מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליח לגמור ביחסי מין.אנונימי05/04/2009
שלום, אני אסכם בקצרה.
הייתה לי חברה בערך לפני חצי שנה, קיימנו יחסי מין בערך 4-5 פעמים ואף פעם לא הצלחתי לגמור כשאנחנו שכבנו. את האמת איתה היה קשה, כי כאב לה היא הייתה בתולה והיחסי מין לא ממש היו זורמים לכן לא ממש נלחצתי. כשלא היה הולך, היא הייתה מאוננת לי וכך הייתי גומר.
בימים אלה יש לי חברה אחרת(לא בתולה), ולפני כמה ימים שכבנו בפעם הראשונה, ישנתי אצלה בלילה ושכבנו בלילה, איבר המין שלי עמד לי המון המון זמן, שכבנו בערך 3 שעות אבל לא הצלחתי לגמור.. לעומתי, היא גמרה פעמיים. אחרי נסיונות כושלים, גם איתה, גמרתי כשהיא מאוננת לי. הלכנו לישון יחד וקמנו בוקר אחרי, שוב שכבנו והפעם כאב לה קצת לכן היינו בתנוחה מוגבלת ואיבר המין שלי לא עמד במלואו... שוב לא הצלחתי לגמור כשאני בתוכה, ולכן עברנו לאוננות, וכך גמרתי.
יש לציין שגם עם החברה הקודמת וגם עם החברה הנוכחית שכבתי עם קונדום, DUREX רגיל או R3 גם כן, ועם החברה האחרונה לפני מספר ימים ניסיתי גם קונדום דק במיוחד , ששיפר את ההנאה אבל עדיין לא גמרתי.
עוד משהו שיש לציין שאני חושב שמפריע לי הוא שאני מביא ביד הרבה... משהו כמו ממוצע פעם ביומיים...
ועוד משהו לציין, עם החברה השניה, ששכבנו לפני כמה ימים, באותו יום ששכבנו הבאתי ביד כמה שעות לפני..
אני חושב שזה משפיע אבל אני לא יודע בוודאות לכן אני צריך עצתכם.
קראתי על משהו ששמו delayed ejaculation , שאומר שזה בעיה נפוצה אצל גברים... שיכולים לגמור מאוננות אך לא יכולים לגמור בחדירה.
אנא עזרו לי, לא ידוע לי על משהו משפחתי דומה לזה..
בתודה, אנונימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה גנבת לי את השם
אנונימי07/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסוף הצלחתי לגמור :)
אנונימי09/05/2009ועוד איזו גמירה, מילאתי חצי קונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו, הבעיה חלפה לפני הייעוץ...
10/05/2009מה שמצביע על הקשר ההדוק בין גוף לנפש.
ב ה נ א ה ! ! !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעייפות לאחר יחסי מיןבן05/04/2009אני נשוי בן 35 אוהב מאד סקס אך יש לי בעיה
למחרת יחסי מין אני מאד מאד עייף כ"כ אני חייב לישון לאחר יחסי מין אני רוצה לציין שיש לי זקפה מעולה
שאלתי ממה נובעת העייפות והאם זה יכול לאותת שמשהו עם הלב לא בסדר? האם יש משהו לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפתרון
אדיר06/04/2009שלום לך
יש לי שני הצעות מנסיוני לבעיה כשלך ראשית לעשות כושר, פשוט משקולות וכאלה, שנית הוצע לי להשתמש במומיו שכן בהודו משתמשים במומיו כמו בויאגרה,
ניסיתי במקביל את שתי הפתרונות, ונפתרו הבעיות, עכשיו נשאר לי לנחש מה משניהם עזר, או האם שניהם עזרו. תנסה מה שאתה מבין.
בהצלחה, אדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע מה זה מומיו?
בן06/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגומרתגל04/04/2009איך בת גומרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלגלית
אנונימי09/04/2009בת גומרת ומגיעה לסיפוק
א. עי אוננות שמגרה את הדגדגן ועי החדרת אצבעות לכוס
ב.קיום יחסי מין תוך הדגשה של גירוי הדגדגן וחדירה לכוס בעזרת הפין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפה עזרה - רצוי מקצועית חחמעדיף שלא01/04/2009מו 'ענים?
יש לי קטע מוזר שאני לא יכול לשכב עם מישהי כסטוץ, זה פשוט עושה לי רע בלב!
אני אוהב מין אבל עם חברה ולא מישהי רנדומלית מהרחוב
המחשבה שהיא "קלה" או מונח אחר וגמיש יותר "זורמת" פשוט מורידה לי את החשק (ככל הניראה)
ואפילו מכניסה אותי לסוג של דאון.. אני יכול לשקוע במחשבות שליליות למשך של כמה שעות
בגלל זה... שלא לדבר שהמשגל נסוג (יענו הייתי בפנים אחרי 2 3 דקות אני פשוט יוצא בלי לגמור וסוגר את העסק)..
ייתכן אפילו מצב (אני חושב לפחות) שגם אם אני ארצה לשכב עם מישהי או איזה חפוז בשירותים
והמחשבה הכוללת היא שהבחורה פשוט זולה(!) אני לא יכול..
אין לי בעיית אונות, שפיכה או משהו בסגנון..
מקור הסיפור הרע פה הוא פסיכולוגי.. אפשר להימנע מהרצף מחשבות הזה?
כדאי להימנע ממנו? (לטובת משגלים כאלו ואחרים עם בחורות מהרחוב?)
ובכלל ניתוח כללי של המצב.. אשמח לתגובה וכאלה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמוזר?
ד''ר חגית כהנא02/04/2009אני חושבת שההבנה שסטוצים הם לא בשבילך היא נורמלית לחלוטין
מי אמר שכולם חייבים להיות ולהנות בסטוצים?
חפש קשר אמיתי ואיכותי.
מה קורה בקשר אמיתי כשמגיעים למיטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנחמד מצידך
מעדיף שלא03/04/2009אהבתי באמת..
אבל קחי את זה כמצב של בחור בן 23 שכל החבר'ה מסביב לא מפסיקים עם "משגלים".
מצד אחד
אני נהנה בקשר רציני, (רק בקשר רציני) מצד שני, באה לי איזה "מולטי צ'וצ'ה (יענו שווה אש!)
ובא לה איזה סטוץ.. אני לא יכול, אני חצי נגעל מהרמה הנמוכה של הבחורה (לא יעזור אני חושב שבחורה שמזדיינת בשירותים של באר או פאב או מועדון או לא יודע מה.. פשוט סמרטוט!).
בקיצור השורה התחתונה היא שאני בסדר כן?..
כי פעם ראשונה שאתה שומע שאתה דפוק זה סאעמק!
פעם שניה זה אגרוף לפנים אבל פעם שלישית... יש מצב שאתה צריך לבדוק ת'עינין...
בכל מקרה.. השאלה היא :
יש סיבה לשנות את צורת החשיבה?!
כי אחרי הכל אני עדין חושב שעדיף להנות ממשהי שיש גם רמה שיכלית מעבר ל 90 60 90....
בשורה התחתונה : האם זה שונה עד סטיה.. שלא להנות מהמותרות שהדור שלנו "זוכה" להם לאור המצב הנוכחי של.. זנות ומין בכל מצב אפשרי...
כי חשוב לי להבהיר עד כמה אני סולד מהמצב של :
אישה : בא לי בולבול
גבר : טוב נו יאללה...
זה פשוט לא מובן לי למה לבזבז את עצמך כגבר (זרע שווה הרבה יותר ממה שישלמו לך עליו יא אהבל!) על גחמה של נערה שלא מבינה את עצמה כי היא פשוט קלת דעת...
אם כך פרופסור...
דעתך חשובה.. ונלקחת ברצינות ככל שניתן (!)...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר למיטה
מעדיף שלא03/04/2009שמתי לב שלאחר כל ה" מה אתה מזיין לי ת'מוח!"
לא עניתי על שאלתך..
כשיש קשר רציני השאיפה היחידה היא אל המיטה.. אני מקווה שגם מבחינתה כן.. חח
אני מאוד נהנה ממין אבל לא כדבר של סיפוק עצמי אלא יותר כהתניה של אהבה אל המושא האהבה שבדבר....
במילים אחרות אני אעדיף שלא לגמור אלא לשמוע את שותפתי נהנית ממהלך המשגל...
לא שהשיא אינו טוב לי.. פשוט מצאתי שההנה שלי במין היא שהצד יפה (הנשי) נהנה בו
יותר מאשר השפיכה..
(יענו אם הגמירה היא בערך 3 שניות גג 7 אם אתה לא יודע מה!.. לשמוע אותה גונחת איזה 20 30 דקות.. עושה לי את זה יותר.. אז אני נמשך עד הגמירה שלה.. ואחר כך מה לעשות כבר אין עם מי לדבר... חחחח)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה דפוק
אנונימי03/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה מדבר שטויות..לא בא להעליב אבל
גרגמל03/04/2009זה בהחלט שטויות אישה שמזדיינת איתך בתור סטוץ היא לא "זולה" זאת גישה דבילית על סקס שבאה מאנשים פרמיטיבים,פעם כשמישהו היה רוצה להתחתן אם מישהי הוא היה מחפש בתולה ומבקש אותה או קונה אותה יותר נכון מהוריה לא מתוך מחשבה שבתולות הן "טהורות" ויש להן "כבוד" כפי שנוהגים לחשוב אלה מפני שבתולות הן "יד ראשונה" ונשים שלא הן יד שניה או פחות
ולפי כך "זולות" (אגב מזכיר קצת קניה של רכב חדש לא?),אז חגית מוזר שאת ונשים אחרות בתור נשים תומכות בגישה המטופשת הזאת,בקיצור תזרוק את הגישה הזאת לפח! זה שטויות אם כל כך נשבר לך מנשים ש"נותנות" את עצמן(גם לי דיי נשבר...)אתה יכול לעשות כמו הבחור למעלה ולתת סקס לשם שינוי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובקשר לשאר הגישה שלך אתה דיי צודק
גרגמל03/04/2009באמת לא צריך להזדיין כל הזמן אם כל בחורה ולחשוב ש"לזיין" יעשה אותך "מגניב" זאת גם שטות שהתפתחה מהשטות השניה אישה "נותנת" נהיית "מושפלת" גבר "מקבל" נהיה "גבר גבר" זה בהחלט מגעיל ויש להוציא את זה מהחברה וצעד ראשון לקח זה מהראש קודם כל אבל יש תמיד לזכור ששתי הגישות המפגרות האלה הולכות יד ביד ויש להפסיק לתמוך בשניהם. בכל מיקרא אין בעיה אם סטוצים בלי קשר למה שאמרתי למעלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב..
מעדיף שלא03/04/2009טוב אחי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאז הלידה..לפני שנתיים...מיקי01/04/2009שלום,
יש לי בעייה מינית מאז הלידה של בני מלפני שנתיים - לדעתי פסיכולוגית ואולי טיפה פיזית.
לאחר הלידה אזור הנרתיק לא חזר לצורתו הקודמת - הבנתי שזה שכיח, התרחב ונרפה באופן מוזר.
לאחר חוו"ד של שני גניקולוגים הבנתי שהבעיה לא ממש פיזית.
אני ובעלי לא מקיימים יחסים כבר שנתיים, היו ניסיונות מעטים בתחילה לאחר 4 חודשים מהלידה, ללא הצלחה ועם אכזבה וייאוש מצידי ומצד בעלי.
הבנתי שאני נורא מפחדת מחדירה שוב, ובכל פעם שמתבצע ניסיון עולה בי המחשבה על כך שתינוק עבר באותה תעלה ...ואני מייד נסגרת.
אנו ממש כבר חסרי תקווה בנוגע לעניין, הייתי אמורה להפגש עם דר' כהנא אך כלכלית אנו לא במצב שמאפשר פגישה בתשלום, אז בטלתי את התור.
אנא עזרתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמיקי
אנונימי03/04/2009אז מה קרה תינוק עבר בכוס כל אוכלוסיית העולם עברה שם .הכוס רחב מדי לא חזר לקדמותו אחרי שנתיים? לכי לייעוץ יש פתרונות להצרת הכוס.למה בעלך צריך לסבול? רחמנא ליצלן.סדרי לו סטייל כוס צר.ובא לציון גואל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוויגרהגקלין31/03/2009שלום רב
רציתי לשאול על הוויגרה חבר שלי משתמש בוויגרה השאלה שלי
האם וויגרה הורג את הזירע ? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרממש לא
16/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהחסר שם30/03/2009איך מודדים את גודל איבר המין שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר..............
חסר שם30/03/2009האם זה בסדר שבגיל 16 איבר המין בגודל 10 ס"מ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסר השם
אורית פס31/03/2009אני לא בעד מדידת סנטימטרים,הכי טוב להסתכל על אבר המין במראה בפרופיל ולקבל הערכה,כדאי להימנע ממבט מלמעלה למטה שאז האבר נראה הכי קטן.
רוב הגברים סבורים שהאבר שלהם לא מספיק גדול,אם גם אתה מוטרד מכך זה לא חריג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם......?חסר שם30/03/2009האם זה טוב לצפות בסרטי פורנו וסקס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרצפיה בסרטי פורנו
אורית פס31/03/2009אם יש לך בעית חשק אז צפיה בפורנו יכולה לעזור,ולתת השראה והרשאה לשימוש בפנטזיות מיניות שהן חשובות להעצמת החויה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות זיקפה עם קונדוםאלכס30/03/2009שלום
אני נמצא במערכת זוגית חצי שנה ולפני כחודש התחלנו לקיים יחסי מין.
ברגע שאני מקיים יחסי מין בלי קונדום הכל מצויין ואני יכול לשלוט במצב אבל ברגע שאני עובר לקונדום וחודר אני מתחיל לעבד את תחושת הגירוי ואני מאבד את הזיקפה. פעם אחד קיימנו יחסי מין עם קונדום והכל היה מצויין ואחרי אותו פעם אחד חוזרת לי אותה הבעיה אני מאבד זיקפה עם קונדום.
ממה הבעיה יכולה לנבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרקונדום
ד''ר חגית כהנא31/03/2009את הקונדום שמים כאשר יש זקפה עצם ההתעסקות עם הקונדום גורמת פעמים רבות לאובדן הזקפה ולצורך להתחיל את הגירוי מחדש.
כמו כן עם הקונדום הגירוי לאיבר המין חלש יותר נסו לבחון סוג דק יותר.
ממליצה שבת זוגך תשתמש בכל מקרה גם בגלולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אלכס31/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות זיקפה עם קונדוםאלכס30/03/2009שלום
אני נמצא במערכת זוגית חצי שנה ולפני כחודש התחלנו לקיים יחסי מין.
ברגע שאני מקיים יחסי מין בלי קונדום הכל מצויין ואני יכול לשלוט במצב אבל ברגע שאני עובר לקונדום וחודר אני מתחיל לעבד את תחושת הגירוי ואני מאבד את הזיקפה. פעם אחד קיימנו יחסי מין עם קונדום והכל היה מצויין ואחרי אותו פעם אחד חוזרת לי אותה הבעיה אני מאבד זיקפה עם קונדום.
ממה הבעיה יכולה לנבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחרדת ביצוע שקשורה בקונדום
16/04/2009אתה מתאר מצב די נפוץ. כששמים קונדום יש ירידת מתח מיני ועליית מתח המובילים לנפילת הזקפה תוך כדי , מעבר לכך שהקונדום עשוי ללחוץ בבסיס הפין ולהפריע לזרימת הדם אליו.
נסו לשים את הקונדום בדרכים אירויות יצירתיות, מבלי להפסיק את המשחק המיני. שלבו כמה שיותר מין בלי קונדום (ובלי חדירה) ובמקביל גם נסה לשים לבד, באוננות, כשאין עליך את המתח והלחץ לבצע. כן, כן, להתאמן בלשים קונדום... זה עובד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר חשק של אשתיDag.Maluach30/03/2009שלום, אשתי ואני נשואים קרוב לאחת עשרה שנה, אנחנו מקיימים יחסי מין בתדירות של פעם פעמים בשבוע , הבעיה היא שאשתי כלל לא נהנית מהיחסים וזה מאד משפיע כי היא עושה את זה רק על מנת לצאת לידי חובה בלבד מבחינתה חיבוק מול סרט יספיק לה , מעבר לזה כלום , ניסיתי הכל ע"מ להביא אותה לאורגזמה הלכנו ביחד לייעוץ לאחר שכנועים רבים וקשים (בלי חשק מצדה) אך זה לא עזר קניתי לה תכשירים, ויברטור , ספרים אבל הכל עומד שומם ,ניסיתי להיות אקטיבי , ומצד שני גם פסיבי ,ביקשתי שתלמד אותי כל מה שהיא רוצה , ואני אכן מוכן לעשות הכל על מנת שתחווה חויה מינית ותרצה בכך אבל היא מבחינתה לא עושה שום דבר אמיתי, זה גרם לנו ללא מעט משברים , היא לא מצליחה להכנס אלי ולהבין עד כמה קשה לי אני רוב הזמן יושב מהצד ומחכה ועוזר ותומך אבל מבחינתה היא לא עושה כמעט דבר, כל הספרים והתכשירים עומדים שנים ללא שימוש, רק אחרי שאנחנו מדברים היא נזכרת שהיא צריכה לעשות משהו אבל זה נגמר אחרי יום, מצידי קראתי כל מאמר ואני מוכן לעשות הכל אבל הכל ומנגד עצוב לי שדי נשבר לי , החיי נישואין האלה חשובים לי הצלחנו לבנות בית יפה של זוגיות ובנייה, אך הצד הזה פשוט בשפל והוא משפיע אלי מאד.אולי יש לך רעיון מה לעשות איך ניתן להתמודד עם זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתגיד...דג מלוח...
ד``ר עידן מיליצ`ר30/03/2009יכול להיות שזה לא חוסר החשק של אישתך, אלא שזו היא?! זה החשק שלה ויש פערים בניכם?
יש כיום מתן טסטוסטרון לנשים (וגברים) להעלות את החשק, אבל מה שחשוב הוא טיב היחסים בניכם!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום, שאלה לגבי מין אנאליחסוי29/03/2009מה צריכות להיות ההכנות למין אנאלי בפעם הראשונה,
והאם ישנם טיפים? כמו כן, מהי התנוחה הכי טובה לאנאלי
בפעם הראשונה כדי שיכאב כמה שיותר פחות.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרענה'לי לשאלה על אנאלי
ד``ר עידן מיליצ`ר30/03/2009יחסי מין אנאלים הם דרך טבעית לביטוי המיניות כחלק מהרפרטואר המיני למימוש האהבה התשוקה וחדוות המין בזוגיות. . פי הטבעת הוא אזור ארוגני מאוד גם אצל נשים וגם אצל גברים וככזה המגע בו יכול לענג.
במחקרו של הנט (HUNT )בשנת 1977 דווח על 25% מהנשים שניסו לקיים מין אנאלי. אצל רדבוק REDBOOK) )בשנות ה-80 דווח על 43% אשר ניסו יחסי מין אנאליים, אך רובן ציינו שפעילות זו אינה חביבה עליהן....בלשון המעטה!. יחד עם זאת יש נשים שאכן נהנות ממין אנאלי פגשתי ...בעבודתי...נא להירגע ?, נשים שמעידות שגירוי החור האנאלי מזרז להן את האורגזמה, בכלל המגע והחיכוך באיזור גורם להן לעונג שונה מהעונג הנרתיקי.
"מאחורה" "באגזוז" "זיון בתחת" "מעשה סדום","שלא כדרך הטבע" כל אלו ואחרים, מבטאים את המגע המיני האנאלי. הישבן, החלחולת ובעיקר פי-הטבעת הינם אזורים ארוגניים אשר מאוד רגישים למגע. הגירוי יכול להיות על-ידי מגע באצבע, ליקוק ועד החדרת איבר המין או חפצים, כמו דילדו, לפי הטבעת. המין האנאלי אינו ייחודי לאוכלוסיה ההומוסקסואלית ויכול להוות מקור לגירוי והנאה גם אצל זוגות הטרוסקסואלים כחלק מהרפרטואר המיני. המגע יכול להיות מענג ואין בו בכדי להעיד על נטייה מינית כזו או אחרת.
מומלץ לקיים מין אנאלי מספר שעות לאחר ארוחה (לא מיד) ולאחר מתן צואה....אין רצון שיקרה ביחסים, מה שקרה לך עם הדילדו.. יש לשטוף את פי הטבעת ובנוסף ניתן לבצע חוקן. קיימים שני סוגיים או אפשרויות לביצוע החוקן: החוקן ה"ביתי" נעשה על ידי פירוק ידית הטוש והשארת הצינור בלבד. מקרבים את הצינור את פי הטבעת, ונותנים לזרם מים (בטמפרטורה מתאימה) לחדור אל תוך פי הטבעת עד שאי אפשר יותר להחזיק והמים יוצאים עם צואה. אם יש שירותים קרוב ניתן "לקפוץ" לשירותם ולהתרוקן לתוכם. על פעולה זו חוזרים מספר פעמים עד שהמים יוצאים נקיים. יש גם את החוקן הקנוי, שקיים בבתי מרקחת. זוהי אמפולה קטנה שיש בה נוזל המוחדר לחלחולת דרך פי הטבעת וגורם באופן מידי להוצאת הצואה החוצה.
בחדירה עצמה תמיד להשתמש בחומר סיכה, עדיף על בסיס מים. חשוב לציין שתמיד תישאר לחלוחית כלשהי של נוזלי הצואה בחלחולת. כדי להרחיב את פי הטבעת, כמו כל רקמה שרירית, יש לעשות זאת בהדרגה. לא ביום אחד נהיים גמישים ועושים שפגאט. תמיד רצוי, אך לא הכרחי, להתחיל להחדיר לפי הטבעת זרת עם הרבה חומר סיכה, הכי חשוב לאט לאט. לאחר מכן, כשנוח עם הזרת, ניתן להכניס אצבע ולהמשיך עם חפץ גדול יותר וכן הלאה. חדירה בלי אימון ומתיחה של הרקמות קודם, עלולה לגרום לכאב ואפילו לפציעה של פי הטבעת. חשוב לציין כי אין לקיים יחסים אנאליים ומיד יחסי מין בנרתיק. איסור זה קיים מחשש לזיהום. יש לנקות קודם את איבר במין ואז, אם עוד כוחך בין מותניך,אפשר לקיים יחסי מין בנרתיק!
ואם היחסים הומוסקסואלים מדובר....אזי זה אותו דבר ללא המשפט האחרון :-)
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהיות הפסיביRDX29/03/2009
אני בן 15
תגידו יש פה מישהו שהוא הפסיבי במיטה? כלומר שבת זוג שלו מזיינת אותו במקום ההפך?
מישהו ראה פעם משהו כזה?,כל פעם שאני מפנטז על סקס אני מפנטז שאני בתנוחות בתור הבחורה
או הפסיבי ליתר דיוק ורק ככה אני רוצה להזדיין..האם זה מוזר או חריג? אם יהיה לי חברה ונרצה לשכב זה יכול להיות בעיה? דווקא שמעתי שבתנוחות כאלה האישה נהנת הרבה יותר.בבקשה שמישהו יענה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלהיות הפסיבי
אורית פס30/03/2009אמנם מרבית הנשים מצפות לגבר פעיל הלוקח אחריות על הנושא המיני,אך אני מניחה שניתן למצוא נשים האוהבות להיות פעילות ,יוזמות וכו'.אין זה חריג אך פחות נפוץ ,דווקא מעניין לשבור מיתוסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירי אתה חי בדור של נשים אקטיביות!
ד``ר עידן מיליצ`ר30/03/2009אל דאגה! יש לא מעט נשים אקטיביות שישמחו לקחת את המושכות ולהוביל את ה"ריקוד" המיני. ומה שכתבת או התכבנת אליו יש בו מן האמת! יש לא מעט נשים שנהנות כאשר הן בתנוחה מעל. מכל מקום, יחסי מין זה קודם כל יחסים.... וכשיש יחסים אפשר לדבר על המין שכל אחד מעדיף!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאמי בן 15
אנונימי03/04/2009תלמד נשים אקטיביות שמזיינות אותך לא עושות חשבון ואתה שופך לכוסן תוך זמן קצר. אתה לא שולט בנ''ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה כניראה מה שהוא רוצה להיות הנשלט
גרגמל03/04/2009זה העיקרון פה כניראה הוא רוצה לתת לחברה שלו מין במקום ההפך
ובתנוחות כאלה הגבר גומר אחרי הרבה זמן יחסית בעיקר בגלל אופן החיכוך האופיני בתנוחות שהאישה מזיינת האישה נהנת וגומרת מהר יותר מהגבר והוא מתקשה יותר מבתנוחות אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמירה מוקדמתילד סיני29/03/2009היי יש לי בעיה שאני עם בחורה מספיק לי רק שהיא תיגע בי כדי לגמור
מה עושים עם זה
ולא אני לא בתול
ילד סיני בן 21* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבאיזו תדירות אתה מקיים
ד``ר עידן מיליצ`ר30/03/2009יחסי מין?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבר מין קטן ויחסים עם בחורהרון28/03/2009אהלן
אתחיל מהמידות ...
אורך 14, רוחב כמעט 5 ס''מ.
במצב של עומד - רוחב 3-4 ואורך 8
מבחינת נתונים יבשים אני מאמין שזה נחשב איבר קטן ועבה.
מבחינת מראה נראה קטן ועבה.
מוריד לי את הבטחון בצורה מטורפת.
הייתי רוצה תגובה כנה מאוד וגם אם היא כואבת.
קראתי בפורומים של בנות שהן רשמו ...שבחורות שהיו להן כמה בנים...מעדיפות אחד שיש לו גדול יותר..ולא יכולות אח''כ איבר קטן מהאחרון שהיה להן...מבחינת הרגשה..ומבחינת שאח''כ שאם איבר קטן יותר נכנס הן לא מרגישות אותו כלכך.
אני מאוד מדוכא מיזה...בצבא במלתחות אני רואים איברים מכל הסוגים..ולצערי שלי בין הקטנים (כמובן במצב שלא עומד..) אני בן אדם מציאותי ואני לא רוצה שקרים ואל תדאג וכו'..
בחורה תמיד תתאככזב שיש לחבר שלה איבר קטן..יותר קטן מאשר לקודם..
איך לרוב הגברים יש איבר מעל 5 ס''מ עובי ומעל 17 אורך ? למה לי לא..
בנוסף זה גורם לי לחרדת ביצועים ואני גומר מהר שאני שאני שוכב...לא מזמן עברתי פרידה קשה מקשר של שלוש שנים (אני בן 19 וחצי)...
זה היה הפעם הראשונה של שנינו..והיא בחורה מאוד מושכת ...אני מפחד שאם נחזור היא תהיה כבר אחרי חבר נוסף שהיא שכבה שהיה לו כלי ...ואו שלא נחזור כי היא תעדיף לגמור עם בחור בחדירה ובחור שיש לו גדול..מאשר בחור כמוני שחוץ מאיבר יש לו הכל..
אני לא יודע איזה תשובה אני מצפה...אבל אני מושפע מהעיניין הזה וזה פוגע לי בבטחון עצמי ברמות ענקיות..
אני מפחד להכנס למיטה עם בחורות אחרות ונמנע מלנסות קשר חדש...אני רוצה רק את האקסית כי היא יודעת מה אני והיא אהבה אותי אז...אבל אני מפחד שהיא תהיה מרוצה מהכלי החדש של הבחור החדש שבתקווה לא יהיה לה...ד''א נפרדנו בגלל שהיא הייתה מבולבלת..
מה אני עושה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגודל האיבר שלך תקין לגמרי
28/03/2009הוא אף מעל לממוצע במימדיו. אתה עשוי לספק כל אשה לחלוטין, אם תדע מה לעשות איתו ועם כל שנמצא כמטר עד מטר וחצי ממנו.
יש לכך המון המון התייחסות בפורום. קודם כל, תרגיע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)