מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוהב אותך כול החיסwjdi06/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הכל באהבה
איילת פדה06/06/2007כותב/ת יקר/ה
שתי הכותרות של הודעותיך מלאות באהבה וזה נפלא.
היינו שמחות אם היית מרחיב/ה גם בגוף ההודעה.
באהבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 'העצמה נשית'- ???רחלי05/06/2007
אני חושבת שהתעסקות במושג 'העצמה נשית' קצת מיותר.
אין ספק כי גברים חשים סיפוק רב הן בנושג לתעסוקה (שהי נשים מופלות בו לרעה, גם מכורח הנסיבות: לידות, ילדים וטיפול שוטף בבית- חשוב לי לציין שאין בכוונתי לרמוז כי נשים לא צריכות לעשות זאת, או כמעיין ביקורת על עבודות אלה. להיפך. אני חושבת שלנשים בד"כ יש כוח רב יותר לשאת טיפול זה וכן זהו מעיין תפקיד של האישה, הרי גבר אינו יכול להביא ילדים לעולם והקשר עם הוולד הוא ברור ומובן, למעט מקרים בודדים שגורמים להרמת גבה.) כמו כן גברים שואפים כוח מבחינה חברתית הן בשל רקעם הצבאי במתפקד כמנוף בחייהם האזרחיים וכן העצמה כשלעצמה בהרגשתם האישית.
נשים עד היום היו אזרח ב'. שלא מגיע לו היחס הנכון. ללא נשים לא היה עולם. ללא הכוח והעוצמה האמיתית של הנשים לגברים לא היה את הכוח. הרי יש את המשפט הידוע שמאחרוי גבר מצליח עומדת אישה מצליחה. ולא בכדי.
העניין הוא לא המושג של העצמה נשית. גם מבלי להתעסק במושג עצמו אנו יוצרות מציאות זו ממש עכשיו. וזה יופי וכיף.
אני חושבת שאולי כדאי בפורום זה להציג עצות מעשיות שיביאו להעצמה נשית אמיתית. שתבוא במפנים ותעשה שינוי ממשי, אמיתי ואותנתי. כי הרי לנשים יש כוח ועוצמה. והרבה!
אשמח לתת עצה קטנה, אמרו לעצמכן בלב ובראש כי הינכן שוות. שאתן מוצלחות. שאתן יפות ומוכשרות. אפילו אם תחושו כי אתן משקרות לעצמכן בהתחלה... ושזה לא ממש נכון, עשו זאת. לאט לאט תשנו את מחשבתכן שאינכן שוות וראויות והיחס אליכן ישתנה. אנשים שהיה להם פתח (שאתן איפשרתן) לפגוע בכן יחושו באנרגיות שלכן שאתן לא נותנות ומסכימות שיפגעו בכן. ולא יפגעו בכן יותר.
לא תהיה להם האפשרות לפגוע, כי הרי אנחנו מאפשרים לאנשים סביבנו לפגוע בנו.
כשאת הולכת ברחוב ואדם משוגע אומר לך שאת טיפשה. תעלבי? לא. כי הוא לא מכיר אותך וכנראה שהוא סתם משוגע. אבל אם חברה טובה תאמר לך את זה או תרמוז זאת תפגעי, נכון? כי היא מישהי שאת מעריכה.
אך אם תשני את מחשבתך ותאמיני שהינך חכמה, חכמה מאוד. חברתך תחוש בזאת (ללא מילים) ותתיחס אליך כאל בחורה חכמה. ויצאת בשכרך!
בהצלחה רבה לכל הגולשות היקרות.
אני רוצה לומר תודה רבה להוגי הרעיון!!! ועל הביצוע!!!
אשמח לשמוע טיפים נחמדים... זה תמיד טוב. :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראי כתבה "יש לך משהו עצוב בעיניים"
איילת פדה06/06/2007רחלי יקרה
שמחתי לקרוא את הודעתך.
גם אנו מתחבטות בשאלה, האם עצמם המושג - "העצמה", אינו מתייג את הסקטור שאותו רוצים להעצים, ובכך אולי אף גורע. נשמח לשמוע מה דעת קוראות נוספות בנידון.
בנוגע לעצות הפרקטיות, אני מתחברת מאוד לעצותיך וברוח זה מפנה את הקוראים לכתבה שפרסמתי כאן - בשם [a href=http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=4586 id=link]"יש לך משהו עצוב בעיניים"[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגישה האינדיבידואלית
איילת לחמי09/06/2007רחלי יקרה
שמחתי לקרוא על הטיפים שחלקת עימנו אני אכן מאמינה שיש הרבה בשדרים הלא מילוליים שעוברים מאיתנו לסביבה ועל השינוי התפיסתי שהם יכולים להביא. כמו כן אני מאמינה בעוצמה הנשית שהיא בין היתר ביכולת שלנו להביא ולנצור חיים.
בהודעתך את מתייחסת הן לרמה הפרטית והן לרמה החברתית של הנשיות ובהמשך לדברים של איילת פדה, אני הייתי דווקא רוצה להתייחס לפאן החברתי בהודעתך:
דברייך, לפי תפישתי, מאפיינים את התפישה האינדיבידואליסטית, קרי התפישה שמאמינה כי הפרט הוא האחראי לגורלנו לטוב ולרע. תפישה זו מניחה כי לכול אדם החופש והאפשרות המלאים לכונן את הגורל כפי שהוא מזמן לעצמו. עם זאת גישה זו מתעלמת מהמקום החברתי שלכול אדם יש- מקבוצת ההשתייכות החברתית שהיא מגדר, נטייה מינית, עדה, מעמד סיציו אקונומי וכהנה.
אני חושבת שיש מתח בין שתי הגישות האינדיבידואליסטית והחברתית. כן, לכול אחת מאיתנו יש את האחריות האישית לגורלה ולמציאות שהיא יוצרת בעבורה אך מה על המקום החברתי שלנו? מהו מקומו בהתווית גורלנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזל - טוב ובהצלחה בפורום שיחת בנותעדי04/06/2007
היי פעם ראשונה פה מקווה שיהיה מעניין וכיף אני מאמינה שכן.
ועכשיו לשאלתי: כיצד אוכל להעשיר את עצמי בתחום היוגה, מדיטציה עוצמת הרכות וכו'.
האם מישהיא יש לה מושג אם נמצאות סדנאות כאלו באזור הדרום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ידע לעדי
איילת פדה04/06/2007הי עדי,
תודה על ברכותייך.
האם שמת לב שעדי, בהיפוך אותיות נותן ידע?
ובכן בנוגע לידע שאת מבקשת מאיתנו, אני ממליצה מאוד לשלב אומנויות ספורט כגון אלו שציינת, שמשלבות גוף ונפש. אני בעצמי מאמנת כושר, ומקפידה לשלב אימוני יוגה, בתזונת הכושר שלי.
איני יודעת להמליץ לך על מקום ספציפי בדרום,
אך ממליצה בחום ללכת להתנסות ולראות שמתאים לך, היות ויש סוגים רבים של יוגה ומדיטציות, וסגנונות הדרכה מגוונים - לכי, התנסי, עד שתמצאי את המקום הטוב עבורך.
תהני
איילת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבה לנצח
wjdi06/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנות השוט בידכן!!!!ז'אק02/06/2007
ממטר הנרגנות המוטח בפורום זה עלול להשתמע כי מי שמכוון את הדברים בחיים הם הגברים ולא הנשים, מה שאינו נכון. אם תבחנו לעומק את היכולות שלכן תגלו כי השוט מצוי בידיכן.
למשל, בכל הפורומים לא מצאתי אלא מקרה אחד שאשה פנתה לגברים בפניה אישית ואינטימית, לעומת זאת מצאתי גברים למכביר. כך גם בחיים שהגבר הוא היוזם ואתן קובעות אם כן או לא. צריך גם את מעט החוכמה לשלוח מסרים ברורים של "אני מעוניינת" על מנת להתניע את המנוע שלו לכווכן.
אז אם ההתחלה מצויה בידכן, הרי כל מה שנותר הוא לפתח את כושר ההשרדות השוטף, קרי, מהי הטקטיקה שתנהגו בה להשיג את המטרות האסטרטגיות שלכן.
למשל אשה שיהיו לה יותר מבן זוג אחד, אם זה מה שעושה לה את זה; או שליטה על הויגנה, היכן שזה מה שמשיג את התוצאות, ואני מתכוון בביטוי שליטה, לסגור את הויגנה, ולא לפתוח אותה כטקטיקה, אם כי היכן שזה עוזר זה לא תמיד פסול.
במילים אחרות להכין תכניות מגירה לכל מצב צפוי ולא להמצא עם התחתונים למטה (תרתי משמע) כי לא הכנתן תגובה נכונה או ראויה .
היידה..... די ליילל.... אשה, בלכתך אל הגבר אל תשכחי לקחת איתך את השוט!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השוט הנשי כגבריות החדשה??!
איילת לחמי03/06/2007היי ג'ק,
מה שאתה מציע כאן בעבורנו הנשים, היא טקטיקה תקשורתית השרדותית על מנת כהגדרתך "לא להישאר עם המכנסיים למטה". ועל כך תודה!
עם זאת, אני רוצה להתייחס לשתי נקודות שהעלת בפנינו: הראשונה היא ההנחה שאחד המינים מכוון את הנעשה והשני מציית לו. כאישה המאמינה ביכולת אישית של כל אדם אני חושבת כי אמירה מסוג הזה היא סוג של פאסיביות- להיות מובל בתוך המציאות ולא להוביל את המציאות. אם תקרא את ההערה מתחת המדברת על העצמה נשית תראה שגם נשים וגם גברים נופלים למלכודת הפאסיביות ונותנים למוצא המגדרי להוביל אותם.
הנקודה השנייה היא עניין השוט- בלכת אישה אל הגבר אין היא זקוקה לשוט אלא אם כן אתה מכוון בדבריך שהתקשורת הבין מינית מושתת על אלימות ובמקום אלימות של גבר כלפי אישה נמצא כעת אלימות של אישה כלפי הגבר....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ורג' ברנרד שו
ז'אק03/06/2007עניין השוט הוא מטאפורה לשונית שתבע ג'ורג' ברנרד שו. אני שאלתי אותה מבלי להתייחס לתוכנה המילולי אלא לתוכנה המטאפורי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"בלכתך אל האישה, קח עמך את השוט"
איילת לחמי09/06/2007ג'ק היקר
את המשפט הזה "בלכתך אל האישה, קח עמך את השוט" הגה ניטשה ממוחו הקודח.
ייתכן מאוד ואף סביר להניח שהוא התכוון לשוט כמטאפורה. אבל העניין עומד בעינו- למה התייחס ניטשה באומרו שוט? לדידי הכוונה היא לשליטה או לדיכוי.
האם יש לך רעיון אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- על ההעצמהאיילת לחמי31/05/2007
כבר זמן רב אני הוגה במושג "העצמה נשית". יכול להיות שהמושג נולד במקום בו נשים אזרו מספיק כוח ועוצמה להקרין מעוצמתן לאחרות. אך מאחר ואין מושג "העצמת גברים", אני תוהה שמא דווקא המושג הזה מותיר אותנו מונחתות. האומנם? מחכה לתגובותיכן....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העצמה גברית
סנדרה רגב31/05/2007מה דעתך על העצמה גברית בזמן מילואים? ניתוק מוחלט מהיוםיום, המשפחה , הפרנסה, הדאגות וגם הנחמות וכניסה לעולם אחר, עם חוקים נוקשים אמנם אבל נותן מקום להפתחות, לקבלה להתמודדות!
סתם מחשבה שיברה לי בראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעצמה גברית
איילת לחמי31/05/2007סנדרה,
את צודקת בכך שאת מציינת את העובדה שיש מקומות בהם גברים מועצמים. אין ספק שיש אין ספור אירועי יומיום ואירועים חריגים בהם גברים מועצמים. יתרה מזו, בסך הכולל גברים אף מועצמים יותר מנשים.
אולם השאלה שלי נותרת בעינה- האם אנחנו כחברה מתייחסים לאלו כרגעי העצמה גברית? האם אנו מגדירים את הרגעים הללו, נותנים להם כותרת ומייחדים אותם? או שמא ההעצמה הגברית או העוצמה הגברית נראית לנו כמובן מאליו עד שאני מתעלמים מהתהליך בה היא קורית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברכות חמות על פתיחת הפורום!!סנדרה רגב31/05/2007
אשמח להתעצם ולהעצים מחברת נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברכות חמות לכולנו
איילת לחמי31/05/2007תודה סנדרה
זוהי בדיוק מטרתו של הפורום, להיות כר רך ועמוד איתן לכולנו על מנת לשתף, ללמוד זו מזו, להעצים את מה שכבר קיים בתוכנו ולהנות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברכות על הפורום!שירלי31/05/2007
רעיון נפלא.
כול מדיה שתוביל להעצמה נשית, מבורכת.
ועכשיו שאלה: העלאת נושאים משפטיים עם נגיעה מגדרית (בהקשר של בתי דין רבניים למשל) תעניין?
ממתינה לתשובה,
שירלי :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העצמה נשית מבורכת
איילת פדה31/05/2007שירלי יקרה
תודה על הפרגון והשותפות לעשייה.
את מוזמנת להעלות כל נושא - בוודאי שיעניין, ועושה רושם שיש לך את הידע הרלוונטי.
מומחיותנו אינה משפטית, אלה בין אישית, ובהתאם לכך נדון בסוגיה.
ממתינות בצפייה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פורום חדש- הגנה עצמיתמערכת BeOK30/05/2007
בנות, נשים, לפעמים צריך לדעת איך להחזיר: [a href=http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=123 id=link]היכנסו לפורום הגנה עצמית![/a]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגנה עצמית תורמת לביטחון עצמי
איילת פדה31/05/2007מניסיוני כמאמנת ספורט,
הגנה עצמית תורמת לא רק בשעת הצורך (שלא נדע)
אלה בעיקר למניעה.
כשאת משדרת ביטחון וחוזק את מפחיתה את הסיכון שלך להיות קורבן.
רוב התוקפים מחפשים טרף קל.
מעבר לכך, הביטחון העצמי שאת משדרת, תורם לתחומים נוספים בחיים -כמו הצלחה בקריירה, בזוגיות, ובכלל.
מומלץ בחום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ישנן בנותעילי29/05/2007
שמנסות להפוך את העולם למקום טוב יותר.
אט אט, צעד אחרי צעד.
כל הכבוד!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביחד יותר קל
איילת פדה29/05/2007תודה על הפרגון
את מוזמנת להעלות נושאים לקראת הצעד הבא..
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעילי
איילת לחמי29/05/2007אני באמת מקווה שהפורום הזה, יהיה בית לנשים ולגברים לשינוי ולתמיכה על מנת להפוך את העולם למקום טוב יותר
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קארמה טובהליהי28/05/2007
האם יש כאן מי שמאמינות בקארמה? כי היום פגשתי את אהבת חיי, וזה בדיוק שנה לאחר שחזרתי מהטיול בדרום אמריקה שהיה נוראי. כאילו התחלה חדשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קארמה
איילת פדה29/05/2007תתחדשי על אהבת חייך,
שנה היא הרבה זמן גם להתאושש מטיול שכזה, וגם לפנות מקום לחוויות חדשות, טובות.
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגידת נשיםהמאוששת28/05/2007
קודם כל הקהילה הזאת נראית כמו מקום שיכול להיות נחמד, אבל למה היא ריקה כל כך?
הסיפור שלי התחיל עם גבר, בואו נקרא לו ש. שהמיס לי את הלב והיה גם פצצה במיטה. אבל אומרים שכל אהבה גדולה אפשר לכבות עם נשיפה קטנה (קראתי את זה איפשהו), וזה מה שקרה לי. האמת זאת לא היתה נשיפה קטנה - זאת היתה אחת החברות הכי טובות שלי מהאוניברסיטה שהחליפו איתו SMSים ועוד כמה דברים.
אני מה זה מקנאה בגברים לפעמים. גברים הם הרבה דברים שנשם אומרות עליהם - הולכים אחרי הזין, לא הכי עמוקים, פשוטים , גסים, אבל יש להם בטקע אחד יתרון משמעותי עלינו, הנשים- הם חברים הרבה יותר טובים. תראו לי גבר אחד שעוזב את החברים שלו בגלל אשה אחרת. יש כאלה? אין מצב לעומת זאת כל בבחורה שנייה תעזוב את החברות שלה ברגע שהן יכנסו למערכ זוגית וילכו אחריו. למה זה? גברים אולי יבגדו בנשים, אבל הם לא בחברים שלהם.
יש מצב ששמתי את ש. מאחורי כבר, עברה איזו תקופה והרבה ג'ק דניאלס, סיגריות ובכי מעמעמים זיכרון של גבר, חמוד וחתיך ככל שיהיה - אבל את הכלבה שגנבה לי אותו אני לא אשכח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך התאששות טובה..
איילת פדה29/05/2007למתאוששת שלום.
סיפורך נוגע ללב, וניכר שעברת תקופה לא קלה.
לאבד אהוב, וחברה תוך כדי תהליך של בגידה - הנם תהליכי פרידה כואבים המלווים במשבר אמון רציני.
מאוחר יותר , אם תרצי, אתאר עבורך ועבור יתר הקוראות מודל התמודדות עם תהליכי פרידה, ואנסה ביחד איתך להבין באיזה שלב התאוששות את נמצאת בגרף, ומה יוכל להקל על המשך התקדמותך לשלב שכל הכאב הזה כבר יהיה מאחוריך.
בינתיים כבר הרשי לי לציין שהאופן שבו את מיטיבה לבטא את שעברת, ונכונותך לשיתוף הינם כלים משמעותיים בדרך לשם.
נתראה בלילה
איילת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפורום הזה חדש דנדש
איילת פדה29/05/2007ונקודה נוספת, בנוגע לשאלתך -
תודה על הפרגון לגבי הפורום. הוא ריק משום שהוא טרי טרי מהתנור.
יצאנו לאוויר רק השבוע - ביום ראשון...
שנתחדש כולנו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברות יש רק ב''אגד''
מעין29/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל הנשים
תקוה29/05/2007נראה לי שכשאשה הולכת אחרי הגבר היא שוכחת את חברותיה זה בגלל היעוד והתפקיד שלה בעולם, להקים משפחה ולדאוג לבני ביתה.
על אף שזה קצת צריך להיות הפוך, שהגבר בא אחרי האשה,
לאשה אין זמן לחברה בגלל תפקידיה.
מאחלת לך למצוא את אהבת חייך מהר מהר,
אולי תמצאי משהו יותר מתאים לך שזה הכי חשוב!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל הנשים....
איילת לחמי29/05/2007אנונימית יקרה
כייף לקרוא תגובה כה אכפתית למצבם של אחרות כגון זה של "מאוששת".
אני רוצה להציע זווית ראייה נוספת על מה שהצגת בעניין כל הנשים - ייתכן שחלק מהנשים, לאחר פרידה אינן צריכות למצוא את אהבת חייהן מיד אלא לחכות קצת, להנות מהחיים לבד, עם עצמן ואולי אפילו לחזק את הקשר שלהן עם חברותיהן.... מניסיוננו, כשזה קורה, ושלוות הנפש משודרת החוצה, אז גם האהבה לא מאחרת לבוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא לנשים בלבדאיילת לחמי27/05/2007
הפנייה לנשים או לבנות אינה מכוונת להדיר גברים מהפורום אלא שלשם שינוי לשון הטקסט הוא בלשון נקבה אך מיועד לשני המינים (מכירה את כל המודעות הללו?). כמו כן המידע שיינתן םפה מכוון לצורכיהן של נשים אך גם גברים ואחרים יוכלו למצוא כאן את אושרם....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שווה לנסות
עדי05/06/2007הייתי מעוניינת לדעת עוד פרטים על זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה מי...
תקוה05/06/2007השאלה מי יהיה הראשון שיפסיק את השרשרת????
אולי זה שלפני או זה שאחרי???????!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר להפסיק?
איילת לחמי09/06/2007הודעתך הקצרה מסחררת אותי לאלף כיווני הרוח....
איזו שרשרת יש להפסיק והאם בכלל? שרשרת החיים ורהצון להיות נוכחת כאן ועכשיו חזק מאיתנו. את ואני אולי אנונימיות אך האם השרשרת הזו גם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אז על מה בעצם הפורום?רוני27/05/2007
על מה בנות מדברות פה?
זה נשמע מעניין באופן כללי אבל לא ברור מה בדיוק הולך לקרות כאן....
אשמח לשמוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לרוני - תקשורת בין אישית
איילת פדה28/05/2007הי רוני
יש לך את כבוד הבכורה בפורום שלנו,
ברוכה הבאה!
בפורום זה את מוזמנת להעלות כל נושא שמעניין אותך לדון בו, איתנו ועם יתר המשתתפים.
תחום התמחותנו הוא תקשורת בין אישית בארגונים ובחיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)