פורום מין וסקסולוגיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לעידן מיליצ'ר
    גלית
    24/04/2009

שלום.
    אני נשואה ב"ה כבר כ-8 שנים (עד 120...:)).
    מראש אני מתנצלת על אי-הסדר בדברים, אני פשוט שופכת...
    עוד כשהיינו חברים (בזמן בו הייתי נראית כמו דוגמנית; 1.76, רזה, בטן שטוחה ומעוצבת, חזה יפה, פנים יפות, באמת...) הוא לא היה מראה "חרמנות" (סליחה על הביטוי) יתרה... (אמנם שמרנו על הבתולין שלי עד לחתונה, אבל בהחלט השתעשנו גם ללא חדירה, ומיותר לציין שהוא הגבר היחיד שהגעתי איתו למצבים אינטימיים). אני אישה מאוד מינית, אוהבת מין ובהחלט לא מתביישת בכך.
    אז כשהיינו חברים והיינו צופים ביחד בטלוויזיה שמול המיטה, הייתי יכולה לגווע לליטוף ממנו, אבל הוא היה, ועודנו, מסוגל, לבהות במסך עד להירדמות. ואני זוכרת שזה היה מתסכל אותי.
    לרוב, מאז ומתמיד, אני הייתי היוזמת, דבר אשר היה לי קשה איתו בהתחלה מבחינה פסיכולוגית.
    אני לעומתו, גם כשהוא לא היה משהו, גם ברגעים שבהם לא הרגשתי אליו משיכה, לא משנה מה... תמיד העליתי לו את הבטחון ונתתי לו להרגיש שהוא הגבר הכי סקסי בעולם והמאהב הכי נפלא.
    בזמן קיום יחסים, הוא מאוד מיני, אני לא מתביישת לומר לו מה מגרה אותי, והוא בהחלט משתף פעולה.
    לעומת זאת, אני הרגשתי המון פעמים, ירידה בבטחון העצמי ובנשיות, הן בגלל חוסר היוזמה שלו, הן בגלל שהוא אף פעם לא נהג לומר לי כמה אני "מחרמנת" (שוב סליחה) אותו. (ואני שוב מזכירה, אני בהחלט מסובבת אחריי הרבה מבטים...), אחרי קיום יחסים אני אשבח, והוא לא יגיב, אא"כ אני אשאל אותו איך היה... הוא לא מראה רכושנות, או קנאה נורמאלית. גם אם היו מתחילים איתי בנוכחותו, הוא לא היה מתערב...
    היו מצבים בהם היה מסוגל לייבש אותי אפילו 1/2 שנה... בטענה, שאם הערתי לו בבוקר על משהו, הוא כבר מסורס לשבוע....
    אם לא הייתי יודעת אחרת, הייתי בטוחה שהוא בוגד... אבל אני יודעת בוודאות שלא.
    בדר"כ כשהוא מענג אותי למטה עם האצבעות שלו, איבר מינו זקוק להתעוררות מחודשת לאחר-מכן, זה לא מגרה אותו, ואפילו קרה שהוא נרדם תוך כדי... (ממש בכיתי אח"כ).
    וכעת, לנושא החדש שעל הפרק: אף פעם הוא לא קיים בי מין אוראלי (אני כן עשיתי לו), כי חשבנו שזה אסור עפ"י ההלכה (לא, אנחנו לא דתיים, אבל בהחלט מסורתיים). ולאחרונה, כשהתברר לי שזה מותר, והעליתי את הנושא בפניו, הוא ממש נלחץ, וזה הגיע לוויכוח עם צעקות. תבין, אני עצמי לא בטוחה שאני מסוגלת לכך, אבל אפילו היפותטית, להגיע לרמה של צעקות בעקבות דיבור היפותטי על חיי המין שלנו??? הייתי בשוק!!! ומיותר לציין שגם מאוד פגועה.
    בעברו, הוא לא בתול, הוא קיים יחסי מין חד פעמיים כשהיה באונ', עם משהי, שגאלה אותו מבתוליו. לדבריו, הוא ביצע בה מין אוראלי, ולאחר שסיים ונכנס לתוכה, הוא גמר תוך שנייה... מצד שני, לא מזמן ראיתי סרט פורנו שהוריד למחשב ושכח למחוק בו ממש מראים את איבר מינה של האישה פעור לרווחה בזמן שהיא מקבלת... התחלתי לבכות כשראיתי את זה על המסך... עם נשים אחרות, הן מציאותיות והנן וירטואליות, ה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לעידן מיליצ'ר

הוספת תגובה

• המשך שאלה... (סליחה על המגילה)

גלית
    24/04/2009

הוא מגיע למצבים יותר אינטימיים מאשר עם אשתו.
    לא יודעת, באמת שאין בי שום דבר רע, להיפך! קשה לי להבין... ברור לי שהוא לא א-מיני, אם הוא נכנס לאתרי פורנו. אני יודעת בוודאות שהוא לא בוגד. אני יודעת שהוא אוהב ואין מצב שהוא ישקול גירושין. ואני גם יודעת, שבדרכו שלו, הוא אכן נמשך אליי.
    כנראה הפער המיני בינינו עצום! שתבין, אני מחפשת כל פעם דרכים חדשות לענג אותו... קוראת מאמרים על איך גברים אוהבים את זה וכו'. באמת חשוב לי להשקיע...
    מבחינה זוגית, הוא עקרב ואני אריה. הוא לא מסוגל לתת לי במה להעצים אותי. אם אני רק אדבר על משהו שקשור אליי הוא מיד יהפוך אותו לנושא השיחה - זה פשוט נורא!
    חומרית, הוא לא מחסיר ממני דבר... נפשית, הוא לא פרטנר וזה קשה לי.
    מה עושים?
    איך זה נשמע לך כל העניין של המין האוראלי, וזה שהוא לא מגורה מכך שהוא עושה לי עם האצבעות, עד לכדי מצב של הירדמות באמצע... ממש מביך.
    תודה ושבת שלום
    גלית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילגת עליי :-(

