פורום סקס ויחסים - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה בקשר לגלולות. דחוף!
    ליש
    03/02/2010

שלום,
    אני לקחתי גלולות במשך שנה והחלטתי לעשות הפסקה,
    עשיתי הפסקה חודש ואני אמורה לקבל מחזור בימים הקרובים.
    רציתי לדעת איך אני חוזרת לגלולות ? מתי אני צריכה להתחיל לקחת שוב?
    וכמה זמן אני צריכה לקחת כדי להיות שוב בטוחה ב100%?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ליש

ד``ר דניאל וטלמן
    04/02/2010

לחזור לקחת לאחר סיום המחזור.
    בדרך כלל כדי להמתין שבועיים מרגע התחלת שימוש חוזר בגלולות.(עד אז כדי שבן הזוג ישתמש בקונדום)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר חשק
    מור
    03/02/2010

לאחרונה אני סובלת מחוסר חשק מיני.. בחצי שנה האחרונה אני לוקחת כדורים למיגרנה שמקור הכדורים הוא לטיפול בבעיות שונות כמו: לופרסור, דפלפט, קספו וכעת אני לוקחת שילוב של לופרסור, אלטרולט ובקלוסל. יש לציין שאני עם אותו בן זוג ולא השתנה כלום ביחסים.. חוץ מהתופעות לוואי הרגילות כמו עייפות, נשירת שיער, השמנה וכו' יכול להיות שהחוסר חשק המיני שכבר תקופה אני מרגישה קשור לכדורים?? ומה אפשר לעשות בנידון..?

לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק

הוספת תגובה

• מור חוסר חשק

ד``ר דניאל וטלמן
    04/02/2010

בהחלט יתכן שהירידה והעדר החשק המיני קשור לכדורים שאת לוקחת.
    יכולות להיות סיבות נוספות כמו:עיפות, מתח,ועוד.
    לגבי הטיפול התרופתי,אל תעשי כל שינוי מבלי להתייעץ ברופא שרשם לך את התרופות.בררי איתו/ה מה האלטרנטיבות הטיפוליות שלא ישפיעו על החשק המיני.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשיים בזיקפה
    א
    03/02/2010

שלום.
    אני בן 24, ספורטאי ובריא.
    לא מזמן התחלתי קשר ויש לי בעיה, אני לא מצליח להגיע לזיקפה חזקה ומלאה.
    הזיקפה שלי רפויה ואני נהנה רק כשאני ממש מתרכז ומתאמץ להנות אחרת אני מאבד זיקפה ולא נהנה וכשהיא למטה אני בקושי מרגיש את זה.
    מה יכולה להיות הסיבה?, מה אני יכול לעשות?.

לקביעת תור
    סגירה
    קשיים בזיקפה

הוספת תגובה

• קשיים בזקפה

ד``ר דניאל וטלמן
    04/02/2010

הקושי בזיקפה וביכולת להרגיש כנראה קשורים לחרדה ומתח "חרדת ביצוע".
    ממליץ לך להתמקד אך ורק במגע מהנה ולא להתרכז בזקפה ואם היא קיימת או לא.
    ההתמקדות צריכה להיות בהנאה שבמגע ובמה שעושה לך טוב.לקבוע מראש שאתם לא שוכבים אלא רק מענגים אחד את השניה ללא חדירה גם אם תהיה זקפה חזקה.
    במידה והבעיה ממשיכה אחרי שבוע שבועיים כדי לפנות לטיפול.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אשתי מחזרת
    בעל
    02/02/2010

ראיתי במו עיני שאשתי כותבת אס.אמ.אס לרופא פלסטיקאי- עינים שלה , שניתח אותה.במילים אלו: "עם עינים כמו שיש לי שווה להשקיע, נכון?". אפרט בקצרה: לאשתי יש עינים מדהימות, אך משהו על עור העפעף חיצוני הפריע לה. עשתה ניתוח פלסטי ועכשיו נראית נפלא ושלימה עם מראה החיצוני. כמובן שלי זה לא הפריע כי היא גם לפני כן היתה יפה. הרופא הזה לא החזיר לה אס.אמ.אס. ברצוני לדעת, מדוע לדעתכם הוא לא הגיב, והאם משפט זה לא רומז על שהיא מנסה לחזר אחרי הרופא? לציין, שאשתי נהנית להיות מחוזרת ותעשה את הכל בשביל להרגיש שהיא שווה.קלטתי אותה רק לאחרונה... . אך מעולם לא תפסתי אותה בבגידה עד לאס.אמ.אס הזה שכתבה. האם זה נראה בעיניכם טרום בגידה או בגידה???. תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    האם אשתי מחזרת

הוספת תגובה

• בעל,

ד``ר דניאל וטלמן
    04/02/2010

לא ברור מה בדיוק קורה.למה שלא תדבר איתה?
    להיות במקום החושד ולבדוק לה את הטלפון זה לא נכון,חודרני,ולא יביא אותכם למקום טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משיכה מינית
    בעשט
    02/02/2010

אני כבן 26 נשוי פלוס אחת ....
    אני בשנה האחרונה שמתי לב שיש נשים לצורך העניין שתי נשים שמאוד מושכות אותי מינית
    כלומר הן לא יפות אבל כאילו הן מושכות אותי בצורות מפחידות שאני לא יודע איך להגיב על זה
    שאלתי היא :
    למה התופעה הזאת ?
    האם יש משהו באותה בחורה אולי הצבע עור שלה כי אני חושב אולי זה
    וזה משתלט לנו על הראש ?

ואם יורשה לי להגיד אחת מהן מרוב שמשכה אותי התנשקתי איתה והיא לא התנגדה ???
    האם יש הדדיות בעניין ?

לקביעת תור
    סגירה
    משיכה מינית

הוספת תגובה

• לבעלש

שלי פסטרנק כץ
    08/02/2010

אני חושבת שענית לעצמך.
    אנשים מושכים אותנו מסיבות שונות ומגוונות: צבע עור, גוון קול בטחון עצמי, התנהגות בעלת אופי מיני, שובבות ועוד.

אם זה הגיע למצב שזה משתלט לך על הראש עד כדי כך שהחלטת לעבור למימוש הפנזיה והתנשקת איתה, כנראה שה הדדי וגם היא נמשכת אליך.

מצד שני, אתה כותב שאתה נשוי + ילד ואני מניחה שאתה מבין שנשיקה אחת יכוה להוות פתח להמשך רציני יותר. כדאי שתקח בחשבון את הסיכונים שבבגידה, ושאל את עצמך האם אתה באמת מעוניין לעשות את הצעד הזה ואולי לפגוע באישה שלך במידה והדבר יתגלה או במידה ותיסחף לרומן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התנסות בשלישיה
    דנה
    01/02/2010

שלום לכולם.

אני נשואה ובזמן האחרון מפנטזת על התנסות בשלישיה אך נרטעת מהמחשבה על התנסות עם בחורה, אני סטרייטית.
    האם הגיוני שאפנטז על התנסות עם בחורה? האם יש עוד בחורות שמרגישות כך? האם זה אומר שאני דו?

במידה ונצרף בחורה למיטה ( ללא חדירה ), האם לדעתכם זה יכול להרוס את הקשר?
    האם יש בנות שמחפשות להתנסות עם זוגות? או שהתנסו?

אשמח לקבל תגובות.

לקביעת תור
    סגירה
    התנסות בשלישיה

הוספת תגובה

• התנסות בשלישיה

ד``ר דניאל וטלמן
    02/02/2010

עולם הפנטזיה הוא הדלק של המיניות. זה שאת מפנטזת על בחורה נוספת אתכם במיטה בפרוש לא אומר שאת דו מינית.זה אומר שאת מפנטזת ושההיפוללמןס והאצטרובל(הבלוטות האחראיות על המין במוח) עובדות ואת בריאה ונורמלית לחלוטין.
    לגבי ההשפעה על הקשר.כל שינוי משפיע על הקשר לצד זה או אחר.ממליץ לך לדבר ולשתף את בן זוגך, ולראות מה דעתו ומה הוא חושב על הנושא.
    בהצלחה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי... את לא לבד.

