פורום פסיכיאטריה - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

טטיאנה שקרה
053-4877800
הוספת הודעה לפורום
 
תמונה
לקביעת תור אצל טטיאנה שקרה
053-4877800 ללא פרסום בפורום
 
  • סרוקוואל ופרוטיאזין אנטי היסטמין
    דני
    18/03/2018

    שלום,
    קראתי שסרוקוואל חוסם קולטן H1 של היסטמין,
    אם אני מתחיל איתו, הוא יכול להחליף לי את הפרוטאזין האנטי היסטמין שאני לוקח (4 ביממה, כבר כמה שנים),
    שעוזר לי לנזלת אלרגית, לחץ כרוני בראש ותחושת מלאות קבועה בבטן (לא מסטרס)?
    הפרוטיאזין הוא גם על קולטן H1?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    טטיאנה שקרה - 053-4877800

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • דני שלום

    דר' טטיאנה שקרה
    22/05/2018

    החלפת / תוספת טיפול דרושה בדיקת רופא.
    ניתן ליצור קשר עם מרפאתי
    ד"ר טטיאנה שקרה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • סוליאן במינון של 700 מ"ג
    אלי
    18/03/2018

    לפני 7 שנים חוויתי פסיכוזה די חריפה הייתי מאושפז בוחן מציאות לקוי תכנים פסיכוטיים התקף בהחלט לא פשוט עם אופי פרנואידי ברור .קיבלתי מספר תכשירים שלא ממש שיפרו את המצב ריספרדל פרפנן זיפרקסה לאחר מכן סרוקוואל שיפר את המצב אבל לא לגמרי עדיין הייתי פסיכוטי עברו לסוליאן 800 מ"ג אוזנתי בצורה מוחלטת מאז חלפו 7 שנים אני מאוזן בצורה טובה מאוד עובד מתפקד אם אשב עם פסיכיאטר מנוסה ככל שיהיה לעולם לא יוכל לדעת שאני למעשה סכיזופרן אלא אם כן אספר לו על כך.
    הפסיכוזה עם טריגר ברור שימוש כבד מאוד באקסטזי כמויות גדולות מאוד במשך תקופה קצרה כ 300 כדורי אקסטזי במשך חודש נגמר רע מאוד.
    מאז אני נקי מסמים כאמור מאוזן מצויין ומתפקד ברמה גבוהה מאוד מלא מוטבציה אין סימנים שליליים של המחלה
    בבית חולים התחילו להוריד מ800 מ"ג סוליאן ל600 מ"ג סוליאן עברתי לרופא פרטי שאמר תשמע אני לא אוהב לשחק בתרופות תישאר עם מינון גבוה 700 מ"ג אל תרד ל600
    אחרי הפסיכוזה יש שינויים אצלי לעומת המצב לפני הפסיכוזה.
    יש לי נטיה להתקפי זעם עצבנות חשיבה אובססיבית קצת לפעמים אני מרגיש חוסר שקט קצת כמו היפריות כזה .
    ייתכן שהדבר נובע ממינון גבוה של סוליאן?
    ייתכן שסוליאן במינון כזה יכול לגרום לתופעות של עצבנות חוסר שקט ?
    לפני הפסיכוזה לא היו לי תופעות כאלה.
    האם כדאי לנסות להפחית ל600 מ"ג סוליאן ?
    התייעצתי עם הרופא שלי הפרטי אמר תשמע אין לך תופעות לוואי מהתרופה אתה מתפקד מצויין עובד חי חיים מצויינים אל תיגע בתרופה אל תשחק במינון תישאר ככה
    בכל זאת אני חושש אולי מה שאני מתאר אלו תופעות לוואי של הסוליאן ?
    אולי אלו סימנים של המחלה?
    מצטער על השאלה הארוכה מקווה שתוכלי לסייע לי איכשהוא

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    טטיאנה שקרה - 053-4877800

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • אלי שלום

    דר' טטיאנה שקרה
    22/05/2018

    לכל תרופה ישנן תופעות לוואי. מהמקרה אותך הנך מתאר לא ניתן לדעת האם תופעות הלוואי מהסוליאן.
    ניתן להגיע לבדיקה ולבדוק אפשרות לשינוי טיפול.

    ד"ר טטיאנה שקרה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • האם בחור עם פרנויה?
    אנונימית
    14/04/2018

    אדם שנזרק לעברו נייר והוא צורח ושואל אני צריך לפחד שיתקע לי סכין בגב ,יש לו פרנויה?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    טטיאנה שקרה - 053-4877800

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • שלום רב

    דר' טטיאנה שקרה
    22/05/2018

    לאו דווקא.
    בברכה
    ד"ר טטיאנה שקרה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • מינון משתנה של קלונקס
    משה
    29/01/2018

    שלום רב אני בגמילה מקלונקס בהדרגה כבר כמה חודשים
    כל יום הייתי לוקח 0.5 מ'ג בבוקר ו 0.5 אחה"צ
    וירדתי ברבעי מ'ג נשארתי רק עם רבע בבוקר ורבע בערב.
    והתחילו לחזור אלי התקפי חרדה חזקים מאוד...
    השאלה האם אני יכול לחזור לקחת כדור שלם בזמן התקפי חרדה ולאחמ'כ לחזור לגמילה דהיינו רבע ורבע במקום כדור שלם בבוקר ובערב,
    כלומר עיקר השאלה היא האם אני יכול יום טחד לקחת מינון מלא
    ולמחרת לחזור לגמילה או שצריך להיות כל השבוע על מינון אחיד ולא לעשות קפיצות הלו"ש

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    טטיאנה שקרה - 053-4877800

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • משה שלום

    דר' טטיאנה שקרה
    08/03/2018

    שינוי מינון תרופתי מחייב הוראת רופא. אין לשנות ללא התייעצות.
    ניתן לפנות למרפאתי לבדיקה בתיאום טלפוני מראש בכל עת
    בברכת בריאות.
    ד"ר טטיאנה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • לא לאבד את התקווה להפסיק

    שמוליק
    15/03/2018

    שלום משה.

    אינני רופא.

    כמובן שאני מספיק לגמרי עם ד"ר שקרה, שאין לעשות שום שינוי מבלי להתייעץ עם הרופא המטפל.

    עם זאת, יש הרבה מטופלים ששואפים להפסיק את הטיפול התרופתי כאשר יהיה שיפור במצב.

    נסיון אישי שלי כמי שמאובחן בסכיזו-אפקטיב והפסיק את הטיפול התרופתי, מראה לשפר את המצב באמצעות טיפולים פסיכולוגיים, עד שבסופו של דבר ניתן להפסיק את הטיפול התרופתי, גם במצבים קשים שבהם נראה שצריך לקחת תרופות כל החיים.

    אם יש לך תקווה ביום מן הימים להפסיק את הטיפול התרופתי - אסור בשום פנים ואופן לשבור לך את התקווה, גם אם נראה שכעת צריך להעלות את המינון שוב.

    כל טוב,
    שמוליק.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • קלונקס

    שמוליק
    15/03/2018

    שלום א.ס.

    אכן, קלונקס היא תרופה שתופעות הלוואי שלה אינן כל כך קשות כמו של האנטי-פסיכוטיות.

    אבל עם זאת, מי שמעוניין להפסיק את הטיפול התרופתי, ולו בגלל החשש מהסטיגמה של מי שנוטל תרופות - אסור לייאש אותו מהתקווה הזו.

    מקווה שהדברים ברורים.

    כל טוב,
    שמוליק.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • עלייה במינון פרוזאק בתמיכה של לוריבן
    נט
    14/03/2018

    שלום, בת 43 בעקבות התקפי חרדה התחלתי ליטול פרוזאק בהדרגה הגעתי ל40 מג כשבמשך חודש שלם נוטלת לוריבן אחד ביום כדי להקל...
    כרגע חשה שיפור קל אך לא מספיק... את הלוריבן הורדתי לחצי ביום כדי להיגמל
    שאלתי היא אם אני חשה צורך בהרגעה ( תחושת מחנק ומועקה) האם זה אומר שהמינון של הפרוזאק אינו מספיק וכדאי לעלות?
    חוששת לעלות מינון כי במעבר מ20 ל40 הייתה החמרה רצינית בחרדה ואפס תיאבון...
    מה הזמן המקסימלי בו ניתן לקחת הרגעה ללא סכנת התמכרות?
    ייתכן שהמחנק נובע מהגמילה מהלוריבן?
    תודה מראש

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    טטיאנה שקרה - 053-4877800

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • נט שלום

    דר' טטיאנה שקרה
    15/03/2018

    כל שינוי מינון תרופתי יש לעשות רק לאחר התייעצות עם רופא מטפל.
    ניתן ליצור קשר עם מרפאתי בטלפון לקביעת תור בכל עת.
    בברכת בריאות.
    ד"ר טטיאנה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תופעות של פרימנופאוזה - המלצה
    לורי
    15/03/2018

    שלום רב,

    בת 50 ,
    עדין יש לי מחזור .
    לאחרונה אני חשה בתופעות לא נעימות במהלך החודש ובמיוחד לפני המחזור החודשי .לדוגמא עכשיו אני מרגישה שהמחזור מתקרב ותופעות הלוואי החמירו :
    אני חשה בחולשה פתאומית , רעד פנימי , דופק פנימי , קושי בלהתרכז , ראש כבד , מעט סחרחורת . אני כרגע בעבודה וקשה לי לתפקד .

