מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר הבנה בזוגיותאנונימי20/01/2010
שלום אני בן 18 וחצי ולפני שבוע הגענו להחלטה אני וחברה שלי שאנחנו רוצים לקחת את הקשר למשהו יותר רציני ויותר איטי... אני יכול להגיד שאני כבר הייתי בקשר אבל אף פעם זה לא היה איטי במובן הזה שלא היה כל כך כימיה שלא הייתה זרימה בגלל אולי ביישנות קצת מצידה או שאולי בגלל שהיא לא מספיק נפתחה אלי מספיק שנוכל לעשות שיחות רציניות יותר כיפיות יותר ולא רק שאני ידבר והיא תצתרף בשתי משפטים....
אני לא מבין מזה קשר איטי ולא מבין מה אני אמור לעשות במצב כזה... אם יש לך תשובה בשבילי אני אודה לך מאוד..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי
שלי פסטרנק כץ23/01/2010לא ממש הבנתי משאלתך במה אתה זקוק לעזרה.
אני באופן אישי לא מאמינה בלנסות לבנות זוגיות בהתחלה.
התחלה בעיני היא משהו סוחף, מרתק, מלא עניין וסקרנות הדדית.
אם אתם צריכים להתעסק יותר מדי בהגדרות של קשר, אולי זה הזמן לפרום את הקשר ולהתקדם הלאה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל הדגדגןכנרת20/01/2010
האם לגבר חשוב גודל הדגדגן של האישה? האם זה מהווה בשבילו מקור משיכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכנרת
שלי פסטרנק כץ23/01/2010שאלה מעניינת העלית כאן (:
עדיין לא נתקלתי בגברים שגודל הדגדגן מעסיק אותם עד כדי כך.
נכון, מאחת לאחרת הגודל שלו שונה ואפילו הצורה, אך האם זה מהווה מקור משיכה בעיניהם?
אני מניחה שעבור חלק כן ועבור חלק לא כמו בכל דבר בחיים.
* אם מתחשק לך, תוכלי לעשות מחקר פרטי בנושא.. נשמח לשמוע את התוצאות (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש קשר בין יתר לחץ דם ל..בן 2020/01/2010
אני בן 20 וסובל מיתר לחץ דם מזה מס' שנים.
עד לפני מס' חודשים איזנתי את לחץ הדם שלי באמצעות תזונה נכונה, דיאטת מלח ואימוני ספורט על בסיס קבוע.
לאחרונה הפסקתי להתאמן באופן מסודר ולעיתים לחץ הדם שלי אינו סדיר.
אני מקיים יחסי מין בקביעות כבר מס' חודשים ולאחרונה יחסי המין התקצרו ואני לא מצליח להחזיק כפי שהייתי מצליח עד לא מזמן.
האם יש קשר בין יתר לחץ דם לשפיכה מהירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבן 20
שלי פסטרנק כץ23/01/2010באופו כללי יש קשר בין בריאותנו הכללית לבין הנאתנו מהסקס, משך זמן הפעילות המינית ועוד.
הייתי ממליצה לך להוועץ ברופא שיתן לך תשובות אמינות ומדוייקות יותר.
רק בריאות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתיך נשוי מעוניין ב...אמן התשוקה20/01/2010
שלום לעלמות החן,
הרשו נא לי להציג, אותי...
אני בן 35, חתיך חטוב, ונאה,
אקדמאי, ואכותי.
ומעבר לזה, מה יוצא לך מזה?
רוצה אני להזמין אותך איתי לעולם של הנאות
בו הכל יכול לקרות
מימוש של תשוקות ופנטזיות כמוסות
לא ישארו ביננו סודות
כי אני הוא אדון התענוגות
נשחק במשחקים אסורים
פיות ושדונים
מלכות ועבדים
אחיות ורופאים
אעורר בך יצרים נסתרים
כך שלא תרצי להפסיק
רק עוד ועוד להספיק
כי אני מנשק ומלטף
מחבק, מלקק ומפנק
ליטופי חמים
וחום גופי לך יהיה נעים
אמן של נגיעה רכה
ולאט לאט אהפוך אותך למלכה
במגע הקטיפה של שפתיי
במגע הקסם באצבעותיי
מהנאת חדרת אברי
את תהיה שבויה שלי
אט אט אגלה נקודות נסתרות ונעלמות בגופך,
או אז יתפרץ ויזהר יופייך
ואעורר את מפשעך,
כשאלגום מנקטר מעינך
הבא בין רגלך
כי אני כאן בשביל לפנק
לא ברא לחדור ולהתפרק
ואז תרגישי כמה את מדהימה
כמה את שוב לוהטת כחמה,
אני ישות של אור ותקווה
ולא ניתן לכבול אות בכבלי האהבה
אך את תתמלאי בתאווה
מתפרצת ועולה
שוב תרגישי נחשקת ונאהבת,
לא יבין בעלך מדוע את קורנת וזוהרת...
ואת? את צריכה להיות נאה, מעניינת, נועזת ונשית, מעל 1.60
רצוי מבוססת כלכלית
כי אין לי עניין בלכלוכית.
לא מחפש ילדות, רק נשים אמיתיות
נשים מגיל 30 ומעלה בלבד תעננה.
רצוי מישהי מהמרכז, או שיכולה להגיע לשם במהלך שעות היום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לך תאונן
הרמן21/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביקשת עוד אחד, אז הנה...
אמן התשוקה24/01/2010רצית שאמלא אותך בתאוה
כי אמרתי שאני לא מחפש אהבה
לא רוצה שאתן לך מילים
אז בואי ונוריד כבר בגדים...
מתבוננת בי
ורוצה להרגיש את גופי
החלק והחטוב
וכוסך ניהיה רטוב
שואלת איזה משחקים מותרים ואיזה אסורים
והיצרים כבר מתעוררים
רוצה שאהיה כלי לסיפוק מאוויך
שאשתוק ואתחיל בעינוגך
כי אני אדון התענוגות
ולא באתי מהאגדות
מגשים את כל התשוקות הכמוסות
עד שביננו לא יהיו סודות
מטריף אותך מתשוקה
בנגיעתי הרכה
הופך שפחה לנסיכה
ונסיכה יכולה להפוך גם למלכה
אומרת לי רד על הבירכיים
לקק לי את היריכיים
מורה לי את הדרך לערוותך
לטעום את צוף נביעתך
ממשיך את שפתי ערוותך לינוק
עד שמעונג מתחילה את לזעוק
ואחרי שבפי את גומרת
לחדירה על ארבע את מכוונת
רוצה שיהיה חזק וסוער
ורק אחריך גומר...
אז עד לפעם הבאה כשבי שוב תרצי להשתמש
כשהסדינים שוב יעלו באש
אתן לך לחכות,
בערגה, בציפיה ללא נודע...
חתיך, חטוב, וסקסי בטירוף
מי שהיא נאה, נשית, נועזת ומעניינת, וחושבת שהיא מוכנה להכיר באופן דיסקרטי לחלוטין ללא שבירת המסגרות הקיימות, מוזמנת לכתוב לי ולהיכנס לעולמי המיוחד, צעד אחר צעד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר המיןאבי20/01/2010
אני בן 25 גודל איבר המין שלי במצב זקפה 12.5 עד 13 , אני מרוצה מהזקפה והעובי . האם נחשב לאיבר קטן ? והאם יש לזה השפעה להיותי בתול? האם ישנה שיטה טבעית לההגדלת האיבר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאבי
שלי פסטרנק כץ23/01/2010
השאלה שלך קצת מבלבלת.
מצד אחד אתה כותב שאתה מרוצה מהגודל ומהעובי ומצד שני אתה שואל על שיטות להגדלה?
אורך איבר המין הממוצע במצב זקפה נע על פי מחקרים בין 12 ל 17 סנטימטרים. לגבי העובי עדיין לא שמעתי שנעשתה איזושהיא בדיקה (אולי דר דניאל יוכל לעזור לנו בעניין :)
בכל מקרה, מלבד תרגילים לשמירת זיקפה ומניעת שפיכה מוקדמת לא נתקלתי בשיטות להגדלה מה גם שהגודל שלך בהחלט נורמאלי.
