מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה קורה אחרי הנקהמאיה3028/02/2010
היי
כמה זמן כלומר חודשים או ימים נמשך הדימום לאחר הנקה (אני מניקה
הנקה מלאה)
עד מתי ימשך הדימום? מתי אני צרכה לקבל מחזור?
תודה רבה וחג פורים שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימים והנקה
עינת אהרן01/03/2010מאיה שלום,
שאלתך לא מאוד ברורה ולכן אני מנסה להבין בין השורות את כוונתך, אם טעיתי אנא עדכני ונעשה חשיבה מחודשת.
אם הבנתי נכון את ממש אחרי לידה ומניקה הנקה מלאה. אם כך הדימום שלאחר לידה יכול להימשך מספר רב של ימים מעבר למחזור רגיל. הדימום יכול להיות גם כמה שבועות. חשוב לשיים לב שהוא הולך ופוחת עם הזמן ושאינו מלווה בכאבים חריגים.
היות שאת מניקה הנקה מלאה ייתכן שייקח זמן עד שהמחזור יגיע. אין פה מדד חד משמעי וקבלת המחזור משתנה מאישה לאישה ותלוי בגורמים רבים. אני מכירה נשים שקיבלו מחזור אחרי חודש ימים ונשים שלקח חודשים ארוכים עד שהמחזור יגיע.
כרגע שימי לב באמת שהדימום הולך ופוחת עם הזמן. מומלץ לגשת לבדיקה של רופא נשים 6 שבועות לאחר הלידה ותהני מההנקה, מהתינוק/ת החדש/ה ומהאמהות.
מממזזזללל טטטוווובבבבב
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער אצל ילדה בת 1.4 שניםאילנה27/02/2010
שלום, בתי בת שנה ו 4 חודשים, לאחרונה (מזה כשבועיים) הבחנתי בנשירת שיער אצלה. אין אזור ספציפי על הראש. כשהיא קמה מהשינה, יש שיערות על הכרית שלה, ועל הפיג'מה באזור הכתפיים. האם זו תופעה תקינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
הילה שקד28/02/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=61 id=link]רפואת ילדים, מחלות ילדים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות בהריון-סיוטאודליה27/02/2010
האם ניתן לקחת משלשלים טבעיים בהריון?????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות
עינת אהרן28/02/2010אודליה יקרה שלום וברוכה הבאה למועדון ההריוניות. במועדון תמצאי לא מעט חברות שסובלות גם כן מעצירות... :-)
וברצינות, עצירות בהריון היא תופעה שכיחה ומטרידה. אם את לוקחת ברזל אני מניחה שהעצירות נובעת ממנו. משלשלים בהריון לא מומלצים. כמה עצות בכל זאת:
שזיפים יבשים
זרעי פשתן טחונים
שתיה מרובה של מים
ואחרון חביב יש בשוק היום מגוון של אפשרויות לקחת ברזל. יש את הכדורים הקונבנציונאלים שהרופא שלך בוודאי רשם לך עליהם מרשם ויש גם אחרים שמיוצרים ע"י חברות טבע למינהן, סירופים מצויינים ועוד. נסי להכנס למחלקת הטבע בפארמים השונים או חנות טבע כלהיא ובקשי ברזל אחר . מאוד יכול להיות שהוא יעשה את העבודה כמו שצריך יספק ברזל מצד אחד ולא ייצר עצירות מצד שני. קצת יותר יקר אך שווה את ההשקעה!
בהצלחה ותרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות לאחר לידהשלי25/02/2010
שלום,
ילדתי לפני 5 חודשים,בחודשים האחרונים יש לי הפרשות בצבע חום (כמו התחלה של מחזור)זה קורה בערך שבועיים לאחר המחזור?מה זה?האם זה מסוכן?בנוסף זה מלווה בכאבי מחזור ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות לאחר הלידה
עינת אהרן26/02/2010שלי שלום,
בחודשים שלאחר הלידה יש כל מני תופעות שונות שנובעות עוד מההריון, לידה, חוסר איזון הורמונלי, הנקה ועוד. על פניו מה שאת מתארת הוא נורמלי אך אני ממליצה בחום אם הדימומים לא מפסיקים ומגיעים לעיתים קרובות מידי (יותר מפעם בחודש) לפנות לרופא הנשים שלך על מנת לוודא שהכל תקין.
חג פורים שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון חוץ רחמי
שלי01/03/2010עינת ,תודה
בכל אופן פניתי לחדר מיון והתגלה הריון חוץ רחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגישי טוב
עינת אהרן01/03/2010שלי יקרה,
מזל שהאינטואיציות שלך נכונות ופנית לבדיקה.
תרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ בראשמיכל24/02/2010
שלום,
אני בת 28 אמא לתינוקת בת 1.5 שנים וילדתי תינוק נוסף לפני שבועיים (לידה עם אפידורל).
בימים הראשונים לאחר הלידה הייתי במייטבי ובימים האחרונים סובלת מלחץ בראש, סחרחורות ותחושת חוסר שיווי משקל.
אני קצת בלחץ מזה האם יש לכך קשר ללידה? או לאפידורל?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ בראש
עינת אהרן25/02/2010מיכל ראשית מזל - טוב.
ייתכן שהתחושות שאת מתארת נובעות מעייפות, תשישות של הגוף לאחר ההריון והלידה ולא פחות מזה טיפול אינטנסיבי בשני תינוקות. בנטייה הטבעית שלי אני ממליצה אם את חשה חוסר נוחות ויש שינויים במצב הפיזי גשי לבדיקת רופא. אני לא אוהבת לשחק עם עניינים שכאלה.
מעבר לזה ממליצה בחום לאפשר לעצמך לקבל את כל העזרה האפשרית על מנת שתוכלי לנוח ולהתאושש. מניסיון טיפול בשני קטנטנים כמו שלך הוא לא פשוט וצריך הרבה כוחות. כל זוג ידים עוזרות משפחה, חברים ובתשלום יכול להועיל אז אפשרי לעצמך, מגיע לך.
תרגישי טוב וחג פורים שמח
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- period after birtha19/02/2010
hi!
i am writing in English because i am in the u.s. and i don't have Hebrew here, sorry.
i am just a little worried: i gave birth 6.18 month a go. i was breast-feeding fully until the end of the third month and another month i was breast feeding 2 times a day. i had a very short and little period at around the beginning of the fifth month and until now i didn't have anything any more.
is that OK and normal?
thanks allot...
a* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
עינת אהרן01/03/2010מזל טוב. איזה כייף לדעת שגם מעבר לים קוראים אותנו ומשתפים אותנו.
חזרתו של המחזור לאחר לידה אינו קבוע וחד משמעי. הוא משתנה מאישה לאישה בהתאם להנקה, איזון הורמונלי ועוד. גם אופי המחזור יכול להשתנות ממה שהכרת עד היום. בארץ ישנה המלצה גורפת ללכת לבדיקה של רופא נשים 6 שבועות לאחר הלידה, אינני בקיעה בהנחיות שאת קבלת אי שם אך אם יש שאלות ועניינים הכי נכון בעיני לפנות לרופא שלך ולוודא שהכל תקין.
הרבה בריאות ותהיי איתנו בקשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לגבי בחירת גן לגיל שנהמיכל16/02/2010
שלום רב,
אני מתלבטת לגבי נושא אחד ספציפי בבחירת גן לגיל שנה: מה החשיבות שבגן תהיה קבוצת גיל הומוגנית בטווח גילאים מצומצם?
מצאתי גן שמאוד מאוד אהבתי והתחברתי אליו, הבעיה היחידה היא שהוא כולל קבוצת גיל אחת מעורבת, בגילאים מ-שנה עד שלוש שנים. הבת שלי תהיה בת 1.3 ובעצם תהיה הכי קטנה כאשר שאר הילדים יהיו 1.5, 1.6, והלאה עד 2.5-3.
אני חוששת שהיא לא תשתלב, שיהיו לה רגשי נחיתות.
מה דעתכן ונסיונכן?
אם יש קישורים למאמרים בנושא אשמח מאוד לקבל....
תודה רבה, מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
הילה שקד16/02/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=268 id=link]הורים לתינוקות, הורים לפעוטות[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מיכל16/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבוצות לאימהות לאחר לידהמיכל15/02/2010
שלום רב,
אשמח לקבל המלצות או סתם הפניות לקבוצות לנשים לאחר לידה, לא הכוונה בחופשת לידה אלא לאחר מכן, בשעות אחה"צ -ערב, באיזור קרית אונו והסביבה.
תודה רבה מקרב לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמל לקבל הפניות גם ממנהלות הפורום
מיכל15/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל שלום
עינת אהרן15/02/2010אני מאמינה גדולה בקבוצות לאמהות לאחר לידה מכל סוג ודרך. אני חושבת שהיציאה, השיתוף הביחד הם חשובים ונפלאים.
לצערי אני לא מכירה קבוצה באזור שלך אך ממליצה לך להכנס לכל אותם אינדקסים של הריון ולידה ולחפש מנחות קבוצות לאמהות ותינוקות ולהרים טלפונים. בטוחה שתמצאי משהו שיענה על דרישותייך. אם זה מומלץ שתפי אותנו שנדע להפנות בעתיד.
יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, מספר שאלות
מיכל22/02/2010מספר שאלות
א. היכן נערכות הפגישות?
ב. האם זה ביחד עם התינוקות?
ג. האם הקבוצה הומוגנית מבחינת שלב התפתחות התינוק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע מחקו המלצות על קבוצות....
מיכל22/02/2010זה רלוונטי לכל האימהות בפורום.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי מניעהשני14/02/2010
שלום,
הבייבי שלנו בת 8 חודשים.
עד עכשיו הנקתי ולקחתי סרזט.
בשבוע האחרון היא לא מעוניינת לינוק (היא מאוד מצוננת ואוכלת מטרנה וירקות).
הרופאה נתנה לי מרשם ל"הרמונט" שיהיה אצלי למתי שאפסיק להניק.
שאלתי, האם צריך לעשות הפסקה בין הסרזט ל"הרמונט" או שניתן לקחת "הרמונט" ברצף יום לאחר שאפסיק לקחת סרזט. והאם ניתן לקחת "סרזט" אחרי שאפסיק להניק כדי לסיים חפיסה.
דבר נוסף, איך מסיימים להניק לגמרי (כעת אני שואבת פעם ביום)- אין לי הרבהחלב כעת.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני שלום
עינת אהרן14/02/2010כל הכבוד שהצלחת להניק 8 חודשים!!!!!
כשתינוק מצונן או לא מרגיש טוב זה משנה אצלו בד"כ המון הרגלים וסביר שאת צודקת, זו הסיבה שבגללה בתך לא מוכנה לינוק כרגע. אני מניחה שאת יודעת אך אגיד בכל מקרה שאם היא מוכנה לשתות חלב שאוב לפחות בתקופה זו, הוא בהחלט יכול לחזק אותה ולהעניק לה את אותם חומרים שיכולים לחזק את מערכת החיסון ולהיטיב את מצבה.
כל הפסקה בהנקה/שאיבה צריכה להיות הדרגתית מאוד. אם את שואבת פעם ביום וזהו, אין הרבה משחק בהדרגתיות. את יכולה לרדת בכמות שאת שואבת בכל פעם במשך כמה ימים ותראי בעצמך שכמות החלב הולכת ופוחתת. אם עדין לכשתפסיקי יהיה מעט גודש או מלאות את יכולה להעזר בעלי כרוב על מנת לייבש את החלב שנותר.
בנושא הגלולולת ואופן נטילתן את חייבת התיעצות עם רופאת הנשים שלך.
בהצלחה ותרגישו טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר קיסרימיכל12/02/2010
אני כ10 ימים אחרי קיסרי ומהיום הראשון לאחר הניתוח לדימום יש ריח מסריח שאינו עובר, הדימום כמעט פסק אבל גם ההפרשות החומות עדיין בעלות ריח רע, האם עליי לפנות לרופא? על מה זה יכול להעיד
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר קיסרי
הילה שקד12/02/2010הי מיכל ,
קודם כל המון מזל טוב !!!
אני ממליצה להבדק על ידי רופא ....
האם יש לך חום , כאבים באזור הרחם ? בעקרון דימום עם ריח מסריח בליווי חום או כאבים יכול להצביע על שאריות שליה או זיהום וכדאי לשלול את זה
שיהיה בהצלחה
שבת שלום
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לאחר לידהאורטל06/02/2010
שלום,
ילדתי לפני חמישה וחצי חודשים ואני מניקה באופן מלא. את המחזור הראשון קיבלתי 4 חודשים לאחר הלידה בעקבות לקיחת פוסטינור ( כן זה קורה גם בגיל 41... ) שגרם לדימום לא כבד למשך מס' ימים. לאחר כ-28 יום קיבלתי מחזור שנמשך כ-6 ימים. עברו 36 ימים מאז המחזור האחרון ועדיין לא הופיע דימום ואינני בהריון בוודאות. האם הדבר תקין ? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
הילה שקד14/02/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקמול בהנקהטלי06/02/2010
התינוקת בת 3 חודשים ואני מניקה פעם או פעמיים ביום בקושי.
לקחתי אקמול לצינון ורק אחרי כן ראיתי שאין לקחת לגבי אישה מניקה
רציתי לדעת מה יכולות להיות תופעות הלוואי אם בכלל ומה בעצם אני אמורה לעשות במצב שיש לי חום ושפעת?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקמול בהנקה
הילה שקד07/02/2010הי טלי ,
אקמול לצינון לא מותר בהנקה מכיוון שיש לו תכונות מייבשות וכן יש אפשרות לבעיות בייצור חלב
אך מכיוון שאני לא רופאה , אני ממליצה בחום רב להתייעץ עם המכונים הטרולוגים שבם ניתן לשאול לגבי לקיחת תרופות בהנקה .
בסה"כ אין בעיה עם רוב התרופות בהנקה
והכי חשוב טלי , תרגישי טוב ...
יום נפלא
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר לידהעומר04/02/2010
שלום רב, לא יודעת האם אני פונה למקום הנכון, אך אני אנסה.
ילדתי באמצע מצמבר. הנקה מלאה מאז הלידה. הדימום הפסיק בדיוק לאחר חודש שילדתי - באמצע ינואר. היום - 04/02 ראיתי שיש לי כתמים של דם, כמו תחילת המחזור. האם זה יתכן. אך זה בדרך כלל אמור לעבוד. בלידה הראשונה עם ילד הראשון והנקה מלאה התחיל לי מחזור רק לאחר שנה וחודש.
אשמח לעזרתכם...
השאלה שלי מתקשרת לנושא מה קורה בדרך כלל, מתי בדרך כלל מתחיל מחזור לאחר הלידה ובמה זתלוי והאם מקרה שלי נורמלי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר לידה
הילה שקד07/02/2010הי אלה ,
קודם כל המון מזל טוב ....
בהנקה מלאה יכולים להיות הפרשות דמיות , אין לך מה לדאוג!!
אלא אם כן יש לך כאבים ברום הבטן או בבטן , ריח לא טוב של ההפרשות , עליה של חום גוף ואז אני ממליצה להבדק אצל הרופא ...
בכל מקרה , ההמלצה להבדק לאחר 6-8 שבועות אצל רופא שיבדוק את מצב הרחם , הנרתיק וכו
כל הכבוד על ההנקה :)
שיהיה בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצלי
מיכל16/02/2010לי היה דימום שנראה כמו וסת כשהתחלתי לקחת גלולות (אלה שמיועדות להנקה) חודשיים לאחר הלידה. בכל מקרה הגלולות לא עשו לי טוב והפסקתי אותן ואז הפסיק הדימום לגמרי ולא חזר, עד 6 חודשים לאחר הלידה שאז פשוט חזר המחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורלינה04/02/2010
שלום,
אני חודשיים וחצי אחרי לידה כמעט ולא מניקה שואבת לפעמים ממש קצת משהו כמו 40 מ"ל ועדיין לא קיבלתי מחזור הייתי אצל רופא נשים אחרי 6 שבועות והכל תקין למה לא קיבלתי מחזור?האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת לאחר לידה
הילה שקד14/02/2010הי לינה ,
האם את שואבת כל יום 40 מ"ל ?
בכל מקרה אני מאמינה שבקרוב מאד תקבלי מחזור ...ואם הכל תקין לאחר בדיקת רופא אין לך מה לדאוג !
יום נפלא
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת וסת על כמות החלב בהנקהשולה04/02/2010
שלום. האם הופעת מחזור בזמן הנקה משפיעה על כמות החלב? קיבלתי השבוע מחזור (כשלושה חודשים לאחר הלידה) ובמקביל פחתה כמות החלב שלי. האם ייתכן וזה קשור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעת וסת על כמות החלב בהנקה
הילה שקד14/02/2010הי שולה ,
קבלת וסת בזמן הנקה יכולה לשנות את טעם החלב ..ולפעמים ליום יומיים את כמותו
מה שנראה לי שיכול להיות שקרה אצלך , אך זאת סתם השערה כי אין לי מספיק נתונים , זה שאת ותינוקך עברתם קפיצת גדילה שיכולה להתרחש בגיל 3 חודשים .
קפיצת גדילה תתבטא בהנקות תכופות על השד , עצבנות על השד , התינוק רוצה להגדיל את כמות החלב בשד ולכן הוא נמצא הרבה על השד ..
אשמח לקבל עוד פרטים ולעזור לך להבין מה קורה עם ההנקה
שיהיה יום נפלא
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד מילה
עינת אהרן15/02/2010שולה שלום,
אוסיף עוד משפט אחד על דבריה של הילה. קבלת המחזור מהווה שינוי הורמונלי של הגוף, ייתכן שהשינוי עליו את מדברת נגרם עקב כך ובתוך מספר ימים אני מאמינה שהמצב יחזור לקדמותו ותוכלו להמשיך להנות מהנקה מלאה ומספקת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)