    אסור לי לקחת הורמונים חלופיים עקב תופעות של גיל המעבר ,
    האם ישנה תרופה אחרת מומלצת אולי מהמשפחה של SSRI
    שהוכיחה את עצמה .

    תודה רבה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    טטיאנה שקרה - 053-4877800

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • בן 18.5 קיבל תרופה בשל דיכאון
    יונית
    29/01/2018

    שלום רב,
    בני בן 18.5 קיבל תרופה בשל דיכאון בשם WELLBUTRIN SR 150 MG
    לקח את התרופה 3 ימים, ומאז נמצא במצב מאוד ירוד, חסר חיוניות, לא מוכן להישאר לבד (לא הלכתי לעבודה כבר יומיים כדי להישאר איתו) עצבני, מפוחד ובכל ערב חש התקפי חרדה קשים, בוכה, אומר שיש לו מחשבות מפחידות, שעדיף למות מלהרגיש כך ולא מוכן להישאר לבד. פניתי מספר פעמים לרופא (שלא נתן לי מס' טל' ההודעות דרך מייל) חזר אלי רק פעם אחת אתמול בבוקר ואמר שהתרופה לא עושה תופעות חרדה, לקחת ואבן להרגעה למשך חודש בנוסף, הואבן לא מאוד עוזר. מאז לא יצר עמי קשר למרות שכתבתי לו על ההחרפה בתופעות הלוואי.
    שאלותי הן:
    האם כדאי להמשיך לקחת את התרופה למרות המצב?
    אם נפסיק את התרופה לחזור לקחת ויואנס אותה לקח לפני כן עד שנראה רופא אחר?
    האם יגרם נזק בהפסקת התרופה בבת אחת לאחר 3 ימים?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    טטיאנה שקרה - 053-4877800

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • יונית שלום

    דר' טטיאנה שקרה
    08/03/2018

    הפסקת טיפול תרופתי או שינוי טיפול/מינון מחייב בדיקה עם רופא פסיכיאטר.
    ממליצה להתייעץ ולפעול בהתאם להוראות הרופא
    ניתן לפנות למרפאתי לבדיקה בתיאום טלפוני מראש בכל עת
    בברכת בריאות.
    ד"ר טטיאנה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • שלום רב.

    דר' טטיאנה שקרה
    13/03/2018

    אכן, ניתן להתייעץ גם עם רופא משפחה ולא רק פסיכיאטר אך יחד עם זאת לא להפסיק טיפול תרופתי או לשנות מינון ללא התייעצו.
    ד"ר טטיאנה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • חרא של תרופה מניסיון שלי, המינון המקסימלי הוא 450 מ"ג.

    רון
    09/03/2018

    רק אחרי חודשיים מרגישים את הוולבוטרין הזה וגם ממש קצת...
    שיקח ציפרלקס או אפקסור וכאלה תרופות פופולאריות שהוכחו כיעילות ובנוסף סרקוויל בלילה יהיה נחמד.

    כל התגובות שאני כותב זה מניסיוני האישי ועברי הארוך עם תרופות.
    (עדיין לא ד"ר)

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • רמוטיב והשפעת אלכוהול וקנאביס
    שיר
    09/03/2018

    היי,
    רציתי לדעת אם אני לוקחת רמוטיב 500 כדור ביום, איך ישפיע אלכוהול/קנאביס עלי?
    האם זה מסוכן השילוב יחד?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    טטיאנה שקרה - 053-4877800

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • שיר שלום

    דר' טטיאנה שקרה
    13/03/2018

    שילוב של תרופות ואלכוהול אינו מומלץ. כמו כן לא מומלץ כל שימוש בקנאביס אלא אם כן ניתן בהמלצת ומרשם רופא.
    בברכת בריאות.
    ד"ר טטיאנה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • כאב זה הנאה עבורו
    דיאנה
    09/03/2018

    הבן זוג שלי נוטה לשינויי מצב רוח קיצוני שבא ע"י ביטי שחייב להרגיש כאב זה הנאה עבורו שהוא חייב להרגיש הוא חייב לפרוק אם זה על עצמו או באקט מיני חזק מאוד אם לא פורק הוא נסגר ונהיה אפטי להכול

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    טטיאנה שקרה - 053-4877800

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • דיאנה שלום

    דר' טטיאנה שקרה
    13/03/2018

    מומלץ לפנות לטיפול זוגי ויעוץ בתחום המיני.
    כמו כן להמליץ לבן הזוג לבדיקה רפואית לקבלת טיפול שיסייע לו בדחפים המיניים אותם את מתארת.
    ניתן לפנות טלפונית למרפאתי בכל עת לתיאום פגישה .
    בברכת בריאות.
    ד"ר טטיאנה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • מי מוסמך לקבוע אבחנה פסיכיאטרית
    הדסה
    24/02/2018

    האם רופא גריאטר מוסמך לקבוע שאדם הוא חרדתי ואף להכניס את האבחנה לתיקו הרפואי האישי שלו, מבלי שאותו אדם ביקר אצל פסיכיאטר

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    טטיאנה שקרה - 053-4877800

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • הדסה שלום.

    דר' טטיאנה שקרה
    08/03/2018

    לא ידועה לי השכלתו והתמחותו של הרופא המאבחן ועל כן לא אוכל להשיב לשאלתך.
    יחד עם זאת ניתן להתייעץ עם פסיכיאטר לקבלת חוו"ד רפואית נוספת ובמידה ויש שינוי ניתן תמיד לעדכן את תיקו הרפואי של החולה.
    ניתן לפנות למרפאתי לבדיקה בתיאום טלפוני מראש בכל עת
    בברכת בריאות.
    ד"ר טטיאנה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • הדסה שלום

    דר' טטיאנה שקרה
    13/03/2018

    המידה ואינך מרוצה מהטיפול הרפואי אותו קיבלת ניתן לפנות לכל רופא פסיכיאטר אחר לקבלת חוו"ד נוספת.
    לא מחוייב להמשיך טיפול אצל רופאה/ה מהם קיבלת טיפול שלא לשביעות רצונך.
    ניתן לפנות טלפונית למרפאתי בכל עת לתיאום פגישה .
    בברכת בריאות.
    ד"ר טטיאנה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • בולמוסי אכילה טיפול תרופתי
    נועה ש
    23/02/2018

    שלום רב ד"ר טטיאנה

    האם יש תרופה שעוזרת במיגור בולמוסים?
    מרגישה מיואשת. יש לי חרדה מללכת לטיפול

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    טטיאנה שקרה - 053-4877800

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • נועה שלום

    דר' טטיאנה שקרה
    08/03/2018

    ממליצה להתייעץ עם רופא משפחה או רופא פסיכיאטר להתאמת טיפול תרופתי שיסייע לך בבעייתך.
    ניתן לפנות למרפאתי לבדיקה בתיאום טלפוני מראש בכל עת
    בברכת בריאות.
    ד"ר טטיאנה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • השתתפות מושלם

    נוייה
    10/03/2018

    כמה עוחה ביקור אצלך ועיפה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • נועה שלום

    דר' טטיאנה שקרה
    13/03/2018

    ניתן לבדוק בקופ"ח בה הינך מבוטחת האם ישנה השתתפות ובאיזה סכום.
    עלויות בדיקה במרפאתי ניתן לבדוק טלפונית מול מנהל המרפאה בטלפון שצויין.
    ניתן לפנות טלפונית למרפאתי בכל עת לתיאום פגישה .
    בברכת בריאות.
    ד"ר טטיאנה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תופעות לוואי של הפסקת כדורים
    אלי
    11/03/2018

    הפסקתי לקחת אפקסור לפני 4 חודשים בערך. לאחרונה החלו לחזור לי סימפטומים של דכאון וחרדה. במהלך חיי היו לי 4 תקופות שבהם לקחתי תרופות ותמיד אחרי שהפסקתי לאחר כמה חודשים שוב חזרתי לתרופות עקב דכדוך וחרדה. מה הסיבה שזה קורה תמיד? האם זה פשוט תקופה שהגוף שלי מגיב לא טוב להפסקת התרופה ואם אנסה להחזיק מעמד עוד קצת בלי התרופה זה יעזור וכבר לא יהיה לי צורך בתרופות או שזה בגלל שרק כעת הגוף שלי מתחיל להתמודד בלי העזרה של הכדור ולכן יש ירידה של מצב הרוח ולכן עדיף לחזור לכדור? או שמא אופציה אחרת? אני מבולבל ונואש לעזרה. תודה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    טטיאנה שקרה - 053-4877800

