מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרהמיטל20/11/2009
אני לא בטוחה שזה הפורום לשאול בו אבל מקסימום תפנו אותי לזה שכן.
אני משתמשת בקביעות בנובה רינג .
אתמול חזרתי עם חבר שלי הבייתה מיציאה, היינו קצת שתויים ונורא עייפים.. כאשר התחלנו את ה"משחק המקדים" הוא הוציא את הטבעת.
אחרי שהוא ירד לי קצת הוא ניסה להיכנס אבל הייתי באמת מאוד צרה והוא כמעט ולא הצליח להיכנס... הוא ניסה להמשיך לרדת לי אבל בסופו של דבר הייאשנו והלכנו לישון ושכחתי לגמרי את הטבעת (זה היה בערך ב2:30 3:00, כשקמתי ב11:00 כמובן שהכנסתי אותה מיד.
האם אני צריכה לקחת פוסטינור?
ואם אני ארצה לקיים יחסי מין בשבוע הקרוב להשתמש בקונדום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללין
שלי פסטרנק כץ25/11/2009לא הבנתי למה הוצאת את הטבעת?
בכל מקרה אין סיבה לקחת פוסטינור כי לא היתה חדירה כך שלא נכנס נוזל זרע לנרתיק.
לגבי ההמשך, תתיעצי עם הרופא שלך - אני לא בריאה מספיק באופי השימוש בטבעת.
בכל מקרה, תמיד עדיף במקרים כאלו לא להסתמך על ריק ולהשתמש גם בקונדום(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אצבעות בנרתיקרן20/11/2009
הייי
אהבתי את הפורום שלכם מקווה שותוכלו לעזור לי :
אני בן 27 והתחלתי לשכב עם מישהי שאני מכיר אותה די הרבה זמן ורק לאחרונה הניצוץ קרה בינינו ככה שאנחנו בוטחים אחד בשני ואני סומך עליה שהיא לא תכניס אותי לסיכון בזה שיש לה איידס או מחלות...אנחנו שוכבים ללא קונדום והיא רק לוקחת גלולות ואני גומר בתוכה - רציתי לדעת האם זה עדיין מסוכן להיכנס כך להריון או לקבל מחלות אחרות?
דבר שני , היא הבחורה הראשונה שעדיין לא גמרה על ידי זה שעשיתי לה ביד בדגדגן ,ואף ציינה בפני שהיא יותר אוהבת שאני דוחף לה את האצבעות לנרתיק .מכיוון שאף פעם לא עינגתי מישהי רק על ידי דחיפת אצבעות לנרתיק ותמיד התמקדתי בדגדגן ועינוגו- רציתי לשאות מספר טיפים איך עושים את זה בצורה טובה יותר והאם היא בכלל יכולה לגמור רק מהחדרת האצבעות שלי לתוכה ??
תודה
רן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית
אורית פלונית23/11/2009תנסה לשלב אצבעות וחדירה מומלץ מאוד !
גם אני לא הייתי גומרת עם בן הזוג עד שהייתי מוסיפה אצבע על הדגדגן במשך הזמן חברה סיפרה לי שחבר שלה קנה מין טבעת שמלבישים איבר המין של הגבר והיא מעניקה חיכוך ורטט בדגדגן בכל תנוחה בקיצור אמרה לי את חייבת לקנות את לא מבינה מה את מפסידה נורא התביישתי לגשת ל חנות סקס ושאנשים יוכלו לראות אותי לכם חיפשתי חנות סקס באינטרנט ומצאתי.
לקוחה מרוצה עד מאוד :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל אחת שונה
חתיך2323/11/2009ברור שהיא יכולההה כל אחת ומה שהיא אוהבת...יש כאלה שגומרות מסקס אנאלי...תהיה קשוב למה שהיא אומרת...היא בטח יודעת יותר ממך מה היא אוהבת אתה לא חושב כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשוי בנשואה 052-8040195
גיא01/12/2009נשוי בנשואה בעל מיקום דיסקרטי בן 33 חתיך 1.90 מטר ,אסתטי ומיוחד להשלמת החסר בביתי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי רן -תשובה
שלי פסטרנק כץ24/11/2009ברוך הבא אלינו..
איזה כיף לך שבת הזוג מרגישה איתך כל כך בנוח ומספרת לך מה עושה לה טוב.
זה כבר מראה שאתה נותן לה תחושה של בטחון.
ולעניין,
כל אחת כפי שכתבו לך כאן החברים אוהבת משהו שונה ולפעמים מגלים יחד דברים נוספים ואהובים.
זה נכון שרוב הנשים מחפשות את המגע על הדגדן כיוון ששם מרוכזים רוב העצבים המיניים אך יחד עם זאת יש את אלו שמעדיפות גירוי בחדירה.
הדרך הטובה ביותר היא להתחיל בעדינות ולתת לה להניע את גופה על האצבעות שלך ולנסות לשמור על קצב מתאים. או - להציע לה לאונן מולך עם האצבעות שלה או שלך...
גם חוויה מדליקה וגם דרך נפלאה ללמוד עליה כמה דברים (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופההמישהי20/11/2009
שלום התחלתי לקחת גלולות בדיוק לפני שבוע וחצי ביום שלישי!
הסוג שאני לוקחת הוא מליאן.
השאלה שלי היא: קיימתי היום יחסי מין עם חבר שלי והוא גמר בפנים, האם יש סיכוי שאני אכנס להיריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי פליים...
אירית15/01/2012שלום ... אני בת 18 ואני לוקחת כדורי פליים מזה 14 ימים לסידור המחזור שהם גם למניעת הריון ... כדורים בקופסא אדומה כזאתי... היום קיימתי יחסי מין עם בן זוגי והוא גבר בפנים ... יש מצב להריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שלי פסטרנק כץ25/11/2009
כל עוד בזמן שנטלת את הגלולות לא לקחת סוג נוסף של כדורים במקביל הרי שאת כבר
"מחוסנת" מלהכנס להריון.
חשוב שתזכרי שגלולות מונעות הריון בלבד. רק קונדום מיועד למניעת מחלות מין.
רק בריאות! ואהבה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס ואוננותגרשון19/11/2009
אני מרבה לאונן מפני שאישתי לא מיתיחסת אלי במיטה רוב כול ערב כשהולכים לישון אני מפנטז עליה דרך סרטים כחולים בקושי נוגעת בי אני מיתחרמן עליה הרבה אני רומז לה היא אומרת חם לי אני עיפה הכול תירוצים אישתי לא עובדת כרגע שאני מגיע מהעבודה נח אחרי מיקלחת שוכב במיטה כשנעמד לי אישתי לא מגיבה לפני החתונה שכבנו בקושי אישתי לא זורמת מה עושים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגרשון
שלי פסטרנק כץ25/11/2009
סגנון הכתיבה שלך קטוע, לא זורם ולא ברור.
יכול להיות שככה אתה גם מתנהל ביחסים?
אולי כדאי שתנסה לשוחח איתה ולנסות להבין למה היא לא בעניין.
מצד שני אם פיענחתי נכון את מכתבך - גם לפני הנישואים לא היה שונה.
ובכל זאת התחתנת איתה? ובכלל.. מה קורה ביניכם חוץ מסקס?
רק בקשה אחת - תשקיע בלכתוב ברור - גם בסקס כשמשקיעים יכולים לקצור תוצאות מצויינות(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחה ליגמורכעעכ18/11/2009
יש לי חבר כבר 5 חודשים ויש לנו סקס ממש טוב אבל העניין הוא שאני לא מצליחה להגיע לאורגזמה.. הוא ממש משתדל ועושה את המקסימום אבל כלום לא עוזר והוא ממש מתוסכל מזה..מה יכולה להיות הסיבה לזה ומה אפשר לעשות כדי שאני יצליח להגיע לאורגזמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אצלי תגמרי
אבי20/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפרטי
חתיך2324/11/2009השאלה מה הוא עושה...תפרטי טיפה שנוכל לתת עצות איך לשפר כדי שתוכלי לגמור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שלי פסטרנק כץ24/11/2009לפעמים דווקא המאמץ של הפרטנר לעשות הכל על מנת שיצליח הוא הגורם המרכזי ללחץ שבו אנחנו נתונים. אותו לחץ ורצון לרצות את בן הזוג משכיח מאתנו את הצורך הכנה שלנו באותו הדבר בדיוק. ככה מתפספסת לה לא פעם הזדמנות לחוויה מרטיטה.
מצד שני, השאלה המתבקשת היא האם בלעדיו את כן מצליחה?
בכל מקרה, לרוב זהו עניין של זמן - כמעט כמו כל דבר אחר בחיים.
לאט לאט הקשר יעמיק וכך גם תחושת הנוחות שתעזור לך להרגיש בטחון באיבוד השליטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדירה מלאהחסויה15/11/2009
1.כשאני ובעלי שוכבים אז אני לא גומרת מהחדירה אלא כאשר הוא עושה לי ביד .האם זה בסדר?
2. כשאני ובעלי שוכבים ישנפ פעמים שהחדירה מלאה (אני ממש מרגישה אותו) וישנפ פעמים שאני פחות מרגישה חדירה מלאה. זה בסדר???
חשוב לציין שאנו זוג דתי ונשואים 9 חודשים.לפני החתונה לא שכבנו אבל נגענו אחד בשני.
תודה רבה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמממ לא בעיה יש לי תשובה
רוני15/11/2009תנסי אותי ורק אז תוכלי להשוות :P
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בתולהטופז15/11/2009
היי שלום רב,
אני בת 24 עוד מעט ועדיין לא קיימתי יחסי מין מלאים למרות שבחלק מהמערכות יחסים שהיו לי כמעט והגעתי לזה.
עכשיו אני נמצאת במערכת יחסים חדשה עם אהבה והכל אבל בקשר לסקס כל פעם שאני והבן זוג שלי רוצים לנסות אני מרגישה כאילו יש אצלי איזה חסימה שלא נותנת לו לחדור אלי והתחלתי להכנס לחרדות אולי משהו אצלי לא בסדר
אני חייבת עצרה או עצה כי אין לי עם מי לדבר על זה ואני רוצה להיות כבר מאחורי זה כי אני מרגישה מוכנה כבר ממזמן וזה מפריע שאין סקס במערכת יחסים.
בבקשה עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מותק
רוני15/11/2009לדעתי את חייבת להתנסות עם מישהו שאת לא מצאת במערכת יחסים איתו ולאחר מכן כבר תרגישי בטוחה ואולי גם תלמדי דבר או שניים שיתרמו לך בחוויה עם בן זוגך :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל יש לי עוד שאלה..
טופז18/11/2009אני חושבת שזה יכול להיות באמת פיתרון מצד אחד, אבל מצד שני אני ארגיש שאני בוגדת בו ושזה יכול להרוס את המערכת היחסים שלי איתו ואני מאמינה שהוא לא יסכים לזה כי כבר אמרתי לו שאני רוצה שהוא יהיה הראשון שלי ופיתאום אני ילך וישכב עם בחור אחר ומה הוא ירגיש..
בבקשה תעזרי ליי
עם לעוד מישהו יש דעה אני אשמח לשמוע!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אחי
מתוסכל23/11/2009השאלה היא כמה זה חריג 12 ס"מ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אחי
מתוסכל23/11/2009השאלה היא כמה זה חריג 12 ס"מ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה לבתולה
יגל19/11/2009שלום,
האם את מצליחה לאונן ? תנסי קודם להכיר את איבר מינך. תסתכלי עליו. תקראי ותדעי יותר איך הוא עובד. תחדירי אצבע בעדינות. תשמני את האצבע לפני.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום טופז
גיא19/11/2009יש תופעה כזו אצל נשים נדמה לי שקוראים לה וגינימוס או משהו דומה .
דורש טיפול אצל סקסולוגית
צרי קשר אם תרצי ונדבר על זה קצ ת
הייתה לי בעיה דומה עם חברה שהייתה לי בעבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתחתני
חתיך2323/11/2009איזו צדיקה...תחזרי בתשובה מאמי...ואני רציני...את טהורה...תתחתני אז תקיימי יחסי מין..בהצלחה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטופז
שלי פסטרנק כץ24/11/2009
לפעמים כשמחכים כל כך למשהו ועושים ממנו ארוע משמעותי במיוחד, ההתרגשות שנעה סביבו הופכת להיות אישיו בפני עצמו ולפעמים יוצרת התרגשות מוגזמת עד כדי חרדה כפי שאת מרגישה.
איך מתגברים על כך?
חשוב שתוכלי לשוחח על ההרגשה הזו עם החבר.
ספרי לו כמה את רוצה אותו וכמה חיכית לרגע הזה עד כדי כך שאת מרגישה מוכנה אבל חוששת.
אני בטוחה שאם האהבה היא הדדית הוא יעשה הכל כדי לתת לך את הבטחון שאת זקוקה לו.
לכו צעד צעד, לא לרוץ קדימה.
התחילו מיצירת אווירה, הכי בנאלי שאפשר והכי עובד.
נרות, מוסיקה טובה, ליטופים, כוס יין שיעשה את העבודה של השחרור ומשם התקדמו כל פעם קצת.
לא חייבים להגיע לסקס מלא בפעם הראשונה וגם לא בשניה.
אם כל אלו גם לא יעזרו נסי לפנות לשיחה עם מישהי מיקצועית בתחום ולקבל עוד כמה טיפים שיעזרו לך להשתחרר.
בכל מקרה, גם אנחנו כאן...לשרותך (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמאל'הנתי15/11/2009
יש לי חבר קבוע כבר 4 שנים (אני רק בת 22) זוגיות מדהימה בכל המובנים.לפני חודש הכרתי מישהו ממש במקרה.והוא גר לידי.מאד הוא לא יוצא לי מהראש,כל הזמן אני מחפשת לראות אם האור בחדר שלו דלוק.אני מפחדת מהתגובה שלי.מה אני אמורה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זוגיות שמה זוגיות טובה
רוני15/11/2009את איתו רק בגלל שאין אחר אחרת לא היית "במשמרת בחברת החשמל" :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
..15/11/2009אני באמת אוהבת אותו, אבלמישהו אחר גרם לי לפרפרים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין קשר לאהבה
רוני15/11/2009סקס זה מדרגה מעל לאהבה
כשמתבגרים מבינים את זה יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין קשר לאהבה
רוני15/11/2009סקס זה מדרגה מעל לאהבה
כשמתבגרים מבינים את זה יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם אורגזמהאלין13/11/2009
יש דבר כזה קרם להעצמת אורגזמה נשית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
אבי16/11/2009ישנו קרם שמורחים רגע ליפני ה SEX על איזור הדגדגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני
שלי פסטרנק כץ24/11/2009כל כמה זמן יוצא איזה תכשיר שמתיימר להיות כזה.
עדיין לא שמעתי על משהו שעובד בוודאות.
וחוץ מזה.. למה להעצים? האורגזמה הנשית גם ככה חזקה יותר מזו של הגבר פי כמה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמ..הבעיה היא שאני לא מצליחה לגמור
אלין05/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמ..הבעיה היא שאני לא מצליחה לגמור
אלין05/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש נשואה פנויה לאהבהדני11/11/2009
בן 44 רזה ונראה צעיר מגילי, מחפש להחיות קצת רגשות והרגשות.
נשאות במצב דומה מוזמנות לתקשר
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המייל לתגובות
דני11/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחול התשוקה שליהחוזרת בתשוקה10/11/2009
דאנס-בר אפלולי.... מלא בעשן וריח אלכוהול....
קשה לי להישאר אדישה לצלילי המוסיקה....
ובתוך חבורה של כמה גברים,
רואה אותך בזווית עין נועץ בי מבט...
זה בדיוק הזמן לעלות על רחבת הריקודים,
לתת לגוף להתנועע ולרקוד בשבילך....
מלווה אותי במבט עיניים סקרניות... רעב.. משתוקק..
ואני איתך....
ללא מילים....
נותנת למוסיקה להניע את גופי, למענך.....
רק מבט עיניים מקשר בינינו,
ואותו מבט הוא זה שמניע אותי.... מרגש אותי.... מרטיט אותי.....
מלטפת את עצמי תוך כדי ריקוד....
מזיזה את האגן לקצב המוסיקה....
עוצמת את עיני ומתמסרת לריקוד....
כוס המשקה בידך רועדת קלות....
אתה שולח את לשונך ומלקק בחושניות את שפתותיך....
יודעת שגופך מגיב למראה העיניים....
קשה לך להישאר אדיש....
לרגע מדמיינת אותך מתקרב אלי...
נצמד אלי מאחור, ומצטרף למחול גופי בתאום מושלם....
הזין שלך צמוד לתחת שלי...
יכולה להרגיש את השינויים....
איך הוא נעמד לו.... מוכיח לי את חרמנותו....
ידך על אגני, מלוות אותי בקצב האיטי...
ואתה מנשק אותי על העורף....
מעביר את לשונך על האוזן.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבל את רק מדמיינת, כי אני עדיין...
סקרן12/11/2009לא נוגע, משחק איתך
מרגישה איך אני מלטף אותך במבטי
מרגישה את זה בכל גופך,
את עיניי הירוקות, הלהוטות, מתבוננות, בוחנות,
את תנועתך, את ריקודך,
ואת רוקדת, לצלילי המוזיקה, מניעה את עגנך,
מלהיבה את הגברים שסביבך,
מסחררת אותם, מסובבת אותם,
את סקסית ונשית, מפילה כל גבר רק בחיוכך,
אבל אני שונה,
לא כל כך מהר מתפתה
בוחן איך גופך מתחכך בגברים שלידך,
את נעה בחושניות לצלילי מוזיקת התשוקה
מתבוננת ישר לתוך עיני ונוגעת בעצמך,
ורוצה אותי לידך,
שאגע וארגיש את חום גופך,
שאבין כמה את חמה
שאדע שאת לוהטת כחמה,
אני מחייך, קורץ לעברך
אבל לא מתקרב,
נותן לך להמשיך להנות מעצמך
שותה מכוסית הווסקי ונהנה להתבונן
איך את נעה בתוך עשן האפלה
בתנועה קבועה קצובה ומגרה,
נהנה מהמשחק, שאותו התחלת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפיכה על הישבןבעל09/11/2009
ידיד רחוק (נשוי) פגש אותי ברחוב ולפני שנפרד ממני, נתן לי מכה על הישבן והלך לדרכו.
מה זה אמור להביע??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישבן
נחמד אמיתי10/11/2009זה אומר שהוא מעוניין מאוד בקטע איתך.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא מתכוון לזה שהישבן שלך יתפח
ללא שם11/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אומר שיש לך ישבן עגול וגדול שדור
א11/11/2009ש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא פשוט חרמן
14/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אומר שאת רעה
רוני15/11/2009איך עד עכשיו לא שמת לנו תתמונה של הישבן שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשוי מחפש הרפתקאה...שחר08/11/2009אני בן 45 נראה טוב מאוד, מחפש אישה בגיל 38 עד 48 , נראת טוב, עם אהבה ותאבון לסקס , לקשר דיסקרטי, מהנה, ומענג,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנשוי מחפש הרפתקאה
שחר08/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהננסה
אני08/11/2009תשאיר מייל ואצור עמך קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יודעת אם זה המקום.. אבל בכלמאיה07/11/2009עשיתי משהו שאני מרגישה איתו ממש לא טוב..
זה לא כזה נורא.. אני חושבת אבל אני מרגישה שאני חייבת לשתף רק כדי לשמוע חוות דעת אם זה באמת נורא
אז ככה.. אני יוצאת עם מישהו שבועיים (אציין שאני מכירה אותו המון שנים.. מחברה משותפים) וביום שישי בבוקר סבא שלו נפטר.
כמובן שבערב באתי לנחמו.. ואז הוא ביקש שאני אשאר לישון אצלו.
ואני למרות שידעתי לאן זה יוביל (סקס) הסכמתי..
אני מרגישה חרא לא בגלל ששכבנו אחרי שבועיים (שזה יחסית מהר), אלא בגלל זה שסבא שלו נפטר רק בבוקר ובערב כבר... אני מרגישה זוועה ואני מפחדת שיחשוב שאני לא מוסרית.
מה אתם חושבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשהצלחת להצחיק אותי.
אבי08/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה ילד...אריאל05/11/2009יש לי מאהב כבר כמה שנים (שניינו נשואים לבניי זוג) ושניינו רוצים ילד משותף מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראז מה הבעיה האיימל שלי לנד עינייך
אבי08/11/2009ובאי העשה לך ילד, 1,2,3,?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ממש ילדותית
אריאל08/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הבעייה
ללא שם11/11/2009תפתחי את הרגליים למאהב ביום הביוץ שלך תתחמקי מבעלך, נכנסת להריון?רוצי שתפי את בעלך הוא בטח ישמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)