פורום פסיכיאטריה - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

ד"ר בן עמית
ד"ר בן עמית
053-6834250
הוספת הודעה לפורום
 
תמונה
לקביעת תור אצל ד"ר בן עמית
053-6834250 ללא פרסום בפורום
 
  • גמילה מתרופת ויאפקס- בירור
    אלי
    21/04/2019

    שלום.
    אני לוקח ויאפקס במינון של 150 מ"ג ביום ומעוניין להפסיק. הבנתי שקשה להפסיק עם התרופה הנ"ל ולכן אני רוצה לעשות את זה כמה שיותר בהדרגתיות בשביל שהגמילה לא תהיה קשה. מהי הדרך המומלצת לגמילה? כלומר לאיזה מינונים לרדת כל פעם ולמשך כמה זמן?
    תודה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר בן עמית - 053-6834250

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • ויפאקס

    ברוך
    24/04/2019

    לא מוכרח להיות קשה להפסיק עם ויפאקס.
    אני ירדתי מויפאקס פעמיים, פעם אחת ממינון של 300 מ"ג ופעם שניה ממינון של 150 מ"ג ולא היה קשה. כן היו תחושות של עצבנות ועוד תחושות מוזרות אבל קשה זה לא היה.
    מה שכן, כשמפסיקים עם תרופה כזאת ולא מתחילים תרופה אחרת במקום, הדיכאון או החרדה עלולים לחזור כעבור זמן מה. לא בגלל התרופה אלא בגלל המחלה. וזה באמת קשה.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • הורדת מינון ויאפקס

    ד"ר בן עמית
    27/04/2019

    אלי היקר,
    אין מתכון אחד, וחשוב לדעתי לעשות בליווי איש מקצוע, כדי שיוכל לשים לב להתדרדרות, לענות על שאלות ולשמור על הבטיחות. באמת שלצערי קשה לי לתת עכשיו נוסחה, זה אינדיבידואלי, תלוי בתרופות נוספו ובמצב הקליני, וכו'. בהצלחה, ד"ר עמית

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • לחץ וחרדות לוסטרל- בירור
    Ronush
    13/04/2019

    הי,,בת 36 התחלתי לסבול התקפי חרדה יומיומיים הבאים לידי ביטוי בתחושת מחנק, לחץ בחזה, מעין בועה שעולה בגרון וחונקת. ההתקפים בעיקר נובעים מלחצי היומיום, עודף משימות,לא יודעת לשחרר.... אינני בדיכאון אוהבת את החיים אבל הלחץ לא עושה לי טוב.
    לטיפול ראשוני התחלתי ציפרלרס בשילוב קלונקס היה מעולה אבל גרם להשמנה וחוסר חשק מיני. בגלל שגם הרגשתי טוב אחרי חודש הםסקתי וכאן התחיל הגלגל. עברתי למירו שעייף והשמין אותי ואז לברינטליקס שזה היה סיוט ממש גרם לי לכמו תחושת התקף לב.
    לפני כשבוע התחלתי לוסטרל 25 מג בשילוב לוריוון עד שני כדורים ביום. שאלותיי הן כאלה:
    1. יש לי תופעות לוואי של מעט החמרת החרדות, האם אופייני? כך דממש מצריך אותי לשני כדורי לוריוון ביום. האם נורמלי?
    עוד שבוע הרופא אמר לעלות למינון של 50 מג האם זה בסדר?
    מתי אני אמורה לחוש שיפור מהכדור?
    האם תופעות הלוואי הן לאורך כל חיי נטילת הכדורים או זמנית עד שהגוף מתרגל?
    תודה לעזרה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר בן עמית - 053-6834250

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • התרגלות ללוסטרל

    ד"ר בן עמית
    27/04/2019

    רונוש היקרה,
    אכן לוסטרל בחירה מצויינת בנסיבות אלה; אכן יש תופעות לוואי שחולפות (כמו החמרה בחרדה ובחילות), וכאלה שיתכן ולא עוברות - כמו חוסר חשק מיני. השיפור - בתוך מספר שבועות. בהצלחה! ד"ר עמית.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תודה והמשך

    רונוש
    27/04/2019

    תודה על המענה,
    תכלס התחלתי לקחת כדור לוסטרל שלם של 50 רק לפני שבוע וחצי. שבועיים קודם הייתי עם חצי כדור. כעת אני מרגישה ממש החמרה אבל נסבלת בזכות הלוריוון. עוד כמה זמן צאנס לתת לכדור?
    מצטערת שעזבתי את הציפרלקס....