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • אלי שלום

    דר' טטיאנה שקרה
    13/03/2018

    הפסקת טיפול תרופתי ללא התייצות עם רופא לא מומלצת ויכולה לגרום לתופעות לוואי כפי שהינך מתאר.
    ממליצה להתייעץ עם רופא פסיכיאטר להתאמת טיפול שיקל על מצבך ועל תופאות הלוואי אותן הינך מתאר.
    ניתן לפנות טלפונית למרפאתי בכל עת לתיאום פגישה .
    בברכת בריאות.
    ד"ר טטיאנה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • הפכתי להיות בן אדם שאני לא מזהה
    מחפשת תשובות
    12/03/2018

    שלום,
    אשמח מאחד לעזרתכם, אני בת 27 התחלתי לסבול ממחשבות טורדניות, מבן אדם שמח הפכתי להיות בן אדם שאני לא מזהה , יש לי מחשבות מפחידות שלא נותנות לי מנוח, פניתי לרפואה סינית שיאצו דיקור פורמולות להרגעה לא עוזר כלום, הייתי בטיפול פסיכולוגי שגם הוא לא עזר, המצב לא משתפר , אני לא הייתי מוכנה לקחת כדורים אבל עכשיו כבר לא אכפת לי רק שתעבור התחושה הזאת קרוב לשנה אני מתמודדת עם זה לפעמים זה פשוט נעלם וחשבתי שיצאתי מזה ולפעמים המחשבה הטורדנית לא נותנת לי מנוח . יש לי פחד לאבד שליטה האם זה מסוכן? האם תרופה בשם לשיאה שקראתי עליה יכולה לעזור לי?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    טטיאנה שקרה - 053-4877800

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • שלום רב

    דר' טטיאנה שקרה
    13/03/2018

    ממליצנ מאוד להתייעץ עם רופא פסיכיאטר לקבל חוו"ד רפואית וטיפול תרופתי בהתאם שיקל על מצבך.
    ניתן לפנות טלפונית למרפאתי בכל עת לתיאום פגישה .
    בברכת בריאות.
    ד"ר טטיאנה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • החלפה של התרופה סרקוול
    יפה כהן
    21/01/2018

    שלום רב,
    איזו תרופה יכולה להחליף את הסרקוול עם פעילות דומה לה. סרקוול העלה לי את רמת הסוכר, האם אפשר לקבל שמות של תרופות אחרות עם פעילות דומה. אבקש לא להפנות אותי לפסיכיאטרית שלי, היות והיא אמרה שכל התרופות מהמשפחה הזו גורמות לסוכר לעלות
    בתודה ובברכה, יפה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    טטיאנה שקרה - 053-4877800

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • יפה שלום

    דר' טטיאנה שקרה
    08/03/2018

    כל שינוי תרופתי מחייב בדיקת רופא. לא ממליצה לשנות טיפול/ מינון ללא בדיקת רופא.
    ניתן לפנות למרפאתי לבדיקה בתיאום טלפוני מראש בכל עת
    בברכת בריאות.
    ד"ר טטיאנה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • העאלת מינון של סרוקסט
    אייל
    28/01/2018

    שלום

    בהמשך לשאלותיי מלפני חודש חודשיים,

    בעקבות חרדות ודיכאון שהתחילו בעודי נוטל 10 מ"ג סרוקסט ליום, עליתי ל20 מ"ג למשך 5 שבועות ואח"כ עליתי ל30 מ"ג לעוד חמישה שבועות (סה"כ 10 שבועות מאז שהתחילו החרדות). יש שיפור ניכר אבל לא עד הסוף.

    האם להמתין עוד כמה שבועות וזה ישתפר או לעלות מינון ל40 מ"ג (מינון ששהיה לי קשה איתו בעבר)?

    תודה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    טטיאנה שקרה - 053-4877800

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • אייל שלום

    דר' טטיאנה שקרה
    08/03/2018

    כל שינוי מינון תרופתי מחייב התייעצות עם רופא מטפל.
    ניתן לפנות למרפאתי לבדיקה בתיאום טלפוני מראש בכל עת
    בברכת בריאות.
    ד"ר טטיאנה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה
