מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב כרוני בגבדג08/04/2011
שלום לפורום,
אני סובל כחודש וחצי מכאבי גב, עם הקרנה לרגל ימין, לפני חמש שנים עשיתי ניתוח שהיצליח.
כרגע בחופשת מחלה.
כאשר אני הולך, יש לי כאבים קשים כעבור עשר דקות הליכה.
אני מעונין לחזור לעבודה בהקדם.
במשך היום אני לוקח את התרופה "נקסין".
עברתי גם פעולת שאיבת דיסק.
ההיתי רוצה לקחת רק בזמן העבודה כדור פיקוסט 5 מ"ג רק כדי לתפקד טוב בעבודה, במשך היום אני מיסתדר עם נקסין.
הכדור פרקוסט עזר לי בעבר.
אני מקווה שבכך שאקח רק כדור אחד ליום ימנע מימני תלות ועליה במינון.
מה דעתך
בברכה ותודה מראש
דג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך
דג08/04/2011אני מתכוון לקחת את הפרקוסט 5 כדור אחד בזמן העבודה באופן קבוע כדי לתפקד בעבודה.
בברכה ותודה מראש
דג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב כרוני בגב - תגובה
ד``ר זאב קריסטל10/04/2011שלום רב
הטיפול בנקסין לאורך זמן טומן בחובו סיכונים לסיבוכים ופגיעה במערכות רבות בגוף, לכן לא מומלץ להשתמש בתרופה זאת למשך יותר משבועיים רצוף. פרקוסט 5 הוא אופיואיד חלש ולרוב איננו מספיק כמענה לכאב בעוצמה חזקה. מומלץ לעבור לתרופות חזקות יותר כמו טרמדקס או אפילו אוקסיקונטין, ולשלב טיפול פולשני כמו הזרקות לשורש העצב, תחת שיקוף רנטגן עם או בלי טיפול בגלי רדיו. השתלת אלקטרודה לגרויי חוט השדרה מהווה פיתרון אלגנטי ואפקטיבי כאשר כל שאר האפשרויות הטיפוליות האחרות כשלו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום דוקטור זאב קריסטלשאולן07/04/2011
שלום דוקטור
ככול שאני קורא תשובות באתר שלך, לא כמו בעבר,
אני מבין הפוך לגבי מורפיום ,כלומר לכוון השללי .
((((((אני מבין שהיתכוונתה למינונים גדולים.))))))))
לא מומלץ לעלום למינונים גבוהים יותר, שכן בטיפול ממושך יכולים להופיע תופעות לוואי מזיקות כמו פגיעה במערכת החיסון, פגיעה במערכת ההורמונאלית עם אי-אונות, רגישות יתר לכאב המבטלת למעשה את האפקט משכך הכאב של מורפין, בצקות, הפרעות נוירולוגיות ועוד.
שאלה לגביי
אני לוקח 160 מ"ג אוקסיקונטין ,האם מינון כזה במשך כול הזמן,
ובהעדר טיפול אחר,
יכול לגרום לתופעות שרשמתה למעלה, האם רופא המשפחה שמיתנגד לטיפולים
במורפיום בכלל צודק ,לבסוף שהנזק של המורפיום עולה על התועלת שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דוקטור זאב קריסטל - תגובה
ד``ר זאב קריסטל10/04/2011בחלק מהמטופלים הטיפול במורפין במינונים שתיארת בהחלט אפקטיבי להפחתת הכאב לטווח רחוק, ללא התמכרות וללא תופעות לוואי שליליות. אני מקווה שאתה נמנה על קבוצה זאת. לעומת זאת ישנה קבוצה גדולה של מטופלים שמתן מורפין במינון גבוהה אמנם מזיק להם, עם תופעות לוואי בלתי נסבלות ישנוניות, חוסר יכולת לתפקד ולעבור תכניות שיקום.
לכן מאוד חשוב לבחור את החולים המתאימים לכל טיפול ולא ניתן לקבוע הכללות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בפריצת דיסקאבידן מלמד06/04/2011
רציתי לשאול על טיפול בכאב ברגל שמגיע כתוצאה מפריצת דיסק בין חוליות 4 ו 5,טיפול אצל אוסטאופט.מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בפריצת דיסק - תגובה
ד''ר תמר ישר06/04/2011אבידן שלום
הטיפול של האוסטאופט מכוול למטרות אחרות ולא לטיפול בפריצת דיסק
אולי הכרופרקט יעזור לך יותר .
בהצלחה
ד"ר ישר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיכוך כאביםחנה03/04/2011
אמי, בת 90, סבלה מטחורים ועברה ניתוח. יציאת הטחורים נעלמה, אך היא סובלת מכאבים חזקים פנימיים במעי.הכאב מתמשך ולא מרפה לאורך כל הייממה. היא טופלה בפרוקסול פורטה ואופטלגין לשיכוך הכאבים, שנתנו מענה חלקי בלבד לכאבים ולאחרונה הפסיקו להשפיע. כעת היא מטופלת בכדור מורפין, 15 מיליגרם MIR , ליום, אותו היא נוטלת מידי פעם . תופעות הלואי חזקות מאוד: שינה, טישטוש, חוסר תאבון מוחלט, איבוד קשר למציאות, שנמשכים אף יותר מיממה. היא לא ממש מודעות למצבה ביממה בה היא נוטלת את הכדור, ולא בטוחה אם הכאבים אכן שוכחים. אנא יעצו מה ניתן עוד לעשות כדי להקל על הכאבים ללא תופעות הלואי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיכוך כאבים - תגובה
ד``ר זאב קריסטל10/04/2011שלום חנה
העיפול המומלץ לאחונה לבעייה שחיארת הוא השתלת אלקטרודה לגרויי עיצבי של השורשים S3
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח זעיר פולשני= קיבוע בהכרחלירון03/04/2011
למרות שזה לא תחום התמחותך,לפחות מניסיונך:
1.האם יש ניתוח זעיר פולשני שאינו אנדוסקופי וגם אינו מסתיים בהכרח קיבוע חוליות?
לכאורה עדיף בגלל פחות סיכונים/סיבוכים שנובעים מקיבוע...
2.אם כן, אפשר דוגמאות בבקשה
3.מתי חייבים לקבע חוליות -נניח שדיסק מתחכך בעצבים לרגליים..
ולו בתמצית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד``ר זאב קריסטל10/04/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_אורטופדיה' id=link]אורטופדיה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאולשאולן02/04/2011
שלום
אם ייצא לך דוקטור לטפל בחולה סרקואידוזיס ריאות, שהמחלה משפיעה על הפרקים והגב ,
בצורה קשה ,ושטופל במורפיום,
אם כן עד איזה מינון אפשר לתת מורפיום במיקרה כזה.
אני היגעתי למינון של 160 מ"ג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאול - תגובה
ד``ר זאב קריסטל03/04/2011שלום מד
לא מומלץ לעלום למינונים גבוהים יותר, שכן בטיפול ממושך יכולים להופיע תופעות לוואי מזיקות כמו פגיעה במערכת החיסון, פגיעה במערכת ההורמונאלית עם אי-אונות, רגישות יתר לכאב המבטלת למעשה את האפקט משכך הכאב של מורפין, בצקות, הפרעות נוירולוגיות ועוד.
רצויי לשלב מיגוון טיפולים אחרים במקום לעלות במינון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגרנהסוזי30/03/2011
יש מרפאה או רופא מסויים שבתי בת 32 סובלת מכאבי ראש חזקים,לפעמים מלווים בבחילות.רופא ניורולוג אמר לה שיש לה מגרנה כמו לאמא שלה,ואמר בזמן הכאב לקחת כדור (וכל זה בלי שום בדיקות).
היא לוקחת המון כדורים ולפעמים זה לא עוזר.
האם הרופא לא היה צריך לשלוח אותה לבדיקות ?
אם כן איזה בדיקות היא צריכה לעבור ?
והאם כדאי לפנות אליו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגרנה - תגובה
ד``ר זאב קריסטל01/04/2011שלום סוזי
ידוע לי על יחידות כאב ראש ייחודיות בבית החולים איכילוב ובילינסון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת CRPSפואד29/03/2011
שלום
אני סובל ממחלת הCRPS ואמור לקבל טיפול יומירה שעושים עליו מחקר במרפאת כאב רמב"ם האם זה עוזר ואם יש מצב שזה עושה בעיות בכל מיני מקומות בגוף
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת CRPS - תגובה
ד``ר זאב קריסטל01/04/2011שלום פואד
לפני שאתה חותם על הסכמה להשתתף בניסויי הקליני עליך לקבל הסבר מלא על הניסויי וכל הכרוך בו. לצורך זה עליך לפנות לרופא האחראי על הניסויי בבית החולים רמב"ם לקבלת כל המידע בנושא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת CRPS
רוני01/04/2011תודה לך קבלתי הסבר ברור אתמול מהמנהל מחלקה והרופא שמבצע את המחקר ואני משתתף בניסוי ואני מקווה שזה יצליח ואני אחלים מהכאב הבלתי נסבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת CRPS - תגובה
ד``ר זאב קריסטל03/04/2011האם ניסית השתלת אלקטרודה לגרויי חוט השדרה? טיפול זה יעיל מאוד במצבים של CRPS.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בכתף ובידשרה29/03/2011
אני סובלת מקרע חלקי בגיד הכתף. התחלתי בפיזיותרפיה. במשך היום אני מצליחה איכשהו להתגבר על הכאב, אך בלילה אני מתעוררת מכאבים חזקים במיוחד. משהו לא טוב קורה כשהיד במצב מאונך. איך ניתן להתגבר על הכאבים בלילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בכתף וביד - תגובה
ד``ר זאב קריסטל01/04/2011שלום שרה
עליך לפנות תחילה לרופא אורטופד המתמחה בנושא ניתוחי כתף לצורך ברור אם יש הוראה לניתוח לצורך תיקון הקרע. במידה ואין מקום להתערבות ניתוחית, עליך לפנות למרפאת כאב לצורך טיפול במשככי כאב מתאימים וכן הזרקות ספציפיות, כמו חסימת עצב וטיפול בגלי רדיו בתדירות גבוהה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלטרולטצפורה28/03/2011
לצערי, ולא ברור לי למה, הרופא דילג אל שאלתי מבלי מתן תשובה.
שאלתי האם וכיצד אפשר להפסיק לקחת אלטרולט לאחר לקיחת התרופה מספר שנים למנע להתקפות מיגרה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלטרולט - תגובה
ד``ר זאב קריסטל01/04/2011שלום יעקוב
איו לך כל בעייה להפסיק אלטרולט, שכן מינון כזה נמוך של 10 מ"ג ניתן להפסיק בכל זמן. מה שלא ברור לי מדוע לא טופלת במינון אפקטיבי, שהוא אלטרול 75 מ"ג לפחות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה כב' עזר לי מאוד
צפורה05/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי דלקת פרקים ופיברלגיהN,HFVI28/03/2011
כל הזמן הבנתי שנופלים לי דברים מהידיים ושוברת שזה מהפרקים תוצאה.
ופתאום שאלתי במיקרה את רופאה הפרקים .אמרה לי שזה מהפמברלגיה היתי המומה.
אז ממה נופלים לי דברים מהידיים בלי שלטיה אתה יכול להסביר לי .
אני היתחלתי לקבל טיפול לידו קדאין . ומגנזיום 300 מיליגרם
אשמח לקבל תשובה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי דלקת פרקים ופיברלגיה - תגובה
ד``ר זאב קריסטל01/04/2011שלום רב
פיברומיאלגיה היא מחלה בה יש הפרעה במערכת העצבים המרכזית, שבין היתר מתבטאת בעיפות כרונית וחולשת שרירים. זו הסיבה לירידה ביכולת התיפקודית שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם לידו קודאין יכול לעזור .וגם
N,HFVI01/04/2011מגנזיום .
כי חשבתי כמה תרופות האמת לבנתים לקחתי 3 סטים של מגנזיום ולידו קודאין .
ועדיין לא מרגישה הטבה.
דרך אגב תודה רבה להסבר שלך . עכשיו הבנתי .אף פעם לא ידעתי איך זה מתבטא.
חשבתי רק עייפות וכאבים .
אשמח לשמוע מה יש לומאר לגבי התרופה .
כי אני מקבלת לדלקת פרקים רמיקייד וממטטרוקקסאט.
אתה יודע לא מספיק מה שי לי .פתאום נוסף לי גוש בשד ויש חשד חזק ודחוף לביופסיה.
מה אתה אומר ?
כל כאבים יש לי היתי מקשרת לפרקים בלבד .
האם התרופות לא שגרמו לחשד סרטן .
הלוואי ולא הלוואי לא מתאים לי .מאיפו זה בא לי .
אני מיואשת ומפחדת מאוד .
כי גם ככה התרופות גרמו לי לגרד בגוף ופיטריות והתיאשתי .
אשמח לשמוע את תגובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- aaaaaaaaaaaaaaa חשובשאולן24/03/2011
שלום
בעקבות כאבים בגב התחתון ( הקטסטרופליים), כתוצאה ממחלת סרקואידוזיס ריאות,
מה המינון המקסימלי המותר ,או המינון המקסימלי שהייתה נותן ,בעקבות הכאבים הקשים .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכוונה ל- אוקסיקונטין
שאולן24/03/2011תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האמנם הזרקה תחת CT עדיפה על רנטגן?לירון23/03/2011
בבקשה מה דעתך על משפט זה שכתב מומחה דימות ב 2008 לגבי כאב גב ופגיעה/חיכוך בשורשי עצב לרגליים:
-------------------------------------
"בשנים האחרונות החלו לבצע את ההזרקות באמצעות תצלום דומם (שיקוף) של רנטגן, המדגים את מבנה העצמות הסמוכות למקום פריצת הדיסק. גם טיפול זה לקה בחסר. מחקרים מראים כי הטיפול בהנחיית CT מדויק ובטוח ב-30% יותר מהטיפול בעזרת שיקוף דומם.
השיקוף הדומם מאפשר לראות את החוליות ואת מרווח הדיסק, אולם לא ניתן לראות בו את מבנה הרקמות הרכות, לא את הפריצה עצמה, וגם לא את העצבים והעורקים. "
----------------------------------
והאם בישראל עושים זריקת סטראידים תחת CT?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האמנם הזרקה תחת CT עדיפה על רנטגן? - תגובה
ד``ר זאב קריסטל01/04/2011שלום דגנית
אין כל הבדל מבחינת היעילות של הזרקה תחת שיקוף רנטגן רגיל לבין הזרקה תחת CT, ההפך הוא הנכון - שימוש ב CT חושף את המטופל לכמות קרינה עצומה ומיותרת. שימוש בשיקוף תוך כדי הזרקת חומר ניגוד בטיחותי יותר ומונע סיבוכים מסוכנים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלטרולט למניעת התקפי מיגרנהצפורה23/03/2011
זה מספר שנים אני מטופלת באלטרולט 10 מ"ג בערב למניעת התקפי מיגרנה שממנה אני סובלת מילדותי ועד היום {בת 70}
ההתקפים באים בתדירות נמוכה ממה שהיה פעם [1-2 פעמים בשבוע] ואז אני לוקחת כדור "זומיג" שעוזר לי נפלא, תוך 20 דקות ההתקף חולף.
יש ברצוני להפסיק לקחת את האלטרולט, כי ממילא שיש התקף מיגרנה אני נעזרת בזומיג+משכך כאבים.
האם אפשר להפסיק לקחת את האלטרולט ללא חשש מתופעות שיבואו בעקבות ההפסקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלטרולט למניעת התקפי מיגרנה - תגובה
ד``ר זאב קריסטל01/04/2011שלום יעקוב
איו לך כל בעייה להפסיק אלטרולט, שכן מינון כזה נמוך של 10 מ"ג ניתן להפסיק בכל זמן. מה שלא ברור לי מדוע לא טופלת במינון אפקטיבי, שהוא אלטרול 75 מ"ג לפחות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם וכאבי ראש ...אמא18/03/2011
שלום רב,
אני בטיפולי פוריות.
לאחר 3 ימים של נטילת פרוגינובה 6 מ'ג ליום, התחילו לי כאבי ראש.
הכאבים מתמשכים מזה 3 ימים ברציפות.
חייבת לציין, שלמזלי - אין לי כאבי ראש באופן רגיל, ללא הפרוגינובה = {אסטרופם}.
מה עושים ?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד``ר זאב קריסטל22/03/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_רפואת_נשים' id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)