שלומית
    30/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגלית

יוליאנה
    02/05/2009

את מערבבת כמה נוסעים, תתמקדי יותר בדחופים מתוכם, ואחר כך תקבלי תגובה .
    אי אפשר להבין מכל המגילה שלך במה להתמקד ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלית שלום, צר לי לקרוא את מצוקתך...

ד``ר עידן מיליצ`ר
    01/05/2009

אכן לא קל לחיות שנים רבות ללא תחושה של תשוקה וללא מיצוי של מיניות איכותית, כפי שאכן את ראויה לה!

דוחה אותי או בא לי?....מין אוראלי !!
    עם כל העונג, ואני מסכים בפה מלא שיש המון עונג במתן מין אוראלי, יש לתת הדעת על הקושי של גברים ( לא כולם) לרדת בשיפולי הבטן אל האיבר המוצנע והמוסתר ו"לכבוש" את היעד הנכסף. ראשית, חשוב לדעת שרוב הנשים נהנות ממגע אוראלי בדגדגן ולא בנרתיק עצמו. יש לא מעט נשים אשר מתקשות לקבל מין אוראלי בגלל שהן מרגישות לא נקיות. בד"כ רוב הנשים לא נעתרות למין אוראלי אם אינן נקיות. ניתן לעשות מקלחת יחד ואז לגשת לפלפולי הלשון.
    ולגבי מה עושים? חשוב שתהיה בתנוחה נוחה לך על מנת שלא תצטרך לפנות לאורתופד עם נקע בצוואר ביום שאחרי.
    כפי שכבר הזכרתי, חשוב שלא לגשת ישר לדגדגן. יש לנו בגוף אזורים ארוגניים נוספים אשר מגיבים בהנאה למגע הלשון המרקדת עליהם. אפשר להתחיל בבטן, לעבור לירכיים , ולאט להגיע לאיבר המין עצמו. כך תוכל להתרגל באופן הדרגתי ולא להרגיש דחייה.
    כמו כן ניתן להשתמש בכל מיני דברים כדי להקל על הפעולה.... דברים כגון: אפשר לקחת מעט גלידה בפה דבר הסותר את התחושה הלא נעימה שעלולה להיווצר בזמן מתן מין אוראלי. משקה כזה או אחר, סוכריות מנטה...שמעתי שעושות פלאים...אין מחקר על זה. שוקולד עם פצפוצים, קרח (אשר ניתן להחדרה אל תוך הנרתיק) וכו' יכולים להקל על תחילת מתן המגע ולחשוף באופן לא מאיים את נותן/ת המגע האוראלי לחוויה עד שתוכל להיעשות ללא קושי.
    בטח יש הרבה קוראים שרוצים לתת לך טיפים משלהם באשר איך לעשות את זה נכון. מבחינה מקצועית, אין דבר אחד שהוא נכון!, במתן מין אוראלי לנשים. הדבר הנכון הוא להשתמש בלשון ובשפתיים ולכוון למקור ההנאה שהוא אצל רוב הנשים הדגדגן. משם אפשר לגוון ולשנות מהירות ולחץ בהנעת הלשון וכשתעשה את ה"עבודה" כמו שצריך ויהיה לה נעים אתם תדע על פי תגובותיה הגופניות והוורבליות. החשוב מכל הוא לשוחח עםבן זוגך ולחשוב יחד מה אתם יכולים לעשות על מנת לענג אותך.

אפשר להתייחס למצבכ....זה מה שיש ועם זה את צריכה לחיות. או לא לוותר ולהנחות את בן זוגך לפי מה שכתבתי, ןלאט לאט להגיע למיניות פתוחה ,בריאה, ומלאה יותר.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    שני
    22/04/2009

בחורה שהיא גומרת היא גומרת באותו רגע ויוצא כמו פיפי?או שזה בשלבים וקצת?
    והאם לכל בחורה יש צבע אחר של שפיך?כי ראיתי באיזה סרט שיצא לבחורה שפיך לבן

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שפיכה נשית...לא כמו בפורנו!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    24/04/2009

אם הייתה נוסחת פלא להביא נשים לשפוך, ואם היא הייתה בידי....לא הייתי יושב כרגע ונותן לאצבעותיי להזיע על המקלדת.. ?.אינני יכול לקבוע באופן חד משמעי לגבי השפיכה הנשית. אין בהכרזה זו בכדי להעיד על כך שאני לא בעל מקצוע טוב או לחילופין שאני לא בעל טוב ?.
    מזה שנים שאנו נחשפים ברשת להרבה סרטוני פורנו המתעדים נשים המשפריצות לכל עבר כאשר הן חוות אורגזמה. הנקטר של אפרודיטה, המזרקה של ונוס, השמפניה של הסקס וגייזר האהבה, כל אלו ואחרים מבטאים את התופעה של השפיכה הנשית,אשר מסמלת, לכאורה, את יכולתה וכוחה המיני של האישה.
    squirting - זה המונח באנגלית. תופעה השנויה במחלוקת בין החוקרים.
    אחת מהתופעות המסתוריות בעולם המיניות בכלל ובמיניות האישה בפרט, הינה התופעה של שפיכה נשית. אותה תופעה מסתורית זוכה לחלוצי מחקר רבים חוקרים, פילוסופים והאדם ה"ממוצע", אשר כמו בתקופת בהלת הזהב באמריקה, קמים ויוצאים למוצאה, להגדירה, לחקור אותה ולקצור את הרווח!
    מאז 1672, כשהציע דה-גראף שקיימת גם בלוטת ערמונית נשית, חקרו אנשי מחקר רבים בשטחי הרפואה והביולוגיה (ובכללם הפתולוג הגרמני הנודע רודולף וורשאו) את האיבר תפקודו ותרומתו לתופעת השפיכה הנשית. מבחינה היסטורית, קיימת גם התייחסות לשפיכה הנשית, החל באריסטו שציין כי הנשים מפרישות נוזל במהלך האורגזמה אשר אין לו מרקם של שתן ואינו מכתים את הסדינים.
    ד"ר ארנסט גרפנברג, אשר בשנות ה-50 קבע את המושג נקודת ה-G הקרויה על שמו ואשר גירוי שלה מביא את האישה לאורגזמה ולפליטת חומר שקוף. חוקרים עכשוויים מקדישים לא מעט מחקרים שנויים במחלוקת, המתחבטים ומתלבטים לגבי עצם קיום הנקודה תפקודה ותפקידה במיניות האישה ובתופעת השפיכה.
    המונח, ערמונית נשית עבור מערכת הבלוטות והצינורות המקיפות את צינור השתן, היה נפוץ בעבר, ובתחילת המאה הקודמת, בשקפו את המקור העוברי המשותף של הערמונית אצל הגבר והאישה.
    אצל הנשים איבר זה קטן יותר ובעל פחות בלוטות מאשר אצל הגברים. מתחילת אמצע שנות השמונים החלו לחקור ביתר תשומת לב את תפקודה של "הערמונית הנשית" ותפקודה בתהליך השפיכה הנשית.
    בעוד שאצל נשים רבות יכולת השפיכה מיוחסת לגירוי נקודת ה-G / ה"ערמונית הנשית", קיימות עוד בלוטות המשתתפות בחגיגה.
    בחלק החיצוני של הנרתיק מצויות בלוטות הנקראות בלוטות על-שם סקנה והבלוטות על-שם ברתולין, שמפרישות נוזלי סיכה. נוזל זה מכיל ברובו מרכיבים אלקאליים וגלוקוזה. מטרתו של נוזל זה לסכך את איבר המין של האישה ולהוריד את החיכוך בין הנרתיק לאיבר המין המוחדר. כמות ההפרשה הולכת ועולה עם הגירוי המיני. הכמות שונה מאישה לאישה, וגם אצל אותה אחת, היא תשתנה ממגע זה למשנהו. ישנן נשים שאצלן הכמות הזו עולה מאוד עם האורגזמה. נוזל זה המופרש מבלוטות סקנה וברתולין כנראה מהווה חלק ממה שמרכיב את "השפיכה הנשית".
    ייתכן שבכמות גדולה, ובכיווצי האגן בזמן האורגזמה, נפלט נוזל זה בעוצמה.... ובאה לציון חגיגת בית השואבה.
    מכל מקום, קביעה חד משמעית אם אישה שופכת /משפריצה נוזלים מהבלוטות המוזכרות לעיל או שלמעשה היא משתינה, או שילוב של השניים, ניתן לקבוע רק ב"מעבדת המחקר". כאן אולי גם המקום לציין שנשים המדווחות על שפיכה בזמן אורגזמה, אינן בהכרח חוות אורגזמה בעוצמה גדולה יותר.
    ניתן לחלק את השפיכה הנשית ל-3 אפיונים:
    1)הרטבה- תופעה המתרחשת אצל כל הנשים כחלק מהעוררות המינית. יש נשים המרטיבות בכמות גדולה יותר. כמות רבה זו של סיכוך עלולה לפעמים לגרום למבוכת שני בני הזוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעידן מליצר -שני

שני
    24/04/2009

תיראה אני למשל שאני וחבר שלי מתחממים לאט לאט וכו..אז יוצא לי כמו מים כאלה נוזל שקוף ולמשל שהוא יורד לי אני נהנת ואחר כך אני מרגישה כמו פעימות כאלה של סוף באיבר המין מה זה?

וכשאמרתי לך שראיתי תסרט ושיחקתי בדגדגן ואמרתי שזהו ואז יצא לי נוזל שקוף טיפה.. אז זה היה לי כל היום ככהה מה זה גמירה או הפרשה?

ואיך בחורה יכולה לגמור?ומה היא מרגישה שהיא עומדת ליגמור וגומרת..?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב מאוד
    מתן
    22/04/2009

שלום, יש לי קצת "עקמת" באיבר המין שלי האם זה יכול להשתנות במשך הזמן?

לקביעת תור
    סגירה
    חשוב מאוד

הוספת תגובה

• יכול להחמיר

אלעד
    22/04/2009

לך לאורולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מתן
    23/04/2009

אני רק רוצה לדעת אם זה יכול להשפיע על קיום יחסי מין...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכול להקשות מאד על חדירה-

אלעד
    23/04/2009

לך לאורולוג כבר !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודע מה זה קצת עקמת

ד``ר עידן מיליצ`ר
    24/04/2009

לכל אחד יש קצת נטיה כזו או אחרת. אם זה לא מפריע לך ליחסי מין מלאים, אז אין בעיה! ואתה סתם בלחץ!
    אם כן מפריע, גש לאורולוג לבדיקה.....יש מה לעשות.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרהה
    שני
    21/04/2009

שלום..

איך בחורה יכולה ליגמור?
    ואיזה צבע זה שהיא גומרת?
    וכמה זמן לוקח ליגמור?

ואם אני ראיתי סרט שהראו כל מיני דברים שמחממים תבן אדם ושיחקתי עם האיבר איפה שהדגדגן והיה מדגדג יש מצב שגמרתי?

ויש מצב שבחורה יכולה ליגמור כשהיא רואה סרט והסרט מגרה?

ואיך זה השפיך של הבנות כמה זמן זה יוצא ואיזה צבע בדיוק ..

ולפעמים שאני חושבת על חבר שלי ועל כמה דברים שעשינו יוצא לי מין שקוף כזה מה זה אבל לפעמים גם ש אני לא חושבת עליו זה יוצא לי בלי סיבה.

וכשניכנסתי להיתקלח אז ניקנתי את האיבר ודיגדג לי והמשכתי כי זה היה לי כיף עד שהרגשתי שזהו ואחר כך היה לי דחף לפיפי ולא יצא לי רק אחרי חצי שעה יצא.

ואם אני משפשפת את האיבר שלי(הכוס)ומשפשפת עד שעוברים לי בדיגדוגים האלה ואחרי כמה זמן שאני הולכת לשירותים יוצא לי בחלקים שקוף כזה האם זה שפיך?

וסליחה על החפירות ותודה רבה המשך יום טוב

לקביעת תור
    סגירה
    עזרהה

הוספת תגובה

• הרבה שאלות

30/04/2009

את מבקשת בתמצית את המדריך המלא למיניות האשה.

"איך בחורה יכולה לגמור?", זה כאילו תשאלי "איך אפשר ללכת?". כדאי שתקראי ספר בנושא, אשר יפתח בפנייך אופקים. הייתי מציע לך להתחיל עם הספר "לעצמך - מיניות האישה" הנפלא של לוני ברבך-גרפילד.

חשוב שתמשיכי "לחפור", לנסות עם עצמך ולהכיר את מיניותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה

מני
    03/05/2009

תיתקשרי ואני יגיד לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב קל בפין לאחר שפיכה
    אמיר
    21/04/2009

שלום
    בן 38 בריא בד"כ
    לאחרונה מרגיש כאב בפין לאחר גמירה
    במיוחד כאשר נוגע בו או מועך קלות
    הכאב הוא ממש בסנטימטרים הראשונים לכיוון הפנימי בתוך ולא חיצוני
    לא כאבים בלתי נסבלים אך מציק ומדאיג לכמה שעות ואז עובר וחוזר בפעם הבאה..
    אשמח לתשובה
    אמיר

לקביעת תור
    סגירה
    כאב קל בפין לאחר שפיכה

הוספת תגובה

• נורמאלי

21/04/2009

תתכן רגישות, כאב או אף צריבה בפין לאחר אורגזמה, אשר יימשכו מספר שעות וחולפים מעצמם, בלש גירוי של רירית השופכה וגודש של כלי הדם באיזור. אם זה עובר מעצמו לאחר מספר שעות, אין כל חשש.

ת ה נ ה מהשאר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש פיתרון לעניין?

רועי
    26/08/2010

האם אפשר לעשות משהו בנידון כדי להפחית או להעלים את האי נוחות הזאת או שזה מצב שלא ניתן לשינוי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקרה מוזר
    שירן
    21/04/2009

חברה שלי אומרת שאם למשל יש מטלית או נייר טואלט ועליו זרע(למשל אם שנייה לפני כן חבר שלה אונן בשירותים ונמרח קצת על הנייר טואלט או שהיא יושבת על האסלה והנייר נוגע באסלה שעליה יש זרע בוודאות ואז היא מנגבת את הפות עם הנייר הזה שנגע בזרע) אז אפשר להכנס להריון
    אמרתי לה שזה שטויות שהסיכוי שזה יקרה לא רק אפסי אלא שואף למינוס

אז שאלתי היא כזאת

נייר שנגע באסלה שבה יש זרע ואח"כ הבחורה ניגבה איתו את הפות

יש מצב להריון?

הבחורה רוצה לקחת פוסטינור וזה נראה לי מוגזם

לקביעת תור
    סגירה
    מקרה מוזר

הוספת תגובה

• ברור שמוגזם!

אלעד
    21/04/2009

אלא אם כן , זה קרה בשבריר של שבריר השניה .....ועדיין הסיכוי שואף לאפס ואפילו למינוס כמו שאמרת !
    הזרע נהרס מאדדד מהר באוויר , שלא לדבר שהוא גם איבד את הכוח שלו אחרי שהוא היה על הנייר טואלט ....שהסיכוי שהיא תכנס להריון הוא כמו הסיכוי שאני אלך לקיים יחסי מין עם טלי פאחימה
    אל חשש !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין מצב להריון

21/04/2009

ואם בכל זאת יהיה, אפשר לקרוא לצאצא ישו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות חשובות
    אנה
    20/04/2009

שלום. אני וחבר שלי (בני 30) יוצאים כבר שלוש וחצי שנים. מצידי היצר המיני בינינו היה חזק רק בתקופת החיזורים. אחרי שהקשר נהיה חזק ועברנו לגור ביחד הסקס נשאר במקום ראשון רק אצלי. אני מרגישה שאני צריכה אותו לפחות כל יום ועדיף כמה פעמים ביום. אני מרגישה שאני רוצה את זה כשאני בבית, בעבודה, בים וכו. לעמת זאת חבר שלי לא חולה סקס. היו לנו תקופות שלא עשינו סקס תקופה של חודש, למרות שהלכנו לישון ביחד. לאחרונה נפרדנו והבנו שאנו אוהבים אחד את השני. חזרנו להיות ביחד. הוא רוצה להתחן והכל. התחלנו לדבר על הסקס בגלוי. הוא יודע שזאת בעיה, אך איננו יודעים איך לטפל בנושא. חוץ מזה שהוא לא צריך את זה הרבה כמוני, הוא גם מסתפק בסקס די שיגרתי ופשוט וגם למרות התדירות הנמוכה הוא לא מצליח לגמור בתוכי. בשביל להגיע לאורגזמה הוא זקוק לידיים שלי או לפה שלי. בגדול אין לי עם זה בעיה, אך כשזה קורה כל פעם זה מעצבן אותי- אני לא רוצה את זה ככה. אולי משהו לא בסדר איתי? למשל אני אומרת לו מה אני רוצה ואיך, אך אני מבינה שאני פוגעת בו ואני גם יודעת שאני לא עד הסוף גלויה איתו. אני כאילו מתביישת להגיד לו מה בדיוק אני רוצה, הרי שלוש שנים הוא הכיר בחור אחרת. אני כאילו לא מוצאת מילים נכונות. מה לעשות?? הוא בחור מקסים ואני רוצה להיות איתו כל החיים. אך אני רוצה גם להיות מסופקת מינית בלי שאצטרך לבגוד בו. כרגע זו היא האופציה היחידה. האם טיפול זוגי מיני יכול לעזור לנו????

לקביעת תור
    סגירה
    שאלות חשובות

הוספת תגובה

• פערי חשק

30/04/2009

אנה את מתארת פערים בחשק בינכם, אך גם בהעדפות. גם כאשר יש יחסי מין, בן זוגך מסתפק במשהו שיגרתי, בעוד את יותר פתוחה וליברלית. העובדה שהוא לא מצליח לגמור בחדירה, מצביעה אף היא על עכבה נפשית מסויימת, אשר בסיוע טיפול מתאים ניתן להתגבר עליה. את מתביישת להגיד לו בדיוק את רוצה, למרות שאתם הרבה זמן ביחד.

אין ספק שבטיפול מיני זוגי יוכלו לעבוד איתכם על שיפור תקשורת זוגית ומינית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנה

יוליאנה
    02/05/2009

את עדיין צעירה. אין צורך במלים רבים, על תתחשבני למי מתחשק ראשון ולמי לא מתחשק. פשוט תעשי ותפעלי. לפעול, לפעול ולפעול. גם אם חבר שלך לא נמשך למין כמוך אז תמשכי אותו ללא מלים אלא במעשים.לעתיתים כאשר מתחשבנים לא מצלחים. תספקי את רצונך ותעזרי לו לאהוב את המין בדרך שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשיבות ותדירות יחסי מין
    אנונימי אר
    20/04/2009

שלום לכם
    הנני גבר בו 39, נשוי כ- 10 שנים ואב לשלושה ילדים.
    בעיני רבים אנו מהווים משפחה אידיאלית, עם שותפות אמיתית, זוגיות טובה, ילדים נפלאים,פתיחות, משפחות תומכות ובקיצור כל מה שרק זוג יכול לבקש. שניינו אנשים משכילים, נבונים, ובעלי שיח.
    הבעיה היחידה שמעיבה והעיבה תמיד על הזוגיות שלנו היא הפער ביני לבין אישתי על הצורך ביחסי המין, תדירות ואיכות יחסי המין.
    בעשר שנות נישואינו, היא מבחינתה, לרוב, התעלמה ממני ולא התחשבה בצרכיי בעוד שאני מנסה בכל דרך להסביר לה בפתיחות עד כמה הנושא חשוב גם לזוגיות ולקירבה ביננו. תמיד היה איזה תירוץ למה לא: פעם אני לוחץ מידי, פעם היא עייפה, פעם היא נרדמת, וכו'. בנוסף, טוענת אשתי שידעתי זאת עוד לפני שהתחתנו והייתי יכול לוותר על הזוגיות שלנו.
    חשוב לי לציין כי האמנתי בכל ליבי כי ביכולתי לשפר את יחסי המין ביננו וקיוויתי שעם הזמן גם אישתי תבין את החשיבות של יחסי המין בעיני.
    במהלך שנות נישואינו, היו מורדות ועליות בנושא, ( כנראה באופן טבעי) אך באופן כללי תדירות יחסי המין שלנו היא פעמיים בחודש בערך.
    בעשר שנים אילו תמיד ניסיתי להבין את אשתי ולשכנע את עצמי שאולי זה לא דבר הכי חשוב. כשבא לי ולאישתי לא "דאגתי לעצמי",וזאת על מנת שלא לקלקל את היחסים ביננו, שכן אשתי היא אישה טובה, אמא טובה ויש לנו בית מקסים המנוהל על ידי שנינו בצורה טובה.
    לאחר עשר שנות נישואים, הגעתי לתקופת משבר בה אינני מסוגל יותר להבין ולהבליג בנושא יחסי המין ביננו. הדבר יצר משבר ביני לאשתי וכרגע אין ביננו יחסי מין בכלל. הגעתי למצב בו אני רואה כי החיים עוברים לנו במהירות מבלי שנהנה מהנהות החיים. אם לא היום אז מתי?????

