פורום מין וסקסולוגיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשיבות תדירות יחסי מין
    פלרי
    01/05/2009

שלום .
    קראתי את שאלותיו של אנונימי מתאריך 20.4.09 ואני המום שהיועצת המכובדת שולחת אותו לאונן , לא ברור לי מדוע היא לא שולחת את אישתו לאונן אולי תמצא את התענוג בסיפור , או מדוע לא נשלחת לרופא לבדיקה בגלל חוסר צורך במין .
    מנסיוני המר עם אישה כזו אני מציע לאנונימי :
    1. אל תוותר על ההנאה שבסקס ובמין .
    2. לא הצלחת להסביר לאישתך שהסקס והמין הוא חלק מהצרכים אז זה אבוד לך .
    3. אין טעם שתלך ליועצים חבל כי היועצים לשם כך קיימים לקחת לך את הכסף , מענין שהם אף פעם לא מיעצים למשל " אם אתה אוהב מין אז תתחתן עם אישה שאוהבת מין אחרת תמלא בעתיד את החשבון שלי בבנק " .
    4. המלצתי לך מנסיוני להתגרש מאישתך היא לא תשתנה , המצב לא ישתפר , ככול שתתבגר המצב רק יחמיר , אני עברתי סיפור כזה בעבר , שוחחנו , דשנו בנושא , השקעתי , חיבקתי , חיממתי , עודדתי , החמאתי , חיזרתי עשיתי לה טוב מכל הכיוונים כלום לא עזר , הלכנו לכמה יועצים קראנו ספרים וכו"י לא התעורר הסיפור , הוא לדעתי לא היה שם (אצל אישתי) לפני הנשואין ולא אחריו היא פשוט שיחקה אותה כל השנים .
    התחתנתי פעם שנייה ואיזה כייף , פעמיים בשבוע בלי פסיכולגים ויועצים אנחנו רואים כוכבים פעמיים בשבוע בלי תירוצים וסיבות כי שנינו רוצים את זה ואז אין שאלות בנושא התדירות .
    חבל ללכת ליעוץ , חבל לקנות ספרים לא תצליח להבין אותה כי היא נולדה כזו .
    חבל לך על הזמן תתגרש כל עוד אתה יכול באם ההנאה במין חשובה לך באם לא תשלים שיש לך אישה טובה , בשלנית , נקיה וכו"י .
    אז שיהיה לך בהצלחה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשיבות תדירות יחסי מין

הוספת תגובה

• לא חייבים להתגרש

יוליאנה
    02/05/2009

אני לא מסכימה איתך שחייבים להתגרש במקרים רבים קשה מאוד להתחיל למצוא אדם חדש לחיים משותפים. יחד עם זאת אני מסכימה איתך שהדבר ואישתו לא תעזור, יותר קל במצב כזה לבגוד, אני אישית לא טיפוס בוגדני , אך במקרה כזה כדי לשקול אופציה של בגידה עם אישה נשואה, שתרצה גם היא להגשים חלומות ופנטזיות. להתגרש......זה קיצוני מדי אין צורך לפרק חיים שלמים. דווקא במקרה כזה בגידה תגרום לך לגירוי יותר מתוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תדירות יחסי מין
    חנן
    01/05/2009

.צתץמנהב

לקביעת תור
    סגירה
    תדירות יחסי מין

הוספת תגובה

• כל זוג והתדירות שלו....

ד``ר עידן מיליצ`ר
    01/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחווף
    אלמונית
    30/04/2009

שלום , אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין , וניראה לי שבטעות נפל הקונדום לקראת הסוף , אבל אני וחבר שלי לא בטוחים
    ואני מפחדת להכינס להריון , הוא אמר לי שהוא לא גמר ושגומרים אז ניכנסים להריון
    מה אני עושה ?
    האם אני בהריון ? אך אני מבררת , אני מתביישת ללכת לבית מרקחת לקחת בדיקת הריון
    תעזרו לי , תייעצו לי

לקביעת תור
    סגירה
    דחווף

הוספת תגובה

• במידה והוא לא גמר...

