מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליח להכניסיוסי05/05/2009
שמי יוסי ואני בן 18, חברה שלי בת 17 והחלטנו שאנחנו מוכנים לפעם הראשונה. כאשר ניסינו לשכב, לא הצלחתי להכניס את האיבר שלי, הוא לא גדול במיוחד, הוא קצת מעל הממוצע. יש לכם אולי הצע בשבילי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן יוסי
אלעד07/05/2009נראה לי שתנסה לאט לאט , במיוחד אם היא בתולה , ותדאג שתהיה רטובה .
אגב , אם היא בת 17 , ואתה בן 18 , זה לא משהו שאסור ע"פ חוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשק מיני ירודרבקה05/05/2009
בס"ד
אני בת 52 נוטלת ציפראלקס הרבה זמן
מכיוון שחוויתי בחיי חשק מיני ותחושות של חשק וגרויים מיניים
היום אין לי בכלל איני יודעת כבר איך מרגישים במין וזה מדכא עד מוות
מה עושים?
לאן לפנות?
מישהו חייב לעזור לי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עם הורמונים של גיל המעבר?
ד''ר חגית כהנא05/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי שאלתך
רבקה06/05/2009בס"ד
אני בת 52 בגיל 39 עברתי כריתת רחם לא לקחתי אף פעם הורמונים כי לא נזקקתי השחלות עבדו
את תסמיני גיל המעבר התחלתי לפני כ- 4 שנים + לקיחת הציפראלקס וזה נותן את אותותיו
אני לא יודעת אם בכלל יש משהו שיכול לעזור לי בנושא
מיואשת לגמרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבקש את התייחסותך לשאלתי
רבקה07/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהיה נכון לפנות
ד``ר עידן מיליצ`ר08/05/2009לרופא שנתן לך את הציפרלקס ולבקש ממנו לשנות לתרופה ממשפחת ה SNRI תרופה שלא פוגעת בחשק המיני כמו ציפרלקס. כמו כן האם את עוסקת בפעילות גופנית כלשהי?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתנטע04/05/2009
אני כבר אחרי תקופה של שנה שבה אני כתבתי פה ושם הודעות לפורומים בגלל בעיות ביחסי מין, כולל הפורום הזה. יש כל כך הרבה דברים שמפריעים לי ליהנות ממין, כמו זה שתמיד ברגע שאני מתחילה לקיים יחסי מין פתאום יורד לי החשק ואני מרגישה שהגוף שלי "אדיש" ומאבד תחושה, אני מוסחת בקלות וחושבת על דברים אחרים בזמן הסקס, אני תמיד מרגישה שאני צריכה לשתות וללכת לשירותים דווקא כשאני רוצה להתחיל, ועד לפני חודש תמיד התכווצתי בחדירה (עכשיו קצת פחות בגלל תרופות). אני לא גומרת משום דבר חוץ מאוננות עצמית, וכשבן הזוג שלי עושה את זה הגוף שלי פשוט לא מגיב. אני ממש מיואשת (וגם חבר שלי), כלום לא עוזר לי, והמצב רק מדרדר. אני שוקלת ייעוץ אצל סקסולוג אבל אין לי כסף לשום דבר שהוא מחוץ לקופת חולים. מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטע אל יאוש
ד''ר חגית כהנא05/05/2009יש רושם שדברים רבים טורדים את מנוחתך
יתכן שיש לך הפרעת קשב וריכוז שמשפיעה על התנהלותך במין ואולי דברים אחרים
יש מרפאות ציבוריות רבות שגובים בהן מחירים סמליים
פתחי את אתר איט"ם ושם תמצאי את רשימת המרפאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה, מלחיץ אותייונית04/05/2009
בן זוגי סביב גיל ה30, בזמן קיום יחסים בחודשים האחרונים, דיי בהתחלה, יורדת לו הזקפה, דבר שמוריד לו מאוד את הביטחון, יש לציין שכאשר הוא מאונן חיצונית, אין לו בעייה כזאת.
בעקבות המצב אנחנו בקושי מקיימים יחסי מין, דבר שמאוד פוגע בי, יש לציין שילדתי לפני 3 חודשים.
במהלך ההריון הוא כמעט ולא קיים יחסים איתי בכלל, וטען שזה מפריע לו והוא אינו מסוגל.
היום אני חזרתי למשקלי 55 קילו, אני נראית טוב, ולא חושבת שזה בגללי, מה עושים במצב כזה, הוא רק בן 30? מדוע הוא לא מצליח להחזיק זקפה? גם עם זה פעם בשבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגלל שאת פאקינג שוקלת 55 קילו!!
כ04/05/2009את רזה משהו פחד! זה לא בריא תעלי במשקל מה את מרזה בצורה כזאת??!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה שטויות, אני 165בגובה , זה ממש
יונית04/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון וזקפה
ד''ר חגית כהנא05/05/2009הפרעות הזקפה של בעלך אין קשורות אליך
אני מניחה שהוא בריא כך שהבעיה אינה רפואית וברגע שהמתח הקשור ביחסי מין בלידה או בדברים אחרים יחלוף תחלוף גם הפרעת הזקפה
אם זה נמשך עוד זמן כמו חודש כדאי לפנות לטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיפית04/05/2009
גמירה מהירה אצל גבר מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמירה מהירה
ד''ר חגית כהנא05/05/2009גמירה מהירה אומר שהוא מתרגש או לחילופין שיש לו קושי ידוע ולכן הוא גומר מהר
יש לנושא טיפול כמובן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקפה מלאהא.04/05/2009
אני בחור צעיר בן 21, בריא ועוסק בספורט. בעת אוננות אין לי שום קושי להגיע לזקפה מלאה, חזקה וממושכת ואורגזמה. כאשר אני נמצא עם בת זוג (קרה עם שתיים שונות מתוך שתיים, שתיהן "מנוסות" יותר ממני) אני בדכ לא מגיע לזקפה מלאה (או אין שמירה על זקפה מלאה למשך פרק זמן סביר) מה שמקשה על קיום יחסי מין רגילים, וגם לא מגיע לאורגזמה במין אוראלי. אני יודע שניתן לקיים יחסי מין גם ללא זיקפה מלאה אולם עניין זה מציק ומפריע לי. נתקעתי במעין מעגל קסמים רשע, של רצון לקיים יחסי מין- חשש מחוסר זיקפה - נבואה שבאמת מגשימה את עצמה וחוזר חלילה. המעגל הזה מייאש אותי וגורם גם לירידה בחשק לקיום יחסי מין נוספים.
אני מרגיש שאני מאוכזב מעצמי וגם מאכזב את בנות הזוג.
האם הבעיה היא פסיכולוגית ומצריכה טיפול שכזה? בעיית חרדת ביצוע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדת ביצוע
ד''ר חגית כהנא04/05/2009אכן נראה שהתופעה נובעת מחשש וחוסר ניסיון שניהם שכיחים מאד
כדאי לפנות לטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני גומר בתוך תפוז - linbeach כי..linbeach04/05/2009
זה מחרמן אותי אבל זה שורף , בגלל האיידס אני לא רוצה להדביק
אז לי linbeach תפוז זה טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה השאלה?!
ד``ר עידן מיליצ`ר04/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחווווווף ביותר בבקשה !אלמונית03/05/2009
עם אני יורדת לגבר , אני יכולה להיכנס להריון ? (והוא לא גומר לי בפה או משהו )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלמונית
אורית פס03/05/2009לא ניתן להיכנס להריון ממתן מין אורלי [ לרדת לו ] לגבר,להריון צריך שתהיה חדירת זרע לתוך הנרתיק של האשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלמונית
אנונימי14/05/2009טעות יכול להיות שאצלך אבר המין במקום הפה והפה במקום אבר המין את חייבת להזהר מירידות. ולהפסיק לזיין את השכל עם השאלות המטומטמות שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הרמה הממוצעת של טס אצל גברים????גיורא03/05/2009
שלום רב !
רציתי לדעת מהי הרמה הממוצעת של טסטוסטרון שצריכה להיות אצל גבר בן 33? אצלי הרמה עומדת על 5.20 עד 5.50 והאנדוקרינולוגית שלי אמרה שזה בטווח התחתון של הנורמה האם אכן זה כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ng/ml
גיורא03/05/2009התכוונתי ל ng/ml
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמת טסטוסטרון
07/05/2009לכל מעבדה קרירטיונים משלה, אבל זה בד"כ 3-9. נראה שאצלך זה בתחום התקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה!!!רוני03/05/2009
שלום, בן 22, מרגיש ממש מבולבל
שכבתי עם מישהי בפעם הראשונה ולא גמרתי , לאחר שנה וחצי הייתה לי מישהי במשך 4 חודשים אך היא לא רצתה להתנסות מינית ולא ידעתי אם זה שלא גמרתי(עם הבחורה הראשונה) נבע מלחץ או ממשהו אחר.
כרגע,4 חודשים, לאחר שנפרדתי מחברתי האחרונה(זאת שהייתי איתה במשך 4 חודשים) לא מצאתי אף אחת ואני מרגיש קצת מבולבל,בגלל שלא הצלחתי לגמור בפעם הראשונה ובגלל שלא הייתה לי התנסות מינית נוספת.(יש לציין שהיה לי מין אוראלי עם הבחורה שהייתי איתה במשך 4 חודשים והצלחתי לגמור, אך לאחר הרבה זמן, חצי שעה בערך...)
אני יכול להחמיא לגבר שנראה טוב ואני יכול לבהות בו גם.
קשה לי להתחיל עם בנות עצם המחשבה שיתפקשש לי איתן במיטה...
תנסו בבקשה לעזור לי לגבש את הבעיה שאני נמצא בה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמתוך מה שאתה כותב,
ד``ר עידן מיליצ`ר04/05/2009אני מתרשם שאין לקבוע אם יש לך בעיה כלשהי. אין לך מספיק ניסיון מיני ויש לך חרדה כי לא שפכת בפעם הראשונה. לגבי מה שכתבת בסוף הפנייה, זה שאתה מסתכל על גברים נאים , זה לא מעיד על כך שאתה הומו.
האם אתה מאונן בכח?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני
רוני05/05/2009אני מאונן באותה עוצמה כל חיי, אני מניח שאני מאונן די בכוח...
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל מה זה מעיד??
רוני05/05/2009על מה זה מעיד??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידן, מה אתה אומר??
רוני06/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאתה מבולבל מינית
אלעד06/05/2009תנסה להיות עם גבר ותראה מה תרגיש אח"כ , אם אתה עדיין באותה הדלמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחד מחדירהנטע03/05/2009שלום, אני בת 21 מאזור המרכז ויש לי פחד מחדירה. אני לא מצליחה להחדיר אפילו טמפון. בנוסף יש לי קושי לראות חדירה בתמונות או בטלויזיה או כל סוג שהוא. אפילו לצורך בדיקה אצל הרופא אני מתכווצת ונכנסת לסוג של "חרדה" ולחץ. הרופא אמר שפיזית אין שום בעיה לקיים חדירה. למי אני יכולה לפנות על מנת לעבור את הפחד הזה וכן להצליח להכניס טמפון או בעתיד לקיים יחסי מין? תודה מראש על העזרה ושבוע נעים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
חייב דיאטה03/05/2009תראי חברה שלי שהייתה לי היה לה את אותה בעיה , תמצאי גבר שרגיע אותך לאט לאט אנחנו בפעם הראשונה קצת שתינו תפסנו ראש בסבבה ואז הכול בא טבעי
יש מאות אלפי בנות כמוך שיש להם את הפחד הזה
1. או לכי לפסיכולוג
2. תעשי מה שאמרתי קחי הכול ברגוע
3. צרי קשר אולי אני יוכל לתת לך עוד טיפים
תהני ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנטע
אורית פס03/05/2009מתאור מצבך יש אפשרות שאת סובלת מוגיניסמוס המאופינת במרכיב של פחד לא רציונלי מפני כל חדירה שהיא.גם טמפון וגם בדיקה גניקולוגית, אני מציעה לך לפנות לטיפול מיני לאבחנה מבוססת וטיפול,
לבעיתך יש פתרון ונכון שאנטומית אין שום בעיה אך הפחד גורם לך לכווץ את שרירי רצפת האגן מה שמגביר את הכאב ולא מאפשר חדירה.הטיפול פשוט וברוב המקרים מביא להחלמה מלאה מהבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורית
נטע04/05/2009תודה על התגובה,
אשמח אם תתני לי יותר פרטים, לאן עליי לפנות על מנת לאבחן אם זה באמת המקרה ואם כן אז לטפל בכך בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSSRI וזקפהירון02/05/2009שלום רב,
כדורי הSSRI יכולים לגרום להפרעה בזקפה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתיקון
ירון02/05/2009כדורים מקבוצת הSSRI.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורי ssri
אורית פס03/05/2009כדורים אלו ניתנים ע"י רופאים במצבי דכאון וחרדה,וידוע שתופעת הלוואי שלהם יכולה להיות ירידה בחשק המיני [ומכאן יתכנו קשיי זיקפה ] ועיכוב תגובת האורגזמה,ז.א. תהיה אורגזמה אך יקח יותר זמן עד שתהיה.
למי שחווה הפרעות בתפקודו המיני עקב השמוש בתרופה זו -כדאי שידבר עם הרופא על כך,אחת האופציות היא לעבור לתרופה מקבוצה הנקראת snri שאינה פוגעת בתפקוד המיני.
כדאי לזכור שהשפעת התרופות היא אישית-וכל אחד יושפע אחרת וכן שלתרופות רבות יש תחליפים . לא להתבייש להעלות את הנושא המיני עם הרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
ירון05/05/2009כדורי הSSRI יכולים לפגוע בזקפה באופן ישיר בלי קשר לירידה בחשק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??
ירון05/05/2009??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירון
אלעד06/05/2009היי
קראתי את ההודעות שלך
לא הבנתי משהו אחד , מה בדיוק גורם לך לקחת כדורי SSRI ?
אתה חושב לקחת אותם כי אתה גומר מהר או בגלל סיבה אחרת ?
לא ציינת בכלל בן כמה אתה , וכו' וכו' , ואם זה כן קשור לשפיכה מוקדת , האם ניסית משהו אחר לפני שאתה הולך לקחת כדורים פסיכיאטריים.
נכון, אם אתה לא סובל מהפרעה נפשית , אז התופעה היחידה שתסבול ממנה היא בעיקר עייפות ונטייה להרדם
אבל, מהנסיון שלי , אני לקחתי סקורסט 20מ"ג-
לגוף לוקח זמן להתרגל לכדורים , ויש סיכוי שתסבול מתחושת ריחוף נוראית , כאבי ראש , וכן יהיה לך קשה להתרכז בדדברים בסיסיים
בנוסף נדודי שינה , אני הייתי מתעורר ב-2 לפנות בוקר , עד 6 , ושוב נרדם , אז תחשוב איך היום שלך נדפק , בנוסף , חוסר תיאבון , והרזיה , אני איבדתי בהתחלה איזה 3 ק"ג משהו כזה ,
והכי חשוב , אתה משבש לעצמך תהליכים במוח , לא כדאי .
אם אתה גומ מהר , וזה לא משהו שמעמיד את חיי הנישואין שלך בסכנה , אני ממליץ לך ממש בחום שלא לא לא ולא( ! !! ) לקחת את הכדורים .
אני ממליץ לך ללכת להתחיל להתאמן , כן לקיים יחסי מין עד שתתרגל , כי זה כמו אימון , כמו סוג של ספורט ואתה צריך לפתח לזה סיבולת , כמו שמפתחים סיבולת חב -ריאה , אתה צריך לפתח סיבולת בולבול-פות ובמקביל לשלב טיפול אצל סקסולוג , ותאמין לי , עד כמה שזה נשמע קלוש , זה עובד מעל המצופה .
אני כרגע בן 26 , סטודנט , לא נשוי ף רק בקשרים , והתחלתי לקחת אותם כשהייתי בן 25 !!! והייתי מאד פזיז , וגם היתה לי את האופציה לקנות אותם .
אני ממלליץ לך לקחת הכל טוב טוב טוב בחשבון ואז לקבל החלטה .
אם תרצה לדבר והלתייעץ , אני כאן
נדבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן. זו תופעת לוואי בלתי תלויה.
07/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפחדת להיפגעבעילום שם02/05/2009אני בקשר עם חבר שלי כשנה וחצי עברנו לגור לפני 4 חודשים יחד
אני בת 25 וזה החבר הראשון הרציני שלי ואני כזאת אחת שמאמינה באהבה ותמיד שמרתי את עצמי לגבר אחד כמו באגדות ושנחיה באושר ועושר...
רק מה -שיש בינינו המון הבדלים ושוני שהם גם מקרבים אך גם מרחקים תפיסת החשיבה שלי שונה משלו וגדלנו בבתים שונים מאוד ועם חינוך שונה מאוד-הדבר הכי מפריע לי ושאני בגלל זה מהססת אם אי פעם אוכל להתמסד איתו-זה כל הידידות שמתקשרות אליו והוא אליהן-עם זה ידידות מהחיים, אקסית, או ידידות מהלימודים וכדו...אנחנו דיברנו המון על הנושא וגם רבנו על הנושא לא מעט בכלל בשנה הזו אני לא מאמינה בקשרים הללו !!ויודעת שגברים הם מניאקים! -אני מאוד משתדלת לתת בו אמון ולבטוח בו אני יודעת שהוא אוהב אותי ואני חשובה לו -אך אני מאוד לא רוצה להיפגע בעתיד ומזה אני מפחדת -אני בת להורים גרושים ועברתי הרבה דברים קשים בחיי שביגרו אותי אך עדיין יש בי את הרצון לגבר רומנטי ואמיתי שיהיה שלי לכל החיים -הוא לא רומנטי כלל וממש לא מה שחיפשתי או דמיינתי את הגבר בחיי -אבל אין מושלמים ואני אכן אוהבת אותו.אני בחורה חזקה ויודעת לזרוק הכל עם מישהו יפגע בי או יבגוד בי-הבעיה גם שלא תמיד ניתן לדעת שגבר בוגד וזה עוד יותר מעצבן אותי-יש בינינו קשר טוב ויחסים טובים אני אישית מאוד זקוקה לגבר שיחבק ויאהב אותי כל הזמן ואוהבת גם סקס-והוא לא ממש גבר חם ואפילו צורך פחות סקס ממני נראה לי...אבל בכל אופן אני רואה את עצמי מתמסדת איתו בעתיד-רק שאני מבפנים קצת אוכלת את עצמי ופגועה מהקשרים האלא עם כל מיני בנות-הוא טוען שהוא לא יכול להתנתק מכל העולם בגללי-אבל הוא יודע שרק זה מפריע לי ה"ידידות הללו "אני לא יודעת איך לחיות עם זה .אנחנו כבר שנה וחצי יחד ואנשים בוגרים שצריכים לעשות את הצעד הבא באיזשהו שלב...אני לא רוצה להיפרד כלל והוא לא ישתנה זה האופי שלו..וקשה לי לתת אמון בו -שהוא מדבר עם כל מיני בנות שהוא מכיר..נראה לי שקשה לי לתת אמון בכל גבר אבל במיוחד איתו..........אני תקועה לגמרי במחשבות עם עצמי שעוברות לי בראש כל הזמן.
מה לעשות ????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמפחדת להיפגע
אורית פס03/05/2009הפחד להיפגע משותף לאנשים רבים והוא מובן וטבעי בבסיסו יחד עם זאת מערכת יחסים איננה פוליסת ביטוח ועלינו לקבל שאין לנו שליטה על הכל ובוודאי לא על בן הזוג, מי שלא מוכן להסתכן בפגיעה לא ירויח קשר.
אני מבינה שאת מרגישה מאוימת מכל הידידות של החבר איתן הוא בקשר אך כדאי לך לזכור שאיתך הוא בחר להיות בקשר זוגי כעת גם במגורים משותפים,נסי להיות יותר נדיבה במתן אמון בו,אוירה של חשדות ותלונות עלולה להעכיר את האוירה ביניכם ולהוביל למשבר .
מאחר וכפי שאת כותבת החבר חשוב לך ואת אוהבת אותו ,נסי להימתח לכיוון תפיסת העולם שלו,או נסי לשתף אותו בחששותייך ללא בקורת והאשמה,יתכן ויסכים לבוא לקראתך-אך לא ניתן לכפות זאת עליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיניות אצל הגבר,צליל02/05/2009ברצוני לברר אני יוצאת עם גבר כבן 46 רווק, אני בת 35 רווקה, מכמה פעמים שיצאנו וניסיתי לנשק אותו בשפתיים, הוא הפנה את הלחי, הוא לא מחבק, מחזיק יד, ניסיתי שיגיע אלי לארוחת ערב, תמיד יש בעיה , רציתי לדעת האם יש סיבה והוא לא מסביר, האם הוא נמשך למין השני? הסביר שאנחנו יוצאים חודש ומכבד, ורוצה להכיר טוב יותר אותי, דרך אגב הוא חילוני לגמרי,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמיניות אצל הגברים
צליל02/05/2009שוב צליל, איך אפשר לדעת אם הוא לא הומו ומכסה את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההומו או סתם ביישן?!
07/05/2009אין בדיקת דם כלשהי. הדרך הטובה ביותר היא תקשורת. דברי איתו. יכול להיות שיש לו קצב משלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחחווווווף בבקשהאלמונית01/05/2009תודה עידן אבל יש לי עוד שאלה ...
כן הוא לא גמר , אבל שמעתי שלפני שגומרים יש דבר כזה שיוצא וגם בו יש זרע מה זה ? אז כיאלו אני יוכל להכנס להריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרPrecum
03/05/2009לפני שגבר גומר יוצא נוזל סיכה מקדים שנקרא פרה-קאם אשר עשוי להכיל זרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)