אבקשכם לא להפנותנו לייעוץ אלא להביע את תעתכם על השאלות הבאות:
    1.ברור לי שהצורך ביחסי מין שונה מזוג לזוג ומגבר לאשה אך בכל זאת, האם הצורך שלי לקיים יחסי מין בתדירות של כ- פעמיים בשבוע הוא מוגזם?
    2. האם לדעתכם נושא זה הוא מספיק חשוב כדי לפרק נישואין או שאי קיום יחסי מין - אפילו בכלל - אינו מצדיק פירוק משפחה מוצלחת? ( יש אנשים מסביבי למוצאים פורקן בחוץ על מנת לשמור על משפחתם - אבל זה לא באופי שלי)
    3. האם טבעי שסיפוק עצמי צריך להחליף , לרוב, יחסי מין בין בני זוג.
    4.האם עצם העובדה שיש ביננו פתיחות ואנו מדברים על הכל מצביע על חוסר התחשבות מצד אשתי, או שמא אני אמור לכבד את רצון אשתי ולהסתפק ביחסי מין פעם בחודש.

אני בטוח שנושא זה מעניין זוגות רבים הנמצאים בשלב חיים זה.

אנא נסו לתת לנו מענה מקיף

לקביעת תור
    סגירה
    חשיבות ותדירות יחסי מין

הוספת תגובה

• לאנונימי אר

סקרנית
    24/04/2009

קודם כל ברצוני לציין, שכל הכבוד לך על מודעות לגבי הבעיה של קיום יחסי מין בינכם,
    חשוב שתסביר לאישתך שבגילאים האלה ישנו רצון רב יותר לשיפור יחסי המין, במיוחד כאשר משכנתא דופקת, וילדים תופסים כיוון, נשארים רק אנחנו עם גופנו ועם בני הזוג.
    קודם כל התחשבותה של אישתך לגבי הצורך זה הדבר החשוב ביותר,
    אך יחד עם זאת יתכן ואתה לא מספיק טוב במיטה, ולא יודע לספק אותה.
    אני מאמינה שלכל אישה יש את נקודת החולשה, במיוחד שבגילאים שלנו ישנה מודעות לגופנו מאוד חזקה. אנו מעוניינים לנסות אפשרויות חדשות, במיוחד בגילאים הנ"ל ( מנסיוני האישי).
    בכל מקרה על תוותר ,יש לאישתך מזל שאתה גבר נאמן, ולא בוגד.
    אך אם לא תהיה לך ברירה על תוותר על התהנוג המיני !!!על תוותר !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תדירות יחסי מין

אורית פס
    28/04/2009

אתה מעלה בעיה נפוצה שזוגות רבים מתחבטים בה.ויתכן שמטפלים שונים יחזיקו בעמדות שונות לגביה,
    לדעתי המוטיבציה שלך ליחסי מין יותר תכופים היא לגיטימית ובמקביל אוננות שלך גם תעזור לצמצם את הפער בצרכים המיניים שביניכם.אתה מתאר שבמשך 10 שנות נישואין היית בעמדת ויתור על מה שכ"כ חשוב לך ומבחינה זו גם לך יש אחריות על המצב אך עמדת הויתור כבר לא מתאימה לך יותר.
    אמנם ביקשת שלא נפנה לטיפול אך לידיעתך פעמים רבות לעמדה של איש מקצוע יש השפעה רבה יותר על שנוי עמדות של בן\בת הזוג בקשר לנושא.
    תכיפות של כפעממים בשבוע איננה מוגזמת כלל וסטטיסטית היא אופיינית לזוגות רבים.לשאלה אם תסכול מיני הוא עילה לפירוק משפחה אין לי תשובה חד משמעית- מתיאוריך -יש לך\לכם הרבה מה להפסיד,ולהתרשמותי לא מיצית כלל אופציות נוספות [כמו טיפול,שגם אם אשתך מתנגדת לטיפול וז גם פניה שלך לבד יעילה יותר מלותר על אופציה זו.
    ממצבי משבר אפשר להרויח שנוי- והמצב בו עד כה לאשתך היה יותר כוח בנושא המיני שהתנהל שנים רבות עפ"י צרכיה דורש שנוי,היא תצטרך להבין שמא שהתאים עד היום כבר לא מתאים.תצטרך להילחם על כך שמבחינתך זה לא הוגן ותצטרכו להגיע לפשרות יותר הוגנות עבור שניכם.
    נסה לחשוב על דרכים בהן לא תהיה כה מובן מאליו עבור אשתך ועל דרכים בהן אולי ניתן לשפר את החויה המינית כך שתתגבר המוטיבציה שלה לפעילות מינית.
    קרא את הספר "אינטיליגנציה ארוטית " המתייחס לבעיה זו ומציע דרכים לחיזוק התשוקה [המחברת:אסתר פרל ].בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפתרון -לבעיה

חנן
    28/04/2009

שמע חביבי , ברגע שאשתך אמרה לך שידעת עוד לפני שהתחתנתה איתה ויכולת לוותר על הזוגיות אז אתה בבעיה קשה כי זוגיות כשמה זה 2 נפשות ואם אין 2 אז המלצתי אם אתה לא רוצה לפרק את הקשר שלכם הדפוק בעיני בגלל המין אז נהל רומנים מחוץ לסיפור יהיה לך קשה בהתחלה להסתכל על אשתך אבל אח"כ תתרגל , הרבה גברים לא מתחשבים בצרכים של הנשים ובוגדים .
    אם אשתך תבוא בטענות ומענות ותלונות שלח אותה ליעוץ אולי עצם הענין ששתקת כל השנים הביא את המצב , יתכן והיא תתעורר ואם לא היא הפסידה ותתגרשו כי חבל אתה צעיר .
    שיפסיקו לספר לך מעשיות חוסר התאמה , לאשתך יש בעיה והיא לא מודה בה ולא מטפלת בה אז לך לכיוון השני תפסיק להיות נאמן ועל המין על תוותר ושלא תקבל רעיונות כמו תאונן , שאשתך תלך ליעוץ במקום שאתה תאונן . נוח לנשים כאלה שהצורך שלהם נמוך מאוד (פעם בחודש) לאשים את הגבר .
    לגבי הספר שהמליצו לך "אינטלגנציה ארוטית " חבל על הכסף הספר לא יעזור לך הוא יעזור רק לאסתר פרל המחברת .
    בהצלחה תאמין לי יש המון נשים שהיו מאושרות לבגוד איתך .
    .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין וזוגיות
    אנה
    19/04/2009

שלום. אני וחבר שלי יוצאים כבר שלוש שנים. מצידי היצר המיני בינינו היה חזק רק בתקופת החיזורים. אחרי שהקשר נהיה חזק ועברנו לגור ביחד הסקס נשאר במקום ראשון רק אצלי. אני מרגישה שאני צריכה אותו לפחות כל יום ועדיף כמה פעמים ביום. אני מרגישה שאני רוצה את זה כשאני בבית, בעבודה, בים וכו. לעמת זאת חבר שלי לא חולה סקס. היו לנו תקופות שלא עשינו סקס תקופה של חודש, למרות שהלכנו לישון ביחד. לאחרונה נפרדנו והבנו שאנו אוהבים אחד את השני. חזרנו להיות ביחד. הוא רוצה להתחן והכל. התחלנו לדבר על הסקס בגלוי. הוא יודע שזאת בעיה, אך איננו יודעים איך לטפל בנושא. חוץ מזה שהוא לא צריך את זה הרבה כמוני, הוא גם מסתפק בסקס די שיגרתי ופשוט וגם למרות התדירות הנמוכה הוא לא מצליח לגמור בתוכי. בשביל להגיע לאורגזמה הוא זקוק לידיים שלי או לפה שלי. בגדול אין לי עם זה בעיה, אך כשזה קורה כל פעם זה מעצבן אותי- אני לא רוצה את זה ככה. אולי משהו לא בסדר איתי? למשל אני אומרת לו מה אני רוצה ואיך, אך אני מבינה שאני פוגעת בו ואני גם יודעת שאני לא עד הסוף גלויה איתו. אני כאילו מתביישת להגיד לו מה בדיוק אני רוצה, הרי שלוש שנים הוא הכיר בחור אחרת. אני כאילו לא מוצאת מילים נכונות. מה לעשות?? הוא בחור מקסים ואני רוצה להיות איתו כל החיים. אך אני רוצה גם להיות מסופקת מינית בלי שאצטרך לבגוד בו. כרגע זו היא האופציה היחידה. האם טיפול זוגי מיני יכול לעזור לנו????

לקביעת תור
    סגירה
    מין וזוגיות

הוספת תגובה

• מין וזיגיות- המשך..

אנה
    19/04/2009

המשך..שכחתי לציין- שנינו בני שלושים ובדרך כלל בריאים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טמפונים
    גל
    19/04/2009

זה הגיוני שמאז שהתחלתי לשים טמפון משך הזמן למחזור יותר ארוך?
    כי פעם היה לי מחזור 4 ימים ומאז ששמתי טמפונים הוא לוקח כמעט שבוע.

לקביעת תור
    סגירה
    טמפונים

הוספת תגובה

• גלית,

ד``ר עידן מיליצ`ר
    20/04/2009

אין קשר בין שימוש בטמפונים לאורך המחזור.....

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות בתפקוד
    קלרה
    19/04/2009

שלום,

בזמן האחרון לי ולחבר שלי יש בעיה בזמן קיום יחסים, הזקפה לא נמשכת יותר מכמה דקות ואם הוא לא גומר מיד בהתחלה, אז זה כבר אבוד......

בד"כ אין לנו בעיות, למרות שהיו בעבר מספר מקרים בהם הוא לא הצליח לגמור והבנתי שגם עם בת הזוג הקודמת שלו היו בעיות כאלו מדי פעם (אנו ביחד כ-8 חודשים)

מלבד זה, הקשר ביננו מצויין, שנינו בתחילת גיל ה-30 ורק הבעיה הספיציפית הזו מתסכלת מאוד ואשמח אם תוכלו לעזור לנו במשהו, או לתת עצה....

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בתפקוד

הוספת תגובה

• מה הבעיה?