ד``ר עידן מיליצ`ר
    01/05/2009

אז אין חשש להיריון.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשש להריון?

אנונימי
    03/05/2009

ניתן להיכנס להריון גם לפני שהגבר גומר בעקבות פליטה מוקדמת של חומר מסכך הכולל בתוכו תאי זרע רבים מאוד. בוודאות, נבדק בעקבות טעות מצערת שעלה בהפלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכוי להריון

אנונימי
    14/05/2009

הסיכוי קלוש מאד יש כאלה שמזדינים בשיטת הימים הבטוחים דהיינו לא מקימים יחסי מין יומיים לפני הביץ ויומיים אחרי הביוץ רק בימים אלה אשה עלולה להכנס להריון .השיטה טובה לנשים שהמחזור שלהן סדיר ומאפשר לחשב את יום הביוץ.
    מעבר לזה אם חששת מפנצ'ר יכולת ליטול את גלולת היום שאחרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה
    שאלה
    30/04/2009

שלום אני בן 14 , איבר המין שלי הוא כ 8 ס"מ ושמעתי על שיטה טבעית להגדלת הפין ( שצריך לימשוך את הפין ) והשאלה שלי היא האם זה מסוכן לעשות את השיטה הזאת בגלל הגיל שלי ( גיל ההתבגרות ) ?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• גיל התבגרות

03/05/2009

אתה צעיר מדי. גם אתה תגדל וגם איבר המין שלך.

כל השיטות שמפרסמים הן בערבון מוגבל בהחלט. תזהר אתה (וגם שאר הקוראים) מלהתפתות לשטויות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה לא ברורה
    עידו
    30/04/2009

שלום רב
    אני נמצא בזוגיות אוהבת כבר כמעט שנתיים.
    זוגיות זו הינה זוגיות ראשונה בשבילי, וראשונה רצינית בשביל בן זוגי , שמבוגר ממני ב8 שנים
    שנינו לא טיפוסים מיניים במיוחד, ויחסי המין היו טובים, אך לא רבים(בילינו ביחד תקופה ממושכת בטיול בחו"ל, בממוצע של בערך פעם בשבוע או פחות של יחסי מין שלא כוללים חדירה..חדירות פחות נפוצות)
    בתחילת הזוגיות גילה לי בן זוגי כי הוא סובל מבעיית עוררות מינית ומקושי להגיע לזקפה, דבר שוודאי לא תורם לתדירות...
    לאחרונה, מאז שחזרנו מחו"ל(לפני 7 חודשים), תדירות הסקס קטנה משמעותית...קיימנו מגע מיני שלא כולל חדירה רק בסביבות ה5 פעמים..חדירה עוד לא ביצענו מאז..
    מערכת היחסים שלנו נאמנה לחלוטין ואנחנו מבלים את רוב שעות היממה ביחד, ואף עבדנו ביחד עד לא מזמן.
    אני מודה כי מקור הבעייה הזו כרגע הוא בעיקר אצלי שכן בן זוגי ניסה כמה וכמה פעמים לשכב איתי מאז שחזרנו, אך נתקל בדחייה... משום מה אין לי רצון לקיים יחסי מין( אני כן מאונן מדי פעם, אבל לאקט מיני פיזי אין לי חשק)..
    אני מניח שיש לזה קשר לטמענים שצברתי כלפי הבעייה שיש לו, ודחיות שלו כלפיי שנתקלתי בהם בעבר..אבל זו לא הסיבה העיקרית..
    כבר לא מרגיש לי טבעי לשכב איתו כי התרגלתי לעניין...
    רצוי לציין כי פיזית הוא יפה בעיניי ומושך אותי, אבל אני מרגיש , אם להשתמש בהקצנה, "מסורס"..
    אני מרגיש כי העניין כבר פוגע בו וחושב כי הוא מפקפק במשיכתי אליו..
    גם לי כמובן יש רצון בחיי מין עשירים יותר...
    אני רוצה עזרה בפתרון למצב כי אנו אוהבים מאד אחד את השני והמערכת הזוגית שלנו מלאה ומפרה בכל האספקטים האחרים, מה שאומר שהאלטרנטיבות הן או לעבוד על הנושא ולשפר את חיי המין, או להתרגל לזוגיות שלא כוללת יחסי מין...

