מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עוד שאלה נוספת לגבי גזיםמירה08/04/2010
הבת שלי בת 3 שבועות סובלת מזגים נוראיים.... ניסינו את כל התכשירים ההומופאתים האפשריים וכלום לא עוזר.... האם יש משהו שאפשר לעשות ? אני ובעלי ממש עובדי עצות.... מתי יגמר הסיוט הזה ?
מירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזים
עינת אהרן09/04/2010מירה
הדרכים היעילות ביותר שאני מכירה הן עיסוי, כולל עיסוי מניעתי - את יכולה ללמוד במסגרת קורסי עיסוי תינוקות, מינשא-כולל יציאה החוצה לאויר הנקי בשעות הקשות, תנוחות ידים שונות והרבה הרבה סבלנות והכלה מבטיחה שזה יעבור.
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי ניתוח קיסרימירה08/04/2010
שלום רב,
אני 3 שבועות לאחר ניתוח קיסרי ואני לא מניקה
.
רציתי לדעת כמה זמן לאחר הניתוח צריך להגיע המחזור ?
והאם אפשר ללכת לביקור הראשוני אחרי הלידה אצל רופא נשים לאחר 5 שבועות במקום 6 שבועות ?
תודה מירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור אחרי ניתוח קיסרי
הילה שקד08/04/2010הי מירה ,
קודם כל שיהיה המון מזל טוב ...
מחזור הווסת מגיע לאחר לידה בין 6-8 שבועות אצל אישה לא מניקה
ובעניין ביקורת אצל הרופא ההמלצה היא ללכת לאחר 6-8 שבועות .
שיהיה בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינור לאחר לידה- דחוףעדי07/04/2010
אני כשישה שבועות לאחר לידה, טרם קיבלתי מחזור וקיימתי יחסי מין ללא כל הגנה לפני מעל 24שעות,
האם כדאי לקחת פוסטינור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור לאחר לידה- דחוף
הילה שקד08/04/2010הי עדי ,
אני לא יכולה להמליץ על לקיחת תרופות - מצטערת !
תתייעצי עם הרופא שלך
יום טוב
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמילה מהנקהרוני07/04/2010
הייתי רוצה עצות כיצד לגמול את בני לאחר חצי שנה של הנקה מלאה ולעבור לבקבוק.
יש לציין שהתחלתי לתת לו אוכל מוצק לטעימות פה ושם ועושה רושם שהוא לא מתלהב במיוחד..
ניסינו להרעיב אותו כבר 7 שעות ולתת לו מטרנה אבל הוא ניצח בשביתת רעב שלו ונכנענו ונתתי לו ציצי.
אני צריכה לחזור לעבודה בעוד שבועיים ואני עובדת עצות.
אגב,שהיה קטן יותר שאבתי חלב ואבא שלו וסבתא שלו נתנו לו בבקבוק את החלב השאוב והוא שתה בלי בעיה.בזמן האחרון לאחר שניסינו לתת לו תחליף חלב,אז הגאון הקטן שלי לא רןצה גם חלב שאוב בבקבוק..ניסינו לתת לו גם בכפית את התמ"ל אך גם לזה סירב...
תינוק עקשן כבר אמרתי????
תודה
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפים
שושי07/04/2010היי,
היה לי מקרה דומה בדיוק..
לצערך הפתרון היחדי הוא לא לתת ציצי בשופ אופן גם מעבר ל 7 שעות ..
להציע מדי פעם מנה חמה ורעננה של תמ"ל,לבסוף הוא יתרצה.. בדוק.
בפעמים הבאות זמן התגובה ירד לחצי עד שיקבל את הבקבוק ללא כל התנגדות.
נ.ב (טיפים נוספים שהתרחשו אצלי)
תנסי להחליף סוג בקבוק גם אם בעבר הסכים לסוג מסוים ייתכן וכעת משהו מפריע לו (מומלץ NOVY)
אצלי התינוק הקיא לאחר שאכל סימלק/מטרנה והתגלה כי הוא רגיש לחלבון פרה. לכן שימי לב לתגובות שלו והקפידי על כמיות קטנות בתחילה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רוני07/04/2010תודה על התשובה אמשיך לנסות כמובן
גם אצלי הקיא גם במטרנה וגם בסימילאק ואחרי התייעצות עם רופא ילדים המשכתי ולא היו הקאות נוספות גם שהצלחנו לתת לו כמויות קטנות ועכשיו הוא פשוט יורק החוצה ופשוט סרבן-על ומנצח את ההורים שלו פעם אחר פעם....דור משופר!
אבל תודה על ההתייחסות ואמשיך לנסות....
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזוראורלי02/04/2010
הי - ילדתי לפני כ 3 חודשים וקבלתי מהרופא גלולות למניעת הריון המתאימות למניקות(הייתי מניקה כמה פעמים ביום ונותנת תחליפי חלב) באמצע תקופת הגלולות הפסקתי את ההנקה והמשכתי עם הגלולות וכמובן קיימתי יחסי מין עם בעלי. משיחה עם הרופא נשים התברר לי שכלא מניקים הגלולות אינם אפקטיביות.
האם יש סיכוישהנני בהריון? האם עלי לחשוש? כמה זמן בערך אחרי הפסקת הנקה מקבלים מחזור.?
אודה לתשובה מהירה. אניממש חוששת להכנס להריון כרגע ואני מפחדת לבצע בדיקה ביתית מחשש לתוצאה...האם יש לי באמת סיבה לחשש..??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה , הריון
הילה שקד08/04/2010אהלן אורלי ,
כאשר ההנקה היא לא הנקה מלאה ללא תוספות בשלושה החודשים הראשונים הסיכויים להכנס להריון יותר גדולים ..
למרות שגם הנקה מלאה - לא מומלץ לסמוך ...ראיתי כמה וכמה נשים שנכנסו להריון מהר מהצפוי מכיוון שהיו בטוחות שהנקה מגנה מהריון אז על אחת כמה וכמה הנקה חלקית
אני בטוחה שכבר עשית בדיקת הריון ..ומקווה בשבילך שמה שרצית לראות - ראית:)
ואם לא אז זה הזמן ...
שיהיה בהצלחה
יום טוב
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדברה עם תינוקת בת שבועים וחציאוסי דיין21/03/2010
בוקר טוב
אנו גרים בבית פרטי ומעניינים לבצע הדברה לרגל הקיץ הקרב נגד עקרבים וייתר הזוחלים ששכיחים באזורינו.
לפני שבועיים וחצי נולדה ילדתי הראשונה
אשמח לדעת האם ישנה בעייתיות כלשהי בביצוע ההדברה (בשל התינוקת)
בתודה מראש!
אוסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדברה
עינת אהרן21/03/2010אוסי מזל טוב,
למיטב ידעתי בנושא הדברה, על כל בני הבית להיות מחוץ לשטח הבית בעת ביצוע ההדברה וכן כמה שעות ולפעמים ימים לאחר מכן. כמו כן יש לבצע ניקיון יסודי לפני החזרה הבית ואוורור. אני בטוחה שלחברת ההדברה אליה תפני תהינה הוראות בטיחות מפורטטות וברורות אל תהססי לשאול כל שאלה.
לידיעתך קיימות בארץ מספר חברות המבצעות הדברה אקולוגית אשר מזיקה פחות לסביבה ולבני אדם. שווה לחפש באינרנט ולשאול.
קיץ בטוח ונעים
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערגלידל19/03/2010
שלום רב,
בתי בת שנה ולפני ימים אחדים הבחנתי בתופעה של נשירת שיער.כאשר אני מסרקת אותה יש על המברשת שערות,על משטח ההחתלה מופיעות שערות גםכן.יש לציין ששיערה קצר(לא סופר עדיין)ןכן שאין אני נוהגת לאסוף את שיערה.
האם מדובר בתופעה נורמאלית?מה יכולות להיות הסיבות לכך?
מודה מראש לתשובה,
אמא של תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שער
עינת אהרן19/03/2010אמא של תץמר שלום,
על פניו מה שאת מתארת נשמע נורמלי. תינוקות ופעוטות נוטים לעיתים להשיר שיער ובמקומו צומח שיער חדש בריא וחזק.
על מנת להיות בטוחים אני מפנה את שאלתך לפורום המתאים של רפואת ילדים.
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
עינת אהרן19/03/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=61 id=link]רפואת ילדים, מחלות ילדים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
עינת אהרן19/03/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=304 id=link]נשירת שיער[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשותדורית17/03/2010
ערב טוב,
ילדתי לפני כחודשיים לידה רגילה ללא מכשירים. עדין יש לי הפרשות חומות עם ריח.
נראה לי שהתפריים הפניימיים טרם התרפאו. האם זה נורמלי?
ממה נובע הריח עם כל פעם שאני נכנסת להתקלח אני שוטפת את האיזור במים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות
הילה שקד18/03/2010אהלן דורית ,
קודם כל מזל טוב !!
