מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירודיםויקי08/01/2008
שלום, בימים האחרונים יש לי גירודים בכל איזור איבר המין, באיזור שיער הערווה, הגירוד הוא חיצוני בלבד, מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנמת
ד''ר סרג' גרדשטיין11/01/2008שלום רב,
יתכן ומדובר בכנמת אם כי יש לבדוק זאת... (אם לא חושבים על זה קשה מאוד להבחין בכינים) . אפשרויות נוספות הן כמובן בעיות עור אחרות כגון מגע עם חומר מגרה , אלרגיה וכו...
כדאי שרופא יתרשם.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין. [a href='http://www.std-clinic.co.il' id='link']מרפאת STD למחלות מין[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבRAN06/01/2008
השבוע אוננתי המון (סליחה על הגועל) כשאני מדבר המון אני מדבר על 3 ימים רצופים שבהם עסקתי 3-4 שעות בגלל שלא הצלחתי לגמור ובאינטסיביות רבה ונהיה לי פצע של שפשוף על הפין מתחת לכיפה בהתחלה יצא מזה קצת נוזל אחרי זה התייבש ונהיה אדום וכל זה בזמן קצר האם אני צריך לדאוג????יש לציין שאוננתי עם רוק....
כבר קרה בעבר שפצעתי עצמי במהלך אוננות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות
ד''ר סרג' גרדשטיין07/01/2008שלום רב,
ראשית אוננות אינו דבר מגעיל ...
אין צורך לדאוג ממה שקרה לך , רק למתן קצת את קצב האוננות לתקופה הקרובה ואולי למרוח משחת הגנה על האיזור המגורה.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חששרותם06/01/2008
ד"ר שלום
הייתי שבוע שעבר אצל הספר כאשר זה השתמש בתער חד פעמי אך שכבר עבר שימוש.
שאלתי האם יש סיכוי להדבק באיידס במידה ואני לא מרגיש שנחתכתי אלא רק עור מגורה.-אולי יש חתכים קטנים שאני לא מרגיש
האם איידס יכול לעבור בדרך זו בהנחה שהסכין עמד ללא שימוש כ20 דקות?
יש צורך להבדק ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויי הדבקה
כפי שאתה מבי , הוירוס אינו שורד מחוץ לגוף ועל כן סיכויי ההדבקה מראש אפסיים בצורה שאתה מתאר. צריך גם להכפיל בסיכוי שבכלל מי שהיה לפניך נשא וזה כמובן מפחית עוד יותר את הסיכו .
באשר לביצוע בדיקה , תמיד כדאי...ללא קשר לחשיפה מהסוג הזה.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתער
רותם08/01/2008תודה רבה על התשובה
ולמקרה הנ"ל בלבד יש צורך להבדק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשיפה במספרה.
ד''ר סרג' גרדשטיין11/01/2008למיקרה שתארת איני רואה סיבה לעשות בדיקה אך כפי שאמרתי תמיד טוב לדעת מה הסטטוס מבחינת HIV
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס - אני חושש שקיבלתי, עזרה בבקשהאנונימי05/01/2008
לבת זוגתי יש הרפס מתחת לשפה התחתונה, היא הייתה אצל רופא עור והוא אישר את זה היום, ברוב טפשותי, קיימתי איתה היום מין אוראלי, ואני חושש שאני אקבל עכשיו הרפס מסוג 2, באיבר המין, מה גם שהיה מגע רב של הפה שלי עם הפה שלה ושל הפה של עם איבר המין שלי, מה עלי לעשות? שטפתי את האזורים בצורה חזקה, ואני מקווה שזה יוכל לעזור במשהו, העניין קרה לפני כשעה- שעתיים ואני חש עקצוצים מתחת לעטרה, אני חושב שזה אולי פסיכולוגי אבל זה יכול להיות אמיתי.
מה הסיכוי שאדבק בהרפס כמחלת מין? או בנגיף הרפס 1, ואיך אדע שנדבקתי, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
העקצוצים שעתיים אחרי קיום מגע מיני בוודאי ממקור פסיכולוגי ואינם קשורים להדבקה אפשרית בהרפס.
הרפס של הפה והשפתיים הוא בד"כ מסוג HSV1 , בעקבות מין אוראלי קיימת אפשרות להתפתחות הרפס באיבר המין אך זה די נדיר מהסיבה הפשוטה שרוב האוכלוסיה הבוגרת כבר חסינה נגד HSV1 מהדבקות בגיל צעיר (בד"כ גיל הגן).
על כן אין כרגע סיבה לחשוש או להתערב בצורה כלשהי בתקוה שהדבקה כזו אכן לא תתרחש.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקות בהרפסיעל04/01/2008
בן זוגי נשא של הרפס באיבר מינו.
קיימנו יחסי מין ורק לאחר מכן הוא אמר לי שהוא בטיפול תרופתי (של יומיים שלושה אך טרם הסתיים) וכשראה שהנגעים נעלמו הוא חשב שמותר לקיים יחסי מין.
מה זה אומר לגבי סיכויי ההדבקות שלי ...כמו כן, יש סיכוי שאני בהריון , מה ההשלכות של זה על המשך ההריון ...אני ממש במצוקה מחוסר הוודאות. מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
אם הנגעים אצל בן זוגך חלפו סיכוי ההדבקה פוחתים. בסה"כ סיכויי ההדבקה מגבר לאשה הוא בסדר גודל של 17% לתקופה של שנה של קשר.
באשר להריון, סיכויי הפגיעה בעובר נמוכים מאוד בהסתמך על הספרות.
לכן הסטטיסטיקה לטובתך ויש לקוות שלא תדבקי.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קילופים ולחותelton03/01/2008
שלום ד"ר.
בחודשים האחרונים אני סובל מפצעים על איבר המין.
בהתחלה זה היה נראה לבן וקטן, קשיח ומתקלף. לאחר מכן
הם המשיכו בגירוד, אודם, לחות(מעט רטיבות) ולפעמים צריבה.
העור מתקלף אחרי זמן מה שהפצעים מתייבשים וזה ממשיך הלאה לפצע חדש.
פצעים אלו מפוזרים ומכסים בסה"כ כשליש מאיבר המין שלי.
אשמח לתשובה ועזרה.
*יש לציין שלא קיימתי יחסי מין מעולם. וכמו כן לא באתי במגע כשהייתי בגוף חשוף. אין לחשוש מהדבקה של בת זוג וכד'... וזוהי פעם ראשונה שאני נתקל בתופעה זו.
(אבקש ליידע שנבדקתי ע"י רופא צבאי לפני כשבוע בכל גופי, ובפרט באיבר המין והד"ר לא העיר לי דבר. )
המון תודות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלותי הן:
elton03/01/2008במה מדובר?
האם מסוכן?
האם סובל דיחוי? אם לא- מהי התרופה הנחוצה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנגעים באיבר המין
ד''ר סרג' גרדשטיין04/01/2008שלום רב,
מכיוון שלא היה מגע מיני, זו אינה "מחלת מין" אלא בעיה עורית "רגילה" אשר התמקמה לה דווקא באיבר המין. יתכן ומדובר בבעיה פטרייתית למרות שמבלי לבדוק אותך איני יכול להתחייב על אבחנה.
המלצתי היא להגיע להבדק על ידי רופא עור - במסגרת הצבאית או במסגרת אחרת.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה אתה לא עונה לי:(אנה02/01/2008
יש לי שאלה שמטרידה ואותי מאוד ושחכתי לשאול אותה אצל הרופא והתור אליו לעוד חודשיים בכל מקרה רקע:
אני בת 29 מאז ומתמיד היה לי פצע בצוואר הרחם והייתי במעקב לפני כשנה אחרי פאפ לא תקין אמרו לי שאני צריכה לעשות קולפוסקופיה ועשיתי וגם עשו לי ביופסיה ואז הרופא סיכם שיש לי CIN1 וזה לא נורא צריך להיות במעקב שזה כתוצאה מוירוס ה- פפילומה.
שאלה: איך ידעו שזה הוירוס מה מאבחן את הוירוס הקולפוסקופיה? הביופסיה? פשוט עד כמה שאני יודעת וירוס ניתן לראות בבדיקות דם? בקיצור יש אולי בליבי תקווה שזה לא הוירוס ולכן אני רוצה לדעת כיצד אבחנו אותו? ואולי יש דרך אחרת לבדוק?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי השאלה שלך מורכבת מידי
לי03/01/2008הרופא לא יכול לענות על כל שאלה
זו עבודה התנדבותית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעורך דין???
אנה04/01/2008סליחה אבל אותך בטוח לא שאלתי אז אל תענה כשלא מבקשים!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקש את סליחתך מאיה .
שרון04/01/2008אין לך סיבה אמיתית לכעוס עלי...
ולמרות זאת יש סיבה מצויינת למה שכתבתי
אם תרצי לדעת מה הסיבה כתבי למייל שלי
ואני מבטיח להסביר לך (בשורה אחת) ואת תשתכנעי ב 100% .
ושוב סליחה
שרון
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
אנה05/01/2008אכן הצלחת לפגוע בי אבל אין צורך בהסבר ולא כי זה לא מעניין אותי פשוט כי אני קיבלתי את תשובה שלי וזהו!! סליחתך ריגשה אותי ובהחלט מתקבלת. פשוט להבא תזכור שזה פורום די רגיש ותקח את זה בחשבון כשאתה פונה לאנשים!!!
כל טוב לך היה נעים להכיר! מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוירוס ה HPV
וירוס ה HPV הוא הגורם השכיח ביותר לשינויים בצוואר הרחם (בעיקר זנים 16 ו 18 ) אך האבחנה הודאית נעשית בבדיקת PCR ברקמה שנלקחה בביופסיה.
אי אפשר לאבחן באופן אמין זיהום ב HPV בבדיקות דם.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התעלמות מעגבת - עד לשלב השני שלה .לי01/01/2008
מתוך קריאה ועילעול בספרות רפואית כללית ניתן להבין כי יחסית קל
לטפל בעגבת לאחר השלב הראשון בעזרת פנצילין...
אולם מה קורה אם מפספסים את השלב הראשון , ומופיעים תסמינים של השלב השני :
כיצד ניתן לטפל באנשים שהגיעו לשלב השני של עגבת ?
והכי חשוב , האם החלמה מובטחת גם בשלב הזה ?
תודה
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגת גם עלי דוקטור...
לי03/01/2008מקווה לקבלת תשובה
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגבת
הבעיה עם עגבת אינה השלבים הראשון והשני אלא מה שקורה לאחר מכן. השלב השני מהווה למעשה את התפשטות החיידק מאזור הכניסה בעור (שלב ראשון) אל כל הגוף וכל המערכות. אז עדיין טיפול יכול למנוע את הסיבוכים של המחלה. אם לא מטפלים עדיין לאחר השלב השני , החיידק מתחיל לגרום לנזק רקמתי מצטבר וככל שמאחרים לטפל כך הנזק הרקמתי מחמיר לאיטו. הנזק הרקמתי הוא כבר ברובו בלתי הפיך. מדובר בנזקים לרקמות גרמיות , לכלי דם וללב וכן למערכת העצבים המרכזית.
עדיין חשוב לטפל גם אם האבחנה מתאחרת היות וזה מונע נזק רקמתי נוסף.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה .
שרון04/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HPVא01/01/2008
שלום,
עשיתי בדיקת פאפ והתוצאה היתה שיש לי SIL
(Low Grade Squamous Intraepitjelial Lesion)
קבעתי תור אצל רופאה אך עד אז יש לי מספר שאלות:
1. איך נדבקים בזה?
2. מה זה אומר?
3. אני מקיימת יחסי מין עם חבר שלי וכאמצעי מניעה משתמשת בטבעת למניעת הריון, ללא קונדום. האם עכשיו אנחנו צריכים להשמש בקונדום? האם הוא יכול להדבק? קראתי באינטרנט ששימוש בקונדום הוא לא יעיל ב-100% כי גם חיכוך יכול לגרום לזה. מה נכון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינויים ברירית צוואר הרחם
ד''ר סרג' גרדשטיין01/01/2008שלום רב,
הנגעים שתארת יכלים לנבוע מזיהום ב וירוס ה HPV אך לא בהכרח.
הוירוס נפוץ מאוד וזנים מסויימים גורמים לשינויים כאלה בצוואר הרחם (בעיקר זנים 16 ו 18).
בן זוגך קרוב לודאי כבר נשא של אותם זנים ועל כן אין טעם לשנות את הרגליכם.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס או סיפליס ?לי01/01/2008
שלום
אני בן 33 וסובל כ 10 מספר שנים מהרפס באיבר המין שמופיע בממוצע 2- 3פעמים בשנה
לא תמיד אני מצליח לטפל בו בזמן בעזרת זובירקס ולכן השלפוחיות הופכות לפצעים שמגלידים לאט לאט. ...... עד להתקף הבא בעוד מס חדשים.
בפעם האחרונה לפני כשבועיים זה שוב הופיע - לאחר הסימנים המוקדמים המוכרים לי
של עיקצוצים וגרודים ואח"כ מעין שלפוחיות שמהר מאוד הפכו למשהו קצת שונה ויותר דומה ל 2 נגעים שמזכירים לי יותר תמונות של סיפליס שראיתי באינטרנט .
למרות שהסיכוי שהפעם תפסתי סיפליס הוא נמוך מאוד כי איני מקיים יחסי מין לא מוגנים
ויש לי רק בת זוג אחת קבוע .
אבל אני בכל זאת חושש .
בינתיים 2 הנגעים שמקורם לא כל כך ברור לי התחילו להבריא ולהצטלק.תוך כשבועיים.
שאלותי הן:
* האם יש בדיקת דם מסוימת שעלי לבקש מהרופאה בקופ"ח לשם וידוי או שלילה של סיפליס ?
* האם עלי לגשר לרופא עור לשם כך ? ( אני מבקש להזכיר כי המקום כבר הגליד כמעט לגמרי
ומה שנותר זה הסיפור שאני מספר כעט )
בתודה
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיפיליס
על מנת לאבחן סיפיליס יש לעשות בדיקת דם בשם VDRL / TPHA , אפשר לבצעה דרך רופא המשפחה. יש לבצע את הבדיקה לפחות 3 שבועות לאחר הופעת הנגע בעור.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלות קונדילומהתמוש31/12/2007
רופא ער אבחן יבלות קונדילומה אצל בן הזוג.
ידוע שההדבקות היא מיחסי מין.
אנו יחד 5 שנים.
האם יכול להיות שנדבק טרם היכרותנו ורק עכשיו היבלות הופיעו (הוא אומר שתמיד היו לו יבלות קטנטנות) ...או ש...
תודה, תמוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
אי אפשר לדעת בודאות מתי נדבק וקיימת אפשרות שזה היה אפילו לפני שנים.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד באשכיםשששש30/12/2007
לאחרונה החל לי גירוד די מציק באשכים.. רציתי לדעת אם זה מסוכן ?
בנוסף אם זה עוזר, אז גיליתי שיש ליי כמו של עקיצה של יתוש ממש קטן במקום הגירוד..
יש לי את זה כבר די הרבה זמן מעל לחודש.. חשבתי שזה יעבור..
אז רציתי לדעת אם זה מסוכן ואם לא אז מה זה ? ואיך מטפלים בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד באשכים
ד''ר סרג' גרדשטיין30/12/2007שלום רב,
קשה כמובן להתחייב בלי לראות , אך הייתי בודק דבר ראשון אם לא מדובר בכנמת. "כיני הבושת " כפי שהם נקראים מסתתרים היטב וקשה להבחין בהם אם לא בודקים טוב. זו סיבה שכיחה למדי של גרד.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קילוף סביב איבר המין הגבריאביבית30/12/2007
שלוםרב
לבעלי הופיע קילוף סביב איבר המין רציתי לשאול האם יכו ל להיות שהוא נדבק מפטרייה שהיתה לי הקילוף מלווה בגרד הוא אינו מוכן ללכת להיבדק מה ניתן לתת לו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קילוף
קשה לתת חוות דעת מבלי לראות א הנגע.
לשאלתך , קיימת אפשרו של פטרת.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HIROBERTO28/12/2007
כתבתי לך בעבר שלאחר פיצוץ של בלוטת חלב בשק האשכים הופיע אצלי שלפוחית שנמשכה חודש וחצי ללא כאב ולאחר מכן הופיע כיב לא כואב ונותרה נקודה לבנה קטנה היכן שהייתה בלוטת החלב....בגלל שיש לי פחדים מהרפס בצעתי בשנתיים וחודשיים האחרונים 4 בדיקות דם להרפס
4 מהם להרפס 2
ובדיקה אחת להרפס 1
כל התוצאות שליליות
האם ייתכן ש4 בדיקות שנעשות לאורך שנתיים תוצאות שליליות ייתנו שלילי כוזב מה הסיכוי שזה יקרה????
יש לציין שהדבר לא חזר מאז הייתה שם שיערה שנתלשה ממש בקלות יש סיבה לדאגה????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע בעור
כאמור אי אפשר לתת חוות דעת מבלי לבדוק . אין לבסס אבחנה רק על פי תיאור מילולי של המטופל...יחד עם זאת מהתיאור שלך איני מתרשם שמדובר בהרפס מכיוון שהרפס כואב וגם נוטה לחזור במשך הזמן.
אם אמנם היה כיב גדול ולא רגי ש חשוב לבדוק סיפיליס (עגבת) - בדיקת דם פשוטה .
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיפליס
ROBERTO03/01/2008נבדקתי לסיפליס כשבועיים לאחר המקרה ....ויצא שלילי
הנגע הופיע שנה וחצי מהפעם האחרונה בה קיימתי יחסי מין ולכן לא נראה לי שהגיוני שזה יהיה סיפליס...
לדעתי הנגע נגרם מפיצוץ בלוטת החלב והזיהום שהיה שם....
כמו כן היה שם נגע שנמשך כחודש וחצי....ואז הפך לכיב
האם אני לא צודק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו כן...
ROBERTO03/01/2008את בדיקת הדם לסיפליס בצעתי כשבועיים מיחסי המין....ויצא שלילי
וממה שאני מבין נגע סיפליס לא מופיע שנה וחצי מהדבקה ראשונית....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד חשוב
ROBERTO05/01/2008הסתכלתי וראיתי שבצעתי בדיקת סיפליס גם כ 3 חודשים מהמגע האם השלפוחית והכיב יכלו להווצר בגלל פיצוץ בלוטת החלב?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלות בקשר להתפתחות מינית של בניםלי28/12/2007
שלום דוקטור
יש לי 2 שאלות בנושא : -
1) עד איזה גיל איבר המין של בנים ממשיך להתפתח ?
2) האם יש טווח גילאים מסוים שבו קצב ההתפתחות של איבר המין הוא המהיר יותר ?
בתודה
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפתחות מינית
מדור זה מוקדש למחלות זיהומיות המועברות במגע מיני וזה אינו הנושא בשאלתך...בכל זאת אומר שקצב השיא בגדילת איבר המין בבנים הוא בממוצע סביב גיל 14 וחצי - 15 וחצי .
התפתחות איבר המין עד גיל 16 וחצי.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)