מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חומרי הכנה לבדיקת קולונוסקופיהבטי18/09/2016
מה החומר המומלץ יותר לבדיקת הכנה הפיקו לוקס או המוביפרפ..מה עושה את העבודה יותר טוב ועם מה מטיילים פחות לשירותים.?האם יום לפני הבדיקה אפשר לאכול בכל זאת משהו אני סוכרתית.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומרי הכנה לבדיקת קולונוסקופיה - תגובה
ד``ר נתן גלוק19/09/2016לסוכרתיים אנו ממליצים על מוביפרפ, ככלל עושה עבודה קצת יותר טובה.
אפשר לאכול משהו קל מהרשימה המותרת יום לפני הבדיקה במקרה וקשה לך נוזלים בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עשיתי בדיקת קולנקופיה ותוצאותיהרותם16/09/2016
עשיתי בדיקת קולנסקופיה התוצאות היו כך נבדקו המעי הגס עד כולל צקום ממצאים הכנה בינונית.ללא ממצא פתולוגי גס אבחנות נורמל קולנסקופי זהו זה מה שקיבלתי בתוצאות השאלה שלי שרשום הכנה בנונית מה זה אומר שלא ראו טוב את המעיים והאם אתה ממליץ לעשות שוב בדיקה בגלל זה ומה זה ללא ממצא פתולוגי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עשיתי בדיקת קולנקופיה ותוצאותיה - תגובה
ד``ר עופר פורים17/09/2016ללא ממצא פתולוגי אומר שלא נמצא ממצא חשוד ואפשר להיות רגועים הכנה בינונית אומרת כי איכות הבדיקה לא אפשרה ראות טובה מספיק הייתי חוזר עוד שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכות בנונית איפשר לראות גידול סרטנ
רותם17/09/2016אמרתה לי בבדיקת קולנסופיה באיכות בנינות לא רואים מספיק טוב מה זה אומר שהבדיקה לא טובה בכלל?ואם היה לי גידול סרטני יש סיכוי שהיה רואה באיכות בנונית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה יכול להשפיעה על תוצאות בדיקה צואה לדם סמוידואג12/09/2016
שלום,
עברתי את גיל 50 והופניתי לבדיקת "צואה לדם סמוי".
היום בטעות נשכתי את חלקה הפנימי של השפה התחתונה בפה ודיממתי מעט,
האם זה יכול להשפיע על התוצאה ועדיף לדחות את הבדיקה במספר ימים?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה יכול להשפיעה על תוצאות בדיקה צואה לדם סמוי - תגובה
ד``ר עופר פורים12/09/2016אין סיבה שזה ישפיע אך אם תרגיש יותר בטוח בתוצאה אפשר לדחות בכמה ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה צריך להיות רשום בדף התוצאות בבדיקת קולנסוקופיהרותם09/09/2016
עשיתי בדיקה קולונסקופיה. קיבלתי דף אחרי הבדיקה שרשום. הבכנה נורמל קולונקופיה האם זה אומר שהכול בסדר ושהם הגיעו בבדיקה לכול דפנות המעיים? אם כך רשום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה צריך להיות רשום בדף התוצאות בבדיקת קולנסוקופיה - תגובה
ד``ר עופר פורים09/09/2016התשובה אמורה לכלול תאור מהלך הבדיקה ואיזה חלקים של המעי נבדקו והאם נמצאו ממצאים וכן את איכות הבדיקה המתארת את ניקיון המעי אם התשובה חסרה פני לרופא שביצע את הבדיקה שישלים את החסר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צורת היציאה , אחרי קריאה מרובהרן ין07/09/2016
שלום
בחודשים האחרונים הצואה שלי רכה , בצורת רצועות מפוזרות.
כמו כן רואה חתיכות קטנות שנראות כמו אצות במים.
אני בן 28, אין במשפחה מחלה של המעיים.
נכנס לשירותים פעם ביום בדרך כלל בשעה קבועה בבוקר.
יש מקום לדאגה? חיפוש בגוגל גרם לי לסוג של היסטריה.
קבעתי תור לרופאת משפחה אבל יש רק בעוד שבוע.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צורת היציאה , אחרי קריאה מרובה - תגובה
ד``ר נתן גלוק09/09/2016נשמע נורמלי, תלוי קצת בתזונה, אולי הגברת פירות וירקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפיענוח תוצאות בדיקת קולונוסקופיהsnooze25/08/2016
שלום,
אשמח לקבל הסבר על תוצאת בדיקת הקולונוסקופיה:
"רירית האליום הסופי עם עוות ארכיטקטוני, קיצור הסיסים וראציה במבנה הבלוטות.
בלמינה פרופריה בצקת ותסנין דלקתי מעורב עשיר באאוזינופילים. נראה זקיק לימפטי היפרפלסטי. נראת קרפטיטיס מוקדית. לא נראה הרס בלוטי. לא נראו גרנולומות או מזהמים. אין דספלזיה.
הממצאים מעלים חדש למחלת מעי דלקתית כרונית אך אינם מספיקים לאבחנה חד משמעית.
דרושה קורולציה קלינית. "* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בפיענוח תוצאות בדיקת קולונוסקופיה - תגובה
ד``ר נתן גלוק25/08/2016מה שמתארים זה המראה הפתולוגי של הביופסיה. לא קיימים כל הקריטריונים למחלת קרוהן אבל חלק כן. לכן הפתולוג לא מתחייב על האבחנה. אבל אם זה מתאים לתמונה הכוללת של הסיפור, הבדיקה ותוצאות המעבדה אז כן יכול לתמוך באבחנה של מחלת קרוהן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בלהבין תוצאות בדיקת PET CT של אביאלמוני05/08/2016
אבי עבר בדיקת PET CT וקיבלנו תוצאות , אכתוב כאן את העיקרי :
: קליטה פתולוגית של FDG בעוצמה גבוהה בגוש באנטרום הקיבה לאורך כ- 7 ס"מ.
הגוש מגיע עד אזור הפילורוס, מצר מאוד הלומן.
קליטה פתולוגית של FDG בעוצמה גבוהה בלוטות פרי-גסטריות, בבלוטות גסטרו- הפתיות ובשק
הקטן.
קליטה פתולוגית של FDG בבלוטה פרי פורטאלית קטנה והסננה בשומן הגסטרו- הפתי.
יש לציין שהוא עבר כבר כריתה של חלק מהמעי בגלל גוש אחר שהיו לו.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בלהבין תוצאות בדיקת PET CT של אבי - תגובה
ד``ר נתן גלוק11/08/2016מחשיד לגידול בקיבה עם מעורבות של קשרי הלימפה בבטן.
מצריך מעקב וטיפול אצל אונקולוג בשלב הראשון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקים כרונים בבטן תחתונהמשה05/08/2016
שלום
אני בן 60 וסובל הרבה שנים מכאבים בכל יום בבטן תחתונה בעיקר בצד שמאל,וגם מגזים מרובים .
הכאבים מתחילים כשעתיים וחצי לאחר ארוחת צהריים(ללא תלות מה אוכל)ונמשכים כשלוש שעות. כשאני מדלג על ארוחת הצהרים אין בעיה.
יש לי יציאות סדירות בכל יום בזכות נטילת נורמלקס.
נמצא שאין לי קרוהן ואין ציאלק. CT בטן תקין.
לפני מספר חודשים בדיקת קולונסקופיה תקינה, ונמצאו מספר סעיפים.
בתקופה האחרונה הכאבים התגברו מאוד, וגם מדי פעם יש שלשול לא מוסבר.
אלו בדיקות רצוי שאעבור? כמו מה זה נראה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים חזקים כרונים בבטן תחתונה - תגובה
ד``ר נתן גלוק11/08/2016צריך לראות אולי את רגיש למרכיבים מסוימים של המזון ודיאטה תעזור.
מבחינת בדיקות עברת כבר CT וקולונוסקופיה והתלונות כבר שנים רבות כך שסביר שלא פספסו מחלה מסוכנת
אם עברת בעבר ניתוח בטן זה יכול לגרום לזה בגלל הדבקויות
יתכן גם גדילת יתר של חידקים במעי הדק.