הפרשות חומות יכולות להיות עדיין אם את מניקה ..אך כמובן שצריך לעקוב ולבדוק שאין כאבים ברום הבטן , חום או הפרשה בריח חריף ..כי זה יכול להראות על כמה דברים
בכל מקרה ההמלצה היא להבדק אצל רופא הנשים לאחר 6 שבועות כדי שיבדוק את התפרים ואת הנרתיק וכמובן את מצב הרחם
אני בטוחה שלאחר הבדיקה שלו תהיה יותר רגועה
שיהיה בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסים חומים דקים על הציפורןאפרת13/03/2010
היי אני 3 שבועות אחרי לידה נוטלת כדורי ברזל השבוע יצאו לי מין פסים קטנים דקים בצבע חום על הציפורן בתחילת הציפורן {לא מהבסיס} מה יכול להיות שזה אני נקצת דואגת??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסים חומים דקים על הציפורן
הילה שקד14/03/2010הי אפרת ,
קודם כל המון מזל טוב !!! אני לא חושבת שאת צריכה לדאוג אבל זאת סיבה טובה לפגוש רופא ולשאול אותו , אולי יש לך חוסרים מסויימים או אולי פטריה על הציפורן או שהציפורן קיבלה מכה
שיהיה בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לבושיוקו13/03/2010
שלום,
הבנתי שצריך להלביש את התינוקת
כפול ממה שאני לובשת...וצריך לשמור על טמפ' 21-24
השאלה עד מתי?? עד איזה חודש הם לא יכולים לשמור על חום הגוף שלהם?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבוש
עינת אהרן15/03/2010יוקו שלום,
כמה מילים על טמפרטורה ולבוש -
רצוי שהחדר בו נמצאת הקטנה יהיה סביב 24-25 מעלות, אני ממליצה בחום לאוורר את החדר בימים יפים חלונות פתוחים עם אויר צח זה משובח.
לגבי הלבוש, תינוק מתחיל לווסת את חום גופו לבד סביב משקל של 4.5 קילו. סביב משקל זה ולקראת הקיץ החם שלנו את בהחלט יכולה להלביש שכבה אחת ותראי שכבר בסוף מאי יוני תוכלי להלביש גם בגדים קצרים. עד אז שימי לב מה מזג האויר בחוץ ובהתאם הלבישי את בתך. בימים חמים מאוד כמו השרבים האחרונים אם אתם במקום חם, יכולה להספיק גם שכבה אחת ואולי שמיכה קלה מעל. אני לא יודעת מה המשקל של בתך כרגע והאם נולדה במועד, את מוזמנת לכתוב, אך אני מניחה שמתשובתי תוכלי כבר להבין מה מתאים לה כרגע.
יום טוב
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר לידהקרן12/03/2010
שלום,
אני ילדתי בניתוח קיסרי לפני כשבועיים.
אני מניקה - הנקה מלאה, ללא פורמולות בכלל.
עדיין יש לי דימום. אומנם נחלש לעומת ההתחלה, אבל עדיין קיים.
האם תקין ? כמה זמן צריך להימשך ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר לידה
עינת אהרן13/03/2010קרן מזל טוב,
מה שאת מתארת נורמלי לחלוטין, הדימום שלאחר לידה הוא חזק וארוך יותר מדימום רגיל של מחזור. שבועיים ימים הם בהחלט פרק זמן סביר שהדימום ימשך עם או בלי הנקה מלאה (וכל הכבוד על ההנקה!!!!).
כל עוד את רואה שהדימום הולך ופוחת זה סימן מצויין. חכי עוד כמה ימים אני מניחה שהדימום יסתיים ובכל מקרה ההמלצה הגורפת הינה ללכת להיבדק אצל רופא נשים 6 שבועות מיום הלידה אז אל תשכחי.
תהני מהאמהות וההנקה ואנו פה לשאלות נוספות.
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער בגיל 3 חודשיםעמירה ענת11/03/2010
יהלי בן 3 חודשים ונשר לו שיער בגיל שבועיים בערך ממרכז הראש עכשיו בגיל 3 חודשים נושר השיער שבצדדים וקצת גם במרכז.
האם תקין??.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער בגיל 3 חודשים
הילה שקד11/03/2010הי ענת ,
נשמע לי תקין למדי מניסיון שלי עם הילדים שלי ..אך אם זה מדאיג אותך כדאי להתייעץ עם רופא
אני בכל מקרה עביר את השאלה שלך גם לפורום רפואת ילדים .
יום נפלא
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
הילה שקד11/03/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=230 id=link]רפואת תינוקות, טיפול בתינוקות[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליאת09/03/2010
שלום רב. אני שבועיים וחצי אחרי לידה רגילה. הנקה מלאה. הדימום אחרי הלידה הלך ופחת והפך להפרשה מכתימה שהלכה והתבהרה עד שכמעט נעלמה.
היום לפתע הופיע שוב דימום.
על מה זה יכול להצביע?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
עינת אהרן09/03/2010ליאת מזל-טוב.
במקרים רבים לאחר הלידה יש דימוים לא סדירים גם כשנדמה שהדימום מהלידה עצמה נגמר.
שינויים הורמונליים, התנקות של הרחם ועוד יכולים ליצור את הדימומים הללו וזה בד"כ תקין. עם זאת אני מציעה לך לעקוב ואם בתוך כמה ימים הדימום לא פוחת או נפסק לחלוטין לפנות לרופא נשים לאשר שהכל תקין.
לא ציינת שאת סובלת גם מכאבים ואני שמחה על כך, אך אם בכל זאת יצוצו כאבים בימים הקרובים לא לחכות ולפנות לרופא מיידית.
תהנו מההנקה והאמהות.
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העלאת מינון ארוחהמיכל01/03/2010
לא יודעת אם זהו המקום הנכון..
בני בן שבעה שבועות, משקלו 5.100 עולה יפה במשקל, אוכל תמ"ל בערך כל ארבע שעות בכמות של 120.
בסוף הארוחה בוכה קצת כאילו נעלב שנגמרה הארוחה, לפעמים יותר לפעמים פחות. איך אני יודעת מתי להעלות כמות ובכמה? הוא יאכל מה שאתן לו, השאלה אם הוא צריך, אני לא רוצה להכביד לו על הבטן כי הוא סובל מהתכווצויות וגזים.
תודה על ההתיחסות,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העלאת מינון ארוחה
הילה שקד01/03/2010הי מיכל ,
אני ממליצה בחום על האכלה איטית מבקבוק ...ולמה הכוונה ?
קודם כל להקפיד על בקבוק עם הפטמה האיטית ביותר , לעשות הפסקות יזומות בזמן הארוחה מה שיגרום להארכת זמן ההאכלה וכך לתחושת השובע להגיע ולא לאכול יותר ממה שצריך
תחשבי על עצמך - אם אנחנו אוכלים מהר אנחנו אוכלים בדרךל כלל יותר ממה שאנחנו צריכות , אך אם נוכל לאט אז נאכל כמה שצריך ..
תשתדלי לשים את התינוק בצורה אנכית כמעט ישיבה והבקבוק מאונך אליו ובמקביל לריצפה ובכל 3-4 גמיעות תעשי הפסקה , כך משך זמן הארוחה יתארך והוא יאכל את הכמות הרצויה .
אם תרצי עוד מידע , את מוזמנת לכתוב ..
שיהיה בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התעמלות אחרי לידהמור28/02/2010
שלום.
לקראת סוף ההריון סבלתי מיתר לחץ דם הריוני.{שני ערכים בלבד}.בעקבות כך אושפזתי..בשבוע ה38 להריוני השני.במשך האישפוז,הערכים היו תקינים,ורצו לשחרר אותי הבייתה.אך,בבדיקת אוטרסאונד ראו שהעובר קטן 2.300 משקל.וגם,לא אופטימלי בשל מנח העובר..בני הצעיר נולד בשבוע 38
במשקל 2.500.
ולחץ הדם לאחר הלידה חזר להיות נורמלי,כמו לפני ההריון.אני בחורה בריאה ולא סובלת מלחץ דם.
שאלתי היא:האם מותר לי להתעמל? כי שמעתי שנשים עם יתר לחץ דם הריוני מועדות לאירועי לב,או שבץ מוחי.האם עליי לגשת לבדיקות לב לפני ההתעמלות? או סריקה מוחית?
תודה.איילת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעמלות אחרי לידה
הילה שקד28/02/2010היי איילת ,
קודם כל המון מזל טוב ושמחה לקרוא שאת מרגישה טוב ....
אני ממליצה בחום להתייעץ עם רופא משפחה ולשאול אותו לגבי התעמלות ...
על פניו לא נראה לי שצריכה להיות בעיה , אך יש שאלה חשובה שלא שאלתי אותך , לפני כמה זמן ילדת ?
שיהיה חג שמח
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך
מור28/02/2010ילדתי לפני 3 חודשים..ילדון מתוק ומקסים.
ורציתי לדעת אם בעתיד אני עלולה למצוא את עצמי,חולת לב?או למות משבץ מוחי תוך כדי התעמלות?והאם זה עלול להשפיע על התינוק,העובדה שהייתה לי רעלת קלה,כמו שהרופאים ציינו?
שוב,תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעלת הריון
הילה שקד02/03/2010הי מור ,
גם אני קראתי את המחקר שעשו על רעלת הריון והסיכוי למחלות לב ...אך אם תשימי לב מחקרים ישנם כל הזמן ולא הייתי נכנסת ללחץ או פחד שמא אני אהיה חולת לב (חס וחלילה), היום יש מחקר כזה ומחר מחקר אחר...
קחי את מה שכתוב בפרופרציה ותהני מהחיים ומהילדון המקסים שלך
ובנוגע להתעמלות לא נראה לי שיש בעיה אך כמובן התייעצי עם הרופא שלך
שיהיו חיים בריאים ומאושרים
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)