24/04/2009

למה מפריעה לך העובדה שהזקפה של חברך נמשכת כמה דקות? האם אינך יכולה להנות בלי הזקפה מדברים אחרים? אם נעשה הקבלה, אז אני משוכנע שגם את לא מסככת במשך כל המפגש המיני. לפעמים יותר לפעמים פחות. זה מפריע לו?
    ייתכן והלחץ שלו מהציפיות שלך קשור לכך. כדאי שתפתחו הנושא ודברו על כך ובינתיים תנסו להנות כמה שיותר עם מה שיש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי רגליים במהלך סקס
    יערה
    19/04/2009

בזמן הסקס ולפעמים אחריו ללא קשר לאופי (תנוחה אינטנסיביות וכו') אני חשה כאבים עזים ברגליים במיוחד בשרירי התאומים. אני לא יודעת להגיד מה בדיוק גורם לכאבים אבל לדעתי מדובר בהתכווצות שרירים.
    לפעמים הידיעה שאחווה את הכאבים הללו מדכאת לי את היצר המיני.
    אני רוצה לציין כי אני ובן זוגי מקיימים יחסי מין כמעט כל יום ולפעמים כמה פעמים ביום... מדי פעם אני מרגישה את הכאבים גם כשאני הולכת לישון בלי לקיים יחסי מין.
    אני מתבייש לגשת לרופא ואשמח אם תוכלו לייעץ לי.

תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה
    כאבי רגליים במהלך סקס

הוספת תגובה

• בכאב הוא כנראה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    20/04/2009

תולדה של כיווץ הרגליים במגע מיני. האם את יודעת להרפות את האיזור....עם קשר וללא קשר ליחסי מין?

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב

יערה
    20/04/2009

אני לא מכווצת את רגלי במהלך הסקס ולכן אינני חושבת כי זאת הבעיה. האם יכול להיות כי מדובר בהתכווצות שרירים ברגליים כתוצאה ממחסור במגנזיום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת גלולות
    שירן
    18/04/2009

האם מותר להפסיק גלולות על דעת עצמי באמצע החפיסה עקב תפעות לואי?
    או להמשיך לקחת ולחכות לרופא נשים

לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת גלולות

הוספת תגובה

• שירן,

ד``ר עידן מיליצ`ר
    20/04/2009

מאוד קל לכתוב שאין בעיה שתפסיקי עם הגלולות, אבלזה יהייה לא מקצועי. לכן, יהייה נכון שתפני לרופא הנשים שלך.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב מאווווד..
    רן
    17/04/2009

איך אני יכול להאט את זמן הגמירה שלי..
    כאילו.. שאני יגמור אחרי הרבה זמן.. יש משהו שאני יכול לעשות??

לקביעת תור
    סגירה
    חשוב מאווווד..

הוספת תגובה

• תוך כמה זמן אתה גומר?

ד``ר עידן מיליצ`ר
    17/04/2009

החיים הם לא סרט כחול, :-( אבל אם אתה רוצה שיקח לך יותר זמן לגמור, תעלה את תדירות יחסי המין.
    לא יודע בן כמה אתה, אבל יש כדורים שמעכבים את השפיכה....לא הייתי ממליץ לך ויש גם משחה מאלחשת שמעכבת את השפיכה.

בימים אלו יצא באירופה גם ספריי שמעכב שפיכה.
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רן
    17/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדירה לא מוצלחת
    אוהד
    17/04/2009

שלום, אני הומו ויש לי בן זוג כבר 10 חודשים.
    בכל ה10 חודשים לא ביצענו חדירות ובזמן האחרון החלטנו לנסות.
    הבעיה היא שרציתי להיות אקטיבי ראשון מפני שאני בלי ניסיון בכלל והוא כבר עשה את זה כמה פעמים... אך כשניסינו, כל פעם שניסיתי להחדיר לו אז ירד לי (לא עמד לי)... ואז כשירדתי לו עמד לי שוב וניסינו שוב ואיך שבאתי להחדיר לו ירד לי שוב... חשוב לציין שאני בן 17 וחצי והוא בן 21 וחצי והמקרה המתואר קרה כבר 2 לילות...
    אני בדיכאון מיזה ולא יודע מה לעשות כבר... הבן זוג טוען שזה מהתרגשות אבל ניסינו הרבה פעמים בלילה וזה קרה כבר 2 לילות אז זה נראה לי מוזר קצת...
    אני מאוד רציתי ועדיין רוצה לקיים איתו יחסי מין ואחרי 10 חודשים של "זמן" שהבן זוג היה צריך כדי להיות פסיבי, אני פשוט מרגיש מושפל שזה פתאום נהרס בגללי עד שמה שכ"כ רציתי יכל לקרות...
    אני בן אדם מאוד מיני וחרמן, ועומד לי רוב היום... כלומר, עומד לי כשאני בביה"ס, עם משפחה, עם חברים, סתם בלילה, סתם בחדר וכו'. גם הבעיה הזו מאוד מתסכלת אותי ואולי זה קשור למקרה שסיפרתי. יש פתרון גם לזה??
    השאלה שלי היא ממה זה נובע ולמה זה קרה? והאם כדאי לקחת תרופה כלשהי לפני הפעמים הבאות? אשמח לשמוע על פיתרון, תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה
    חדירה לא מוצלחת

הוספת תגובה

• חרדת ביצוע

24/04/2009

בן זוגך מכיר אותך טוב ולכן הוא צדק. זה מהתרגשות. זו תופעה שנקראת "חרדת ביצוע". איבר המין נופל בשל החרדה הנלווית לרעיון החדירה, בייחוד כששמת זאת כמטרה וזו פעם ראשונה בחיים.

הפתרון כרגע הוא להוציא את החדירה לגמרי מחדר המיטות שלכם. להנות מכל הדברים האחרים שעשיתם עד ששמת חדירה כמטרה. בבוא היום, לנסות שוב באופן ספונטני ובהדרגה. בלי תרופות ואביזרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה