מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון עמידמיכל09/12/2008
האם יש רופאים שההתמחות שלהם היא דיכאון עמיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון עמיד
09/12/2008למיכל שלום
אין התמחות בטיפול בדיכאון עמיד. יש רופאים שעוסקים בתחום באופן מיוחד. אני אחד מהרופאים האלו. את יכולה לקראו על דיכאון ודיכאון עמיד בכתבות של BoK או באתר שלנו ב מיינד קליניק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדלענת09/12/2008שלום רב, יש לי שאלה: מה הוא ההבדל בין ציפראמיל לציפראלקס? מה יותר טוב? איזו תרופה נחשבת ל"הכי הכי" היום? ועוד משהו... מה הוא ההבדל בין דיכאון לחרדה?מה יותר קשה? תודה על התשובות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהבדל
ד''ר אירנה נתנאל09/12/2008ענת שלום,
ציפרלקס יותר חדש, פועל יותר מהר, יותר טוב נסבל על ידי הנוטלים, יותר יעיל, יותר נוח לשימוש.
מה יותר טוב זה מה שיותר טוב עבור מטופל ספציפי. התאמת הטרופה הינו נושא מאוד אישי ומשתנה מאדם לאדם. יש אנשים שציפרלקס עבורם יותר טוב ויש כאלה שמגיבים יותר טוב לציפרמיל. כמובן שהתשובה דומה גם לשאלה מה הכי הכי טוב היום. היום שוק התרופות מאוד מגוון בתרופות מעולות ויעילות מאוד וזה מאפשר להתאים את הטיפול הנכון באופן אישי למטופל קונקרטי.
ההבדל בין דיכאון לחרדה שהן שתי הפרעות שונות לחלוטין. שתי הן מורכבות ולא פשוטות. כול אחת מהפרעות כוללת תת - סוגים שונים של דיכאון ושל חרדה.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
תודה על פנייתך לפורום,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בפובקסיל ודיאטהאסתר09/12/2008אני אישה אחרי לידה 10 חודשים בתהליך של דיאטה, סובלת מחרדה בדכאון ומקבלת טיפול ע"י פובקסיל חשוב שלי לדעת האם התרופה תפריע למהלך הדיאטה והאם היא גורמת להשמנה או לתאבון מוגבר? בכבוד רב אסתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרטיפול בפובקסיל ודיאטה
09/12/2008לאסתר שלום
בדרך כלל פבוקסים לא גורם לשינויים בתיאבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרייה מגנטיתצחי09/12/2008רציתי לשאול הטיפול בגרייה מגנטית הוא רק לדיכאון וחרדה הוא שאפשר גם לטפל בדחף לאוכל ולהרזות כך ? הרי גם דחף לאכול בה מהמוח ..תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגרייה מגנטית
09/12/2008הניסיון בגרייה מגנטית מוגבל לדיכאון ושמיעת קולות. אין נתונים לגבי ההשפעה על הפרעות אכילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובהצחי09/12/2008שלום לכם שמעתי שיש פסיכאטר באזור חיפה שמתעסק עם הגרייה מגנטית ,,[או בניסוי בגריה מגנטית ] אני מהקריות וקשה לי להגיע לת"א .אני סובל מדכאון . אנא מכם מה שמו של הרופא הזו ואיך בבקשה אפשר ליצור קשר איתו .זה חשוב לי מאוד מאוד .בתודה מראש משה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלה חשובה
09/12/2008תבדוק במחלקה הפסיכיאטרית ב רמב"ם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינון של ציפרלקסשרון08/12/2008הי התחלתי לקחת ציפרלקס אחרי שנה של הפסקה בעקבות הישנות בעיות של חרדה ודיכאון. התייעצתי עם הפסיכיאטרית לפני החזרה והיא הזכירה לי גם שצריך להתחיל בהדרגה (אני אמורה כרגע להגיע לכדור אחד של 10 מ"ג). כיוון שיש לי רגישות מוגברת התחלתי עם רבע כדור לשלושה ימים ועכשיו אני כבר שבוע נוטלת חצי. השאלה שלי היא - כמה זמן מומלץ לחכות לפני שעולים למינון מלא? תודה מראש שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמינון של ציפרלקס
ד''ר אירנה נתנאל09/12/2008שרון שלום,
את עושה הכול נכון. את עולה באופן הדרגתי כול 3-4 ימים רבע כדור עד שמגיעה לכדור כשלם. תמשיכי כך!
תרגישי טוב,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרתכם דחוףענת06/12/2008שלום רב,אני בת33 ,נשואה ואם לבת בת 9 אני סובלת מדכאון וחרדות. , בד"כ מטופלת בציפראמיל(20 מ"ג ).מרגישה טוב כשאני מטופלת בתרופה,אך כל פעם קורה לי אותו דבר .בגלל שנראה לי הכל טוב אני מפסיקה בהדרגה את התרופה (ז"א יורדת לחצי איזה חודש ואז מפסיקה לגמרי)מחזיקה מעמד ככה ללא טיפול בערך חודש ואז שוב הכל חוזר , כל המחשבות,איבוד תאבון קושי להתרכז , לתפקד הכל נראה לי שחור, חסר טעם .פשוט נורא. בקיצור כל הסימפטומים של המחלה.כל הזמן נראה לי שלא אצאה מהמצב הזה כשאני בדיכאון וחרדות .עכשיו ( לפני כשבוע התחלתי שוב את הציפראמיל אחרי שהפסקתי אותו שוב.... ואני יודעת שההשפעה תתרחש רק בעוד חודש בערך... ברצוני לציין שאני במצב נוראי במיוחד בבוקר ( פשוט לא מוצאת לעצמי מקום)לכן כדי לצאת מזה אני ישר לוקחת קסנקס0.5. שאלתי היא כזאת: האם אפשר לקחת קסנקס עד שהציפראמיל יתחיל להשפיע ואם כן כמה פעמים ביום מותר(כרגע אני לוקחת 2 ליום) ואם הקסנקס לא מבטל את ההפעה של ציפראמיל?קראתי קסנקס תרופה ממכרת .האם זה כך? ואם כן אחרי כמה זמן שימוש אפשר להתמכר לזה? ואולי בכלל יש תרופות יותר חדישות מקסנקס שלא ממכרות? ועוד שאלה קטנה... מה הבדל בין קסנקס לקלונקס? תודה רבה רבה רבה..... תודה רבה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדיכאון
ד''ר אירנה נתנאל07/12/2008ענת שלום,
ירידה במצבך קשורה להפסקת הטיפול התרופתי. לאנשים שסובלים מדיכאון הבקרים קשים במיוחד. זוהי תופעה מוכרת ומאוד אופיינית. מומלץ לא להמשיך לשכב במיטה ברגע שאת מתעוררת אלא לקום מיד. שבועיים (על המינון הטיפולי) זה בערך הזמן עד שציפרמיל מתחיל להשפיע והשפעתו מורגשת במלואה תוך 4 שבועות בערך. זה אומר שבקרוב תרגישי שיפור במצבך. עד אז אפשר לעזר בקסנקס. הוא לא מבטל את ההשפעה של ציפרמיל ועוזר לעבור לך את התקופה עד שמצבך ישתפר. אכן, בנטילה ממושכת ההשפעה של קסנקס יורדת ולכן, חשוב לקחת אותו לתקופה מאוד קצרה. המינון המקסימלי 4 מג' ליום. אין הבדל בין קסנקס לקלונקס. בקלונקס מינון התחלתי 1 מ"ג ליום, עם העלאה הדרגתית עד 4-8 מ"ג ליום מינון מקסימאלי.
אני ממליצה לך לשלב טיפול תרופתי עם תרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT) שבמהלכה תלמדי שיטות, מיומנויות, טכניקות של שליטה בדיכאון על מנת למנוע התדרדרות של המצב בעתיד כאשר תרצי להפסיק את הטיפול התרופתי שוב.
תודה על פנייתך לפורום,
כתבה על טיפול קוגניטיבי בדיכאון:
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=5477
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפראמיל 40 מ"גליאת05/12/2008שלום רב ! אני נוטלת מזה כחודש ושבוע ציפראמיל בעקבות חרדות בתקופה האחרונה, כשבשבועיים האחרונים עליתי למינון של 40 מ"ג בהוראת הפסיכיאטר כשזה בעצם יישאר המינון הסופי. הייתי רוצה לשאול האם זה נחשב למינון גבוה מידי ? הייתי שמחה להבין מה ההבדל בין פעילות הכדור במינון של 20 מ"ג לבין 40 מ"ג, באיזו צורה זה משפיע ?, היות ואני סובלת מאוד מנדודי שינה בלי שום קשר לכדור והכדור עוד יותר מחמיר את העניין, רציתי גם לדעת האם מינון גבוה יותר עלול מבחינת רמת העוררות להשפיע יותר....(מבחינת השינה) אני יודעת שהכי הגיוני היה להתייעץ עם הפסיכיאטר שלי על הנושא, אך צר לי לומר שאני נתקלת בחוסר סובלנות מצד הפסיכיאטרים וחוסר נחמדות..דווקא בשעת מצוקה וכשרוצים באמת תשובות.ולפיכך.... אודה מאוד לתגובתך. ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרציפראמיל 40 מ"ג
05/12/2008לליאת שלום
המינון של 40 מג ליום סביר בהחלט. הפרעות שינה הם לעיתים קרובות חלק מרכזי של המצב הדיכאוני. כאשר הדיכאון עובר גם השינה משתפרת. אבל צ'פרמיל, כמו תרופות ssri אחרות , יכולות להחמיר את השינה, לכן עדיף לקחת בבוקר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות לדיכאון עמידמיכל03/12/2008שלום אני סובלת מדיכאון עמיד ,ורציתי לדעת מדוע לא מפתחים תרופות לדיכאון עמיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדיכאון עמיד
ד''ר אירנה נתנאל03/12/2008מיכל שלום,
כדי לתגבר את יעילות התרופות ניתן לשלבן עם טיפולים לא תרופתיים כמו ECT, TMS או תרפיה התנהגותית - קוגניטיבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה כפייתיתאילוסיה03/12/2008עקב תאונת דרכים מלפני 4 שנים אני סובלת מחרדה שמתבטאת בכך ש24 שעות ביממה אני מרגישה שאני עומדת למות התופעות קשות דופק מהיר הזעה סחרחורות טרום עילפון זה קורהלי לפחןת 3 פעמים ביום וגם כשאין לי את ההתקפה אני מרגישה שאני עומדת למות טופלתי במרפאה לבריאות הנפש בשיחות כשזה לא עזר הם נתנו לי כדורים ניסיתי לא הי ה ליטוב בכלל וכך במשך תקופה הם החליפו לימרשמים תופעות הלוואי של הכדורים רק החמירו את מצבי ולכן החלטתי שאני לא לוקחת כדורים פסיכיאטרים אלא רק וואבן מצבי הולך ומתדרדר אני כל יום במרפאה או במיון לפעמים אני נכנסת לבדיקה ולפעמים אני רק מסתובבת במקום כדי להיות בקרבת רופאים כי אני כל הזמן מרגישה שאני הולכת למות מה עושים? דרך אגב אני נשואה ואמא ל 5 ילדים לפני התאונה עבדתי במשל 25 שנה במקום עבודה ובמישרה מאוד מכובדת לתשובתכם אודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחרדה
ד''ר אירנה נתנאל03/12/2008שלום לך,
מצב שאת מתארת מאוד לא נעים במיוחד בגלל סימפטומים גופניים אבל הוא ממש לא מסוכן.
מחרדה לא מתים (עובדה שעד עכשיו לא קרה לך כלום). שהותך בקרבת הרופאים מעצימה את החרות ומחמירה את מצבך. ישנם דברים רבים שאת עושה שהם מחזקים ומקבעים את החרדות ולא מאפשרים לך להרפא מהן ממש. בהתמודות יעילה עם חרדות יש חוקים וכלים ברורים שאותם ניתן ללמוד בטיפול התנהגותי - קוגניטיבי (CBT).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אני יכולה לקבל טיפולהתנהגותי?
אילוסיה05/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהדלית03/12/2008שלום רב, אני אישה בת 35 ואני עומדת לפני כמה שינויים גדולים - מעבר לדירה חדשה עם הבעל, וכניסה לתפקיד חדש ומאתגר. אני חוששת שיהיה לי קשה עם השינויים. האם NLP או שיטות אחרות יכולות לעזור לי להתמודד בהצלחה עם השינויים? אםשר לקבל לדוגמה על רגל אחת, כמה טיפים להתמודדות עם השינויים הללו. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסתגלות לשינויים
ד''ר אירנה נתנאל03/12/2008דלית שלום,
את עומדת לפני שינויים חשובים בחייך. השינויים בחיינו (גם אם זה שינויי חיובי) מועררים בנו תחושות שליליות כמו חששות, חרדות, חוסר וודאות ועוד. התמודדות טובה עם השינויים לרוב תלויה במשאבים האישיים ובתכונות אישיות שקשורות ליעלות עצמית. NLP בהחלט יכול לעזור כתוספת לטיפול או כטיפול עצמו. בנוסף, תמיכה ועידוד של הסביבה יכולים לתרום רבות. תהליך ההיסתגלות לשינוי כולל התחלה אמצע והסוף. משך זמן ההסתגלות משתנה מאדם לאדם. אם שני השינויים הם בו זמנית זה יכול להקשות על תהליך ההסתגלות. אם יש לך אפשרות לעשות את הדברים באופן הדרגתי זה יכול להקל (קודם להתרגל לתפקיד ואחר כך לעבור דירה או ההפך). חשוב לעזר באנשים בסביבתך שיכולים להקל על מעבר הדירה. זה יכול להוריד ממך דאגות וטרחה שקשורה למעבר.
שחוב למלא מצברים רגשיים ונפשיים בפעילות נהנה.
מאחלת לך הצלחה רבה בהמשך!
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי תופעות לוואי של פרוזאקרן30/11/2008שלום לכם, אני סובל מOCD ורשמו לי פרוזאק (60 מ"ג). רציתי לשאול 2 דברים לגביו: 1. מהן תופעות הלוואי האופייניות? 2. אני עובד בסביבה עם פורמלין וכמובן שזה מלחיץ אותי עם הOCD שלי, האם יש איזשהוא סיכוי לכך שנטילת פרוזק בשילוב עם חשיפה יומיומית לפורמלין תעלה את הסיכונים של הפורמלין? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפרוזאק
ד''ר אירנה נתנאל30/11/2008עודד שלום,
1.תופעות הלוואי הנפוצות הן: דיכוי התיאבון, כאבי ראש והפרעות בשינה. בדרך-כלל תופעות אלה קלות וחולפות עם הזמן.
2. אין שום סכנה הגיונית שיכולה להיות בגלל החשיפה לפורמלין. ייתכן, והפחד הינו אחד הסימפטומים של ה OCD שלך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיינד קליניקליאור30/11/2008שלום, רציתי לדעת האם למרפאה שלכם יש הסדר כלשהו עם כללית מושלם? האם טיפול בחרדת בריאות כולל בדר"כ טיפול תרופתי? ועל פי נסיונכם כמה זמן לוקח בדר"כ לטיפול להיות אפקטיבי? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמיינד קליניק
ד''ר אירנה נתנאל30/11/2008ליאור שלום,
לכול השאלות ניתן לקבל הסבר מפורט אם תתקשר לקליניקה. מספר הטלפון כתוב במודעה למעלה.
נשמח לעזור,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה.. בקשר לתאבון שלי..מאור29/11/2008היו תקופות שהייתי אוכל בקלות הרבה אוכל... והייתי שוקל יותר.. ואז מחשבות התחילו לעבור לי בראש והתחלתי לרדת במשקל ותוך כדי שאני יורד במשקל אני עוד יותר חושש מהמצב.. עכשיו כל פעם יש לי תקופות שאני מצליח לאכול פתאום רגיל ואני אומר לעצמי זהו עכשיו אני מתחילל להעלות במשקל , אבל פתאום באמצע הניסיון שוב מתחילות לי מחשבות ואני שוב מפסיק לאכול.. אני לא מצליח להעלות ככה במשקל הגוף.. מה אני אמור לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאכול נכון
ד''ר אירנה נתנאל29/11/2008מאור שלום,
כדאי לאכול כול 4 שעות ארוכות מלאות שמורכבות מכול אבות המזון. חשוב לאכול לאט, לאכול כשרעב ולא כשרואים אוכל או כשהאוכל זמין לך. אם מקשיבים למנגנון וויסות הרעב ואוכלים לפי הכללים שלו הווסת אז לא עולים במשקל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי תפריט לעלייה במשקל אבל..
מאור29/11/2008קיבלתי מדיאטנית תפריט לעלייה במשקל.. אבל הבעיה היא לא זו.. הבעיה היא שלפעמים מחשבות רעות משתלטות עליי ואני מסתכל על האוכל ולא באלי לאכול, ואם אני יאכל בכח אני עלול להקיא..=|
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדפרסונליזציהבחור27/11/2008קראתי שתרופות נוגדי דיכאון חרדה פועלות במוח שינוי האישיות , זה אומר שאף פעם לא אוכל להיות אני? זה נורא מפחיד אותי , תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדפרסונליזציה
ד''ר אירנה נתנאל28/11/2008תרופות נוגדות דיכאון / חרדה בשום אופן לא משנות אישיות של האדם. אין לך ממה לפחד. כדאי שלא תתיחס למידע שלא אמין או תתיעץ עם אנשי מקצוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)