פורום מין וסקסולוגיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רק אני והפורנו שלי!
    תומר
    28/03/2009

שלום לחברי הפורום,
    שמי תומר, סטודנט, בחור נאה+, גבוה, חטוב (מתאמן וחי בקו הבריאות), אך לאחרונה התגברה אצלי הפרעה שתמיד ליוותה אותי בצורה מינורית, חוששני שהתמכרתי לפורנו.. לייתר דיוק אני מוצא בפורנו משהו יותר זול, מהיר, וזמין מאשר לצאת עם בחורה או לצאת פיק-אפ בר..
    זה התחיל מסתם משהו שהיה תמיד חלק מהמיניות שלי.. (כמו כל אדם נורמטיבי).. אך זה התגבר והפך לדחף שגורם לי להשתקע שעות מול המחשב/בבית, ולאחרונה הגיע למצב כבר שאני לא מתחיל עם בחורות ולא יוזם מהלכים עם נשים, אפילו שחלקן מושכות מאוד.. מהסיבה שאני מצאתי תחליף מלא בפורנוגרפיה לחיי המיניים (..בפרט שכיום יש אתרים של WEBCAMS ושידור ממש 'חי' של בחורות שאתה גם יכול לפלרטט איתן תוך כדי .. אני מוצא בזה תחליף ליציאה עם בחורה!)
    גם המצב הכלכלי משפיעה לרעה, ואף החריף את המצב כאשר אני מעדיף במקום 'לצאת ולבזבז כסף בברים' להישאר מול המחשב ולהיעזר בפנטזיות מיניות.
    חשוב לי להדגיש יש לי המון חברים ולא מעט ידידות ... אך עדיין בכל מה שקשור לזוגיות אני שומר לפורנו מקום של כבוד בחיי..
    אני מרגיש שזה הרס עצמי, זה מרוקן ממני כל תשוקה כלשהי למישהי, למרות שאני מודע אך איני יכול לשלוט בזה.. אני לא רוצה להתאמץ בשביל להכיר/לצאת/לשכב עם מישהי..
    חשוב לי להדגיש שההתמכרות הזאת התחדדה במיוחד שיצאתי עם בחורה ש'ייבשה' אותי מינית (לא שכבה איתי) ואז כל פעם אחרי שהיינו יוצאים הייתי מתמסר לפורנו הממכר... ומאז מצאתי בו תחליף נאמן וטוב

האם השתגעתי ?!?!
    אשמח לתשובתך דוקטור והאם אני זקוק לטיפול?!?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רק אני והפורנו שלי!

הוספת תגובה

• התמכרות לפורנו...

28/03/2009

אתה מתאר מצב של התמכרות לפורנו עם מודעות מליאה, אבל אני לא חושב שאתה באמת מאמין שפורנו מהווה תחליף לדבר האמיתי. כרגע זה מהווה עבורך תחליף נוח ואתה מתאר גם סיבות (זה יותר זול וזמין...), אבל בעצם פנייתך לפורום, אתה מבין שזה לא תחליף אמיתי.

פורנו יכול בהחלט לתפוס מקום מכובד ועצם השימוש בו אינו מצביע על המיומנות החברתית שלך. אך אם זה הופך להיות מקור הסיפוק המיני היחיד שלך ומגיע על חשבון דברים אחרים (עבודה, לימודים, בילויים) (ואתה מתאר ישיבה של שעות מול המחשב), ייתכן ואתה מכור, מה שמצריך טיפול. אתה לא משוגע. זו תופעה נפוצה מאוד מאז עידן האינטרנט, ויש טיפול בהתמכרות למין, כמו שיש טיפול בכל סוג של התמכרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר רפי, ושאלונת נוספת..

תומר
    29/03/2009

כיצד אני יכול לקבל טיפול מסוג של 'התמכרות למין'.... אחרי הכל הנושא הזה דיי מביך.. האם עליי לפנות לקופ"ח או שזה רק באופן פרטי?! ואם כן... (נדגיש שאני סטודנט)... לאיזה מטפל עליי לפנות?! פסיכולוג?! פסיכאטר?! סקסולוג?!
    ואגב ההתמכרות הזאת בד"כ מרתחשת בבית, שאני מחוץ לבית אני לא חושב על זה וזה לא מעסיק אותי.. (לא בעובדה ולא בלימודים!)

