מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רטלין וגראסיעל02/01/2009
שלום רב, בעלי בן 37 אובחן לאחרונה בהפרעת קשב וריכוז. והחל ליטול רטלין. מדי פעם הוא מעשן גראס. האם נטילת רטלין וגראס במקביל או בהפרש של מס' ימים יכול להוות בעיה?? מבחינת הנזק למוח , תופעות לוואי וכד'?? (מקווה שכן וכך אוכל להסביר לבעלי שמומלץ להפסיק את נטילל הגראס)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את צודקת תשובה היא כן
פרופ` פנחס דנון02/01/2009את צודקת תשובה היא כן שילוב עלול לגרום לבעיות נפשיות ותופעות לוואי גופניות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהציפי31/12/2008
האם לעשן כ-3 סיגריות ליום זה כזה נורא? אני ככה כבר שנים, וזה כיף לי. אני לא רוצה להפסיק. מה אתם אומרים? אני חייבת להפסיק לדעתכם? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה סוג של סיגריות
פרופ` פנחס דנון31/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה באמת משנה?
לי06/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
פרופ` פנחס דנון06/01/2009מחשבה היא אם את מעשנת גוינט ? טבק ? חום? או סיגריות רגילות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכור לכסיסת ציפורנייםיניב27/12/2008
אני מכור כבר סביבות ה-8 שנים לכסיסית ציפורניים ניסיתי "מרה" ולא הלך כססתי עם זה אני יודע שזה מגעיל אבל אני לא יודע איך יכולתי להמשיך. אמרתי לעצמי שאני יכול להפסיק והפסקתי לשבועיים וזה חזר ואני פשוט חייב להיגמל מזה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליניב
פרופ` פנחס דנון27/12/2008שלום,
תופעת אכילת-כסיסת ציפורניים מופרזת מוגדרת כתופעה דומה להפרעות ממשפחת חוסר שליטה על דחפים IMPULSE CONTROL DISPORDERS ובפסיכולוגיה מוכרת NAIL BITTING. בארץ אינני מכיר מאמרים או ספרים בנושא אך האם את יודעת אנגלית יכול להמליץ על שני ספרים בנושא
IMPULSE CONTROL DISPORDERS1 של J GRANT & E HOLLANDER
2. עבודות ומאמירם של DAN STEIN מדרום אפריקה...
לכן מומלץ לפנות למקורות אלו כדי לקבל המלצות על גמילה...
תוכל לקבל עזרה פסיכולוגי-תמיכתי באופן פרטי אצל פסיכולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוספת הערה לשאלתירותם24/12/2008
שמתי לב שבכל התשובות אתם מפנים לטיפול פסיכולוגי , במקרה אני גם מכור לספרי פסיכולוגיה ואוהב לקרוא ספרים על המוח האנושי . יש לכם עצה / פיתרון אחר בשבילי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרותם
פרופ` פנחס דנון24/12/2008שלום לך,
תגובות להפסקה או גמילה מחשיש הן אשיות
אתה יכול לעבור את גמילה בקלות או לסבול מתופעות גמילה פיזיולוגיות.
לכן כשפונים ליעוץ אני מפנה לעזרה פסיכולוגי-פסיכיאטרי לתקופות התחלתיות קשות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי התחלת שימוש בסמים בגיל 30יעקב17/12/2008
אני בן 30 ובמשך חצי שנה הייתי לוקח אמפיטמינים וחגיגת מדי פעם {סה"כ 10 פעמים לערך} לאחר לקיחת מנה חזקה שגרמה לי להפרעות גופניות,הפרעות במערכת העיכול ,סטרס מוגבר רעידות וכיווצים בלתי רצוניים בשרירים שונים בגוף . הפסקתי לגמרי . מאז שהפסקתי עברה חצי שנה ואני עדיין סובל מתופעות האלו שמתרחשות לי בגוף מדי פעם במהלך היום בצורה כרונית . קראתי קצת על הסמים ומתברר שהם פוגעים בנוירוטרנסמיטרים במוח ובמנגון שחרור ההורמונים של דופאמין וסרוטונין . מס שאלות בבקשה - 1.רציתי לדעת האם התופעות שאני חווה כבר חצי שנה הם בעצם תסמונת גמילה מהסם ? 2.אני חושב שמדובר ב נזק שהסם גרם במערכת העצבים במוח וזה גרם לי להיות יותר קשוב לגוף- למרות שלא השתמשתי בסם בצורה כרונית או בכמויות גדולות אלא מדי פעם . האם הנזק שהסם גורם למוח המתבטא בהפרעות פיזיולוגיות בסופו של דבר ניבנה מחדש ומשתקם וההפרעות האלו ייעלמו -אפילו שאני בן 30 , כמה זמן בערך אמור להיות תהליך השיקום הזה היות ובמקרה שלי עבר כבר חצי שנה מאז ועדיין ההפרעות קיימות ? 3.האם תרופות גמילה יכולות לעזור כמו NALTREXONE או נוגדי דיכאון למינהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לטיפול
פרופ` פנחס דנון17/12/2008רגישות לסמים והתמכרות הינם תגובות אישיות ופזיות לכן גילך פחות רלוונטי במצבך
לגבי חצי שנה של תופעות הייתי ממליץ לפנות ליעוץ פסיכיאטרי וכמובן לפי המצבך לדון עמו על צורך בנטילת טיפול תרופתי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך - עוד שאלת הבהרה בבק
יעקב18/12/2008שה . אז להערכתך תופעות אללו הנימשכות חצי שנה והתחילו מאז נטילת הסם ,כלל אינם קשורות לסם באופן ישיר והגורם להם הינו בעצם משהו אחר כמו בעיה נפשית? האם תרופות נוגדות דיכאון יכולות לעזוור לצאת מזה ? והאם ברגע שמפסיקים את התרופות תופעות אלו חוזרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין תשובה חד משמעית יכול להיות כן
פרופ' דנון18/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמכרות למרגיע?שואל שוב16/12/2008
שלום.האם שימוש ממושך רצוף של מספר חודשים בטבליות VALERIAN להרגעה יכול לגרום להתמכרות פיזית או נזק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלות נפשית ולא פיזית בעקר
פרופ` פנחס דנון16/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה לאח שמכור לסמיםשגית15/12/2008
יש לי אח בגיל 25 שמעשן חשיש באופן קבוע ונראה ואולי אפילו יותר אינני יודעת מה עוד . אני מבקשת לקבל עזרה כיצד לעזור לו ולהביא אותו למצב שלא ירצה לעשן וירצה להיגמל . בנוסף משפחתי (הוריי וגם אחיי) אינם יודעים כיצד להתמודד עם המצב יש המון מתח הוא לא משתף במה שעובר עליו ואין אפשרות לדעת כיצד לעזור לו , אשמח לקבל הפנייה למקום שבו הוריי יוכלו לקבל יעוץ כיצד לנהוג איתו וגם עיצה כיצד להגיע אליו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנסות להזמין ביקור בית
פרופ` פנחס דנון15/12/2008מאוד מומלץ להגיע איתו לתובנה אך האם הוא לא ישתף פעולה לנסות להזמין פסיכולוג-פסיכיאטר לביקור בית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
שגית22/12/2008אנחנו גרים באיזור חיפה צפונה יש מישהו שניתן להמליץ עליו לביקור בית שיוכל לעזור במצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבצפון
ד"ר דנון23/12/2008בחיפה יש מחלקה אשפוזית לאלכוהול וסמים בנוסף ישנם סניפים של עמותות כמו אפשר, אל סם וכו באופן שמי לא מכיר מטפל שיכול להמליץ בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלכוהוליזם?אושרי14/12/2008
שלום, אבא שלי בן 60 , מאז ומעולם שתה אלכוהול. הוא אינו שותה בכלל במהלך היום אבל חייב 2-3 כוסיות (ויסקי בד"כ) בשעות הערב המאוחרות (החל מהשעה 21:00). השתייה הזו גורמת לו לעיתים להתפרצויות זעם כלפי בני הבית (בעיקר עצבים ואלימות מילולית) ,בכל פעם שניסה להפסיק חזר לשתות אחרי שבועיים או שלושה מכיוון שלטענתו אינו מצליח להירדם בלי השתיה וכך נשאר ער לילות שלמים. חשוב לציין,שביום יום הוא אדם מאוד פעיל,עובד ,דואג,חברותי וחם. בימים אלו הוא הסכים שיש לו בעיה והוא זקוק לעזרה,העניין הוא שהוא לא בנוי לקבוצות תמיכה. באיזו דרך ניתן לעזור לו? פסיכיאטר אולי? טיפול תרופתי? אשמח לתגובה בהקדם,הוא ממש זועק לעזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאושרי
פרופ` פנחס דנון14/12/2008אושרי שלום,
אכן אבא שלך זקוק לטיפול לכן המלצתי לפנות ליעוץ בהקדם לפי אפשרויות שלכם
1. עמותת אפשר מטפלת בבעיות אלכוהול
2. עמותת אלכוהוליסטיים אנונימיים
3. ישנם מרכזי גמילה בבאר שבע ובחיפה
4. טיפול פרטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,טיפול פרטי אצל פסיכיאטר?
אושרי14/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבחון ראשוני אצל פסיכיאטר
ד"ר דנון15/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש את אותה בעיה
nimrod31/12/2008שלום אבא שלי בן 57 עובד ופעיל הוא התחיל עם שתי כוסות ודקה בלילה כדיי להרדם היום הוא לא יכול להפסיק וזה גורם לאלימות במישפחה עד כדיי מעצרים אני רוצה לעזור לו ולא מוצא איך לאן לפנות עם יש איזה טיפול לשתיה אשמח עם תעדכן אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולים אפשריים
פרופ` פנחס דנון02/01/2009אכן אבא שלך זקוק לטיפול לכן המלצתי לפנות ליעוץ בהקדם לפי אפשרויות שלכם
1. עמותת אפשר מטפלת בבעיות אלכוהול
2. עמותת אלכוהוליסטיים אנונימיים
3. טיפול פרטי באיזור המרכז-ת"א כמו מרפאת היבטים, מיינד קליניק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמכרותavi12/12/2008
הילד שלי מכור לחשיש כארבע שנים כרגע הוא בניסיון להפסיק וזה מתבטא בהרבה בעיות איך אני יכול לעזור לא והאים יש אפשרות לעזרה רפואית או דברים כאלה כי הוא סובל כרגע מכאבי בטן רבים והקאות ואני פוחד שהוא לא יחזיק מעמד וישבר אים יש מישהו שמבין אשמח מאוד לשמוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד זקוק ליעוץ מקצועי
פרופ` פנחס דנון13/12/2008האם הוא מבוגר מ גיל 18 לפנות לפסיכולוג מבוגרים והאם הוא קטן מ 18 לפנות לפסיכולוג ילדים
מסגרות טובות ציבוריות לילדים מרפאה בבית חולים שניידר או בשלוותה במרכז, בצפון רמב"ם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה כניראה היתמכרות (בטוח לדעתי)יגאל12/12/2008
אני בחור בן 43 (לצערי אחד מין רבים שניפעגו מיגל הפיטורים הנווכחי) שכניראה היתמכרתי להינטרנט (לדעתי בטוח ) אני יושב שעות על גבי שעות ליד המחשב ולמרות שאני מיתמצאה טוב באינטרנט ויודעה בדיוק לימצאו את מה שמענין אותי אותו רגע ולמרות שאני אוהב ללמוד וסקרן בכול נושאה שבעולם אני יום אחד יכול להקדיש בין 8-10 שעות ללימוד פילוסופיה למחרת אסטרונומיה ולאחר מיכן היסטוריה וכו.. כאשר אני "מיתלבש על נושא מסויים אני בקדיש לא שעות רבות .בקיצור אני מוצא מה לעשות מול המחשב (פרט למישחקי מחשב שלא מענינים אותי אני מוצא הכול) אך למרות זאות אני מרגיש ריקנות ששום פורום או צ"ט באינטרנט לא מצליח למלות לי את החסר ,. חברי הוירטואלים הם יותר (במספרים) מחברי האמיתיים ואדבר אינו מוצא חן בעניי .אני מרגיש מכור למחשב עד כדי כך שאת הקפה הראשון בבוקר אני שותה מול המחשב וכן גם את ארוחותי אני אוכל תוך כדי גלישה במחשב . המחשב דלוק 24\7 פרט למיכרים נדירים שהמחשב עצמו מבקש לעשות ריסטרט לשם עידכון. בקיצור אללא שום הגזמה אני מוצא עצמי יושב לפחות 12 שעות ביום מול המחשב באמת שאנני מגזים (איזה אינטרס יש לי לשקר כאן) לעיתים אני מאחל לעצמי שהמחשב יתקלקל ואז מחוסר בררה לא השב לידו אך זה לא קורה אנה תנו לי עצה בתודה מראש יגאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליגאל
פרופ` פנחס דנון13/12/2008קודם תנסה לנתק את אינטרנט לחודש חודשיים
זו דרך הכי טובה לנסות לצאת מהתמכרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביזבוז כפייתירונן10/12/2008
אני רונן אדם משכיל ורציני מזה שנים מבזבז כסף בכמויות וכשאין כסף אני לא מפחד להלוות כספים אני צריך עזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול ויעוץ
פרופ` פנחס דנון11/12/2008אתה זקוק לאבחון
לאחר מכן יעוץ וטיפול
לכן יש שלוש אפשרויות:
1- קופ"ח
2- מרפאות בריאות הנפש באיזור מגוריך
3- יעוץ וטיפול פרטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלי מכור להימוריםללה10/12/2008
שלום רב! בעלי מכור להימורים, הוא מודה בזה, הוא רוצה ללכת לגמילה יש לציין שיש לו גם התקפי חרדה והוא מטופל בכדורים (סרוקסט) ו (אסיוול) בבקשה עזרו לי למצוא את הטיפול הטוב ביותר לדעתכם (עם פרטי הטיפול וכתובות) תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקמות לטיפול
פרופ` פנחס דנון10/12/2008שלום לך,
אפשרויות טיפוליות הן:
עמותות כמו אפשר או מהמרים אנונימיים לטיפול פסיכולוגי
טיפול תרופתי ללא תשלום במרפאות בריאות הנפש באיזור מגוריכם
טיפול פרטי כמו מיינד קליניק (צוות שלי עובד שם)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמכרותליאל10/12/2008
אני בחורה בת 21 ,כל חיי סבלתי ממחסור ,תמיד לא היה לי ,היה חסר לי ,הייתי ילדה שגדלה בפנימייה אמא הייתה בבית חולים לחולי נפש ואני גדלתי מבלי שאף אחד ידאג לי או יקנה לי מה שאני צריכה תמיד היה חסר לי והרגשתי חסרת אוני אני בטוחה שהאופי שלי כיום מושפע מאוד מהעבר שלי ,היום אני בחורה עצמאית לחלוטין ,עובדת כסוכנת ביטוח (כן בגיל 21) עובדת כדוגמנית ,בקיצור מרוויחה ממש טוב ,הבעיה שלי היא כזו אני ממש חייה בפחד שיחסר לי ולא יהיה לי בעתיד ,אני כל הזמן חוסכת וחוסכת ,מתה מפחד שיום אחד לא יהיה לי יותר כסף אני חוסכת 5000 ש:"ח מהמשכורת שלי שזה נראה לי המון ובכל אופן מה שנשאר אני מפחדת לבזבז כל דבר שאני צריכה לקנות אני עושה חישובים ,רושמת כל דבר שאני קונה ,וכל תחילת חודש אני רושמת מה יהיו ההוצאות שלי אני מפחדת להיות מנוצלת ,וכל פעם שאני מוציאה כסף אני דואגת שהוא לא יהיה לשווא ,אני מפחדת שלקנות בגדים שמא יהיה סוף עונה ואי יפסיד בנוסף לזה אני עושה מעשה מאוד חמור ,כתוצאה מהבעיה שלי אני נוטה לגנוב גונבת מהעבודה אוכל של אנשים ,ככה אני מרגישה טוב עם עצמי שהרווחתי כביכול אני מנסה לעבוד ל עצמי , פשוט קשה לי המצב הזה ,ממש רע לי ,אני לא אדם רע ,אוהבת לעזור ולהתנדב ,לא משקרת ולא עושה דברים רעים אבל זו החולשה שלי ,קשה לי רע לי במצב הזה ,אני כל הזמן מצפה שיוציאו עליי אני מתוסכלת מזה שבגלל החיים הקשים שלי ,אני בגילי צריכה להשכיר דירה ,וכל ההוצאות הנילוות כל חיי הייתי צריכה לעבוד למען דברים כל כך בסיסייים בניגוד לחבריי שקבלו הכל באופן מאוד טבעי ועדיין חיים על חשבון ההורים המצב הזה מביא אותי לתסכול נוראי שגורם לי להיות אדם כזה מחושב וקמצן ברמה אובססיבית ,ועד למצב של גניבה ,מה עליי לעשות מלבד פסיכולוג ,איך אני יכולה לעבוד על עצמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה ליעוץ פסיכולוגי
פרופ` פנחס דנון10/12/2008שלום,
את זקוקה ליעוץ פסיכולוגי לכן המלצתי לפנות לפסיכולוג-ית או במסגרת קופ"ח או פרטי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרונית09/12/2008
שלום אזו השפעה יש לעישון פסיבי של חשיש? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעות שלליות
פרופ` פנחס דנון10/12/2008עשון פסיבי עלול לגרום לחרדות, תגובות דיכאון, החמרה של חרדות ואפילו מצבים פסיכוטיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברכות חמות ואיחולי הצלחה!!!מיינד קליניק08/12/2008
ברכות חמות ואיחולי הצלחה בהמשך לפרופ' דנון לרגל קבלת התואר! גאים ואוהבים, צוות מיינד קליניק!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה
פרופ` פנחס דנון08/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)