מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תשוקה בוערתבני27/01/2010
שלום, לא יודע איך הגעתי לפורום, אבלמקריאה קצרה של חלק מההודעות הוא נראה לי די מעניין. אני נשוי בן 32 + 1 חתיך סקסי גבוה ונאה. מעולם לא טעמתי את הפרי האסור מחוץ לנישואים, ואני לא בטוח שאני מעוניין, אבל אני מעוניין לדבר עם נשואה ומעניינת. אם יש לכן משהו מעניין כתוב לי, אולי נצליח להצית להבה. אני מוכן לשמוע...אני מאוד ליברלי ועם ראש פתוח... אז תרגישו חופשי לשחרר מהלב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר למחוק את ההודעה הזו?
יעל27/01/2010מה זה הדבר הזה??? זה לא אתר היכרויות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוטרדטל27/01/2010
שלום..
קוראים לי טל, אני בן 19, לוחם בצבא..
טוב אז ככה, יש לי בעיה בראש והיא נובעת מהגודל של הפין שלי..
קצת נתונים עליי- אני בחור מאד מושך, בגיל צעיר יותר דיגמנתי באחת הרשתות לילדים (לא נכנס לשמות), שרירי מאד, די מצחיק אפילו :),חכם וכו' בקיצור זאת לא הבעיה שלי , רק בחצי שנה האחרונה יכלתי לשכב עם לפחות 10 בחורות אם הייתי מעוניין בכך..הבעיה היא לא שאני לא מעוניין- אלא שאני מתבייש קצת,ולכן אני עדיין בתול!
איבר מיני הוא בגודל של 13 ס"מ בזקפה מלאה, ו5 ס"מ ברוחב, אין איזשהי בעיה פיזית או משהו כזה, הוא פשט קטן, לכן אני נמנע מלשכב עם בחורות כדי לחסוך להן את העלבון, למרות שיש לי המון הצעות לכך..מה אני יכול לעשות? אני פשוט לא רוצה להגיע למצב הזה, שאני עם בחורה שרוצה אותי (והייתה לי חברה לחצי שנה) ואני לא שוכב איתה בגלל הגודל...עזרה!
תודה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטל
שלי פסטרנק כץ27/01/2010
נשמע שהנושא מטריד אותך המון חבל.
אתה עושה רושם של בחור מקסים שנשים נוטות לרצות בקרבתו וחבל שרק מעצם המחשבה על כך שאיבר המין שלך לא יענה לדרישתן, תהיה כל כך מתוסכל.
לפי התיאור שלך מדובר באיבר בתווך הממוצע הנורמאלי ומה שמשנה לנו כנשים זה לא גודל האיבר אלא מי מחובר אליו.
עכשיו, עשה עם עצמך עבודה פסיכולוגית טובה, עשה לך בראש את רשימת הדברים המיוחדים והייחודיים לך וזכור תמיד מה יש לך לתת לאישה שתזכה בליבך.
תשומת לב, אהבה, חברות, כבוד, ואישיות כובשת. כל אלו כל כך גדולים ועצומים, והם הם העיקר.
מה גם שאיבר המין שלך עדיין לא הגיע לסוף תקופת ההתפתחות המינית (-:
אם תרגיש צורך בכל זאת לשוחח על כך עם מישהי/ו אתה תמיד מוזמן לגשת ליעוץ סקסולוגי אפילו לפגישה חד פעמית כדי לקבל עוד קצת בטחון.
המדינה שלנו בידיים שלך חייל! אין יותר חזק מזה (~;* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי..המשך
טל27/01/2010שמחתי לקרוא את התגובה שלך, היא עזרה לי מאד.
אך בכל זאת אני מרגיש שלעולם אני לא אצליח לתת למישהי חוויה מינית מטורפת כמו מישהו עם איבר מין גדול, וזה די מתסכל ,כי אני רוצה מאד:)
תמיד אמרתי לעצמי שאני יעבוד על האישית שלי והחיצוניות, ואני מתאמן המון, וכל הדברים כבר הוכיחו את עצמם, אבל שמגיעים לדבר האמיתי אני מרגיש בחיסרון..אין מה לעשות נשים נהנות יותר מאיבר מין גדול , ולא שזה רע, פשוט לי אין את "הכלים" הנכונים..את לא חושבת ככה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובדת עצות כבר..בקשה לעצתכם..שלי26/01/2010
היי, ברצוני להעלות שאלה אשר מעיקה עלי כבר כשנתיים.
אני ובן זוגי בני 27 בזוגיות מזה כארבע שנים, בשנה הראשונה קיום יחסי המין בנינו היה על בסיס יומי ויותר ומאז החלה ירידה בתדירות, היום אנחנו נמצאים במצב של פעם בשבוע-שבועיים, אנחנו חיים יחד כבר שנה ומתכננים להתחתן אבל העיניין הזה מטריד אותי מאוד- מה יהיה??
אציין ששנינו אנשים מושכים אבל לטענתו הוא עייף.. כל הזמן עייף. ורק כשאנו מדברים על זה אז זה קורה .אוסיף ואומר שאני יוזמת והמין ביננו היה מאוד מגוון ומהנה לשנינו.
מה אפשר לעשות ואולי יש משהו שלא חשבתי עליו הן לגבי הסיבה והן לגבי הפתרון..
בברכה ותודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשלי
שלי פסטרנק כץ27/01/2010את כותבת שהשאלה מטרידה אותך כבר שנתיים. בשנתיים הלה מה קורה? אתם משוחחים עך העניין הרבה? האם הוא לא מרגיש בצורך כמוך? במה הוא עובד שהוא כל הזמן עייף?
לא הבנתי אם כשאת יושמת המין מגוון ומהנה או שבעבר הוא היה מגוון ומהנה.
בכל מקרה, מין הוא חלק חשוב מאוד בזוגיות, אחרי החתונה אולי יש שנה של התרגשות ורצון לההוכיח לעצמכם שאתם תמשיכו לעשות סקס בלי הבחנה כמו לפני הנישואים, אבל כעבור כמה זמן השגרה תופסת את מקומה (הנוח והחמד יש לציין) והתפרועיות מיניות מתאפשרות רק לעיתים וזה דווקא מאד כיפי ומעורר ומכניס עניין מחודש לזוגיות.
אך אם כבר עכשיו את מרגישה שאת היוזמת העיקרית, שהוא לא מחזר, לא מנסה, לא יוזם בכלל, אין ספק שהדבר לא ישתנה אחרי החתונה אלא אם כן משהו מאד יוצא דופן יקרה.
כשהסקס נעדר ממערכת יחסים זוגית הוא הופך להיות מרכז העיסוק בזוגיות ומעפיל על כל הדברים הטובים האחרים. לכן, מומלץ שתעלו אחד בפני השני את הסיבות לתדירות הנמוכה ותנסו לבדוק מה ניתן לעשות בנושא. יכול להיות שהוא לא יצירתי, אולי הוא מוטרד בעבודה, במשפחה, או שאולי הוא לא ממש בעניין שלך כמו שאת חושבת וכל התכנונים על חתונה לא ממש באים לו מהלב אלא מלחץ שלך, של המשפחה, משהו שהוא רצה בעבר וכעת לא יודע איך לסגת...
שווה וכדאי לשוחח על הדברים באופן חברי ופתוח. לא היית רוצה להתחתן איתו ואז לבגוד בו רק כי מישהו פתאום חיזר אחרייך והצליח לגרום לך להתרגש... לא הייתי ממליצה לך להתחתן עם גבר שלא מחזר אחריך ולא מנסה לכבוש אותך מדי פעם מחדש. זה לא נשמע לי משהו שהיית מאחלת לעצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשוחחי איתו על כך
נמרוד29/01/2010אם במצבכם עוד לפני שהתמסדתם, שלא לדבר על ילדים ויש עניין של עייפות, האמיני לי שנושא העייפות ודרישות המשפחה יגדלו ביחס ישר לעייפות.
תשוחחי איתו, יכול להיות שהעייפות נובעת מאורח חיים לא נכון- חוסר פ"ג תזונה לא נכונה, שעות שינה לקויו. בכלל שווה לשוחח במיוחד שאתם במצב שנושא יחסי המין אמור עדיין להיות אינטנסיבי יותר!
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרע?csi26/01/2010
שלום!!
ברצוני לדעת צבע הזרע שלי הוא שקוף האם זה מעיד על משהו לא בסדר?
כמעט פעמים בשבוע ואפילו פעם קורה לי בלילה שפיכת זרע לבד ואני בן 19 וחצי וז קורה כבר כמעט 3 שנים מה נובע מכך?
והאם במשך השלוש השנים האלה כשזה קרה לי זה פוגע באיכות הזרע או שזה משפיע על איכות הזרע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע
ד``ר דניאל וטלמן27/01/2010הנוזל השקוף שאתה מתאר הוא נוזל סיכוך המופרש מבלוטת קאופר המכינה את צינורית השופכה ו"משמנת" אותה לפני הפליטה של הזרע. זה תקין ובסדר גמור.
שפיכת זרע בלילה תוך כדי שינה גם היא תופעה נורמלית ואין כל בעיה בכך. אין כל פגיע באיכות הזרע. כל התופעות שצינת לא מצביעות על בעיה.אתה יכול רגוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמהאסתי26/01/2010
אני כותבת עבודה על הנושא והייתי מבקשת עזרה:
מעבר להנאה ולעונג העילאי.
האם אורגזמה היא צורך נפשי?
מה הפסיכולוגיה שמאחורי האורגזמה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאסתי
שלי פסטרנק כץ27/01/2010אחלה נושא בחרת לך לעבודה, אך הפורום הנ"ל בא לשרת אנשים המעוניינים לקבל יעוץ בבעיות שמטרידות אותם.
באופן כללי אין ספק שהאורגזמה באה לשרת את האנושות בכך שמעצם ההנאה שלך מסקס, תרצי שוב ושוב לחזור על הפעולה שהביאה אותך להנאה הזו, וכך מן הסתם יש סיכוי גדול במיוחד שהגזע האנושי ימשיך להתקיים. (;
כשתסיימי את העבודה, נשמח אם תחלקי איתנו את המסקנות שלך. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוטרדת..דנה26/01/2010
הבחור שאני יוצאת איתו, קרוב לארבעה חודשים, מההתחלה הראה רצינות לגבי הקשר, ואפילו כבר העלה את הרצון שלו להתחתן... אך לאחרונה דבר מה מטריד אותי, גיליתי שהוא צופה בפורנו (לא רך במיוחד) כמעט על בסיס יומיומי, מדובר בכ 3-5 פעמים בשבוע, אני רואה אותו רק בסופי השבוע כי אני לומדת במהלך השבוע.
אם הייתי יודעת שהוא רואה פעם בשבועיים שלוש זה נראה לי תיקני ונורמלי, השאלה שלי אם אני צריכה להיות מוטרדת כל כך לגבי העניין הזה, כי הוא מציק לי , נראה לי שלראות פורנו כ-4 פעמים בשבוע, וכמה סרטונים ברצף (!!!) מדובר כ 5 6 סרטונים ברצף שכל אחד מהם אורך כ 7 ד'. (לי לא נח לראות פורנו) בעיניי, וגם לפי דבריו והתנהגותו הסקס ביננו טוב מאוד!!!
. הדבר מטריד אותי כי הוא נעשה, לפי דעתי, לעיתים תכופות מדי.
הייתי שמחה לעצה ולחחוות דעת, לפני שאני אחליט אם לדבר איתו.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה
שלי פסטרנק כץ27/01/2010הי, אני מבינה את התחושות שעולות בך ושמחה על ההחלטה שלך לקבל עיצה לפני שאת שוטחת בפניו את אותן חששות.
גברים ונשים צופים בפורנו כבר שנים רבות. גברים אמנם צופים יותר אך גם נשים נהנות לצפות בסרטים ולהתגרות מכך. השאלה היא לא האם זה בסדר שהוא צופה כיוון שאני לא רואה כל בעיה בגבר שצופה בפורנו 4 פעמים בשבוע וגם אם הוא רואה מספר סרטים ברצף, השאלה היא איך הדבר משפיע עליו או עליך בניהול התקין של המערכת הזוגית שלכם.
ראשית, איך את יודעת מהי כמות הצפיות שלו בשבוע , בכמה סרטונים הוא צופה ובאיזה אורך ונושא? האם את מנחשת/ ביררת איתו או שהוא בחר לשתף אותך בעצמו?
אם היית יודעת שאת אותו הזמן - 42 דקות בממוצע הוא היה מקדיש כל יום לצ'יטוט באתרים אחרים, לפייסבוק למשל, האם זה היה מפריע לך באותה המידה? שאלי את עצמך איפה זה פוגש אותך..
אם כפי שאת מציינת, הדבר לא פוגע בקשר המיני ביניכם, או בכלל בקשר אני לא רואה כל סיבה לדאגה. אם הבחור מבקש ממך לחקות את המעשים בסרטים והדבר אינו לרוחך (את מציינת שלא מדובר בפורנו רך, במה כן מדובר?) אז כמובן שכדאי שתנהלי איתו על זה שיחה. לא משהו כבד אלא רק תצייני בפניו שאין לך בעיה עם זה שהוא צופה רק שאת אוהבת לעשות איתו סקס אחר - יש סקס אחר (-;
אם הצפייה המרובה לטענתך פוגעת בזמן שהוא מקדיש לשניכם, פוגעת בעבודתו, בתחביבים שלו, הרי שאז יש מקום לפתוח בשיחה. כל עוד הבחור נהנה מחוויה מינית אחרת, הרי שאני לא מוצאת כאן בסיס לבעיה של ממש.
לסיכום: הכל נמצא בהגדרות שלנו את המציאות שבה אנחנו רוצים לחיות. אם הדבר מפריע לך למרות שאף אחד מן הדברים שציינתי למעלה לא נפגע, הרי שגם אם נאמר לך שהכל בסדר איתו זה עדיין לא יספק אותך באמת... לכן, נסי לראות מה באמת היית רוצה שיהיה, ואולי דווקא הבחור הזה בא לחייך כדי לפתוח אותך לחוויות חדשות (-;* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..
דנה01/02/2010היי שלי,
תודה רבה,
הצפייה שלו לא משפיעה על עבודתו ותקודו היומיומי וגם לא על יחסי המין בינינו,
גיליתי שהוא רואה את הסרטונים דרך היסטוריית האינטרנט, וגם ששאלתי אותו לגבי התדירות שהוא רואה, הוא אמר לי אולי פעם בשבועיים שלוש... מה שכבר היה ברור לי כלא נכון.
אני חושבת שעצם המחשבה על זה שהוא מחליט לראות פורנו בתדירות כזו ובשעות שהוא אומר לי שהוא הולך לישון, קצת פוגעת בי, אך אי מניחה שזה משהו שאצטרך לקבל ואין בזה שום פסול כפי שאמרת...
אני מקווה שאוכל להסתדר עם זה ולהרגיש יותר בנוח עם כל העניין... שהוא יכבד כמובן, את הרגשות שלי לגבי זה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה כואב לי?אנונימית25/01/2010
אני וחבר שלי (28 ו34) מנסים לקיים יחסים בפעם ראשונה לשנינו. אנחנו לא מצליחים להגיע לחדירה מלאה. כבר בהתחלת חדירה אני מרגישה כאב שלא מאפשר להמשיך. הכאב מרגיש כמו שריר מכווץ, משהו לא נפתח. אנחנו מפסיקים באמצע וזה מתסכל את שניינו.
ממה זה נובע? חוסר נסיון שלי / שלו? יכול להיות שאני לא מספיק דלוקה / רטובה כשאנחנו מתחילים את החדירה? האם הכאב נורמלי בפעמים ראשונות? אם כן באיזה שלב זה עובר? מה הדרך הנכונה להתקדם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימית
ד``ר דניאל וטלמן25/01/2010הקשיים והתסמינים שאת מתארת לא בהכרח קשורים בחוסר נסיון שלך או שלו אלא שכנראה מדובר בוגיניסמוס.מציע לך לחפש באינטרנט ולקרא על וגיניסמוס (מדובר בהתככווצות בלתי רצונית של שרירי הנרתיק בשליש העליון) אי אפשר ולא נכון לקבוע ולאבחן ללא ברור מעמיק.
לרוב הקושי כמו שאת כותבת יוצר תסכול ואכזבה,ולרוב אינו חולף ועובר מעצמו.
הדרך הנכונה להתקדם היא לפנות לטיפול מיני אצל מטפל מיני מוסמך (איטם).
ברוב המוחלט של המקרים בעזרת הטיפול הבעיה נפתרת.
בהצלחה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימית
שלי פסטרנק כץ25/01/2010לא הבנתי אם את בתולה או שאת מתכוונת שזו פעם ראשונה שאתם כזוג מקיימים יחסי מין.
אם מדובר בפעם ראשונה יתכן מאד שאת חוששת מחדירה באופן כללי ולכן הגוף פועל בהתכווצות בלתי רצונית (ואגיניסמוס) אם חווית בעבר חדירה עם בן זוג אחר נסי להזכר מה היה אז?
האם תמיד סבלת מכאב? האם את חוששת מהתקדמות מהירה ביחסים שלך עם הנוכחי?
כדאי שתשאלי את עצמך את השאלות הללו. כל מחשבה, זיכרון או חוויה מועברת באופן זה או אחר ומתורגמת בעזרת הגוף בזמן המגע.
אני מציעה לכם לנסות להכנס לחוויה של הסקס באווירה רגועה, מוסיקה מרגיעה, חדר מחומם.
מומלץ לעסות עיסוי אחד לשני בעזרת שמנים על מנת לחמם את הגוף ולהכין אותו למגע.
את כותבת בעצמך שיתכן ואת לא מספיק דלוקה ורטובה וכל אלו הם סיבה מספיק טובה לחוות כאב בחדירה.
נסו להשמש בנוסף בג'ל סיכוך על בסיס מים (אפשר להשיג בפארמים ובבתי המרקחת ללא מרשם)
יש את KYג'ל של ג'ונסון , את PLAY של דורקס ועוד אחרים.
את הג'ל יש למרוח על איבר המין של הגבר או בפתח הנרתיק של האשה - אין צורך בכמות גדולה.
הג'ל יוצר סיכוך מלאכותי ועוזר בחדירה. כל אלו יעזרו בתנאים הבאים:
* את באמת רוצה לקיים יחסי מין עם הבחור
* את רגועה ומשוחררת
* לא מדובר בואגיניסמוס בדרגה גבוהה
אם כל אלו לא עזרו, רצוי לפנות לטיפול מיני, שיטות הטיפול נפלאות ותוכלי לחזור ולהנות מיחסי מין ללא חשש.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום למומחים:מין אוראלירונה25/01/2010
שלום ברצוני לציין ששני הצדדים נהנים לבצע ולקבל מין אוראלי אך אני קצת חסרת ביטחון...מה צריך לעשות כדי לענג באמת את הגבר ושיהייה "מושלם"בשבילו? בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרונה
ד``ר דניאל וטלמן25/01/2010ראשית יהיה נכון לשאול אותו מה הוא אוהב ורוצה במין אוראלי.
בגדול מין אוראלי (פלאציו-מין אוראלי לגבר) כולל ליקוק של הפין והאשכים של הגבר, אפשר לשחק עם חום וקור -קרח, תה חם שלוגמים ממנו לפני שעושים מין אוראלי.
ממליץ לך לקנות את הספר "סקס עכשיו" שיש בו פרוט רב.
בהצלחה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך לענג גבר
שון26/01/2010אם את רוצה לראות איך העיניים שלו מתרחבים והזין שלו נעשה קשה יותר וןהראש גדלץ\. יש סיבה אם תלקקי לו באיזור ראש הזין למטה עם הלשון נגיעות הברשה וידך מלטפת לו את הביצים בעדינות .תמשיכי ללקק ומדי פעם תבלעי ככל יכולך את הראש ושוב תלקקי למטה מהראש .תהיי אמיתית ותראי לו שאת מאוד נהנת מזה אנחי בטוח שהוא יגמור ויהנה בציק צאק ולא ישכח אותך הרבה זמן.יש עוד כמה טריקים שאוכל להדגים לך בכיף ובפתיחות חסוי . אף 1 לא צריך לדעת מזה.
ביי שון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםשלום שלום לך24/01/2010
אני בן 21 , כואב לי האיבר המין כאשר הוא עומד אך רק בחלקו העליון ( מתחת לכיפה ) אני מרגיש כאילו יש כמו גולה או התכווצות בתוכו וזה מפחיד,כואב מציק גם כאשר אני משתין.
הייתי רוצה לדעת מה זה ואם זה יכול לקרות בכך ששכבתי ללא קונדום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שלום
שלי פסטרנק כץ24/01/2010לפי דבריך בלבד אני לא יכולה לדעת במה בדיוק מדובר. אנשים מתארים באופן שונה תחושות ומיחושים שלהם. האם הכאב הזה התחיל לאחרונה? יתכן גם שמדובר בדלקת בדרכי השתן שגורמת לצריבה במתן שתן ולכאב בזמן הזיקפה.
בכל מקרה, חבל לעסוק בספקולציות. מדובר בגוף שלך. גש לרופא משפחה עוד השבוע (או לאורולוג) והוא יוכל לבצע בדיקה מקיפה ומתאימה לנוכח התלונות שלך.
אם אותו כאב היה מופיע בעין בשיניים או בבטן, אני מניחה שהיית קופץ לרופא, אין סיבה שלא תעשה כך במקרה הזה.
בכל מקרה, שמור על חייך ודאג להשתמש בקונדום בכל פעם שבה אתה מקיים יחסי מין שכוללים חדירה. לפחות עד שתהיה לך בת זוג קבועה. למען הבריאות והבריות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב בפין
ד``ר דניאל וטלמן24/01/2010מציע לך ללכת להבדק ע"י רופא אורולוג, כדי לקבל תשובה מוסמכת ע"י רופא שיבדוק אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגד סקסי המלצותאורלי12323/01/2010
היי ,
אני בת 23 עומדת לשכב עם חבר שלי (פעם ראשונה) ,ואני לא יודעת מה ללבוש... יש המלצות?
חשבתי על חוטיני אדום+חזייה אדומה, גרביון שחור מעל הברך, ושמלת מיני שחורה?
כמו כן אשמח לשמוע ממנהלי הפורום ממה להתחיל כלומר מה אתם ממליצים לעשות במשחק המקדים? והאם זה נורמלי שאעשה איתו הכל (אנאלי , אוראלי וכו' ) בפעם הראשונה? או שלא למהר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורלי
ד``ר דניאל וטלמן23/01/2010בגדים סקסים תמיד יכולים להוסיף, מה שתארת מבחינת הלבוש נשמע מצויין. אני סבור שאם יש כימיה ומשיכה בינכם אין צורך להשקיע כל כך הרבה אנרגיה בלבוש סקסי.
ממליץ לך לחקור ולברר מה עושה לך טוב וממה את נהנת במין, לפי השאלות נראה שאת לא מנוסה מינית, כך שכדי לך לתקדם בקצב שיהיה לך נוח.
ממליץ לך לקנות את הספר "סקס עכשיו-המדריך לתרבות המין למבוגרים מכל הגילים" מחבר פול ג'ואידיס.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אורלי
שלי פסטרנק כץ23/01/2010
ראשית, מזל טוב (:
כמה מרגש וקסום זה לתכנן את הפעם הראשונה, לבחור את הבגדים המתאימים ואת הלוקיישן..
ההתרגשות שבפעם הראשונה והרצון שהכל יהיה כמו לקוח מתוך סרט אכן מפתים במיוחד.
ובכל זאת, מציעה לך להנות מהכל בדרך לשם. מחוסר הידע, מההתלבטויות, מרגעי המבוכה, ומכל סוג של ליטוף או מגע שילווה אותך בתהליך המקסים הזה. את אלו תזכרי עד סוף חייך.
אין צורך לרוץ קדימה ולנסות לטעום מהכל. כמו בארוחה טובה ואיכותית שבה המנות מגיעות בקצב נכון ומתאים לצרכי הגוף, כך גם בסקס.
בתחילה במנה הראשונה, הליטופים, ההתנשקות, המבטים העמוקים בעיניים ולאט לאט דרך המנה העיקרית ועד לקינוח.
התחלה כמו כל התחלה, תמיד תהיה נצורה בזכרונך... אל תתפתי לטרוף את הכל - שלא תצאי עם כאב בטן (:
* הכי חשוב, עשי מה שעושה לך נעים, והשתמשי באמצעי מניעה מתאימים.
או במילים אחרות... הזדייני בסבלנות !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אנאלירונה23/01/2010
שלום,יש לי שאלה די מצחיקה.בן זוגי נורא מפנטז על מין אנאלי ואני מאוד מאוד רוצה לעשות את זה גם בשבילו וגם בשבילי אך כל פעם שניסינו זה כואב לי בצורה בלתי נסבלת,מה אפשר לעשות כדי שנצליח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרונה
ד``ר דניאל וטלמן23/01/2010במין אנאלי יש להשתמש בסיכה טובה של אזור פי הטבעת, יש לשמן את האזור ובהמשך גם את הפין.
תמיד יהיה נכון להתקדם בשלבים ולהתחיל עם החדרה של אצבע ולשחק באזור עד שמתרגלים,לאחר מכן שתי אצבעות..
העקרון במין אנאלי הוא איטיות וסבלנות.כמו כן כשמגיעים לחדירה של הפין גם כאן לאט ובשלבים.
יעזור לך לנשוף אויר החוצה בזמן ההחדרה,זה משחרר את השריר הטבעתי בפי הטבעת.
בהצלחה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרונה
שלי פסטרנק כץ23/01/2010
בנוסף לדבריו החשובים של דניאל, הייתי ממליצה ליצור אווירה מתאימה.
כשמנסים תנוחה חדשה בעיקר כזו שהזכרונות ממנה אינם בהכרח חיוביים, מומלץ ליצור אווירה אוהדת כדי ליצור חוויה מתקנת.
חדר מחומם, מוסיקה מרגיעה ואפילו תאורה חמה, נרות ריחניים ועוד.
בנוסף לכל אלו רצוי שהתנוחה תהיה משחררת ומרגיעה.
שכיבה על הבטן עם כרית מתחת לאגן יכולה מאד לתרום להרפיית הגוף עם הנחתו על המיטה, השרירים רפויים, איזור הנרתיק והדגדגן עצמו באים במגע עם הכרית שיוצרת גירוי מענג.
כשאת מגורה, הנרתיק שלך נרטב וניתן להשתמש ברטיבות הזו כסיכוך טבעי ונוסף להחדרת אצבעות וכו'.. כך, גם תחווי משהו חדש וגם תהני בדרך לשם (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובדת עצות....ליאת22/01/2010
אני בת 24 וחבר שלי בן 28 אנחנו יוצאים כבר 3 וחצי שנים,
לפני שנה וחצי נודע לי שהוא בגד בי ובכל זאת הוא הבטיח שישתנה, ושלא יפגע בי יותר.והחלטתי לתת עוד צ'אנס לו ולקשר.
יש לי 2 בעיות:
לפני 3 שבועות הוא שאל רב אם להתחתן איתי והרב אמר לו שכן וכמה שיותר מהר, הוא החליט לקחת את עניין החתונה ברצינות , ובא לדבר אם ההורים שלי איך יוכלו לעזור לנו (כי שנינו סטודנטים) ההורים שלי לא במצב כלכלי ממש טוב ובכל זאת הם אמרו לו שיוכלו לעזור לנו ב30 אלף, הוא דיי קיבל את זה,והתחיל לברר מחירים לחודשים הקרובים (עד 5 חודשים) אחרי כמה ימים הוא בא ואמר לי שהוא מחליט לדחות את עניין החתונה לעוד שנה, בטענה שההורים שלי לא עוזרים מספיק , כי הוא רצה שהמתנות מהחתונה יהיו לתחילת דרכינו. למרות שכולם גם משפחתו וגם משפחתי אמרו לו שנכסה את החתונה מהמתנות, הוא מתעקש שהוא לא רוצה שנתחיל את דרכינו "כעניים" .
אני לא מסוגלת להישאר ככה עוד שנה כי רוב הזמן אני ישנה אצלו בבית והוא גר עם ההורים שלו , הוא רוצה לחסוך כסף במשך השנה ואני מאמינה שגם מה שהוא יחסוך לא יספק את הציפיות שלו ולכן אני מאמינה שזה יהיה יותר משנה.
לא משנה מה אני אומרת לו הוא לא מוכן לשנות את דעתו ולהתחשב מעט בדעתי.
הבעיה השנייה: זה שהוא אוהב "חופש" לעשות מה שבא לו, מתי שהוא רוצה ומבחינתו הוא גם לא חייב להודיע לי אם הוא יוצא לבלות, או נוסע מחוץ לעיר, (או כל דבר אחר)
אם אני מבקשת ממנו שלא יצא הוא עושה לי דווקא ויוצא, כל מה שאני מבקשת ממנו הוא עושה ההיפך רק בשביל הדווקא להראות לי שאני לא יכולה "לסרס" אותו.
אני לא יודעת איך להסביר לו שקשר מבוסס על הקשבה, ולעיתים גם היענות לרצונות של הצד השני.
מבחינתו אם אני מבקשת ממנו משהו, אז אני שתלטנית ומנסה לקחת ממנו את החופש שלו.
בנוסף לכל זה הוא אומר שבגלל שאנחנו רוב הזמן ביחד, "אחד בתחת של השני" הוא לא מתגעגע אלי אבל אם אני לא לידו אז הוא ממש מתגעגע, אבל הבעיה שהוא לא מראה את זה ואפילו לא מתקשר בשביל להראות "הנה חשבתי עליך"
מצד אחד, ממש קשה לי להישאר איתו לאור ההחלטה שלו לדחות את עניין החתונה לעוד שנה (כי אני יודעת שזה יהיה יותר משנה) ובכלל כל המצב הזה שהוא לא מייחס חשיבות למה שאני אומרת. הוא נותן לי הרגשה כאילו אני מובן מאליו.
ומצד שני ממש קשה לי לקום וללכת כי אני מאוד אוהבת אותו והייתה תקופה שהוא ממש כיבד אותי וייחס לי חשיבות רבה ואז החלטתי שאיתו אני רוצה לבנות את החיים שלי.
אני פשוט אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות, לעזוב או להישאר ולנסות לתקן את הדברים? (אם אני ישאר אני לא יודעת איך לשנות אותם)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאת
שלי פסטרנק כץ23/01/2010בחרתי לצטט משפט שלך, אותו בררתי מבין כל מה שכתבת במכתבך אלינו.
"הייתה תקופה שהוא ממש כיבד אותי וייחס לי חשיבות רבה ואז החלטתי שאיתו אני רוצה לבנות את החיים שלי"
אני לא חושבת שיש סיבה להמשיך להיות עם מישהו שעושה לך כל כך רע, לא מתחשב ברצונות שלך, לא מכבד את התחושות שלך, לא חבר שלך על כל המשתמע מדברייך, רק בגלל שפעם לפני כמה זמן הוא כן כיבד אותך.
מאז, עבר הזמן והדברים כבר לא כך. את אפילו כותבת שאינך מאמינה לו כשהוא מבטיח שבעוד שנה כן תתחתנו, ולדעתי.. אם כבר בחרת לשאול אותה, עדיף כך.
אני לא הייתי מתחתנת עם מישהו שמתנהג איתי ככה.
האם את באמת מאמינה שהדברים ישתנו אחרי החתונה? צר לי לאכזב אותך אך לא.
עדיין לא שמעתי על מישהו שהשתנה אחרי החתונה, נהיה נחמד יותר, מתחשב יותר או אוהב ומחזר יותר, אולי ההפך.
עכשיו, אתם גרים אצל הוריו. אך מה יקרה כשהוא יעזוב ויסע מחוץ לעיר, לחברים ובכלל כשאת תהיי לבד בבית עם תינוק קטן וחששות של אמא טרייה?
נכון, לא פשוט לקום וללכת ממשהו מוכר גם אם הוא כואב ולא נעים.. אך הרבה יותר פשוט לעשות את זה עכשיו מאשר מאוחר יותר.
אם בכל זאת את רואה בו את אהבת חייך ואבי ילדייך, אל תוותרי - תתעקשי שתלכו יחד ליעוץ זוגי לפני הנישואים כדי שתוכלו לגשר על הפערים לגבי איך שניכם תופסים את הזוגיות.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין הנאהיבגני22/01/2010
בתקופה האחרונה ובזמן השפיכה אני מרגיש בזרע אבל לא מרגיש בהנאה ממש רק בוסף השפיכה למה זה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיים
ד``ר דניאל וטלמן23/01/2010התופעה שאתה מתאר היא אנהדוניה ויכולה לנבוע מסיבות רבות,פיזיולוגיות ולרוב פסיכולוגיות:מצוקה וחוסר סיפוק בזוגיות, חןסר סיפוק והנאה בחיים,ועוד.
לא ברור משאלתך כמה זמן זה בתקופה האחרונה? והאם יש שינויים אחרים בחייך?
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי בגמירהכנרת22/01/2010
כשאני וחבר שלי מקיימים יחסי מין אני כל פעם גומרת וזה מבלי שהוא צריך לגעת בדגדגן שלי והוא תמיד מתקשה לגמור ולוקח לו המון זמן. השאלה היא אם זה בגלל שהוא לא מגורה מספיק, או שיש איזו שהיא סיבה אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנרת
ד``ר דניאל וטלמן23/01/2010לקשיים בגמירה הנרתיקית ע"י הגבר יכולים להיות סיבות רבות:כעסים, איכות הקשר והמשיכה, הרגלי אוננות שלו ועוד.
האם חברך מצליח לגמור באוננות או במין אוראלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטוץכנרת22/01/2010
בחורה ממוצא אירופאי גובה 1.78 חזה ענק (מעל D) מעוניינת בסטוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי כנרת
סטודנט23/01/2010היי כנרת,
סטודנט בן 26 בחופשת סמסטר ...
אשמח מאוד להכיר dreki.drek83 בג'ימייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי כנרת..
סטודנט חתיך23/01/2010ערב טוב..
אני סטודנט חמוד בן 27, בלחץ מטורף של המבחנים, אשמח להשתחרר ולשנות אוירה.
(מעולה במסג'ים)
אשמח מאוד להכיר.
שיהיה שבוע מדהים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מוכן לסטוץ
שון26/01/2010זין שווה נקי וטעים חם בטירוף על מציצה יכול לספק את צרכייך ברמות וידע לגעת כמו אשה ולך יותר טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניין
dori01/09/2010גם אני כמו חברים אחרים מעוניין בסטוץ שיכלול סקס אמיתי ולא וירטואלי. באופן כללי אני לא חושב שזה בכל בעיה לכל בחורה למצוא גבר ללא התחייבות. לפעמים יוצאים מזה גם דברים מעניינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונן
רונן26/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
רונן26/01/2010היי כנרת, נראה לי מתאים. מוזמנת לכתוב לי למייל ונמשיך משם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטוץ
דורון02/02/2010לא ברור, למה את מחפשת כאן ולא בחיים אמיתיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי כנרת
קובי02/02/2010היי
קוראים לי קובי אני אשמח לסטוץ איתך ואני מבטיח לך עינוג גדול צרי איתי קשר. אשמח לשמוע ממך......
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
יניב25/08/2010עדיין מחפשת?
בן 32, רווק, נראה טוב, נקי ומטופח.
נמצא בשלב של אחרי קשר ארוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעם להכיר
אילן26/08/2010שמי אילן
אני בן 23 מי רמת גן
אני בחור גוובה
בחור חמוד
תנסי שווה להכיר אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי.. פחות דיבורים
אהרן27/08/2010בחור גבוה 1.85 נראה טוב מאוד.. יותר מחתיך.. יודע לפנק ולתת יחס שלא הכרת בכלל.. ראש פתוח וזורם.. מוכן להתנסויות חדשות.. יצירתי ומצחיק.. דיסקרטי לחלוטין!! יהיה כיף בלי גבול.. ואם השמים הם הגבול אז אין לי שמים!!! ahron1988@gmail
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהwrite to me
Diago30/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
גיא מלכה31/08/2010צרי קשר מאמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)