ושוב תודה רבה על התגובה המהירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גש לייעוץ ראשוני

16/04/2009

אני בכלל לא יודע אם מדובר בהתמכרות למין וזה יהיה שרלטני לאבחן זאת במדיום זה. גש לייעוץ ראשוני במרפאה ציבורית לטיפול מיני. יש כאלו בהן מחיר מיוחד לצעירים ולסטודנטים.

תעבור אבחון ראשוני ויינתן מענה לכל שאלותיך הרבות.

ב ה צ ל ח ה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אפשר למצוא מרפאה כזו?

דניאל
    06/05/2010

שלום,
    קראתי את ההודעה של הבחור הקודם ואני חושב שיש לי בעיה דומה.
    איך אני יכול למצוא מרפאה כזאת שמטפלת בתחום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רשימת מרפאות ציבוריות

18/05/2010

באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יבלת בפין ונזילת דם ...
    חסוי
    27/03/2009

אני ממש בלחץ

כבר כמה ימים שיש לי יבלת בפין , עכשיו אחרי שקיימת מגע מיני היא התנפחה נהיתה סגולה ויורד משם דם

מה לעשות ? ? ?

לקביעת תור
    סגירה
    יבלת בפין ונזילת דם ...

הוספת תגובה

• פנה לרופא עור ומין.

ד``ר עידן מיליצ`ר
    27/03/2009

הוא יאבחן ויתן לך טיפול מתאים!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה פעמים....
    חסוי!!!!!!!!!
    26/03/2009

כמה פעמים אפשר לאונן ביום????.

לקביעת תור
    סגירה
    כמה פעמים....

הוספת תגובה

• כמה זמן פנוי יש לך? :-)

ד``ר עידן מיליצ`ר
    27/03/2009

בן כמה אתה? אין מניעה לאונן מספר פעמים כל יום בגיל צעיר. בגיל מתקדם, אוננות רבה עלולה לפגוע בזיקפה בזמן יחסי המין.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משיכה מינית וזוגיות
    מינה
    26/03/2009

אני נמצאת עמוק בתוך משבר זוגי, שהרקע לו הוא בעיקר על נושאי מין ומשיכה מינית. אקדים ואומר שאני לא מצפה לקבל תשובה כאן שתפתור את המשבר, אלא אולי להאיר את עיני בדרכים אחרות שלא חשבתי עליהן.

אני נשואה כ-5 שנים, עם ילדה. המין ביננו מעולם לא היה מזהיר, רחוק מזה. "לצערי" ידעתי בני זוג מדהימים מבחינת המין, ויש לי למה להשוות. החיבור ביננו הוא על רקע של שותפות עמוקה לחיים. בן אדם חם, חכם, שאפשר לסמוך עליו תמיד. כמעט. לא במיטה.

אין לי אליו משיכה מינית. אין את התחושה הזו של הרצון לסקס. המין איתו תמיד היה משעמם על גבול המכאיב. איבר המין שלו קטנטן ולא מתאים לאנטומיה של איבר המין שלי, אני לא מרגישה אותו בכלל. שלא לדבר על זה שהוא גומר תוך שניה וחצי. זה במקרה הטוב שיש לו זקפה. הוא לא מעיז, לא יוזם, ונראה כי המילה מין מגונה בעיניו. מגעיל אותי לחשוב על מין איתו.

התחלנו טיפול מיני לפני כשלוש שנים. דוקא היו ניצנים שזה הולך לאן שהוא, אבל אז עברנו לחו"ל לרגל לימודים ועסקים והטיפול הופסק. הטיפול הביא לתחילת התקרבות מסוימת, שהביאה להריון. מאז הלידה, המצב כמובן רק התדרדר. הפעם האחרונה שהיה לנו סקס היה כשנוצרה ממנו הילדה, שזה למעלה משנתיים. אני אשה סקסית ומושכת ומתחילים איתי לא מעט. לאחרונה יצר איתי קשר גבר בהקשר רומנטי, שמחזר אחרי ומעוניין בקשר זוגי איתי. אני נמשכת אליו מאד, עד כדי אבדן חושים. אני לא רוצה לבגוד, אלא באופן כנה ומכבד למצוא פתרון. מבחינתי - גירושין, או טיפול זוגי מיני אינטנסיבי. הוא בעל טוב, אבא טוב, ויש לי איתו קשר מיוחד על אף כל הקשיים. אני ממש לא ששה לסיים את הקשר בחופזה.

