מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה לא עונים כאן?חסוי21/04/2008
?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרותכם
ד''ר ירון לב אור22/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צום מיציםחסוי20/04/2008
שלום רציתי לדעת אם במהלך צום מיצים המורכב מפירות וירקות ניתן לעסוק בפעילות גופנית כגון ספיניג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בזמן צום רצוי לנוח או לבצע פעילות
ד''ר ירון לב אור22/04/2008שלום רב
בזמן צום הגוף צריך את האנרגיה להתחדשות
פעילות גופנית נמרצת כספיניגנג מומלצת אבל לא בזמן
צום ואו דיאטה חריפה
נסו לנוח בזמן הצום ואו לבצע פעילות כהליכה מתונה כחצי שעה פעמים ביום
כל טוב ןבהצלחה
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטה!דויד20/04/2008
התחלתי דיאטה
לפי כמה ימים
בן 18
מטר 77
שוקל
67
ואני קבעתי לעצמי תתפריט ואני יודע שזה לא טוב והכל
אבל עשיתי אותה בעבר (שלוש שנים) והיא עזרה לי להוריד אך איני זוכר כמה...
התפריט הוא כזה
בבוקר
עוגית שיבולת שועל +נס
צהריים
3 חתיכות חמודות (לא ענקיות) של חזה עוף על האש
בלי שמן + כוס אורז
ערב
סלט (עגבניות+מלפפון)
עכשיו השאלה שלי היא כזאת
במשך חודש (4-5 שבועות)
כמה אוכל להרזות עם הליכה של חצי שעה- שעה 3 פעמים בשבוע
ובלי הליכה
(ובבקשה עכשיו לא להתחיל להגיד לי ללכת לדיאטנית ולאכל בריא והכל
פשוט הכי חשוב לי לדעת כמה אוכל להוריד לפי התפריט הנוכחי....בערך)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדיאטה חריפה מידי
ד''ר ירון לב אור22/04/2008היי דויד
כפי שרשמת הדיאטה חריפה מידי
ולדעתי לא תתן תוצאות לטווח אורך
להערכתי אתה תרד כחמישה עד שישה קילו
בחודש הלא שפוי הזה
אך בטווח הארוך הדיאטה לא תחזיק מעמד
רצוי לאכול מאוזן ובריא ולא לכסח
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חג שמח :) אני צריכה עזרה לרזות..רקדנית:)18/04/2008
שלום, יש לי בעיה שירדתי עכשיו אבל לא בדרך בריאה במיוחד ואני לא רוצה להשמין ורוצה להמשיך לרזות רק עוד קצת ולא יודעת איך לעשות זאת. אני אספר בקצרה את מה שקרה לי.. מאז ומתמיד אני לא אוהבת לאכול הרבה, לפחות שנה שאני אוכלת באופן קבע פחות מ-1000 קל', לאט לאט ירדתי ל-600 קל' ולפעמים ירדתי ועליתי כ=2 קילו... ובגלל שאני רוקדת והיתה לי הופעה נורא חשובה אז אכלתי במשך שבועיים רק 300 קל' ביום, מפוזרות בארוחות בריאות עם ירקות ומוצרי דיאט. ירדתי ככה מ-50 לקצת יותר מ-48, גובהי 1.52. ירדתי יחסית לספורט שעשיתי ולכמות שאכלתי ממש מעט אבל אני מבינה שזה בגלל שהגוף שלי התרגל למעט קל'. שאלתי היא עכשיו, אחרי ההופעה, איך אני יכולה להמשיך לרזות, רק עוד 2-3 קילו (המטרה היא להגיע ל-45, תקין לפי המחשבון) כי אני עדיין מרגישה ונראית שמנה.
אני עושה ספורט (בעיקר ריקוד כ-5 שעות בשבוע+ הרבה מתיחות, תרגילי עיצוב ולפעמים ריצה, הליכה באופן טבעי יוצא לי יותר מחצי שעה ביום אבל אולי לא מספיק מהר...) ואוכלת בריא (ירקות, גבינות ויוגורטים רזים, לחם מקמח מלא.. נראה לי שאני אוכלת בריא.. לפעמים אני אוכלת קצת שוקולד אבל הוא נכלל..). אז השאלה שלי היא איך אני יכולה לרזות עכשיו אבל באופן בריא, זאת אומרת לאכול יותר ולרזות. כי אני יודעת שאם אני אוכל היום אפילו רק 600 קל' אני בטח אשמין (האם אני טועה?) תודה
אני לא יכולה ללכת לדיאטנית לכן אם תוכלו לעזור לי ולו במעט מאוד אשמח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה של פחממות מורכבות עוזרת ליריד
ד''ר ירון לב אור22/04/2008היי נעה
התפריט על פניו נראה יחסית מאוזן
אך חסר בו פחממות מורכבות כלחם מלא ואורז מלא
חשוב לצרוך כ 4 פרוסות לחם מלא ועוד 2 כוסות אורז מלא ביום
ביחד עם ירקות ושתייה מרובה
פעילות גופנית גם חשובה לפחות 45 דק הליכה ביום
בהצלחה
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספירת קלוריות ואכילת לילהליאורה16/04/2008
שלום רב,
אני בת 27, שומרת על אכילה מבוקרת (לפי ספירת קלוריות ולפי ערך תזונתי) בשילוב עם פעילות גופנית. עד עתה תמיד לא ספרתי את הירקות החיים שאכלתי (לא ירקות משמינים אלא הרגילים ביותר). האם צריך לספור?
בגלל עבודתי המאומצת וכן מסיבות יותר נפשיות, הייתי משתדלת לאכול מעט במהלך היום ונשברת בערב (גם כמו סוג של פיצוי, דבר שמטופל בפני עצמו). האם לצריכת קלוריות בלילה יש השפעה שלילית על הרזייה? ז"א, אם אוכל X קלוריות בלילה במקום את אותו ה-X ביום, אשמין או ארזה פחות ?
תודות :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילת לילה לא בריאה
ד''ר ירון לב אור22/04/2008היי ליאורה
בנוגע לירקות אין צורך לספור משום שהערך הקלורי מאוד נמוך
אכילת לילה נחשבת כלא בריאה ורצוי להמנע ממנה
ארוחה טובה ומאוזנת בבוקר מבטיחה ירידה טובה במשקל
ללא צורך לאכילה ואו רצון לאכול בלילה
הסינים אומרים ארוחת בוקר לאכול לבד
צהרים עם בן או בת הזוג
וארוחת ערב לילה לתת לשונאים
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צום מיםחסוי16/04/2008
ביררתי לגבי צום מים למטרת הרזייה וניקוי הגוף. זו צום הנמשך 15 יום , שבו הגוף מנקה עצמו מכל הרעלים ומוריד כל יום קילו עד שתי קילו ביום.
אני סובלת מעודף משקל , אך גם מתאמנת בחד"כ ויש לי שרירים די משמעותים בוף , השאלה שלי זה האם במהלך 15 ימי הצום השרירים שלי יעלמו? בכל זאת גופי ישיל 15 קילו פחות או יותר , האם מהשרירים? או מהשומנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צום והרזיה
ד''ר ירון לב אור22/04/2008היי נופא
הרעיון העקרי העומד מאחרי צום הוא ניקוי הגוף
הרזיה קיצונית ומהירה לא מומלצת בטוחח הארוך
צום מוריד מסה מהשריר ומרקמת השומן
תלוי מי יותר בעודף
אני לא ממש ממליץ על צומות למטרות הרזיה
לדעתי בצום את תורידי גם מהשומן וגם מהשרירי
בהצלחה
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תות שדהben15/04/2008
אפשר לקבל מידע על ערך תזונתי של תות שדה (יחידה אחת בגודל ממוצע)?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תות שדה
ד''ר ירון לב אור22/04/2008
(םרג 166) סורפ הדש-תות שודג לפסב יתנוזת ךרע
ג"קמ ג"מ םרג 'חי ךרע
50 תוירולק
1
11.65
3.81
םינובלח
תומימחפ
םייתנוזת םיביס
23.24
0.63
16.60
31.34
44.82
1.16
94.12
ןדיס
לזרב
םויזנגמ
ןחרז
ןגלשא
םוינלס
C ןימטיו
29.38 B12 ןימטיו
44.82
A ןימטיו
...תושדח :ואר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארוחת צהרייםנאוה15/04/2008
שלום, אני רוצה לעשות דיאטה ואנחנו לרוב אוכלים בחוץ וההיצע שם בעייתי, בכיוון של חומוס, שווארמה, פלאפל סנדוויצים וכדומה, מה אני יכולה לעשות? מה אני יכולה לאכול במסגרת זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בעיה לאכול נכון שמתכננים מראש
ד''ר ירון לב אור15/04/2008שלום נאוה למטופלים שבאים לרדת במשקל
אני ממליץ על יציאה מתוכננת לצהרים כולל
ארוחה חלבונית כלומר מנה בשר עוף ואו דג \ פרגיות
פלוס תוספת סלט נאה
פלוס תוספת ירק מבושל
תוספת טחינה
כלומר אפשר לאכול שווארמה וסלט ללא פיתה ואו חומוס
אפשר להזמין כריך מחיטה מאלה פלוס סלט ללא תוספת
בהצלחה
ירון לב אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאלה13/04/2008
שלום רב,
אני מעוניינת להנות מארוחת החג שבאה עלינו לטובה. לכן חשבתי לא לאכול כלום באותו יום. האם זה בסדר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתרון סביר לארוחת ערב החג
ד''ר ירון לב אור13/04/2008זה רעיון סביר לא לאכול כל היום
אבל יותר סביר לאכול צנוע במהלך היום
ובארוחת החג לאכול מעט מכל דבר
בבוקר המחרת חוזרים לשגרה
פסח יש רק בערב אחד בשנה
ד"ר לב אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום..דור10/04/2008
אני בת 17. אני במשקל 56 וגובה 1.60.
אני רוצה לשקול 50 קילו...ולא הולך לי
ואני לא מבינה למה אני לא מצליחה לרדת במשקל.(אפילו שלוש קילו לא מצליחה לרדת).
אני עושה ספורט תמידי כחודש וחצי.שלוש פעמים בשבוע במכון....ואני בקושי אוכלת...אני מדלגת הרבה על ארוחות,ואין מצב שאני אוכל משהו משמין כמו שוקולדים,חטיפים,עוגות...רק מים אני שותה!!אפילו לא משהו מוגז..עברתי לסוכרזית מסוכר!
אני אוכלת קוטג' 3% ,לחם קל בבוקר..וסלט בצהרים..לפעמים קצת אורז...
ובכל זאת אני לא מצליחה לרדת במשקל!!!!אני לא אוכלת בכלל הרבה קלוריות...ואחרי חודש וחצי חייבים לראות תוצאות,במיוחד אחרי שאני לא אוכלת הרבה...אוף נמאס לי להרגיש את הבטן שיוצאת החוצה! והטוסיק גדול מידיי,למה אני לא רואה תוצאות?..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרדת במשקל צריך לאכול
ד''ר ירון לב אור10/04/2008מור שלום
את במשקל תקין יחסית לגובה שלך
לדעתי את מגזימה בנוגע לרצון שלך לרדת במשקל
בכל מקרה על מנת לרדת במשקל צריך לאכול פחממות מורכבות
את רואה בעצמך שאת לא אוכלת ולא יורדת במשקל
משמע הדבר שצריך לאכול נכון בשביל לרדת במשקל
את צריכה להוסף לתפריט לפחות שתי פרוסות לחם מקמח מלא ביום
ואז תחתחילי לרדתב במשקל
בכל מקרה רצוי לך להתייעץ. עם תזונאית באזור מגוריך משום שנראה לי שאת לא אוכלת מספיק
כל טוב
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשביל לרדת במשקל צריך לאכול
ד''ר ירון לב אור13/04/2008מור שלום
הסיבה שאת לא יורדת היא פשוטה מאוד
את פשוט לא אוכלת ולגוף אין אנרגיה להפחית במשקלו
נסי להוסיף 3 פרוסות לחם מלא ביום ותראי איך את יורדת במשקל
ד"ר לב אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך ירון
דור14/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קקטוס הודיה - לדיכוי תיאבוןליבי10/04/2008
מי שמע מי יודע ??
קראתי על זה באתר www.hanoch.com - קישור
סיפור מעניין וגם טבעי
מתלבטת ומשתפת אתכם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוגרים את הפה יורדים במשקל אין קסמי
ד''ר ירון לב אור10/04/2008לא מאמין בזה
כל כמה שנים עולה המצאה חדשה ואו צמח חדש
ההורדיה לא נחקר בצורה אמיתית ואין מספיק חומר
מדעי בנוגע למוצר וליכולת שלו להורדי תאבון
לא מאמין בזה
לרדת במשקל צריך לאכול נכון ולבצע פעילות גופנית מתונה
כמובן שתית מיים במידה
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרזייה בעזרת מכשיר אלקטרוני?ben09/04/2008
גלשתי לי באינטרנט ולפתע ראיתי את המכשיר הבא:
SAUNA BELT חגורת עיצוב גוף בשיטת הסאונה.
רציתי לדעת אם מכשיר כזה שפועל כמו סאונה שהרי ידוע כי סאונה שורפת קלוריות..אם הוא באמת יכול לעזור להורדת שומן בבטן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת שומן מהבטן עם תזונה נכונה ופע
ד''ר ירון לב אור10/04/2008לא מאמין
הורדת שומן מהבטן רק דרך תזונה נכונה
ועפילות גופנית
לא חסרים ייזמים ממציאים עם שטויות
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חילוף חומרים איטינטע06/04/2008
שלום, חילוף החומרים שלי הוא איטי מאד, רוב האנשים ניגשים לשרותים מייד בתום ארוחה, או מקסימום עד למחרת ולי זה לוקי לפעמים יומיים להתפנות. האם יש משהו שיכול לעזור לכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות זה לא נעים אבל בר פתרון טבעי
ד''ר ירון לב אור07/04/2008שלום נטע
אכן יציאות פעם ביומיים זה לא נעים ומעיק
כנראה שהסיבה היא שתייה מעטה ואו אכילה מועטה של סיבים תזונתיים
הפתרון הוא
פעילות גופנית כהליכה שלוש פעמים בשבוע למשך 45 דקות
שתייה של לפחות 13 כוסות מיים ביום - לא פחות
אכילה של מזון עשיר בסיבים כאורז מלא לחם מלא ואפילו סלטים וירק מבושל
אפשר להעזר בפסיליום תוסף תזונה על בסיס סיבים תזונתיים
כאופן הבא כפית פסילויום בכוס מיים פושרים על הבוקר ממש על הבוקר
ולשתות
פתרון זה אמור לעזור מאוד
ירון לב אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי..אודל02/04/2008
שלום יש לי שאלה בקשר לאימי..
אמי סובלת במשך שנים רבות מרמה ממש ממש נמוכה של ברזל בגוף..
זה ממש מחליש אותה,היא תמיד עייפה ונחה המון,וגם משילה במשקל המון..
כמובן שהרופא נתן לה כדורים לברזל אבל זה לא הכי עוזר..
רציתי לדעת אילו מאכלים כדאי לה לאכול בכדי להעלות ולחזק את רמת הברזל בגוף ואולי ממה כדאי לה להימנע?..
בתודה ביתה אודל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיבות לחוסר ספיגה של ברזל
ד''ר ירון לב אור04/04/2008הי אודל שלום רב
ישנם מספר סיבות לחוסר ספיגה של ברזל
הסיבה הנפוצה ביותר היא רגישות למוצרי חלב פרה
מסתבר שחלב פרה מפחית משמעותית את הספיגה של רכיבים תזונתיים חיונייים
אני מזכיר שאסור לתת לתינוק חלב יחד עם ברזל וויטמין A-D בגלל שהחלב פוגע בספיגה
שימי לב שישנים חברות שמעשירות את החלב בברזל בגלל שהם ערים לבעייה
נסי ליטול ברזל בנוזל של חברה גרמנית שהינה ברזל נוזלי עם ויטמיים ומינרלים
לדעתי שמה סאלוס
המנעי מחלב פרה קמח לבן וסוכר לבן לחלוטין והרבי בצריכה של ירקות חיים ירוקיים ומבושלים
אפשר לצרוך בשר אדום רצוי אורגני שיש בבית טבע ודגים
בברכה
ירון לבאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה סימבקורויק30/03/2008
שלום רב
אני נוטלת את התרופה סימבקור להורדת כולסטרול ברצוני לדעת אם זה מסייע להורדת משקל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
חן פרופסורסקי31/03/2008שלום ויק,
לא הכולסטרול הוא שמעלה את המשקל כי אם הטריגליצרידים... הורדת כולסטרול
מלאכותית לא רק שלא בהכרח תוריד במשקל - אם תזיק לכבד היא אף עלולה לעשות את ההיפך.
בריאות טובה באה מאורח חיים בריא - תרופות מיועדות להעלמת תסמינים ולא יכולה להחליף אורח חיים בריא...
לבריאות,
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)