מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרוקואלחן25/01/2011
לצוות הרופאים שלום רב!
אני חולה סכיזופרן ,בעבר ב 2007 אושפזתי בבי"ח עקב מצב פסיכוטי קשה למשך שבוע.
לאחר מספר תרופות ביניהם גם רספרידל , הומלץ לי על סרוקואל150 מג לפני השנה
ואני מרגיש ומתפקד טוב עם זה.
שאלתי היא כמה זמן אני צריך לקחת את הסרוקואל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרוקואל - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור26/01/2011היי , אם מדובר אשפוז יחיד, מצב פסיכוטי יחיד, לאחר שנה ניתן לישקול ניסיון הפסקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפונקסאיילה25/01/2011
אני חולה בדיכאון עמיד כבר 3 שנים התחלתי טיפול חדש בלפונקס 350 מ"ג רציתי לדעת תוך כמה זמן צריך להגיע שינוי לטובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפונקס - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור26/01/2011שלום איילה , זה אינדיבידואלי, תלוי האם המינון הכי אפקטיבי, מה התלונות הנלוות, יש לשלול בעיות גופניות, יש להתייחס נושא התזונתי בריאותי באופן שלם ואינטגרטיבי, יש קושי לנבא מתי תרגישי טוב, חסר מידע רב, בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמודדות עם הרצאה בפני קהלדניאל25/01/2011
שלום לכולם,
אני נדרש להעביר הרצאה של שעה וחצי בעוד כשלושה שבועות. מצד שני, אני סובל מהפרעת אישיות נמנעת (לא אובחנתי מעולם, אבל אני מגלה את רוב הסימפטומים). איזה כדורים (עם או בלי מרשם) אפשר לקחת לפני ההרצאה כדי שהיא תעבור בטוב?
תודה והמשך שבוע טוב,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמודדות עם הרצאה בפני קהל - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור26/01/2011שלום , פיתרון : דרלין עדיפות 1 , לוריוואן עדיפות 2 , מומלץ על טיפול ב CBT לשם השגת שינוי בחיים לאורך זמן.
יש להתייעץ עם רופא משפחה, לישקול כל אופציה, ליבדוק לפני ההרצאה , לדוגמה ביום שבת וכו'' , בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מושלמת
דניאל26/01/2011עשית לי את היום עוד לפני שהתחיל..
תודה! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוסידי מחשבתיק.25/01/2011
שלום, אני סובל מ-OCD מחשבתי קשה שלא מגיב בינתיים טוב לטיפול התרופתי.
בימים האחרונים אני חש בנוסף למחשבות הטורדניות תחושה כללית של עומס מחשבות, הצפת מחשבות, תחושה שיש לי יותר מדי מחשבות עד כדי כך שכבר בכלל כואב לי לחשוב, לא משנה על מה ופעילות מחשבתית עושה לי תחושה של תשישות. כל זה גם מפחיד נורא ומגביר לי את החרדה.
רציתי לשאול האם התופעה מוכרת והאם מדובר בחלק מה-OCD או שזו כבר עלולה להיות פסיכוזה או סכיזופרניה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוסידי מחשבתי - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור26/01/2011התמונה יכולה להתאים ל OCD וחרדה בכלל, לגבי סכיזופרניה אין מספיק מידע להתייחס, ממליץ לך להקשיב לתוכנית שלי ביום א' הקרוב ברשת א' בבוקר בנדון, פרטים באתר שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהענת25/01/2011
רציתי לשאול שאלה דחופה, כיצד אדם הסובל מאפיזודה מאנית יצייר דמות איש או את עצמו?
אני אודה לכם על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור26/01/2011תלוי בידע הקודם , מה שבטוח יהיה בולט חוסר ריכוז וחוסר דיוק...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דכאון בלתי מוסברעמית25/01/2011
שלום
שמי עמית ויש לי בעיה שאינני מסוגל לפתור
לפני כשלוש וחצי שנים חויתי חוויה מוזרה בזמן שהייתי בבית קולנוע בתאלינד, הרגע לכמה דקות הרגשת מועקה - סוג של דכאון עם אכזבה.
הרגש היה מעניין והתעלמתי ממנו בגדול ההרגשה לא הפחידה אותי אלא רק עניינה אותי.
כעבור שנה בערך, חויתי התקף מוזר - סוג של פרנויה לא מוסברת, הרגשתי שאני על סף שיגעון וכל מה שרציתי זה לישון ולהרגע, ביום שלמחרת עברה לי התחושה אך חיי התשנו למכביר, חייתי בתחושה של פחד שמה הארוע יחזור שנית. בשנתיים האחרונות אני חווה תדיר מצב שבו אני מדוכא ומפוחד ללא הסבר, האכזבה הזו מלווה לעיתים במחשבות שגרתיות שמטרידות אותי - בהסבר רציונאלי אך לפעמים איננה קשורה לכלום, כאילו אני סיבה לעובדה שאני מאוכזב ועצוב. כמובן שלתופעה יש השפעות גופניות כמו הרגשת חולשה ולעיתים כאבי ראש.
אני קצת דואג לגשת לטיפול, אני מפחד מתגובת משפחתי ומפחד שהשלמה עם המצב היא שלב סופי, בשבועות האחרונים המצב קצת מחמיר אני מרגיש אובד עצות ומרגיש שסיימתי להאבק.
שאלתי היא האם ישנה הבחנה למצב זה, מהו הטיפול אם קיים, והאם ניתן לקיים חיים נורמאליים
בזמן ההתקף הראשוני הייתי צרכן של סמים עם מרכיב פעיל THC מריחואנה וחשיש, אף פעם לא היתה לי בעיה עם הסם טרם ההתקף, לאחר ההתקף הפסקתי לצורך סמים מכל סוג שהוא פרט לשתיה לעיתים של אלכוהול.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דכאון בלתי מוסבר - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור26/01/2011עמית חסר מידע רב לשם אבחנה, על פי הנ''ל, אין ספק שיש צורך ליעוץ ואולי עזרה מיקצועית, מומלץ לפנות לאיש מיקצוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמיסיה במצב של חולה עם נכות צמיתהשאלה חשובה24/01/2011
שאלה חשובה - האם ועדה רפואית, אשר קובעת נכות צמיתה של 100% בגין סכיזופרניה לאדם, קובעת בעצם שאדם זה אינו מסוגל להגיע לרמיסיה בעתיד והאם כאשר אדם זה מגיע לרמיסיה יש מכך לזמנו לועדה רפואית שוב ולהוריד לו את אחוזי נכותו..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמיסיה במצב של חולה עם נכות צמיתה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור26/01/2011אם הנכות לצמיתות, פחות סביר שיזמינו להורדת נכות.
לגבי סכיזופרני, 15% בקירוב מבריאים ( RECOVERY ) לאחר אישפוז ראשון.
לפרטים לגבי סכיזופרניה : הרצאה בתוכנית "רופא תורן" רשת א, מגיש רם תדמור, ביום א הקרוב, 30.1.2011 , שעה 10 בבוקר , אני אדבר על סכיזופרניה, אלימות, מאפיינים וכן אענה על שאלות.נשתמע,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל מה קורה במצב של נכה צה"ל?
חולה26/01/2011מה קורה במצב של נכה צה"ל שיש לו נכות נפשית לצמיתות 100% על סכיזופרניה.. ומשרד הביטחון יקבל חוודת דעת מפסיכיאטר שהוא הגיע לרמיסיה כלשהי באותה תקופה... האם באותה תקופה יזמנו אותו לוועדה כדי להוריד לו את אחוזי הנכות.. האם ינצלו את זה..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסיבלחיים24/01/2011
האם אסיבל יכול לגרום לבעיות זקפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסיבל - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור26/01/2011באופן תיאורתי : לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פאקסט והשמנהטל24/01/2011
לא חיפשתי שום "טריק" ולא "קסם"!!!ברור לי מה בדר"כ צריך לעשות כדי לרדת במשקל,אין צורך להתנשא.
אם אין לרופא מושג על השפעות של כדור על השמנה כמו שרבים מדווחים על הפאקסט זו לא בושה לכתוב שהוא לא יודע,
יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פאקסט והשמנה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור26/01/2011טל , זה לא התנשאות, אין דרך אחרת לרדת במשקל.
התרופה עובדת דרך מנגנון של חסימת קולטן היסטאמין מסוג 1 , גורם לסדטציה , הגברת תיאבון ועלייה במשקל.
להתמודד עם התופעה : זה רק דיאטה ופעילות גופנית, לא ברור לי למה ניפגעת, בכל מקרה הכוונה שלי הייתה לעזור בלבד ולא חס וחלילה ליפגוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפרלקס או סימבאלתהeli24/01/2011
הי,
ראשית אתנצל מראש על אורכה של השאלה.
אני בחור בן 35 ולפני כשנה חוויתי התקף חרדה ראשון מסוגו (לייתר דיוק כנראה שזו הפעם הראשונה בה הבנתי שזה התקף חרדה).
לאחר בירורים רפואים רבים ושלילת כל גורם פיזי (חשש להתקף לב) פניתי לטיפול פסכיטרי באופן פרטי והתחלתי טיפול בכדורי צ'יפרלקס.
לאחר כחודש של טיפול, הרגשתי ש"עברתי את זה" וחשבתי שאני יכול לחזור לשיגרה ללא הכדורים. התחלתי להוריד במינון ולאחר כחודש בערך של הורדה במינון בכל שבועהפסקתי ליטול את התרופה.
לאחר כחודשיים גיליתי שאני לא כזה גיבור וחוויתי התקף פאניקה נוסף שהיה בעוצמה נמוכה יותר (אני מאמין שזה היה בגלל המודעות להתקף) וכעבור שבוע בניסיון התמודדות ללא כדורים החלטתי בהתייעצות הפסיכיאטר לחזור וליטול את הצ'יפרלקס.
נטלתי את הכדור כשלושה חודשיים והרגשתי פשוט מ צ ו י י ן,
לא התקפי חרדה, לא עצבנות, חשק לצאת ולטייל כאילו חיים חדשים למעט בעיה אחת של חוסר חשק מיני (חשוב להדגיש כי התפקוד המיני לא נפגע כלל אך החשק כן).
פניתי לפסיכיאטר שוב והחלטנו על החלפת הכדורים אך לפני שניגשתי אליו שוב ניסיתי שוב להפסיק את הטיפול התרופתי לגמרי ע"י הפחתת המינון במשך חודש עד להפסקה מלאה.
לפני יומיים (כשלושה שבועות לאחר ההפסקה) חוויתי שוב התקף חרדה של סחרחורות, כאבי ראש והרגשה של חוסר פוקוס (הרגשה מוזרה בראש בזמן תנועה).
ניגשתי לפסיכיאטר והוא המליץ לי לעבור לכדור בשם סימבאלתה 30 מ"ג.
שאלותיי:
1. קראתי שהסיבאלתה חדשה יחסית, האם ידוע בוודאות שהיא אינה גורמת לתופעות לוואי בטווח הרחוק ?
2. אני שוקל להתחיל שוב ציפרלקס ולקבל את העובדה שחיי המין שלי יהיו קצת פחות טובים מבעבר (כמובן שההחלטה הייתה בהתייעצות אם בת זוגתי) והעיקר לא לנסות כל מיני סוגי תרופות שאין עליהם מספיק מחקרים.
3. האם יכול להיות שתופעת החשק המיני הייתה חולפת מעצמה ?
4. האם הציפרלקס "בטוחה" יותר לשימוש מהסימבאלתה ועדיף להמשיך טיפול איתה ?
כפי ששמים לב אני ממש בחרדה מלקיחת כדורים ובסוף עוד אגרום לי להתקפי חרדות רק מהכדורים ...
תודה רבה וסליחה על האורך...
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל היום אני מחכה לתשובה,למה מתעלמים
eli24/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל היום אני מחכה לתשובה,למה מתעלמים - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור26/01/2011היי אלי.
מומלץ לנסות MIRO , דומה לסימבאלטה, מפעיל 2 מערכות : נוראדרנלין וסרוטונין, אך ללא תופעות לוואי שכיחות וללא פגיעה מינית. אך MIRO קצת מרגיע ויכול לעזור בשינה וכן יכול לגרום לעלייה במשקל ( דורש דיאטה ופעילות גופנית לעתים), מומלץ, בהצלחה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך קבלת נכות מהביטוח הלאומימומי24/01/2011
שלום לך...
אני הייתי משתמש 20 שנה בסמים גם קונה וגם מוכר במילים אחרות סוחר סמים כול הזמן הייתי שומע קולות שאנשים מדברים אלי ויש לי קופים בראש אני מוכר לפסיכיאטר משנת 2004 בשנת 2008 הגעתי עם התקף אקוטי לדבריו של הפסיכיאטר יש דוח על זה
קיבלתי בביטוח לאומי 40% נכות ואי כושר עבודה 100% יש לציין שאני ממשיך לשמוע קולות ורואה הזיות אני לוקח תרופה בשם ריספונד קיבלתי נכות לשנה.
לא מזמן קיבלתי מהם מכתב שאני מוזמן להמשך בדיקת זכאות לנכות כללית הלכתי לפסיכיאטר שכתב לי את הדוח הראשוני של ההתקף הפסיכוטי בוועדה הקודמת הוא כתב שהמצב שלי ללא שינוי כרוני
השאלות שלי אליך הם:
א)האם יש סיכוי שבביטוח לאומי ישאירו לי את אותם אחוזי נכות שקיבלתי מהם כבר בעבר?
ב)האם יש סיכוי שבגלל שהפסיכיאטר כתב מצב כרוני ללא שינוי אני יקבל הפעם נכות לצמיתות?
בברכה מומי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך קבלת נכות מהביטוח הלאומי - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור26/01/2011זה תחום ניחוש וספקולציה, אם האבחנה מצב פסיכוטי כתוצאה מסמים, ייתכן ויכולים לשנות, זה הרבה תלוי באבחנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעות לילהשרון24/01/2011
שלום רב,
שמי שרון אני בת 38 ונוטלת מזה כמעט שנה כדורים מסוג ציפראלקס.אני סובלת מחרדות כאשר בשנה האחרונה חלה הטבה בעקבות נטילת הכדור.
בחודש האחרון הרופאה נתנה לי "אסטו" בטענה שזה עושה בדיוק את אותה פעולה של הציפראלקס אולם בשלושה שבועות האחרונים אני מתעוררת באמצע הלילה עם הזעה מוגברת באיזור הצוואר בית החזה והמפשעות.האם זה קשור לשינוי או שמע עליי לבדוק דברים נוספים?
אני בחורה בריאה שעושה המון ספורט,מעבר להזעות בלילה אין לי שום סממנים מדאיגים נוספים כמו חום,או בלוטות מוגדלות.לפני כחמישה חודשים עשו לי בדיקות תקופתיות שהיו תקינות לחלוטין.
אנא חיזרו אליי ,אני מאוד מודאגת מהתופעה ובעיקר עצם היותי חרדתית לא עוזר למצב.
תודה ויום טוב
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעות לילה - תגובה
ד''ר ירדן לוינסקי24/01/2011החומר הפעיל של שתי התרופות זהה אולם המעטפת שונה. אם זה היה זהה היו קוראים גם לאסטו ציפרלקס.... את צריכה להתעקש על התרופה הקודמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מירואבי24/01/2011
שלום רב!
האם נכון שבתרופה זו מינון נמוך דווקא, מעייף יותר ממינון גבוה.
במילים אחרות: האם 7.5 מ"ג(לפני השינה) מעייף יותר מ-15 מ"ג?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירו - תגובה
ד''ר ירדן לוינסקי24/01/2011התשובה הקצרה: לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי שינהנאור23/01/2011
אלו כדורי שינה אינם ממכרים? האם כדור שינה מסוג ברוטיזולאם טבע - בטוח לשימוש יומיומי? ומה לגבי כדור מסוג נוקטורנו? אציין כי מטרת הכדורים היא לתקופה מסויימת (אבטלה...) שבה איני מסוגל להירדם... האם אוכל לאחר מס' חודשים של שימוש בכדורים, לחזור ולהתרגל לישון באופן טבעי (ללא כדורים וללא אפקט התמכרות)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי שינה - תגובה
ד''ר ירדן לוינסקי24/01/2011ברוטזילם היא תרופה ממשפחת הבנזודיאזפינים וכולן בשימוש ממושך גורמת להתרגלות ולעיתים להתמכרות. הדבר הנכון הוא לטפל בגורם לקשיי השינה ולא בסימפטום הזמני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףמאיה23/01/2011
האם הפרעת חרדה מחשבות טורדניות בעיקר שלילות עלולות להוביל לאלצמייהר אני בת 34 ולאחרונה מרגישה ירידה קוגנטיבית ,חזקה . קבעתי תור לנירולוג .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףף - תגובה
ד''ר ירדן לוינסקי24/01/2011הסיכוי שיש לך בגילך אלצהיימר הוא אפסי. סביר להניח שזה עוד סימפטום של מצבך הנפשי ואת צריכה טיפול נפשי ולא נוירולוגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)