אודה על כל עצה או עזרה
    בכבוד

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה לא ברורה

הוספת תגובה

• מיניות

ד''ר חגית כהנא
    30/04/2009

אני מניחה שחלק מהבעיות נובע מחוסר ניסיון וחלק מחששות. החששות יכולים לנבוע מסיבות שונות.
    נדמה לי שברור התחושות יועיל לך ולבן זוגך.
    אני ממליצה לפנות לטיפול ביחד או לחוד.
    קשה לתת עצה ברורה על המצב שאתה מתאר כיון שרב הנסתר על הגלוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עישון חשיש ושפיכה מוקדמת
    אתי
    29/04/2009

אני ובעלי יחד בסה"כ 7 שנים. ושנינו בני 30 ובריאים בד"כ. מתחילת הקשר עישון חשיש היה קיים וכן שפיכה מוקדמת של בעלי. הייתי רוצה לדעת אם ישנו קשר מדעי מוכח בין השניים מאחר ואני לא מספיקה לגמור כי מתקיימת חדירה פעמיים שלוש וזהו. יש לציין כי בעלי מאוד משקיע במשחק המקדים כדי שאהיה מגורה אבל נראה לי שלעולם לא אצליח לגמור משתי חדירות בממוצע. אנחנו מאוד אוהבים אחד את השני אך בעלי הינו ביישן ולעולם לא יתמודד מול הבעיה מול רופא ולכן אני פונה פה בבקשה לכיוון. אשמח מאוד אם תענו לי בעניין. תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    עישון חשיש ושפיכה מוקדמת

הוספת תגובה

• איןם קשר בין שפיכה מוקדמת

ד``ר עידן מיליצ`ר
    30/04/2009

ועישון חשיש.....

יש טיפולים לשפיכה מוקדמת, אך אם בעלך לא מעוניין לטפל..... :-(

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ווסטיבוליטיס
    גלית
    28/04/2009

שלום
    אני סובלת מווסטיבוליטיס ראשוני ואני רוצה מאוד להיכנס להריון, כדאי לי לעשות הזרעה?

לקביעת תור
    סגירה
    ווסטיבוליטיס

הוספת תגובה

• לגלית

מישהי כמוך
    29/04/2009

היי גלית,

גם אני אובחנתי כסובלת מוסטיבוליטיס.
    חשוב שתדעי שגם בטיפולים כמו הזרעות ו-IVF יש קשיים למי שסובלת מזה, והדבר החשוב ביותר הוא למצוא רופא סבלני וטוב, שייתן לך להתרגל לבדיקות לאט לאט ולא ילחץ עלייך ולא ילחיץ אותך. וכמובן שיהיה גם עדין בעבודתו.
    מדובר במעקב בדיקות של אולטרסאונד וגינלי (במקביל לבדיקות דם), ובסופו של התהליך, כאשר מחדירים את הזרע לרחם, קודם כל משתמשים במכשיר המאוד מכאיב הזה (וזה עוד בלשון עדינה) שקוראים לו 'ספקולום', שתפקידו לפתוח את צוואר הרחם ולאפשר לרופא לחדור עם הקטטר אשר בתוכו הזרע - לתוך הרחם, ולהזריקו לרחם. רק הספקולום עצמו - זה משהו מאוד כואב, אבל רופא עדין יכול לעשות את זה להרבה פחות כואב. אני מטופלת במקום ציבורי, ויש הבדל גדול מאוד בין הרופאים בדרך העבודה שלהם. אני עכשיו לאחר כשנה וחצי של טיפולים (התחלתי בהזרעות ועברתי ל-IVF, ועדיין זה לפעמים פשוט תלוי ברופא. גם אולטרסאונד שנעשה בצורה לא עדינה - יכול להכאיב.
    דרך אגב, ב-IVF שאיבת הביציות נעשית בהרדמה, אבל לאחר ששואבים מפרים אותן - ואז מחזירים אותן לרחם, כשההחזרה נעשית גם היא כמו בהזרעה - פתיחת צוואר הרחם עם ספקולום, החדרת קטטר עם העוברים לתוך הרחם, ושם שחרורם.
    אני מאחלת לך שתסתגלי לאט לאט לעניין. כמו שאמרתי - הכל תלוי ברופא המבצע.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה עזרת לי מאוד

גלית
    29/04/2009

נתת לי חומר למחשבה באמת הרופא שאני מטופלת אצלו לא רגיש במיוחד והוא נתן לי להבין שהזרעה זה דבר מאוד פשוט עם כאב מינימלי ובכל מקרה אני מחפשת רופא אחר.
    בסוף אחרי כל הכאב והסבל זה שווה את זה ולמזלי יש לי בעל מדהים שתומך בי כל הדרך.
    תודה ושיהיה לך בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חס וחלילה

ד''ר חגית כהנא
    30/04/2009

יש טיפול לוסטיבוליטיס וחובה לבצע איבחון מדויק
    הזרעה תחסל את חיי המין שלך לחלוטין וחבל.
    פני לטיפול גם אם יקח זמן כדי להנות מחיים טובים יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עידן מילצר הכי טוב פה באתר
    אור
    28/04/2009

הוספת תגובה

• מיליצ'ר

28/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• והכי חתיך

אור
    28/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על זה אין ספק!

30/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לאור!! :-)

ד``ר עידן מיליצ`ר
    01/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמו כן תשובותיו של עידן נהירות לכל

אור
    02/05/2009

קורא,ברורות ומובנות.

יישר כוח לעידן והמון אור ואהבה מאורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

יוליאנה
    02/05/2009

אתה מציקן וילדותי ,דר' עידן נותן לכולנו יעוץ מקצועי אנו נעזרים בו כאיש מבריק וחכם ,בנוסף וכולנו יודעים שהוא חתיך ומסכמים איתך,אך יחד עם זאת במידה ואין לך מה לשאול על תכתוב סתם ותחזור על זה כמו תוכי זה מעצבן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיקפה
    דני
    28/04/2009

האם השלב בו הפין משנה את גודלו אבל עדיין רפוי נחשב כהתחלת זקפה?

לקביעת תור
    סגירה
    זיקפה

הוספת תגובה

• בהחלט

28/04/2009

הזקפה מורכבת מעליית נפח והתקשות, אשר מתרחשים במקביל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר חגית כהנא
    27/04/2009

שלום.
    מעיון בהודעות בפורום. ראיתי שכתבת שאסור להחדיר את איבר המין לנרתיק לאחר שהיה ברקטום - הגיוני!
    האם גמירה ברקטום יכולה לגרום למחלות וזיהומים?
    מנגד, האם חדירה לרקטום עם קונדום ולאחריה חדירה לנרתיק ללא קונדום מותרת? האם הקומי של הקונדום יכול לגרום בעיות ברקטום?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר חגית כהנא

הוספת תגובה

• חדירות

ד''ר חגית כהנא
    30/04/2009

החדרת איבר מין לנרתיק אחרי מגע אנאלי יכולה לגרום לזיהום קשה
    מגע אנאלי לבדו לא גורם לזיהומים - חשוב לבצע אותו בזהירות כדי למנוע פציע בשריר האנוס
    ניתו לקיים מגע ואגינאלי ללא קונדום אחרי הסרתו אחרי מין אנאלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות
    טליה
    26/04/2009

שלום,
    אני בת 19 ואני במערכת יחסים עם חבר שלי (שהוא בן 23 ולא בתול)כבר שמונה חודשים. ואני בתולה. אני חבר שלי ניסינו כמה פעמים לקיים יחסים מין, ואני יודעת שאני מוכנה, ואני לא מפחדת, ואני רוצה את זה ומידי פעם מפנטזת על זה. הבעיה שבכל פעם שאנחנו מנסים אני מכווצת את השרירים למטה ואז ממש כואב, ואני לא מצליחה להירגע ואני פשוט כבר לא יודעת מה לעשות. וכל פעם שאנחנו לא מצליחים אני ממש מאוכזבת וזה ממש מוריד לי מהדימוי העצמי. באמת שאני חבר שלי מאוד פתוחים גם במיטה וגם בקשר שלנו, ואין לנו בעיות תקשורת. בבקשה בבקשה אם תוכלי לעזור לי, אני כבר ממש מיואשת, ואני ממש רוצה לבסס את הקשר שלנו עד הסוף.

בתודה
    טליה

לקביעת תור
    סגירה
    בעיות

הוספת תגובה

• לטליה

אורית פס
    28/04/2009

את מתארת מצב בו הגוף מבטא פחד מחדירה למרות שבראש את חשה מוכנה ורוצה בכך,יתכן שמדובר בוגיניסמוס קל המתבטא בכיווץ שרירי רצפת האגן וגורם לכך שחדירה לא מתאפשרת או כואבת וזה לא מצב תקין אך יש לו פתרון יעיל.
    האם טמפונים את מסוגלת להחדיר ?
    האם את בתולה?
    האם ניסיתם להיעזר במסככים עמ"נ להקל על החדירה?
    הייתי ממליצה לך לפנות לטיפול מיני [עם החבר ],משום שקיים מודל טיפולי פשוט ויעיל שיעזור לכם לקצר את התהליך ואת הסבל הנגרם לך בכל ניסיון לממש חדירה.ובינתיים להנות גם ממין ללא חדירה כדי שתהיה גם חויה של הנאה ולא של תסכול וכישלון חוזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למילצר עידן שלום.............
    אור
    25/04/2009

לפניי חודש הכרתי מישהו,יצאנו מיספר פעמיים,ואני רואה שהבן אדם לא עובר לקטע פיזי.

דיברנו קצת,והוא טוען לפניי ששנה לא היה עם בחורה,
    כמו כן הוא לא הומו,וניראה מצויין,גבר ממש חתיך.

האם ידועה לך תופעה של גבר שמספק עצמו לבד במשך שנה ויותר,
    אם אין לו קשר רציני?
    זאת לא מחלת נפש?

אמרתי לו שזה לא נישמע לי הגיוני,
    והוא טען שהוא לא כמו כולם.

הודה לך על התיחסותך בנושא,
    אור

לקביעת תור
    סגירה
    למילצר עידן שלום.............

הוספת תגובה

• אור שלום,

ד``ר עידן מיליצ`ר
    30/04/2009

לצערנו...או לשמחתנו, יש לא מעט גברים ונשים שמספקים ת'צמם מינית במשך תקופות ארוכות לפעמים שנה ויותר. אין בזה כדי להעיד דבר כזה או אחר על אותו אדם. זו לא מחלת נפש ועם כל חוסר ההיגיון....זה קורה!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס מהיר
    מאיה
    25/04/2009

אני ובן זוגי בתחילת הקשר (כחודש וחצי).

הבעיה היא שלאחר כ-5 דק' שהוא חודר הוא גומר ואני אפילו לא מספיקה בעצמי להגיע לסיפוק וכך נגמר הסקס שלנו.
    ביקשתי ממני שיגלה יותר אמפטיה אליי וחשיבות וישתדל להתאפק קצת ולא לגמור אחרי 5 דק' של חדירה כדי שאני אוכל לגמור לפניו וגם להינות מהסקס ולא להרגיש כמו בובה מחנות פליי בוי או כמו "כלי" בידיו. הוא טוען שאיננו יכול לשלוט בזה ואיננו יכול להתאפק.
    זה גם גורם לי בכל פעם לבוא אליו בטענות שלא אכפת לו ממני ולא אכפת לו שאני לא מגיעה לסיפוק מיני. הוא מצידו טוען כי "בפעם הבאה יהיה בסדר" ומה שקורה היא שבפעם השניה הוא באמת נותן לי להגיע לגמירה אבל אחרי כפחות מדקה הוא גומר ובזה נגמרת ההנאה המינית. כלומר סקס ב-5 דק' וזהו. אין החלפת תנוחות, ההנאה ממנו.. כלום.
    ראוי לציין, שבפעם הראשונה שקיימנו יחסי מין הוא אמר לי שהוא לא אוהב לדבר על זה ואני כעסתי שאיננו מספיק פתוח איתי.

שאלתי היא כיצד לנהוג? כי כפי שכבר ראיתי עד כה לגעור בו לא פותר לי את הבעיה.

אני מרגישה חסרת אונים כי מעולם לא קרה לי דבר כזה, כל הגברים שיצאתי איתם בעבר התחשבו והתאפקו אפילו חצי שעה.
    האם זה הגיוני שהוא לא יכול להתאפק באמת או שזה סתם אגואיסטיות מצידו?

לקביעת תור
    סגירה
    סקס מהיר

הוספת תגובה

• היי לך

אלעד
    25/04/2009

אני יכול להבין את התסכול שלך , ואני איפהשהו יכול להבין למה הוא לא רוצה לדבר אתך על זה .
    זו נק' רגישה מאד , אצל הגברים , כשהם יודעים שהם לא מצליחים לספק את הבת זוג .
    כנראה שהוא לא רוצה לדבר אתך , כי זה משהו שנגר אצלו כבר די הרבה זמן , אולי מחוסר נסיון , וקשה לי להאמין שהוא יעשה את זה מאגואיסטיות , אחרי הכל ... כולנו אוהבים סקס ורוצים שזה יימשך כמה שיותר .
    אני לא חושב שאם את גוערת בו , זה מה שיביא לפתרון הבעיה, אלא להיפך , את רק מחמירה .
    במקום זה , את צריכה לעודד אותו יותר ויותר שיתחיל לעבוד על העניין הזה של שליטה ,
    ואם הוא רואה שזה לא משתפר , שיילך לייעוץ אצל סקסולוג , שייתן לו שיטות .

אני יכול להמליץ לו על שיטה או שתיים שלי , איך לשלוט בגמירה -
    1- לפני שהוא מרגיש שהוא גומר , שיפסיק לכמה שניות , אבל שלא יוציא את החבר שלו ממך , יינשום ויינשוף עמוק מאד , איזה 3 ארבע או אפילו 5 פעמים , עד שהוא מרגיש שהוא נרגע , והתחושה של " אני הולך לגמור " עוברת , ואז יחזור שוב לבצע את אקט הפמפום.
    במידה ואת יושבת עליו , את זו ששולטת בעניינים , ואת צריכה לעודד אותו להגיד לך , מתי הוא עומד לגמור , ואת זו שצריכה להפסיק , לתת לו את הזמן להרגע ואז לחזור .
    2-כשהוא מרגיש שהוא עומד לגמור , אבל לא בשניה האחרונה , אלא לפני כן , שייעשה שריר מאד חזק ברגל , ולא להרפות גם , למשך כמה שניות , ואז לחזור שוב להליך הפמפום .
    ושוב , אם את זו שלמעלה , תגידי לו שיודיע לך , את מפסיקה , הוא מכווץ , ואז אתם ממשיכים .
    בכל מקרה , הכי חשוב , זה לעודד אותו ולא לצעוק , כי גם ככה הוא מרגיש מושפל כרגע .

תחזרי עם מסקנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שי

מאיה
    25/04/2009

ראשית, תודה רבה על העזרה.

שנית, אני חוששת שאם אציע לו אחת מהצעותייך הוא יבין שיתייעצתי עם אדם מנוסה ויותר ילחץ מכך כי יחשוב שמדובר אולי בבן משפחה ואז ירגיש שאיננו יכול לסמוך עליי.

שאלתי היא כיצד להציע לו זאת בלי לגרום לו לחששות?
    כיצד לגרום לו להיות יותר פתוח איתי?

האם הצעת סרטי ללימוד תנוחות יכול לתרום לביטחונו העצמי או ליותר סגירות שמא הוא לא יכול לספק אותי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לך שוב.

אלעד
    25/04/2009

דבר ראשון בשמחה , אני יודע מאיפה זה בא , כי גם לי פעם היה את " הבעיה " הזו , ואני שם את זה במרכאות כי זו לא באמת בעיה .
    חבר שלך צריך להבין , שזה משהו שאפשר וקל אד מאד לטפל בו
    אבל יותר חשוב שהוא יבין ( וגם את ) זה , שזה סוג של מעגל אכזרי . ולמה מעגל אכזרי ? כי ברגע שאת נכנסת לזה , קשה מאד לצאת
    הביטחון העצמי מתרסק , ומשם מאד מאד קשה לקום , ואם עכשיו הוא רק גןמר מהר , קיים הסיכוי שבאיזה שלב הוא כבר ייפתח חרדת ביצוע ואז גם בקושי יעמוד לו .
    אז אני בטוח שלא את ולא הוא רוצים להגיע למצב הזה , לכן , את חייבת לתמוך , ובטח ובטח שלא לנזוף .
    את צריכה להגיד לו שכן , דיברת עם מישהו , הוא לא אמור לדעת שדיברת עם בחור בן 26 (שנכנס לפורום הזה כי הוא מתעניין בסקס ) , הוא יכול לדעת שדיברת עם סקסולוג בטלפון .
    וכן , זה בסדר וזה לגיטימי , כי נניח ולך היתה מחלת מין ( חס וחלילה וסליחה על ההשוואה ) , אני בטוח שגם הוא היה מדבר ומתייעץ עם אלף ואחד גורמים שונים , לכן , עד כמה שהנושא הזה רגיש אצלו, את צריכה לגרום להבין שאת מביאה את זה ממקום אחד - מתוך איכפתיות .
    אני באמת מציע לכם , להתחיל את כל העניין הזה של סקס בינכם , מהתחלה, ככה תבנו ביחד את הביטחון שהוא זקוק לו .
    וכן , גם אם זה אומר שלא יהיה סקס מלא , והוא יהיה יותר בסגנון של משחקי סקס , שאת תראי לו מה את אוהבת , הוא ייראה לך מה הוא אוהב ואיך הוא מעדיף וככה תתקדמו, ואחרי כמה זמן , תתחילו לעשות סקס , אבל הוא גם לא יהיה משובח , ורק ככה , תתקדמו .
    בשביל זה צריך סבלנות ורצון .
    אני כן מציע לך , שתציעי לו , את השיטות שציינתי בהודעה הראשונה, כי להזיק זה לא יכול , ושוב ,
    את צריכה להסביר לו ולהראות לו שאת עושה את זה מתוך איכפתיות .
    נדבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלעד- עזרה בבקשה

מאיה
    09/05/2009

בהמשך לשיחתנו, אמש הצעתי לבן זוגי את הצעותייך. תגובתו הייתה כדלקמן:
    תחילה, שתיקה.
    אח"כ, אמר לי בכעס "לא צריך הוראות"
    ולבסוף, גמר אחר שניה ובזה נגמר הסקס ה"מהנה"
    ואני קמתי מהמיטה התלבשתי, התארגנתי ונסענו להוריו. מאז לא קרה כלום.
    בבוקר כשניסיתי לנשקו הוא סירב וכשחיבקתי אותו הוא הוריד את ידיי מעליו.. הרגשתי השפלה נוראית.

בקיצור, אני מאוד מיואשת ומתוסכלת כי מצד אחד טוב לי איתו ומצד שני, אני לא יודעת איך לנסות לפתור את בעיית הסקס. זה לא דבר של מה בכך.

אני יודעת שאולי בהצעותיי פגעתי באגו שלו אבל הוא צריך לנסות להיות פתוח ולהשתדל יותר לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופאים יקרים, בבקשה את עזרתכם!!!!!!

מאיה
    11/05/2009

אני ממש לחוצה מזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עידן מיליצ'ר

מאיה
    11/05/2009

אשמח לשמוע את חוות דעתך בנושא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למאייה

אנונימי
    11/05/2009

הבחור חרמן עליך קבלי זאת כמחמאה, תמיד יש סיבוב שני הזיון יותר ארוך ויכול להיות כבקשתך. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנונימי

מאיה
    11/05/2009

אני יודעת שהוא חרמן עליי אבל איך להאריך את זמן הסקס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למאייה

אנונימי
    14/05/2009

סליחה על התגובה האיטית.
    הכי חשוב שהוא מתחרמן עלייך ואת מצליחה להעמיד לו את המה שמו
    בדרך כלל הסיבוב הראשון לחברה צעירים הוא מהיר יחסית והסיבוב השני(כמובן שצריך זמן)נמשך זמן ארוך יותר בתנאי בתנאי שהכלי שלו מתפקד כראוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצעה לשיפור

בעל נסיון
    12/05/2009

חמודה הבעיה שלך היא כלל ארצית לגילאי 20 עד 28 בפעם הראשונה לא מחזיקים מעמד וחבל על הזמן יש סיכוי שבפעם השניה הנעריחזיק קצת יותר מעמד גם לא בטוח .
    הצעתי שאם את רוצה סקס טוב תתחילי עם חברה מעל 40 הם יותר רגועים וההורמנים שלהם עובדים אחרת .ככה זה בחיים בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזרת אונות
    דני
    25/04/2009

אני כשלושה שבועות אחרי נתוח של כריתה רדיקלית של הערמונית
    איך אני מחזיר לעצמי את הזקפה ?

לקביעת תור
    סגירה
    החזרת אונות

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח ערמונית

28/04/2009

קודם כל תחזיר אינטימיות. אינ ייודע אם אתה בזוגיות או לא, אך אם כן - חזרו לקיים מגע מיני בלי זקפה, אך עם ליטופים, חיבוקים, נשיקות וכדומה, אשר אינם מצריכים זקפה.

ייתכן והניתוח פגע בעצבים אשר אחראיים לזקפה, לעיתים הם מתאוששים (אך זה עשוי לקחת זמן מה) ולעיתים לא. בינתיים, ובמקביל לעיצה הקודמת - אתה יכול לנסות שימוש תרופות משפרות-און (רק ע"י מרשם מרופא). אני מניח שלאחר ניתוח מסוג זה אתה נמצא במעקב אורולוגי, על כן כדאי להתייעץ בנושא זה בבבדיקת המעקב או לגשת למרפאה לבריאות מינית

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה בקשר לאוננות מוגברת
    פלוני אלמוני
    24/04/2009

שאלתי בקשר לאוננות אני עושה ביד כמעט כל יום פעם או פעמיים ביום וגומר בכל הפעמים ולפעמים זה אפילו יותר מפעמיים ביום.
    רציתי לדעת אם זה בסדר מבחינה רפואית?
    ואם זה יכול לפגוע לי באיכות הזרע?
    ואם זה יכול להשפיע לי בעתיד כשאני ירצה להכניס אישה להריון, על הילד (מומים או ילד אם פיגור או כל דבר אחר)
    תודה

הוספת תגובה

• אוננות מוגברת

אורית פס
    28/04/2009

תכיפות האוננות שלך איננה חריגה כלל ואין לך מה לדאוג.
    אינני יודעת בן כמה אתה ,וככל שאתה צעיר יותר סביר שהדחף המיני שלך יותר גבוה והאוננות יותר תכופה כאשר שיא האונות הגברית הוא סביב גיל 18-20 אז נערים יכולים לחוש צורך לאונן גם 8 פעמים ביום .
    אוננות לא תפגע לך באיכות הזרע ולא תשפיע כלל על ילדיך לעתיד,
    עפ"י התפיסה הסינית שפיכת זרע גורמת לאיבוד כוח החיים [הצ'י ],וניתן בסדנאות שונות ללמוד ולתרגל הנאה מינית ללא שפיכה אך במערב נתפסת האוננות כבריאה ומסייעת לפורקן ממתחי היום יום.
    כל עוד האוננות איננה כפייתית ולא פוגעת בתפקודי החיים האחרים אתה יכול להנות בכיף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה