מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים אדומים על איבר המיןגלית06/11/2007
שלום רב,
אתמול גיליתי שלבן זוגי צצו פתאום 2 פצעים אדמדמים קטנים על גזה הפין ,
שאלתי היא האם יש חשש שחלה במשהו ?
והאם הוא צריל לפנות לרופא ובהתאם לכך גם אני ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגעים בפין
ד''ר סרג' גרדשטיין06/11/2007שלום רב,
על עור הפין כמו בכל מקום אחר בגוף יכולים להיות נגעים טריוויאליים ללא משמעות כלל של מחלות מין....אך על מנת להיות בטוח אין כמו רופא אמיתי בשר ודם שיבדוק זאת ואלי יחליט גם על בדיקות עזר בהתאם לממצאים ולסיפור.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהה חשובההחסוייהה06/11/2007
יש לי באיבר המין שלי בתחילה של הפתח מין חטיכת עיגול כזה בשר דבוק מזה יכול להיות זה ממש מפחיד אותיי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע בפות
אמנם לא ראיתי את הנגע (וחשוב שרופא יראה זאת) אך זה נשמע כמו יבלת , יתכן קונדילומה הנגרמת מוירוס ה HPV. כדאי אם כן לפנות לרופא גינקולוג או עור או זיהומים על מנת לאבחן ולטפל.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחויות כואבות באזור איבר המיןצוקי05/11/2007
בשבועות האחרונים יש לי מספר נפיחויות כואבות באיזור איבר המין, באיזור שיער הערווה העליון. לא על איבר המין עצמו! הנפיחויות דומות לעקיצת יתוש גדולה, אך כואבת, רכה בד"כ, לעיתים לא בהירה, ומה שגרוע זה שזה לא עובר!
למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגעים בפוביס
ד''ר סרג' גרדשטיין06/11/2007שלו רב,
א אפשר כמובן להתחייב מבלי לבדוק אך המיקום והתיאור יכולים להתאים לעקיצות של "כיני בושת" - מנדבושקס בלשון העם... קשה לראות את הכינים ולרוב הם מתגלים בשל תלונה נלווית כגון אותן עקיצות אולי או סימנים בתחתונים...בכל מיקרה כדאי שרופא יבדוק זאת.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעון בפיןירון04/11/2007
לפני קצת יותר מחודש קיימתי יחסים מוגנים ,מספר שעות לאחר מכן הרגשתי עיקצוצים בפין חשבתי שזה יעבור .
חודש לאחר היחסים התחיל לשרוף לי בקצה הפין ובצינור השפכה ללא הפרשות רופא עור ומין לא זהה משהו . לאחר יום זה התחיל להתגבר כך שחזרתי אליו ואפילו בלי לראות הוא נתן לי דקסולין 100 ל10 ימים פעמיים ביום . השריפה עברה אבל עדין יש אי נוחות בכיפה של הפין ושני הפצעים המסרוסקופיים בשפתיים של הפין לא נעלמו.
שסיימתי את הכדורים עדין לא חל שיפור נראה שהתנפחה לי שפה מהפין ויש עליה חצקון קטן אדום ע"פ שיקול דעתי זה רק מחריף .
בנוסף נראה כי חל שינוי באיכות הזרע שלי כי סגנון הפליטה קצת שונה.
יכול להיות שאילו תופעות לווי לכדורים?
הנפיחות תרד במשך הזמן או שהטיפון לא עזר.
האם ניתן להדבק גם באיידס הרי בכל אופן הגיע לי איזה זיהום לפין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בשופכה
קשה לי כמובן להתחייב לגבי האבחנה המדוייקת מבלי להתרשם אך אתה בהחלט צודק כאשר אתה חושש שמה נדבקת בעוד משהו. לא נדיר שמספר מחלות מין שוכנות אצל אותו מגע. זה אולי מסביר למה הייתה הטבה חלקית עם הדוקסילין (שטפלה במחולל אחד) אך הנך עדיין סובל (מחולל נוסף). כאשר מדובר במגע מוגן , אין סיבה לחשוש מאיידס אך בהחלט יתכן והסתנן איזה חיידק כגון זיבה או כלמידיה או טריכומונס (טפיל) למשל בעת הורדת הקונדום. אלו מחלות שכיחות וגם הרבה יותר מדבקות מאיידס.
על כן הייתי פונה לבדיק רופא שיבצע מספר בדיקות מעבדה על מנת לנסות לזהות את המחולל/ים האחראיים לתלונות ויחליט בהתאם על הטיפול. לא יזיק גם לעשות סקירה כללית של מחלות מין באותה הזדמנות.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספרהשרית04/11/2007
שלום,
האם כל ההפרשות הנקבוביות בקרקפת בזמן צביעת השיער פתוחות ועלולות להדבק באיידס מספר שיש לו חתך באצבע וחופף לי את השיער???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ולא
ד''ר סרג' גרדשטיין06/11/2007לא ולא - חד משמעית לא....
על מנת להדבק יש לקיים מגע מיני מלא או אוראלי (אקטיבי) או להדקר ממחט חלולה המכילה דם מזוהם.
ביקור אצל הספר לצורך תספורת בלבד אינה מעלה את הסיכון להדבק בוירוס ה HIV
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו אחרוןיוני03/11/2007
אתה תמיד כותב שבידקות דם להרפס אינם מהימנות...רציתי לשאול האם יש לך נתונים מה מידת אמינותן??יש כאלה שכותבים שזה בין 80 ל90 אחוז...תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחון של הרפס
הבעיה בהרפס היא בעיקר לזהות זיהום חריף . ניתן לאבחן זיהום חריף או על ידי הדגמה של נוכחות נוגדנים מסוג IgM לוירוס או על ידי לקיחת שתי דגימות בפער של שבועיים ומדידת נוגדנים מסוג IgG והדגמה של עליה ברמתן פי 4 בין לקיחה ללקיחה. בדיקת ה IgM בעלת אמינות נמוכה (סדר גודל של 50%) וזה מעט מאוד. מדידת העליה ברמת ה IgG נותנת תוצאה מדוייקת יותר סביב 90% אך היא אינה פרקטית לצורך החלטה טיפולית . כמו כן נסיון לעשו אבחנה במיקרים של ריאקטיבאציה של הוירוס (זהו לרוב המצב) נתקל באמינות עוד יותר נמוכה של הבדיקות בגלל התגובה החיסונית הדלה במיקרים אלה.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על הרפסיוני03/11/2007
שלום האם הרפס תמיד כואב כשהוא מופיע או יכולות להיות תחושות אחרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף פעם אל תאמר "אף פעם"
ברפואה אין אף פעפ "אף פעם" ואין אף פעם "תמיד" . בכל אופן מאוד טיפוסי לנגע הרפטי שהוא כואב ולכן נגע לא כואב לא סביר שנובע מהרפס.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HIיוני03/11/2007
יש לי תור לסקירת מחלות מין...
אבל רציתי לספר לך משהו שמדאיג אותי שתאמר לי האם צריך לדאוג או לא...
אגב לפני שנה עשיתי בדיקה כזו ומאז לא קיימתי יחסי מין זה כלל הרפס1+2 עגבת ועוד
בכל מקרה
לפני כמה חודשים עבדתי בעבודה מאומצת ויצא גם שלא התקלחתי כמה ימים...
ואז היה לי אדמומיות בשק האשכים באזור של בלוטת חלב שיוצאת ממנה שיערה
התחלתי ללחוץ והתחיל לצאת משם המון מוגלה אותה בלוטת חלב התפוצצה לגמרי למחרת הופעה שלפוחית לא כואבת רק מכוערת מאוד עם נוזל ואחכ זה הפך לכיב...יש מה לדאוג??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חששות
ד''ר סרג' גרדשטיין06/11/2007שלום
קשה להתחייב בלי לראות את הנגע אך התיאור לא מתאים למחלת מין. כמו כן עשית בדיקות שהיו תקינות , על כן איני מתרשם שיש כאן סיבה לדאגה.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצ"קונים באזור איבר המיןפאשה01/11/2007
שלום
אני בן 15
יש לי שאלה שיד מדעיגה אותי לאחרונה סמתי לב שיש לי כמו חצ"קונים באזור איבר המין (לא בפין) ויש הרבה אבל הם קטנים אבל זה מדעיג אותי מאוד העם אני צריך ליפנות לרופה או שיש משהו שאני יכול לאסות עם זה ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצ'קונים
ד''ר סרג' גרדשטיין02/11/2007שלום רב,
חצ'קונים יכולים להופיע באברי המין כפי שהם יכולים להופיע באתרים אחרים בגוף...
לגבי הנגעים אצלך , איני יכול להתחיייב לגבי משמעותם מבלי לבדוק .
לכן אני מציע לך להדק על ידי רופא.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב תודה רבה
פאשה02/11/2007תודה רבה
ועוד שאלה לאיזה רופה אני צריך ליפנות בבעיות כאלה רופה עור או איזשהו אחר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה רופא
ד''ר סרג' גרדשטיין06/11/2007אם אתה מרגיש נוח עם רופא המשפחה , התחל משם אם יש צורך פנה לרופא עור או זיהומים.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת רופא
ד''ר סרג' גרדשטיין09/11/2007שלום שוב,
הייתי מציע לפנות תחילה לרופא המשפחה אם הנך מרגיש נוח איתו. לסירוגין אפשר לפנות לרופא עור או לאורולוג או כמובן למרפאתינו (מרפאת STD).
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה עובר
ליאור02/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יתכן הדבר?גיל01/11/2007
השאלה שלי היא כזאת, לפני כחודש, עשיתי מין אוראלי לא מוגן, עם פרטנרית לא קבועה.
מיד לאחר שהיא סיימה ל"רדת" לי ראיתי שבאיזור השמאלי בתחתית הכיפה של איבר המין שלי, היכן שהשיניים שלה נגעו מידי פעם, נראה מן פס דק ועדין כמו צלקת עדינה, באורך של כ עד 1 ס"מ בהיקף הכיפה.
האם יכול להיות שמחלת מין נראית מייד לאחר מין אוראלי? ואם כן מה זה? לא מצאתי בשום פורום תופעה דומה. אשמח לקבל תשובה במהרה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים מוקדמים
בהחלט לא יתכן שמחלת מין תתבטא כלכך מהר. מקור הסימן שאתה מתאר הוא פיסיקאלי או כימי (גירוי מחומר כלשהו כגון חומר סיכה או אחר...).
יחד עם זאת , במין אוראלי פסיבי (כשיורדים לך) אפשר להדבק במחלות כגון זיבה , כלמידיה או סיפיליס. אי אפשר להדבק ב איידס.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיה דחוףףףףףףףףף מאוד!!!!שירן30/10/2007
שלום רב, אני בת 20 עם בן זוגי כ 3 חודשים לאחרונה הוא סובל מצריבה בשטן והפרשות -פנה לרופא עור ומין וזיהו אצלו את הכלמדיה, ניגשתי לרופא נשים שלי והתחלתי בטיפול בדוקסלין חקרתי לא מעט על המחלה וממה שאני מבינה היא יכולה לפגוע בפוריות ולהביא למצב עקרות השאלה שלי היא מה הסיכויים לכך? האם אפשר לבדוק פוריות בגילי? והאם בבדיקת דם אפשר לזהות כלימדיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה
אכן חשוב שתקחי טיפול בכל מיקרה שהרי את יכולה להיות נשאית של כלמידיה גם ללא תלונות מצידך...
באשר לחששות מפגיעה בפוריות , הדבר קורה רק אם יש זיהום "עולה" על ידי הכלמידיה. דהיינו דלקת של הרחם והחצוצרות . מה שנקרא בלעז PID . זו מחלה סוערת יחסית עם חום וכאבים. נשאות בלבד לא גורמת להצטלקויות ברחם או בחצוצרות ועל כן אם לא חווית PID אין מקום לחששות.
מבחינת האבחון:
לבדיקת הדם אין הרבה משמעות שהרי העדר נוגדנים בדם לא שוללת נוכחות של כלמידיה בנרתיק ולהיפך, נוכחות נוגדנים לכלמידיה בדם יכולה לנבוע מזיהום עבר או זיהום על ידי כלמידיה אחרת (יש כמה סוגי כלמידיה וקשה להבדיל בבדיקות הדם . יש כלמידיה שפוגעת בדרכי הנשימה למשל ואין לה כל קשר למחלת מין).
לכן אפשר וחשוב לאבחן על ידי בדיקת שתן או משטח וגינאלי בבדיקת PCR לכלמידיה או
Antigen Detection לכלמידיה. יש רק לציין שהשיטות הנ"ל לא מבוססות על תרבית של חיידקים חיים אלא על חומצות גרעין או חלבונים שיכולים לשרוד ולכן אחרי נטילת הטיפול כדאי לחכות כחודש ואז לוודא שהבדיקה שלילית.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגבתיוני30/10/2007
האם בדיקת דם לעגבת 3 חודשים ממגע תוצאה שלילית...אפשר לסמוך על זה???
והאם בדיקות לאיידס שנעשו 3 חודשים וחצי שנה לאחר מכן תוצאות שליליות אפשר לסמוך..?
ואחרון האם בדיקות לצהבת B C תוצאות שליליות אפשר לסמוך???
האם ניתן לסמוך על בדיקות לזיבה וכלמידיה שנעשו שבועיים מהמגע???
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
על כל הבדיקות שציינת אפשר לסמוך במועדים הנקובים, ההסתייגות היחידה היא לגבי צהבת B ו C , שם מומלץ לחזור על הבדיקה 6 חודשים לאחר החשיפה.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות וריח חריףדבי29/10/2007
לפני חודש התחילו להיות לי הפרשות צהובות וריח חריף זה לא משנה כמה אני מנקה ומתקלחת זה חוזר זה מביך זה ריח נורא וזה לא מפסיק זה לא זיבה כי לא צורב לי מה זה לפני שנתיים נדבקתי בקונדילומה עברתי ניתוח וזה נעלם אין לי יבלות מה אני צריכה לעשות ? מה יש לי ? איך מטפלים ? ואם זה קונדילומה שוב מה אני צריכה שוב פעם ניתוח או שיש כדורים לזה?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה וריח רע
ד''ר סרג' גרדשטיין29/10/2007שלום רב,
אין קשר לתלונות עם קונדילומה, לעומת זאת יתכן זיהום חיידקי או על ידי טריכומונס. הזיהום החיידקי יכול להיות בלתי ספציפי או כלמידיה או אפילו זיבה שאינה בהכרח גורמת לצריבה.
המלצתי היא לקחת תרבית מן ההפרשה ולציין גם את הדרישה לבדוק זיבה. כמו כן כדאי לקחת דגימה לכלמידיה ואם אפשר לבדוק טריכומונס במיקרוסקופ.
במקביל הייתי מתחיל טיפול באנטיביוטיקה רחבה.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב באשכיםאילן27/10/2007
שלום לך ד"ר יקר
מזה כמה חודשים שאני סובל מכאבים באשכים ובצריבה בעת מתן שתן.
בעת קיום יחסי מין, אני מרגיש כאב בתוך הפין, דבר שמונע ממני ליהנות מיחסי מין.
לאחרונה החמיר הכאב באשכים והוא מתחזק לאחר אורגזמה.
חשוב שאציין שהכאב באשכים מופיע גם ללא קשר לקיום יחסי מין, זה מרגיש כמו כאב עמום
שדומה לתחושת "כאבי הביצים" הידועה.
לפעמים, כאב האשכים לאחר קיום יחסי מין הוא ממש בלתי נסבל, לאחר 15-30 דקות הוא נחלש. לעיתים אוננות מקלה על הכאב ולפעמים אינה עוזרת או מחמירה את הכאב.
דבר נוסף שקורה הוא, לאחר שאני משתין, ממשיכה דליפה קלה, זה נראה כאילו שה"שסתום" הפנימי לא עובד כמו שצריך. אם אני משתין לאחר קיום יחסי מין, זב בד"כ כואב בתוך הפין.
הייתי בבדיקה במרפאה של משרד הבריאות ומשום מה, הם לא מצאו כלום.
הם עשו לי בדיקת דם ושתן והתשובות היו שליליות.
לאחר התוצאות, נכנסתי לבדיקה אצל הרופא, הוא בדק אותי גופנית, לחץ על נקודות באגן כדי לבדוק נפיחות, והוא היה דיי נבוך כשלא מצא לי כלום, למרות שציינתי בפניו את כל הסימנים.
בהמלצת רופא (מכר שלי) עכשיו אני לוקח זטו 250, 2 כדורים ביום למשך 3 ימים. האם זה נכון להמשיך לקחת? האם זאת האנטיביוטיקה הנכונה? האם זהו המינון הנכון?
אני מעוניין לבצע את הבדיקות באופן פרטי ולכן אבקשך להמליץ לי על הבדיקות הנכונות, כך שיהיה סיכוי גדול לגילוי המדויק של המחלה.
חשבתי שאולי עליי לעשות בדיקת זרע, מה אתה חושב?
מהי הדרך הטובה ביותר לגלות ולרפא את המחלה?
האם ייתכן שיש לי יותר מנגיף/חיידק אחד?
תודה גדולה מראש
אילן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים באשכים
איני בטוח שמחלתך זיהומית וזה אולי מסביר את העובדה שבמשרד הבריאות לא מצאו כלום. יתכן והנך סובל מתסמונת האגן הדואב (CPPS) . אתה מוזמן לקרוא על כך יותר באתר [email protected] שם יש מאמרים כולל מאמר על תסמונת זו.
אם בכל זאת ברצונך לבודא את נושא הזיהומים , הייתי בודק זיבה , כלמידיה ושאר חיידקים כגון אוריאפלסמה ומיקופלסמה וכן טריכומונס.
אם ברצונך לפנות למרפאת STD אנא פנה טלפונית לאחד המספרים הרשומים באתר הנ"ל.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס TYPE1 באיבר מיןיעל26/10/2007
שלום
לפניי כשנה עשיתי בדיקת הרפס מתוך סקרנות ודאגה ( לא בגלל שהופיעו לי פצעים)
תוצאות הבדיקה הראו שיש לי נוגדנים\ חלבונים להרפס 1 אם כי לעולם לא הופיע לי פצע על השפתיים
לפניי כחודשיים הופיע לי חצקון אחד קטן בשפתי איבן המין ובגלל שהייתי לחוצה שזה הרפס שמתי מיד זובירקס ואחרי יום זה נעלם
היום חודגשיים אחריי שוב הופיע לי שם חצקון , אני חושבת שזה באותו מקום
האם יכול להיות שזה הרפס 1 שמופיע באיבר מין ( אותו הרפס שמצאו לי בבדיקות שם)?
האם הרפס 1 שמופיע באיברי מין מדבק גם כאשר אין פצעים ? האם התחלואה שלו קלה יותר מהרפס 2 ?..האם בגלל שזה פצע אחד יכולה להעיד שלא מדובר בהרפס ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
נוגדנים להרפס 1 קיימים בכ 90% מהאוכלוסיה גם כאשר אין פצעים חוזרים. הם נובעים מזיהום ראשוני שאירע בעבר , בד"כ בילדות , אז ביטוי הוא חום, פצעים בתוך חלל הפה ובלוטות צוואריות. בד"כ הילד או הוריו לא שומרים בזכרונם את המחלה הזו. יש ריפוי של המחלה החריפה אך הוירוס נשאר חבוי בגוף לכל החיים .פצע החום המפורסם הוא ביטוי משני של התעוררות מחדש של הזיהום אך זה קורה רק אצל מיעוט האנשים.
הרפס מסוג HSV1 יכול להקלט מלחתחילה באברי המין אך זה נדיר יחסית מכיוון שרוב האנשים (אותם 90%) כבר חסינים בגיל שבו מקיימים יחסי מין.
מכיוון שהנך סובלת מהרפס 1 ישן (על פי נוכחות הנוגדנים) לא סביר שהנגעים שאת מתארת קשורים להרפס שנקלט באברי המין. יותר סביר שמדובר ב חצ'קון פשוט.
אם את בכל זא שואלת :לזיהום באזור אברי המין מסוג 1 יש פחות או יותר אותו ביטוי כמו לזיהום מסוג 2.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)