אנונימית
    03/02/2010

האמת שזה בדיוק מה שקורה אצלי. יש לי חבר, ו.. חשבנו באמת להוסיף אלינו מישהי...
    אני חושבת שזה רק יחרמן אותי יותר אבל אני כמעט בטוחה שאני לא דו...
    פשוט, לראות את חבר שלי עם מישהי אחרת ואני בטוחה גם שאני אראה שהוא לא נהנה איתה כמו שהוא נהנה איתי.. חחח זה מדהים :)

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי... את לא לבד.

אנונימית
    03/02/2010

האמת שזה בדיוק מה שקורה אצלי. יש לי חבר, ו.. חשבנו באמת להוסיף אלינו מישהי...
    אני חושבת שזה רק יחרמן אותי יותר אבל אני כמעט בטוחה שאני לא דו...
    פשוט, לראות את חבר שלי עם מישהי אחרת ואני בטוחה גם שאני אראה שהוא לא נהנה איתה כמו שהוא נהנה איתי.. חחח זה מדהים :)

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .

דנה
    03/02/2010

.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .

דנה
    03/02/2010

.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפחדת להודות

לירון
    04/02/2010

הי - גם אני מרגישה כך.
    עדיין לא מעיזה להתנסות למרות שאני ובן זוגי מדברים על זה רבות.
    יש משהו מסקרן במגע של בחורה ואני סטרייטית לחלוטין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תהליך מורכב

שירן
    05/02/2010

לדעתי לפנזט על בחורה זו לא מוזר, למרות שרובם יכחישו זאת.
    העניין הוא האם להעיז או לא, היום בעקבות המודעות הרבה יותר מנסות, אני אישית לעלום לא ניסתי.
    להתנסות בשלישיה זה תהליך לא פשוט שדורש ממכם בתור זוג לגלות כמה אתם סומכים ומאמינים אחד בשני.
    אני מכירה 2 חברות שהתנסו עם בני זוגם ונהנו, לדעתי מכייון שזה היה רצון משותף של שני בני הזוג ולא מיתוך כניעה לרצון של השני.

בקיצור יכול להיות מעניין אך לא בטוח שהייתי מנסה, תלוי בפתיחות ואם מדובר על פנטזיה של שניכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מושכת את חבר שלי יותר..
    נופר
    01/02/2010

אני בת 24, חברי בן 25 בעל עסק.היסים במיניים בנינו היו מעולים תמיד. לפני כחודש או טיפה יותר גילתי כי הוא צופה בפורנו, והעניין עלה לדיון. היו עצבים וכעסים יותר מצידו מאשר מצידי.הוא טען שהוא מתאמץ בשבילי וכלום לא מספק אותי. הסברתי לו שזה לא נכון. מאז קיימנו יחסי מין כמעט כל יום..אבל הרגשתי מין ריחוק שלא הבתטא בחיי היוםיום אלא רק במיטה. זה תמיד היה לי במחשבות שאולי משהו השתנה, והעדפתי לו לדבר איתו על הנושא כי חששתי שהוא יקח את זה לא במובן הנכון ויתרחק עוד יותר. לכן אתמול החלטתי לעשות שינוי קטן..במשך היום שלחתי לו הודעות מגרות, ואמרתי לו שבערב תחכה לו הפתעה והוא הגיב בשמחה והתלהבות.. ואז בערב כשהגעתי אליו עם בייבידול ועקבים, וגם שמנים למינהם ..לא עמד לו...גם כשניסתי לנשק וללטף שם דבר לא הצליח.
    שאלתי אותו אולי הוא עייף או מתוח, הוא אמר שלא והוא לא יודע מה קרה..אני מצידי נעלבתי וקשה לי עם זה מאוד, תמיד הרגשתי שביחיסם האינטמיים בנינו אנחנו הכי מדהימים בעולם, והחודש האחרון שהרגשתי ריחוק..ניסתי לעבוד על זה..וקרתה תוצאה בדיוק הפוכה. הוא די מתרחק ממני ומאשים אותי שאני לא תומכת ועוזרת..שאני מצידי צריכה גם עידוד ולהרגיש שאני מושכת..כי עכשיו אני ממש לא מרגישה, אני מרגישה שזה פגע בנו, ואני אובדת עצות אני לא יודעת איך להתנהג מחוץ ךמיטה ובמיטה, לדבר על זה..אי אפשר הוא לא מוכן פשוט לא. אני מרגישה שאני כבר לא מושכת אותו יותר ואני לאיודעת מה לעשות כדי לזכות בזה מחדש..

לקביעת תור
    סגירה
    לא מושכת את חבר שלי יותר..

הוספת תגובה

• אוליי

שי טייב
    01/02/2010

אוליי כבר אין לו חשק וצריך לעורר אותו עם גיוון כל שהוא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למושכת בחוטים..

שלי פסטרנק כץ
    02/02/2010

המכתב שלך מאוד נוגע ללב ואין ספק שעולה מתוכו שהזוגיות הזו חשובה לך ושאת מוכנה לעשות מאמצים על מנת להעיר אותה מחדש.

את מספרת שברגע שבו גילית שהוא צופה בפורנו - נוצר ביניכם ויכוח שהעלה כעסים ועצבים בעיקר מצידו. לאחר מכן הוא התלונן על שאת לא מספיק בעניין מבחינתו למרות מאמציו.

יכול להיות שהתגובה שלו נבעה ממבוכה. התחושה ש"תפסת אותו" כנראה גרמה לו להרגיש קצת כמו ילד שנתפס בקלקלתו ולכן הוא פעל בהתקפה, זו הרי ההגנה הטובה ביותר.

אני מניחה כי אם הוא היה שלם עם עצמו במעשיו הוא לא היה מרגיש כל צורך להתנצל כל כך, שהרי אין כל פסול בצפייה בסרטים מהסוג הנ"ל גם אם הם נעשים באופן קבוע.
    יתכן גם שהתגובה הכל כך מופתעת שלך, הביקורתית והפגועה הוסיפה שמן למדורה ויצרה את מעגל השדים הזה. הכל מתחיל ונגמר בתקשורת.

המאמצים הכנים שלך לאחר מכן להדליק את האש מחדש נכשלו מכיוון שהוא כבר נמצא במצב פגוע.
    אין ספק שאת מאוד השתדלת לגוון ולחדש רק שזה תפס אותו במומנט לא מוצלח.

האם גם את מרגישה כמוהו שהוא עשה מאמצים להדליק אותך ואת לא היית בעניין לפני כן? האם כשהוא הזכיר את העניין יכולת להבין על מה הוא בדיוק מדבר או שבאמת לא הבנת?
    נדרשת כאן כנות אמיתית עם עצמך כדי שתוכלי לגעת בשורש הבעיה.

אי אפשר גם להתעלם מכך שמעבר לפגיעה שהוא חש בכך שחדרת לפרטיות שלו וערערת אותה גם את נותרת פגועה במיוחד ולא נאהבת.

לפעמים כדאי לתת לזמן לעשות את שלו ולהרפות קצת במקרים מהסוג הזה.
    נכון, האינסטינקט החזק ביותר אומר לך להלחם כל עוד אפשר להציל משהו אבל לחץ מהסוג הזה מוביל לא פעם לתוצאה ההפוכה.

לדעתי, מוטב היה לו היית מניחה קצת לנושא עד יעבור זעם.
    בינתיים חשבי, מדוע כל כך הפריע לך לגלות שהוא מאונן מול סרטי פורנו? האם את מקנאה? האם את חושבת שהוא משווה אותן אליך? מה גרם לך להתרגז כל כך?

אולי אם תביני שזה לא כזה אישיו, שכולם מאוננים רק שלא ממש מדברים על זה כמו שמדברים על דברים אחרים זה יקל עלייך להפנים את העניין.
    . יתכן גם שמאז העניין הוא כבר לא צופה בפורנו יותר כי הוא "קיבל" ממך על הראש ואולי הדבר חסר לו ובגלל זה הוא גם קצת כועס.

היה קל יותר בחיים לו יכולנו להחזיר את הדברים אחורה ולשנות את התגובה אך אין זה ביכולתנו. ההתמודדות היא חלק מתהליך ביחסים והיא גם זו שבונה אותם בסופו של דבר.
    אם יש אהבה וחברות טובה, סבלנות ורצון אמיתי להמשיך יחד אני מאמינה שתוכלו לפתור את העניין ואפילו תגלו שזה חיזק ביניכם, לקח את הזוגיות צעד קדימה ופתח לפניכם ערוץ תקשורת נוסף.

חשוב - אל תסתובבי עם פרצוף חמוץ בבית ואל תקחי ללב יותר מדי.
    הצעה - מכתב כנה ואמיתי המפרט את תחושותייך ואת אהבתך אליו יכול להיות צעד מבורך. הרבה יותר קל כשקוראים אותנו ולא עוצרים לנו את שטף הדיבור באמצע, מה גם שיש בזה שמץ של רומנטיקה ורצון עז לפתור את הדברים.

המון בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשבתי על מה שאמרת ו..

r
    02/02/2010

תודה רבה על תשובתך..חשבתי על כמה שאמרת והגעתי למסקנה שהוא צודק..הוא כן השקיע בי מעל ומעבר ודאג שתמיד אהיה שלמה ומסופקת..אבל אחרי שעניין הפורנו עלה, ואחרי שאמר לי במופרשות כי אני לא מעריכה אותו ומהיום הוא לא ישקיע בי יותר כמו בעבר..אכן כך קרה .
    אני מרגישה שהוא משקיע בי פחות, פחות מאהב פחות מאוהב. מאוד חשוב לי שנחזור להיות כמו פעם..לא דווקא מהצורך של הסיפוק אלא להרגיש נאהבת על ידיו. הצפייה בפורנו הפריע לי כי חששתתי שזה אולי ממלא לו חסך, אבל יותר מזה..תמיד שדיברנו על הנושא הוא היה אמור שהוא בחיים לא צופה בפורנו, שאיתי זה עולם במלואו והוא לא צריך שום דבר אחר. ולכן גם מכאן הפגיעה..

אני ארפה ממנו, גם כי זה נכון וגם כי אין לי ברירות הוא מתרחק ולא מתקשר מיוזמתו. אכתוב מכתב שהעניינים יתקררו עוד טיפה, כדי שיוכל ויהיה פתוח להבין. אבל איך אוכל לגרום לו להשקיע בי שוב..מבלי שיפגע? אני חוששת שהוא ירגיש שאני עוד יותר לא מעריכה אותו אם אגיד לו את זה..

המון המון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תשובה

שלי פסטרנק כץ
    10/02/2010

אני שמחה לקרוא שהגעת לתובנות הללו..

הדרך הטובה ביותר לגרום למישהו להשקיע בך היא להיות ראויה.
    היי חיונית, שמחה בחלקך, תהני מהמקום שבו את נמצאת ותשקיעי בעצמך, כך הוא יבין שאת מרגישה שאת ראויה וירצה גם הוא להוסיף על כל אלו משלו.

כפי שהצעתי לך קודם, חכי שהדברים יתקררו ואז יהיה קל יותר לעכל אותם (הם לא ישרפו בבטן :)

בהצלחה מתוקה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תענו לי תשובה!!!זה דחוף!!
    אסף
    01/02/2010

אל תורדו את השאלה!!!!
    אשתי אוהבת משחק מאחורה -בחור היציאות...-בתחת
    אני זקוק לגיוון על מנת לגרום לה לרגוש...
    בדרך כלל אני דוחף לה (לא לעומק במיוחד אלא 5 ס"מ בערך..)קיסמי אוזניים.מזרק.אצבעות
    מה עוד ניתן לדחוף?
    תנו רעיונות
    אנחנו רוצים לצאת לנופש ואני רוצה לגוון לה קצת...
    (לא לענות לי למייל-כי היא עוקבת אחריו...)

לקביעת תור
    סגירה
    תענו לי תשובה!!!זה דחוף!!

הוספת תגובה

• לאסף

ד``ר דניאל וטלמן
    01/02/2010

ראשית יש לשים לב שאותם חפצים שבהם אתה משתמש במין אנאלי עם אשתך לא מיועדים למין אנאלי,אין להם מעצור, ולכן הם עלולים להכנס ולא בהכרח לצאת בקלות!
    יש אביזרי מין רבים המיוענים למין אנאלי:חרוזים אנאלים, ויברטורים,דילדו ופלאג לישבן.
    אפשר לקיים יחסי מין אנאלים ולחדור עם הפין לאחר סיכוך טוב של הפין ופי הטבעת.
    תהנו בחופשה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוק לעזרה, לא עומד לי.
    א
    01/02/2010

שלום.
    אני בן 24, בריא וספורטאי.
    לא הייתה לי חברה תקופה ארוכה ובתקופה זו הייתי מגיע לסיפוק עצמי באמצעות אוננות.
    גם כשהייתי מאונן הזיקפה שלי לא תמיד הייתה חזקה אבל הצלחתי לגמור ללא בעיה.
    עכשיו אני יוצא עם מישהי ואנחנו פעילים מינית אבל לא עומד לי "כמו שצריך". אני נמשך אליה אבל רק אחרי שהיא מאוד מתאמצת אני מגיע ל"90%" זיקפה כלומר לא זיקפה חזקה ומלאה וגם אז אני מאוד מתאמץ כידי לשמור אותה. אני גם לא ממש חש מה שהיא עושה וכידי לחוש אני ממש צריך להתרכז, אם אני משתחרר אני מאבד מעט מהזיקפה שגם ככה לא חזקה.
    מה אני יכול לעשות??
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    זקוק לעזרה, לא עומד לי.

הוספת תגובה

• לזקוק לעזרה

ד``ר דניאל וטלמן
    01/02/2010

בהנחה שאתה בריא ושיש לך מדי פעם זקפות בוקר ספונטניות,כשאתה מתעורר,
    תתרכז בהנאה שלך ובמה שעושה לך טוב ומרגש אותך.המיקוד צריךלהיות בדברים שיש בחברה שלך שמדליקים אותך ועושים לך את זה.
    אל תחשוב על אחוזי הזקפה שלך,נסה לחשוב שאתה יכול הנות ולענג את חברתך גם ללא זקפה.
    ככל שאתה מתרכז יותר בעוצמת הזיקפה שלך כך אתה פחות במקום המיני המהנה, ואתה מלחיץ את עצמך ופוגע בזקפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן 43 גומר תוך פחות מ2 דקות
    חסוי
    01/02/2010

האם זה נורמלי ?

לקביעת תור
    סגירה
    בן 43 גומר תוך פחות מ2 דקות

הוספת תגובה

• גומר תוך שתי דקות

ד``ר דניאל וטלמן
    01/02/2010

רוב הגברים מגיעים לפורקן מיני וגומרים במשגל תוך 2-3 דקות פחות או יותר.
    הממוצע של הפליטה ההגעה לאורגזמה אצל הגבר היא 2-7 דקות.
    אני לא רואה בעיה בתפקודך המיני.השאלה למי זה מפריע? לך או לבת הזוג?
    במידע והזמן לא לרוחך והיתה רוצה להחזיק יותר זמן,ניתן לטפל בכל וללמוד להעריך את משך הזמן עד לפליטה.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי בעיה.
    hrhc
    31/01/2010

אני בזמן האחרון גומר מהר מאוד ... לא יודע מה הבעיה זה לא קרה לי בעבר והאם יש טיפול או אולי יש בעיה שאני לא מודע אליה.
    אשמח לתשובה רצינית....
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    יש לי בעיה.

הוספת תגובה

• יש לי בעיה

ד``ר דניאל וטלמן
    31/01/2010

יהיה נכון לברר בטיפול מה הכוונה בזמן האחרון, ומה הכוונה ב"גומר מהר מאוד"?
    יכולות להיות לכך סיבות רבות:לחץ מסיבות שונות,העדר משיכה, תוקפנות מודעת או לא מודעת.
    לבעיות שפיכה מהירה יש טיפולים ברמות שונות מטיפול התנהגותי ועד לטיפול תרופתי.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוכלת סרטים...... חייבת עצה!
    דנה
    30/01/2010

אני יוצאת עם בחור כבר חודש ואתמול ירדתי לו..... מדובר בבחור עם רקע מרשים של בחורות.
    הוא נראה מעולה והודה שהיו לו כמה עשרות......לא קשה להאמין, בנות מתחילות אתו לידי....
    עכשיו אני בסרטים שאולי יש לו איידס ונדבקתי? אין לי הרפס בפה או משהו אבל כן יש לי כאבים בחניכיים ושפתיים יבשות קצת והבנתי שאפשר להדבק גם ככה.....
    זרקתי לו הערה על בדיקת איידס והוא אמר שפעם הוא היה מבקש מבנות שהוא שכב איתם לעשות אבל בשנתיים האחרונות הוא כבר לא ביקש.....הוא הסכים לעשות בדיקה אבל מה זה יתן לי עכשיו???
    מה לעשות???? הבנתי שיש את הקוקטייל הזהז שאפשר לשתות חודש וזה מבטל את הנגיף נכון?
    ובבקשה בלי תגובות של 'היית צריכה לחשוב על זה קודם'

לקביעת תור
    סגירה
    אוכלת סרטים...... חייבת עצה!

הוספת תגובה

• לדנה והסרטים

שלי פסטרנק כץ
    02/02/2010

את יודעת איך מדברים עם מרוקאית?

קודם כל תרגעי! (:

הסיכוי להדבק בוירוס HIV (איידס) בדרך שבה תיארת לא כזו מהירה.
    (כל עוד החניכיים שלך לא מדממות ואיבר המין שלו לא פצוע)
    ובכל זאת, תמיד תמיד תמיד - מלבישים קונדום -גם אם הבחור מספר לך על עבר מיני רדוד.

מצד שני, הדבר כבר נעשה ולא ניתן להחזיר את הגלגל, לכן למען השקט הנפשי שלך תלכי להבדק אבל עדיף רק בעוד חודשיים על מנת שהתשובה תהיה אקטואלית.

עד אז ומעכשיו והלאה אין לי צורך להגיד לך שתשמרי על עצמך ותחזיקי קונדום בתיק לכל מקרה שלא יבוא... נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה המלצה לויבטור - דחוף!
    עלמה
    29/01/2010

אני לא גומרת אף פעם והתחושה הכי קרובה לאורגזמה היא בזמן חדירה.
    ניסיתי את הרוקט פוקט וגם זה לא עוזר....בכל אופן, החלטתי לנסות את מזלי עם ויברטור.
    אשמח לקבל המלצות לויברטור.
    תודה!

הוספת תגובה

• לעלמה

ד``ר דניאל וטלמן
    30/01/2010

יש מספר סוגים של ויברטורים בשוק. ממליץ לך להשתמש בויברטור שניתן להחדרה נרתיקית וכמו כן יש בויברטור חלק הרוטט באיזור הדגדגן.

ויברטור שבעה מצבי רטט תוצרת ויברטור חזק ועוצמתי, בעל 7 מצבי רטט שונים ומגוונים. ויברטור זה יכול לרטוט ממש בעדינות מלטפת, או בעוצמה חזקה כל כך שתביא אותך לריגושים שעוד לא הכרת...

ויברטור שבעה מצבי רטט תוצרת BW
    ויברטור חזק ועוצמתי, בעל 7 מצבי רטט שונים ומגוונים. ויברטור זה יכול לרטוט ממש בעדינות מלטפת, או בעוצמה חזקה כל כך שתביא אותך לריגושים שעוד לא הכרת...
    שבעה מצבי רטט הניתנים לשליטה מלאה - ללא שלט!!!

את יכולה להשיג את הויברטור הנ"ל או דומה לו בחנויות לאויזרי מין.
    מצרף תמונה של הויבטור.
    בהצלחה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול פסיכולוגי
    יאיר
    29/01/2010

שלום,
    אני בן 87. נשוי עם ילדים. שנים רבות הרגשתי שאני נמשך לזה שנשים משפילות אותי אבל אף פעם לא ניסיתי את זה גם לא עם אשתי שסולדת מכך. לאחרונה בעקבות משבר בריאותי שחלף עברתי ייעוץ פסיכולוגי ובין היתר גם זה עלה. הגעתי למסקנה שמה שאני נמשך אליו זה לא השפלה אלא מה שקוראים לו "פגיעה באגו". בכל פעם שאישה פוגעת לי באגו זה מושך אותי. לכן למשל לקבל מכות מאישה לא מושך אותי כי זה לא פוגע לי באגו. מה שכן מושך אותי זה למשל עם עמיתה לעבודה מצליחה יותר ממני וזה פוגע לי באגו (קצת שוביניסטי אני יודע...). למשל אני מפנטז שאני שוכב עם מישהי והיא אומרת לי שיש לי קטן וזה לא מושך אותה (למרות שהגודל בפועל הוא סביר) וכיוצא בזה. שאלתי היא האם אני יוצא דופן ? האם זו תופעה מוכרת ? האם זה נכלל בקטגוריה של סאדו מאזוכיזם ? איך אפשר לממש פנטזיה כזו למשל בשיחה אירוטית ? אשמח לתגובה

לקביעת תור
    סגירה
    טיפול פסיכולוגי

הוספת תגובה

• תיקון קל - אני בן 37 ולא כפי שכתוב

יאיר
    29/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול פסיכולוגי

ד``ר דניאל וטלמן
    30/01/2010

ראשית חשוב להבין שקשת ההתנהגויות והאוביקטים המיניים שאנשים נמשכים אילהם הוא רב ומגוון.
    זה שאתה נמשך ומגיב בריגוש ועוררות מינית להתנהגויות שפוגעות באגו ואולי "מקטינות"אותך זה לא פאראפיליה (סטייה מינית) כל זמן שאתה יכול גם לתפקד מינית עם אשתך או נשים אחרות גם ללא אותה התנהגות שציינת, ושאצם המשיכה המתוארת לא יוצרת סטרס ומועקה רגשית, ו/או שההתנהגות אינה פוגעת בשיגרת העבודה והחיים שלך.
    לא חושב שזה חשוב לאיזה קטגוריה ההתנהגות והפנטזיה שייכים. אתה נהנה מכך זה האופי המיני שלך! אז תהנה..
    אתה יכול לנסות לממש פנטזיה זו באתרי אינטרנט או במציעת פרטנרית במקום אחר.נסיתה לעניין את אשתך בנושא?..
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוצמת גמירה
    חנן
    28/01/2010

שלום.
    שאלתי היא כזו:
    מה ה קשר בין עוצמת הגמירה אצל גברים ל:
    1 תדירות יחסי המין .
    2.עוצמת הגירוי של הגבר באותו זמן ?
    3. האם עוצמת הגמירה קשורה בכמה האשה משקיעה ומגרה את הגבר בזמן יחסי המין ?

אני שואל כי עוצמת הגמירה אצלי מאוד חלשה ולפעמים אני לא מרגיש את הגמירה למרות הגמירה עצמה .
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    עוצמת גמירה

הוספת תגובה

• עוצמת גמירה

ד``ר דניאל וטלמן
    31/01/2010

כל הסיבות הנ"ל יכולות להיות קשורות לחוות הגמירה הפורקן והסיפוק האורגזמי.
    כדי לשים לב מתי ובאיזה מצבים אתה לא מרגיש או מרגיש פחות.
    לעיתים אי יכולת לחוש ולחוות את הגמירה מכונה "אנהדוניה". יש פליטה אך חסרה ההנאה והתחושה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה