מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושים עם עישוןדוד13/12/2011
האם ישנו איזו איזה התייחסות או פתרון למי שלוקח תרופות אנטי פסיכוטיות
ומצב העישון המוגבר
אני מדבר על זה שכמות הסיגריות אחרי תחילת התרופות ובמיוחד אחרי אישפוז
עולה באופן משמעותי
עד כמה שהבנתי שבאוכלוסיה שאינה לוקחת תרופות פסיכאטריות עוזרים בעזרת תרופות אבל מה אלה שכן לוקחים תרופות פסיכאטריות
אודה לכל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עושים עם עישון - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור14/12/2011עישון מוריד את רמת התרופות נוגדי פסיכוזה בדם בכך עוזר להפחית תופעות לוואי. יש צורך לשקול טיפול מדור חדש, אם פחות תופעות לוואי וכן אפשט חיובי על שיפור מצב הרוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהים12/12/2011
האם לתרופה modal יש השפעה מרגיעה כמו קלונקס וואליום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור14/12/2011יש השפעה מרגיעה, אך עובד במנגנון שונה לחלוטין מהנ''ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש פסיכיאטראביב12/12/2011
שלום לכולם ,
אני מחפש פסיכיאטר המטפל גם בצמחי מרפא.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יותר מדויק
אביב12/12/2011יותר מדויק - מחפש רופא פסיכיאטר המומחה גם לצמחי מרפא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
אביב13/12/2011אני גר באזור אשקלון.
עדיפות לאזורי טיפול : מרכז ודרום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה במינון ציפרלקס בהריוןמירי12/12/2011
שלום רב, אשמח לעזרה ,כבר כשנה וחצי אני נוטלת ציפרלקס עקב חרדות למיניהם שהיו לי,התחלתי עם מינון של 10 מ"ג וכבר בערך חצי שנה או קצת יותר אני נוטלת 5 מ"ג,אני נמצאת בהריון בסוף חודש 6 ומעוניינת לרדת לרבע כדור עקב כך שאני מפחדת להזיק לתינוק (גם תופעות גמילה למינהים) וגם אני מרגישה כבר שאין לי צורך בתרופה זמן מה.
אשמח ליועץ האם מומלץ להוריד לרבע כדור בזמן ההריון ?
אין לי כל כך אפשרות להתייעץ עם הרופא כי אינו מקבל יותר .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה במינון ציפרלקס בהריון - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור14/12/2011הורדת המינון קשורה למצב הקליניץ
יש לשקול תועלת מול סיכון.
בשלב זה של ההריון , ציפראלקס נחשב מאוד בטוח.
לפני הלידה ניתן להפסיק, מס. שבועות.
שוב, זה חייב להיות החלטה של רופא מטפל שמכיר ומסוגל לעשות הערכה בגין תועלת מול סיכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ בחזהיואב12/12/2011
בן 47 בשבועיים האחרונים לחץ קל בחזה ודקירות
ביד שמאל וכן כתף שמאל וצוואר "תפוסים" הכל מדי פעם במשך היום.
אק"ג אצל רופא משפחה תקין וכן אקו לב שבוצע לפני מספר חודשים.
יש רקע נפשי וחרדות.( אלפראליד מסייע.)
האם זאת יכולה להיות הסיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ בחזה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור14/12/2011יכול להיות סיבה חרדה.
חובה לשלול בעיה לבבית, אקג, אנזימים טרופונין, CPK , מיפוי וכו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה דעתכם?עידו12/12/2011
קיבלתי אתמול מהפסיכיאטרית שלי קלונקס 0.5 מ"ג 2 כדורים ביום בבוקר ובערב ורציתי לדעת מה ההבדל בין הקלונקס לאסיבל או לוריוואן ומה לדעתכם לטיפול בחרדה חברתית ומתח ולחץ נפשי הכי עובד חזק וטוב ואיזה כדור יותר חזק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה דעתכם? - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור14/12/2011תרופה מעולה , יש להקפיד לא לקחת מעל חודש ( התמכרות) וכן אסור לערב עם אלכוהול ואו סמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התעצמות תסמיני חרדה לאחר אכילהאני11/12/2011
אני חווה התקפי חרדה חברתית המתבטאים בדופק מואץ הזעה קשה כמעט בכל הגוף בתחושת שריפה בעיניים ובגוף שמוחמרים ומורגשים מאוד במצב לאחר אכילה.
אני אסביר את דבריי : ביום שאני מרוקן את הקיבה על ידי זה שאני מתפנה לשירותים ולא אוכל ארוחת בוקר ונמצא במעין צום אז התסמינים של החרדה החברתית שהם הזעה ותחושת שריפה ובעירה בעיניים וקצת בגוף ודופק מואץ כמעט שלא באים לידיי ביטוי כלל ואני מתפקד כמעט כרגיל ורק לאחר חשיפה למצב חברתי כלשהו שאני אחרי ארוחה אז הסמינים נעשים קשים יותר ומועצמים.
הדבר הזה חיזק אצלי השערה שאולי מה שגורם לכל התסמינים הקשים שמהם אני סובל מקורו אולי בבעיה רפואית ולא פסיכיאטרית.
האם התופעה הזאת מוכרת ותוכלו לשפוך לי מעט אור בנושא ואולי לנסות לכוון אותי מה כדאי לי לבדוק ולדרוש מרופא המשפחה ?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעצמות תסמיני חרדה לאחר אכילה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור14/12/2011יש לשלול בעיה פפטית בקיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתגלה אצלי חיידק הליקובקטור אך
אני15/12/2011טיפלתי בו באמצעות אנטיביוטיקה ולדעתי הוא כבר אמור היה להיכחד.
תוכל בבקשה להיות יותר ספציפי באשר לבדיקות שעליי לעבור שקשורות במערכת העיכול ?
תודה שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתין לתגובה
אני16/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתין לתגובה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/12/2011יש לברר מול רופא משפחה, היסטוריה רפואית, בדיקות דם וכו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוטרופילליאת11/12/2011
שלום,לאילו התוויות נתן לקבל מרשם לנוטרופיל בארץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוטרופיל - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור14/12/2011תכתוב את השם באנגלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום וסליחה
ליאת14/12/2011nootropill/piracetam
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריספרדלאמא מודאגת11/12/2011
בני בן 5 ו-8 חודשים מקבל ריספרדל 1.25 מ"ל ליום ע"מ למתן היפראקטיביות קשה .
אילו תופעות לוואי יכולות להיות , גם בשימוש ממושך ?
נאמר לי שיש עליה בהורמון הפרולקטין במה זה מתבטא אצל ילד בגילו ?
ועל מה אני צריכה להשגיח ? הוא החל באחרונה ליפול האם יש קשר לריספרדל ?
בנוסף עלי להוסיף כי הוא מקבל גם ריטלין LA 30 מ"ג בבוקר ובצהריים ריטלין רגיל 10 מ"ג ? אנא הערותיך והארותיך .
בתודה ,
אמא מודאגת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי של ריספרדל
שמוליק12/12/2011שלום.
אינני רופא.
גם אני קיבלתי ריספרדל, ואני יכול לומר מהן תופעות הלוואי של התרופה הזו:
התופעה הכי קשה שבגללה הפסקתי את התרופה הזו היא עייפות חזקה. חשוב לי לציין את זה, כי משום מה ההסבר שקיבלתי על העייפות היא שזה "סימפטום שלילי של המחלה".
תופעות לוואי שכיחה נוספת היא עליה במשקל.
כדאי לעיין בעלון לצרכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריספרדל - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור14/12/2011ראשית ברצוני לציין שאני מומחה למבוגרים ולא ילדים.
זהירות סביב רספירדל , ירידה בלחץ דם , שינויי בדופק, יכול להוביל לנפילות, חולשה וסחרחורות.
תופעות לוואי בדרך כלל תלויות מינון , ככל שעולים במינון כך יש יחותר תופעות לוואי, כנ''ל לגבי פרולקטין, לא שכיח במינון נמוך.
יש להתיעץ ולברר תופעות לוואי מול פסיכיאטר מטפל בנוסף.
מומלץ לעקוב אחר לחץ הדם ודופק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כריתת אדרנליםצבי11/12/2011
שלום ברצוני לשאול האם יש עליה בשכיחות מחלות נפש בכלל ומחלה ביפולרית בפרט לאחר ,כריתת האדרנלים למרות הטיפולההורמונלי החילופי אם כן בכמה אחוזים מדובר תודה צבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כריתת אדרנלים - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור14/12/2011אין קשר חד משמעי - ושכיחות גבוהה בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צורך בהכוונה בסיסיתליאת11/12/2011
שלום,אני בת 28 ובמצב בריאותי תקין מבחינת בדיקות כלליות,משקל וכ'ו.אני סובלת מהפרעת שינה כבר מגיל ההתבגרות שהחמירה עם השנים אך המאפיינים הקבועים הם עירנות בשעות הלילה שגורמת לקשיי הרדמות בשעות סבירות אך לפנות בוקר אין קשיי הרדמות ובהתאם חוסר יכולת להתעורר בבוקר ועייפות נוראית במשך כל היום עד הערב.טופלתי לא נכון עוד לפני שנים וקיבלתי כדורי שינה בונדורמין אליהם ממש התמכרתי וכדי לקבל סוף סוף בירור שינה עברתי בליווי פסיכיאטר תהליך גמילה בעזרת מירו ותוך כדי אובחנתי כadd בשילוב עם מחוננות וקיבלתי ריטלין שגם משפר עירנות.בנוסף ישנם ביטויים שונים שקשורים בשינה:שיתוקי שינה,הזיות בשעות הבוקר מתוך שינה(אני "חולמת" שהתעוררתי ולקחתי כדור כדי להתעורר וזוכרת את זה כאילו שזה קרה וממש זוכרת שאמרתי דברים,ביטלתי דברים וכמובן שזה היה חלום ולא מציאות).בלי ריטלין אני ממש נרדמת בבוקר ללא שליטה וחשה עייפות קשה כל היום.עם הריטלין אני חווה קשיים של הסתגלות וירידה בהשפעה ומנסה לעשות הפסקות של כמה ימים כל שבועיים כדי לנטרל את זה ובסה"כ אני לא חיה את החיים,לא מתפקדת ובאמת מרגישה שהעייפות היא פיזיולוגית לחלוטין,אני רוצה בכל ליבי להתגבר על זה ולא מצליחה.הוסיפו לי לתפריט מודפיניל שמועיל אך יקר מנשוא במחיר פרטי.עברתי בדיקת שינה ואקטיגרף עם תרופות כרגיל(מירו ובונדורמין לשינה וריטלין ביום) לכן האקטיגרף לא איבחן כלום ובבדיקת השינה הרישום מתאים לאינסומניה כנראה על רקע דחק.מנגד,הפסיכיאטר שלי חושב שיש לי סימפטומים של נרקולפסיה וסבור שאין רקע נפשי וגם כיום עם כל הקשיים מצב רוחי בהחלט ירוד אך לא דיכאוני וסטרס יש כמו לכולם אבל לא היה כשזה התחיל ואפילו הסטרס המשמעותי ביותר שלי הוא העייפות.בכל זאת לאור בדיקת השינה(לא נערכה בדיקת יום והנוירולוג חושב שאין צורך) חושבים שעליי להמשיך בבירור פסיכיאטרי למרות שאני כבר מטופלת ובעצם שולחים אותי לומר לפסיכיאטר שהוא טועה ואני לא חושבת כך.מניסיונכם,מה בתחום הנפש יכול לגרום לדברים כאלה כאשר אין שום סימפטום אחר וכיצד נתן לעבור בירור מסודר? בתודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צורך בהכוונה בסיסית - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור14/12/2011יש קושי להתייחס באופן מקצועי, יש הרבה פרטים, יש נעלמים שונים, אני ממליץ לפנות לרופא מטפל שאת הכי סומכת שיעשה סדר ובניית תוכנית טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ו...
ליאת14/12/2011תודה רבה על התשובה וכמובן שאתה צודק וזה מה שאעשה.בכל זאת אני אנסה לחדד מעט את השאלה,ברב המקרים הפרעות שינה/עייפות ללא תסמינים אחרים בולטים אמורים לעבור בירור פסיכיאטרי אך מנסיונך והידע המקצועי שלך,במידה וגם אין תסמינים נפשיים אחרים או משמעותיים לאילו בדיקות היית מפנה פציינט על רקע הפרעות בשינה אפילו רק כדי לשלול דברים נוספים? בתודה וסליחה על הפרטים הבאמת רבים מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורים טבעיים אואליהב11/12/2011
שלום אני בן 31 בריא ברוך השם ומעולם לא הייתי אצל פסיכולוג פסיכיאטר לאחרונה חוויתי טראומה עקב שינוי במראה החיצוני יש לציין שהמראה החיצוני השתנה לרעה בעקבות דיאטה והעין מסרבת לקבל את השינוי קצת מהטרואמה שחוויתי אנשים במקום העבודה התחילו לצחקק עקב השינוי ואף שמעתי באחד החדרים בהפסקת קפה ראיתם מה קרה לו הוא ממש התכער זה היה מלוווה במבטים כלומר שחברים לעבודה היו חייבים להגיע אלי על מנת לאשר דבר לא היו מסתכלים לי בעיניים בכדי לא להביך אותי ראשית פניתי למנתח פלסטי עברתי ניתוח אך המראה עדיין נשאר לא מחמיא מאד קשה לי עם זה הפסקתי לצאת חרב עלי עולמי כך ביום בהיר הומלץ לי על ריספונד אשר יכול לעזור
מה בעצם עושה הריספונד?האם זה ממכר?במידה וזה עוזר מתי מפסיקים
והאם תרופה טבעית כמו שלום הומלץ לי על כדור בשם ריספונד ואני ממש לא בעד כדורים פסכיאטרים ומעולם לא לקחתי כדורים האם הכדור הזה יכול להוות תחליף לריספונד?
B היי לאיזון רגשי -תרופה טבעית מצמחים נוסחה יחודית שרכיבה מופיעים בספרות במסורת ובמחקרים כעסויים לסייע במקרים של חרדה דכאון חרדות ומת לשיפור הדימוי העצמי וביטחון העצמי מערכת העצבים ואיזון החשיבה והתנועה מניעת מצבי חרדה לחץ ודכאון
ממש כמו הריספונד לא?
אשמח לתשובה תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נראה לי שהכדור הזה יכול לעזור
שמוליק11/12/2011שלום.
אינני רופא, אני גם לקחתי את הכדור הזה והוא ממש לא עשה לי טוב...
ריספונד (ריספרדל) הינה תרופה אנטי-פסיכוטית, וממש לא ברור לי למה נתנו לך אותה.
לתרופה הזו יש תופעות לוואי קשות; אחת מהן היא עייפות חזקה שאיננה מאפשרת לתפקד בכלל.
על פניו, נראה שהתרופה הזו איננה יכולה להועיל, ומאידך היא יכולה רק לעשות נזק.
אני חושב, שאתה צריך לקבל את עצמך כמו שאתה, ולהשתדל להתעלם מציחקוקים של "חברים" כאלה. תפגין ביטחון עצמי, ובסופו של דבר החברה תקבל אותך כמו שאתה.
תרגיש טוב.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש רופא יותר גדול מבורא עולם?
אליהב12/12/2011אם כבר אז רק כדורים טבעיים מנוסחת הרמב"ם יש רופא יותר טוב מהרמב"ם אחרי בורא עולם? לא צריך להכניס חומר כימי לגוף רוב האוכלוסיה סובלת מדכאון וחרדות זה דבר נפוץ בכל העולם הכל בראש!!! הבנאדם מביא את זה על עצמו אם הוא יחליט להיות שמח הוא יהיה שמח אם הוא יחליט להיות להיות עצוב הוא יהיה עצוב הכל בראש!!!הפסיכיאטרים נוטים לתת כדורים ג כי הם חושבים שלא ניתן להתגבר על דכאון תקופה קשה ללא כדורים שממכרים מסממים והורסים את החיים של הבנאדם יש מלא הרצאות ביוטיוב על האמת שמאחורי הפסיכאטריה פסכיאטרים שפרשו מהמקצוע אומרים את האמת הכל שטויות הכדורים ממכרים והורסים את החיים אין לזה מדע מדוייק הורסים אנשים
עוד דבר שמי שיישם את יצליח בכל תחום בחיים גם בתקופות הכי קשות כל העולם מלא נסיונות ומי שבאה עליו צרה קודם כל יתפלל לבורא עולם ויבקש עזרה רק הוא יכול להוציא כל בנאדם מכל מצב ללא שום כדורים וללא שום אישפוז
שיר, למעלות: אשא עיניי, אל-ההרים-- מאיין, יבוא עזרי. ב עזרי, מעם יהוה
תהיו חזקים הכל לטובה אחרי כל ירידה יש עליה תזכרו זאת תמיד אתם חזקים אתם יכולים לצאת מכל מצב ללא שום חומרים כימים תאמינו בבורא עולם ותוושעו !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורים טבעיים או - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור14/12/2011ממליץ על בדיקה פסיכיאטרית מסודרת.
ריספונד לא ממכר, אין בעיה להפסיק.
יש תופעות לוואי ויש צורך לתכנן את הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סובלתמישהי11/12/2011
שלום רב
אני סובלת כבר 3 שנים בערך מחרדה חברתית, בטחון עצמי ירוד וערך עצמי ירוד.
אני חושבת על עצמי דברים טובים, אני חושבת שאני נראית טוב אני בטוחה שאני מבריקה ושאני מצחיקה וכו' לכן אני לא מבינה למה קשה לי לחבר את כל הדברים ולבנות בטחון עצמי
קשה לי לדבר מול אנשים
קשה לי לחכות בתורים ולהזמין אוכל לעצמי לדוגמא
קשה לי להתנהל מול הבוס, אני מרגישה שאני רועדת
ולכן גם התחלתי לקחת כדורי דרלין כי המחשבה נהייתה ממש אובססיבית
לאחרונה אני מרגישה תחושות של ניתוק ובלבול וחוסר ריכוז,
וזה קשה לי כי סה"כ המחשבה שלי תקינה ואני מחוננת אבל זה מפריע לי בהתנהלות
אני נמצאת בטיפול שיחתי אצל פסיכולוג בשיטת סיביטי אבל לא מרגישה שום התקדמות, ואם כן היא לא ממש משמעותית כמו שהייתי מצפה.
אני לא יודעת כבר מה לעשות אני אובדת עצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סובלת - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור11/12/2011מניסיון, לאנשים במצבך , שילוב תרופות וטיפול דינמי , מוביל לתוצאות אמיתיות ומשמעותיות, לא לכולם מתאים CBT, אם את וורבאלית, מוכנה להתחייב לטיפול דינמי ארוך טווח ( חודשים - שנה , לא חייב להיות שנים) , רוצה להשיג תובנות ומודעות לגבי אישיותך ולהשתנות, זו הדרך היחידה שבאמת תעזור.
את מוזמנת לקרוא באתר שלי , מידע לגבי הטיפולים.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה כמו אנטיביוטיקה?עמוס10/12/2011
לפני כחצי שנה הפסקתי לקחת אפקסור לטיפול בחרדה ודיכאון. היום אני רוצה לחזור לקחת אבל השאלה שלי היא האם יש סיכוי שהפעם התרופה לא תשפיע עליי כי הגוף שלי כבר מכיר את התרופה בדומה למה שקורה באנטיביוטיקה או שאין שום קשר והתרופה תשפיע בדיוק כמו פעם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה כמו אנטיביוטיקה? - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור10/12/2011יש סיכוי שהתרופה תשפיע.
ככל שעובר זמן ללא טיפול תרופתי, והמצב הנפשי מחמיר וללא טיפול, המוח עובר שינויים , בנפח, בביוי הגנטי ורמת BDNF ( דלק תאי לצמיחה ), מה שיכול להוביל לאחר תקופה ללא טיפול לעמידות לטיפול. בגלל זה יש חשיבות להמשיך טיפול תרופתי לאורך זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש קשר לשיעול וחרדות?נורית10/12/2011
בת 56 בשנה האחורנה יש לי שיעול מהגרון עם נזלת אחורית
שמתבטא בשעות הצהריים במצב של שכיבה לרוב. התחושה הכללית היא חוסר שקט בנוסף להרגשה וגם סוג של חוסר אויר.
לקראת ערב השיעול פוסק ובלילה השכיבה לא מעוררת שיעול כמו בצהריים.
בדקו ריאות וכן אף אוזן גרון ולא נמצא משהו. טרם עשיתי בדיקות של מערכת העיכול.
האם יש קשר לבעיה ריגשית ושיעול?
תודה
נורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש קשר לשיעול וחרדות? - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור10/12/2011יש שלול
POST NASAL DRIP
REFLUX ESOPHAGITIS
( ניסיון טיפול בלוסק )
החלק הנפשי הייתי משאיר לסוף, לא שכיח, לא הגיוני ונדיר כסיבה - לשיעול עם הפרשות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)