה מספיקה לקבוע זאת) צריך ברור גניקולוגי ו/או גסטרואנטרולוגי. באם אין בעייה במשק ברזל-פני להמטולוג. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדוריות לבנותחנה20/10/2007
על מה יכול להצביע כשבספירת דם יוצא ליWBC 3.50
NEUT /ABS 1.93
MPV 11.4
PLT 173
HYPO0.1
MACRO% 0.2
LYMP.ABS 1.18
HB 13.7
אני בת 28 עם תופעת רינו כבר שנה עד כי נמקים בקצות האצבעות
הראומטולוג שלי טוען שיש לי מיקס של סקלרודרמה ולופוס.
הייתי רוצה לדעת לאיזה רופא ללכת עם תוצאת הערך הנמוך של הכדוריות הלבנות?
איזה עוד בדיקות לבצע?
על מה זה יכול להצביע?
אודה לך על תשובותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדוריות לבנות לבנות
ד''ר אשר וינדר21/10/2007מספר נמוך של כדוריות לבנות יכול לנבוע ממספר רב של סיבות, לדוגמא, מחלות ראומטיות כגון לופוס. אצלך הספירה היא גבולית בלבד ולא נראה לי כי יש מקום לחרדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדוריות לבנות נמוכות
דני20/06/2009אני בן 60 ,לאחר כשלושה חדשים מניתוח כריתה רדיקלית של הערמונית
בצעתי בדיקת PSA (תקינה-קטנה מ-0.1) אבל בדיקות כדוריות לבנות היו 2.6
בדרך כלל הן היו תמיד נמוכות בסביבת 3.5 (זה משפחתי אצלנו-עדה מרוקאית )אבל הפעם הן עוד יותר נמוכות
בחדשיים האחרונים נהיתי צמחוני -האם זה גם משפיע למרות שהכולסטרול ירד משמעותית
האם יש סיבה לדאגה ?אני צריך לעשות משהו?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדוריות לבנות -שכחתי תוצאות בדיקות
דני20/06/2009
10.8- 4.8 K/ul 2.6 WBC
8.1- 4.2 M/ul 4.5 RBC
18- 13 g/dl 12.7 HB
52- 37 % 36.4 HCT
400- 130 K/ul 123 PLT
94- 80 fL 81.6 MCV
31- 27 pg 28.4 MCH
- g/dl 34.8 MCHC
- % 13.0 RDW
74- 40 48.9 NEUT%
48- 19 % 36.2 LYM%
9- 3.4 % 7.5 MONO%
7- 0 % 7.3 EOS %
1.5- 0 % 0.1 BASO %
8- 1.9 1.3 NEUT.abs
5.2- 0.9 0.9 LYMP.abs
1- 0.16 0.2 MONO.abs
0.8- 0 0.2 EOS.abs
0.2- 0 0.0 BASO abs
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקשר בין קרישת דם להפלותגלית20/10/2007
שלום,
אני בת 24, הריון ראשון,
התחילה אצלי לידה מוקדמת באמצע החודש השישי להריון, ללא כל סיבה ניראית לעין.
הבנתי שאחת הסיבות להפלות היא-
שילוב של קרישת דם מוגברת יחד עם תזוזה / הפרדות שיליה.
בבדיקות דם אשר נערכו לאחר ההפלה נמצא כי:
A-PTT sec = 32.9 כאשר הטווח של הנורמה הוא 24.0-34.0
ובדיקת PT% הראתה - 127 כאשר הטווח התקין הוא 70-120
ברצוני לשאול:
א. האם נתון זה מציג קרישת דם מוגברת?
ב. האם נתון זה היה יכול להיות הגורם להפלה?
ג. האם מדובר על בעיה רפואית הדורשת טיפול ואם כן - כיצד?
תודה מראש,
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקשר בין קרישת דם להפלות
ד''ר אשר וינדר21/10/2007שלום גלית, בהחלט יתכן קשר בין הפרעות בקרישה לבין סיבוכי הריון. הבדיקות שבצעת הן רק חלק קטן מבדיקות שניתן לבצע כדי ללמוד על מערכת הקרישה בבעיות הריוניות. בכל אופן, הבדיקות שבצעת תקינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמטומה כגורם להפלה
נויה21/10/2007שלום רב,
לפני שנה איבדתי את הריוני בשל אי דופק אצל העובר בשבוע 25, מנתיחה שנערכה לאחר מכן לא גילו ממצא מעבר לכך שהיתה הצרות בחבל הטבור בצד העובר.
אציין עוד כי בשבוע 10 בערך היו לי דימומים כתוצאה מהמטומה ובשל כך אושפזתי להשגחה. (לילה אחד)
שאלותי הן:
1. האם הגיוני הוא שההמטומה בשבוע 10 הובילה לעצירת הדופק?
2. מהי הסיבה להצרות חבל הטבור (כל הבדיקות תקינות כולל מי שפיר).
3. האם בהריון הבא עלי לדאוג יותר בשל המקרה הנ"ל (בדיקות קרישיות תקינות).
4. האם יש מקום לבדיקות קרישיות נוספות?
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישת דם וקומאדיןמיקי18/10/2007
שלום רב!
בת 25, מצאו קרישת דם ברגל שגרמה לתסחיף ריאתי. אחרי אשפוז של שבועיים מקבלת קומאדין. שאלה למה בדיוק קומאדין ולא תרופה אחרת? לפי מה קובעים תרופה זאת ולא אחרת? במידה ורוצה להיכנס להריון, האם ניתן עם קומאדין? האם ניתן לבצע פעילות גופנית במצב כזה? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרישת דם וקומאדין
ד''ר אשר וינדר21/10/2007לתסחיף ראתי בגיל כה צעיר יש משמעויות רבות וניכר לפי שאלותייך שלא קבלת הסבר מספק לשאולתייך. כדאי לפנות אלי או לכל המטולוג המומחה בקרישה כדי לקבל הסבר וכדי שאוכל לקבוע מדיניות טיפולית נכונה ומתאימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קרישיותליהי18/10/2007
שלום.
אני בהריון בשבוע 30.
קיבלתי תוצאות בדיקת קרישיות שבוצעה לפני כ-10 ימים.
יש 2 ערכים בעיתיים.
הראשון בגבול הנורמה העליונה, והשני הרבה מתחת לנורמה :
1. PROTEIN C ACTIVITY (טווח 70-140) , תוצאה שלי 139.
2. PROT-S ANTIGEN (FREE (טווח (70-130), תוצאה שלי 40.
ייתר הפרמטרים של הבדיקה בטווחי הנורמה.
האם עלולים להיווצר סיבוכים או סיכונים להריון או לעובר ?
האם יש צורך בטיפול רפואי ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות קרישיות בעת הריון
ד''ר אשר וינדר18/10/2007הערך של PROTEIN S הוא נמוך באופן משמעותי, אבל ידוע כי בהריון רמתו יורדת. כדי לדעת מה מידת הסיכון שלך יש צורך לקבל תמונה שלמה של המצב. פני אלי או לכל המטולוג העוסק בקרישה לקבלת חוות דעת מלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדוריות דם אדומות..טום17/10/2007
עשיתי בדיקת דם ונמצא שיש לי כדוריות דם אדומות בכמות של 5.60
כאשר המקסימום הוא 5.30...
יש לציין שאיני מעשן... ואני בן 17 ..
האם זו כמות יתר על המידה? כיצד זה יכול להשפיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדוריות דם אדומות
ד''ר אשר וינדר18/10/2007עישון בהחלט יכול לגרום לערכים גבוהים של כדורות דם אדומות. זה אחד מהנזקים הרבים של עישון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיני מעשן= לא מעשן!!!
טום18/10/2007אז למה יש לי ברמה כזו ד"ר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)