מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש לי קנדידהשרה חייק18/02/2009
שלום שמי שרה ואני בת 42 לפני שנה אובחנתי שיש לי הליקובקטר וגם לפני חודש קבלתי טיפול אנטביוטי ולמרות שסימתי אותו הבטן מאוד מאוד נפוחה בבדיקות דם יש לי ירידה של ויטמין B12 ויטמין D וחומצה פולית בדיקת דם של ציליק יצאה תקינה אין לי מצב רוח אכות החיים שלי ירדה האם יש לי קנדידה נמאס לי וכואב לי מחכה לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה
ד''ר ענת גרינשטיין25/02/2009היי שרה
אין לי מושג אם יש לך קנדידה צריך לאבחן זאת, ומדוע הגעת למסקנה זו לא ברור לי. אין לי מספיק פרטים כדי להבין אם רק מדובר בנפיחות בבטן או בסימפטומים נוספים הקשורים למערכת העיכול. אני מציעה שתקבלי ייעוץ בהקשר למצבך. אני לא יכולה לדעת מה קורה על פי הנתונים שמסרת. אם יש לך חסר בויטמין B12 וחומצה פולית את יכולה לקחת את הויטמינים במציצה תחת ללשון. בהצלחה ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומן רווי בחמאת בוטנים ובטחינהברקת17/02/2009
שלום לכם אני די מבולבל מכל העניין של שומן רווי. הבנתי שהוא לא בריא. אבל אני רואה שהוא נמצא בשפע בטחינה ובחמאת בוטנים (הכוונה לחמאת בוטנים שמכילה בוטנים קלויים בלבד. ללא שום תוספות). ואני לתומי חשבתי שבריא לאכול טחינה וחמאת בוטנים טבעית השומן הרווי הזה שיש בהם זה כמו השומן הרווי שבחמאה? בכלל, חשבתי ששומן רווי קיים רק במוצרים מן החי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומנים
ד''ר ענת גרינשטיין25/02/2009היי
בשומשום ובבטונים יש כ-70% שומן חד ורב בילתי רווי שהם שומנים בריאים וחשובים המגיעים מן הצומח. יחד עם זאת הם מכילים שומן רווי בכמות קטנה. על כן בריא לאכול טחינה ובוטנים משום שהם בריאים ומגיעים מן הצומח כך שאין בהם כלל כולסטרול לעומת שומנים רווים מן החי. . חמאה מגיעה מן החי ואכן מכילה שומן רווי בכמות גדולה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחותשירה15/02/2009
לפני כשבוע החלפתי תזונה לטבעית ע"פ סוג הדם, כמו כן אני משלבת בוטנים ושקדים טבעיים, בנוסף אני נוטלת שני כדורי אצידופולוס והגברתי את כמות המים שאני שותה- מדגיעה לשני ליטר ויותר מים טהורים/או עם לימון. מזה מספר ימים אני מרגישה ורואה שהבטן מאוד נפוחה ולא תמיד התופעה מלווה בגזים. לציין שהתופעה מציקה לי מאוד. השאלה שלי האם זו תגובת הסתגלותץ של הגוף לחידוש התזונתי, למרות שגם לפני כן אכלתי הרבה ירק ופרי ואם אכלתי קמח מלא בלבד. אודה על התשובה המהירה. שירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה
ד''ר ענת גרינשטיין17/02/2009היי שירה
יתכן מאוד שהשינוי התזונתי גורם לשינוי שעליך להסתגל איליו . או שיתכן שהשינוי התזונתי אינו מתאים לך אם לא סבלת קודם לכן מנפיחות בבטן. אני מציעה לך לחכות עד שבוע מיום השינוי ואם זה לא עובר לחזור לתזונה שאכלת קודם לכן.
בהצלחה ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריט תזונה לחולי סוכרתדרורית12/02/2009
מבקשת תפריט השמנה נכון לחולי סוכרת בגילאים 55-60. מה מותר לאכול ומה אסור. רק עתה נחשפתי למחלה וריבוי הכתבות לא ממש עוזרות לי להתמקד באופן אישי. אודה על פירוט בסיסי של מה מותר ומה אסור? ומה מומלץ? כמובן שאני נמצאת במעקב רופא למרות זאת עדיין קשה לי לעשות את ההפרדה הנכונה. דיאטנית אליה הופנתי לא ממש עזרה לי. אשמח להיעזר בשירותכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרורית
ד''ר ענת גרינשטיין12/02/2009היי דרורית
אני חושבת שבמצב זה צ ריכה ייעוץ מקצועי ומעקב כך שאני לא אוכל להמליץ לך על תפריט בלי שראיתי אותך ואבחנתי אותך זה יהיה לא מקצועי מצידי. מעבר לך במחלת הסוכרת יש צורך בהחיות לאורח חיים בריא לא רק בהיבט התזונתי כדי למנוע את סיבוכי הסוכרת .
הרבה בריאות ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..מיטל09/02/2009
היי, לאחרונה העליתי במשקל ורציתי להתחיל להשתמש בשיטת הנקודות כדי להוריד משהו כמו 6 קילו. אני לא רוצה להיות חלק מקבוצה בתשלום, אבל אין לי את החוברת של הנקודות. למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג את זה? אם יש ספר או חוברת שאפשר לקנות? תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל
ד''ר ענת גרינשטיין09/02/2009היי מיטל
אין לי מושג אולי תבררי בשומרי משקל היכן ניתן לרכוש חוברת זו. אני לא עובדת בשיטה זו.
בהצלחה ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרזיהאילנה07/02/2009
שלום רב! אני בת 20 גובה 1.67 משקל 61. לפני כ5 חודש שקלתי 68 ק"ג ורזיתי כעת אך כבר כמה חודשים אני מנסה להוריד את המיותר ללא הצלחה. אני עושה 4-5 פעמים בשבוע הליכה, בבוקר אוכלת אבוקדו או חצי עם פרוסת לחם קל 37 קלוריות ופרוסת גבינה צהובה 5%. בצהריים אורז או קוסקוס עם שניצל סויה או תירס - מה שיש בצבא. ובערב דג בתנור לרוב נסיכת הנילוס, קצת שעועית אדומה או לפעמים קטניות למינהן בכמות של 2-3 כפות. למה אני לא מצליחה להוריד את המשקל המיותר, במיוחד באזור הבטן? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרזייה
ד''ר ענת גרינשטיין09/02/2009היי אילנה
אני מציעה שתבצעי פילטיס או פעילות גופנית לחיטוב הגוף הכוללת גם עבודה על אזור הבטן. הליכה לא יכולה לסייע בחיטוב אזורים אלו.
בהצלחה ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה.יוליה07/02/2009
אני אוכלת 1000 קלוריות ביום, ואני לא מצליחה לרזות. בבוקר אני אוכלת פרי כלשהו, ביניים אני אוכלת חטיף בריאות, בצהריים ארוחה עם חלבונים, קצת פחמימות, ירקות וקובית שוקולד מריר. ביניים פרי, ובערב אני אוכלת ביצה עם לחם וירקות. אני לא מצליחה לרדת (1.58 על 56 קילו) ואני לא מבינה מה אני עושה לא נכון. בבקשה עזרו לי. תודה, נועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרזיה
ד''ר ענת גרינשטיין09/02/2009היי נועה
זה נכון שאת אוכלת ממש מעט קלוריות ולכאורה אין סיבה שלא תרדי במשקל. האם את מבצעת פעילות גופנית? האם עשית בדיקות הכוללות את תפקוד בלוטת התריס האחראית על חילוף החומרים בגוף? מעבר לכך לא ברור לי בת כמה את ועל כן בגלל חוסר הנתונים קשה לי לדעת מדוע אינך יורדת במשקל
בהצלחה ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקטינסשרה03/02/2009
שלום! עד לפני שבוע עשיתי את דיאטת האטקינס במשך תקופה קצרה והורדתי כ-3 קילו (55 ק"ג על 161 ס"מ לאחר ירידה). יש לי שתי בעיות: 1. לאחר ירידה של שלושה ק"ג בעזרת אכילה לפי התפריט של אטקינס+ספורט (אך בשלב מאוחר יותר ופחות קפדני כיוון שאינני רציתי ירידה דרסטית) הירידה נעצרה ואיני מצליחה לרדת עוד, מדוע הירידה נעצרה וכיצד אוכל לשוב להוריד? 2. לאחר ייאוש רב מכך שאיני מצליחה להגיע למשקל היעד שלי, החלטתי להפסיק את האטקינס. חזרתי לאכול פחמימות בשבוע האחרון, במשך שלושה ימים באופן פחות מבוקר ואכילה יחסית מרובה של פחמימות (בגלל אירועים, דבר שאינו קורה לעיתים קרובות) ולאחר מכן קמות מופחתת יחסית, ובכל זאת, עליתי קילו ואני נראית מנופחת מאוד. למה וכיצד אוכל למנוע זאת? תודה מראש, שרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטקינס
ד''ר ענת גרינשטיין05/02/2009היי שרה
אני לא בעד דיאטות מסוג אטקינס או הפרדת מזונות. אני חושבת שכדאי לשלב בכל ארוחה פחמימה ,שומן וחלבון. זיכרי שעודף פחמימות הם לרוב הבעייה שגורמת לנו לעודף משקל בעיקר פחמימות שאינן מאוזנות ואינן משולבות עם שומן המסיע בתחושת שובע ומפחית את הכמיהה למתוק.
ביי ובהצלחה ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טריגליצרידיםענת28/01/2009
שלום שמי ענת ובתקופה האחרונה הטריגליצרידים שלי עלו משמעותית. אני נוטלת גלולות אך איני יכולה להפסיק (אנדרומטריוזיס) הבנתי מהרופא המטפל כי עלי להוריד את כל הסוכרים הפשוטים מהתפריט (נקודת התורפה שלי היא הרבה ספלי שתיה חמה עם חלב וסוכר) וכן לקצץ משמעותית בפחמימות ולהעלות במקביל את כמויות החלבונים (שעד כה היו מינימליים בתפריטי) האם תוכלו לסייע לי ולחוות דעתכם על התפריט אותו אני מנסה לבנות וכן לתת טיפים כלליים להתמודדות עם המצב? גילי 32, משקלי 49 גובה 1.66 התפריט שניסיתי להרכיב: בוקר: 2נס קפה עם חלב סוייה אלפרו+ 2 פרוסות לחם שיפון קל אורגני (אדמה) + 2 כפות קוטג' צהרים: ירקות מאודים + חסה + קופסת טונה בשמן+ 2 פרוסות שיפון קל נס קפה + חלב אלפרו אחה"צ: 2 פרוסות לחם קל + טחינה גולמית נס קפה ערב: חביתה מ 3 חלבונים וחלמון אחד + טחינה / חצי אבוקדו + 3 כפות קוטג' + סלט חסה + 2פרוסות לחם שיפון קל תה צמחים לילה: יוגורט לבן 3% + 3 כפות שיבולת שועל נוטלת אומגה 3 (2 כמוסות טריאומר) וכף סירופ ברזל נוזלי (טננבלוט) בתודה מראש ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טריגליצרידים
ד''ר ענת גרינשטיין05/02/2009היי ענת
לטעמי התזונה שלך די טובה. אולי כדאי להוסיף צמחים שמסייעים בהורדת השומנים ולבצע פעילות גופנית מסודרת . יש להקפיד בעיקר על אכילת ירקות ירוקים טריים עם כף שמן זית ולימון. הרבה סיבים תזונתיים שמסייעים לםינוי שומנים.
בברכה ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת: מוצרי חלב באנדומטריוזיס
ענת09/02/2009שלום לכם אני מקבלת מסרים סותרים לגבי סוגי החלב ומוצריו במצב של אנדומטריוזיס: אילו מבין החלופות עדיפות: חלב סוייה ומוצרי טופו חלב בקר וגבינות בקר חלב צאן ומוצריו תודה מראש ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצרי חלב
ד''ר ענת גרינשטיין09/02/2009היי ענת
עדיפות תהיה לחב אורז או חלב סויה כתחליף לחלב צאן
ביי ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..גל24/01/2009
היי , אני מתאמנת במשך קרוב ל 4 חודשים כל ימות השבוע אני מקפידה על שעה ארובי ביום..ו3 פעמים בשבוע כ 20 דק' פעילות אנארובי... אומנם חוץ מכמה סנטימ מההקיפים אני עדיין לא רואה תוצאות זה דיי מתסכל..(לא ירדתי במשקל..) *יש לציין שאני גם שומרת על תזונה נכונה .. מה יכולה להיות הבעיה?? אשמח לקבל תשובה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל
ד''ר ענת גרינשטיין25/01/2009היי גל
קשה לי להגיד מה הבעייה שאת לא יורדת במשקל. אין לי מושג מהו משקלך? בת כמה את? האם עברת בדיקות רפואיות המתייחסות בין היתר לתפקוד בלוטת התריס? מה את אוכלת וכמה ?
אז מה שאומר שקשה לי לדעת מה הבעייה. רצוי שתתיעצי עם איש מקצוע .
ביי ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פג תוקף?נועה24/01/2009
שלום , רציתי לשאול מה הדין לדעתכם לגבי מוצרי חלב(גבינות ויוגורטים) שעבר זמן התפוגה שכתוב על האריזה, אך ריחם וטעמם טוב כרגיל. האם ניתן לאכול אותם? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה
ד''ר ענת גרינשטיין25/01/2009היי נועה
למרות שריחם וטעמם עדיין טוב רצוי לא לאכול מוצרי חלב שפג תוקפם
ביי ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתיית מיץ גזרסיסי20/01/2009
שלום בזמן אחרון אני התחלתי לשתות מ2גזרים מיץ האם לשתות כול יום זה בריא .תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיסי
ד''ר ענת גרינשטיין20/01/2009היי סיסי
את יכולה לשתות שתי כוסות מיץ גזר ביום אך רצוי לדלל אותם במים על כל חצי כוס מיץ חצי כוס מים כדי שהספיגה תהיה טובה יותר אפשר גם להוסיף מעט שמן.
ביי ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחם מקמח מלאשירה18/01/2009
היי. מספר שאלות לי 1. איך זה שלחמים מקמח מלא שרוכשים בסופר הם לעיתים בהירים למדי. בעוד שכשמכינים לבד זה יוצא חום? 2. האם יתכן שזה מכיל גם קמח לבן למרות שב"רכיבים" שעל גבי האריזה לא מצוין כך? 3. האם מוסיפים ללחם שבסופר מרגרינה או שמן כלשהו? זה לא מצויין ברכיבים. אבל בהרכב התזונתי של הלחמים מצויין שיעור השומן. 4. האם כשמכינים לחם מקמח מלא בבית, הוא מכיל סיבים תזונתיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחם
ד''ר ענת גרינשטיין20/01/2009היי שירה
לחם מלא אכן מכיל סיבים תזונתיים וצבעו כהה. למען הסרת הספק עדיפות תהיה תמיד ללחמים שמצויים בבית טבע שכתוב מלא אכן הלחם מלא ואינו מעורבב עם קמח לבן. יש חברות רבות שנחשבות כאמינות
ביי ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהישראל17/01/2009
*מה אני צריך לאכול? מתאמן בחדר כושר שנה וחצי שנה. אחר כך התאמנתי קצת בבית ואז הפסקתי כי החדר כושר סגר בעקבות החופש הגדול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישראל
ד''ר ענת גרינשטיין20/01/2009היי ישראל
שאלתך היא מאוד כללית. אין לי אינפורמציה לגבי ,גילך,משקלך, כמה פעמים בשבוע אתה מתעמל על כך לא לייעץ לך .
יום טוב ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הי, זה מעל לשובעיים שאין לי יציאות.מעיין14/01/2009
מה שכן יוצא לי (ממש מעט) מהגוף זה בטיפין טיפין ורך מאוד ואחת לכמה ימים. לא יודעת אם קשור אך יש לי המון מיגרנות לאורך כל היום, סחרחורות ומעט בחילות. אודה לעזרתכם הדחופה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעיין
ד''ר ענת גרינשטיין14/01/2009הי מעיין
אין לי פרטים לגבי התזונה והשתייה שלך. אין לי פרטים לגבי מצבך הנפשי או האם עצירויות היו קודם לכן ואם לא מה השתנה לדעתך באורח החיים שלך
ביי ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)