מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמן קיק לזירוז הלידהחן02/09/2010
היום הגיע ואיתו התאריך המשוער שלי ...
אני עם צירים מסוף חודש שישי ובסוף משכתי עד עכשיו (מצחיק אה?!)
התעייפתי מהצירים שלא מקדמים לשום מקום אומנם אני בסוף ,
אבל הרופא הציע לי לשתות שמן קיק שגורם לשלשול שזה גורם לזירוז הלידה.
האם מומלץ?
אני פוחדת לקחת את השמן ובעקבות השלשולים להגיע ללידה חלשה
אשמח לתגובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
אני02/09/2010אני יודעת כמה זה מתיש לחכות ולחכות וששום דבר לא קורה, במיוחד כשיש צירים כל הזמן שבעצם לא עושים כלום...
אבל, אם אני יכולה לתת נק מבט אחרת- למה לך בעצם להזדרז?? הבייבי שלך יצא מתי שהוא יחליט לצאת, אין לך מה לדאוג, זה קורה בסוף, ועד אז תחשבי שאת נותנת לו את הכי טוב שאת יכולה לתת, את עצמך, החום שלך, הקול שלך, זה הכי טוב לעובר עכשיו...
הוא יודע איפה טוב לו וכשירצה- יצא.
אני בטוחה שאת סקרנית ורוצה לראות אותו ואולי גם קצת רוצה כבר לגמור עם זה וזהו אבל תאמיני לי שזה לא נגמר זה רק מתחיל אז תנצלי את הזמן הזה למנוחה ולרוגע- תעשי מסאג', אמבטיה(עכשיו כבר מותר:)), תקראי ספרים על טיפול בתינוק ועוד דברים שיעשו לך טוב וירגיעו אותך, תצטרכי את האנרגיות האלו ללידה ולטיפול בנסיך אח"כ.
שתהיה לך לידה קלה וחוויה מאושרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן קיק לזירוז הלידה
הילה שקד05/09/2010הי חן ,
התאריך המשוער הוא עוד סימן בדרך ללידה , אנחנו לא קרטון חלב ואין עלינו תאריך תפוגה
התינוק שלנו מגיע אלינו כאשר הוא מרגיש מוכן .
אני מבינה את עייפות של סוף ההריון וממליצה בחום על טיפולי שיאצו להרגעת הגוף ואם הגוף מוכן אז הטיפול מניע את הלידה , כמו כן לכי לחוף הים , תעשי הליכה על החול עושה עיסוי נפלא לכפות הרגליים , סקס זה תמיד טוב , שתיית חליטת פטל וכמובן שיש עוד טיפולים שיכולים לעזור ולזרז ...
שמן קיק הייתי משתמשת כמוצא אחרון מכיוון שהוא באמת יכול לגרום לשלשולים שיכולים לעייף אותך מאד, אך אם בכל זאת ההמלצה היא לקחת שלוש פעמיים ביום במרווחים של לפחות 4 שעות 2 כפות שמן קיק בתוך מיץ תפוזים .
חן , בסוף כולנו יולדות , אני יודעת שכל יום נראה כמו נצח אבל את אוטוטו רואה את התינק/ת שלך , מחבקת אותו , מנשקת אותו
תני לגוף שלך להחליט מתי הכי טוב .
לידה קלה ומעצימה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורדניאלה01/09/2010
בוקר טוב,
אני ילדתי לפני חודשיים וחצי
חודש שעבר קיבלתי מחזור ראשון בתאריך 28-9
ויותר לא קיבלתי
הכי חשוב שלפני ההריון היה לי מחזור כל 28 יום
האם זה בסדר האיחור או שאולי אני בהריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
הילה שקד02/09/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_רפואת_נשים' id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכניסה את הקטנה לגן:)אני29/08/2010
הי..
אני קצת בחרדות..
היא בת 4 חודשים ואצלה בקבוצה היא הכי קטנה...
הכי גדול 1.2... יש המון הבדל, מקווה שזה יהיה לטובתה.
אז אני מתלבטת.. בגן אצלנו אין הסתגלות וגם הגננות כל הזמן אומרות לי שהיא קטנה ולא יהיה לה אכפת..
אבל אני יודעת שאכפת לה, תמיד כשאנחנו במקום לא מוכר, במיוחד אם יש מסביבה אנשים לא מוכרים ורעש היא ממש בוכה ולא רגועה בכלל...
אז החלטתי לעשות לה בעצמי הסתגלות.
השאלה שלי היא- איך?
כמה שעות להיות איתה? לכמה שעות להשאיר אותה?
לכמה ימים?
מה אתן חושבות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה לגן
עינת אהרן30/08/2010בוקר טוב,
המעבר מהבית למסגרת, טובה, חמה תומכת ככל שלא תהיה היא לא פשוטה בעיקר לנו ההורים.
השינוי הזה מעורר לא מעט פחדים ושאלות.
אני אומרת שתלכי עם האינטסטינגטיים האמהיים שלך ואם את מרגישה שיהיה יותר טוב לקטנה שלך (וגם לך) לעשות את הכניסה לגן לאט, לאפשר לה להסתגל בקצב שמתאים לה אל תהססי ועשי זאת.
את יכולה להיות איתה שם ביום הראשון לשעה שעתיים, למוחרת להשאיר אותה חצי שעה, שעה לבד וכן הלאה כל יום עוד קצת לבד. ההסתגלות יכולה לקחת זמן וחשוב שאת תרגישי בטוחה שלתינוקת שלך טוב, שהצוות מכיר אותה ושאת יכולה לצאת לעבודה רגועה.
בהצלחה
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני! ואני מתה מפחד
אמא חדשה30/08/2010גם אני מכניסה את הבת שלי ביום רביעי למסגרת. יש הסתגלות אבל רק יומיים, המשפחתון לא פועל ביום שישי כך שאחרי שני ימי ההסתגלות היא תהיה יומיים בבית ואני חוששת שהיא תשכח את המטפלת והמקום, ויום ראשון- שאמור להיות היום הרגיל הראשון - יהיה בשבילה כמו התחלה חדשה לגמרי כי היא לא תזכור. כבר חודש וחצי י לי סיוטים לא נורמליים לפחות פעמיים בשבוע: אני חולמת שאני נוטשת אותה, שרע לה, שהיא בוכה, שכואב לה, שלא נותנים לה לאכול... ומה לא?! אני מאוד שמחה ובטוחה במטפלת שבחרנו, היא אישה חמה ומקסימה ואין לי ספק שיהיה לקטנה טוב אצלה, אבל אלוהים כמה שזה קשה! ואין לי מושג איך אמצא את עצמי בלעדיה- כבר חמישה חודשים וחצי שכל היום שלי סובב סביבה. אם היא יוצאת מהבית עם בעלי לטיול של שעה- הבית מתרוקן ואין לי מושג איפה לשים את עצמי. קיוויתי שאוכל לחזור למשרה מלאה בספטמבר אבל המצב בעבודה שלי לא משהו, כך שכנראה אהיה ימים שלמים בבית עם עצמי... מה עושים? וחות מכל הפחדים והסיוטים- שאלה פרקטית: אני רוצה להמשיך להניק בערב ובלילה (פעמיים-שלוש ביום) אבל גם כך אין לי הרבה חלב ואני חוששת שעכשיו, כשרוב היום היא תהיה במשפחתון, החלב ייגמר לי. כמה פעמים ביום לשאוב כדי לשמור על החלב? וכמה זמן כל פעם? השאיבה היא לצורך שימור החלב ולא כדי למלא בקבוקים למשפחתון- היא כבר אוכלת מוצק יופי וזה מה שהיא תאכל שם. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו איך היה???
אני01/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שד כואבאילנית29/08/2010
ילדתי לפני כחודש וחצי ואני מניקה את בתי הנקה מלאה ללא שום בעיות. החל מאתמול החל השד הימני לכאוב,
הכאב הוא במרכז השד, כאילו מבפנים ואינו פוסק. השד כואב גם כאשר אני לא מניקה, במגע ולא במגע ובעיקר בזמן הנקה. מה ניתן לעשות? במידה וצריך לפנות לרופא איזה רופא מטפל בבעיה כזו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שד כואב
עינת אהרן29/08/2010אילנית שלום,
כל הכבוד על ההנקה המלאה!!!!
קשה לקבוע בפורום מה הבעיה כי אני לא רואה אותך ולא שומעת את כל הסיפור אבל אני מציעה לך במידה והכאב ממשיך ולא חולף לגשת לרופא המשפחה שלך על מנת לוודא שלא מדובר בדלקת.
אם לכאב מווספת הרגשה כללית לא טובה, חולשה , חום וכדומה אל תחכי ולכי לרופא להיבדק.
בינתיים את יכולה ורצוי אפילו שתמשיכי להניק ותדאגי שהשד יתקרון על מנת שלא לגרום לסתימות.
תרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דמם שנמשך הרבה זמן אחרי לידה- צריכהTALI28/08/2010
בוקר טוב לכולם, ילדתי לפני חודשיים וחצי. היה לי דימום שלאחר הלידה במשך 6 שבועות. לאחר שהדימום פסק הלכתי לרופאת הנשים שלי והבדיקות יצאו בסדר. היא נתנה לי מרשם לגלולות -מליאן ( לקחתי אותן לפני ההריון ) ואמרה לי לחכות ליום הראשון של המחזור וכך עשיתי. ביום הראשון של המחזור התחלתי את הגלולות. במהלך כל החפיסה היה לי דימום חלש מאוד שנמשך גם עכשיו..ביום חמישי ( לפני יומיים) סיימתי את החפיסה הראשונה. האם זה תקין? והאם להמשיך לחפיסה נוספת לאחר 7 ימי הפסקה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
הילה שקד29/08/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_רפואת_נשים' id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוקת בת חודש משתוללת בזמן האוכלדפנה28/08/2010
הי,
צריכים עזרה כי מתחילים להתייאש. בתי בת חודש,עד לפני כשבוע שילבנו הנקה עם חלב שאוב, היות והתקשתה לשבוע רק מההנקה. רגע מחכים לשקילה בטיפת חלב כדי לוודא עליה במשקל ואולי לחזור להנקה, ובינתיים נייזונה רק מחלב שאוב וסימילאק בלילה.
הבעיה היא (וזו הסיבה גם שהפסקתי להניק בינתיים), שהארוחות הפכו בשבועיים האחרונים לסיוט- במהלך כל האכלה בתי מעיפה בשלב מסויים את השד/הבקבוק, יורקת, בוכה וצורחת, משתוללת (בועטת ברגליים, מנופפת ידיים), מקשתת את הגב. הדבר היחידי שמרגיע אותה הוא השכבה על הבטן על כרית נקניק, ומציצת מוצץ במקביל. ואז, אחרי חצי שעה או שעה לפעמים, היא מוכנה להמשיך לאכול, או נרגעת והולכת לישון. כתוצאה מכך, כל ארוחה לוקחת לפעמים שעה וחצי או שעתיים וזה מתיש אותה ואותנו. זה קורה גם עם החלב השאוב שלי וגם על התמ"ל. בנוסף, אם קודם היו לה פרקי זמן של ערות ורוגע, שיכולנו לשחק איתה או לעשות עיסוי, עכשיו כמעט ואין בכלל.היא די לא רגועה כשהיא ערה- או שהיא ישנה, או שהיא אוכלת וצורחת. בתחילה חשבנו שהיא מתמלאת באוויר תוך כדי האוכל (היא די מתנפלת על האוכל, יש לציין, גם כשהיא לא ממש רעבה) ויש להוציא לה גרעפצים ואז להמשיך לאכול, אבל לאחרונה אני כבר לא בטוחה שזה העניין. אני עושה לה עיסוי בבטן כמה פעמים ביום, שותה תה קמומיל, מאכילה בצורה איטית ומוציאה המון אוויר במהלך כל ארוחה- מה עוד?
כבר התחלתי לחשוד שיש לה ריפלוקס וזה נורא מטריד אותי.
רעיונות? הצעות? נשמח לכל תגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו
דפנה28/08/2010עוד מידע- היא משמיעה המון קולות של חריקות כשהיא מתמתחת, בעיקר כשהיא על הגב, ומאד לא רגועה בשכיבה על הגב. מעדיפה על הבטן. לפעמים כשהיא על הגב, במהלך האוכל או החלפת חיתול, משמיעה קול כאילו היא נחנקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דפנה
עינת אהרן29/08/2010את מתארת סיפור מורכב שיש בו לא מעט אלמנטים שיש לקחת בחשבון . אני מרגישה שיהיה מאוד לא מקצועי מבחינתי לאבחן דרך הפורום, יש פה קצת יותר מידי דברים ובלי לראות את ההנקה, ההאכלה והתינוקת קשה לקבוע מה הסיבות לשיוני ההתנהגותי. ייתכן שמדובר בקוליק, ייתכן שבבעיה אחרת.
אני ממליצה לך בחום לפנות לרופא הילדים על מנת לשלול כל בעיה רפאוית אפשרית, ואגב אם את חושדת בריפלוקס רק הרופא שלכם יכול לאבחן זאת. לאחר בדיקת רופא אני ממליצה לך להזמין יועצת/מדריכת הנקה שתבחון את אופן ההנקה ותייעץ לך איך להגביר את כמות החלב האם, אם יש בכך צורך, איך להניק בצורה יעילה ואפילו איך להאכיל נכון ולעט מבקבוק.
אשמח לשמוע מה קרה בסוף.
תרגישו טוב
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לאחר לידהמגי אלי26/08/2010
שלום!
אני חודשיים ושבוע אחרילידה וקיבלתי מחזור כבר בפעם השלישית, הייתכן? הורמונאלי או שצריך בדיקת רופא ואולטרא סאונד לצוואר הרחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לאחר לידה
הילה שקד29/08/2010הי מגי אלי,
האם את מניקה ? ולמה הכוונה למחזור בפעם השלישית , האם זה הפרשות דמיות או דימום רציני .
אם את מניקה יכול להיות הפסקות בדימום ומדי פעם הפרשות דמיות מעטות , אך לקראת התקופה הזאת זה מסתיים (חודשיים )
הכי טוב להתייעץ עם רופא נשים.
בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר קיום יחסים לאחר לידהlali26/08/2010
שלום,
ילדתי לפני כחודש וחצי. הייתי בבדיקה אצל הרופא שאמר שהכל התאחה. בלילה קיימנו יחסי מין ואח"כ ראיתי דימום (יחסית קל) אדום- ורדרד. כרגע- אין דימומים נוספים.
האם זה שכיח לאחר לידה? אני צריכה לגשת לבדיקה נוספת?
אשמח לתשובה מהירה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
הילה שקד29/08/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_רפואת_נשים' id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה לבריכה לאחר לידהרחלי25/08/2010
האם כדאי להכנס לבריכה כשבועיים לאחר לידה, או שיש חשש לזיהומים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה לבריכה לאחר לידה
הילה שקד29/08/2010הי רחלי ,
קודם כל המון מזל טוב!!
בעקרון אין שום מניעה עם כניסה לבריכה , כמובן לאחר הפסקת הדימום ..
יום נפלא
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין לאחר קיסרישלי25/08/2010
שלום,
אני 4 חודשים לאחר קיסרי.
התחלנו לקיים יחסים לאחר כחודשיים ומאז ועד עכשיו מאוד כואב לי בכל חדירה כאילו זו הפעם הראשונה...
לפני שהתחלנו כמובן הייתי אצל רופא נשים שאישר לי שהכל תקין עם הרחם ואמר לי שהיא עדיין מאוד רגישה אבל אפשר לקיים יחסים. מתי הכאבים האלו אמורים לעבור?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
עינת אהרן29/08/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_רפואת_נשים' id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי...
אני29/08/2010גמני ילדתי לפני 4 חודשים ומזדהה איתך מאוד בקשר לכאבים..
זה ממש כמו ללדת שוב..
מה שעזר לי מאוד זה ג'ל לסיכוך והרבה הרבה הרפיה...
תנסי להשתחרר ולהרגע וגם כשכואב בהתחלה תבקשי הפסקה ותשתחררי...
אולי יעזור..
מה שעזר לנו גם וגיליתי את זה רק עכשיו זה להעלות את התדירות של יחסי המין..
במקום פעם בשבוע- שבועיים פעם ביום- יומיים וזה גם עזר לי...
שיהיה לכם בכיף:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוריק הריוןלי23/08/2010
שלום,
אני בחופשת לידת בני הבכור מטיפולי הפריה.
אני מעונינת לנסות להיכנס להריון שוב בהקדם ומעוניינת לדעת האם עלי להמשיך ליטול כדורי פוריק הריון (חומצה פולית וברזל). יש לציין כי אני חודשיים וחצי אחרי לידה.
תודה רבה.
לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
עינת אהרן24/08/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_רפואת_נשים' id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורsvetik20/08/2010
שלום אני אחרי לידה רגילה לפני חודשיים וחצי קיבלתי מחזור לפני שבועיים ועדיין לא עבר לי .
הפסיק ליומיים היו הפרשות חומות ועכשיו שוב פעם מחזור ולא ניראלי שהוא עומד ליהגמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
עינת אהרן20/08/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_רפואת_נשים' id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ניתוח קיסריטולה18/08/2010
היי אני לא בטוחה שזה הפורום המתאים אבל אנסה בכל זאת בתאריך 7/7/2010 לפני יותר מחודש ילדתי את בתי בניתוח קיסרי. כאשר השתחררתי מבית חולים לא נתנו לי יותר מדי מידע על הניתוחוהצלקת .
שאלתי היא אם יש מניעה להכנס לים או לבריכה בתקופה זו (הצלקת דיי הגלידה כמובן שיש עדיין צלקת ) אני לא יודעת את מי לשאול והקיץ חולף על פני וזה די מבאס אשמח לתשובה או הכוונה לאן עלי לפנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי ניתוח קיסקי
עינת אהרן18/08/2010אני לא מכירה מניעה בכניסה למים אך זו בהחלט שאלה שצריכה להישאל אצל רופא הנשים שלך. כדאי שהוא יסתכל על הצלקת יוודא שהיא הגלידה כראוי, יסכים שהיא תהינה חשופה לשמש וכו'.
יש פה גם שאלה של דימום, פסק או לא?
בקיצר רופא הנשים זו הכתובת!!!!
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר ניתוח יקסרי
מאיה22/08/2010גם אני מחפשת אחר תשובה לשאלה זו...
כנל ללכת לים
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לאחר לידהאמא טרייה17/08/2010
היי לכולם,
אני חודשיים וקצת לאחר לידה אינני מניקה, את המחזור אחרי שישה שבועות לאחר הלידה קיבלתי מתי אני אמורה לקבל את המחזור הבא?
האם זה אחרי 8 שבועות או 4 שבועות מהשישה שבועות??
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור אחרי לידה
עינת אהרן18/08/2010שלום,
לוקח למחזור זמן להתייצב אחרי לידה. גם חודשים לאחר לידה הגוף עוד לא מאוזן לגמרי מבחינה הורמונלית ולכן יכולים להיות שינויים ויש מצב שהמחזור לא יהיה סדיר.
עם זאת את בוודאי יודעת שיש אפשרות להכנס להריון אז אם לא מתאים כדאי להעזר באמצעי מניעה. כמו כן ההמלצה הגורפת היא להבדק ע"י רופא נשים 6 שבועות לאחר הלידה אז אם עוד לא נבדקת, רצוי.
בכל מקרה מעבירה את שאלתך גם לפורום גניקולוגיה.
בהצלחה
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
עינת אהרן18/08/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_רפואת_נשים' id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוףףףףף....אני15/08/2010
לא יודעת מה נהיה איתי...
בעלי במילואים לשבוע ואני מתפרקת...
גם ככה הייתי עצבנית בכל התקופה האחרונה,
הבת המדהימה שלי בת 4 חודשים, ילדה כלכך טובה ונהדרת אבל עדיין אני מגיעה לערב וכבר אין לי כח לכלום.
ועכשיו הוא נסע, ואני לא יודעת מה לעשות עם עצמי.
גם ככה כשהוא מגיע הביתה אני כלהזמן עצבנית וכועסת אז אני מרגישה כאילו ממש כיף לו לנסוע ולעזוב אותי והוא לא טרח גם להגיד שהוא רוצה להשאר בבית, להפך, הוא היה ממש מבסוט מכל המילואים האלה.
יש לי עזרה, אחותי המהממת כאן איתי וגם חברה אבל זה לא הוא.
אני צריכה אותו.
אמרתי לו את זה אבל הוא לא יכול לעזוב שם ולחזור הביתה...
ועוד אמא שלי כלכך הרגיזה אותי היום!
היא העירה לי על זה שאני עצבנית כל הזמן וכועסת ושאני צריכה להתחשב באנשים שסביבי..
אני לא יכולה עכשיו להתחשב! אני עכשיו עסוקה בלהיות מסכנה וממורמרת.
אני לא יודעת אם אני צודקת אבל ככה אני מרגישה.
אני לא פנויה עכשיו לחשוב על אנשים אחרים.
עכשיו אני רק חושבת על עצמי ועל הילדה שלי.
אני כלכך כועסת כל הזמן ועצבנית, אני לא יודעת איך לצאת מזה...
רסקיו עוזר קצת אבל לא מעבר...
אני פשוט רוצה לנוח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אני
עינת אהרן18/08/2010זה ממש בסדר שכרגע מה שמתאים לך הוא להתעסק בך, בתינוקת ובלהיות ממורמרת מותר!
לא פשוט להתמודד עם תינוקת קטנה בלי קשר עם היא הכי מתוקה וטובה בעולם. אמהות הוא "תפקיד" תובעני 24/7 בשבוע. לא סתם בחרת להביא את הילדה לעולם עם בעלך, את זקוקה לו. מה יותר יפה ונקי מזה. אולי כדאי להגיד לו כמה את זקוקה לו, כמה הוא חסר, או במילים אחרות כמה את יכולה להעריך את הנוכחות שלו. גם אם הוא לא יוכל לחזור הביתה עצם אמירת המילים, בלי להשאיר בבטן תעזור וגם על הדרך תחמיא לבעלך מאוד.
ביננו יש לי תחושה גם שהחום הלא נורמלי הזה עושה את כולם הרבה יותר עצבניים, נסי לחשוב על דברים שכייף לך לעשות במקומות קרירים, ממוזגים ומיימים זה עושה את העבודה!
אולי שווה אפילו לשקול לעבור לכמה ימים לגור עם אמא, שתעזור, תתחלק בעומס ואת לא תהיי לבד. אפשרי?
מילה אחרונה לעידוד - מילואים נגמרים והפגישה המחודשת איתך עם התינוקת תהיה מרגשת וכייפית.
ואני פה.....
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסופסוף
אני19/08/2010בשעה טובה, הגבר שלי בבית!
איזה כיף והקלה...
אבל אני עדיין נשארת עצבנית בשעות הערב...
(מפחדת שהוא יברח לי שוב:) סתאאאם...)
ועכשיו ברצינות..
מה אני עושה עם עצמי?
אני כל הזמן כועסת וממורמרת... לא רוצה ככה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יקרה
עינת אהרן20/08/2010שמחה לשמוע שהאיש חזר הביתה, אכן הקלה.
אני קוראת מה שאת כותבת ורוצה להמליץ לך בחום לחפש קבוצה לאמהות ותינוקות באזור מגורייך. אשמח לעזור לך למצוא.
אמהות לא תמיד יודעות להעריך, עד שהן לא משתתפות בקבוצות כאלה. זה המקום לפרוק את הכעס, התסכול, הצחוק, השמחה פשוט לפרוק. לתת דרור להיות את כאמא, אשה, אדם!
למה שלא תנסי?
שבת שלום
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
אני21/08/2010אני לא יודעת אם זה מתאים לי עכשיו אבל מצד שני תיד יהיה לי תירוץ למה לא לצאת מהבית ולבטט (מלשון בטטה) את עצמי לדעת...
אז אם את יודעת על משהו כאיזור אשקלון-רחובות אני אשמח לשמוע:)
המון תודה!
(או שאני פשוט אמשיך להתבכיין כאן, גם אופציה...:))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאני
בעל ניסיון18/09/2010אני ,בעצם הכל בסדר אבל אצלך יש בעיה ,
תבדקי האם היחסים ביניכם מלאים מספקים ומעניקים את השלווה שהיית אמורה להרגיש. חבל להעביר חיים במתח כזה כאשר אפשר להנות מהם מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)