מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קפהפנינה28/07/2008
מה ההשפעה של קפה ללא סוכר בהורדת משקל האם קפה מזרז או מעכב ירידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפה
ד''ר ענת גרינשטיין28/07/2008היי פנינה
אכן קפה עשוי לסייע בהורדה במשקל, אך מאוד תלוי באילו כמויות מדובר. כמובן שלכוס אחת אין אותה הפעילות שיש למספר כוסות ביום. אך זיכרי למרות שקופאין אכן מסייע בהורדה במשקל, יש בו אפקט מצטבר מעל 5-4 כוסות ביום הוא מביא להתמכרות ולתסמונות כמו: עצירות, כאבי ראש, עלייה בלחץ הדם, דופק מואץ ,עצבנות וחוסר ריכוז ואנרגיה .
בהצלחה ענת גרינשטיין נטורופתית ND 0543141882* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אצות?נירי25/07/2008
אשמח לקבל עצה לגבי אצות . קראתי על שהן מאוד בריאות וגם ומסייעות בירידה במשקל. אני בת 35 נמצאת כרגע בתהליך הרזייה. תודה ושבת שלום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה סוג של עצה לגבי האצה את מחפשת?
חן פרופסורסקי26/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לאצות.....
נירי27/07/2008אני מחפשת סוג של אצה שתוכל לסייע לי בזרוז הירידה במשקל . תודה נירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצות
ד''ר ענת גרינשטיין28/07/2008היי נירי
אכן אצות נחשבות כבריאות ומכילות מאגר גדול של ויטמינים ומינרלים. האצות אכן בין היתר מסייעות בירידה במשקל ע"י האצת חילוף החומרים. אצות כמו ספירולינה וקלפ יכולות לסייע בתהליך זה. אני ממליצה לך לקרוא את הכתבה שלי בנושא זה באתר מטפלים .
הרבה בהצלחה ד"ר ענת גרינשטיין נטורופתית ND* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה ענת ! + הארה
חן פרופסורסקי31/07/2008שלום נירי,
תוספת קטנה על דבריה של ענת:
אצות ים משמשות מקור לגוף של יוד ומרכיבים חיוניים רבים נוספים. בדרך זו הם מזינים את הגוף.
אם חסר לאדם משהו מאותם מרכיבים הרי שפעילות גופו תשתפר.
אם לא חסר, אזי פעולתן של האצות תהיה הרבה פחות יעילה.
חשוב לא להתייחס לאצות או אל תוספי מזון / מזונות עשירים אחרים כאל תרופה. מדובר בחלק מגישה עקרונית אשר מעודדת בריאות באופן הגיוני: אם תוכלי יותר מדי שומן, איכות מזון ירודה, עתירה בפחמימות מזוקקות וכו' שום אצה שבעולם לא תעזור לך. אם תפריטך בריא, את מבצעת פעילות גופנית סדירה, נחה מספיק וכו' הרי שאצות תוכלנה לשפר את הזנתך ואולי אך לתרום לירידה טובה במשקל.
חומר למחשבה,
שפע בריאות,
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חן .:)
נירי01/08/2008תודה רבה ! תודה על תגובתך .ועל העצות. אני בהחלט מסכימה איתך .ובהחלט מאמצת את שיטתך . שוב תודה רבה! וסופש מקסים. נירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דר גרינשטיין וברוכה הבאה!
נירי01/08/2008תודה רבה ! תודה על תגובתך ועצתך ברצוני לדעת היכן אני יכולה לקנות אצות אלה .ואם הן באות בצורות שונות (טבליות ,בצורתן הטבעית),סליחה על הבורות זה פשוט ממש לאחרונה ששמעתי על כל עניין האצות. שוב תודה וסופש מקסים :) נירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצות
ענת גרינשטיין03/08/2008היי נרי את האצות ניתן לרכוש בבתי טבע. תוכלי למצוא אותם לצד מזונות המשוייכים למקרוביוטיקה. הרבה בריאות ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עידוד ירידה במשקלשלומית24/07/2008
שלום רב, האם יש לכם המלצות לזונה טבעית המזרזת עיכול ומעודדת ירידה במשקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הפורום הזה מלא עצות בנושא...
חן פרופסורסקי26/07/2008יש לך שאלה ספציפית?
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטה המראה תוצאות!שרה21/07/2008
אני בת 17 , והגובה שלי הוא 167 והמשקל הוא - 74 הבעיה הכי גדולה שלי הייתה מתוקים , לחם , וכל השטויות אני כבר קרוב לחודש לא נוגעת במתוקים ונגמלתי מלחם לגמריי! אני אנמית , ומאז שהחלטתי שאני רוצה להוריד את משקל העודף התחלתי לאכול לא מסודר וזה מתנקם בי ביום יום , (חולשה , סחרחורות , רעידות , זרמים בכפות הרגליים והידיים) וכל זה לא נותן לי את הכח לעשות פעילות גופנית תקינה . התפריט היומי שלי הולך ככה : בבוקר לא אוכלת כלום , בצהריים כוס פחמימה עם עוף (ירך) וככה בשאר היום פירות , מה שקורה שאני יודעת שזה לא נכון ובגלל זה אני נופלת על פירות . בערך זה התפריט היום יומי שלי ..... אני לא יודעת מה לעשות , כדי לראות תוצאות וגם להרגיש טוב אשמח לקבל עזרה ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרוש טיפול מיידי !
חן פרופסורסקי26/07/2008שלום שרה,
זה נחמד להגמל מדברים מוגזמים אך בין גמילה מלחם לתפריט בריא יש הבדל עצום.
התפריט שתארת לא נשמע לי כמו משהו שכדאי להמשיך בו. צריך לעזור לך להגיע לאכילה מסודרת, ממזון מלא וואיכותי.
התוצאות יהיו:
1. הרזייה ללא מאמץ
2. אנרגיה שופעת בכל שעות היום (אם לא תגזימי בספורט / עבודה כמובן)
3. בניית דם תקינה (ממזון איכותי שנספג טוב)
אבל כל זה אפשרי רק אם זה יותאם לך כמו שצריך. פני בהקדם האפשרי לנטורופת טוב / תזונאי הוליסטי להתאמת התפריט וטיפול מסודר במצב האנמיה שלך.
בהצלחה !
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קמח מלאכרמית20/07/2008
שלום האם קמח מלא או מוצרים ממנו הם פחות משמינים או שהם פשוט יותר בריאים ומשמינים באותה מידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן יש הבדל
חן פרופסורסקי26/07/2008שלום כרמית,
קמח מלא ומוצריו מכילים יותר סיבים מהמקבילה הלבנה. פירוש הדבר שהמזון המוכן מהם מטפטף את הפחמימות מהקיבה למעיים ומשם לדם בקצב איטי יותר.
יש לתופעה זו השלכות רבות: ריקון איטי יותר של הקבה (פחות רעב), ייצוב סוכר הדם - פחות חיפוש אחר חטיפים בין ארוחות, התרוקנות טובה יותר של המעיים (הסיבים) - ניקוי טוב יותר של הכבד בין השאר (חיוני להרזייה בריאה) וכו'.
זה נכון שעדיין יש לפחמימות כמות דומה של קלוריות אך כפי שאת מבינה עתה, הרזייה הינה פועל יוצא של עוד הרבה משתנים.
הרבה בריאות,
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפ לפריצת הבלימהדןדן17/07/2008
שלום, אני בן 46, גובה 1.82 מבנה מלא שרירי. מזה כחודש וחצי לקחתי את עצמי בידיים והחלטתי לצמצם את כמויות האוכל שאני צורך,לבדוק את סוג המאכלים, וכ"כ לשים לב לשעות האכילה. התחלתי עם משקל של 106 ק"ג והיום אני באיזור ה-98 ק"ג. אני משתדל לעשות לפחות 3 פעמים בשבוע ספורט - הליכה משולב עם ריצה של 7-10 ק"מ, תרגילי כח ובטן ואפילו יצא לי לשחות השבוע 40 בריכות. תזונה - בוקר - קפה, 08:30 יוגורט עם 2 כפות שיבולת שועל צהריים - מנה בשרית, אורז, ירקות מבושלים, מרק, סלט, פרי/קרטיב אחה"צ - יוגורט ערב - 2-3 פרוסות לחם שיפון עם חמאה/גבינה לבנה, סלט, פרי/מעדן חלב. במהלך היום שותה 4-6 כוסות קפה ללא סוכר, בסופ"ש חוטא עם 3-6 קרטיבים (קרח). שותה מים 2-4 כוסות ביום. אני מרגיש שנתקעתי קצת על המשקל הנוכחי 98 ומעוניין לדעת האם להמשיך את אורח החיים הזה וההורדה תגיע בהמשך או שעליי לשנות משהו למען "לעצור את הבלימה". אודה להתייחסותכם, תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פורץ מחסומים...
חן פרופסורסקי26/07/2008נראה לי שהגיע הזמן לעשות שני שינויים:
1. להפחית את מספר המנות הבשריות - הסבירות לצריכת שומן יומית נכונה עם מנה בשרית קלושה. (במילים אחרות אתה אוכל יותר מדי שומן ולכן מתקשה לרזות)
2. לשדרג את איכות הפחמימות: אורז לבן משמין, אורז מלא (עגול / בשמתי) לא.
בכלל, יש מספר לא מבוטל של שינויים שהייתי יכול להוסיף אך יש צורך להתאימם למכלול חייך.
בנו לך אי פעם תפריט מותאם אישית?
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני בסדר?בילי16/07/2008
שלום, אני כבר חודשיים אוכלת אוכל קבוע, בבוקר יוגורט 1.5.% צהריים 2 כוסות אורז מלא שניצל תירס, או שניצל או חזה עוף פרי, חטיף גרנולה בביניים, ערב או סלט, או 4 פרוסות לחם קל, או קלח תירס, או סושי בנוסף אני אוכלת לפעמים בערב פירות נוספים, אני מתאמנת פעמיים בשבוע כשעה בחדר כושר, הירידה שלי במשקל מאוד איטית ואני רוצה לדעת מה אני עושה לא בסדר לדעתכם, כמו כן שותה לפחות 8 כוסות מים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפריט שלך מצויין
ד''ר ירון לב אור17/07/2008בילי שלום
התפריט שלך מאוזן ובריא
הייתי מעשיר את ארוחת הבוקר במנת פרי נוסף ליוגורט
מה שמטריד אותי זה החטיף גראנולה
החטיפים מלאים סוכר וייתכן וזה שורש הבעיה
נסי במקום החטיף מנה פרי או חצי כוס אגוזים חיים
בהצלחה
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבטיח ופירות קיץחלי13/07/2008
שלום, האם יש פירות שלא מומלץ לאכול כלל בדיאטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פירות מכילים סוכר לכן הם מוגבלים
ירון לב אור14/07/2008שלום רב אני ממליץ למטופלים שלי על לפחות 3 מנות פרי ביום מעבר לזה אכילת פרות יכולה להאיט את תהליך הירידה במשקל סוכר פרות הוא סוכר לכל דבר ורצוי לצרוך אותו במידה מועטה בהצלחה ירון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמניםעדי09/07/2008
אילו שמנים הכי מומלצים ובריאים לטיגון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמנים מומלצים לטיגון
ירון לב אור13/07/2008שלום רב השמן הטוב ביותר לטיגון עדין הוא שמן זית הרכב חומ השומן בשמן זית הוא טוב ובריא וגם השמן עמיד בטיגון עדין - שניצל חביתה וכדומה בהצלחה ירון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עשב חיטהיעל08/07/2008
ערב טוב, האם לחולים במחלת ליים (מחיידק הבורליה) מותר לצרוך חיטה וגלוטן ועשב חיטה בפרט? האם עשב חיטה מכיל גלוטן??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת ליים ותזונה
ירון לב אור13/07/2008היי עדי התסמינים העיקריים של מחלת ליים הם נפיחות במפרקים מלווה בנוזל והגבלה בתנועת המפרק לעיתים, למרות נפיחות עצומה במפרק, הכאב יהיה קל עד אפסי. המפרק שנפגע לרוב הוא מפרק הברך, אך גם מפרקים אחרים כולל מפרקים קטנים עלולים להיפגע. נדיר שמפרק הברך לא נפגע כלל. שני שלישים מהמקרים יתבטאו כדלקת המערבת רק את מפרק הברך. מעל 95% מהמקרים יערבו ארבעה מפרקים או פחות, כאשר מפרק הברך ישאר היחיד שפגוע לאחר זמן מה. בכשני שליש מהחולים המחלה ארעית. דלקת המפרקים נעלמת מעצמה לאחר מספר ימים עד מספר שבועות. לאחר פרק זמן בו הילד אינו מראה תסמיני מחלה, לתזונה נכונה חשיבות רבה בליווי התהליך התרופתי אנטיביוטי אפשר ורצוי לאכול תזונה מאוזנת הכוללת ירק וירק מבושל , אורז מלא סלטים רצוי להמנע מקמח לבן סוכר לבן וחלב פרה שיכולים להחמיר מצבים בהם המפרקים כואבים חשוב לשתות המון ולהעזר בתוספי תזונה כפרוביוטיקה ואומגה 3 בהצלחה ירון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עסקים טובים עושים בשרון... מומלץ...רום השרון07/07/2008
BNI הנו הארגון הגדול ביותר לנטוורקינג הפועל בלמעלה מ- 30 קבוצות בישראל (ניתן לראות פרטים באתר www.bni.co.il). קבו BNI "רום השרון" של BNI עורכת מפגש מיוחד לבעלי מקצוע בתחומי האסתטיקה, הטיפוח והיופי בתאריך 16.7.2008 בכפר סבא. בעלי מקצוע בתחומי הקוסמטיקה, איפור, ספרות, מניקור, פדיקור ועוד... המעוניינים להשתתף במפגש זה על מנת לקדם עיסקיהם - מוזמנים לצור קשר לטלפון 050-9077000 או 050-9207250. נשמח לראותכם בין אורחינו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
ירון לב אור07/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי כרס שלא יורדתאני ורק אני06/07/2008
שלום, אני בן 16 ו 3 חודשים, גובה 1.65, משקל 60. בגדול אני רזה אבל מגיל 12 בערך יש לי כרס שפשוט לא יורדת... היא נשארת גם אם אני אוכל שטויות והרבה מאוד וגם אם אני שומר על כושר ועל תזונה נכונה- היא פשוט לא נעלמת. זה ישמע מוזר אבל אני מרגיש כאילו הכרס שלי זה אוויר ולא שומן כי כשאני מכווץ את הבטן אז הבטן שלי שטוחה ואפילו עם מעט קוביות וכשאני מחזיר אותה למצב הרגיל הכרס חוזרת. בבקשה תעזרו לי, זה ממש חשוב לי. תודה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל וגובה תקינים
ירון לב אור07/07/2008שלום לפי התאור שלך בנוגע לגובה מול משקל מצבך תקין אתה לא שמן ומשקלך תקין ובנורמל בנוגע לכרס הייה רגוע בבטן מרוכזת שכבה שומנית שנועדה להגן על האברים הפנימיים בבטן ולהוות שכבת מגן ובידוד לבטן במידה ואתה לחוץ בנוגע לכרסונת הקטנה שלך נסה לבצע עליות בטן כמה עשרות עליות בטן ביום ישטחו לך את הבטן בהצלחה רבה הייה רגוע ירון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי צריכת אבות המזוןבן03/07/2008
אני בן 16 וחצי שוקל 67 גובה 1.78 אני מתאמן בחדר כושר 4 פעמים בשבוע, אני רוצה להוריד שומן ולעלות במסת שריר כמובן, השאלה שלי כמה גרם מכל אב מזון אני צריך לצרוך? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן שלום אתה בסדר במשקל
ירון לב אור07/07/2008היי בן המשקל שלך מול הגובה תקינים לחלוטין אתה לא שמן במידה ואתה רוצה לחטב יותר את הגוף ולרדת במסת השומן אתה יכול להגביר את הקצב של הפעילות הגופנית שלך ריצה קלה או אופנים או שחייה יעזור לרדת במסת השומן ולעלות בשריר בהצלחה ירון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשקל שלי בסדר??צחי01/07/2008
שלום, אני בן 17 הגובה שלי 1.83 ואני שוקל 75 קילו האם המשקל שלי בסדר או שאני צריך להוריד במשקל? ועוד דבר יש לי בטן גדולה וירכיים גדולות מה אני צריך לעשות כדי להוריד אותם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צחיי היה רגוע
ירון לב אור07/07/2008צחי היקר המשקל שלך מול הגובה תקינים נשמע שמבנה הגוף שלך מלא ומוצק זה בסדר ואין מה להתבייש בזה המשך לאכול מאוזן ובריא שתה מספיק מיים ועשה פעילות גופנית ירון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיצים טבעייםל01/07/2008
שלום רב, רציתי לשאול לגבי מיצים סחוטים והרזייה: למיטב ידיעתי, כל המיצים הסחוטים הינם בעלי ערך קלורי לא מועט, אך מאידך כוללים ויטמינים וסיבים תזונתיים. יש לי שתי שאלות: 1 - האם הערך הקלורי של המיצים צריך להיכנס לספירה היומית או שניתן להתייחס אליו רק חלקית בגלל כל הויטמינים ? 2- שמעתי ששתיית מיץ סלק+גזר על קיבה ריקה בבוקר עשוייה מאוד להועיללחילוף החומרים בגוף ובכך לתרום להרזייה משמעותיתץ האם נכון? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המממ דורש תיקון...
חן פרופסורסקי08/07/2008שלום ל...
מיץ אכן מהווה מקור מרוכז של ויטמינים ומינלרים. סיבים תזונתיים נכנסים בעיקר במיצים לא מסוננים (רוב מכשירי המיצים מפרידים את המיץ מהסיבים ושאר המוצקים).
מבחינה קלורית - רוב הפחמימות של הירק או הפרי מגיעים למיץ כך שהם כן צריכים להלקח בחשבון כפי שהם.
מצד שני אין ספק שיש ערך מוסף למיצים שעשוי להטות את הכף. כשמדובר במיץ בעל השפעה מיטיבה כמו המיצים שהזכרת הערך המוסף הוא פועל יוצא של המיץ או השילוב מיצים הספציפי.
למשל: מיץ סלק מעודד את ניקוי הכבד. בריאות הכבד ותיפקודו משפיעים רבות על יכולת ההרזייה של הגוף. לא הייתי מתייחס לחילוף החומרים כמו אל יכולת הכבד לפנות את עודפי השומנים הניתחים עליו בעת הרזייה...
חשוב להדגיש כי מיץ של ירקות או פירות לא אורגניים = תרכיז של חומרי הדברה. אינני ממליץ אלא רק על מיצים מירקות או פירות אורגניים.
לבריאות,
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)