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • גרייה מגנטית עמוקה... האם הטיפול יכול להזיק?
    מאיה
    22/04/2019

    שלום,
    אני לפני 4 שנים עברתי 30 טיפולים בגרייה מגנטית עמוקה במסגרת מחקר לחולי פיברומיאלגיה. הטיפול בכל אופן, לא עזר לי. לאחרונה דיברתי עם מישהו שהבת זוג שלו עבדה במשך שנים במקום בתל אביב במבצע גרייה מגנטית עמוקה. הוא חשב לעשות את הטיפול לדיכאון עמיד, והיא אמר לו שההטיפול שורף את המוח... רציתי בבקשה לברר: האם זה נכון? ומה זה אומר שורף את המוח בכלל? תודה מראש

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר בן עמית - 053-6834250

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • האם גריה מוחית גורמת לנזק?

    ד"ר בן עמית
    27/04/2019

    שלום מאיה,
    לא ידוע לי על נזקים ארוכי טווח של גריה מוחית עמוקה, והטיפול מאושר ע"י גופים מחמירים ביותר, כגון FDA האמריקאי. המתח בו נעשה שימוש הוא נמוך ביותר, ואני לא מכיר נזק שכזה. בברכה, ד"ר עמית

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • נטילת מירו בנוסף לסימבלטה
    נועה
    21/04/2019

    האם אפשר לקחת ביחד מירו 30 מ"ג עם סימבלטה 60 מ"ג.

    אני לוקחת כמה שנים סימבלטה לכאבי ראש כרונים. רופאת משפחה רשמה לי מירו לשינה ולחרדות ואמרה להפסיק עם הסימבלטה.
    הורדתי את הסימבלטה ל-30 מ"ג וכאבי הראש החמירו.
    אני מעוניינת לחזור לסימבלטה.
    האם זה בסדר?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר בן עמית - 053-6834250

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • מירו וצימבלטה

    ד"ר בן עמית
    27/04/2019

    נועה היקרה,
    על דברים כאלה באמת ששווה להתייעץ עם הרופא המטפל. בעקרון בסה"כ מדובר במינון גבוה, שניתן לאשרו במידת הצורך, אבל עדיף ע"י מישהו שמכיר אותך ויוכל לבצע מעקב. בהצלחה, ד"ר עמית

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • נטילת ציפרמיל ותופעות לוואי
    יונתן
    14/04/2019

    שלום דר.
    אני שותה ציפרמיל בערך שבועיים 20 מליגרם לחרדות היו לי קצת תופעות לוואי כמו יובש סחרחורות שעברו לי וכרגע יש לי תופעה מוזרה קצת מרגיש קצת שהמוח שלי כבוי זה רק היום קרה לי ממש הרגשתי כבוי ודיכאון כזה האם זה תופעה מוכרת שאמורה לחלוף כי מפחיד אותי להתקע מדוכא בצורה כזאת ועדיף לי להמשיך את הטיפול.?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר בן עמית - 053-6834250

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • האם ציפרמיל גורם לדכאון?

    ד"ר בן עמית
    27/04/2019

    יונתן היקר,
    דכאון הוא דבר מורכב, ויתכן ובמקרה שלך רסיטל גרם להחמרה כלשהי. אמנם תתכן החמרה בימים הראשונים, אבל אם לאחר מספר שבועות יש החמרה - שווה להתייעץ ואולי לשנות כיוון. אני זמין בכל שאלה. בהצלחה, ד"ר עמית.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • החלפת תרופה באופן זמני
    מ
    16/04/2019

    שלום, בעקבות פסח רציתי לשאול איזה תרופה יכולה להחליף את favoxil/fluvoxamine?
    האם ציפרלקס יכולה להחליף אותה למשך שבוע? האם הן פועלות באותה דרך? אם לא, יש תרופה אחרת? חוץ מflutine
    תודה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר בן עמית - 053-6834250

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • החלפת טיפול זמנית

    ד"ר בן עמית
    27/04/2019

    שלום,
    ככלל לא מומלץ להחליף בין תרופות לפרק זמן קצר; אם צריך להחליף - שווה להתיעץ עם הרופא המטפל, כי זה תלוי מה הסיבה שבגללה נרשמה התרופה מלכתחילה. בהצלחה, ד"ר עמית

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • לוסטרל- בירור לגבי הכדור
    נועה
    16/04/2019

    הייתי רוצה לדעת על כדור לוסטרל בכמות גדולה שאני לוקחת האם הכדור משמין

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר בן עמית - 053-6834250

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • האם לוסטרל משמין?

    ד"ר בן עמית
    27/04/2019

    נועה היקרה,
    אכן לוסטרל יכול להשמין, אבל לא בהרבה, וזה מאוד תלוי באדם - יש כאלה שמשמינים, ויש כאלה שלא, וקשה להתנבא בכך. מתנצל שאני לא עוזר יותר. בברכה, ד"ר עמית

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • נטילת ציפרלקס מינון והשפעה
    גל
    14/04/2019

    ערב טוב,
    העלו לי את מינון הציפרלקס מ20 ל-25 מג עקב חרדה. נוטלת 20 מג כבר 6 שנים.האם עליי לבדוק מקטע qt? במידה ויוצא תקין צריך לחזור על הבדיקה?והאם אני יכולה לבצע פ״ג כרגיל?
    תודה רבה! אדמח מאד לתשובה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר בן עמית - 053-6834250

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • ציפרלקס ולב

    ד"ר בן עמית
    27/04/2019

    גל היקר ( או היקרה?),
    שווה לפעול ע"פ הנחיות המטפל כמובן, אבל בנסיבות אלה לא מזיק לבצע אחת לתקופה אק"ג, למרות שאין הנחיות ברורות לכך. אני לא מכיר הגבלה על פעילות גופנית. בהצלחה, ד"ר עמית

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • חוסר היענות לטיפול נוכחי
    דניאל מ.
    07/04/2019

    דניאל בן 25.
    סובל ממספר הפרעות ביניהן: דיכאון קליני, חרדה מוכללת, חרדה חברתית, או.סי די.
    מזה כחודשיים נוטל ציפרלקס במינון 20 מ"ג ליום, בשעות הבוקר-צהריים. בחודשיים-שלושה האחרונים (עוד מלפני תחילת הטיפול) מרגיש חרד, מתוח, עצבני ומדוכא מאוד, מנותק מכול מה שקורה סביבי, אדם חסר חיוניות ומשמעות. כמעט כלום לא מעניין אותי ולא מצליח לעורר בי רגש חיובי (הנאה, סיפוק, ביטחון, אושר).
    כמו כן אני סובל מתופעות של תפקוד קוגניטיבי ירוד שדי מדאיגות אותי כמו: ירידה חדה מאוד בריכוז וביכולת החשיבה, חשיבה לא מאורגנת, ירידה משמעותית מאוד בזיכרון (יותר לטווח קצר), בלבול, קושי בהבעת רצונות, צרכים ודעות באמצעות מילים (קושי להתבטא ולמצוא את המילים הנכונות).
    אציין שאני עובד בתעסוקה מוגנת כשלושה ימים בשבוע בשעות הערב. מעבר לכך כמעט ולא עוסק בפעילות משמעותית, מרגיש שכול פעולה קטנה גורמת לי חרדה, לחץ ועצבנות. גם כאשר אני בבית, בקושי רב מצליח למצוא עניין בדבר מה, מתקשה לשבת ולהתמקד בעשייה, ולרוב דרוך ומצוי באי שקט, יותר בשעות הבוקר מבשעות הערב.
    בנוסף אני מבלה שעות רבות במיטה, ישן הרבה, 10-12 שעות. כמעט ואין לי תיאבון, נמנע מיציאה מהבית ללא ליווי, נמנע עד כמה שאפשר מתקשורת עם אנשים בעבודה ואפילו עם בני משפחה.
    בעבר ניסיתי מספר תרופות אחרות כמו אנאפרניל במינון של 150 מ"ג (שגרמה לי יובש חריף ביותר בפה וקושי ביציאת שתן), סרוקסט ופריזמה במינונים משתנים שלאחר זמן מה הפסיקו לשפר את הרגשתי. כעת אינני סובל מתופעות הלוואי כתוצאה משימוש בתרופות האחרות, אולם בקושי מצליח לתפקד ביומיום, מרגיש ממש מושבת ומנוטרל מעשייה.
    אני סבור שאינני מגיב לטיפול בציפרלקס ומעוניין לדעת כיצד ניתן למצוא את התרופה המתאימה ביותר למצבי ולתופעות שציינתי.

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר בן עמית - 053-6834250

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • המשך לשאלתי...

    דניאל מ.
    11/04/2019

    היום בביקור אצל הפסיכיאטרית, הציעה להחליף טיפול ללוסטרל במינון של 100 מ"ג ליום, כמובן להתחיל ב-25 מ"ג ולהעלות את הכמות באופן הדרגתי. האם זו חלופה טובה לדעתך? האם המעבר לתרופה זו ישפר אצלי את הפרעות החשיבה (ירידה משמעותית מאוד בזיכרון לטווח הקצר, בלבול, ריכוז ירוד, ירידה בהבנה של מידע שנאמר לי מפי אנשים, חשיבה מפוזרת ולא מאורגנת) שמהן אני סובל בשלושה-ארבעה חודשים האחרונים, שלדעתי החמירו כתוצאה מנטילת הציפרלקס במינון של 20 מ"ג ליום? כמו כן חלה אצלי גם החמרה משמעותית מאוד בעוצמת החרדה החברתית. אני במצב כזה שפיתחתי חרדות גם מפני תרופות פסיכיאטריות, כיוון שחושב שהן כבר עלולות לא לסייע לי ואף להחמיר את תחושת חוסר האונים כתוצאה מהפגיעה בתפקוד המוחי. אני גם לא סומך במידה רבה על עצת הפסיכיאטרית ובכלל על הפסיכיאטרייה, מכיוון שזהו מדע לא מדויק ואין אפשרות לדעת בוודאות את מידת התאמתה של תרופה מסוימת למטופל זה או אחר. מצפה לחוות דעתך. תודה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • חוות דעת נוספת

    ד"ר בן עמית
    27/04/2019

    דניאל היקר,
    תודה על התיאור המפורט. אכן נשמע לי שלוסטרל היא בחירה מוצלחת ביותר. בהצלחה! ד"ר עמית

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • נטילת תרופות לטיפול ב או.סי.די
    אורן גולדברג
    07/04/2019

    שלום, אני סובל מאו.סי.די ולוקח כבר בערך שבועיים 60 מ"ג סרוקסט ו 200 מ"ג סרוקואל, חצי ביום וחצי בלילה. כשעה בערך לאחר נטילת הכדורים אני מרגיש עייף מאוד ואני חייב לישון, האם במקום לחלק את הכדורים לפעמיים ביום, אני יכול לחלק אותם לשלוש פעמים, כדיי שאהיה פחות עייף ? ואם לא אז מה אתה מציע ?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר בן עמית - 053-6834250

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • עייפות מסרוקוול וסרוקסט

    ד"ר בן עמית
    27/04/2019

    אורן היקר,
    תודה על השיתוף. כמו שאתה יודע, שני הכדורים מלווים בעייפות. אפשר בהחלט לחלק לפעם נוספת, או לעבור לצורת XR (שחור מושהה), וכל זאת בהתייעצות עם המטפל. בהצלחה, ד"ר עמית.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • סרטלין טבע או פריזמה? מה פחות משמין?
    רייצ`ל
    07/04/2019

    שתי שאלות:
    1.האם בתרופה שנקראת למודקס יש סוכר? אני מדברת על כדורים מסיסים.
    2.איזה כדור הכי פחות משמין? סרטלין טבע או פריזמה?
    עוד משהו:
    אני אחרי נסיון התאבדות.הייתי מונשמת ומורדמת במשך שבוע.אני מרגישה שהראש שלי לא עובד וזה מפחיד אותי.מאחר ולרוע המזל אני פה,האם עשיתי לעצמי נזק מוחי בלתי הפיך? גם קשה לי ללכת על הרגליים.רגל אחת רדומה לי ואת השניה אני מרגישה בסדר .

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר בן עמית - 053-6834250

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תרופות, נזק מוחי

    ד"ר בן עמית
    27/04/2019

    רייצ'ל היקרה,
    קשה לי לדעת אם נגרם נזק מוחי - אני מניח שצוות המחלקה יוכל לענות על כך, או שכדאי לעבור אבחון קוגניטיבי מסודר, שיוכל לענות לך. לא סרטרלין ולא פריזמה משמינים במיוחד; ואני לא יודע לגבי למודקס וסוכר, לצערי. בהצלחה, ד"ר עמית

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • שילוב בין ציפרלקס ואלכוהול
    נעמה
    07/04/2019

    שלום,
    עקב חרדה התחלתי לאחרונה לקחת ציפרלקס 10 מ"ג.
    אני בחורה בת 25 ששוקלת 53 קילו.
    רופאת המשפחה אמרה שלא אמורה להיות בעיה עם אלכוהול אבל במידה
    אשמח לדעת מה הכוונה ומה הכמות אלכוהול שמותר לי לשתות

    תודה רבה,
    נעמה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר בן עמית - 053-6834250

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • ציפרלקס ואלכוהול

    ד"ר בן עמית
    27/04/2019

    נעמה היקרה,
    ככלל - אפשר לשתות, אבל במידה, שזה אומר כשני משקאות בערב. מעבר לכך - כנראה שתרגישי לא טוב. מציע לנסות בזהירות ולראות. בברכה, ד"ר עמית

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תרופה לדיכוי תיאבון והרזיה
    ליאור
    07/04/2019

    שלום רב ברצוני לשאול
    האם יש תרופה פסיכיאטרית אשר תפקידה לדכא תאבון ולעזור בתהליך לירידה במשקל ?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר בן עמית - 053-6834250

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תרופות פסיכיאטריות להרזיה

    ד"ר בן עמית
    27/04/2019

    ליאור היקרה (או היקר?),
    בגדול - אין. פחות בגדול - אם ההשמנה היא משנית לבעיה פסיכיאטרית (כמו דכאון), אז הטיפול הפסיכיאטרי יעזור להשמנה. ככלל, טיפול נפשי יכול לעזור בהשמנה, אבל אין טיפול תרופתי ספציפי. אני בהחלט אשמח לייעץ. בברכה, ד"ר עמית

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • האם שילוב התרופות תקין
    TR2
    07/04/2019

    שלום,
    אבי בן ה 60 מאובחן בסכיזופרניה והתאשפז מספר פעמים בחייו.
    כיום מטופל ב לוריוול, בונדורמין (כדור אחד מכל אחד לפני השינה להרגעה)
    ובנוסף ריספרדל 2 מ"ג בערב. וזריקה של ריספרדל כל 20 יום של 50 מ"ג.

    עוברת עליו תקופה לחוצה שהרגיש שאינו יכול לעמוד בה ומפחד מאשפוז לכן לקח כבר שלושה ימים כמות כפולה של ריספרדל על דעת עצמו.
    אחרי שסיפר שכנענו אותו ללכת לרופאו, הרופא אמר שתופעות הלוואי של הריספרדל בכמות כזו קשות מדי, ולכן רשם קלופיקסול 10 מ"ג בערב ו 10 מ"ג בבוקר.

    אבא שלי בעבר קיבל תגובה אפילפטית ממתן קלוזפין ( לפונקס) גם במינון נמוך.
    ולכן מפחד מאוד לקחת את התרופה החדשה לבד. ( למרות שאין בה את המרכיבים הללו)

    האם השילוב כרגע של ארבע תרופות שונות נשמע סביר ? אין חשש לערבוב יותר מדי תרופות?
    מה אפשר לעשות במצב זה? בחדרי האשפוז היומי לא רוצים לקבלו כדי לראות שמגיב לתגובה בסדר.

    תודה רבה
    TR

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר בן עמית - 053-6834250

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • שילוב תרופות

    ד"ר בן עמית
    27/04/2019

    שלום,
    אכן נשמע מקרה מורכב, ושווה להתייעץ עם הפסיכיאטר המלווה. בגדול - גם מינון של 4 מ"ג ריספרדל זה בסדר גמור, במידת הצורך כמובן, אפילו במקביל לטיפול בזריקות. אבל אכן מקובל לשלב תרופות כדי לצמצם בתופעות הלוואי של כל אחת מהן. בהצלחה, ד"ר עמית

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • נטילת גאבא לחרדה- בירור
    אביבית
    07/04/2019

    שלום, בת 34, עם מחלימה מcmv, שבין היתר גרם לי להרבה תופעות עצביות ,מתח וחוסר שקט. התחלתי לקחת גאבא בעקבות המלצה של נטורופטית, ונראה כי משפיע. ברצוני לשאול אם אתה יודע אם גאבא הוא תוסף בטיחותי בפני עצמו? והאם עליי לקחת אותו לתקופה קצרה או בשילוב עם משהו נוסף? תודה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר בן עמית - 053-6834250

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תוסף GABA

    ד"ר בן עמית
    27/04/2019

    אביבית היקרה,
    קודם כל - אני שמח שהוקל לך, ולא הייתי רוצה להפריע. ככל הידוע לי, GABA מתפרק לחלוטין במערכת העיכול ולכן אין אף רופא שממליץ על כך כטיפול; אבל אם משהו עוזר לך - זה הכי חשוב. אם נדרש טיפול נוסף - ממליץ להתייעץ עם פסיכיאטר. בהצלחה! ד"ר עמית

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה
