מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איידסורדה27/12/2007
שלום,
האם ישנה איזו שהיא תרופה המאפשרת לחולי איידס לקיים יחסיי מין בצורה בטוחה יותר (כמובן תוך שימוש בקונדום) ?
במידה ויש תרופה כזו מהי ומה התופעות הנלוות שלה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוקטייל
ד''ר סרג' גרדשטיין30/12/2007שלום רב,
הקוקטיל המפורסם מעכב את הוירוס ומעלים אותו מהדם במידה והוירוס לא פיתח עמידויות. בכך הוא גם מפחית את המצאותו בנוזל הזרע ומפחית את סיכויי ההדבקה. אך אין לטעות הוירוס עדיין שם ויכול להדביק. ההגנה העיקרית היא על ידי הקונדום.
בברכה
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב באשכיםאבי23/12/2007
שלום!
מזה חודשיים פלוס יש לי כאבים בגב התחתון, במפשעות (צד ימין בלבד), כאבים שיורדים אפילו עד לברך, לאחר בדיקה של אורטופד שלח אותי למיפוי עצמות והכול יצא תקין .
לפני חודש החלו כאבים באשך ימין, בדיקות שתן יצאו תקינות, הייתי אצל אורולוג השבוע והוא טוען שלפי בדיקה שהוא עשה הכול נראה תקין אך שלח אותי לאולטראסונד אשכים בכל אופן,
אני כמעט בטוח ב90% שיש לי שינוי בצורה של האשכים שזה מדאיג אותי מאוד. לפעמים יש כאבים בבטן התחתונה אבל לא משהו קריטי אולי אני כבר מדמיין , אני פוחד פחד מוות מסרטן האשכים !
יש מצב לכיוון הזה בכלל או שאני סתם פראנואיד ?
שבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי שלום
אבי26/01/2008אני אשמח אם תמצא תרופה לבעייה שיש לך ולעדכן אותי כי אני סובל מבעייה דומה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
דרור27/01/2008אבי שלום עברתי משהו דומה +כל הבדיקות האפשריותו לא מצאו כלום.לעומת זאת הפיזיוטרפיסט שלי אבחן את הכאב ופתר אותו בשניות .וזאת מבלי שאמרתי לו דבר בנושא טרם האיבחון.
מאמץ גדול מידי במקרה שלי בחדר הכושר על מכשיר ההליכה גרם ללחץ בחוליה מותנית שגרר לחץ כמו זה שאתה מתאר.שחרורה פתר את הבעיה בין רגע לתשומת ליבך 4 רופאים קונבציונלים לא צלחו באיחון הכאב ומקורו.אשמח להפנותך אליו במידה ותרצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים עמומים באגן שמקרינים
ד''ר סרג' גרדשטיין23/12/2007שלום רב,
לא נראה לי על פי תאורך ועל פי העובדה שהאורולוג לא התרשם שהכיוון הוא כיוון גידולי. כמובן רצוי להשלים את הבדיקה שהאורולוג המליץ עליה (אולטרא סאונד). כן יתכן שמדובר בתסמונת האגן הדואב (CPPS) ... שמאופיין בכאב עמום באגן שקשה למקד אותו עם הקרנה לכיוון איבר המין או האשכים או הרגליים או לפעמים כל הכיוונים גם יחד...כדאי לבדוק את העניין ולנסות טיפול בכיוון זה.
אני מרשה לעצמי להפנותך לאתר המרפאה שלנו : www.std-clinic.co.il
ולהכנס למדור מאמרים - יש שם מאמר על הנושא.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין [a href='http://www.std-clinic.co.il' id='link']מרפאת מחלו מין STD[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהCCPS
אבי23/12/2007תודה רבה על התייחסותך המהירה,
קראתי את המאמר ,
שאלתי הנוספת היא האם דבר זה מסוכן והאם יש מצב שלא ניתן להחלים מזה בעזרת כדורים בלבד?
הכוונה היא שהאם יש מצב להגיע לניתוח כלשהו ?
והאם זה פוגע בפוריות ..?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת CCPS
אבי24/12/2007ברשותך,
האם בדיקת האולטראסאונד אשכים מגלה את התופעה הזו שציינת ?
ואם לא מהי הבדיקה שצריך לעשות בשביל לדעת אם יש לי את התופעה הנ"ל.
לפי מה שאתה מאר ומה שקראתי אצלכם באתר אלו בדיוק אותן התופעות .
הבדיקה שלי היא ביום חמישי, להמתין לה או לנקוט בדרכים אחרות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהCCPS
אבי02/01/2008שלום,
אולטראסאונד אשכים יצא תקין.
מה עושים ?? אני מיואש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לשאול פין מקומט..חסוי..20/12/2007
שלום, אני בן 17 וחצי כיום, ומאוד מטריד אותי כבר בערך מגיל 13.
אני לא יודע מתי התחיל ואם היה לזה התחלה כי אני פשוט לא זוכר אבל עובי האיבר שלי הואקטן יחסית למבוגרים ובנוסף יש עליו קמטים בראש הפין, רציתי לשאול אם יש לי בעיה כל שהיא, כי ממש הוא עם קמטים קמטים בראש הפין והראש קטן (לא כשהוא זקוף)
(שאלה נוספת, זה הגיל קובע את העובי או ששוט זה אחד שקשור לשני?, נ.ב. יש מצבים שהוא נראה גם עבה יותר ויש מצבים שפחות, לא כשהוא זקוף, אני מתכוון, יש מצבים שהוא אפילו נראה פי שניים בעובי, כשהוא זקוף יש מן נקודות עליו לפעים שאני רואה על ראש הפין, אבל כשהוא לא זקוף יש מן קמטייםם רציניים במיוחד אחריי שהוא עומד)
מעולם לא שאלתי כמו שצריך כי לא הרגשתי שאני יכול לשאול משהוא וכאן ניתנה לי ההזדמנות, שמח מאוד לתשובה וגם מפורטת אם אפשר..
ותודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבר נוסף ששכחתי לציין
חסוי..20/12/2007לפניי כשנתיים היית לי יציאה של דם מהאיבר והלכתי לבדיקות אולטרסאנוד באזור הבטן בכליות וכו' כדיי לבדוק אם הכל בסדר, ולא מצאו שום דבר..דיי הייתי מעוניין בתשובה..
ושוב.. תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצורה וגודל הפין
ד''ר סרג' גרדשטיין21/12/2007שלום רב,
העניין אינו קשור למה שמכונה "מחלות מין" אך לגופו של עניין אומר שאיני מתרשם כעל פי תאורך מבעיה או מצב חולני. אצל גברים מסויימים הפין יכול להראות קטן במצב של מנוחה אך תקין או גדול בעת זקפה... לגבי הקימוטים , גם כאן איני חושב שזה חריג.
הייתי ממליץ לך פשוט לפנות לרופא שיתרשם.
באשר לדמם מהשופכה: ישנן סיבות רבות מאוד לאירוע כזה , אם זה קרה לפני שהיית פעיל מינית , הרי ש"מחלות מין" לא באות בחשבון. אם האירוע היה חד פעמי ולא היה ממצא בהדמיה שעשית ואם בדיקות הדם (ספירת דם , שקיעת דם, תפקודי כליות) היו תקינים, ואם לחץ הדם שלך תקין, אין סיבה לחשוש.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודן כל..
חסוי..26/12/2007קודם כל תודה רבה על התשובה!!
הדימום היה חד פעמי באמת והכל היה תקין, כך גם האיבר כשהוא זקוף. (נתת לי קודם כל מרגוע שזה לא מחלה או משהו)
לגביי הקימוטים, יש משהוא שאפשר לעשות?יש מצבים שזה עובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד טורדנירחל20/12/2007
בימים האחרונים אני סובלת מגירוד מטריד בפות. הגירוד הוא חיצוני ולעיתים אני מרגישה דקירות עמוקות של גירוד ממש מתוך צוואר הרחם (נראה לי) ידוע לך מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי נוחות בפות ובנרתיק
ד''ר סרג' גרדשטיין21/12/2007שלום רב,
אי אפשר לדעת בודאות רק על פי תיאורך אך מדובר כאן בדלקת של הנרתיק. היא יכולה לנבוע מ"מחלת מין" דהיינו מחיידקים טיפוסיים המועברים במגע מיני כגון זיבה או כלמידיה או טריכומונס (טפיל ולא חיידק).
רצוי לקחת דגימות לבדיקה וכן לתת טיפול מכוון .
במיקרה של גירוי חיצוני כדאי גם לבדוק אם אין כינמת (מחלות מין עוברות במקרים רבים בצרורות...)
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעי אוננותמתאמן18/12/2007
שלום, לפני כחצי שנה הייתה תקופה בהאוננות הייתה בתדירות גבוהה(בערך פעם ביום) ואם חומר לא טוב, יום אחד גיליתי מאין בליטה מתחת לפין וסחבתי אותה כ-5 חודשים עד שהחלטתי להפסיק לקחת סיכונים ולפני שבוע נבדקתי אצל רופא עור ומין, הבדיקה הייתה קצרה והרופא אמר שאין לכך חשיבות ולא צריך לעשות עם הדבר כלום, אני חושב שמדובר ב"פצע"( מלווה באדמומיות שפחתה, אני די בטוח שחלק מזה זה קילוף עור) שנוצר כתוצאה מהאוננות, האם עלי להיות מודאג ומה עלי לעשות? אשמח אם תשיבו לי, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע בפין
ד''ר סרג' גרדשטיין18/12/2007מכיוון שלא ראיתי בעצמי את הנגע , איני יכול להתחייב לגבי האבחנה. אם אכן מדובר בשפשוף הרי שזה אינו מסוכן ולכל היותר זה מהווה פגם אסטטי. הטיפול הוא כמובן הפסקת האוננות לפחות באופן שאתה מבצע אותה.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאנה17/12/2007
שלום רב!!!
יש לי שאלה אני בת 28 ולפני כארבע שנים גילו אצלי את הוירוס פפילומה ולפני שנתיים המצב לא היה טוב כלומר בהריון שלי היה לי CIN3 ואחרי הלידה תודה לאל הייתה נסיגה וזה נהיה CIN1 השאלה שלי בעצם האם יש לי טעם לקחת את החיסון וזה ימנע אצלי את ההחמרה להידבק בזן אחר אין לי סיכוי אני עם בן זוג קבוע , האם החיסון יעיל למי שנדבקה ומונע החמרה?? אני מתכננת הריון וחשוב לי לדעת האם לקבל את החיסון ולדחות את ההריון או שחבל על הזמן והכסף???
מחכה בקוצר רוח לתשובה, תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון נגד HPV
ד''ר סרג' גרדשטיין18/12/2007שלום רב.
ברמה העקרונית גם בגילך וגם לאחר זיהום באחד הזני של HPV עדיין אפשר להפיק תועלת מהחיסון שמחסן נגד 4 זנים. יחד עם זאת אם את עם בן זוג קבוע הסיכוי להדבקה בזן נוסף נמוך מאוד ולכן הצורך בחיסון פוחת במצב זה.
האם לחיסון השפעה על זיהום קיים ועל תוצאותיו? זוהי שאלה מעניינת מאוד ויש דיווחים במחקרי שונים שאולי יש לכך משמעות. אך זהו שלב מחקרי בלבד ואין היום התויה כזו.
בשורה התחתונה, במצבך נדמה לי שאין חשיבות גדולה להתחסן.
בברכה.
ד,ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורופלסמהא חשוב17/12/2007
כשהרופא בדק אותי הוא גילה אצלי אורופלסמה. הטיפול שניתן לי הוא חמישה ימים של אנטיביוטיקה, ואילו המידע באינטרנט מורה על טיפול של 21 ימים. אולי תוכל להסביר לי מה פשר הטיפול במחלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוראפלסמה
ד''ר סרג' גרדשטיין18/12/2007שלום רב, הטיפול ומשכו תלוי בסוג האנטיביוטיקה בה משתמשים וגם במידת התפשטות זיהום. לרוב אוראפלסמה גורם לדלקת קלה בשופכה והטיפול הו א יחסית קצר. אם נונתים זטו או אזניל הטיפול אכן ניתן 5 ימים , אם נותנים דוקסילין מומלץ לטפל 10 ימים.
במיקרים של מעורבות של הפרוסטטה (PROSTATITIS) הטיפול האנטיביוטי אכן יותר ממושך עד 3 שבועות. נדיר מאוד אם בכלל שאוראפלסמה יגרום לפרוסטיטיס...
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HIVיניב17/12/2007
שלום לפני כשנתיים קיימתי יחסי מין עם זונה בשל דכאון שחטפתי מהעניין לא קיימתי יחסי מין יותר משנתיים יש לציין שנבדקתי לאיידס 3 חודשים וגם חצי שנה וגם לאחר יותר משנה לHIV(נבדקתי גם למחלות אחרות אבל שאלתי עכשיו היא על HIV בלבד) כמובן תוצאות שליליות יש לציין שהיה שימוש בקונדום אבל אני דיי מפחד הבנתי לא מזמן שנבדקים מספר מסויים של זנים בבדיקת HIV ולא כולם אכן נבדקים שאלתי היא מה הסיכוי שיש לי זנים אחרים???שכבתי עם זונה אין אפשרות להדבקות מזנים אחרים הרי זונה יכולה לשאת גם מחלות לא שגרתיות....האם יש מה לדאוג שלמרות ששלוש פעמים קבלתי תוצאות שליליות עדיין אני נושא נגיף מזן אחר...???את הבדיקות בצעתי ב3 מקומות שונים במרכז לוינסקי בקופהח כללית וביום מיוחד שהיה באונ תא שם עשו בדיקות ושלחו לסוראסקי או משהו כזה(אין לי מושג איפה זה) ובשלושתם תוצאות שליליות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זנים שונים של HIV
ד''ר סרג' גרדשטיין18/12/2007שלום רב,
נכון שיש זנים שונים ותת זנים של HIV אך הבדיקות הנוכחיות המבוצעות בארץ מגלים את הזנים HIV-1 ו HIV-2 וכן את התת זנים מסוג M שהם למעשה תת זנים A-K . קיימת בעיה עם תת זנים O ו N אך תת זנים אלה נדירים ביותר .
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז...?
יניב19/12/2007אם יצאתי שלילי ב3 בדיקות איידס שנעשו כשלושה חודשים מהמגע המיני אז אפשר לומר שאין לי איידס?בדיקה אחת אחרי חצי שנה אחת אחרי 6 חודשים ואחת אחרי יותר משנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה
יניב19/12/2007אחת אחרי 3 חודשים אחת אחרי חצי שנה ואחת אחרי יותר משנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות HIV
ד''ר סרג' גרדשטיין21/12/2007אכן כך...אין מה לדאוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חששות מדרכי הדבקות במספרהשרית16/12/2007
האם ניתן להידבק באיידס בזמן חפיפת שיער במספרה :
1.כאשר יש לי אולי פצעון קטן עם טיפת דם ולחופף יש פצע פתוח האם החיכוך עם המים והסבון עלולים בכל זאת להדביק????
2.האם כמות דם מינורית כמוזכר למעלה עלולה להדביק...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויי הדבקה
ד''ר סרג' גרדשטיין16/12/2007שלום רב,
התשובה היא חד משמעית לא...
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- candida helpmaya14/12/2007
i am israeli that lives in Greece.i have candida allready for 2 years i try aot of medicine and votanic medicine nothing seems to help.the infaction is creesing and i feel bad i have dipration from it.non doctor undrestand me.thhy give me "benatin" what can i do in order to be healthy
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Candida
ד''ר סרג' גרדשטיין16/12/2007Kalimera sas!
אפשר כמובן לטפל בקנדידה בתכשירים אנטי פטרייתיים אך יש לזה נטיה לחזור. חשוב להרחיק גורמים מעודדים כגון שטיפות או רחצה כפייתית מדי של המקום. כדאי לא להשתמש בסבונים רגיליי (בסיסיים) אלא באל-סבון (חומצי). צריך לזכור ששימו באנטיביוטיקה מגביר את הפטרת. אפשר להרחיק את הפטרייה על ידי נטילת פרוביוטיקה המציפה את הגוף בחיידקים ידידותיים וכך מרחיקים חיידקים ופטריות אחרות.
שינויים הורמונאליים יכולי לגרום להופעת הפטרת. למשל התחלת נטית גלולות או להיפך הפסקת הגלולות וכדאי לבדוק את הנקודה. מאותה סיבה , משחה המכילה אסטרוגן יכולה לעזור כאשר מורחים אותה באזור הפות והוגינה.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בערמוניתאיל13/12/2007
ד"ר שלום.
לפני כ-3 חודשים החלו אצלי כאבים באשך ימין ובבטן התחתונה, ביצעתי בדיקות כולל us ונמצא כי ישנה נפיחות קלה בראש אשך ימין טופלתי באופלודקס עם שיפור ניכר ,יומיים לאחר סיום הטיפול החלו כאבים בבטן התחתונה ובלוטות לימפה נפוחות במפשעה פניתי לאורולוג ביצעתי תרביות שתן וזרע, תרביות שתן תקינות ובתרבית זרע נמצא חיידק מיקופלסמה 100000 טופלתי בדוקסילין במשך 30 יום.
כרגע אני ממתין לתרבית זרע חוזרת שאני צריך לבצע כחודש לאחר סיום הדוקסילין, במקביל ביצעתי בהוראת רופא המשפחה בדיקות דם למחלות המין שנמצאו שליליות(hbc,hbs,hcv,tpha,כלמידה,hiv(
כרגע מידי פעם ישנה אצלי תחושת כאב עמום באגן ובאיזור כולו ובלוטות הלימפה עדיין מעט נפוחות 4/16 מ"מ , לדברי האורולוג צריך להמתין לתרבית הזרע החוזרת.
האם יש לך המלצות נוספות או דרכי פעולה שלא ציינתי? האם המסלול בו אני מטופל נשמע תקין לדעתך?
האם ישנם עוד בדיקות שיש צורך לבצע?
תודה וסליחה על אורך הטקסט אני פשוט מאוד מוטרד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בערמונית
יכול להיות שהתלונות קשורות אכן לזיהום במיקופלסמה אם כי קיים ספק בספרות הרפואית לגבי המשמעות של זיהום כזה מבחינת תחלואה. בכל אופן , אם אחרי הטיפול התלונות נסוגות בהדרגה, אין צורך לחשוש. אם לעומת זאת אין הטבה או להיפך, החמרה של התלונות, אזי יש להעמיק את הבירור כי תתכנה סיבות אחרות למצב.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד''ר סרג' גרדשטייןאיתי13/12/2007
ד''ר סרג' גרדשטיין שלום , ברצוני לשאול האם בבדיקת שתן אפשר לאבחן מחלות מין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחון מחלות מין בשתן:
מחלות מסויימות ניתן לאבחן בשתן כגון זיבה או כלמידיה.
מחלות אחרות אי אפשר לאבחן בשתן כגון HIV סיפיליס, צהבת B או C וכו'
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- problemnat13/12/2007
שלום רב ..
יש לי בעיה .
יש לי נפיחות בחלק הקדמי של איבר המין
וקצת כאבים בצדדים..
מה לעשות??
תודה רבה זה חשוב לי לדעת אם אצטרך ללכת
לבית חולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות באיבר המין
קשה לתת אבחנה בלי לראות את הממצא. כדאי לפנות תחילה לרופא המשפחה או לאורולוג.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשותאלמוני13/12/2007
אני בן 25 קיימתי יחסי מין עם בחורה חדשה ויש לי הפרשות לבנות שורפות. זה זיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה וצריבה באיבר המין
ד''ר סרג' גרדשטיין16/12/2007זו דלקת של השופכה. יתכן זיבה (גונוראה) אך יש עוד מחוללים אפשריים כגון כלמידיה ...
עליך לפנות לבדיקה וטיפול בהקדם על מנת להשתחרר מן התלונות, להמנע מסיבוכים ולמנוע העברה לאנשים נוספים...
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר המין הגברי עקום... !רון12/12/2007
שלום.
אני נער בן 18, ואני נוהג לאונן בדרך כלל פעם אחת ביום-יומיים.
מעולם לא שכבתי.
יש לי בעיה -
איבר המין שלי, כאשר הוא בזקפה, הוא מעוקל בצורה של בננה, כאשר הוא זקור פחות או יותר למעלה, עם נטייה חזקה שמאלה. הכיפה שלו נוגעת באיזור הפופיק שמאלה.
גם כאשר אין לי זקפה הוא נוטה שמאלה...
זה לא נראה לי רגיל, וכל התמונות שאני רואה של איברים גבריים הם לא נאיםם בצורה עקומה כזאת...
אני לא יודע כיצד אני אוכל לשכב עם בחורה...
מה עליי לעשות?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיוות של איבר המין
ד''ר סרג' גרדשטיין16/12/2007שלו רב,
זה אינו בדיוק המדור הנכון שהרי אנ עוסקים במחלות זיהומיות המועברות במגע מיני . בכל זאת לשאלתך: עקמומיות של איבר המין היא תופעה שכיחה ולא תמיד יש מקום להתערבות. אם בכל זאת הנך חושב שהמצב חריג וזה מפריע לך בתפקוד , עליך לפנות לאורולוג לעזרה.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי.אני אורולוג נותקלתי בשאלה שלך
ד"ר הולנד23/12/2007עקמת של הפין יכולה להיות מולדת או נרכשת. אם היא מולדת ומפריעה לך בחדירה, אפשר לנתח ולהביא לתוצאות טובות. אם היא לא מפריעה לחדירה עדיף לא לנתח כי הניתוח מביא לקיצור מסוים של הפין.
בהצלחה, ד"ר רונן הולנד, אורולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)