מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחת שמתחיל להתייאש..etti5230/06/2008
שלום אני בת 27 וחצי גובה 1.71 משקל מזמן כבר הפסקתי לבדוק (קצת מפחדת )פעם אחרונה שנשקלתי הייתי 54 משהו כזה זה היה ממש ממש מזמן (שנתיים או משהו כזה) אבל משקל ששמרתי לאורך זמן היו גם פעמים שהייתי אוכלת כמו פיל (לא עושה ספורט) והייתי שוקלת 50 ק"ג שזה היה בצורה מפחידה! לעומת זאת היום אני לא מצליחה לרדת במשקל גם אם אני נקרעת מהליכות מהירות של איזה שעה ורבע כמעט כל יום, וגם יותר שומרת מבחינת אוכל כבר הפסקתי לאכול חטיפים הפחתתי בכמות הסוכרים, לא שותה שתייה מתוקה,כמעט ולא אוכלת פחמימות.. עם כל זאת לא מספיק זה שאני לא מצליחה לרדת במשקל אני גם מסתובבת עם הרגשת נפיחות וכבדות יומיומית שמלווה אותי, באיזשהו מקום אני מרגישה שהמהעיים "לא עובדות" כמו שצריך שמשהו לא תקין בחילוף החומרים על מה אפשר בבקשה להמליץ לי ובבקשה לא לשלוח אותי לאיזה נטרופת או רפואה אלטרנטיבית או משהו כזה ... בתודה רבה! אתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמתחילה* חחחח
etti5230/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לשלוח?
חן פרופסורסקי08/07/2008שלום אתי,
התמונה שאת מציירת משקפת חולשה של מערכת העיכול ומחסור שכזה בכוח לא מאפשר גם הרזייה (שריפת שומן אומנם מייצרת אנרגייה אך דורשת לא מעט אנרגייה גם בעצמה...).
אם כמוות המפחמימות *המלאות* שאת צורכת איננה מהווה כ 70% מהקלוריות היומיות שלך הרי שיש לך פחות מדי מקורות אנרגייה במזון - וזו תהייה טעות.
מעבר לשינוי זה ואולי לאיכות המזון שלא פירטת (דגנים מלאים? קטניות מונבטות? שמן כבוש קר?)
הפתרון שהייתי מציע זה צמחים מחזקים וטיפול מחזק תומך. הקושי היחידי שלא ניתן להעביר טיפול שכזה או להתאים צמחים שכאלה דרך הפורום. צר לי.
בהצלחה !
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אתי אל תתיאשי...
נירי25/07/2008אני הייתי בדיוק במצבך כבר לא זוכרת את ה 50 קג על המשקל ..בדיוק כמוך עשיתי הכל ללא הצלחה .ניגשתי לרופאת המשפחה שלי והסברתי לה את מצבי .וביקשתי לבצע בדיקות דם ,אכן ביצעתי הכל היה תקין חוץ מתפקודי הכבד במקרה שלי שינתי את התזונה הבדיקות ירדו לחצי .וכן אני גם מצליחה להוריד במשקל לאט אבל בטוח. אני לא עושה דיאטת רעב זה לא בריא וממש לא בשבילי. אז אולי כדאי שתלכי לעשות בדיקות דם .אולי שם יש משהו שיכול לכוון אותך ולהסביר את האי ירידה במשקל בהצלחה נירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיטת דורום לעומת קמח דורוםגילדה29/06/2008
שלום, אני סוג דם A ורוצה לדעת מה ההבדל בין השניים. כי כתוב בספר "אכול ע"פ סוג הדם" , כי חיטת דורום מזיקה לי ולעומתה, קמח דורום , היא נייטרלית. אני אוהבת לאכול פסטה. איזה פסטה לקנות? תודה, גילדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורום = זן של חיטה
חן פרופסורסקי08/07/2008פסטת דורום מופקת מקמח דורום...
המלצתי - תמיד להקפיד לקנות פסטה מקמח *מלא* ! אם את רוצה לבחור את זן החיטה לפי סוג הדם או כל שיקול אחר עדיין הייתי מקפיד על מלאות הקמח בכל מקרה.
לבריאות,
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומץ או לימון??024/06/2008
מה עדיף בסלט-חומץ או מיץ לימון משומר??תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצבוע את הקיר בירוק או בסגול ???
חן פרופסורסקי26/06/2008זה נבלה וזה טרפה...
מיץ לימון משומר נשמע רע עוד לפני ההסבר. חומץ בן יין = חומצה אצטית ותו לא...
מה רע במיץ לימון טרי?
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 18 מתכונן לגיבושים לצבא כבר מכיתה י'יומטוב23/06/2008
פורום שלום רב זאת הפעם הראשונה שאני כותב פה ושאלתי היא כזאת אני בן 18 מתכונן לגיבושים לצבא כבר מכיתה י' אני פעם הייתי נורא שמן עד כיתה י' הייתי בגובה 170 ושקלתי 80 קילו באיזשהו שלב תפסתי את עצמי בידיים והרזתי כיום אני שוקל 68 בגובה 175 הבעיה היא שאני מתאמן יום יום על ריצות שומר תזונה ועובד במכון כבר שנה והריצות כבר שנתיים ועדיין נשאר לי ציצי והבטן שלי שטוחה לגמרי זה מאוד מפריע לי ורציתי לדעת מה עליי לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי לעשות בירור מקיף
חן פרופסורסקי26/06/2008שלום לך,
מאוד יכול להיות שמדובר בחלק טבעי בתהליך, הבטן ירדה, הציצי עוד לא.
יתכן גם שאינך מחזק את השרירים הנכונים באזור החזה בשביל להשיג את העיצוב שאתה מבקש.
מצד שני ישנם מצבים בריאותיים שונים שעלולים להתבטא במצב שכזה וגם אם זה נדיר שווה לעשות בירור רפואי מסודר - עדיף שיגידו לך שהכל בראש מאשר שיתברר שיש בעייה שהתעלמת ממנה.
מעבר לכך, יתכן מאוד שמאמן אישי לתקופה קצרה שיעזור לך לבנות מערך אימון מקצועי יהווה
פתרון לא רק למה שבקשת אלא גם יחסוך לך שברי הליכה עוד לפני הגיוס ויוודא שהתזונה אכן אופטימלית.
לבריאות ובהצלחה,
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה לפני ואחרי אימוןניב23/06/2008
אני עושה יום כן יום לא אימון שכולל
שכיבות שמיכה
כפיפות בטן
משקולות לידיים של 5 ק"ג לחיזוק הידיים וריצה בסוף האימון ריצת 2000(2 ק"מ) או ריצה 40 דקות שזה 5 ק"מ..
השאלה היא מה אני צריך לאכול לפני אימון כזה ואחריו?
וכמה זמן לפני האימון?
תודה,ניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל..
ניב23/06/2008שחכתי גיל..
אני בן 14
משקל 55
גובה 1.71* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהולרי22/06/2008
שלום רב,
רציתי לדעת האם נודעת חשיבות לדיקור סיני במהלך דיאטה? האם הוא יכול להאיץ את ההרזיה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן יש מקום לדיקור במהלך תהליך כזה
חן פרופסורסקי26/06/2008שלום ולרי,
החוכמה בדיקור סיני מקצועי זה שהוא יכול לעזור לנו באיזון הבריאות במובן הרחב של המילה.
השמנה הינה ביטוי לחוסר איזון. הסיבות לחוסר איזון זה מגוונות (אכילה לא נכונה, פעילות גופנית לא מספקת, בעיות בריאות אחרות כגון תת פעילות של בלוטת התריס וכו').
אם נתנו דעתנו לכל המרכיבים שקשורים לאורח חיים (אוכל, ספורט וכו') הרי שדיקור יכול לעזור עם השאר.
לבריאות,
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוג דם o ויוגורט חלב כבשיםשרון שין19/06/2008
היי,
במהלך השנה האחרונה אני פועלת ע"פ הנחיות אכילה לפי סוג דם o
לא מצאתי בספר הנחייה לגבי יוגורט מחלב כבשים.
האם מותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוגורט כבשים
ד''ר ירון לב אור21/06/2008היי שרון
חלב כבשים הוא יחסית פחות מזיק מחלב פרה
ככלל אני משתדל להמנע ממוצרי חלב לסוגיהן
לדעתי אפשר להתייחס לחלב כבשים
באותה מקשה של חלב פרה כפי שמופיע בספר
בהצלחה
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדרכושרליאור18/06/2008
שלום
אני בת 40 חצי שנה אני במכון כושר יום יום הליכה אני משלבת אירובי בהליכון,אופנועים,וסט כוח של 20 דקות
חיצונית מי שרואה אותי טוען שירדתי הרבה קילוגרמים שבעצם ירדתי רק ארבעה בכל החצי שנה,הירידה מאד איטית ההיקפים משתפרים
מה את ה מציעה לי בכדי לרדת תכלס בקילוגרמים
אני לא טורפת אבל אוכלת הכל במתינות ובטח לא בלילות
סופי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנחה
חן פרופסורסקי19/06/2008שלםו סופי,
אינני יכול לומר זאת בוודאות (מבלי לראותך ולהכיר לעומק את בריאותך) אך...
נראה לי שנפלת למלכודת האשלייה- את אכן מרזה הרבה יותר מאשר המאזניים מראים.
הכיצד? ובכן, היות ואת פעילה מאוד גופנית, את בתהליך של בניית שרירים. שרירים שוקלים יותר משומן... מכאן, שעצם ההמרה = הרזייה אך המאזניים לא יראו את זה.
אם את נראית יותר טוב ומרגישה טוב - למה להילחץ ממספר על המאזניים?
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריט טבעונידורון17/06/2008
שלום
בן 50 ,חדש בתחום, אחרי ארוע לב ורוצה לעשות שינוי מהותי !!!
מעונין לקבל תפריט שבועי כמה שיותר טבעוני
רוצה לעשות שינוי ומוכן להשקיע
בתודה מראש
דורון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - האם תזונתי היא נכונה?נעה17/06/2008
שלום קוראים לי נעה ואני בת 15.
סדר האוכל שלי הוא:
ב-7 וחצי בבוקר לפני בית ספר אני אוכלת קורנפלקס עם חלב.
ב-10 אני אוכלת לפעמים שתי פרוסות לחם עם ממרח כלשהו.
ב-2 וחצי בערך אני אוכלת ארוחת צהריים שכל יום זה משהו אחר: יום אחד שניצל תירס עם עם אורז או פירה או משהו אחר, יום אחד פסטה עם רוטב עגבניות, יום אחד עוף (פולקה) ואורז, וככה הלאה, כל יום משהו אחר.
ב-5 אני מנשנשת או מעדן או במבה או משהו אחר שיוצא ויש.
ב-7 אני אוכלת שוב קורנפלקס עם חלב, ולפעמים יוצא שבמקום אני אוכלת ביצת עין וחצי מלפפון וקוטג'.
ב-9 אני לוקחת מעדן.
זה בערך התזונה היומית שלי. לפעמים יוצא שאני מפספסת משהו, לפעמים אני לא אוכלת את ארוחת ה-10, ולפעמים בארוחת צהרים יוצא שאני אוכלת רק אורז וחומוס בלי כלום.
אני גם שותה הרבה מים ביום.
האם התזונה שלי מספיקה?
אני צריכה להוסיף עוד?
כי קראתי שבנות בגילי צריכות לצרוך 1800 קלוריות ביום. זה קצת הרבה 1800 לא? אני לא חושבת שאני מגיעה לכמות כזו של קלוריות ביום. לפי ארוחות היום שלי נראה לי שאני מגיעה ל1000.
מחכה לתשובה,
נעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המממ
חן פרופסורסקי19/06/2008שלום נעה,
ראשית, אכילה מסודרת היא כבר התחלה טובה.
לגבי 1800 קלוריות - אגדה אורבנית... כל אדם צריך מסת קלוריות אישית.
מעבר לכל אלה בכדי לדעת אם התפריט טוב לך או לא צריך להכיר את מבנה גופך, מצב בריאותך העכשווית, הרגשתך עם התפריט הנוכחי וצרכייך החוקתיים (יעני, מה המבנה הייחודי של גופך צריך).
על פניו נראה לי שצריכת מוצרי החלב מופרזת (אישית, לא הייתי נוגע במצורי חלב פרה אך זה כבר עניין של התפיסה המקצועית שלי) אך את זה אפשר לבדוק במסגרת של ראיון מקצועי.
מומלץ לפנות לנטורופת או תזונאי הוליסטי מוסמך ולקבל ייעוץ אישי מלא.
לבריאות,
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לצריכת שומן יומיומיתבן17/06/2008
אם אני צורך מעט שומן ביומיום זה ייפגע בשריפת שומן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהחלט כן
חן פרופסורסקי19/06/2008אם את צורכת פחות מ 0.3 X משקל הגוך ליום בגרמים אז אין לך מספיק שומן לבריאותך ואין מצב להרזייה טובה.
דוגמא: מי ששוקל 60 ק"ג צריך לפחות 18 גרם שומן ליום (בתקופת הרזייה - אח"כ עד 24 גרם לתחזוקה שוטפת)
מספרים אלה כמובן ממוצעים - יש תמיד צורך בהתאמה קלה אישית בהתאם לחילוף החומרים הייחודי, כמות הספורט וכו'.
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הכוונה לפעילות גופניתעמית15/06/2008
חמישה ימים בשבהוע - מה כל יום ללכת לחדר כושאר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא - לבצע הליכה מהירה זה יותר יעיל
ד''ר ירון לב אור17/06/2008עמית שלום
אנא הקפד ללכת 4 פעמים בשבוע
50 דקות עד הזעה
ירון לב אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהויקטור12/06/2008
שלום רב,
נתקלתי בפורום וברצוני לשאול מה זה השם "הרזיה טבעית". מה ההבדל בינה לבין הרזיה רגילה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרזיה טבעית
ד''ר ירון לב אור13/06/2008ויקטור שלום
הרזיה טבעית פירושה
שימוש מועדף בתזונה טבעית תוך מתן דגש על שימוש ברכיבי תזונה טבעיים
ופחות על מזון ממקורת מן החי ומזון תעשייתי
פרוש שני קשור לאופי התכנית שכולללת את כל אבות המזון כולל פחממות מורכבות
חומצות שומן חיוניות מסוג אומגה 3 ויטמינים ומינרלים
הרעיון לספק לגוף את צרכיו החיוניים מתוך מטרה שגוף ישחרר את עודפי השומן
בעזרת האנרגיה שהוא יקבל מרכיבי המזון החיוניים
אני נתקל לא מעט באנשים שטוענים שהם לא אוכלים ובכל זאת לא יורדים במשקל
ההסבר הוא שהגוף לא מקבל את אשר הוא צריך
ולכן הוא לא משחחר את עדפי השומן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להרזות 4 קילו בחודשיים?יובל09/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
המתמטיקה של ההרזייה
חן פרופסורסקי13/06/2008שלום יובל,
אילו להרזייה הייתה משוואה מתמטית יכול להיות שהחיים היו קלים יותר...
בפועל, כל אחד יורד באופן טבעי בקצב אחר. זה תלוי בקצב חילוף החומרים, במידת ההקפדה על התזונה הבריאה והמתאימה לך ולא פחות חשוב באיזון הנכון בין מנוחה מספקת לבין פעילות גופנית סדירה (40 דקות עד שעה - 4-5 פעמים בשבוע מומלץ).
ניתן כמובן להעזר בכלים טיפוליים שונים אך גם הם בשימוש נכון לא אמורים "להטיס" את ההרזייה אלא לשפר את אופייה (להפחית את נזקי שחרור הפסולת מן הרקמה השומנית המתפרקת למשל)
הרבה בריאות והרזייה בנחת !
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקיץ כבר כאן והשומן עוד לא נעלם!!!!סיון03/06/2008
אני בת 26 אמא לתינוק בן שנה, בהריון עליתי 18 קילו והרוב נשר כפי שהובטח לי אך נשארתי עם 4 קילו עודפים ובטן רופסת שמסרבים להרפות ממני. אני אוכלת אוכל בריא, לא מטוגן, לא מתוקים,רק לחם קל מלא, הרבה ירקות ושותה מים לפעילות גופנית אני לא מוצאת זמן לצערי. הכעיה היא שהרגלתי את הגוף למעט ארוחות ואני רוצה לעבור למשטר של שלוש שעות כי אני רואה תוצאות מצוינות על אחרות, איך עושים את זה? האם הגוף יגיב תחילה בהשמנה כשאוסיף ארוחות? היכן ניתן למצוא הצעות לתפריטים ןלסדר יום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארוחות קטנות מספר פעמים ביום כמנוף
ד''ר ירון לב אור12/06/2008היי סיון
על מנת לרדת במשקל צריך לאכול אבל נכון
צריך כמות מסויימת של פחממות על מנת שהגוף ישחרר את עודפי השומן
אני מציע שתאכלי עד 6 מנות פחממה מורכבת ביום כלחם מלא ואורז מלא
אבל הגבירי את תדירות הפעילות הגופנית שלך
אכילה מועטה היא לא תמיד פתרון לירידה במשקל
חשוב לאכול 5 ארוחות קטנות קטנות ביום והכל יהיה בסדר
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)