תשאל את רופא הגסטרו שלך לגבי אפשרויות הטיפול בדיאטה או חידקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן והרגשה של חרדה קיומית שמלווה אותי כל היום כל יוםרוני26/06/2016
שלום אני בת 34 בריאה עד כמה שידוע לי , בדיקות דם כלליות כולל תפקודי כבד וכליה וספירת דם תקינים , לפני כשבועיים סבלתי מעצירות כולל כאבי בטן צד שמאל באזור הטבור עד ללצלעות מלווה בגזים מרובים שלאט שלאט עברה אבל עכשיו יש לי אפיזודה של יציאות רכות מאוד עם שאריות מזון ( ירקות , פירות ) שאכלתי נלווה לזה כאבי בטן תחתונה ואז הכאב טיפה נרגע עד לפעם הבאה ...בגיל 20 הובחנתי כסובלת ממעי רגיז לאחר סדרת בדיקות שסבלתי מאותם סיפטומים ולא נמצאה סיבה לפני כשנה קיבלתי טיפול נגד הליקובפטר שלאחר הטיפול קיבלתי תוצאה שאין אותו יותר בקיבה כגורם בעייתי רציתי לשאול האם הסיפטומים האלו דומים לסרטן מעי הגס ...? אני כלכך מפחדת מזה שאני בקושי חיה , בוכה המון , מתוחה ולחוצה בלי סוף כל כאב מדמה לי יותר ויותר שיש לי סרטן .. אשמח לקבל תשובה בברכת יום נעים ותודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן והרגשה של חרדה קיומית שמלווה אותי כל היום כל יום - תגובה
ד``ר נתן גלוק28/06/2016לרוב סימפטומים שנמשכים שנים רבות עם בירור תקין, על אף הסבל הרב הנובע מהם, אינם מבשרים על מחלה קשה.
מצאי רופא שאת נותנת בו אמון וגם דרכים להתמודד עם החרדה ולמקד את ההסתכלות מחוץ לבטן והיצאות.
בבתי החולים הגדולים במכוני הגסטרו קיימות מרפאות המתמחות בטיפול רב תחומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי קנדידה והליקובקטר ודיכאון והקשר ביניהם?sali25/06/2016
שלום, צריך להתייעץ בעניין מסויים שקשור לקנדידה והליקובקטר פילורי:
אני מטופל בתרופות אנטי דיכאוניות, הוחלפו כבר מספר תרופות ונוסו שילובי תרופות(כל זה לא הועיל), עוד לפני התרופות הייתי סובל מריח רע מהפה, יובש, שכבה לבנה על הלשון, ותסמיני דיכאון וחרדה- לחץ בחזה, תשישות ועייפות, קשיי ריכוז, עצבות ומצב רוח ירוד, אובדן עניין, הפרעות שינה
אני בכוונה מציין את זה כי יודע שהתרופות עלולות גם לגרום ליובש בפה ושכבה לבנה על הלשון וריח רע מהפה, אבל זה היה עוד לפני התרופות, הייתי סובל בנוסף גם מדלקת בקיבה בעבר(הליקובקטר), טופלתי בתרופות וכנראה שעדיין קיים חיידק.
איך אפשר לבדוק אם קיים אצלי קנדידה? ואם כן איך מטפלים בזה: מה יהיה אם אני אציין את זה בפני הרופא?
ועוד יותר חשוב: איך אפשר לדעת מה קודם למה ומה גרם למה: הקנדידה והליקובקטר לדיכאון, יובש בפה ושכבה לבנה על הלשון וריח רע מהפה
או שהדיכאון עצמו גרם לקנדידה והליקובקטר?, הבנתי ששתי המצבים יכולים להיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות לגבי קנדידה והליקובקטר ודיכאון והקשר ביניהם? - תגובה
ד``ר נתן גלוק26/06/2016אין ברפואת הגסטרו הקונבצניונלית מקום לאבחון וטיפול בקנדידה. אין עבודות מדעיות שטיפול בזה יכול להועיל. זה לקוח מעולם הנטורופתיה ואף רופא לא יוכל להגיד לך על זה כלום.
בנוסף לא ידוע מדעית על הליקובקטר כמשפיע על מצב הרוח והפרעות כגון דכאון, ולא על הכוון ההפוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמילים אחרות הסיכויים שאין השפעה?
sali26/06/2016וזה אינטרס כלכלי של כל מי שעוסק ברפואה משלימה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמילים אחרות הסיכויים שאין השפעה? - תגובה
ד``ר נתן גלוק26/06/2016לא רוצה לייחס שיקולים ציניים.
הענין העיקרי שהעסק הזה לא נבדק בכלים מדעיים ומבוקרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה פתולוגית של בדיקת גסטרוסקופיהEidiy23/06/2016
אני בת 40. עברתי בדיקת גסטרוסקופיה. אני מעוניית לדעת מה זה "2 פירורי רקמה בדוגל כולל 0.3x0.2x0.1 זה היה כתוב תחת כותרת תאור מאקרוסקופי.
וגם כותרת אחרת : תאור מיקרוסקופי
Normal antral and body mucosa, No H.PYLORl.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה פתולוגית של בדיקת גסטרוסקופיה - תגובה
ד``ר נתן גלוק26/06/2016מאקרוסקופי: הפתולוג מתאר חיצונית את הפירורים (ביופסיות) שקיבל לבדיקה
מיקרוסקופי: מה שהוא ראה תחת המיקרוסקופ. הבדיקה שלך תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Diminutive rectal polyp- fulguratedדנה05/06/2016
דר' שלום, אמי בת 69 עשתה היום בדיקת קולונוסקופיה. אבחנה: POLYP COLON , אבחנות הבדיקה: -Diminutive rectal polyp
fulgurated
הרופא צרב את הפוליפ ושלח לביופסיה
אני בלחץ. אודה אם תוכל להגיד לי מה המשמעות.
תודה, דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Diminutive rectal polyp- fulgurated - תגובה
ד``ר נתן גלוק06/06/2016הכוונה לפוליפ זעיר ברקטום שהושמד עם זרם חשמלי. אין שום מקום להלחץ! זה הטיפול הרגיל בפוליפים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת צואה משילשול האם זה בסדר?רותם26/05/2016
אני בן 32 סובל מעצירות כרונית כמה שנים .הרופאת משפחה שלחה אותי לעשות בדיקת צואה אבל אני רק משלשל רציתי לדעת אם נתתי למעבדה את הדגימה של הצואה משילשול האת זה יכול לפגוע בתוצאות הנכונות לבדיקת צואה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת צואה משילשול האם זה בסדר? - תגובה
ד``ר נתן גלוק27/05/2016לא פוגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעי רגיז לאחר ניתוח מעי גס סרטני לפני 15 שנהשרה22/05/2016
שלום
שמי שרה
עברתי סרטן מעי גס בשנת 2000 כריתה של הצד הימני בברך עברתי טיפול כימותרפי. כעבור שנתיים יתגלו תאים סרטניים בהשקה עברת ניתוח נוסף ללא כימותרפיה. אורך המעי היום 55סמ. בעייתי היא שאני סובלת משלשולים עם הפוגות. התיעצות עם רןפאי גברו ניסו לטפל בעזרת אנטיביוטיקה לא הואיל. לאחר ברור נוסף הוחלט שיש לי מעי רגיז. והטיפול בקל בטן וסטופיט בהתאם לצורך.
עכשיו אני בתקופה קשה שלשלים מיד אחרי אוכל לא מופיע בלילה. התייעצתי שוב עם רופא גסטרו והוא הסביר שיש מעבר של חיים בין המעי הגס לדג נתן לי אטיביוטקה לורייקס 200 עזר למשך שלושה ימים והתופעה חזרה והמליץ להפסיק. המצב מכניס אותי לחרדות שממש לא עזרות. האם יש טיפול נוסף להפסיק את פעילות היתר של המעי. לא אוכלת מוצרי חלב ובלון בגלל רגישות.
תודה מראש שרה
ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעי רגיז לאחר ניתוח מעי גס סרטני לפני 15 שנה - תגובה
ד``ר נתן גלוק22/05/2016לכי גם לדיאטנית
מומלץ להפחית קפה ומוצרי חלב, ללעוס הרבה ולאכול ארוחות קטנות ומחולקות
מומלץ ליטול אימודיום או סטופיט.
להיות במעקב רופא גסטרו קבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היצרות בפי הטבעת אחרי ניתוח שחזור פי הטבעתאביבה ברנס15/05/2016
בעלי עבר ניתוח להסרת גידול ברקאטום לאחר טיפולים לפני ניתוח ואחרי ניתוח והיה עם סטומה לאחר שהבריא עבר ניתוח להסרת הסטומה וחיבור המעי הדק חזרה כיום הוא סובל מהיצרות פי הטבעת הציעו לנו מרחיב גדר בעברית הנקרא hegar pilators בעוביים של מ6-10 מ"מ אנו לא מוצאים איפה להשיג את זה נשמח לתשובה במהרה בעלי מעוד סובל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היצרות בפי הטבעת אחרי ניתוח שחזור פי הטבעת - תגובה
ד``ר נתן גלוק16/05/2016לצערי איני מכיר את המרחיבים האלה. מציע לפנות למנתח של בעלך.
רפואה שלימה
ד"ר גלוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרחיב לפי הטבעת
אביבה ברנס18/05/2016מצאתי את המרחבים לפי הטבעת בחברת ציוד רפואי נואפרום בהרצליה פיתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)