לגבי הבתולין, אני לא מוצאת שום קשר אלא אם כן אתה נמנע מקשרים אינטימיים מכיוון שאתה חושש מתגובות מסויימות.
קרה שהיית עם מישהי בקשר אינטימי והיא סירבה לקיים איתך יחסים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבר מין
אבי24/01/2010לא אמרתי שאני מרוצה מהגודל אמרתי שאני כן מרוצה מהעובי ומחוזק הזקפה ולא התכוונתי לאורך, ולא קרה שהיה לי קשר מיני עם בחורות מקודם .. אז מה דעתך !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבר מין
אבי24/01/2010לא אמרתי שאני מרוצה מהגודל אמרתי שאני כן מרוצה מהעובי ומחוזק הזקפה ולא התכוונתי לאורך, ולא קרה שהיה לי קשר מיני עם בחורות מקודם .. אז מה דעתך !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבר המין
דורון02/02/2010כאחת שמבינה עניין, עם טכניקה נכונה, לא תאכזב אף בחורה. אתה צריך קצת בטחון עצמי ותוכל לגרום לכל בחורה לגמור באורגזמה מטורפת במהלך סקס של הנאה וחושים. אין לך שום בעיה בסקס מבחינתי. אתה גבר מצויין לכל דבר ועניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבר מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרגיש נבגד..?מתוסכל20/01/2010
אני בן 34 ובת זוגתי 28 ,אנחנו בני זוג מעל חצי שנה וגרים יחד מזה 4 חודשים.
היא אישה מקסימה, מפנקת דואגת ומכבדת בכול רמ"ח אבריה.
ולתסכולי, זה די שכיח אצלי שההרגשה שמשהו לא בסדר... אני מרגיש די הרבה שהיא בוגדת בי
לאו דוקא כי יש סימנים לזה אלא זאת היא הרגשה..תחושת בטן שכזאת.
תמיד שיש ביננו שיחה בנושא שכזה היא אומרת "אני לא אפגע בך בשום צורה שהיא"...ובכול זאת עדין יש בי את תחושת הבטן לכך שהיא בוגדת בי.
אני נורא מתוסכל מזה. ההרגשה הזאת גורמת לי להרגשה לא נוחה כשהיא לצידי,אפילו ממש לא נעים להיות לידי, אני ממש לא נחמד וזה עושה לנו רק רע.
יכול להיות שהבעיה היא בי ולא בא.
אני באמת לא רוצה לפגוע בה, קשה לי ל"החזיק" את עצמי,לעצור ולחשוב לרגע מול מי אני עומד,
אבל שוב תחושת הבטן שלי לא מרפה ממני.
אנא אני מבקש עזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי הבעייה אצלך?
מיקי20/01/2010אם אתה לא רואה סימנים לבגידה, והיא תמיד אומרת לך שהיא לא תפגע בך אז מאיפה זה בא?
פתאום התעוררת בוקר אחד והתחלת לחשוד בה?
אולי הבעייה אצלך? אולי אתה פשוט קנאי?
במערכת יחסים חייב להיות אמון כי אם לא ההדרדרות למטה תהייה מהירה.
תפוס את עצמך בידיים ותתחיל להסתכל על הדברים בצורה קצת יותר בריאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן כתבתי שאולי והבעיה היא בי
מתוסכל20/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן כתבתי שאולי והבעיה היא בי
מתוסכל20/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמתוסכל
שלי פסטרנק כץ23/01/2010לא ברור לי מה הן הסיבות לאותן תחושות הבטן.
תחושות בטן הן אותן אינטואיציות שלנו, שלרוב אינן מגיעות סתם כך.
האם קרה משהו כזה בעברך עם חברה קודמת?
האם אתה מרגיש עודף/חוסר תשומת לב מבת הזוג אשר גורמת לך לחשדות הללו?
משהו השתנה בתקופה האחרונה?
אולי שמעת על חבר שאשתו בגדה בו ונתקפת במחשבות שווא?
אדם לא קם בוקר אחד ומפתח חששות מבלי שקיבל רמז קל שבקלים לעניין.
לכן, הייתחי בודקת קודם כל מהיכן מגיעות החששות.
אם יש הגיון מאחריהן, ספר לה מהיכן הן מגיעות, אני מאמינה שאם אתם חברים טובים תוכלו לגשר על העניין.
אם אתה רואה שלחששות שלך אין צל של בסיס אולי כדאי שתדבר עם איש מקצוע (פסיכולוג) כדי שתברר עם עצמך מולו מה עובר בך. חבל שתפגע בזוגיות שלך רק בגלל מחשבות שווא.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיקפה ושפיכה מוקדמתמיקי20/01/2010
אנחנו זוג באמצע שנות ה-40 , נשואים כ-20 שנה .
עד לפני 5 שנים היו לנו חיי מין פעילים ואפשר לומר סוערים ומהנים.
לפני כ-5 שנים , החלו בעיות בזיקפה ושפיכה מהירה ביותר.
בעלי לא הלך לטיפול עד היום כיוון שהוא מרגיש לא נעים לספר את הבעייה לרופא.
מה עושים?
אמנם הוא מענג אותי בדרכים אחרות אבל הבעייה מטרידה אותי מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיקי
שלי פסטרנק כץ23/01/2010מסבירים לבן הזוג בדרך הכי נעימה וחמה שאפשר שאת אוהבת אותו ונהנית מהסקס איתו ויותר מהכל, יודעת וזוכרת למה הוא מסוגל. מסבירה לו שלאורך כל חיינו אנחנו נעזרים ברופאים, יועצי מס, השקעות, תזונאים, סוכני מכירות ועוד כדי שיעזרו לנו לקיים את חיינו על הצד הטוב ביותר ואין סיבה שבעניני סקס וזוגיות לא נפעל באופן דומה.
סקס הוא רק אחד מאותם דברים שעושים את חיינו לנעימים ומהנים. כשהוא קיים הוא מהווה רק חלק, כשהוא לא קיים באופן שבו היינו רוצים שיהיה הוא מפתח להמון בעיות אחרות והעדרותו הופכת לעיקר.
בקשי ממנו שתלכו יחד למישהו שהוא יבחר ואיתו הוא מרגיש בנוח, על מנת שתובילו את חיי הסקס שלכם למקום טוב יותר.
לפעמים בעיות זקפה נובעות משינויים מהותיים בחיים. מצב כלכלי, לחיץ בעבודה, בעיות בריאות ועוד אילו דברים שגורמים לבעיה. לפעמים גם אחרי שהבעיה חלפה, הגוף שזוכר את התפקודים האחרונים משחזר את אותה ההתנהלות.
בקיצור, הרבה אהבה, תשומת לב, חיזור וחברות אמת, יעזרו לשניכם לקדם את הסקס שלכם למקומות חדשים. נסי גם את להיות יצירתית ומאתגרת במין שלכם. הפתיעי אותו במקומות חדשים, צרי גירוי חדש ומאתגר שיגרום לו להצית את הדמיון ולהרים את התורן גבוה גבוה (:
בהצלחה לכם (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צפיה בפורנונופר19/01/2010
אני בת 24, נמצאת עם חבר שלי כמעט 5 שנים. היחסים האינטמיים מעולים. אבל גילתי בחודשים האחרונים תופעה המטרידה אותי מאוד. אני מבינה כי חברי צופה בתדירות של כמה פעמים בשבוע או יותר נכון בכל היזדמנות שיש בפורנו, אפילו בימים שאנו ניפגשים. אני מרגישה שאחריערב שהוא איתי, למחרת בצהריים הוא ישלים את ה"תהליך" בצפייה עם פורנו. אני יודעת שהרבה צופים בפורנו וזה נורמלי. אבל האם תדירות שכזאת גם ניחשבת לנורמלית? אם הוא יודע שהוא ניפגש בערב ונקיים יחסים אינטמיים , מדוע הוא צריך גם בצהריים לצפות בזה?
בימים שהוא צופה..לפעמיים אין לי אנרגיות שנקיים יחסים גם בערב. אני בחורה נאה ששומרת על חזותי החיצונית, ואני חושבת שהיחסים האינטמיים שלנו מלאים בכל. ולכן אני לא מבינה מאין הצורך? ניסתי לדבר איתו על הנושא כמה פעמיים, לפעמיים הוא מגלה הבנה ולפעמיים כועס. הוא אומר שהוא צופה פעם בשבועיים למרות שאני יודעת ( לפי המחשב או עכבות) שזה לפחות כמה פעמים בשבוע. האם אני צריכה להשלים עם הנושא? מותר לי לשוב ולדון איתו על הנושא כי הוא מטריד אותי? או שמא זו חדירה לפרטיות שלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צפיה בפורנו
ד``ר דניאל וטלמן19/01/2010צפיה בפורנו הינה התנהגות שכיחה אצל גברים וגם נשים, כל זמן שמינון הזמן שהחבר שלך מקדיש לצפיה בפורנו לא פוגעת בתפקודי חיים כמו עבודה, לימודים, חברים וזוגיות, אין עם התנהגות זו בעיה.צפיה בפורנו גם כמה פעמים בשבוע,אינה בעיה והיא נורמלית לחלוטין.צפיה בפורנו אינה מצביע על קשיים בקשר במשיכה ובתשוקה המינית כלפייך.פורנו לעיתים הוא כמו דיסנילאנד של המבוגרים.המצוקה שהדבר יוצר אצלך גורם לקושי ומתח בזוגיות,כולל התנהגות חודרנית של בדיקה ומעקב אחרי תדירות וברור הסטוריה במחשב.
הניחי לנושא.אם חברך אוהב ונהנה בחברתך זה מה שחשוב.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נופר20/01/2010תודה רבה,
תשבותך הפחיתה את הרגשות השלילים שלי לגבי העניין.
שיהיה לך יום מקסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מאחרמישהי19/01/2010
שלום רב!
אני בתולה אך קיימתי יחסי מין ללא חדירה מלאה עם החבר שלי ב 10/1.
שפיכת הזרע היתה בפנים. את המחזור האחרון שלי קבלתי ב-20/12 (והוא נמשך כ6 ימים).
בדר"כ אני מקבלת מחזור כל 21 עד ה-28 יום אך החודש עדיין לא קבלתי.
האם יש סיכוי שנכנסתי להריון?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין לא
ד``ר דניאל וטלמן19/01/2010מציע לך לחכות עוד שבוע,במידה ולא קבלת מחזור,לכי להבדק .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא גומרת ולא מתקררת.....חיים19/01/2010
שלום,
אנחנו בני 40+ נמצאים בזוגיות שניה כבר 4 שנים.
מקיימים יחסי מין כמעט כמעט כל יום.
זוגתי לא מגיע לאורגזמה, לא משתפת שהיא לא מגיע לאורגזמה,
לא מנסה לפתור את הבעיה בשום דרך או צורה,
ובכל זאת היא תמיד מוכנה, תמיד מגורה, תמיד רטובה.
אני מתחשב, אני משתדל, אני לא גומר מהר, אני מנסה לעזור לה בלי להזכיר או לדבר על זה.
אך זה עובד אצלה ? איפה הדכדוך ? איפה חוסר הרצון לא לנסות אחרי שלא מצליחים כלכך הרבה פעמים ? מה קורה לה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא גומרת
ד``ר דניאל וטלמן19/01/2010זוגתך נהנת מהמין אתך, היא תמיד מוכנה,תמיד מגורה.מה עוד אתה רוצה?
יש נשים שנהנות מהמין ומדווחות על סיפוק רב גם ללא אורגזמה.רד מהנושא.
נראה שהעדר האורגזמה של זוגתך משפיע עליך ומתריד אותך הרבה יותר ממנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בחשק המיני אצל הבעלאש19/01/2010
ראשית, מצטערת על אורך השאלה אך הנושא בוער בי.
בעלי ואני מתקרבים לגיל 40, מכירים 4 שנים מתוכם שנתיים נשואים. בעלי סובל מבעיות זקפה. הוא מתקשה להחזיק זקפה ולכן תמיד לפני קיום יחסים הוא לוקח כדור סיאליס. לכן איננו מקיימים אף פעם יחסים באופן ספונטני, ובדרך כלל שוכבים בסופי שבוע. לאחרונה ילדתי את בתנו הראשונה. לאורך ההריון קיימנו אולי 4 פעמים יחסים, בעיקר בגללי, כי אני לא חשתי מגורה, כאבה לי החדירה וכמובן כי לא הגשתי נוחות עם הבטן. בחודשיים מאז הלידה, אנו כמובן מאוד עייפים ויצא ששכבנו פעמיים סה"כ וזאת למרות שלקח כדור גם בימים שסופם לא שכבנו.
העניין הוא שלדעתי בעלי לא מאוד נהנה מקיום יחסי מין. איני יודעת עם הבעיה היא כללית שלו או שיש לו בעיה איתי (למרות שברור לי שהוא אוהב אותי). אגב זו הרגשה ליוותה אותי לאורך כל הקשר שלנו אבל תמיד כשהעלתי את הנושא ("האם אתה לא נמשך אלי", "האם הסיאליס משפיע על החשק שלך" וכו') הוא שלל זאת. נראה שהוא מאוד מתבייש לדבר על הנושא ואני מצדי מנסה לא ללחוץ כי ברור לי שאצל גברים זה נושא רגיש ביותר. לדעתי אנו צריכים ללכת לטיפול סקסולוגי, זה מפריע לי ומביא אותי לחשוב מחשבות שאני מקווה שאינן נכונות (אם אני לא מגרה אותו האם יש מישהי אחרת או משהו אחר שעושה זאת באופן קבוע?), אך איני רואה דרך להציע זאת בפניו מבלי שהדבר יפגע בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאש
שלי פסטרנק כץ23/01/2010לא ברור לי משאלתך האם את יוזמת סקס לפעמים או שאת רק מחכה לו שיזום?
נכון שמי שמשתמש בכדור זקוק לכך שהכדור ישפיע אך אם את מתחילה ללטף ולגעת בו תוך כדי שאת מבהריה לו כמה את רוצה בו, הוא יכול לעצור לרגע, לקחת את הכדור ותוך 16 דקות עד חצי שעה הוא בעניין... אין צורך לחכות כל כך הרבה זמן עם סיאליס כך שאני לא מבינה למה צריך להפוך את העניין לכזה סיפור.
יש עוד עשרות דברים שאפשר לעשות בינתיים יחד עד שהכדור ישפיע.
בכל מקרה, אם את מרגישה צורך לפנות לסקסולוג הציעי לו בעדינות ובנועם (ראי מתגובתי לזו שלפנייך) ואם את חוששת, את יכולה ללכת גם לבד ליעוץ ואולי הסקסולוג/ית יוכל לעזור ולייעץ לך.
אולי בהמשך יהיה לך קל יותר למצוא דרך לבקש ממנו שיצטרף.
בהצלחה!
* מזל טוב על התינוקת החדשה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות כפייתית?הילה18/01/2010
שלום, אני בת 17 וחיי המין שלי כבר שנה אינם פעילים, אני מאוננת פעם עד פעמיים ביום לאורך כל ימות השבוע (גם שאני במחזור). אין לי חבר, ויש לי הצעות לקיום יחסי מין אך אני מסרבת ומעדיפה לאונן. אני מאוננת כל יום לפני השינה בלילה או בבוקר לפני שאני קמה מהמיטה. פעם הייתי מאוננת כשאני מפנטזת, עכשיו אני נכנסת לאתרי פורנו וצופה בפורנו תוך כדי אוננות, אבל הצפייה היא רק פעם בשבוע, בשאר ימות השבוע אני מאוננת כשאני מפנטזת. כשאני מאוננת אני נרגעת ולאחר מכן אני מאוננת שוב ושוב עד שאני מגיעה ל5 אורגזמות לפחות. אין לי בעיום נפשיות בחיים ובחברה ואני מאוד מושכת בחיצוניות שלי והביטחון העצמי שלי אינו ירוד כלל.
האם אני מכורה למין או מאוננת כפייתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להילה
שלי פסטרנק כץ18/01/2010
הי הילה,
אוננות היא אחת ההנאות המקסימות שאנחנו יכולים לבצע בעצמנו ללא התחשבות בפרטנר זה או אחר. נפלא שאת יודעת כיצד לגעת בעצמך ולהפיג מכך הנאה.
כאשר את מגיעה למצב שבו האוננות תופסת את מרכז חייך, אינך מתפקדת בלימודים, אינך נפגשת עם חברים ועסוקה כל הזמן במחשבות על הפעם הבאה שבה תוכלי לקחת פסק זמן ולאונן, רק אז היא נחשבת לכפייתית וזה הזמן לעצור לרגע ולהבין מדוע. אם משהו מן הדברים שציינתי נכון לגבייך יש מקום לבדוק עם עצמך את הנושא.
כפי שאני רואה ממכתבך, את מתארת את עצמך כבחורה בריאה, בעלת חיי חברה פעילים וטובים ואם האוננות אינה פוגמת בחייך מלהתנהל כראוי הרי שאין זו בעיה בכלל.
עדיף שתאונני מאשר שתעשי סקס עם כל אחד שמחזר אחרייך ומעוניין בך למטרה הזו בלבד.
צפייה בסרטים כחולים בגילך טיפה בעייתית בעיני כיוון שהיא מייצגת סקס מאוד חדגוני, שאינו מורכב מקשר של חברות או אהבה. הפרטנרים המרובים, התנוחות המוגזמות, האיברים המוחצנים בגודלם ובצורתם (חזה מנותח, זוויות צילום נועזות וכו') כל אלו עלולים לגרום לך לפתח ציפיות בעתיד לסקס מסוג כזה, בעוד שבמערכת יחסים חברית הסקס הוא תהליך של למידה זוגית, גילויים הדדיים ועוד לא מעט דברים נפלאים שלוקח זמן לגלות אותם יחד.
אם תדעי להפריד בין אלו ובהמשך תרשי לעצמך להכנס למערכת יחסים חברית ואוהבת וודאי תוכלי ללמד את בן זוגך מה עושה לך נעים ואיך את אוהבת שנוגעים בך. אין ספק שזה יעזור לשניכם להנות יותר ממין. אך אל תשכחי שאותו בחור שיגיע לחייך לא אמור להתנהל כמו אותם אלו ש"פגשת" בסרטים הפורנוגרפיים. תני לו זמן להכיר אותך ותלמדי גם את להכיר אותו.
עד אז, המשיכי להנות וללמוד את גופך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות משותפת
גיא20/01/2010היי
אני במצב דומה לשלך
מחפש לגוון את האוננות למשהו משותף ( מידי פעם )
כלומר מפגש שבו שנינו מאוננים יחד ולא אחד לשני
אם מעניין אותך צרי קשר
אני נראה ממש טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשיים של מתחיליםלילך17/01/2010
אני ובן זוגי התחלנו לקיים יחסי מין (בפעם הראשונה עבור שנינו).
ניסינו לשכב ובכל פעם שבן זוגי מלביש קונדום הוא מתקשה לשמור על זקפה (כי אינו מרגיש שום דבר מבעד לקונדום). השתמשנו בקונדומים דקים במיוחד וזה לא עזר. האם תופעה זו נפוצה ומה אפשר לעשות בעניין מלבד לוותר על הקונדום (אני לוקחת גלולות אך אני מודאגת ממחלות מין)?
כמו כן רציתי לשאול כיצד אפשר לפנות מקופת חולים לסקסולוג... האם יש לבקש הפנייה מרופא משפחה או מגיניקולוגית? אני שואלת בשביל עצמי כי שמעתי שאפשר אצל סקסולוגית להשיג מרחיבים...
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללילך
שלי פסטרנק כץ18/01/2010
הי,
הלבשת הקונודם יוצרת אצל חלק מן הגברים רתיעה מסויימת שמביאה איתה גם פגיעה בזקפה.
שני דברים לי אליך,
ראשית, אם שניכם הייתם בתולים עד לרגע זה, זוהי הפעם הראשונה לשניכם ואת לוקחת גלולות הרי שאני לא רואה כל סיבה להשתמש בקונדום.
שנית, נסי ליצור בזמן הלבשת הקונדום מעין טכס מדליק ומפתה, בצעי עליו סקס אוראלי, לקקי אותו עם הקונדום (יש קונדומים בטעמים) ואולי כך הוא לא יאבד זיקפה.
אחרון חביב, גשי לרופאת המשפחה בסניף קופת החולים שאליה את שייכת ותבררי איתה לגבי סקסולוג/ית אני בטוחה שהיא תוכל לתת לך מענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לילך29/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לעשות בידאורלי12317/01/2010
היי,
יש איזה אתר בואני יכולה ללמוד איך לעשות ביד לחבר של? כלמיני טכניקות וכו'....
ובכלל בא לי לדעת יותר לעומק איך לענג גבר, מה הנקודות הרגישות שלו....
אני מעדיפה אתר ולא ספר, כי אני ממש מתפדחת לקנות ספרים כאלה... וגם ממש לא באלי שאמא של או אח שלי ימצאו אצלי "בטעות" את הספר.....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורלי
שלי פסטרנק כץ18/01/2010הי אורלי,
לכל אדם רגישות שונה למגע וכל אחד ואחת העדפות שונות ומשונות.
כפי שהטעם שלנו באוכל מגוון ושונה כך גם בשאר התחוים בחיים כמו גם בסקס.
אני לא מכירה אתר שבו מפרטים טכניקות לגירוי מיני של הגבר או האשה ובשונה מנושא האוכל שבו אנו יכולים להחליף מתכונים להתייעץ ולקבל טיפים, בסקס אנחנו קצת ותר ביישנים ובנוסף לכך במקום תנור או גז מחכה לנו פרטנר בעל דיעות ורעיונות משלו.
את יכולה לנסות להוציא מאמרים בנושא באינטרנט, לקרוא תשובות בנושא זה בפורומים שונים ןלקבל רעיונות. בנוסף, המשיכי לחקור בעצמך תוך כדי. העיקר שתהני בדרך..
נפלא לראות שחשוב לך ללמוד כיצד לעשות טוב לבן הזוג שלך, אני מקווה בשבילך שגם הוא מתייחס אליך באופן דומה (:
אגב, אחד הדברים שגורמים הנאה הכי גדולה לגבר זה לראות את בת הזוג שלו נהנית באמת תוך כדי.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדירה מלאהחסויה17/01/2010
אני ובעלי זוג דתי נשואים 11 חודשים. שנינו לא שכבנו לפני החתונה.
בתחילת הנישואים היו לנו קשיים בסקס כיוון שלא הרגשתי שבעלי חודר לתוכי ממש.
לאט לאט בעלי למד את המיקום הנכון ובחודשים האחרונים אני מרגישה שהוא חודר אליי יותר.
השאלה שלי היא איך אדע בוודאות שאכן אנחנו שוכבים בצורה מלאה ואידיאלית?
בנוסף,לצערי בעקבות קשיים שהיו לנו בזוגיות וריבים בעלי החליט (אני נגד אמצעי מניעה),מלפני חודשיים שנשתמש באמצעי מניעה עד שנבנה את הזוגיות נכון.(חשוב לציין שאנו דתיים וכעיקרון אסור השימוש באמצעי מניעה).בינתתים בחודשיים האחרונים שכבנו עם קונדומים ואני רוצה לדעת אם בגגל הקונדום הרגשתי חדירה יותר מלאה או שכן הצלחנו לשכב תקין?כי הקונדום מוסיף שכבה לאיבר וזה מקל עליו לחדור עמוק יותר. לא?
תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדירה מלאה
ד``ר דניאל וטלמן18/01/2010על פי מה שקראתי משתמע שאתם אכן מקיימים משגל תקין.אין פתחים רבים מדי שאלהם אפשר לחדור תוך כדי המשגל.החדירה במשגל יכולה להיות לנרתיק או לפי הטבעת, ולפי תאורך משתמע שהחדירה היא נרתיקית.
הקונדום לא מוסיף שכבה לאיבר,ולא חודרים עמוק יותר בגלל קונדום.יתכן שבעלך מרגיש "מוגן"יותר עם קונדום,דבר התורם להרגשת השחרור המיני שלו.
חלק מההקונדומים מגיעים עם סיכוך שמקל על החדירה במידה והבחורה לא רטובה ומגורה לפני החדירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)