פורום אחרי לידה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי לידה, גלולות?
    מיכל
    07/10/2010

אחרי שבישרתי חגיגית לגניקולוג שלי שאני לא מעוניינת לא בהתקן ולא בילד נוסף בטווח של השנתיים הקרובות לפחות הוא רשם לי פלורט
    לטענתו אלו גלולות טובות לגילי ויחד עם העובדה שאני לא מעוניינת להרות-שידוך טוב

מעוניינת לקבל חוו"ד על נימוקיו אלו וגם על הגלולה
    האם תואמת את מצבי?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי לידה, גלולות?

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

עינת אהרן
    10/10/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_רפואת_נשים' id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות למניעת הריון

שחר
    20/10/2010

ציינת בפניו שאינך מעוניינת בהריונות נוספים, הוא נתן לך גלולות שלדעתו מתאימות למצבך, אני בעצמי לוקחת את הגלולה הזאת רק למטרות אחרות (דימומים שהופיעו אצלי )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיבוש בוסת בזמן הנקה
    ר.כ.
    06/10/2010

דר' שלום רב!!
    אני בת 26 וחצי, ילדתי לפני 5 חודשים(4.5.10),ההריון היה תקין ברוך ה'.
    הוסת האחרונה שקיבלתי הייתה ב-4.9.10 נמשכה 5 ימים.
    אישי ואני קיימנו רק פעמיים יחסי מין בתקופה זו, פעם אחת לפני הוסת שהייתה ב-4.9.10 ופעם שנייה לא זוכרת בדיוק מתי, בערך לפני שבוע וחצי.
    עדיין צורב לי בפרינאום לכן קצת קשה לי לקיים יחסים בפעם האחרונה שהייתה אחרי הוסת, קיימנו יחסים וצרב לי אז אחרי כ5 דקות שהוא היה בפנים הוא לבסוף יצא ועשה ביד.
    בנתיים עוד לא קיבלתי מחזור, היום ואתמול (5.10.10 ו-6.10.10), היה לי בתחתונית ג'לי צהצהב ארוך שמזכיר כנראה ביוץ.
    לפני ההריון היה לי מחזור תקין של 28 יום נמשך 7 ימים.
    רציתי לדעת האם יש מקרים שבזמן הנקה הוסת משתבשת?

לקביעת תור
    סגירה
    שיבוש בוסת בזמן הנקה

הוספת תגובה

• שיבוש בוסת בזמן הנקה - תגובה

הילה שקד
    10/10/2010

הי ר.כ.

יש קשר בין הנקה וקבלת וסת ..בהנקה משחוררים הורמונים שיכולים לעכב את קבלת הוסת ולגרום למחזור לא להיות סדיר ..אך זה מאד אינדבידואלי ואני מכירה נשים רבות שנכנסו להריון גם כאשר הנקו הנקה מלאה .

שיהיה בהצלחה
    הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוזרת לכאן...
    דורית
    05/10/2010

שלום.ילדתי את בני המתוק והאהוב לפני חמישה חודשים.הוא ילדי השני אח לבתי היקרה בת הארבע.בכורתי.
    קשה לי מאד מאד המעבר להיות אם לשניים.בתחילה היה קשה כי הייתי מוגבלת פיזית בגלל שילדתי בניתוח קיסרי (כתבתי פה על כך אז) ואחכ זרמתי נאבקתי ניסיתי להסתגל להיות לשניהם...
    וזה כישלון.אני אוהבת את שניהם יותר מהכל.אבל אני מתגעגעת לקשר שהיה לי עם בתי קודם.כרגע, אפילו אם אני מפנה זמן להיות רק איתה זה מכאיב כי אני מרגישה שהיא סופגת את כל התסכול שלי ושאני הרבה פחות חמה אליה.אני חושבת שעם אחיה החדש היא קיבלה גם אמא חדשה.ולא ככ טובה.אני לא יודעת למה אני ככה כלפיה.היא ככ חכמה ובוגרת ומתוקה, ובכל זאת כל דבר שהיא עושה מעצבן אותי...אני חסרת סבלנות אליה,וזה מאד שונה ממה שהיה ביננו קודם.
    והקטן הוא מתוק,ישן טוב בלילה, ילד טוב ורגוע אין טענות.אבל תמיד אני מרגישה שאולי אני לא מספיק מענינת אותו לא מספיק משחקת ומדברת איתו. דואגת שמשעמם לו..ככה שכל הזמן אני מסתובבת עם אשמה או כלפיו או כלפי בתי.וזה מעייף.אני מרגישה שזה משפיע עליי פיזית כל הגוף שלי כואב ואני לא ישנה טוב.מאוכזבת מעצמי ומודאגת.

לקביעת תור
    סגירה
    חוזרת לכאן...

הוספת תגובה

• חוזרת לכאן... - תגובה

עינת אהרן
    10/10/2010

דורית יקרה,
    שני ילדיך זכו לאמא חדשה, שונה וזו אמא שאוהבת אותם, שאכפת לה מהם. זו אמא שלראשונה בחייה צריכה להתמודד עם שני ילדים שלכל אחד מהם הצרכים שלו, היכולות שלו האמא לה הוא זקוק כרגע.
    אני קוראת מבין השורות שאולי את פשוט צריכה אוזן קשבת ועזרה פיזית, האם אני צודקת?
    לכל אחת לוקח זמן ההסתגלות שלה לאחר הלידה. אני מניחה שלאחר לידת בתך הבכורה חשת תסכולים אחרים, גם אז לקח זמן הסתגלות. העובדה שזו הפעם השניה עוד לא אומרת שהיא אמורה להיות קלה יותר.
    למה שלא תנסי לעשות פעילויות משותפות וכייפיות עם שני ילדיך כמו טיול בחוץ עם מנשא/עגלה. סופסופ אחר הצהרים נעים וכייף לטייל קצת. אפשר לרקוד יחד, לעשות אמבטיה בטוחה יחד ועוד מיליון דברים ככה תזכי לזמן איכות כייפי ומהנה עם שניהם.
    אני מזכירה לך שאת אחרי ניתוח קיסרי, רק 5 חודשים אחרי לידה והגוף עוד עייף, עוד לא התאושש תוסיפי לזה את שעות השינה המוגבלות והנה מתכון מצויין לחוסר סבלנות ועצבנות וזה כ"כ טבעי לכן הייתי ממליצה לך לשקול סוג של עזרה מאמא, חמות, בעל, חברה ואולי בתשלום כדי שתתחילי להרגיש בטוב עם עצמך ועם הילדים.
    דורית אנחנו פה לעזור ולתמוך, אם תחליטי שמתאים לך להצטרף לקבוצת תמיכה לאמהות באזור מגורייך אשמח לעזור לך למצוא.
    בינתיים שיהיו ימים טובים ושתפי אותנו מה קורה איתך.
    עינת אהרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזרה לעבודה
    אני
    05/10/2010

היי,
    אני עם תינוקת בת חודשיים עוד מעט.
    בקרוב אצטרך לחזור לעבודה ומדאיג אותי דבר אחד- הילדה שלי מפונקת!!
    היא רוצה כל הזמן על הידיים. כשהיא על הידיים היא מחייכת, רגועה ולפעמים גם נרדמת ככה. ברגע שאני מניחה אותה בעריסה בין אם היא ערה או ישנה היא מיד מתחילה לבכות.
    אני מוצאת את עצמי ימים שלמים איתה על הידיים מחמש בבוקר כשהיא קמה ועד שש בערב כשהיא נרדמת.
    במהלך היום היא ישנה לחצי שעה מקסימום.
    מה עושים??

לקביעת תור
    סגירה
    חזרה לעבודה

הוספת תגובה

• חזרה לעבודה - תגובה

הילה שקד
    05/10/2010

הי תהל,

אני לא מאמינה בפינוק בגיל כזה קטן ..הקטנטונת שלך צריכה מגע , חום , אהבה
    יש לה צורך בקירבה כך היא מרגישה בטוחה ומוגנת עם אמא שלה שמכירה אותה
    תחשבי הכין היא היתה לפני חודשיים , ברחם שלך ..היא היתה איתך כל הזמן !!

נכון שיש תינוקות שלא רוצים מגע כל הזמן ויש כאלה שכן ..אני ממליצה בחום על קניית מנשא שיתאים לך ולקטנטונת , כך גם הידיים שלך יהיו פנויות ותוכלי לעשות דברים במקביל , תוכלי לנמנם יחד איתה במיטה ובדרך כלל הם ישנים יותר טוב שאנחנו ישנות לידם..גם לך מגיע לנוח:)
    אל תפחדי "לפנק אותה" , , אני מבטיחה לך שזה לא לכל החיים ..
    חוץ מזה שגם האבא או הסבתא יכולים לעזור עם המנשא ..

בעניין העבודה - האם את חוזרת למשרה מלאה ? האם את לוקחת מטפלת או שהיא תלך לפעוטון?
    אני בטוחה שיהיה בסדר ..

לילה טוב
    הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעגל אימהות
    שני
    05/10/2010

מהו בדיוק מעגל אימהות?, וכיצד אני מצטרפת אליו בחיפה?

לקביעת תור
    סגירה
    מעגל אימהות

הוספת תגובה

• מעגל אימהות - תגובה

עינת אהרן
    05/10/2010

מעגל אמהות היא בעצם קבוצה של אמהות שנפגשת יחד עם התינוקות ומנחה המוכשרת לבין 8-10 מפגשים מובנים. במפגשים מדברים על מגוון נושאים המשותפים לרוב האמהות שנמצאות בחופשת לידה כמו הלידה, האמהות עצמה, זוגיות, הנקה ועוד. כמו כן מדברים על מגוון נושאים הקשורים בתינוק כמו התפתחות, שינה, בכי ועוד ועוד. המעגל מהווה מקור מידע מצויין אך לא פחות מזה קבוצה של תמיכה ושיתוף. מתוך הקבוצה נוצרים בד"כ קשרים חדשים וכייפים בין האמהות, קשרים שמניסיוני .ממשיכים שנים קדימה...
    אני ממליצה בחום!!!!

בחיפה יש את אחת המנחות המעולות בעייני, יפעת כהן-מאיר. הטלפון שלה הוא 050-5901377. תוכלי לומר לה שאני הפנתי אותך.

אל תהססי ותלכי עם הקטן/קטנה שלך ותהני.
    יום טוב
    עינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעגל אימהות - תגובה - תגובה

הילה שקד
    05/10/2010

גם אני ממליצה בחום על יפעת כהן מאיר...את תהני מאד !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוחדת שהילדה במצוקה
    אמא חדשה
    04/10/2010

המדהימה שלי עוד מעט בעזרת ה' בת 7 חודשים. בזמן האחרון היא משתנה מאוד,וממש מרגישים שהיא הופכת מתינוקת לילדה. כיף לי לראות אותה גדלה ומתפתחת.רק שינוי אחד מעט מדאיג אותי: עד לפני חודש, היא היתה ילדה מאוד פעלתנית שלא יכולה להיות רגע במנוחה. היא אהבה אותנו מאוד, אבל אף פעם לא הסכימה להתרפק עלינו מלבד בזמן ההירדמות והשינה, כי היא תמיד רצתה להיות עם הפנים החוצה, לכיוון העולם, לראות ולחקור. בחודש האחרון היא הרבה יותר מתרפקת, ומחפשת את קרבתנו. אנחנו, כמובן, נהנים מזה- מה יותר מכיף מזה שילד מחזיר אהבה, ומה יותר מתוק מלחבק אותה. אבל לפעמים אני מרגישה שהחיבוק שלה ממש נאחז בנו בפחד, שיש בזה משהו מפוחד ונואש. בעלי ואני מדברים על זה הרבה. הוא חושב שהשינוי קשור במשפחתון (מה-1.9 היא אצל מטפלת). הוא אומר גם שצריך להסתכל על התמונה השלמה: היא גדלה, מתפתחת, ורוב היום היא מחייכת וצוחקת. זה נכון. דבר נוסף הוא שאני לגמרי בטוחה, ב-100%, שאין בעיה עם המטפלת: הילדה מחייכת אליה כל הזמן ושמחה בעליל לראות אותה. אבל אני לא יודעת... אולי זה לא רק המשפחתון? אולי המשפחתון זה התירוץ הקל אבל בעצם אנחנו מתנהגים בדרך שמערערת את הביטחון שלה? לפעמים אני חושבת שהיא מתבגרת כל כך מהר ואולי אני לא מצליחה להתאים את התגובות הרגשיות שלי לצרכים שלה, שלפעמים כשהיא בוכה אני מנסה להסיח את דעתה עם צחוק ומשחק ואולי היא כבר צריכה יותר אמפתיה, לדבר אליה כמו אל ילדה? והבכי שלה כל כך מפחיד אותי. לפעמים הוא בכי ממש מר, למשל אתמול בלילה הייתי במקלחת והיא בכתה. בעלי היה איתה, וחיבק אותה ודיבר איתה אבל היא ממש בכתה בכי קורע לב עד שיצאתי מהמקלחת ושנינו היינו איתה יחד. ולפעמים, להיפך- אני מגלה אותה במיטה, בוכה בכי חרישי, ואני חושבת שהיא בוכה אותו המון זמן ואני לא מבינה: למה היא לא בוכה בקול? מה, היא לא בטוחה שניגש אליה אז היא מנסה להירגע לבד? אנחנו קמים אליה בלילה בכל פעם שהיא מתעוררת ובוכה (וזה קורה המון). אבל אולי אני לא שומעת אותה בזמן, כי אני כל כך עייפה. אולי היא בוכה המון זמן ואני מתעוררת מאוחר מדי ובגלל זה הביטחון מתערער? אני לא יודעת מה לעשות. וגם חזרתי לעבודה ויש כל שבוע יומיים-שלושה שבהם אני מגיעה הביתה רק שעה אחרי שבעלי מוציא אותה. אני מנסה שהזמן שלנו יחד, לפני ואחרי המשפחתון, יהיה זמן איכות, לעשות לה טוב, ובכל זאת... ואולי אני מגזימה ואני מערבבת את קשיי הפרידה שלי עם התחושות שלה? אם הצלחתן להבין משהו מכל ההודעה המבולבלת הזו, אשמח לתגובה. לילה טוב

לקביעת תור
    סגירה
    פוחדת שהילדה במצוקה

הוספת תגובה

• פוחדת שהילדה במצוקה - תגובה

עינת אהרן
    05/10/2010

אמא חדשה יקרה,
    אני מזהה את המצוקה שלך ועם זאת מתפאלת מהרגישות שלך כלפי התינוקת שלך, זו אמא שאכפת לה, אוהבת, תומכת, מכילה. אין ילד בעולם שלא היה מבקשת לעצמו אמא שכזו.
    סביב גיל 7 חודשים מתחיל להתפתחת אצל תינוקות מושג שנקרא "חרדת נטישה". זה שלב התפתחותי נורמלי, שכיח ונדמה שזה מה שקורה לקטנה שלך!!! בשלב זה התינוק באמת מתקשה יותר להפרד מההורה, יש תחושה שהם יותר נצמדים להורה אפילו שהוא רק הולך למקלחת...
    אני ממליצה לך מאוד לקנות ספר שעוסק בהתפתחות אצל תינוקות וכך תוכלי לדעת לקראת מה אתם הולכים, מה נורמלי ומה לא ובכלל ספרים הם כלי מצויין.
    את יכולה גם להכניס את המושג "חרדת נטישה" לגוגל ולמצוא הרבה חומר מעניין.
    בינתיים חבקי אותה, מלאי אותה במילים חמות של תמיכה ואהבה ותחזקי את הביטחון שלה במקום בו היא זקוקה.
    ובעניין המטפלת אם את רגועה גם אני רגועה ותמיד להיות עם שתי עיניים פתוחות לרווחה.
    יום נפלא
    עינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרישי דם ברחם
    יעל
    28/09/2010

אני 10 ימים אחרי הלידה ונשארו לי קרישי דם ברחם
    1) האם קרישי הדם ברחם מוביל לסכנה?? שמעתי שיש אישה נפטרה בגלל שקרישי הדם הגיעו לריאות .
    2) לעד עכשיו אני מדממת (לא חזק אלא רגיל כמו מחזור) היה בצבע אדום אבל היום זה השתנה לחום עם ריח מסריח לא יאומן , האם זה אומר משהו ?? .

לקביעת תור
    סגירה
    קרישי דם ברחם

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

עינת אהרן
    29/09/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_רפואת_נשים' id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעגל אמהות
    תהל
    26/09/2010

היי,
    רציתי לדעת איך אני מצטרפת למעגל אמהות או סדנה דומה בנתניה.
    חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי..
    אם מישהי יודעת אשמח לשמוע.

לקביעת תור
    סגירה
    מעגל אמהות

הוספת תגובה

• מעגל אמהות

הילה שקד
    28/09/2010

הי תהל ,

את מוזמנת לדבר עם אישה מקסימה בשם אפרת מינסקי מאזורך ...אני בטוחה שהיא תוכל להפנות אותך.

שיהיה בכיף
    הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה

עינת אהרן
    29/09/2010

ממליצה בחום על ליטל ירון, היא מדהימה 0546484924
    איזה יופי שאת רוצה ללכת לסדנא, אני מאמינה שזה ייתן לך המון!!!
    בהצלחה עינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימני בטן אחרי הלידה
    סאסי
    22/09/2010

היי
    במהלך ההריון הופיעו אצלי על הבטן סימנים והבנתי שזה טבעי אבל אחרי הלידה הם נשארו וזה מאוד מפריע לי מבחינת יופי. האם יש משחה או תרופה לסימנים האלה?

לקביעת תור
    סגירה
    סימני בטן אחרי הלידה

הוספת תגובה

• סימיני מתיחה

הילה שקד
    26/09/2010

הי סאסי,

מזל טוב יקרה!! סימני מתיחה לאחר הלידה נהיים כסופים עם הזמן ופחות נראיים כמו בהריון , לפי מיטב ידיעתי לא ניתן לטפל בתרופות או משחות ..אך שווה לחקור את הנושא אולי יש מה לעשות.

בהצלחה
    הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספורט
    הדר
    15/09/2010

השאלה שלי היא האם מתי אפשר לבצע פעילות גופנית אחרי קיסרי? אשמח לעזרה

לקביעת תור
    סגירה
    ספורט

הוספת תגובה

• פעילות גופנית לאחר לידה

הילה שקד
    16/09/2010

הי הדר,

קודם כל המון מזל טוב!

פעילות גופנית לאחר ניתוח בדרך כלל מומלצת בין 8-10 שבועות לאחר הניתוח , אך כמובן שמומלץ להקשיב לגוף שלך ולהתייעץ עם רופא.

בהצלחה
    הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת הנקה וגלולות
    יערה
    14/09/2010

שלום, אני שבועיים אחרי לידה, בינתיים מניקה אך איני מתכוונת להמשיך לאורך חודשים, אני חושבת שבסוף החודש הזה אפסיק (סיבות אישיות, אשמח לא לפרט)
    אני שוקלת לחזור להשתמש בגלולות האם אוכל לחזור לגלולות הרגילות, יש לי עוד אקנה שיצא בזמן ההריון, נאמר לי שיחלוף עם הזמן אך אינו עובר
    ושמעתי שגלולות למניעת הריון יכולות גם להשפיע על זה

לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת הנקה וגלולות

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

עינת אהרן
    14/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנקה
    תהל
    13/09/2010

היי,
    ילדתי לפני שלושה שבועות ואני משתדלת מאוד להניק כמה שיותר אך מתייאשת מאוד מהר ונותנת מספר פעמים מטרנה (בעיקר בשעות הלילה).
    יש לי תחושה שהילדה לא שבעה מהנקה היות והיא אוכלת רק מצד אחד למשך 6-10 דקות ונרדמת למשך שעה-שעה וחצי לעומת מטרנה שהיא ישנה שלוש-ארבע שעות.
    השאלה היא בעצם כמה זמן אני צריכה להניק? ואיך אני יודעת שהילדה שבעה.
    כמו כן כשאני נותנת לה מטרנה אני מכינה 60 מ"ל ואם היא רעבה אני מוספיה לה עוד 20 מ"ל. אם היא אוכלת את התוספת היא מקיאה... האם זה נורמלי? כמה מ"ל מטרנה היא צריכה לאכול?
    היא נולדה ב- 20/08/10 במשקל 2860 ושוקלת היום כ- 3400 .

לקביעת תור
    סגירה
    הנקה

הוספת תגובה

• הנקה

עינת אהרן
    16/09/2010

תהל מזל טוב,
    את מתארת לא מעט פרטים ואני חייבת להליץ לך בחום רגע לפני היאוש הסופי לפנות ליועצת הנקה שתבוא ותעשה לך סדר. יהיה לך מקצועי בלי לשמוע ולראות את כל התמונה, בלי לראות את ההנקה בפועל ואת הקטנה להגיד לך מה נורמלי ומה לא ואם הסדרים תקינים או לא.
    יעוץ יכול לשנות בקלות את פני התמונה, אם תרצי להתייעץ את מי להזמין את מוזמנת.
    אולי תגלי שאת נהנת מההנקה.
    בהצלחה.
    עינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יועצת הנקה

תהל
    16/09/2010

אודה לך מאוד אם תוכלי להמליץ על מישהי באזור בעלות נמוכה..
    תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יועצת הנקה

עינת אהרן
    16/09/2010

יקירה אשמח להמליץ אבל מה זה באזור? איפה את גרה?????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתניה

תהל
    16/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנקה

עינת אהרן
    17/09/2010

נסי את אנא פרס-פינקלשטיין 054-4890460
    או שלי גת www.halavm.co.i

אם הן לא פנויות את מוזמנת לפנות שוב ואתן לך עוד שמות בשמחה.

כל הכבוד על הצעד המשמעתי שאת עושה!!!!!

בהצלחה
    עינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה..תודה!
    נאווה
    06/09/2010

היום רופאת הנשים שלי בדקה אותי ואמרה לי שהכול טוב ..תודה לאל!
    אם אקיים יחסי מין האם זה יכאיב לי ??
    ובעזרת השם כשארצה עוד ילד בעתיד מה הסיכויים שיחתכו אותי שוב?

לקביעת תור
    סגירה
    עוד שאלה..תודה!

הוספת תגובה

• עוד שאלה..תודה!

הילה שקד
    06/09/2010

הי נאווה ,

קיום יחסי מין לאחר הלידה יכול לכאוב קצת , יש חומרי סיכה שיוכלו להקל בפעמים הראשונות
    בעניין החתך - לא מחייב בכלל !! אני מכירה נשים רבות שבלידה הראשונה בוצע חתך ובלידות לאחר מכן ללא חתך.

חג שמח
    הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חתך החיץ?!
    נאווה
    05/09/2010

שלום שמי נאווה אני ילדתי כלפני חודשיים ילדה מדהימה!!!
    ובלידה עברתי חיתוך החיץ מכיוון שהייתי מאוד צרה!
    ואני מפחדת ממש לקיים יחסי מין עם בעלי!
    אני גם מאוד מרגישה שהחור ניהיה עוד יותר צר מלפני!
    ואני חייבת לציין שלא עשיתי בדיקה אצל הגינקולוגית שלי!
    זה נורמלי?! שהחור ככה צר?

לקביעת תור
    סגירה
    חתך החיץ?!

הוספת תגובה

• חתך חיץ

עינת אהרן
    05/09/2010

נאוה שלום ומזל טוב,
    אני מבינה את החשש שלך הוא טבעי ונורמלי.
    אני ממליצה לך ראשית ללכת לבדיקה של רופאת הנשים שלך. ההמלצה הגורפת הינה להיבדק 6 שבועות אחרי לידה. הבדיקה היא חשובה והיא תוכל גם להרגיע אותך שהכל בסדר ווגינה ואולי החשש מפני קיום יחסי מין יפחת.
    בנוסף ישנם חומרי סיכה שיכולים להקל לפחות בפעמים הראשונות עד שתרגישי משוחררת ורגועה.
    בהצלחה
    עינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור
    svetik
    05/09/2010

שלום אני ילדתי לפני שלושה חודשים בלידה רגילה וקיבלתי מחזור ראשון אחרי חודש וחצי שהתחיל ב 9/8 ונגמר ב 24/8 ועכשיו קיבלתי שוב פעם מחזור האם זה נורמלי ואני נותלת גלולות פמינט ולא מניקה.
    ואגב אני אחרי לידה שנייה

לקביעת תור
    סגירה
    מחזור

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

הילה שקד
    05/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה