מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסי מין ל אחר קיסרישרה04/01/2010
הי ,
נולדה לנו אפרוחית קטנה ב-29.12.09 (לפני שבוע כמעט..)
רציתי לשאול : 1. כמה זמן נמשך דימום לאחר ניתוח ? מהם גבולות הנורמה ..?
2. לאחר כמה זמן ניתן / מותר לקיים יחסים עם הבן זוג ?
אודה לעזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין לאחר קיסרי
הילה שקד11/01/2010הי שרה ,
קודם כל המון מזל טוב על האפרוחית ...
ולשאלותייך- דימום לאחר לידה בדרך כלל יימשך עד עשרה ימים -שבועיים , כאשר רוב הדימום הוא בימים הראשונים ולאחר מכן יש הפרשות
נשים מניקות יכולות לדמם יותר זמן וכמובן שיכולות להיות גם הפסקות ואז יום עם דימום , בדרך כלל עד 56 יום מהלידה .
כמובן שאם את מרגישה שמשהו לא תקין , כלומר ריח רע של הלוכיה (הדימום), כאבים בבטן , חום וכו - פני לרופא .
בנוגע לקיום יחסי מין - לפי הפרוטוקול כדאי להבדק על ידי רופא נשים לאחר תום משכב הלידה _6-8 שבועות )ואז לחגוג ...אך כמובן שזה אינדבידואלי ...אם את מרגישה טוב , ואין לך דימום ואת מעוניינת אז בעקרון אין בעיה
שיהיה יום נפלא
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעצםאורלי04/01/2010
שלום
אני חודשיים לאחר לידה
מרגישה מצוין ההריון עבר בקלות יחסית וכן הלידה
נשאר לי כאב אחד שמטריד אותי בעצם החיק (העצם של הפיפי)
קשה לי לקום עם התינוק בידים ואני מרגישה את זה בתנועות שונות
האם זה נפוץ ותוך כמה זמן אמור לעבור?
האם יש תרגילים או משהו שיכול לעזור
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים באגן
הילה שקד04/01/2010הי אורלי ,
איזו לידה זאת?
בעקרון זה טבעי שיהיה רגישות בעצם החיק , אך לא ברמה שיהיה קשה לזוז וגם לא כל כך הרבה זמן לאחר הלידה
ממליצה ללכת לטיפול ולהתייעצות עם פיזיותרפיסטית שמתמחית באגן , דיקור
שיהיה בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לבייבי יוגה בטבעוןליטל03/01/2010
האם מישהי יכולה להמליץ על סדנא רצינית של בייבי יוגה באיזור טבעון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בייבי יוגה בטבעון
הילה שקד03/01/2010הי ליטל,
בטח ....יש את שעיה מטבעון מעביר סדנא של בייבי יוגה לקטנטנים (0-1/2 שנה)
הטלפון- 04-9830484
ויש את יהודית - 0546246054
תהנו
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמא טרייהמי31/12/2009
שלום
אני אמא טרייה לבן מקסים בן שבועים
אני סובלת עדין מהתפרים ,מתי זה ירגע האזור מתי התפרים אמורים להיעלם?
יש ל תופעה קשה של גזים ,למה? ומה אפשר לעשות נגד זה ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפרים
הילה שקד31/12/2009אמא יקרה ,
אם התפרים ממש כואבים ממליצה ללכת ולהבדק , יכול להיות שיש תפר אחד חזק מדי וצריך לשחרר
האם את מורחת משהו על התפרים ? אם לא ממליצה על משחת טוראומיל , משחת רסקיו או משחה חזקה יותר שנקראת טראומה פלנט
תרגילים לרצפת האגן יכולים לעזור בהחלמת המקום והמון שטיפות
שיהיה בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי לבדוק
שני05/01/2010גם לי היו כאבים מאוד חזקים, שראיתי שזה יותר מדי כואב ולא נגמר (התפרים היו בגלל קרעים ולא היה חתך) נגשתי לבדוק זאת והתברר שהיתה לי פטריה, קבלתי נרות שעזרו לי מאוד, חבל לסבול תגשי לראות מה הבעיה.
בהצלחה והרבה נחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרחם לא מתכווץ - 4 חודשיםדנה30/12/2009
שלום,
הרחם עדיין לא התכווץ
יש לי מבנה גוף רזה ואני יורדת במשקל לאט לאט
אך נושא הרחם מאוד מציק לי אני עדיין ניראת כאילו אני בחודש חמישי
האם זה נורמאלי?
מה אפשר לעשות כדי לזרז את התהליך,
תודה,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר לידה
הילה שקד31/12/2009הי דנה ,
קשה לי מאוד לענות על השאלה הזאת ...יש נשים שלוקח להן זמן לרדת במשקל (חישבי על הזמן שלקח לך לעלות -9 חודשים) ויש נשים שלוקח להן פחות
יש כמובן המון פרמטרים - האם את מניקה , איך התזונה שלך , את עושה ספורט
האם את מרגישה טוב פיזית , יש לך כאבים באזור הרחם ,האם יש דימום
אם הכל בסדר - על ידי תזונה נכונה וספורט את תחזרי לעצמך אך אם ענית בחיוב על השורה לפני , ממליצה לפנות לרופא
יום נפלא
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה31/12/2009אני מרגישה סביר מבחינה פיזית, לפעמים יש כאבים באיזור האגן והבטן התחתונה
אני אוכלת נכון ומשתדלת לעשות ספורט - בעיקר שחייה הבעיה שיוצא לי פעם פעמיים בשבוע...
מה מומלץ מבחיננת ספורט כדי לשפר את מצב הרחם?
מבחינת המשקל אני יורד כך שזה פחות מדאיג אותי...
תודה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
הילה שקד03/01/2010הי דנה ,
פילאטיס ויוגה יוכלו לעזור מאד...אם את צריכה המלצות את מוזמנת לפנות אלינו
שיהיה בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוי עצמייולדת28/12/2009
אני חדשה כאן בפורום ורציתי לשאול שאלה קצת מביכה...
אני 4 חוד' אחרי לידה, הנקתי חודשיים ועד היום אני מרגישה שלא חזרתי לעצמי מבחינת דימוי הגוף שלי.
כלומר, קשה לי מאוד שבעלי נוגע בי, אני לא מרגישה סקסית, אני מרגישה כמו מחלבה והמגע לא נתפס לי כדבר סקסי....
מה עושים????? אולי קצת התחרפנתי......
אשמח לשמוע תגובות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימוי עצמי
הילה שקד28/12/2009הי יולדת ,
ברוכה הבאה לפורום .
אני הייתי ממליצה לדבר עם בעלך על הרגשתך , תקשורת זה שם המשחק ולהתחיל ממגע פשוט ועדין ולא להכנס ישר ולעניין ...אולי אפילו איזה אמבטיה יחד , חיבוק טוב ואוהב ללא כוונות אחרות
להתחיל לחבב את המגע ..זה הבעל שלך שאוהב אותך :)
הגוף שלנו עובר שינויים מתחילת ההריון עד לאחר הלידה , גידלנו בגוף הזה את פרי אהבתינו
הגוף לאט לאט יחזור לעצמו ולימדי לאהוב את הגוף הזה שנתן לך מתנה כל כך יפה .
אם את מרגישה שההרגשה שלך מחמירה אני ממליצה על הרפואה המשלימה שיש לה כלים נפלאים , כמו פרחי באך , שיטת גרינברג, טיפולי שיאצו , הומאופטיה
שיהיה בהצלחה
אשמח להתעדכן
יום נפלא
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטת גרינברג
יערה28/12/2009הי יולדת,
אני יכולה להעיד על שיטת גרינברג שהיא דרך מצויינת לעבוד הנושא של דימויי עצמי, ובכלל באמצעות תהליך אישי בשיטת גרינברג, המורכב מסדרת מפגשים אישיים, תוכלי לעכל ולהחלים מחווית הלידה ומסימפטומים מטרידים הלוקחים אנרגיה מהגוף, כגון: עייפות, תחושת כבדות וחולשה, צלקות בנרתיק או מניתוח קיסרי, חוסר תחושה ברגליים, כאבי גב, כאבי אגן ועוד.
החלמה מהלידה תחזיר לך את הכוחות הדרושים לך וחווית האמהות יכולה להפוך ולהיות מעצימה בפני עצמה במקום מקור נוסף לתשישות.
אני מדריכה בשיטה ואשמח לתת לך מידע נוסף במידה ואת מעוניינת.
את יכולה ליצור איתי קשר
אני לא יודעת מאיפה את בארץ, אני מתל אביב, אבל אוכל גם להפנות אותך למדריכות אחרות ברחבי הארץ.
בהצלחה בינתיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר ליצור איתך קשר?
דנה30/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלב שאובשני27/12/2009
שלום,
אני מניקה ושואבת בזמן העבודה.
בסוף שבוע שמתי לב שצבע החלב השאוב שהשארתי במקרר השתנה לגוון כחלחל.
האם זה בסדר? אפשר לתת לבייבי את החלב הזה. מה ניתן לעשות כדי למנוע זאת כי עד היום זה לא היה כך (אני שואבת ככבר במשך 4 חודשים)
תודה רבה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלב שאוב
הילה שקד27/12/2009הי שני ,
לחלב אם יכול להיות גוון כחלחל
צבע של חלב אם יכול להשתנות בהתאם למאכלים שונים
תריחי את החלב וטעמי אותי ... אני מאמינה שזה בסדר אך אם יש לך ספקות אז אם כל הכאב תזרקי אותו
בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעה משונה בציפורניים...מור15/12/2009
שלום רב!!
חודש וחצי לאחר הלידה החלה אצלי תופעה קצת משונה.. הציפורניים כאילו נהרסו.. הן יותר מחוספסות ולא נראות חלקות יותר.... יש לכם איזה רעיון ממה זה יכול להיגרם?? יש לציין שאני משתדלת לאכול טוב כל הזמן.. (בגלל ההנקה)
תודה.. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעה משונה בציפורניים...
הילה שקד16/12/2009הי מור,
ממליצה להבדק על ידי רופא ולעשות בדיקות דם אולי יש לך חוסרים כלשהם
חג שמח
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת לאחר לידהאורטל11/12/2009
שלום רב,
ילדתי לפני שנה, הנקתי הנקה מלאה עד גיל חצי שנה ועוד הנקה משולבת עד גיל 8 חודשים.
את הווסת הראשונה קיבלתי בערך לאחר חצי שנה.
רציתי לשתף ולשאול אתכן האם זה תקין שעד היום , כאשר אני מקבלת ווסת, יש לי שבוע של כתמים ועוד שבוע שלי דימום ווסתי רגיל , האם זה תקין ששנה אחרי לידה המחזור עדיין לא הסתדר?
מה בד"כ קורה?
האם יש צורך ללכת לגניקולוג?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת לאחר לידה
הילה שקד13/12/2009הי אורטל ,
לצערי אין לי ידע בנושא , ממליצה בחום להתייעץ עם גניקולוג
יום נפלא
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת ראששלי07/12/2009
היי,
ביתי נולדה לפני חודשיים וחצי בלידה רגילה וקלה. לאחר שבבית החולים יצרו אצלי הרבה חששות, מיעטתי להשכיב אותה על הבטן. היום, גם כשאני מנסה מספר פעמים ביום, היא מאד לא אוהבת את זה, לא מרימה את הראש, ואחרי 10 דקות לכל היותר מתחילה לבכות ומבקשת שאהפוך אותה.
אשמח ואודה מאד מאד לשיטות לגרום לה להרים את הראש (ניסיתי מראות,אורות וכל צעצוע אפשרי- לא עבד...), וגם להכוונה לאיזשהי מסגרת אליה אוכל להצטרף כדי לבנות איזשהו מסלול התפתחותי טוב.
המון תודה,
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמת ראש
הילה שקד09/12/2009הי שלי ,
ממליצה בחום על חוגים לקטנטנים כמו בייבי יוגה או כמו צעד ראשון
מאיפה את בארץ?
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרמת ראש
שלי11/12/2009מאיזור השרון. שמעתי דברים טובים על החוגים של דיאדה- מה דעתך? נראה לי שבשל החלוקה שלהם לגילאים- 2-4 חודשים, הם עדיפים במקרה הנוכחי, כי אני לא רוצה שהיא תהיה גדולה משמעותית מיתר המשתתפים. מה את חושבת?
ועוד שאלה קטנה- האם יש סיבה להפסיק לקחת את כדורי הברזל שלקחתי בתקופת ההריון וההנקה? (אני לא מניקה יותר) הם פשוט עשו פלאים לציפורניים ולשיער...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרמת ראש
הילה שקד13/12/2009הי שלי ,
בדיאדה יש חוגים נפלאים , אמינה שתהנו מאד
בנוגע לכדורי ברזל - תעשי בדיקות דם שגם ככה נהוג לעשות לאחר לידה ובידקי את רמת הברזל שלך ...
יום נפלא
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנק ושאיב בעקבות טיסהשני06/12/2009
שלום,
יש לנו תינוקת ב 5.5 חודשים, היא יונקת וגם אוכלת מטרנה היות והיא אצל מטפלת בשעות הבוקר ואני גם שואבת לה כדי שיהיה לה חלב אם אצל המטפלת.
בעוד חודש וחצי אנחנו אמורים לטוס לאירופה ויש לנו התלבטות: אם לקחת את הבייבי אתנו אבל מאוד קר ומסרבל או להשאיר אותה בארץ ואז החשש שנושא היניקה יתפספס.
האם יש למישהי ניסיון בנושא, האם יש מה לעשות?
תודות מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה תיקון הכותרת... הנקה ושאיבה
שני06/12/2009אם היית רק מניקה זה סיפור אחד , אך מכיוון שאת גם נותנת תחליפים הייתי מציעה לך לקחת איתך משאבת חלב ולשאוב רק כדי שהגוף שלך ימשיך לייצר חלב (את החלב כמובן לזרוק..את לא רוצה להסתובב עם מקרר מלא בשקיות חלב בכל אירופה). לתינוקת בזמן זה לתת תחליפי חלב.
תהנו :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנקה ושאיבה
הילה שקד09/12/2009הי שלי ,
אם את מחליטה לא לקחת את הקטנטנה איתך , תמיד את יכולה לשאוב בשעות שהיא יונקת ולשמור על תפוקת חלב ..
לכמה ימים את מתכננת לנסוע?
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שני20/12/2009הנסיעה מתוכננת לשבוע.
שאלה נוספת, האם יש מצב להרבות את החלב מחדש? לפני שחזרתי לעבודה היה לי הרבה חלב ומספיק לכל ארוחה,מאז שחזרתי לעבודה וגם התחלתי לקחת סרט כמות החלב פחותה וא"א להתבסס רק על היניקה, זה מאוד חבל לי ומאוד הייתי רוצה להרבות את תפוקת החלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
הילה שקד21/12/2009הי שני ,
גלולות מורידות כמות חלב ולכן לא מומלץ בהנקה
האם את רוצה להרבות את החלב ביום ? אם כן את צריכה לשאוב ביום עם משאבה טובה וחזקה (אפשר להשכיר מיד שרה את ספקטרה 2), ללכת לחדר מבודד , נשימות עמוקות ואפילו תמונה של הקטנטונת ולשאוב
כמו כן כמוסות חילבה יכולים לעזור גם או לחילופין אם יש לך דודה תימניה לאכול מרק חילבה
אך שימי לב שזה יכול להוריד לחץ דם
יום טוב
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים במפרק כף הידהילה04/12/2009
אני שלושה וחצי חודשים אחרי לחדה ובחודש האחרון כואב לי במפרק של שורש כף היד. בשתי הידים.
זה מקשה על התיפקוד היומיומי כמו הרמת התינוקת, האכלה או כל פעולה אחרת.
ניסיתי לחבוש את היד בתחבושת אלסטית וזה לא עזר.
האם יש דברים נוספים שניתן לעשות לפני שמגיעים לכירוגיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים במפרק כף היד
הילה שקד06/12/2009הי הילה ,
בטח ..ממליצה בחום להפגש עם מטפלת מהרפואה סינית ..
בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוקת בת שבועייםתמי01/12/2009
בוקר טוב יש לי תינוקת בת שבועיים ואני מניקה במשך היום היא ישנה במיטה שלה אבל בלילה היא לא מוכנה לישון במיטה שלה אלא רק על הידיים וכשהיא כבר נרדמת ומעבירים אותה למיטה שלה היא בוכה כל הלילה ומוכנה לישון רק על הידיים חשבנו שזה קשור להנקה אולי לא אוכלת מספיק אבל גם עם סימילק זה קורה מה עושים עזרה דחופה הצילו תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת בת שבועיים
הילה שקד06/12/2009הי תמי ,
קודם כל המון מזל טוב!!
הקטנטונת רק בת שבועיים וכל יום דברים משתנים , אני אישית ממליצה לזרום איתה ולא להלחם ואם היא צריכה להרגיש בלילה את המגע שלך ולנשום אותך אז תני לה את זה ...תאמיני לי שזה לא יהיה לכל החיים ..
בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון לעשות כך
שני06/12/2009כך היה עם הפיצפונה שלנו שהיום היא בת 5.5 חודשים.
הייתי שמה לה קרית קטנה והיא ישנה לידי, היה לה רך וחם ככה.
כיום היא לעיתים ישנה אתי ולא מחייב, צריך לדעת ללמד אותם גבולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מקנים הרגלים לתינוקות?כהן רינת26/11/2009
התאומים שלי הם בני שבועיים.
הם אינם רוצים לקחת מוצץ- מה שמקשה ויקשה עליי את החיים. איך מרגילים אותם?
כמו-כן לעיתים הם אוכלים יחד והולכים לישון ולעיתים הם אוכלים האחד אחרי השני.
כשהם רוצים יחד לאכול קשה לי.
במיוחד קשים לי הרגעים שהאחד אוכל והשני צורח ולא מרעב.
מתי מרגילים אותם לישון יותר בלילה ופחות ביום?
איך מרגילים אותם להרגלי אוכל בשעות קבועות? לעיתים הם אוכלים כל ארב שעות, לעיתים כל שלוש ולעיתים כל שעתיים וזה נורא קשה לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאומים
הילה שקד01/12/2009הי רינת ,
קודם כל המון מזל טוב ...
הרגלים לוקח זמן ובמיוחד עם תאומים ושלכל ילד יש את הטמפרמנט שלו ...מה שדורש מאיתנו כל כך הרבה סובלנות .
ממליצה לדבר עם אמהות לתאומים שבוודאי ישמחו לספר לך מניסיונן , כמו כן יש קבוצות להורים לתאומים שמומלץ ללכת .
שיהיה המון הצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצץ לסרבנים
לודה27/12/2009היי
באתר של MAKO של ערוץ 2 יש מדריכי וידאו של מיכל אמדורסקי ושם היא מראה על סוגי מוצצים. אחד המוצצים הוא לסרבנים. את מוזמנת להיכנס ולצפות. הבת שלי בת חודש גם סירבה לקחת מוצץ ולאחר סרטון זה חיי השתנו.
מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם משהי מכירה ארגון....כהן רינת26/11/2009
שלום. אני אמא לתאומים בני שבועיים וילד בן שנתיים ושלושה חודשים.
אני ממותתת ואין לי הרבה עזרה.
שמתי שקיים ארגון של מתנדבות היכול לעזור.
אם משהי שמעה עליו אשמח למידע.
אני גרה בחולון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם לאם
הילה שקד01/12/2009הי רינת ,
יש את אם לאם בקהילה , הקליקי בגוגל ותתקשרי אליהם
אני מקווה שבאזור שלך יש מתנדבות .
בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)