אני מבקשת לשמוע מנסיונכם העשיר בטיפול בזוגות, האם יש סיכוי לטיפול, עם כל הקשיים. האם ניתן בכלל להחזיר משיכה מינית במקום שאיננו ולא היה כמעט? אני אובדת עצות. אודה לתשובתכם.

לקביעת תור
    סגירה
    משיכה מינית וזוגיות

הוספת תגובה

• התשובה בגוף הפנייה....

ד``ר עידן מיליצ`ר
    27/03/2009

צר לי לקרוא את מצוקתך, אבל את כותבת שהתחלתם טיפול מיני שהראה שיש על מה לדבר והיה שיפור. יש מניעה לחזור לטיפול מיני זוגי?

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצע בנרתיק
    דני
    25/03/2009

בשנים האחרונות ירדה איכות חיי המין שלנו. אשתי טוענת לאחרונה כי האשמה היא בהריונות, ששינו את מבנה האגן והנרתיק שלה, ובאחד ההריונות גם עברה ואקום, דבר שהשפיע לרעה על המצב האנטומי. לדבריה יש לה פצע שאינו מצליח להירפא, החיכוך בתחתונים מחריף את העניין, והתוצאה היא שהיא סובלת ואנחנו מקיימים יחסי מין לעתים רחוקות יותר ובאיכות מאוד דחוקה. האם מישהו מן הרופאים מכיר בעיות דומות? למרות שאני מתאר באופן מאוד כללי, האם יש דרך לטפל בבעיה זו, כי לדבריה אין מה לעשות ועלינו ללמוד לחיות עם זה, כך אמרו לה שני רופאים. נשמע הגיוני? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    פצע בנרתיק

הוספת תגובה

• פצע לאחר לידה

28/03/2009

ההיריון והלידה משנים את גוף האישה. פיזית הגוף של היולדת הטרייה אינו אותו גוף. גם אם היולדת לא עברה ניתוח קיסרי וגם אם מדובר בלידה קלה, ללא סיבוכים וחתכים מיותרים. במהלך ההיריון הגוף משתנה. הרחם גודל פי כמה מגודלו המקורי, משנה את מיקומו ובדרך גם משנה ומשפיע על מיקומם של כל האיברים הפנימיים, דוחף את הקיבה למעלה ואת שלפוחית השתן למטה. בלידה עצמה יש הרחבה של פתח הנרתיק לדרגה שראש של תינוק מצליח לעבור בו, מה שגורם מתיחה מקסימאלית של השרירים בתעלה. השרירים באזור רפויים, התעלה רחבה הרבה יותר, ייתכן ונפגעו קצות עצבים - אז מה הפלא, שלמרות שחזרתן לשגרה חדירתית את מרגישה את הפין שלו פחות?! נשים רבות לא יספרו את זה לבני זוגן מחשש שיפגעו באגו שלהם. "עדיף לגמור עם זה וללכת לישון".

במקרה של אפיזיוטומיה (הרחבת פתח הנרתיק על ידי חיתוכו לשם הקלה על יציאת התינוק), או אם התרחש קרע ספונטני תוך כדי יציאת התינוק בתעלת הלידה, מבצעים תפר או מספר תפרים באזור עם סיום הלידה. לעיתים התפר עשוי לגרום להצרת הנרתיק, וחדירה שהייתה קלה ובטוחה בעבר הופכת להיות למכאיבה. לעיתים התפר גורם לחתך להתאחות לא כראוי או ללחוץ על עצב באזור. לעיתים מתפתחת צלקת גסה (קלואיד). לעיתים החתך או הקרע עצמם עשויים לפגוע בעצבוב. באותם מקרים הכאב עשוי להיות כרוני בכל פעם שיש מגע באזור. אלו דברים שקל לפספס בבדיקה גינקולוגית שגרתית שלאחר לידה, אך כאשר קיימת מודעות ניתן לאתר את מקור הבעיה ולבצע תיקון קל, אשר ימנע הופעת הכאב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהו יכול להסביר לי איך....
    אנינימי
    24/03/2009

איך עושים סקס בפעם הראשונה?????

הוספת תגובה

• סקס בפעם הראשונה

28/03/2009

אם את/ה שואל/ת שאלה כזו, ייתכן וזה מוקדם מדי להגיע לפעם הראשונה. צריך עוד זמן. לגדול לכך.

ניתן להסתייע בפורום "סקס נוער" או בייעוץ של "דלת פתוחה".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה
    מישהו
    24/03/2009

איך מאוננים

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• את זה לא תלמד דרך פורום

28/03/2009

אלא בעיקר ממשחק וגירוי עצמי של איבר מינך, בכל דרך שתרגש ותענג אותך. הכל מותר, כל עוד אתה לא גורם לעצמך נזק. לאט לאט תמצא/י את הדרכים הנעימות לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה בעיות, עזרה
    רון
    23/03/2009

אהלן חבר'ה, אני בן 18, אני בקשר כבר הרבה זמן עם מישהו ואנחנו שוכבים. פעם ראשונה שגמרתי זה היה מהיר מאוד (מהחברה) כשהיא עשתה לי ביד. אח''כ זה השתפר, לאחר מכן שהמשכנו לירידות גמרתי מהר פעם ראשונה מירידה. אח''כ זה השתפר. התחלנו לשכב, כבר יותר מחצי שנה, יש תקופות שאנחנו שוכבים יותר ויש תקופות שאני שוכבים פחות. אני חושב שאני סובל מגמירה מהירה ברגע שאני חודר, לפעמים אני מצליח להחזיק מלא זמן וולהתאמץ לגמור, אבל לעיתים רחוקות, בד''כ שאני נורא חרמן ויש משחק מקדים (או משחק מקדים קצר) והאיבר מין שלה נורא רטוב אני ממש "מפמפם" לאט כי אני מרגיש שאני עומד לגמור, ובדיוק שהיא מתחילה להנות אני גומר. אני מרגיש אכזבה, כי אני נורא נהנה ורוצה להמשיך עוד כמה דקות, ולא דקה או 2 לאחר החדירה. כשיש משחק מקדים ממש קצר אני גומר אחרי 3-4 דקות אני חושב. רוב הסקס זה שאני עוצר אותה מלזוז שלא יהיה לי נעים ואז ממשיך כמה שניות וכן הלאה... אני לא מצליח לשלוט על זה... עזרה!! דבר שני, יש לי בעיה עם הגודל של האיבר שלי ואני רוצה לנסות את המכשיר אנדרו פינס, האם זה מומלץ? אורך 14, היקף 14, ורוחב כמעט 5 ס''מ. יכול שמפה נובע גם הגמירה המהירה, שאני חושב שיש לי איבר קטן ואני פוחד שחברה שלי גם חושבת... דבר שלישי, חברה שלי לא גומרת מחדירה, וזה לא מטריד אותי, יכול להיות שזה גם שאני לא מספיק זמן בפנים, היא לא אוהבת שאני יורד לה, היא אוהבת לפעמים פעם בכמה חודשים שאני עושה לה ביד (רק משפשף) ואז היא גומרת...איך אני יכול לגרום לה לגמור יותר טובף כיזה ממש עושה לי טוב שהיא גומרת. תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    כמה בעיות, עזרה

הוספת תגובה

• מישהו? בבקשה עזרה..

רון
    28/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה מהירה ושאר ירקות

28/03/2009

לגבי שפיכה מהירה יש ה-מ-ו-ן התייחסות בפורום, שכן זו אחת הבעיות הנפוצות בקרב גברים. השתמש במנוע החיפוש לקרוא על התופעה ועל דרכי ההתמודדות. ניתן ללמוד לשלוט על תזמון השפיכה, למרות שאצלך הזמנים יחסית תקינים (זמן ממוצע עומד על פחות מחמש דקות מרגע החדירה).

גודל האיבר שאתה מתאר תקין לחלוטין. לגמרי בטווח הנורמאלי. שימוש במכשיר מיותר לחלוטין ולא יגרום אצלך לשום שינוי פרט לאי נוחות עד למועד שתתייאש ותפסיק את השימוש. מה שקורה בדרך כלל... מה חברה שלך חושבת על הגודל של איבר המין שלך? מה אתה חושב על גודל הדגדגן שלה? דברו על זה. תקשרו.

ולגבי הדבר השלישי - אתה מבין שזו לא בעיה. רוב הנשים לא גומרות מחדירה, אלא זקוקות לגירוי ישיר (ידני, אוראלי) על הדגדגן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה דוקטור, מאוד הרגעת אותי

רמי
    04/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתוסכלת !!!
    ג'ניפר
    23/03/2009

אני בחורה בת 27, נמצאת במערכת יחסים כ 10 חודשים. לאורך כל התקופה הצלחתי לגמור פעמים ספורות אם בכלל. יש לציין שבן זוגי ואני פתוחים ומדברים על הנושא. ניסינו לפתור את הבעיה בדרכים שונות, כגון: להכניס אביזרים ,לשנות תנוחות ,להאריך את המשחק המקדים, אך הכל לשווא. כתוצאה מכך אנו גם ממעיטים לשכב. חשוב לי לציין שבזמן הסקס לעיתים אינני מרגישה מספיק את איבר מינו למרות שלא יבייש אף גבר ממוצע ומעלה. שנינו אנשים בריאים , במערכות יחסים אחרות לא הייתה לאף אחד מאיתנו שום בעיה דומה. ואני נופלת על האחוז הלא גבוה שגומרות מחדירה בלבד. רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע? האם יש דרך לפתור את הבעיה? והאם זה קשור אולי לחוסר התאמה מבחינה אנטומית? תודה והמשך שבוע טוב.

לקביעת תור
    סגירה
    מתוסכלת !!!

הוספת תגובה

• אין כזה דבר "גומרת מחדירה בלבד..."

28/03/2009

ואל תתקבעי על כך, ייתכן וזו בדיוק הסיבה שאת לא גומרת איתו בחדירה, כי שמת זאת כמטרה וזה מסיט אותך. לא ברור משאלתך מה מידת ההנאה שלך באקט האינטימי. מה קורה שם פרט לניסיון המתסכל לגמור בחדירה? למה את מגדירה את המפגש המיני שלכם כבעיה?

האם אורגזמה בחדירה היא מטרה? האם מדובר ביעד בר השגה עבור כל אישה? האם כל גבר יכול לגרום לזוגתו לגמור בחדירה? האם כל אישה מסוגלת לגמור במשגל?

אורגזמה היא בעצם רפלקס המתרחש לאחר שהגוף קיבל גירוי מיני מספק. היא נגרמת מגירוי ארוטי באזור איברי המין, אך לא רק שם. גירוי בדגדגן ובנרתיק, אך גם בחזה ובפטמות, ואפילו בלי מגע, למשל, פנטזיות או היפנוזה עשויים להביא לאורגזמה. יש כאלו אשר מסוגלות לגמור בחדירה ואחרות מתוסכלות מכך שלא חוו זאת.

האם אורגזמה מחייבת חדירה? האם חדירה מחייבת אורגזמה?
    סביב האפשרות לגמור בחדירה קיימים מיתוסים רבים. נשים רבות שמות זאת כיעד בר-כיבוש, וכאשר לאחר שנים רבות של יחסי מין ללא אורגזמה בחדירה, הן מגיעות מתוסכלות אל הקליניקה כדי לבדוק מה לא בסדר, למרות שהכל בסדר ואף מצוין. יש להן חור קטן בהשכלה. רוב הנשים אינן מסוגלות לגמור בחדירה. אותו יעד שהציבו לעצמן אינו בר השגה מבחינה פיזיולוגית, שכן בנרתיק יש יחסית מעט מאוד קצות עצבים, על מנת להפחית למינימום את הכאב הכרוך בלידה. לעומת זאת, בדגדגן כמות העצבים כפולה לעומת הפין, ובשל הבדלי הגודל, הצפיפות אף רבה יותר. למעשה יש שם את ריכוז העצבים הגבוה ביותר בגוף שמטרתם היחידה לענג.

גבר הקורא שורות אלו, תשאל את עצמך האם היית גומר לו זוגתך היתה מלטפת ומגרה רק את אשכיך?! הדגדגן נוצר כדי להעניק תענוג והתענוג הוא שמדרבן לחפש מגע מיני. בלועזית הדגדגן נקרא קליטוריס, שזה מפתח ביוונית. כלומר, כבר היוונים ראו בדגדגן מפתח למיניות האישה.
    בשל העובדה שהדגדגן, האיבר הרגיש ביותר בגוף האישה, לא נמצא בתוך הנרתיק, נדיר שיש מגע בדגדגן בזמן חדירה. על מנת להגיע לאורגזמה יש לגעת במה שנגיש ומה שעובד. קשה להגיע לאורגזמה על ידי חדירה וכך גם עולה ממחקרים לפיהם רק- 15-25% מהנשים יכולות להגיע לאורגזמה בחדירה, תלוי מי החוקר, אך מה שברור זה שרובן אינן מסוגלות פיזיולוגית להגיע לכך. אלו שאינן מגיעות לאורגזמה בחדירה, וכאמור זה הרוב, אינן צריכות לחשוש שהן מפסידות משהו. מסטרס וג'ונסון, חוקרי המין הנודעים, הגיעו במחקריהם למסקנה שרוב האורגזמות החזקות והאיכותיות אינן תולדה של מגע מיני עם גבר, אלא של אוננות.

מהיכן בכל זאת מגיע הצורך של נשים לנסות לגמור בחדירה? הקולנוע והספרות תרמו את חלקם להאדרת האורגזמה הנשית. רובנו זוכרים את הקולות שסאלי עשתה להארי בארוחה המשותפת ("כשהארי פגש את סאלי"), קולות אשר הטיבו לבטא מה רוצות הנשים וגם הגברים שיקרה באורגזמות שלהן.

זה רק התחלה ורק בקצרה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דוקטור, נתת תשובה

רמי
    11/04/2009

שסיפקה אותי במלוא המובנים. והמבין יבין...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגניפר

אנונימי
    04/04/2009

קיבלת תשובה מעולה מספקת מאיש המקצועף אפשר להוסיף, כשאת מזדינת עם בן זוגך תאונני בחברתו בשילוב. את יודעת ומכירה יותר את גופך ואורגזמה מובטחת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס
    שני
    22/03/2009

שלום! יש לי חבר כבר 7 שנים... אנחנו מתראים בד"כ יומיים בשבוע... חבר שלי כל הזמן מתלונן שאנחנו לא עושים מספיק סקסבימים שאנחנו מתראים זה בד"כ פעם/ פעמיים ביום. זה מעט בחישוב של כמה פעמים בשבוע אבל לפי כמות הפעמים ביום זה נראה לי סבבה! חבר שלי גם מאוד אוהב אנאלי ואני לא סובלת!!! יש פעמים שאני מסכימה וזה בסדר ויש פעמים שלא ואז הוא מבין אבל עושה לי סרטים אחר כך! דבר נוסף הוא שבפעם האחרונה שישנו יחד הוא העיר אותי באמצע הלילה על מנת לעשות סקס ולא רציתי ושוב הוא עשה לי סרטים על כבר במשך שבוע... אני רוצה לדעת האם אני לא בסדר? האם אני צריכה להיענות לכל מה שהוא מבקש? אנחנו מתכננים להתחתן ואני מפחדת שזה יהיה נושא שתמיד יהיו לנו מריבות בגללו. אני כבר משתגעת בבקשה תגידו לי מה דעתכם...

לקביעת תור
    סגירה
    סקס

הוספת תגובה

• תקשורת

28/03/2009

את מתארת הרבה בעיות ואינך מתמקדת בשאלה אחת, אבל השורה התחתונה היא תקשורת לקוייה. יש מתיחות סביב תדירות וסוג המין ואתם לא מדברים על זה. את לא צריכה להתעורר באמצע הלילה או לעשות אנאלי בשביל לספק אותו וגם להיפך. הוא לא צריך לעשות לך סרטים כשאת מסרבת. אם לא תהיה תקשורת טובה - מילולית ומינית - זה רק ימשיך וידרדר.

במידת הצורך פנו לטיפול זוגי/מיני, בייחוד לפני שאתם מחליטים לקבל החלטה חשובה, דוגמת חתונה. דברים אינם משתפרים בגלל חתונה - אם אין תקשורת טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    חסויה
    22/03/2009

עדיין לא קיימתי אף פעם יחסי מין, אבל לפני כמה ימים ירדתי למישהו בפעם הראשונה... לא יצא את הנוזל הלבן בפה שלי אבל עדיין היתה לו מין כזאת הפרשה קצת.. עכשיו השאלה שלי היא האם יש בזה סיכון? אני ממש ממש לחוצה מזה :( תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה-בשבילך....

איציק
    25/03/2009

אז כולם בטח יענו לך פה -"תגדירי סיכון" או "סיכון ממה"?

אז במקום שימתחו אותך עם התשובות אסביר בקצרה עד שיענו לך:
    יש סיכון למחלות מסויימות בין השאר איידס.
    הסיכון בחלק מהמחלות הרבה יותר קטן כאשר מדובר במין אוראלי.
    והכי חשוב-הפרטנר שהיית איתו:
    אם הוא אחד שמשכיב את כל העיר אז הוא פוטנציאל למחלת מין מהלכת.
    תשאלי את עצמך -האם הוא עושה מין מוגן?
    או -האם הוא פרטנר קבוע שלך או מזדמן?

זה דברים שכן יכולים לתת לך כיוון מחשבה בנושא.
    בכל מקרה תמיד יש לך מרפאת מין די חינמית (עם הסברים ויועצים--בתחנה מרכזית חדשה בת"א )למחלות מין-ככה יכולה לישון בשקט,רק צריך להזמין תור לפני(תחפשי איפשהו בועד לאיידס זה נקרא מרפאת לוינסקי וזה ושומרים שם על חסיון...אז לא ממש צריכה לדאוג בנושא).

אין לי ממש המלצה חד משמעית-אבל תעשי מה שיגרום לך להרגיש שלמה עם עצמך.
    בהצלחה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסיכון היחידי...אם בכלל הוא

ד``ר עידן מיליצ`ר
    26/03/2009

ממחלות מין המועברות במין אוראלי. מהנוזל שיצא (PRECUM) אין סיכון.
    אני לא מכיר מי בהבחור שירדת לו ומה נסיונו המיני אבל בגדול אל תהיי בלחץ!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בארץ יש קבוצות תמיכה במכורים לסקס?
    שי
    20/03/2009

האם יש קבוצות תמיכה למכורים לסקס אם כן איפה אשמח לתשובות

הוספת תגובה

• בארץ יש קבוצות תמיכה במכורים לסקס? - תגובה

נטע ידיד
    04/03/2012

תחפש באינטרנט, אין ביכולתינו להמליץ על גופים טיפולים או מקצועיים למיניהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש כאלו קבוצות בי-ם

עידן מיליצ'ר
    06/03/2012

או פנה לגב' רונית ארגמן בנדון.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים.....עם הפנטזיות
    tag9
    19/03/2009

היי, אני נשואה עם ילדה בת 5 חודשים. נשואה לבעל מפרגן, אוהב שותף . לא הכל וורוד אבל בסה"כ הלוואי לכל הנשים בעל כזה. עם השנים למדתי שלפעמים צריך לעשות פשרות בחיים. אם בעבר היה חשוב לי מאוד המשיכה המינית גיליתי שחברות, שותפות ואהבה אמיתי של אכפתיות חשובה יותר מבעיקר משיכה וקצת כימיה. לפעמים התחושה של הרצון במשיכה לפרטנר כמו פעם עלה אך לרוב נעלם. אני בסה"כ נהינית מהמין והאינטימיות פשוט אין לי את המשיכה הזאת כמו שהייתי רוצה.גן בהתחלה היא לא הייתה כמו שיש לי בדר"כ ( לבעלי). בשנה האחרונה הכרתי איזה בחור, אין בנינו כלום .חוץ ממפגשים מדיי פעם הקשורים למקומות אליהם אנחנו מגיעים.בעבר ראיתי שיש מצידו משיכה, יכול להיות שהרגיש מצידי. למרות שלא עשיתי כלום, וגם לא אעשה זה נראה לי כ"כ לא בסדר! יש לי מלא פנטזיות עליו, ואני גם מתוסכלת מכך שיש לי משיכה כזו אליו.מה עושים עם זה ?

לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים.....עם הפנטזיות

הוספת תגובה

• מה עושים עם זה?

ד``ר עידן מיליצ`ר
    21/03/2009

עושים מה שאת מוצאת לנכון....
    מה שאת מתארת הוא טבעי לחלוטין וקורה לכל אחד ואחת מאיתנו. אנחנו חיות שנמשכות לא רק לבן/ת הזוג שלנו.
    מה תעשי עם זה......להחלטתך!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עידן שלום,

תמי
    22/03/2009

תודה על תשובתך. אני בטוחה כי כל אחד מאיתנו נמשך לאחרים. ואין בכוונתי לעשות דבר. זה לא באופי שלי. יחד עם זאת מרגישה שאין לי כ"כ משיכה כמו שהייתי רוצה ואילו לאחר יש.זה ממש מתסכל, לפעמים אני מרגישה שמצד אחד אני שומרת אמונים לאדם מיוחד שאוהב אותי. ומצד שני מרגישה שאני מפסידה נשהו. האם אני לוקחת את בן זוגי כמובן מאליו? אני מרגישה שאני משתגעת מזה. יש לך המלצה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משיכה לגברים אחרים לאחר נשואין

יוליאנה
    04/04/2009

תמי ! אני מסכימה עם תכושתך, גם אני נשואה 13 שנה ולאחרונה חשה משיכה לגברים אחרים,
    כמובן חי הזוגיות הן טובים מאוד, אך עדיין חסרה תשוקה מיוחדת שנעלמה מאז נישואין,
    אני מקצוע ! הינו מעוניינות לקבל קצת הכוונה איך להתמודד עם התחושה חזקה למשיכה מופרזת,
    בלי לבגוד או לפנות לצ'טים??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליוליאנה

אנונימי
    04/04/2009

תעשי חשבון רווח והפסד קחי בחשבון שרוב הגברים הבוגדים ''דופקים וזורקים'' אם את בנויה לחיים כאלה יאללה ביתר יאללה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סגירות בעת חדירה
    אני
    19/03/2009

אני אישה , בת 32 ובעת קיום יחסי מין, כאשר יש ניסיון מצד הפרטנר שלי לחדור, אני נסגרת ואין אפשרות לחדור. למרות יצירת אוירה נעימה ובטוחה. והרגשת התסכול והאכזבה עוטפת אותי ואת בן זוגי. אשמח לקבל עצות לטיפול בבעיה בהקדם האפשרי.

לקביעת תור
    סגירה
    סגירות בעת חדירה

הוספת תגובה

• פשוט מאד

רונן
    19/03/2009

בשביצעתם את האקט של המין האוראלי הפרטנר שלך קרע את האממ..אמא של הגרון שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם קיימת אי פעם יחסי מין מלאים?

ד``ר עידן מיליצ`ר
    19/03/2009

האם את משתמשת בטמפונים? האם יש לך כאב בניסיון? האם בן זוגך מנוסה מינית?

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים עם זה ?

ד``ר עידן מיליצ`ר
    21/03/2009

עושים מה שאת מוצאת לנכון....
    מה שאת מתארת הוא טבעי לחלוטין וקורה לכל אחד ואחת מאיתנו. אנחנו חיות שנמשכות לא רק לבן/ת הזוג שלנו.
    מה תעשי עם זה......להחלטתך!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלות מין
    רלי
    18/03/2009

לפני חמישה ימים קיימתי מין אוראלי עם בחור ללא קונדום הוא לא גמר, לאחר שלושה ימים התחילו אצלי כאבי גרון ולמחרת היה לי חום ומוגלה על השקדים, הלכתי לרופאת המשפחה שלי שהפנה אותי לעשות משטח גרון שיצא שלילי (ייתכן ובגלל שלא הייתה מוגלה בזמן לקיחת הדגימה) ונתנה לי אנטיביוטיקה מוקסיפן ל 7 ימים. שאלתי האם יש קשר בין המין האוראלי לדלקת? האם זוהי לא דלקת רגיהל אלא מחלת מין כלשהי? אילו בדקות נוספות רצוי לעשות עכשיו כדי להיות שקטה?

לקביעת תור
    סגירה
    מחלות מין

הוספת תגובה

• היי רלי

שי
    20/03/2009

זו סתם דלקת כנראה באמת שהוא החדיר לך אותו עמוק מידי למרות שבאוראלי מומלץ שהוא ייגמור ככה תהיה יותר רטיבות בגרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלות מין

רלי
    20/03/2009

שי ורונן היקרים תפסיקו לבלבל את המוח... תשובה לשאלה רק מרופא הפורום תודה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה